9177
-
#2136 Nevetséges a bot, mondjuk ha MINDIG hallgatna a parancsra már elég nagy előrelépés lenne:
-
#2135 -
#2134 én meg szaros esport wintert, meg winter offensivet kaptam... kapja be a CS... :D -
#2133 Pont most akartam ládát nyitni és kaptam ilyen Huntsman-et. De ezt inkább csak el kellene adni nem? -
#2132 áh nincs idő várd meg az alját. :) -
#2131 Köszi, csak a grafikont nézve lehetett volna ezzel taktikázni, de mindegy, így a biztos. :) (Ééés fél perc alatt el is ment, úgy, hogy kb a 60 centtel volt drágább az aktuális legolcsóbbnál.) -
#2130 minnél előbb ne várj vele mig esik, mikor lemegy majd a legaljára, 0.2-0.3 euro, na akkor gyüjtsed, addig eladás gyors. -
#2129 Huntsman ládát mikor érdemes feldobni? Minél előbb? -
#2128 bocsanatodat kerem, hogy nincsen lehetosegunk privatot tiltani a felhasznaloknal.
tiltsd le baszki, 1 klikk -
#2127 Oké, de akkor te vagy a fekete lovag :D Legalább most már tudod, hogy jó a steamcharts ;) -
Micsu #2126 dogm4at kitiltjátok de privát üzeneteket még tolja lol
igazán szivén viseli a go és 1.6 scene sorsát -
Micsu #2125 "egyezzünk ki egy döntetlenben" !
:D:D -
#2124 kedvenc jelenetem, de hogy jön ez ide? :) -
Micsu #2123 -
#2122 135,398 playing an hour ago
amit linkeltek current / peak: 114,374 134,872
szerintem egyezik, főleg 70%-ban de inkább 95-ben ;)
olvasni tudni kéne -
#2121 még mindig nem érted a steamchartsot... ott ÁTLAG van, ez meg current és peak omg -
Micsu #2120 nah thx
a GOmáris majdnem megduplázódott a 70%ban pontos steamchartzhoz képest
a dota2be szerintem a ázsia piac nincs benne, és akkor az is helyen lesz :) -
#2119 Nem sok, de hivatalos.
Current Players Peak Today Game
379,144|||676,703|||Dota 2
114,374|||134,872|||Counter-Strike: Global Offensive
ezt kell naponta lementeni és akkor kijön egy reális eredmény. -
#2118 Pedig ott körül megy ;) Kicsit hozzá kell adni, mondjuk a felét tehát átlagra kijön egy olyan 700 000-750 000 :) Amit linkeltél az alapján pedig én is dota2 playernek számítok, mert van benne 30 percem :) A kutatás egyébként jó ötlet lett volna, csak a kivitelezése borzalom. Eleve az elmúlt 1 évre nézném vissza csak és legalább 100 játszott óra felett számolnám az illetőket játékosnak. Ez így teljesen hiteltelen :) -
Micsu #2117 a steamchartz nagyon sok mindennel nem tud mit kezdeni pl privat profil meg hasonlók, 70%osnak se mondanám a pontosságát
az meg igaz hogy 25 millióan nem játszanak vele állandóan de ennyien játszottak, biztos hogy túl kevés aktív játékosbázisnak a félmillió körül átlagos érték
-
#2116 Megnéztem most dota2-t all time peak 738,682... ez ugye az egyszerre belépett játékosok száma, kb hozzáadhatsz még egyszer ennyit kb és megkapod, hogy aktívan nagyjából 1,5 millió játékos van, ami szvsz rohadtul valós, más kérdés, hogy tudni kell értelmezni a számokat, meg ami oda van írva. -
#2115 azt ugye tudod, hogy ez egy olyan statisztika, hogy hány embernek van meg a játék és nem az hogy hányan játszák átlagosan 24 órára lebontva... ráadásul a dota2 ingyenes, szóval mindenki bele van számítva ebbe aki így vagy úgy életében egyszer is rákattintott... a steam charts azt nézi mennyi aktív játékos volt az elmúlt 30 napban, majd ezt átlagolja 24 órára, de van egy csúcs érték is írva... mondom, hogy a charts olyan 70%-ban pontos kb... -
Micsu #2114 a nem meg akart lenni (kurva telefon :D) -
#2113 ezt a véleményt osztom, nem lesz itt gond. -
Micsu #2112 nem kell bezárni szvsz, én már nem foglalkozom vele (sztem ti is szarjátok le), boscoval nem normális hangnemben vitáztunk :-) -
#2111 szerencsére, ha már én nem tudtam itt lenni törölgetni, törölgetett ő.
