Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Amúgy tudni lehet hogy a recoil változik-e még vagy így marad? Tunkolással ölni szinte impossibru.
Az fps nagyon jo sztem, nincs igazan akadas, nem fagyott ki egyszer sem, viszont ujabban a konzol lenyitasakor az fps durvan leesik (persze konzol zarasakor visszaall).
Az audioval vannak gondok, remelem azt kikuszobolik. Fura recsegesek, lepeshangok, es a defuse hangjanak hianyat tobbszor beszivtuk.
CSS-ben hozzaszoktam az olyan szerverekhez, ahol az AWP korlatozva van...most persze halalba idegesitenek. A nepseg harmada awp-t vesz sajna 😊
A game browser nalam is szarakodik, neha nem hozza be a szervereket, ezert probalom betomkodni oket a favorites-be, mert ott meglesznek egy darabig.
Azóta kiderült hogy a közösségi serverek sz@rok. Még szerencse hogy e mögé a valve rak normális szerverparkot is, nem úgy mint a korábbi rész esetében.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Rákattintasz hogy "játék" az almenüben látod hogy "offline".. és ennyi.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
87.229.103.144:27015
Gyertek és játszunk!
Volna egy olyan problémám, hogy letöltöttem a CSGO beta-t és akad szinte bármilyen grafikai beállítással. Kissé jobb a helyzet ha nincsenek botok vagy ha a botok nem lõnek 😊 azaz ártalmatlanok.
Az a gyanúm, hogy azért mert még nem végleges a teljesítmény-optimalizálás a go-nál.
Szerintetek?
a vasam:
Intel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz CPU
ASUS EAH5770 1 Gb (ATI Radeon HD 5700 Series) videókari
4 gb ram
Windows 7 x64 hun SP1 oprendszer
Elõre is köszönöm a választ!
Legutolsó kívánság pedig hogy ne legyenek csíterek és annak gondoló adminok😄"
- nekem nem teszi
- óriási betûkkel ott van a menüben
- csalók mindig vannak, a fene essen bele mindegyikbe. Nem is értem mi az élvezet abban, ha valaki csal. Sikerélmény ugye nulla, csak mások szórakozását teszi tönkre teljesen feleslegesen.
"de akár hányszor pc-re veszek meg vmit mindig megerõsítést nyer, ha önfeledten akarok játszani, mindenféle idegesítõ szenvedés nélkül, akkor maradjak a ps3-nál"
Önfeledten? Kontrollerrel? Nekem csak a vérnyomásom menne feljebb.. 😊
Régen rengeteget játszottam 1.6-al, aztán 2-3 éve ez abbamaradt. Semmi kedvem nem volt már feltelepíteni, majd órákat szarakodni a beállításokkal, ilyen-olyan cuccokat leszedni, skineket cserélgetni. A szerverek sem tetszettek, szinte csak dust2 ment mindenhol, mindenféle barom adatokat irogatott a szerver játék közben stb.
Ezt feltelepítettem egy-két dolgot beállítottam mint bármelyik másik Fps játéknál és már nyomulhattam. Nekem ez nagyon hasonlít az 1.6ra aminek örülök, Source-al nem játszottam!
Az ára nagyon jó, várni nem érdemes vele sokkal olcsóbb szerintem már nem lesz. Jó volt újra nyomulni a már majdnem elfelejtett mapokon.
A vásárlás nem okozott gondot, pár óra alatt bele lehet tanulni aztán mehet ugyanolyan pörgõsen mint elõtte. A skinek nem igazán tetszenek az a gond velük hogy könnyen összekeverem õket😄 Hangtompító is hiányzik egy kicsit, de ezt majd beleteszik. Szóval megvan a régi feeling!
Pár kérdés a végére, a billentyûmet miért állítja angolra? Azt meg lehet csinálni, hogy egyedül játszak botok ellen pl 1v5?
Legutolsó kívánság pedig hogy ne legyenek csíterek és annak gondoló adminok😄
Az viszont biztosnak látszik hogy a source -ot ez meg fogja ölni.
Már csak az érdekelne igazán, hogy mi az ami kimaradt a bétából, és ami majd a teljesben többletként jelenik meg. Gondolom a fegyverek terén nem lesz már semmi változás, és mindet bemutatták, de azért egy jó adag térkép remélem van még a tarsolyukban, esetleg eddig nem ismert játékmódok extraként.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
CounterStrike-Hack.com
"Our forum is the leading creator of undetectable cheat Free & Life French."
Több mint 9000 tagja van, hát beszarok😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez az új játék pedig pont azt adja, amit az elõzõ is, csak jobban. Nem is akarták feltalálni a spanyol viaszt, és nem is nyúltak bele túl mélyen a játékmenetben, csak leporolták kicsit az elõdöt, kipolírozták, és kész. A valve kiválóan belõtte az árat is, tatarozásért pont annyit kértek, amennyit szinte bármelyik korábbi játékos megad majd érte, és az õj emberek beszervezésére is tökéletesen megfelelõ.
Élethûségrõl meg egyéb hasonlókról beszélni pedig eleve felesleges, mert már maga az alap szituáció sem élethû egy cseppet sem. A valóságban nincs olyan hogy rohangálunk össze vissza, és lelövöldözünk mindenkit kérdés nélkül...
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy bõven jó ez a játék ezért az árért, és a plussz szolgáltatásért, amit mögé raktak. Szerintem nem lõ mellé senki ezzel a vétellel. Az igazi mániákusok fanyaloghatnak legfeljebb, de mint azt tudjuk, a fanatikusoknak soha semmi nem jó, ami nem hajszálra ugyanolyan, mint a 10 éves kedvencük, és ez nem csak a counter strike -ra igaz.
Ha érdekel milyen kattints a lenti linkre!
de a Go ra azé befizetek... a cs az cs
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
De szerintem ebbõl megvétel lesz.
A molotov koktél 800 az tényleg kurvasok legalábbis videókból nem szûrtem le hogy oylan sokat érne.
Meg azért realizálhatták volna ha pisztoly megkap az ember ennyiért.
Hol van ahoz a molotov.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
http://gamebanana.com/csgo/scripts/7597
Az audioval mas gond is van, neha/gyakran bejon vmi karistolos femes hang, nem tudni mi az, de mas is panaszkodott. Neha meg 'szellemkepes', egy-egy modell felvillan itt-ott, mint amikor a tuszok teleportalnak. Halal idegesito.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asszem ami eszembe jutott azt elmondtam.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.