Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szóval nem neveztem magam pró-nak.
Viszont én azért nevezlek lámának, mert szted egy map kiismerése, és egy jó taktik rá 30 perc... kb itt nem is foyltatom veled a beszélgetést.
Régen mikor még d2 és társai nem voltak, akkor még nagyon gyerek cipõbe volt a cs, és senki nem ismerte ki annyira magát a játékban. Viszont késõbb szinte minden szerveren csak a war mapok mentek. Kinek kell más hulladék noname pálya? A régi megszokott war mapok és kész.
Többi meg menjen pubolni, az új értelmetlen pályákra...
Ahonnan meg azért kirúgnak, ott nem kell játszani. Hála az égnek vannak normális valve szerverek, ahol nem ilyen egyszerû dolog. Én csak olyanok kirúgására indítottam eddig szavazást, akik vagy szándékosan gyilkolták a saját csapatukat, vagy pedig 3 kör óta egy helyben állnak. Akkor inkább legyen helyette BOT charlie...
Szerencsére a hivatalos szervereken csak olyan mapra tudsz szavaztatni, ami benne van a pakkban.
Szerintem jó ez így. Még az ismerõseidet is könnyen behívhatod a játékba.
Jó ez. A sok kis fogyi nyafogós is megszokja majd idõvel, és ha a hivatalos csapatok elkezdik nyomni, akkor tuti egybõl jó lesz nekik is. 😊
Majd készül rengeteg jó map, talán még hivatalosak is lesznek.
Célzásom egy katasztrófa: 12%-os a pontosság. Ezt majd orvosolni kell. Ettõl függetlenül egész jól megy. 5x csillag volt egy meccsen a legtöbb, amit össze tudtam hozni.
Még valami. Körök végi statisztikák kiírása mindenképpen hasznos dolog.
No meg az új pályákért nem kell fizetni. Ez is valami. Legjobban tetszetõs pályám: Bank. Ezt nagyon eltalálták.
Viszont a CS:GO-ban a ranglista rendszer miatt a hivatalos szervereken elvileg a tudásod alapján pakol be szerverekre. Ha ez tényleg így van, ez akár jó is lehet. 😊
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
vannak ilyenek is, nekik jók a klasszikus pályák, nubiknak mint én meg még sokan mások jó lesz hogy sok pályán jászhatunk 😊
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem érted igaz?
A több pálya egyébként sem zárja ki annak a lehetõségét, hogy a begyöpösödött idióták ugyanazokon a pályákon játszanak még 30 évig...
Te meg ne attól legyél már "pro" hogy csak pár pályán tudsz játszani, mert az nem profizmus, hanem bénaság.
Akinek meg tetszik az új játék, az meg ugyan had akarjon már más pályákon is játszani, nem csak az idióták által megszokottakon. Tõled is megkérdezem. Aki a 0.9 -es cs -al játszott, az hogy hogy nem rinyált amikor belekerültek újabb map -ok? És te miért rinyálsz ha ebben az új játékban lesznek?
A starcraft játékosok legalább annyival érettebbek, hogy bármilyen pályán hajlandóak játszani, és örülnek hogy ott is kipróbálhatják magukat. A változatosság nem rossz dolog.
Akik kicsit játszottak a source-al, csak fun-ból, azok elvárják, hogy ez is egy cod legyen... dlc, sok +map stb.
Aki régi CS-s, war-ozott stb, az nem akar új mapra menni.
Inkább leszek pró kevés pályán, mint legyek béna sok pályán.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Klasszikus: Aztec, Dust, Dust2, Inferno, Italy, Nuke, Office, Train
Újak: Baggage, Shoots, Shorttrain, Bank, Lake, Safehouse, Sugarcane, St. Marc
Ezen kívül még a szokásos custom szervereken lehet még találkozni új és régi ismerõs mapokkal is, például awp_india.
Érted mire akarok kilyukadni. BF rossz példa, mert az hosszadalmas, és unalmas. Mindenki össze vissza rohangál, aztán véletlenül nyer az egyik csapat. Counter strike rövid, velõs, szórakoztató. Pont annyira, amennyire kell egy 15-20 perces pihenõhöz. De ez nem jelenti azt, hogy csak a dust2 -n lehetne játszani vele.
Az egyik mapon a nép egyik fele, a másikon a másik fele lépett le.
Szóval az már egyértelmûen kiderült, hogy aki változatos játékmenetet akar, az a CS-ben nem fogja megtalálni, hanem ott a BF3 pl. van benne infantry, close quarters (ami már majdnem CS), meg sokminden más is.
