9177
  • lalakov
    :), én meg szenvedek a kitermeléssel, alig akar dobni.
  • Gerdzso
    Az lehetséges, hogy nem áll le sem az láda, sem a skin drop? A héten eddig 4 fegyver skin és 7 láda(láda+matrica)
  • Jim Morrison
    embere válogatja. Kis helyeket 1.,2. körben esetleg eco körökben érdemes venni, mikor berohan az ellen egy szűk területre Cz nagyon jó. Gondolok itt dust2 b re, vagy mirage a ramp ct rushra (nem egyszer nyertünk így eco kört).
  • Gerdzso
    Közben rájöttem, hogy utóbbi 2 le lett cserélve :/
  • Gerdzso
    Hali

A CZ-t vagy a P250-et érdemes használni?

Illetve KM-et és 228-ast hogyan lehet szerezni? :o
  • Panzeradler #2372
    Nekem is csak saját tapasztalat, leraktam 50re és ugyan ugy kaptam 170+oskat. Ha valaki olvasott erről, szívesen várom a korrigálást.:)
  • Jim Morrison
    oh shit :( (oh szar)

[url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1313169858&no=2369]#2369[/url]: Sajnos hiába fordítom le, ez mégsem fog segíteni. Egyébként azt írtam, hogy beállításokban (ezt mondjuk gondolhattad) az elfogadható matchmaking (nem tudom hogy fordították le) ping. De általában beállításokban mindenhez tartozik egy hosszabb leírás, gondolom ha magyar nyelvre állítottad akkor ott van mindenhez a leírás. De sajnos a jelenlegi problémádat semmi sem orvosolja, bár én ezt a beállítást levettem 25-50 re, de úgy tűnik eddig csak szerencsém volt, hogy hasonló pingűeket dobott be.
  • Panzeradler #2370
    Az csak a te pinged nézi még mindig:(
  • Chaffee
    És most ugyan ezt magyarul.
  • Jim Morrison
    Optionsben, acceptable matchmaking ping.
  • Chaffee
    Hol tudom beállítani hogy ne 200 pinges manuszokkal játszak?
  • Chaffee
    Nekem meg kiesett harmadszorra is az AUG Vállalkozó
  • bosco05 #2365
    semmit :)
  • lalakov
    Számít, hogy hol játszik az ember vagy csak a vak szerencse van?
  • bosco05 #2363
    srácnak most dm-en kiesett az m4a4 urban ddpat FN :D
  • Chaffee
    Jellemző mindenkinek esik jó cucc csak nekem nem
  • bosco05 #2361
    ma kiesett nekem is :) el is adom a redline-t :D
  • Spészgószt
    az nem letiltás csak a te kezedben az alap fegyver lesz...de attól még az összes többi játékos a színes csicsás szkinekkel rohangál.
    Én azt tartanám jónak ha lenne olyan konzol parancs vagy bármi amivel tényleg csak a default szkinek lennének
  • ranGer2
    A Loadout-nál tudod állítani.
  • Sheltem
    Ez az opció sincs kizárva :)

Múltkor láttam valami ilyen beállítási lehetőséget, de ha így mondod akkor valószínűleg benéztem valamit.

Este megnézem.
  • Spészgószt
    hol láttál ilyen opciót????
    érdekelne...
    Szerinted a Valva lesz olyan hülye és megengedi...látod már kezdesz te is elcsábulni és úgyis az lesz a vége hogy befigyel pár euró a steam pénztárcába ákárhogyis de meglesz az a szkin....
    nem menekülsz elkapnak a seggednél fogva
  • Sheltem
    Amúgy néha azon gondolkozom, hogy letiltom a skineket a játékban(ha jól láttam van ilyen a menüben) és az alapfegyverekkel játszom, mert némelyik olyan gagyi(viszont van 1-2 ami tetszik..).

Néha elvonja picit a figyelmem a skin és nem biztos hogy ez hasznos dolog egy ilyen reflexjátékban :)
  • bosco05 #2355
    az nagyon jó :) de az nincs is ládában egyébként :)
  • Chaffee
    Nem rég játszottam haverommal és esett neki egy kevéssé használt AK-47 Smaragd Hajszálminta
  • ntex
    eshet ritka skin játékban, de amit láda dob azt a játék nem dobja. Ritka skint 1000-ből jó ha egyszer-kétszer kapsz. Nekem mióta megy ez a skinezős téma, most dobott nemrég egy P250 Franklin MW-t. Amúgy folyamatosan a leg gagyibb skineket adja. A ládáknak jobban örülök mint a fos skineknek meg matricás kapszuláknak.
  • Jim Morrison
    Ilyen kaliberekre ne számíts :( sajnos venned kell vagy nyitnod.
  • Sheltem
    Srácok ritkább skinek eshetnek casual játékban? Vagy csak ládákból van esély?
    Nem vagyok skinbuzi félre ne értsetek, a játék a lényeg, de van 1-2 skin ami nagyon tetszik elviselném ha meglenne, viszont a bankkártyám nem dombornyomott(kőkorszaki vagyok)ezért klassz lenne ha eshetne is(pl Awp Graphite, AK-47 Redline).
  • bosco05 #2350
    azért írtam, hogy nem is eco :D nagyon jól lőttek a srácok :D
  • ntex
    full buy volt, visszanéztem a demóban :)
  • bosco05 #2348
    ja most nézem ez nem is eco :D omájgád :D
  • bosco05 #2347
    eco volt, de ezt finoman szólva is elkúrták a T-k :D
  • ntex
    Az a poén hogy 1 Eagle II volt, 4 meg sima Eagle :D
  • HunnernesKonge
    Seriffbe ennyire nem lőnek vissza?
  • ntex
    Tegnapelőtti AWP Ace-m Dust2 B-n :D

• Jim Morrison
  • LocalPatriot
    Ám, nekem valamiért nem állítja be a rankot:(
  • LocalPatriot
    Tegnap ellenünk is vezettek 9-1 re, de végül 15-15 re hoztuk:)
    Hatalmas meccs volt.
  • Jim Morrison
    amikor 9-1 re veszítésre állunk majd 16-14ra kapunk ki...
  • Jim Morrison
    kép
    "pop open the console and type the following: bind n nightvision (n being any key you want), sv_cheats 1 (only if you're the host), give item_nvgs (only if sv_cheats is 1), this could be promising."
  • Spészgószt
    hát most csalódtam...nincs is night vision
    honnan szedted hogy bekerült...