Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Játszottam anno 1.0 béta óta CS-t, majd éveken át Sourceot is, szervert is üzemeltettem vagy 5 évig, és mind tökéletesen érdektelenné vált.
A Source sokkal tovább húzta, mert szép custom mapokon lehetett tolni, de a játékosok többségét úgy is csak a dust dust2 érdekelte, hogy progémerkedhessen mint ezen a videón. Nehéz volt megteremteni a jó hangulatot, a jó csapatot, hogy az embernek hosszú távon legyen kedve játszani vele. Ahhoz meg túl egysíkú, kétdimenziós a mozgástér, hogy csak maga a játékmenet változatossá tegye. Térben is korlátozva van, és a mozdulatok, útvonalak is gyorsan megszokottá válnak...
Nehéz ezt kimondani, de még talán egy COD (amivel sosem játszottam) is változatosabb játékmenetet biztosít a CS-nél. Nem beszélve a BF-et...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Végül is ezt mondják plusz dolognak, meg a grafika jobb, hangok rosszabbak de jön az update ami a mozgást is megváltoztatja majd valamennyire, a többi végül is ugyanaz.
Ha nem tudod eldönteni hogy megvegyed-e, nézzél videókat és állítólag lesz open beta is.
Úgyértem, miben nyújt többet egy CS:Sourcenál, a 3%-kal jobb grafikát leszámítva?
"@trevorr2004 Yup! CS:GO is out August 21st. Next update will have a ton of changes, including movement adjustments based on fan feedback"
Azt mondta egy srácnak streamen az egyik dev, hogy több mint 20 oldalas update jön.

I met God. She's black
Azok "jaj az én idõmben.."meg stb mondatokkal élõ emberek akik nem tudnak megbékélni az idõ múlásával azoknak meg biztos nem fog tetszeni. de ez van!
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
En is remenykedtem, viszont Source motorbol alapbol sejtettem, hogy nem lehet elmenni az 1.6 feeling fele elegge es a beta alapjan be is jott a sejtesem. 😞
Pedig nagyon szeretnek egy felujitott 1.6-ot szep graffal es animaciokkal.
Nem is sorolom, hogy mennyi minden nem tetszik ebbe a Source-os verzioban a regihez kepest, nem akarok itt leallni nagyon nyavajogni es fikazni.
Plusz 1 velemeny csak. Lehet valakinek ez bejon, ennyi. :p
Inkabb talan egy masik motorra kellene osszerakni 1.6 szeruseget, de ez mostanaban nem fog osszejonni biztosan.
(BF-ben a netkod szar, COD-okat alapbol cseszik szet egyre jobban evek ota. Minden ceg csak a penzre hajt, nem tunik tul szepnek a jovo katonai akcio FPS ugyben.)
Egy honapja kaptam beta kulcsot az accomara es sztem nagy fostaliga a game sajnos.
1.6 utan a CSS-t is utaltam, de ha neked az bejott akkor valoszinu ez is tetszhet.
Olyan mint egy CS:Source mod, ahogy varhato is volt ez elejen.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
There is no peace. There is only WAR!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A kérdésem az lenne, hogy meddig fogom én ezt tudni használni?<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!