9177
  • bosco05 #2096
    világ szinten ez volt a tendencia egyébként, kevés csapat ment át, azok is otthagyták idővel
  • d0gm4
    Eddig olvastam. KI TÉRT ÁT? KODIAK MEG A HAVEROK, MIKÖZBEN MI 1.6 BAN 3X AKKORA LANOKAT TOLTUNK ITTHON 1.6BAN, EGYEDÜL A CGS-EN VOLT CS:S :DDDDD
    Mekkora bohóc vagy
  • bosco05 #2094
    Pedig nagyon úgy tűnik, hogy a cikkíró is hozzád hasonló alapossággal járhatott utána a dolgoknak, mivel a css egy pillanatig nem volt az 1.6 előtt játékosszámot tekintve. Az average pedig átlagot jelent 24 órára lebontva és azért nem árt ha tudod a csgo csak európában sikeres ennyire, a többi kontinensen alig játsszák. Szerintem jobb lesz ha visszaveszel picit, mert óriási baromságokat tudsz írni ;) Tudom, hogy az én stílusom is bicskanyitogató, de legalább igaz amit írok :D Egyébként d0gm4 sem ír hülyeségeket, csak ott van eltévedve, hogy szerinte ez esport játéknak készült pedig nagyon nem, így hiába igaz amit ír, nem lehet a valve szemére hányni, hiszen ők kijelentették, hogy ez CASUAL game és pont leszarják hány embernek van ezzel baja. Amúgy meg pont azért vett a Valve 180 fokos fordulatot, mert a CSS geci nagy bukta volt, mert a pro-kat nehéz megmozgatni, ráadásul kevesen is vannak, rájuk nem lehet játékot építeni, max népszerűsíteni. Ez a CSGO és amint látjuk telitalálat volt a Valve részéről.
  • Micsu
    lol hagyjuk már ezt a steamchartzot, ez akkora humbug mint a steamcalculator, max valami irányadónak jó, ezzel nem vágnék fel helyedben :D
    érdekes a 70ezer average cs:go mikor felmegyek coopba 200.000ezren keresnek játékot, jah és ez csak európa, és hol van a többi játékos akik nem is competetiveznek?
    egyébként legyen igazad, lehet hogy mostmár lecserngett a cs:snek de megjeenése után 2010ig biztos hogy verte az 1.6at, én is cikkekből tudom nem a saját seggemből szívtam ki
  • bosco05 #2092
    De most az hogy te kitaláltad, hogy többen játszák a te bajod. Nem játsszák többen, sőt rohadtul kevesebben játsszák :D Utána kéne járni nem meséket szőni :) Ott a link ismerkedjetek: SteamCharts -> Micsu, Micsu -> SteamCharts. Remélem most hogy bemutattalak egymásnak titeket jó spanok lesztek :)
  • bosco05 #2091
    Maradjunk a tényeknél. Másrészről, mivel figyelem az ilyen jellegű statisztikákat unalmasabb perceimben, az is látszik, hogy 1.6-ból érdekes módon többen jönnek át go-ra mint sourceból. Mióta kijött a go az 1.6 játékosok száma jobban megcsappant mint a sourceosoké. Nem százalékosan hanem számszerint, mivel a css-t eleve sokkal kevesebben játszották, nem beszélve arról, hogy az 1.6ban sokkal több a tört huszár, ami ugye ezen a statisztikán nem szerepel.
  • Micsu
    a te szegénységi bizonyítványod ha nem birsz pár mondadot értelmezni
    a sourceot mai napig többen játszák mint az 1.6ot így nehéz rá mondani hogy kurva nagy bukás volt, attól még hogy pár pro játékos és csapat visszament 1.6ra nem lesz nagy bukás, max esport szinten
  • bosco05 #2089
    minek? ha 50x olvasom akkor is hülyeség :D
  • Micsu
    sztem olvasd el újra amit írtam
  • Jim Morrison
    Emberek soha nem fog véget érni ez a vita!
    Látom ezt észrevette egy modi is, most már tényleg dobjuk a témát, ha valaki eddig nem reagált egy posztra már ne is tegye, ha időben észreveszem törölni fogom a véget nem érő flame elkerülése végett.

