9177
-
#2217 Pont 1-2 hete regisztráltam, de elég lassúcska az oldal (forrás is profizmusról árulkodik :D). De ott nem csak premade csapatok vannak? Legalábbis nem láttam olyasmit, hogy join a party vagy ehhez hasonló. -
#2216 igen, csak vannak rankok :) -
#2215 Ez vmi olyasmi mint bf2 idején volt az ESL (vagy valami hasonló) hogy 5v5 öket szervezett neked a weboldal és azokat játszod le a játékban ? -
Dodo55 #2214 Source idején elég jól toltam vele, GO-ban mintha kicsit rosszabb lenne, de itt is volt már vele pár szép köröm. -
Gerdzso #2213 Ti szoktatok deagle-t venni? Én párszor próbáltam, de nem igazán tudtam használni, de az előző körben a gyerek úgy osztotta vele a killeket, hogy csak néztem... :o -
#2212 Ja és a lényeg lemaradt :) 128 tick :D -
#2211 Ha esetleg valaki nem ismerné a FaceIt-et, merem ajánlani. Tegnap 6 meccset játszottam, egyiken se csaltak és miután megkaptam a rankom ezerszer színvonalasabb meccseket toltam mint a matchmakingen. -
#2210 stattrak a neve, így keress rá a piacon -
#2209 Az a kill számláló cucc a fegyóra az honnan jön ? Vagy mi a neve ? -
#2208 amcsi noobok... én egy ilyenért még haverok haját is leordítottam volna a fejükről :D ebből is látszik, hogy osztálykülönbség van usa meg európa között :)
off: tegnap supraballoztam két amcsival, akik keresik az eu playereket, mert állításuk szerint az usa playerek szarok (tény), de sajnos kaptak egy 38-3-at... igazából fps-ekben nem jellemző, hogy ott lennének a top-on -
Lokker #2207 semmi keresnivalóm itt :D -
overtime, meg amit akarsz :D elég fontos ace volt -
#2205 Remek szériám volt, aztán jöttek a botok, és nagyonnagyon cheater gyanús ellenfelek, 5premade teamek, és le is estem 1 szintet :/ soha nem fogok túljutni a dupla ak-n. -
#2204 M4A1-S re érdekelne skin. Amim van cserébe.
eSport wintercase 2x
Nova | Sand Dune (Field tested)
MP7 | Army Recon (Field tested), Forest DDPAT (Well worn)
SG553 |Waves Perforated (Field Tested) -
Chaffee #2203 1 Vadász fegyverláda
1CS:GO Fegyverláda 3
2 eSports Téli Láda
1 Közösségi Matricakapszula 1
1 Matricakapszula
AK és M4 skinek érdekelnek -
#2202 milyen ládáért kell milyen skin? -
#2201 Mikz challange by fragbite stream -
Chaffee #2200 Van valaki aki ládáért cserél skint? -
#2199 Észleltem egy problémát, hogy ha alt+tab olok akkor néha visszalépés helyett leáll a játék, van erre vmi megoldás ? (tudom ne alt+tab oljak) Illetve nem akarok windoved mode ot és társait. -
#2198 Tanuld meg ez nem az a játék .. -
#2197 Az a baj, hogy sokszor elkap a hév és elkezdek darálni, de ha kizárnám a lehetőséget a szokás is kihalna belőlem, azért kellene. -
#2196 őőő pötyögtetsz? :/ élesben úgysincs semmi mód, szeirntem az a legjobb, ha olyan körülmények között gyakorolsz amik élesben adódnak. -
#2195 Nem tudjátok, hogy gyakorlás céljából valahogy belehet állítani azt, hogy csak Semi ben tudjak lőni, ki akarom teljesen zárni a darálás lehetőségét. -
#2194 Vadász láda valakinek? Továbbra is M4A1-S, AK47 érdekelne :3 -
#2193 problem? nem értem mi a bajod :D itt volt a példa előtted.. srác bukott 0,6 eurót és leszarja... az ilyen embereknek segítek én :) megkapja tőlem amit akar én örülök a pár centnek és mindenki boldog :) nem értem mi ezen a felfoghatatlan -
ktomi22 #2192 "cserebe egy kis bonuszert" "nekem megeri" " van aki lusta marketezni" ..gg -
#2191 Hát nyilván azt amit tőlem levon a steam eladáskor azt elkérem az illetőtől skinben... Van olyan aki lusta marketezni, cserébe egy kis bónuszért én elintézem. Plusz vannak kapcsolatok, van olyan aki lóg pénzel stb, visszahúzom skinben :) Régóta benne vagyok, nekem megéri :) -
ktomi22 #2190 mi hasznod az egeszbol? -
#2189 Világos, ezért mondtam, hogy ha valaki nem akar marketezni én szívesen megveszem neki a kiszemelt holmit, mert nekem van pénzem steamen és a megfelelő csere érték fejében át is adom az illetőnek :) -
#2188 Még annyit hozzáfűznék, hogy az inventorykat rakjátok publikusra és pü-ben keressetek meg :) Bármit megszerzek ami kell, nem csak cserére máshogy is, részletek pü-ben :) -
#2187 na itt jött be a dolognak az a része ami nem érdekel, én ezt nem üzletnek tekintem, nekem kb fegyverenkent (bár sejtésem szerinte, csak ak/m4 re lesz skinem a többi nem izgat) lesz 1 skinem ami tetszik és annyi, nem akarok ebből meggazdagodni :D -
#2186 A fegyvereknek különböző kopottsági szintjük van. Nem minden skinből van minden féle, példának okáért redline awp-ből nincs factory new. Az árát egy skinnek nem csak ez határozza meg, hanem az is, milyen ládából lett nyitva, mikor, de legfőképp az, hogy mennyi van belőle a piacon. Van olyan amiből field tested, vagy akár jobb is van eladásra 200 és pl a well wornból csak 20, akkor hiába kopottabb drágább lesz.
A sorrend, fentről lefelé:
Factory new (Gyári új)
Minimal wear (Kevéssé használt)
Field tested (Harctéren tesztelt)
Well worn (Viseltes)
Battle scarred (Háború tépázta) -
#2185 Hát nagyon nem érte meg, buktál 0,6 eurót. Itt ragadnám meg az alkalmat, ha valaki nem akar marketezni, nagyon szívesen beszerzek mindent a megfelelő csere fejében :D -
#2184 elcseréltem egy AK Blue Laminate Factroy New ra, lehet nem érte meg, de tetszik :D -
#2183 Nézd a marketet! A huntsmant 1,30-1,40 között el tudod adni. Azért már tudsz venni értelmesebbnek látszó skint. -
#2182 Dejó, 12-3 ról sikerült vesztenünk, mert mindig volt 1 afk a csapatban -.- annyira imádom ezt. -
#2181 ha megnézed valamelyik sokkal kopottabbnak tűnik, valamelyik meg tökéletes állapotúnak. Csak beletettek egy ilyet, hogy még több fajta legyen -> még több pénz -
#2180 az okés, de ha azt nézed hogy neki mennyi van 19 órára, az eléggé érdekes...
Most kezdtem competitive be, első meccset meg is nyertem és kaptam egy
Sig 553 | Waves Perforated (fiedl tested et, am ez a része mit takar ?) -
#2179 20 óra elég kevés^^ nekem vagy 3 oldalnyi skinem van.
edit: nekem a héten dobott egy jó kis glock skint (red apple vagy mi), azon meglepődtem :D mindig szart dob :( (én five seven kamit és shadet cserélnék más pisztoly skinre) -
#2178 valaki cserélne egy m4a4 jungle tigert - m4a1-s blod tigerre? field tested...