9177
  • Jim Morrison
    Ez a thunder egy szörnyű map.
  • Spészgószt
    feltéve ha a USE gomb neked is "E" ...de ugyan mind1 ha a botot nézed (specteled.. :p )a képernyő közepére kiírja mivel tudod átvenni az irányítást...
  • Mivec
    Köszönet!
  • Jim Morrison
    Miután meghalsz és van egy élő bot a csapatban, akkor addig nyomkodod a bal egérgombot míg a botot nem speceled. Ekkor ha megnyomod az E betűt (ki is írja) átveheted fölötte az irányítást.
  • Mivec
    Üdv! Én még noob-vagyok CS-ben. Kérdezni jöttem :). Sokszor látom, hogy ha egy ellenfél meghal, átveszi egy bot felett az irányítást. Azt hogy lehet? Nem láttam a control settings-ben. Köszi előre is!
  • Jim Morrison
    valaki beírta, hogy 11-4/ hltv

erre én meg beírtam, hogy:
    Spoiler! 16-8 /hltv
    egyből kibannoltak a csatiból (nem tudok hsz t írni)
  • Jim Morrison
    néha dob komolyabbat is, akkor mindeki megőrül és megy a voicetalk ezerrel :D
  • Metalmilitiakid
    Eshetnek kör végén drágább skinek is vagy csak a viszonylag olcsóbbak ? Eshet ilyen 1 euro környéke ?
  • Jim Morrison
    Mindjárt kezdődik a Clan-Mystik vs Team Global
  • Jim Morrison

pont ezért nem merem akkor bejátszani mikor én lennék az utolsó emberke alive a csapatban :D
  • bosco05 #2247
    Akit érdekel a faceit, itt a streamem: http://twitch.tv/b05co_ Remélem nem veszitek reklámnak, gondoltam érdekelhet valakit :)
  • ktomi22
    tudtommal eleg sok dolgot figyela rendszer a besorolashoz. win/lose arany.. fejloveseid szama a a lejatszott meccsekben k/d ratio.. es a tobbi staisztika.. aztan hogy milyen besorolasu ellen kaptal ki avagy nyertel.. a pontos képletet nem lehet talalni a neten.. en is kivancsi voltam anno..
  • Jim Morrison
    Ha így haladsz szerintem egy szép kis ak -s rankot kapsz majd.
    Nem tudni pontosan hogy működik ez a rendszer.
  • Metalmilitiakid
    Haverral kezdtük el a competitive et, elég érdekes, hogy már 5. meccsre megvolt a 13. körben 1 ellen 4 bot surrend. A 4. körtől elkezdtek kilépkedni, hogy report mert az egész csapat hacker, pedig saját meglátásom szerint elég bénák voltunk.

A szépsége a CS nek a LoL hoz képest, hogy itt tudsz hackert kiáltani, míg LoL ban csak a saját csapatodat szidhattad legalább :D

Eddig 4 win 1 lose ban állok, kb mire számíthatok besorolás után ha így haladok ? A keményebb ellenfelek ellen fog rakni? Nem egészen értem itt a besorolást, hogy 10 win kell és nem 10 lejátszott meccs mint LoL ban.
  • Jim Morrison
    nuke.. ajjajj 12-12
  • Hangman576
    Mediumban jó, de a source-ot nem bírja.
  • Jim Morrison
    nálam jó (medium)
  • Hangman576
    Csak nálam akadozik?
  • Jim Morrison
    magyarok!
  • BewK
    mondjuk úgy, hogy megtörtek és innen egyenes út volt a győzelemig :D
  • Jim Morrison
    legalább nyertetek :D
  • BewK
    mi meg a múltkor így jártunk:D
  • LocalPatriot
    Ezt el is mentem favoritba:)
  • Dodo55
    Na szóval, ez akart lenni:
  • Dodo55
    Nem hiszem el, rosszat linkeltem :D
  • Dodo55
    Én egyszer ilyet alkottam (sry ha már korábban volt):
  • Metalmilitiakid
    Kész bazdmeg XD

Am a WP s az CoD ból jött a 360 noscope al ? :D
  • Jim Morrison
  • Sippie
    LOL :DDDDD
  • zzeN

• bosco05 #2227
    amennyire tudom altpugon fele annyian se játszanak, mint faceiten és még német szerver sincs, csak holland meg amcsi :/ se rankok se semmi...
  • Jim Morrison
    tegnap próbáltam, két meccset játszottam haverral. Ahogy mondtam első meccs mirage, ellenfél véig egyhitelt (mind az 5, premade team), a második meccset nyertük úgy, hogy 14-8nál vége lett mert laggolt az ellen... Érdekes mód 128ticken az awp nem adta :/
  • HunnernesKonge
    Ha már menekültök a 64tickes MM-től, inkább az altpug-ot használjátok. Sokkal jobb.
  • bosco05 #2224
    rankot kapsz így is úgy is... freeben annyit tud mint az MM csak 128 ticken, de a nyereményekért és a ladderért fizetni kell :) Nincs minden ingyen :)
  • ktomi22
    az vacak is akkor, mert a free account az korlatozva van e téren :S
  • bosco05 #2222
    pontot csak akkor kapsz ha nyersz tournamentet, vagy ladderben 10-be végzel
  • Jim Morrison
    színvonalas, kikaptunk egy premade teamet, mindegyik 1 hitelt :D fasza :D
  • ktomi22
    milyen gyorsan dobal pontokat amiket be lehet valtani?
  • Jim Morrison
    Game settingsnél a cs:go t miért nem tudom beállítáni? mindent végignéztem de semmi.
    Edit: ghostry csomó mindent megfogott, ezért nem láttam egy csomó mindent...
  • bosco05 #2218
    dehogy, van mix és nálam teljesen gyors :) előbb talál mint a MM