9177
-
Gerdzso #2297 Az miért van hogy mostanában csak ilyen hülye ázsiai csapatokat kapok? Ennél még az orosz is jobb volt... :( -
#2296 Release Notes for 6/4/2014
[ MATCHMAKING ]
- When a player has been banned for cheating (via VAC or Overwatch), all Skill Group adjustments from that player's recent wins will be reverted for their partied teammates as well as their opponents.
[ MISC ]
- The "thirdperson" and related commands are now executable by servers (for mods and plugins).
- Added a server convar (sv_allow_thirdperson) which allows servers to set players to third person mode.
- The env_fog_controller entity now has a field and input to scale the amount fog is adjusted when players zoom (with scoped weapons).
- Community tournament servers with built-in round backups enabled will automatically restore all player data upon reconnection and this in most cases will avoid having to load round backups. -
#2295 http://www.hitbox.tv/csarena
Titan vs Fnatic. infernot titan nyerte
MIRAGE jön -
#2294 Szerintem igen. -
#2293 talán 1 skin, de ebben nem vagyok biztos. Eshet láda skin helyett? -
#2292 nekem ha nyerek loungeon fog esni hasonló értékű más fegyver, ha gondolod szólhatok és válogathatsz mert nekem tökmind1 mit rakok fel :) -
Gerdzso #2291 Van felesleges SCAR 20 illetve G3SG1 skinem, egyik sem ér (0,03-0,04) semmit, ha valakinek van valami felesleges skine szívesen elcserélném rá. -
#2290 Skin is esett vagy csak láda? -
#2289 az létezik, hogy 1 hét alatt 3 láda esik +1 phoenix? -
#2288 100 case 3? vegyen marketről 0,03 euró omg... -
#2287 Erről beszélgettetek ma ? Ezt találtam most egy hirdetésben.
Need 100-500 csgo case 3
As many as possible csgo case 2
As many as possible esport (both colors)
As many as possible bravo/csgo case 1
AND 20 PHOENIX.
Megindult a fölvásárlás :D -
#2286 Azt még megértem, hogy le akarják húzni az embert. Még azt is megértem talán, hogy azt hiszi, hogy 4 Huntsman-t adok egy ST pisztolyért, de azt, hogy nem képes megnézni mit ajánlok, és trade gomb lenyomása előtt veszi csak észre, hogy csak 1 huntsman és 3 winter van ott, na az már nevetséges... -
Hangman576 #2285 Nem én találtam ki a tutit. :)
És hidd el, még mindig nem vásároltak be elegen. A ládákra hatalmas a kereslet (később ez persze csökkenni fog).
A TF2-es ládák még jó, hogy nem érnek annyit, abból tényleg annyi van, mint a szemét.
Rövid távon szerintem simán lehet duplázni, hosszú távon tényleg veszélyesebb játék ez a spekuláció. -
#2284 ezzel csak egy baj van pont olyan mint a piramis játék..csak azok nyernek sokat, akik elkezdik...egyre több láda egyre több játékos...tehát egyre kevesebbet fonka érni...míg a legelső szériásláda ára felszaladt akár a,8 majdnem 1 ig is addig a többi már csak 0,6 - 0,4 ig fog max felmenni és a végén 0,1 stb...a elteleik egy év és gyakorlatilag leáll az egész növekedés...mindenki szarrá vásárolta magát, nehogy azt hidd hogy TE most faszán kitaláltad a tuti...100 ládával majd megváltod a világot...
amikor majd a nagy spekulánsok visszapakolják a több ezres tételeket majd szépen visszaesik a béka segge alá az árfolyam...ez nem egy tartós dolog az hogy az első szériás ládák meddig jutottak egy dolog...beetetésnek jóvolt a sok birka meg ráharap...nézd meg TF2 láda is fosásig van piacon és 0,03be is áll az idők végezetéig...itt is ez lesz!
1 év alatt profitálsz 10 eurót hallelúja :DDDDD
az jár a legjobban aki azonnal eladja a picsába míg friss a láda és van értéke... -
Hangman576 #2283 Ha megnézed a grafikonját marketen, akkor szépen látszik, hogy arra számítottak a népek, hogy május elején vége lesz a dropnak. A 20 cent körüli árfolyamról rögtön felugrott 40 centre. Most is egy hasonló emelkedés várható, sőt még nagyobb, ha ténylegesen nem fogja dobni a játék többet. A lényeg, hogy bukni nem lehet rajta, úgyhogy, ha van az embernek pénze/ideje, akkor nyugodtan belevághat. Szerintem. :) -
#2282 Nekem majd minden haverom vett 100-200 darabot, vissza fog esni az ára, talán őszre lesz belőle valami, de ne legyen igazam... -
Hangman576 #2281 Nehogy azt hidd! Nagyon kevesen gondolnak erre. Az meg, hogy sok van, nem nagyon számít, mert sok játékos is van.