Ha a későbbiekben is folytatódna a flém, kénytelen leszek megkérni, hogy zárja be a topikot pár óra erejéig, hátha attól majd mindenki megnyugszik. -
#2110 ott is visszaszövegeltél? ha igen, ott jól jöttél ki belőle? -
d0gm4 #2109 Te meg osztogasd csak a büntipontot, mikor egyetlen trágár szót sem írtam le az első óta :D:D:D
5on5.hu-n is ezt csináltad, bannhammer jonnyka lesúlyt -
Micsu #2108 tessék
itt van a dota2őt 25 millióan játszák
a calcualtorod 500kt mutat
-
#2107 dat
ebben a topicban ne kelljen már végigbüntizni mindenkit, aki nem képes leakadni a flame-ről
annyira nem hiányzik az nektek, mint nekem. -
d0gm4 #2106 KODIAK pedig soha nem volt, és nem is lesz olyan szintü játékos, mint egy zsoltee, d$t, dozer, rml. Hogy őszinte legyek, igazából még egy smilee, vagy csak egy szimpla sonic szintjét sem éri el.
Persze jó játékos, és nagyon jó volt a maga idejében, de azon kívül, hogy a scene legendát csinált belőle a 3D-s meccs miatt, soha nem volt igazán kiemelkedő. -
Micsu #2105 LOL
igen, xy mapra és skillre 500-1500 körül szokott lenni
maradj még 1 órát majd holnap nem jössz -
d0gm4 #2104 És csak erre vonatkozóan mesélném el, mit is nyilatkozott anno a coL, mikor átment cgs-ezni...
Azt mondták, hogy ebben van a pénz, ezt kell játszani, ott az usánkában. Mondhatták volna azt is, hogy a játék jó, mi ezzel szeretnék játszani. De nem. Azt mondták, hogy az államokban a cgs túl jó biznisz ahhoz, hogy kihagyják. Ennyi, és nem több. A cs:s mindig is a kiégett, 1.6 ban a futott még kategóriás játékosok mentsvára marad, akár tetszik, akár nem. -
Gabe18 #2103 "KI TÉRT ÁT? KODIAK MEG A HAVEROK,"
Lehet kicsit többet számít mint hogy te meg a haverjaid milyen lanokat nyomtatok... -
Micsu #2102 azért valami stílust vegyél magadra, mert én nem bohűcoztalak le, te jösz a szánalmas becupoddal meg a nagy high skilledel, valszeg egy 1 golyós nyomorék lehetsz
nem csak kodiak tért át hanem szinte minden topcsapat játékosai
ott volt a cgs s ami 2008ban a legnagyobb összdíjazású sportesemény volt
már 100x leírtam hogy az dönti el mi mekkora esport játék hogy mekkora lóvék forognak benne, nem a te nagy meglátásaid, és e tekintetben a source verte az 1.6ot
szió
-
#2101 de, amerikában kevesen játsszák :) érdekes én rengetegszer látom a keresőt 20000-en pörögni, gondolom nem ugyanazt játsszuk... steamcharts meg olyan 70%-ban jót mutat, de egyébként is lehetett ezt tudni. Az eladott példányoknak nagy része inaktív, illetve banolt, ha csak 20%-al számolok, ami rendesen alá van lőve az is több mint 1 millió :) -
#2100 Ne válaszoljatok már nekik állandóan, talán úgy megunják. -
d0gm4 #2099 100.000 soha nem keresett még játékot, érdekes, nálam ez a kereső játékosok száma valahol 700körül szokott mozogni... Te nagyon elvagy tévedve a számokkal kapcsolatban.
-
d0gm4 #2098 Én tisztában vagyok ezzel, ez csak vmi cs:s fanatikus lehet, más ekkora baromságot soha nem írna...
Amúgy a valve annyit mondott tudtommal, hogy a casual játékosoknak IS szórakoztató lesz a játék, ezért van CASUAL MODE. A competetive része nehogy már casual akarjon lenni, mert szétmegyek kajakra...
kifli, te bohóc, én nem arcolok te szerencsétlen. Ha arcolni akarnék akkor elkezdenék neked érdekességeket linkelgetni, de nem teszem. Elég ha leírom azt, hogy 10x több a közöm a játékhoz, mint neked. Ez nem arcolás, ez tény. Értem? :)
És ha nem kezdtél volna a kis lekicsinylő hülyeséggel jönni, hogy megkell tanulni lőni, akkor meg sem szólalok a múltammal kapcsolatban. De te próbálkoztál, hát akkor mit vársz?:) -
Micsu #2097 mondtam hogy legyen igazad ennyit a nagy arcról ;) (te csinátál már ilyet amúgy? )
a másik meg az hogy ilyen steamchartzal értelmes ember nem érvel ( Not affiliated with Valve in any way.)
az meg hogy 6 millió eladott példányból valszeg 70 ezer a havi average játékos egy nagy humbug, mikor sokan már csak a ládák gyűjtögetése miatt is futtatják, nem kell hozzá egyetem hogy összeálljon a kép, én bármikor mentem fel legyen az hajnal, reggel, este coopba, 100.000 alatt sose volt a kereső játékosok száma, és ez csak a fostos coop
jah és amerikában se játszák kevesen