9177
  • Jim Morrison
    20 óra elég kevés^^ nekem vagy 3 oldalnyi skinem van.
  • Metalmilitiakid
    honnan az istenből van annyi skin ed ? Nekem 20 óra van benne és van

Nova | Sand Dune
    MP7 | Army Recon

2 esport wintercas

és 1 perce esett 1 Huntsman láda...

Kérdés a Huntsman ládáért lehet kapni vmi értelmes m4a1-s vagy AK skint kapni ? Mert a winter a kutyának se kell.
  • Jim Morrison
    10ből 8 itt le akart húzni...
  • ktomi22
    ajanlom figyelmedbe: http://csgolounge.com/
  • V43 1105
    Nem régóta játszok CS:GO-val, 19 órám van benne, szóval csodákra ne számíts kérlek :-D

Fegyver skinek,

M4A4 | Városi DDPAT
    Five-SeveN | Réz Galaxis
    Nova | Grafit
    UMP-45 | Városi DDPAT
    P250 | Homokdűne
    Galil AR | Homokvihar
    Five-SeveN | Kami
    MP7 | Narancshéj
    FAMAS | Gyarmat
    Tec-9 | Talajvíz

Ládám most kettő van,

eSports Téli Láda
    CS:GO Fegyverláda 3

Szóval nem valami nagy hűhó :-)
  • bosco05 #2172
    mire?
  • V43 1105
    M4A1-S-re szeretnék egy skint és ha valaki tradelne velem Steamen megköszönném ..
  • bosco05 #2170
    ?
  • V43 1105
    Valaki nem tradelne m4-re skint?
  • Jim Morrison
  • plu604
    van, de szerintem az oroszok is utálják egymást, ezért átmásznak még EU West szerverre is... és boldogítanak minket a "cyka"-zással (ejtsd: szuka, kurvát jelent)
  • Jim Morrison
    próbáld meg, hogy menüben a matchmaking pinget leveszed.. lehet nem a legjobb megoldás, de ha szerencséd van akkor nem lesz orosz játszótársad (csak ukrán)
  • Gerdzso
    Ott van valami szerver választó cucc nem?
  • plu604
    Dota-ban sincs ilyen, csak azt állíthatod be hogy az angol nyelvet preferálod... ettől még simán összerak oroszokkal
    pedig még fizetnék is egy ilyen feature-ért... és szerintem még sokan vannak így ezzel :D
  • Gerdzso
    hmmm... akkor lehet hanyagolom. :D

Amúgy competitív(vagy milyen) játékmódban ki lehet valahogy kapcsolni az oroszokat? :D Mármint úgy mint Dota-ban is, hogy inkább nem játszok csak ne legyenek orosz csapattársaim... ordibálnak meg amúgy se értem mit mondanak...
  • Jim Morrison
    azok is a youtube os emberek, akiknek vannak case opening videóik, és kisorsol 1 kést, ha adsz be kulcsot vagy mi... és amikor elég nagy a csatornád már több száz ládáot nyithattál (tweeday pl..)
  • bosco05 #2160
    Szerintem el se kezd :D 1000 emberből 1 jön ki pluszba :)
  • Gerdzso
    Ebben van valami :D

Ha nem árazzák le őket akkor szerintem ha kapok egy újabb huntsmant akkor ki is nyitom. Még soha nem nyitottam ládát, ideje elkezdeni :)
  • Jim Morrison
    Nem szokták aztat leárazni.

Biztos azért mert ak-ról m4-re váltasz vagy fordítva :p vedd csak fel az ellen fegyóját^^

Silenced m4 szerintem valami döbbenetes lett, ez lett a kedvencem. Ha tehettem t ben is azt használom :) eszméletlen mennyi fejest ad.
  • Gerdzso
    Mivel az elmúlt 2-2,5 hónapban csak 0,03 eurót érő hülyeségeket kaptam így igen, nagy teljesítmény. :D Amúgy kulcsokra szokott akció lenni?

Ja és az miért van, hogy az első 15 körben kegyetlen jól játszok aztán a következő 15-ben mintha mindenki bekapcsolná az aimot? :D
  • ratgab
    Én még aznap kaptam és 4,5 euróért adtam el. ÉN nyertem...
  • plu604
    Ne irigykedj
  • Roger6
    Nem értem, erre most mit kéne írni? Kaptál egy full randomban sorsolt dobozt. Mindenki kapott már. Nem is egyet. Olyat is, ami többért ment el. Csak szerintem halál felesleges ilyeneket kiírogatni?
  • Gerdzso
    Kaptam egy huntsman dobozt, 1,6-ért el is ment :D
  • Jim Morrison
    Tegnap meglett a blood money achivement :c jó sok money összejött már.
    Előbb játszottam egyet trainen, 11-4-re nyertük első félidőt CT ként, (vagy 12-3?), de kikaptunk 16-14-re... végig carryztem a csapatot, de amikor egy vonalban futnak és a wp-s 1 lövéssel kiszed kettőt nem tudok mit tenni... utálom hogy sokszor szar csapatot kapok, kb minden 6. csapat jó. Néha szoktam csak 5 ismerőssel játszani, mert néha csak mondom játszok egyet lazulásképp, de legtöbbször az a vége, hogy tök ideg leszek. De hogy ennyire elkúrjunk egy győztes meccset...
  • drago14
    Megint akciós a Operation Phoenix jegy! 0,75 euro.
  • Blacksheep333
    Tényleg :O
    Törölhető!
  • bosco05 #2149
    pontosan 8 poszttal ezelőtt lett belinkelve
  • Blacksheep333
  • ktomi22
    jarokeret honlapja nem uzemel?
  • Blacksheep333
    Cső ezsgé, csapatot keresek!
    Napi szinten játszok, mikrofonom van. Ha szoktatok mixelni vagy klánba kell ember, addoljatok:
    Steam profilom
  • Fpocok
  • Sippie
    ja szépen lenyomták azt is, pedig nincs sokkal több a piacon, 6k körül mocorog.
  • ktomi22
    Phoenix lada mar a beka segge alatt van.. már a huntsman a menő..de az is lement rég. :S
  • ktomi22
    community server kereses a te menupontod :) ..
  • Szabi #2141
    pff.. végre esett megint egy Operation Phoenix fegyverláda, erre a sok okos levitte már félárra az árát :-(
  • Metalmilitiakid
    Hello!

Most vettem meg a játékot és érdekelne, hogy ebben már nincs olyan opció mint anno a CS 1.6 ban meg CS:S ben, hogy normál szerver keresőből keresek magyar szervert pl és akkor mindig ott játszom ? Csak ez a lobbyzós van már ?
  • Spészgószt
    én a wacom táblámat próbálom már egy ideje beállítani, de még nem sikerült... a tengelyeket nem nagyon tudja kezelni :DDD
    de most ezzel új ötletet adtál, megadom neki mint joystic-ot :D hátha
    kíváncsi vagyok tollal hogy lehet pötyögni
  • tutituti
    pro skill
  • Jim Morrison
    volt az enemynek egy carrije, 14-9 nél (mi vezettünk), lelépett, de addig húztuk a játékot, hogy csak kapott 1 bant :D persze volt olyan okos csapattársam aki nem figyelte a chatet és ölt, de azt mi leszedtük :D
    Jajj de jó, legalább megvolt a napi jó cselekedet is.