Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát egyelõre leggyakrabban mondhatni a szerszám rossz végén vagyok, örülök a K/D arányt olyan egál körül tartom, de sokszor még a 0.5 is nehéz.
De éjjel belefutottam egy olyan csapatelosztásba hogy csak na. Dõlt-borult mindenki akire lõttem, plusz az én oldalamon volt még vagy két komolyabb játékos, hát mészárlásba torkollott. Az AWP megszerzése után már olyan számomra! misztikus arányom volt hogy 12-2 a körök állása meg akkor olyan 8-0 volt. 5-0-ig az ellenfél 5 játékosából 2 tudott egyáltalán 1 kill-t csinálni.
Na aztán 11-0 állásnál valaki feldobta szavazásra hogy rendezze újra a gép a csapatokat, elfogadtuk, egybõl véget ért a kánaán.<#hehe>#hehe> Utána már egy kiegyenlített meccs lett, asszem 3 körrel ki is kaptunk végül vagy valami ilyesmi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Semmi bajom azzal, hogy szépen lassan fejlõdöm, csak néha pár perces kikapcsolódás miatt lenne jó, úgy pedig sosem lesz "jó játékos" az emberbõl ...
Viszont így meglesz az esélye, hogy olyan emberek közé kerülök akik ugyanilyen szinten vannak ... nem pedig fényévekkel elõtte 😊
Az alap pályákra meg úgy ahogy emlékszem 😊 Meg botokkal is végig lehet szaladgálni rajtuk párszor 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nálad az a gond alapvetõen szvsz, hogy nem ismered a pályákat egyáltalán. Azt amint itt mondták is publik szinten 20-25perc alatt meg lehet ismerni. És nyilván elõnyben van az aki játszott már CS 1.6-al, aki Source-al az pláne, de igazából ez mindenkinek egy új játék, és szerintem jelenleg aki többet kockul az a sikeresebb. Nyilván ez majd változik és egy idõ után kijön a "skillkülönbség" de hát erre van a matchmaking
Hivatalos fórumon volt róla topik, mapváltáskor elvileg frissültek és utána lehetett csatlakozni ... Nekem legalábbis sikerült.
És akkor egy kis off az elmúlt pár oldalhoz. Senki érzéseit nem akarom megsérteni, a leírtak csak a személyes véleményemet tükrözik!
Soha nem voltam csé fanatikus, lanpartikon haverokkal elökörködtünk vele, mert a csé legnagyobb szépsége az hogy egyszerû mint a faék. Amíg több idõm volt játszani, addig inkább a komolyabb játékokat kerestem ...
Sok év eltelt és most csak azért vettem meg ezt mivel most pont olyan játékot kerestem ami elé 20 percre is le lehet ülni. A CSÉ ugyanis arra tökéletes lenne az olyan mezei nooboknak mint én, hogy egy félórára lehuppanva a gép elé kiszórakozzuk magunkat ... De eddig nem volt az ...
A legnagyobb probléma, hogy ha felmegy a magamfajta egységsugarú alpubliklámahelyettes bármelyik netes szerverre "szórakozni" akkor az elsõ sarokból elõbukkanó enemy egy sörösdoboz nyitófülével kivégzi ... És ennyit a fun faktorról.
Hiszen a játékosok nagy része már elég régóta nyomja ... Ez a játék csak a skillrõl és reflexekrõl szól, de azért ugyanúgy bele kell szokni, tanulni kell ... Lehetne mondani, hogy erre ott vannak a botok, de egy idõ után az unalmas lehet.
Bízom benne hogy ez a ranked matchmaking megoldja ezt a problémát, és a hozzám hasonló noobok nem a tapasztaltabb játékosok játékát rontják majd el (És fordítva ... 😊 ). Ha ez a része mûködni fog, akkor ezt a 10 ojrót bõven megéri ... mapok meg ... mindenki másképp látja, van akinek mindegy, van akinek van kedvenc ... Ami biztos, az semmiképpen nem árthat a játéknak ha újabb normálisan megcsinált pályákat adnak ki hozzá. Max akinek nem tetszik az nem játszik rajtuk ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Másik két probléma érdekes viszont azt meg kell hagyni
A másik, ha behozom a chat ablakot zuhan az fps-em kb 70-rõl 30-ra.
TAB-os eredményjelzõre szerencsére csak 10-20 fps-t dob el...
Hamarosan megtalálják a probléma okát, és akkor min a tündérmesékben megoldják a gondodat 1 csapásra 😄
olvasgatom közben a Steam fórumokat, és egy Valve-os is kérdezte, hogy a mai update esetleg megoldotta-e ezt az FPS-es problémát, dehát negatívak a visszajelzések... szóval várunk, yessss...
Nálam is vannak fps dropok sajnos, de annyira nem észrevehetõ a magas fps miatt.
nem túlmelegedés, nem is driver gond, nem szar gép, stb.. az oka...
Nyilván most rengeteg ember kezdett el játszani, sokkal több mint ahányan betáztak, így kijöhet még n+1 hiba.
Abban szerintem biztosak lehetünk, hogy nem marad így a dolog. (nemrég még 1.6 is kapott foltot)
Asus P5E3Pro alaplap
Intel Core 2 Duo E8400 3 Ghz CPU
ASUS EAH5770 azaz Ati HD 7700 Series 1 Gb Gddr 5 (Shader Model 5.0) Direct X 11
4 Gb ram
(source-nál megy beta a végleges mellett mai napig, fel is tudom telepíteni, és ott tesztelgették a patcheket, mielõtt betették a véglegesbe)
Vagy frissített is a játék?