Videó az új updateről:
  • bosco05 #2086
    css óriásit bukott, a versenyeknek csak azért volt nagy az összdíjazása, mert a valve ezzel próbálta átcsalogatni a csapatokat, de ez csak ideig óráig sikerült, mivel a topok kb valag szarnak tartották a játékot (az is) így visszamentek 1.6-ba mikor elfogyott a pénz css-ba
  • bosco05 #2085
    d0gm4 sajnos el kell keresírtselek, mert abban a tévhitben élsz, hogy a valve a csgo-t esport játéknak szánta és szerinted ezt még a köztudatba is hányták... kérdem én mikor? bármikor megnyílvánult a valve a csgoval kapcsolatosan, mindig elhangzott, hogy ez a játék szakítva a korábbi részek hagyományaival, nem az esport rajongóknak készül, hanem kifejezetten a casual playerek köré szeretnék felépíteni... ezt meg is tették lásd item drop, matchmaking, market stb... annyit tettek mindösszesen, hogy a nagyobb csapatok kérésére némi változtatást eszközöltek a játékon és pumpáltak vissza bele pénzt, na de azt a pénz amit a casual playerektől behúztak... szép és jó, hogy esport játéknak akarod látni, de nem arra készült, így soha nem is lesz igazán alkalmas rá... a többieknek pedig újból elmondanám, hogy nem tudják igazolni a játék minőségét azzal, hogy ebben rendezik a versenyeket, az csupán azért van, mert a valve minimális pénzeket visszadob és ezt egyik kiadó sem teszi meg rajtuk kívül. Végül pedig d0gm4 elhiszem, hogy voltál hazai lanon, én is voltam codban, 18 éve fps-ezek, sőt én a topok között játszottam ténylegesen európai szinten, de azt látni kell, hogy cs-ben a hun scene messze volt a világ elittől... azért írtam a codos példát mert az nem, ellenben a cs 1.6 és css igenis messze volt... egy két csapatnak volt pár hazai szinthez képest kiemelkedő eredménye, de a hazai lanokon általában a mid szint volt jelen...
  • Micsu
    te annyi hülyeséget hordasz össze hogy az már fáj
    cs:s annyira bukott hogy a 1.6os játékosok nagyrésze át is tért rá, sokkal nagyobb összdíjazású versenyeket nyomtak mint 1.6on, és még mai napig is többen játszák, az hogy pár pro visszament 1.6ozni mert ők azt szokták meg, nekik ott jobban adta még nem azt jelenti hogy bukott is
  • Micsu
    jó de most ezt minden héten eljátszod itt akkor jobb lesz? inklább írj egy levelet a fejlesztőknek
  • ntex
    "0 változás magára a játékra nézve"

Dehogynem, folyamatos szaggatás és fps drop játék közben. Idegesítő. Hihetetlen hogy mindig elbasznak valamit egy update során.
  • kifli
    Soha az életben nem mondtam olyat, hogy pro játékos lennék, vagy hasonló, de olyat se, hogy nagyon szeretnék.
    Egyedül te vágsz fel itt, és mindent azzal akarsz alátámasztani, hogy mert te überpro vagy. Mellé pedig akkor blődségeket hordasz össze, hogy 100-200 döntőt kell játszani, hogy egyenlő legyen az esély. Nem annyira nehéz valószínűség számítással bebizonyítani, hogy nem kell ide 100-200 döntő, 1 is elég.
    A nolifer duma és hasonlók pedig arra jött, hogy get on my level hoe. Lehet mostanában sokat hallgatod a fitticentet, de ne egy cs skillel akarj már keménykedni.
  • j0nNyKa
    tudom hogy nincs 1 h sem a nevemben, nemhogy 2, tudom, hogy 8-10 éve tudtam, miről van szó, és tudom, hogy még ha igazad is van, itt trollkodva fröcsögni nem fog megoldani semmit
    ezt tudom, és még1x: elég lesz, nem fogsz elérni semmit, ezt meg te tudod
  • d0gm4
    És pont te johhny tudod nagyon jól, hogy igazam van, mert te legalább tudod miről szól a cs.
  • d0gm4
    Nem játszanak BL döntőt szar labdával, te hasonlat király...
  • j0nNyKa
    elég lesz

többiek: légyszives ne etessétek, köszönöm
  • Gabe18
    "Lehet ezért nem is kellene vitatkoznom, mert ugye Ancelotti se áll vitatkozni egy random wannabevel a fociról."

Te vagy a CS "Ancelotti"-ja, az azért már önbizalom...

De amúgy a példádnál maradva valóban nem áll le vitatkozni, viszont a BL döntő után se fogja azt mondani ha kikapnak hogy az azért volt mert szar volt a labda. Mert az az ellenfélnek is olyan volt.
  • d0gm4
    És csak neked, csak még egy utolsó.

Légyszíves írj már egy guidet, hogyan lehet a véletlenszerüséget befolyásolni, és megtanulni, meg ilyenek, olyan kíváncsivé tettél.

Lehet menned kéne pokerezni, nálad a coinflip is 80%, nem?
  • d0gm4
    Utolsó poszt, mert inkább nyerek pár meccset (én tudok kifli öreg harcos), minthogy az agyam égessem veletek tovább. Már annó is rájöttem (1.6 topic), hogy vicc az egész sg.hu, mert egy fél olyan játékos nem jár ide, aki elért volna bármit, vagy letett volna az asztalra bármit is ebben a játékban. Lehet ezért nem is kellene vitatkoznom, mert ugye Ancelotti se áll vitatkozni egy random wannabevel a fociról. Bár általában a fanoknak jobb meglátásaik vannak, mint nektek...

