9177
  • Spészgószt
    végre ... már alig vártam a semmihez nem fogható tstyuuu hangot a kezdőn induláskor....
    remélem hamarosan spray is lesz olyan üresek a falak pinák és csöcsök nélkül...
  • Jim Morrison
    Bekerült a nightvision?:o
  • Sippie
    és tényleg :D thx :D
  • KissCsabi
    Sziasztok!
    Ezen a ts3 gaming szerveren van Europa Universalis 4 Crusader Kings 2 Victoria 2 Hearts Of Iron 1,2,3 és March Of The Eagles valamint van Minecraft Heartstone és Counter Strike Global Offensive szoba is.
    IP:ruby.voic.in:8460
    JELSZÓ NINCS!!!
    Jó Játékot! ;)
  • Spészgószt
    "fos" valve szervert akart lenne...
  • Spészgószt
    semmi csukd be és indítsd megint...
    nem tud kapcsolódni a szerverhez és persze az első dolog az hogy téged hibáztat nem ám hogy a fis valve szrevert nem lehet elérni...
  • Sippie
    "Nem sikerült a munkamenet létrehozása. Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot"

ez így mi a p*csa? A hálózati kapcsolatom rendben van, mi baja? :D
  • bosco05 #2330
    @sippie: mondom keresés után azt találtam, de szerintem nem jól számol

@lalakov: már vége a phoenixnek tegnap óta, nem tolták ki csak pár nappal és már az is lejárt... a láda esik ettől függetlenül
  • lalakov
    Kitolták az idejét, míg el nem készülnek a következővel, de nincs megadva konkrét dátum.
  • RED BULL F
    Nálam pont fordítva van. Ezelőtt 2 hétig egy nyamvadt festést alig adott, pedig nyomtam rendszeresen, tegnap felmentem idle szeróra vagy 2 órára, rögtön kaptam egy Winter Offensive ládát + egy 2 euró értékű festést. Érdekes.
  • Sippie
    haverom is idle-zik és neki dobja rendesen (igaz, neki előtte volt ugyanez, hogy alig kapta a cuccokat, kb hétfőn lett meg minden)
  • Spészgószt
    farmolsz idle szerón vagy rendesen játszol?
    mert azt vettem észre kb 1-2 updattel ezelőttig dobott rendesen az idle is (néha meló közbe belépek egyre, ha egész héten nem játszottam, legalább pár ládát dobjon míg melózok, tálcára le és elvan a háttérbe :D ), de mostanság nem adja főleg, ha offline vagyok friendsbe is...akkor 0 drop...bejelentkezve dob egyet kettőt, de ahogy elkezdek pubon játszani pár órát rögtön teleszór.... lehet ezt csak én beszélem be magamnak, de mintha történt volna valami...
    btw meg is értem...én alapból nem droppolnék idle szerveren farmolásra...
    0 kill 0 láda...death nem számít me idlén csak death van kill nincs...ha csak nem lövöldözöl de akkor meg mind1 ha felmész pubolni...
  • Sippie
    a reset az ugyanakkor van, csak a dobás összevissza van :D nekem 2 hónapon keresztül péntekre megvolt a 3 láda, és 2 skin meg hasonlók. Most kb 3 hete örülök ha vasárnapra esik 2 láda... szóval így kicsit wtf :D
  • lalakov
    Szerintem ezen kár vitázni, nekem össze-vissza történik. Én még logikát nem találtam benne.
  • Sippie
    és ha 5 nap, és 10 óra múlva van reset, akkor hogy jön ki neked a péntek 7 óra?
  • bosco05 #2322
    ezt találtam, de én úgy tudtam hogy péntek este van reset és eddig úgy is estek a cuccok. TF2-nél van csütörtök éjfélkor az stimm, de goba nekem péntek este mindig esik előtte két napig meg már semmi :)
  • Sippie
    nem, mer csütörtök valamikor éjszaka (talán 2, vagy 3 órakkor)
  • Spészgószt
    VALVE TIME
  • Szabi #2319
    nálam csütörtök este esnek új cuccok, utána ismét a következő csütörtök este
  • bosco05 #2318
    pénteken este 7 kor van drop reset
  • RED BULL F
    Értem. Köszönöm a válaszokat!
  • Spészgószt
    max 4 láda 2 fegyver + 1kapszula vagy a 4 ládából valamelyik helyett kapszula... ez egy heti adag!
    ha jól emléxem szombaton van reset, utána újra kezdi...
    de pl ha vasárnap egész nap tolod akkor ledobál 2-3 ládát és egy fegyót tutiba utána egész héten nem esik semmi max az a +1 fegyó és max egy láda...
  • bosco05 #2315
    A Phoenix tegnap lejárt, a mapokat kivették, ellenben a láda esik továbbra is (amit senki se ért) és bárki kaphat.