"Counter-Strike: Global Offensive Beta Update Released"
Hol a hiba a mondatan?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ez egy bug mert ha olyan mapra váltasz ami nincs a startban meghatározott mapgoupba akkor befosik a direkt csati.
kis magyarázat ha nem értenéd teljesen: a pályák csoportokba vannak osztva, bombás, túszos armsrace dem, ez a mapgroup, és ezt bele kell írni a startscriptbe, hogy milyen szervert akarsz. Ha olyan pályára vált az admin, ami nincs benne az adott csoportba, nem lehet szerverkeresõbõl csatlakozni.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fut szépen, 1920x1200-ban, minden high, full AA stb, 180-280fps... mondjuk ez eleve lol, hogy ilyen instabil...
Hiba kettõ volt, aztecon hiányoztak textúrák (lila), trainrõl meg egyszerûen kidobott desktopra... de akkor már úgyis untam.
Sajna 2-3 év másfajta FPS után rettentõ gagyi a játékmenet. Pár kör után simán osztottam fejest, meg mentem amerre kell, hiszen orrvérzésig begyakorolt mapokról van szó, de akkor is DÖG UNALOM. Aztán persze jöttek a prok, akik 1HP-vel még 10 embert is le tudnak lõni, mintha mindenki mellélõne, meg aki awp-vel végigirt egy egész mapot úgy hogy egyszer se hal meg... vagy a map másik végébõl kilõ a fedezék mögül, csakfejes makigyerekek, meg persze az über profik, akik voiceon osztanak mindenkit, aki kicsit is nem azt csinálja amit õk akarnak, nyomják hogy ki festett pontot a monitor közepére, meg hova állította el a ratejeit hogy senki se találja, stb... szóval a szokásos cs-s nüanszok.
A grafika is csak egy lehelletnyivel lett jobb a réginél, nekem BF3 után olyan érzésem van, mintha valami kvarcjátékos /konzolos/, vagy telefonra készült ökörséggel játszanék. Alapvetõen az egész játék mechanikája mit sem változott, csak tettek tejszínhabot is a régi szarkupacra.
Nem húzom be egybõl az uninstallt, még párszor belépek talán, de az elsõ benyomásaim nagyon negatívak... a jó társaságban nem nagyon bízok már, túl sok a möchtegern-progémer. Igy meg egyelõre 4/10.
Inkább összegezném én mi történt: Aki kapott beta hozzáférést, az eddig játszhatott a nem végleges, de teljes verziós cs:go-val, anélkül, hogy mesterségesen hagytak volna ki belõle dolgokat. Mindezt azért, hogy teljes véleményt le tudjanak írni a felhasználók, és ezek alapján változtathassanak.
A játék pedig most ért el olyan szintre, hogy már ki merték adni a kezükbõl.
De a gold az a bétából lesz. Istenem, menj ki a levegõre.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
És még ígyis olcsóbb, mint pl egy bf3 dlc, amibe csak egy pár új map, meg fegyver van.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jöhetne egy hivatalos dust3 😛
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mi van nem megy neked a számolás? Hány irányba mehetsz? Mond el nekem. CT kezdõn vagy.... mit teszel? Felmész középen, véded az A -t, vagy véded a B -t. Mit tehetsz még? Mellesleg ct nek pont az a dolga hogy ezeket védje...
Mond el mester.. mit lehet még tenni?
"És szerinted miért mennek csak azok a mapok? mert arra van igény... nem pedig a sok szar noname mapra."
Jól megtervezett hivatalos mapok esetén akármennyi lehet, mert arra is van igény, és nem gátolna meg téged abban, hogy azután is csak d2 -n játsz, de szélesebb körnek is kedvezne a játék. Mi bajod van ezzel? Noname map? Mindegyik annak számítana amíg meg nem ismered nem? Ha betesznek egy újat, és 5 év múlva mindenki szereti, akkor mit mondasz? Vagy azt nem lehet csak d2?
Gondolom ez se tûnt fel, mert otthon ütöd a fejd a falba, hogy miért nincs még 4 új pálya, amire mehetne a recska...
Godnolom ennyi ésszel kör végére vásárolsz be...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Source-ba is minden nagyobb, tartós szerveren szinte csak d2 volt... érdekes mind tele volt mindig.
usersg - neked meg nem mondok semmit már, buta vagy kész. d2-re igen is kell több idõ h normál taktikod legyen. Az az elv, hogy 3 irényba mehetsz már akkora gyökér szint, hogy neked kár CS-zned. Az ilyen gyökereket kirúgom továbbra is...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Többi meg menjen pubolni, az új értelmetlen pályákra..."
Ez meg... látod errõl beszéltem. Begyöpösödött játékos vagy, aki tévesen profinak hiszi magát. Az nem profizmus hogy amikor az 1.6 -ba belekerültek ezek a pályák, te képtelen voltál máson is játszani... az a te bénaságod.
És nem csak noname pályák lehetnek, mert pl a valve is tervezhet hozzá akármennyit, ami jól mûködhet. Ne mond már nekem hogy nem lehet semmi újat kitalálni hozzá, ami szórakoztató...
Sokkal inkább az a lényeg, hogy milyen társaid vannak. Ha neked 30 percnél több idõ kell arra, hogy egy d2 méretû pályát megismerj, akkor az értelmi képességeiddel vannak gondok.
KATT IDE
Egyébként ausztriából néztem még az elõrendelõi akciót, és náluk akciósan volt 14€, szóval országonként más összeget kérnek érte (vagy régiónként, ez esetben ausztria még nyugateurópa) mi meg a balkán 😄
Kicsit le vagyok maradva(kb 2 éve Cs:source óta nem játszottam csvel).
Szóval a kérdésem: Hogy a bánatba ilyen occsó ez a játék? 4490ért látom. Mikrotranzakciós? Tehát veszegetni kell dolgokat, hogyha haladni akar az ember, vagy hol a bibi?
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"