Nade mindegy.
    Nem vagyok az atyaúristen. Bár hozzád képest még ez sem lehetetlen!
    És azért van gondom a játékkal, mert a játékkal gondok vannak, ennek semmi köze ahoz, hogy beadja-e, vagy nem. Mert be, hidd el nekem.

Megpróbálhatsz a szintemre kerülni, majd linkelek mindjárt pár demot, ha gondolod... Nem kell amúgy nolifernek lenni, kétségtelen tény, hogy voltak pillanatok az életemben, amikor többet cséztem a kelleténél, de ez sosem ment a barátok kárára, sőt. Nyomod a random noob dumát, először próbálsz kioktatni, hogy hogyan is kellene játszani, majd amikor megvilágosodsz, hogy semmi közöd az egészhez, nyomod azt, hogy neked van életed, blablabla

UNALAMS. Minden noob ezt írja, hát nem tudtok kitalálni valami mást?
  • Gabe18
    Nem kockázni kell, hanem megtanulni játszani EZZEL a játékkal. Nem a 1.6-al, mert ez már nem az, bármennyire is szeretnéd. Ilyen egyszerű.
    Ahogy nézem világszerte elég sok játékosnak, klánnak ez nem okoz ekkora problémát. Mivel ha jól látom csak ezzel nyomják a nagyobb versenyeken.
  • kifli
    Mondhattam volna nfs helyett mást is, megláttad a lényeget, gratulálok.

A játék fikázását ott kezdted, hogy 100mb update és semmi változás grat valve, vagy valami hasonló.
    Nagyon örülök, hogy ennyire pro vagy, és biztos te vagy az atyaúristen, de ha ennyire megy miért is van gondod a játékkal.

Majd megpróbálok a szintedre kerülni esetleg, majd ha nem lesz életem, barátaim, csajom stb...
    De addig próbálj meg te olyan szintre kerülni, hogy normális módon tudj fórumozni, és ne a fröcsögés mennyen.
  • d0gm4
    Mondom, vessünk kockát minden kör elején, azt cső. Egyenlőek a feltételek.
  • d0gm4
    Jah értem, akkor végülis csak vagy 100-200 lan döntőt kell játszani, hogy a véletlenszerüség kiegyenlítődjön. C00l
  • d0gm4
    1,Igen troll vagy, miután NFS el példázótsz egy CS topikban.

2,Nem fikázok, egész egyszerüen leírtam, hogy mi a gondom a játékkal, MIUTÁN TE MEGKÉRDEZTED.

3,Te jöttél azzal, hogy tanuljak meg lőni. Hát gondoltam elmesélem már neked, hogy lehetséges, hogy már 10éve is jobban lőttem, mint te most.
    Igen, én voltam LAN-on, éppen ezért lehetséges, hogy jobb rálátásom van a versenyszerüségre, mint neked, pubi.

4,De a játék egyébként nagyon is megy, éppen most húztam be 6 győzelmet egy huzamban, folyamatos 1.5+ kdr-el, egy szatyorral, mint egérpad, meg 40fps-el. GET ON MY LEVEL HOE

5, Miután az 1.6 ENYHÉN SZÓLVA SIKERES VOLT, ÉS EGYETLEN PROBLÉMA AZ ELAVULT GRAFIKA VOLT, LEHETSÉGES, HOGY AZT KELLET VOLNA KIADNI, NEM?
    Ott volt a kis CS:S, sok idióta változtatással. BUKOTT IS
  • Gabe18
    Aki sok ezer órát fektet ebbe a játékba, az valószínűleg elfogadta hogy olyan amilyen.
  • kifli
    az első kört meg lehet azért nyerték, hogy fordítva történt a dolog. 1-1
    Ha ezt nem tudod megérteni, akkor nincs miről beszélni.

Te ismét bebizonyítottad, hogy mégcsak nem is próbálsz meg értelmesen fórumozni.
  • kifli
    én lennék a troll? Egy értelmes hozzászólásod volt már a topikban? Mert szerintem csak fikázni jársz ide, az meg fölösleges. Itt senki nem fog tudni a gondjaidon segíteni. Fáradj át valve fórumra és ott panaszkodj.

Normális hangnemet meg tartani kéne, személyeskedést is abba hagyhatod nincs rá szükség. Nemtudom kinek képzeled magad, de azért mert voltál lanon ugyanúgy egy nímand kis senki vagy mint bárki, semmivel nem számít többet a szavad. Sőt az ilyesfajta megnyílvánulásaid után, még annyit se. Hisztis tizenéves szinten azért nem kéne mozogni.