A CS-nek meg valszeg meg kéne maradni a dust2-nél, 387fps-el, egy darab m4a1+ak47-tel. Najó, desert meg awp még lehet. És semmi más. Aztán akkor aki tényleg CS-re vágyik, az elégedett lesz vele, aki meg nem, az végre belátja, hogy nem a CS kell neki. Ahogy én is.
Szóval én is belépek majd CS:Go-ba, kicsit lövöldözök, megnézem milyen lett, aztán megyek vissza BF3-ba. Idõnként még max benézek, hogy történt e csoda...
A "pro" játékosok idióták, nekik úgysem fog tetszeni semmi ami egy pixellel is eltér az 1.6 -tól. De a legtöbben nem ilyenek, hanem egyszerû játékosok, akik szeretik ezt a játékmenetet, és esetleg szeretik a változatosságot. Miért kellene mindenkinek terminátort edzenie magából a megszokott pályákon?
Egyébként annó, amikor még nem alakult ki ez a map csokor, akkor még nem utasítottátok el ti sem csípõbõl az új pályákat... akkor nem volt baj hogy bõvül a paletta. Akkor most miért az? Miért gond ha nem csak d2 meg train van? Van egy rakás egyedi pálya a régihez is, csak ti rácuppantatok az 1.6 felhozatalára, és nem vagytok képesek elfogadni semmilyen más megoldást. Van ennek értelme? Játszatok az 1.6 -al....
Az elõbb még arról volt szó, hogy azért jó a CS mert egysíkú, begyakorolható 2D-s játékmenete miatt egyszerû mint a faék, és gyorsan kiismerhetõ, gyors kikapcsolódás.
Most meg már kellenének a változatos mapok... ja ok.
Anno is ez a két tábor cs-zett, most is ez lesz... anno is a communitynek kellett megcsinálni a jó custom mapokat, most is.
A steam forum -on azon nyígnak az ilyenek mint te, hogy nincs bunny hopping, ami ugye egyértelmûen csalás kategória, egy programhiba kihasználása, és nem reális elvárás hogy ez belekerüljön egy új játékba, csak mert szeretik egyesek kihasználni azt. Olyat is olvastam, aki szerint az "stratégia", hogy keresztülmegy a falon, és úgy nyeri meg a meccset. Most komolyan.... nevetséges. Az 1.6 egy bugos szar volt akkor is, és a hangulata vitte el a hátán az egészet, ez rendben is van. De a hibákat azért ne sírjuk már vissza... meg ne akarjuk hogy csak 8 pálya legyen.. miért ne lehetne ennél sokkal több? Miért kellene mindig ugyanazt játszani?
Értsétek már meg hogy ez most nem az új 1.6 -os counter strike, hanem egy új counter strike, amiben ugyan benne vannak a régi pályák is, mert sokan szeretik azokat, de attól még nem ugyanaz a játék.
Ez most komoly? 😄
Mondjuk, ha az ember pubhigh akar lenni akkor lehet. Van még rengeteg jó map ezen kívûl.
Akkor lesz valaki jó játékos, hogyha, bármelyik mapon jó tud lenni...
Ez nem COD, meg BF...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
mert ez egesz kielegito, igazabol egy cbble meg talan egy clan1mill hianyzik, illetve funolni egy assault, meg egy militia, aztan csokolom
a lenyeges palyak meg (d2 nuke inferno) bent vannak
mindenesetre ugy latom, kell meg varni 1-2 honapot a cuccal
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De az igaz hogy az alap játékmódokhoz nincs "új" pálya.
akkor most melyik az igaz?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
most játszogatok különbözõ módokon és van olyan hogy legalacsonyabb beállításon megakad (látom a cl_showfps 1 parancs után a bal felsõ sarokban mert pirosra vált a szöveg ha visszazuhan az fps) utána meg max beállításon játszok felhúzva minden és nem akad meg. Utána megint max beállítás és megakad... Nem tom hova tenni 😄
MEGJELENT 😄
Vagy ha nagyon kamuzni akarnak akkor beszüntetik a bétát, tölts le megint 4-5 gigát, és akkor megkapod ugyanezt, amirõl azt hiszed hogy nem ugyanez mert az már nem béta, pedig de...
...sose azt nézd...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
(bocs vicc volt 😄)
Egyébként ha jobban belegondoltok épp ezaz, hogy pl a CS:Source-ra eredeti állapotához képest szinte rá se lehet ismerni. Annyi mindent változtattak az évek alatt, bár tény, hogy legjelentõsebb változások azok leginkább a megjelenést követve voltak, de azért még 2010-ben is volt egy nagy update. Szóval itt is ez várható, ez 100%.