Gerdzso: Azzal már kicsit más a helyzet, hosszabb idő lesz, amíg felmegy az ára. Ettől függetlenül az is jó befektetés lehet, én is vettem párat, de abból nem mostanában fogok profitálni. A winter rövid távon jobb, ahogy a főnix is. -
#2280 Az a baj, hogy ebből fél világ bevásárolt és még most is kxxva sok van a piacon :S -
Gerdzso #2279 Köszi, venni nem fogok, de ami van akkor azt nem teszem még fel, illetve a Winter Esport-tal mi a helyzet? :) -
Hangman576 #2278 Lassan kivonják a dropból, utána egy elég szép kis áremelkedés várható. Ha tudsz, akkor vegyél még! Én már bevásároltam. -
Gerdzso #2277 A Winter Offensive ládákat megtartsam vagy eladjam? Várható áremelkedés, mert megnéztem invertory-mat és van belőle vagy 10db. :D -
komorszabi #2276 Valamit elrontottam -
komorszabi #2275 Első Ace-m : -
#2274 azt hiszed viccel, de azóta szinte minden meccsen kapok vmi csíter jelzőt, vagy Kozel teszi vagy a skin XD -
#2273 Skines fegyók jobban adják, így mégtöbb pénzhez jut a valve:$ -
#2272 isten áldja a kezed, olyan kört hoztam az m4 el mint még életemben soha XD -
#2271 be, vegyél fel: b05co -
#2270 Ez mit jelent ? Beszerzed nekem a ládáért vagy nem ? :D A blood tiger fn-t, meg a steel dis fn-t . -
#2269 hát bizony és akkor még vond le amit a valve levon eladásnál :D -
#2268 steel dist néztem, még ha mind a kettő fn még akkor is többet ér a láda, ahogy néztem -
#2267 milyen p250 kéne? :) -
#2266 igazából 1 p250 et és egy blood tigert akarok kiharcolni a huntsman ert :D -
#2265 de én adok neked két huntsmanért blood tigert -
#2264 idióták és megpróbálnak lehúzni -
#2263 Mi a nagy különbség a steam market meg a CSGO Lounge között. Pls m4a1s blood tiger fn ba is csak 0.66 marketen, lounge on meg 2 huntsman ért se akarják adni. Nem egészen értem ők milyen rendszeren működnek, ők mihez hasonlítják az árakat ? -
#2262 ápdét
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[GAMEPLAY]
- Cobblestone
-- Blocked long sightline from back of Bombsite B
-- No longer possible to plant on top of hut at bombsite A
-- Made statue base at bombsite B taller, so players can't peek over
-- Made hut on bombsite B catwalk wider
-- Moved all T spawns to upper level
-- Decreased fog
-- Removed small tree near platform in mid
-- Pushed down some vegetation that players could hide in
-- Disabled collision on small rocks
-- Blocked visibility through cart in mid
-- Revised cover in Bombsite B courtyard
- Overpass
-- Redesigned the connector between canal and park
-- Made tunnels under Bombsite A easier to navigate
-- Added lights to hut near Bombsite A
[MISC]
- Matches in which a whole team gets disconnected will no longer terminate and the disconnected players will get the opportunity to reconnect and finish the match.
- Added a new context menu option 'Use With Trade Up Contract,' which will be visible when you own ten or more items of the same quality.
- Weapons can no longer be deleted from the inventory.
- Added a game setting for twitch.tv streamers to allow backend integration with new twitch.tv directory.
- Added backend integration with Steam Community for better inventory filtering and Steam Community Market search.
- Added support for per-channel ratelimits in engine threaded network layer, ratelimits are controlled with a group of net_threaded_socket convars.
- Fixed pistol round achievements to award player progress in the pistol round of the second half in competitive matches.
- Fixed several rare crashes on clients and servers.
- Fixed a problem in tournament round backups when players had invalid characters in their persona names.
overpass változásról album -
#2261 az jó :D -
#2260 :D -
pLau #2259 Béna ellenfelekre -
#2258 Meglett a 10 Win em, Gold Nova 2 be kerültem, az egy alsó közép ha jól nézem. Mire számíthatok ?