Amúgy mi a bajod? Nem megy, úgyhogy most haragudjunk a játékra? Vagy csak a tipik régen minden jobb volt felfogás? Az jobb lett volna, ha megint kiadják az 1.6-ot?
  • d0gm4
    Nah jó, majd meséld el egy lan döntős csapatnak, miután az utolsó körük elment azon, hogy az 1ik AK első lövése nem oda ment ahova tartott az ember, a másiknak meg véletlenül igen, hogy hát egyenlőek voltak a feltételek...

Ember itt sokan több ezer órát fektetnek a játékba, és te meg akarod magyarázni, hogy az rendben van, ha kibaszott kockázunk, meg lottózunk? MEGINT BIZONYÍTOTT AZ SG.HU CS RÉSZLEGE, KERESVE SEM TALÁLHATNÉK KEVÉSBÉ ÉRTELMES EMBEREKET A TÁRSALGÁSHOZ
  • Gabe18
    Persze felesleges. Végül is lehetne az egész játék egy sima falakkal körülhatárolt valami. Egy ház 7-8 vonal mint az óvodás kifestőben, elég az.
    E-sportsra tökéletes. Nincs fedezék, zavaró színek kavalkádja. Csodás lenne...
  • Gabe18
    Ezek a "random szarságok" mindkét félnél fent állnak. Tehát be kell kalkulálni őket. Innentől kezdve a játék részét képezik, tehát senkinek nem hátrány.
    Kifogásnak persze jó lesz.
  • d0gm4
    És igen a CS mindig arról volt híres, hogy úgy néz ki mintha 1980ból szedtem volna (1.6), mégis kellet hozzá az izom proci. TAPASZTALATBÓL BESZÉLEK BARÁTOM, NEM CSAK RANDOM LÖVÖLDÖZGETEK A LEVEGŐBE
  • d0gm4
    TE egy troll vagy.

Az utolsó mondatodhoz pedig, majd ha te is elmondhatod magadról, hogy olyan LAN-okon játszhattál, mint GPS, BECUP, ICL, majd ha elmondhatod magadról, hogy olyan csapatok ellen játszhattál LAN-on, mint az esuba, fu.sk, PPG, majd ha elmondhatod magadról, hogy lementél ezekre, és nem estél ki a csoportból 2 körrel, majd ha elmondhatod magadról, hogy bárhol is jegyzett játékos voltál, NA MAJD AKKOR KIOKTATHATSZ, MEG ELMESÉLHETED, HOGY NEM TUDOK JÁTSZANI!

Addig viszont ez fordítva lesz így, és lévén, valszeg egy büdös faszláma vagy (bocs, de a kis 0iq-s trollkodásod már kiborít) addig ne vitatkozz már velem arról, hogyan is néz ki egy rendes FPS amit versenyeken játszanak! HÁT FOGALMAD SINCS ARRÓL, HOGY MIRŐL SZÓL EZ EGÉSZ!!

• kifli
    Jaja, cs-k mindig is arról voltak híresek, hogy zabálják a hardvert, és az aktuális csúcsgép nélkül lowon játszhatsz.
    Fölöslegesen sok grafikai effekt soha nem volt belepréselve a játékba, természetesen azért grafikailag is fejlődni kell idővel.
  • kifli
    pont ennyire random a játék ja...
    Elárulom, mindenkinek egyforma, egyenlőek az esélyek. Nemértem azokat, akik állandóan próbálják a játékra/szerverre fogni, hogy nem találnak el valakit, őket meg simán lelövik. Nem sírni kell, hanem keresni olyan játékot, amivel tudsz/szeretsz játszani.
  • d0gm4
    Az a csirke meg az autó ha 0.1fps-t is eszik, akkor is felesleges.
    Most ne kelljen már ecsetelnem, hogyan harmadolódott le az fps 1.6 ban meg cs:s-ben az idők folyamán, ok nélkül. Pont az ilyen hozzá állás miatt, amit a valve tanusít. Biztos szép pénzek esnek le a hw gyártóktól, csak hogy ne legyen a játék optimizálva rendesen.

Anno 1.6 A64 3000+ -> 250fps. Most lenne vele kb. 80.
  • d0gm4
    Akkor elmondom megint...
    Az a bőven kijön a LAN döntőben azt fogja eredményezni, hogy nem az nyer aki a legjobb éppen... Nem arról van szó, hogy get_right nem tudja lefarmolni a botokat pubon bmeg, hanem arról, hogy MINIMÁLIS A SKILL KÜLÖNBSÉG (TOP JÁTÉKOSOK), OTT EZEK A RANDOM SZARSÁGOK DÖNTHETNEK EL DOLLÁR TÍZEZREKET. ÉRZED TE A HELYZET SÚLYOSSÁGÁT?