9177
-
#2177 20 óra elég kevés^^ nekem vagy 3 oldalnyi skinem van. -
#2176 honnan az istenből van annyi skin ed ? Nekem 20 óra van benne és van
Nova | Sand Dune
MP7 | Army Recon
2 esport wintercas
és 1 perce esett 1 Huntsman láda...
Kérdés a Huntsman ládáért lehet kapni vmi értelmes m4a1-s vagy AK skint kapni ? Mert a winter a kutyának se kell. -
#2175 10ből 8 itt le akart húzni... -
ktomi22 #2174 ajanlom figyelmedbe: http://csgolounge.com/ -
#2173 Nem régóta játszok CS:GO-val, 19 órám van benne, szóval csodákra ne számíts kérlek :-D
Fegyver skinek,
M4A4 | Városi DDPAT
Five-SeveN | Réz Galaxis
Nova | Grafit
UMP-45 | Városi DDPAT
P250 | Homokdűne
Galil AR | Homokvihar
Five-SeveN | Kami
MP7 | Narancshéj
FAMAS | Gyarmat
Tec-9 | Talajvíz
Ládám most kettő van,
eSports Téli Láda
CS:GO Fegyverláda 3
Szóval nem valami nagy hűhó :-)
-
#2172 mire? -
#2171 M4A1-S-re szeretnék egy skint és ha valaki tradelne velem Steamen megköszönném .. -
#2170 ? -
#2168 Valaki nem tradelne m4-re skint? -
#2167 -
#2166 van, de szerintem az oroszok is utálják egymást, ezért átmásznak még EU West szerverre is... és boldogítanak minket a "cyka"-zással (ejtsd: szuka, kurvát jelent) -
#2165 próbáld meg, hogy menüben a matchmaking pinget leveszed.. lehet nem a legjobb megoldás, de ha szerencséd van akkor nem lesz orosz játszótársad (csak ukrán) -
Gerdzso #2164 Ott van valami szerver választó cucc nem? -
#2163 Dota-ban sincs ilyen, csak azt állíthatod be hogy az angol nyelvet preferálod... ettől még simán összerak oroszokkal
pedig még fizetnék is egy ilyen feature-ért... és szerintem még sokan vannak így ezzel :D -
Gerdzso #2162 hmmm... akkor lehet hanyagolom. :D
Amúgy competitív(vagy milyen) játékmódban ki lehet valahogy kapcsolni az oroszokat? :D Mármint úgy mint Dota-ban is, hogy inkább nem játszok csak ne legyenek orosz csapattársaim... ordibálnak meg amúgy se értem mit mondanak... -
#2161 azok is a youtube os emberek, akiknek vannak case opening videóik, és kisorsol 1 kést, ha adsz be kulcsot vagy mi... és amikor elég nagy a csatornád már több száz ládáot nyithattál (tweeday pl..) -
#2160 Szerintem el se kezd :D 1000 emberből 1 jön ki pluszba :) -
Gerdzso #2159 Ebben van valami :D
Ha nem árazzák le őket akkor szerintem ha kapok egy újabb huntsmant akkor ki is nyitom. Még soha nem nyitottam ládát, ideje elkezdeni :) -
#2158 Nem szokták aztat leárazni.
Biztos azért mert ak-ról m4-re váltasz vagy fordítva :p vedd csak fel az ellen fegyóját^^
Silenced m4 szerintem valami döbbenetes lett, ez lett a kedvencem. Ha tehettem t ben is azt használom :) eszméletlen mennyi fejest ad. -
Gerdzso #2157 Mivel az elmúlt 2-2,5 hónapban csak 0,03 eurót érő hülyeségeket kaptam így igen, nagy teljesítmény. :D Amúgy kulcsokra szokott akció lenni?
Ja és az miért van, hogy az első 15 körben kegyetlen jól játszok aztán a következő 15-ben mintha mindenki bekapcsolná az aimot? :D -
ratgab #2156 Én még aznap kaptam és 4,5 euróért adtam el. ÉN nyertem... -
#2155 Ne irigykedj -
#2154 Nem értem, erre most mit kéne írni? Kaptál egy full randomban sorsolt dobozt. Mindenki kapott már. Nem is egyet. Olyat is, ami többért ment el. Csak szerintem halál felesleges ilyeneket kiírogatni? -
Gerdzso #2153 Kaptam egy huntsman dobozt, 1,6-ért el is ment :D -
#2152 Tegnap meglett a blood money achivement :c jó sok money összejött már.
Előbb játszottam egyet trainen, 11-4-re nyertük első félidőt CT ként, (vagy 12-3?), de kikaptunk 16-14-re... végig carryztem a csapatot, de amikor egy vonalban futnak és a wp-s 1 lövéssel kiszed kettőt nem tudok mit tenni... utálom hogy sokszor szar csapatot kapok, kb minden 6. csapat jó. Néha szoktam csak 5 ismerőssel játszani, mert néha csak mondom játszok egyet lazulásképp, de legtöbbször az a vége, hogy tök ideg leszek. De hogy ennyire elkúrjunk egy győztes meccset... -
drago14 #2151 Megint akciós a Operation Phoenix jegy! 0,75 euro. -
#2150 Tényleg :O
Törölhető! -
#2149 pontosan 8 poszttal ezelőtt lett belinkelve -
#2148 -
ktomi22 #2147 jarokeret honlapja nem uzemel? -
#2146 Cső ezsgé, csapatot keresek!
Napi szinten játszok, mikrofonom van. Ha szoktatok mixelni vagy klánba kell ember, addoljatok:
Steam profilom -
#2145 -
#2144 ja szépen lenyomták azt is, pedig nincs sokkal több a piacon, 6k körül mocorog. -
ktomi22 #2143 Phoenix lada mar a beka segge alatt van.. már a huntsman a menő..de az is lement rég. :S -
ktomi22 #2142 community server kereses a te menupontod :) .. -
#2141 pff.. végre esett megint egy Operation Phoenix fegyverláda, erre a sok okos levitte már félárra az árát :-( -
#2140 Hello!
Most vettem meg a játékot és érdekelne, hogy ebben már nincs olyan opció mint anno a CS 1.6 ban meg CS:S ben, hogy normál szerver keresőből keresek magyar szervert pl és akkor mindig ott játszom ? Csak ez a lobbyzós van már ? -
#2139 én a wacom táblámat próbálom már egy ideje beállítani, de még nem sikerült... a tengelyeket nem nagyon tudja kezelni :DDD
de most ezzel új ötletet adtál, megadom neki mint joystic-ot :D hátha
kíváncsi vagyok tollal hogy lehet pötyögni -
#2138 pro skill
-
#2137 volt az enemynek egy carrije, 14-9 nél (mi vezettünk), lelépett, de addig húztuk a játékot, hogy csak kapott 1 bant :D persze volt olyan okos csapattársam aki nem figyelte a chatet és ölt, de azt mi leszedtük :D
Jajj de jó, legalább megvolt a napi jó cselekedet is.