Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis én igy kezdtem, pár óra gun, aztán az a Rombolás mód, ami gyorsan pörög mert kicsi a pálya, az utóbbi két napba meg már a klasszikus módba is belekóstoltam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De látszik ezen a játékon, hogy a valve erre nagyon odafigyelt.
Úgy tûnik az elõzõ counter-strikeoknak leáldozott(sok pro csapat áll át erre), de ez van 13 év szép idõ tovább kell lépni, és egyáltalán nem olyan nagy a változás, hogy itt rinyáljanak. A valve ebbõl kihozza hogy színvonalas versenyjáték legyen.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ati
A source -hoz is voltak vac -os hivatalos szerverek, de ez itt most egy normális háttérrel köszön vissza, és jól el van választva a community résztõl. Mindenféleképpen elõrelépés történt ezen a területen. Azt nem tudom hogy a konzolosok esetében ez hogy van, hiszen õk a steam rendszeren kívül esnek.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Egyszer azon sírnak, hogy a cs szokható, és unható. Kicsit késõbb azon, hogy miért változtak meg a pályák. Tehát unalmas hogy nincs változás, de ha mégis van, akkor az nem jó. 😊
Aztán. Ekkora hülyeségeket olvasni hogy.. "ezt meg azt a cod -ból lopták". Mégis mit? Hogy vannak benne fegyverek? Vagy hogy vannak benne közel keleti helyszínek?
Olyat is olvastam, hogy pénzlehúzás. Persze. 8 év után kicsit megpolírozták, javították, és kérnek érte 10 eurót, ami azért még nekünk, csóró magyaroknak sem elérhetetlen, és legalább 8 évet megint ki lehet vele húzni... micsoda lehúzás.. 😊
Olyat is írt valaki, hogy a counter strike játékosok ezt nem igénylik.?!?! Ahha. Értem. Csak azt nem, hogy azoknak akik tényleg nem igénylik, ki tiltja meg hogy használják ezután is a régi kedvencüket?
Ha sok változás lenne az lenne a baj, ha hû marad a játék önmagához, akkor meg az. Ha lenne benne helikopter, meg tank, akkor oda lenne az egyszerû, velõs, rövid játék élmény, ami miatt egyáltalán valakit érdekel ez a játék, aki ismeri. Most megismerhetik még többen. Nem értem hol ezzel a baj...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ati
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Bízom benne tud még ujjat mutatni nekem.
Remélem sg szerver azért lesz majd.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Gondolom itt is így lesz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Pedig én szerettem a CoD sorozatot az elsõ rész óta, és szinte mindegyikkel próbálkoztam hosszabb-rövidebb ideig.
Itt most megint azt érzem hogy jobban számít a játékos ügyessége, tapasztalata, pályaismerete, hogy mennyire ismered ki egy-egy fegyver tulajdonságait. Úgyhogy egyelõre ez nekem bejön...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt se értem, mikor két ember nyír ki valakit, akkor csak az egyik kap frag-et? Vagy mindketten?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
De... hol van a kijelzés? Hogy mikor kit öl meg? Remélem csak ki van kapcsolva... illetve be lehet kapcsolni. Ha nem lehet bekapcsolni, az ultragáz lenne...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Az a helyzet, hogy nekem nem kellene grafikusan átalakított gui menü a cs source-ban, elég lenne egy olyan módosítás hogy benne legyenek a beállításoknál a gyorselõvétel a primary, secondary weapon, he, smoke, flash gránátnál, c4-nél és persze a gyorsvásárlások. Hogy? Miként? Valaki csak tud segíteni ebben....
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN