9177
-
#2377 :), én meg szenvedek a kitermeléssel, alig akar dobni. -
Gerdzso #2376 Az lehetséges, hogy nem áll le sem az láda, sem a skin drop? A héten eddig 4 fegyver skin és 7 láda(láda+matrica) -
#2375 embere válogatja. Kis helyeket 1.,2. körben esetleg eco körökben érdemes venni, mikor berohan az ellen egy szűk területre Cz nagyon jó. Gondolok itt dust2 b re, vagy mirage a ramp ct rushra (nem egyszer nyertünk így eco kört). -
Gerdzso #2374 Közben rájöttem, hogy utóbbi 2 le lett cserélve :/ -
Gerdzso #2373 Hali
A CZ-t vagy a P250-et érdemes használni?
Illetve KM-et és 228-ast hogyan lehet szerezni? :o -
#2372 Nekem is csak saját tapasztalat, leraktam 50re és ugyan ugy kaptam 170+oskat. Ha valaki olvasott erről, szívesen várom a korrigálást.:) -
#2371 oh shit :( (oh szar)
[url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1313169858&no=2369]#2369[/url]: Sajnos hiába fordítom le, ez mégsem fog segíteni. Egyébként azt írtam, hogy beállításokban (ezt mondjuk gondolhattad) az elfogadható matchmaking (nem tudom hogy fordították le) ping. De általában beállításokban mindenhez tartozik egy hosszabb leírás, gondolom ha magyar nyelvre állítottad akkor ott van mindenhez a leírás. De sajnos a jelenlegi problémádat semmi sem orvosolja, bár én ezt a beállítást levettem 25-50 re, de úgy tűnik eddig csak szerencsém volt, hogy hasonló pingűeket dobott be. -
#2370 Az csak a te pinged nézi még mindig:( -
Chaffee #2369 És most ugyan ezt magyarul. -
#2368 Optionsben, acceptable matchmaking ping. -
Chaffee #2367 Hol tudom beállítani hogy ne 200 pinges manuszokkal játszak? -
Chaffee #2366 Nekem meg kiesett harmadszorra is az AUG Vállalkozó -
#2365 semmit :) -
#2364 Számít, hogy hol játszik az ember vagy csak a vak szerencse van? -
#2363 srácnak most dm-en kiesett az m4a4 urban ddpat FN :D -
Chaffee #2362 Jellemző mindenkinek esik jó cucc csak nekem nem -
#2361 ma kiesett nekem is :) el is adom a redline-t :D -
#2360 az nem letiltás csak a te kezedben az alap fegyver lesz...de attól még az összes többi játékos a színes csicsás szkinekkel rohangál.
Én azt tartanám jónak ha lenne olyan konzol parancs vagy bármi amivel tényleg csak a default szkinek lennének -
#2359 A Loadout-nál tudod állítani. -
#2358 Ez az opció sincs kizárva :)
Múltkor láttam valami ilyen beállítási lehetőséget, de ha így mondod akkor valószínűleg benéztem valamit.
Este megnézem. -
#2357 hol láttál ilyen opciót????
érdekelne...
Szerinted a Valva lesz olyan hülye és megengedi...látod már kezdesz te is elcsábulni és úgyis az lesz a vége hogy befigyel pár euró a steam pénztárcába ákárhogyis de meglesz az a szkin....
nem menekülsz elkapnak a seggednél fogva -
#2356 Amúgy néha azon gondolkozom, hogy letiltom a skineket a játékban(ha jól láttam van ilyen a menüben) és az alapfegyverekkel játszom, mert némelyik olyan gagyi(viszont van 1-2 ami tetszik..).
Néha elvonja picit a figyelmem a skin és nem biztos hogy ez hasznos dolog egy ilyen reflexjátékban :) -
#2355 az nagyon jó :) de az nincs is ládában egyébként :) -
Chaffee #2354 Nem rég játszottam haverommal és esett neki egy kevéssé használt AK-47 Smaragd Hajszálminta -
ntex #2353 eshet ritka skin játékban, de amit láda dob azt a játék nem dobja. Ritka skint 1000-ből jó ha egyszer-kétszer kapsz. Nekem mióta megy ez a skinezős téma, most dobott nemrég egy P250 Franklin MW-t. Amúgy folyamatosan a leg gagyibb skineket adja. A ládáknak jobban örülök mint a fos skineknek meg matricás kapszuláknak. -
#2352 Ilyen kaliberekre ne számíts :( sajnos venned kell vagy nyitnod. -
#2351 Srácok ritkább skinek eshetnek casual játékban? Vagy csak ládákból van esély?
Nem vagyok skinbuzi félre ne értsetek, a játék a lényeg, de van 1-2 skin ami nagyon tetszik elviselném ha meglenne, viszont a bankkártyám nem dombornyomott(kőkorszaki vagyok)ezért klassz lenne ha eshetne is(pl Awp Graphite, AK-47 Redline). -
#2350 azért írtam, hogy nem is eco :D nagyon jól lőttek a srácok :D -
ntex #2349 full buy volt, visszanéztem a demóban :) -
#2348 ja most nézem ez nem is eco :D omájgád :D -
#2347 eco volt, de ezt finoman szólva is elkúrták a T-k :D -
ntex #2346 Az a poén hogy 1 Eagle II volt, 4 meg sima Eagle :D -
#2345 Seriffbe ennyire nem lőnek vissza? -
ntex #2344 Tegnapelőtti AWP Ace-m Dust2 B-n :D
-
#2343 -
#2342 Ám, nekem valamiért nem állítja be a rankot:( -
#2341 Tegnap ellenünk is vezettek 9-1 re, de végül 15-15 re hoztuk:)
Hatalmas meccs volt. -
#2340 amikor 9-1 re veszítésre állunk majd 16-14ra kapunk ki... -
#2339 kép
"pop open the console and type the following: bind n nightvision (n being any key you want), sv_cheats 1 (only if you're the host), give item_nvgs (only if sv_cheats is 1), this could be promising." -
#2338 hát most csalódtam...nincs is night vision
honnan szedted hogy bekerült...