Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sajnos ez a mutiplayer játékok kivédhetetlen velejárója.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mi az a zubbonyos tökfedõ...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Mondjuk úgy, hogy nem véletlenül válik elég hamar unalmassá a CS, ha nincs jó társaság, meg változatos mapok.
cs meg...b 1,4, o1, o2, vagy auto buy stb... aztán W utána meg mouse 1 ...ennyi és már élvezhetõ is a game <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Én régebben a CoD felé húztam, de mára úgy tönkretették hogy semmi kedvem hozzá. Úgyhogy én is bepróbálom ezt a Countert, pedig régebben nem sok tapasztalatom volt vele. Source-ot próbáltam egy rövid ideig, még jó régen, de akkor még visszamentem a CoD-hoz. Ez a veszély már nem fenyeget... <#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Én nem veszem meg csak azért, mert az lesz a neve hogy Counter Strike... bétába nemhívtak be, hát akkor köszi 😄
I met God. She's black
I met God. She's black
Ha összeállna a régi csapat, és saját szerveren, változatos mapokon tolnánk, a voiceban folyamatos duma, és anyázás mellett 😄 Ez olyasmi volt, mint egy kocsmázás a haverokkal. Én azért anyáztam mert punkzoli folyton fejbelõtt, zso- meg kb minden másért. És akkor orion vagy sickness beszólt valamit, amitõl percekig folytak a könnyek... stb.
Csak ugye ezt meg lehet, és meg is van BF3-ban is, ami meg egy klasszisokkal jobb, és változatosabb játék. Na ezért nem hiszem, hogy a casual gamer repülni fog a cs:go-ra.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az ára tényleg remek bár szerintem olcsó lehet ahoz hogy sok legyen a csaló.
De szerencsére válság van😄
Sok igazságot mondott Borg.
A csés játékos társadalom gyorsabban unalmasabbá teszi majd a játékot.Állandó Dust erõltetéssel.
Játékról sok videót néztem elején nagyon felpörögtem rá mint anno a css-re.
De valahogy mostanában inkább úgy látom kevés változás van, kicsit olyan érzésem van, hogy fogtak egy css-t és szebb pályákat csináltak.
Olyan dod Source pályaminõséget hoztak össze semmi több.
Úgy érzem a hitbox esetleges feljavulásával lehet itt babérokra tõrni.
De semmi optimizmus nincs bennem ezzel kapcsolatban. Mivel tökéletessel lennék megelégedve, de olyan netes játék sosem lesz, mindig lesz el laggolgató magas pinggel rohangáló egyének.Így komoly változásnak technikai akadálya van.
Egy biztos.A játék a kezdeti stádiumokban amikor mindenki ismerkedik vele akkor lesz legélvezetesebb és legütõsebb korszak vele játszani.
De számomra még így meggondolandó hogy megvegyem egybõl, mert valahogy nem érzem hogy tényleg forradalmi lenne.
Sajnos egyébként nem is tudom hogy lehetne számomra olyan csábító tenni az uj részt.
Kb olyan ez mint windows 7 helyett Most kiadnak egy windows 8at.
De minek, meg kinek?
Szerintem a készítõk sem tudják csak megalkották a "kötelezõ" következõ részt.Valamibõl nekik is meg kell élni.
Bocsánat hogy negítv voltam senkinek nem akarok a kedvét szegni.
Még lehet hogy én is ott leszek a startnál, még nem gyõzött felettem a pesszimizmus.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Sokkal valószínûbb, hogy jön a HL3, a Source Engine 2-vel (több helyen is csepegtettek már infókat az utóbbi hetekben), és jövõre szépen azon az alapon fognak debütálni újabb játékok, újabb pénzért. Akár CS is.
Hitbox pl. nagyon jó az elmondásuk szerint, mert tényleg a karakteren van. Kell ennél több?
Én meg is vettem, 2700 Ft nem pénz érte...
E mellett, valószínûleg az összes nagy rendezvény felveszi versenyszámként a játékot, míg az elõzõ verziókat leveszi a palettáról (ha még nem tette meg) Ezzel gyakorlatilag nemzetközi szinten megölik az 1.6-ot valamint a CSS-t, ofc, magyarországon a mi szintünkön (wannabe progamerz) még szerintem kb 20évig lehet játszani mindkét játékot, mert itthon a CS:GO sem fog támogatást kapni.
Játékos szemmel nézve, lehet hogy ez már nem CS, csak a neve az, lehet hogy fáj válatani, viszont továbbra is ugyanazokon a map layoutokon lehet warozni/pubolni/funolni ezzel a játékkal mint anno, és ez nem csak egy rész lesz a sok közül á'la Battlefield, CoD, ez sok sok évig fenn fog maradni. Így azon a véleményen vagyok hogy aki egy jól kinézõ sokáig támogatott és jól megírt(eddig azt hallani nagyon hallgatnak a játékosokra) FPS-sel akar játszani, az vegye meg. Ne azért vegyétek mert Counter Strike. Azért vegyétek mert jó lesz.😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Azzal nem játszottam, ott is ilyen fegyver menü volt?
Azt tudom, hogy az az AKnak pl új töltés animációja van 😄
I met God. She's black
Mivel semmi érdemi cáfolatot nem adtál arra, hogy az általad mutatott képek milyen grafikai beállításokkal készültek. Innentõl fail. Plusz nem tudom kit akarsz megvezetni; a topik 99%-a látott már CS:S-t 😄
I met God. She's black