A drop változó, én volt, hogy kaptam egy héten 4!!! ládát, de általában csak kettőt ad, meg egy két szutyok fegyvert vagy kapszulát.
  • RED BULL F
    Jó reggelt! 2 kérdésem lenne.

Az első még lehet hogy éppen aktuális: Igaz, hogy amíg le nem jár az OP. Phoenix, bárkinek dobhat Főnix Ládát a játék még úgy is, hogy nem vette meg hozzá a "belépőt"?

A második az itemek szerzésével kapcsolatos lenne. Biztosan kitárgyaltátok már ezt régebben, de én azért szeretném megkérdezni, hogy hogyan is működik ez? Milyen limit van erre? Hány ládát/festést dob a játék naponta és hetente? Vagy ezt nem leeht pontosan tudni csak találgatások vannak? Olvastam pár fórumot, ott napi 2, heti 6-8 droprate-ről beszélnek, nem tudom ez mennyire tükrözi a valóságot.
  • bosco05 #2313
    hát te nagyon el vagy tévedve :D külön weboldalak vannak erre :D
  • Jim Morrison
    én erről sose hallottam O.o
    Item - játék csere gyakori, van hogy valós pénzt is adnak...
  • ktomi22
    khm.. nem felsz .. steamen bannal honoraljak az eféle tevekenykedest.
  • bosco05 #2310
    nem hirdetés, de mégis, remélem elnézitek nekem :) maradt még két payday 2 a tarsolyban és 2200 drága magyar forintért, illetve amiért ide is beírom 8 eurós csgo itemért (legyen az bármi, több cucc is lehet) vihető! köszönöm és sry az offért
  • Jim Morrison
    csak egy terv.

link
  • Metalmilitiakid
    Láttam egy Sticker-t amin egy T-Rex próbál defuse olni és nem éri el a bombát, mert rövidek a kezei. Próbáltam marketen megkeresni a stickerek között de nem találtam. Én keresem rosszul vagy az nem létezik és csak egy terv volt ?
  • Spészgószt
    a számból vetted ki a sót....
  • Sippie
  • Roger6
    3 fos? Fos klánba nem megyek...
  • Argetlam91
    Sziasztok!
    A jelenleg 3 fos csgo-s clanunkba keresnenk 2 megbizhato, jofej, 18+ os, viszonylag sok szabadidovel rendelkezo embert, akik szeretnenek 5v5 competitive matcheket tolni a random oroszokat kikerulve :)
    Ami fontos lenne, hogy goln nova 1-4 kozott legyel hisz mi is ilyen szinten allunk.
    Semmikepp sem AWP-st keresunk! (Mar rendelkezunk eggyel)
    Eleinte szeretnenk hagyomanyos MM-be jatszani begyakorolni a war mapokat, osszeszokni, funolni.
    Kesobb kisebb online ligakon reszt venni.
    Ha eppen nem cs-zunk akkor eleg sokoldaluak vagyun jatekok teren szoval ha elegunkvan a csbol aznapra akkor szivesen jatszunk: dota, smite, minecraft (sajat moddolt szeroval rendelkezunk), barminemu coop jatek stb... Mindent amibe baromi sokat lehet rohogni osszedolgozni.
    Summer sale alatt tervezzuk a Tabletop simulatort es mas olcso de sok fun-t rejto jatekok beszerzeset(payday, 7daystodie,dayz...).
    Celunk hogy egy barati de utokepes csapatot hozzunk ossze :)
    Clan nevunk jelenleg nincs ha mevagyuk 5-en kozosen ezt is osszehozzuk.
    Ha erdekel irj privatba vagy email cimemre ([email protected]) vagy ugyan ezzel email cimmel vegyel fel steamon)
  • bosco05 #2303
    nem
  • Jim Morrison
    Tudtommal nem , de ha eldobod és rádobsz egy gránátot igen akkor csak a kör erejéig.
  • drago14
    Ha találok egy skint, az lekopik x idő után?
  • bosco05 #2300
    Bevándoroltak európába, nem kell ezen csodálkozni :) Amúgy meg az ázsiai csgo-sok világi lámák :D
  • Gerdzso
    Na épp ez-az, hogy le van, a gyereknek van vagy 15-ös pingje de nyomja az ázsiai rizsát... :/
  • Jim Morrison
    Vedd le a mm-ben elfogatható pinget 40-50re.