9177
-
ENVE #2417 Valaki lenne olyan szíves, és megosztaná velem az 5v5 ben lévő fps-ét, mondjuk egy dust2-őn, min. átlag. értékekkel? Természetesen megosztva, hogy mindezt milyen procival sikerült elérnie. Proci vásárlás előtt állok, de egyelőre nem igazán tudom, mit válasszak.
Amik kifejezetten érdekelnének:
Intel pentium Gxxxx
AMD FX-xxxx
És régebbi amd-k is, 4 magos athlonok, 4magos phenomok. Kössz -
#2416 Én egy Flip Stained FT-vel kezdtem, tegnap már Butterfly Safari FT-m volt, amit egy M9 Bayonet Night FT-re kaptam :) Mára eladtam, most várok valami jó árú karambitra :) -
#2415 Köszi. :) -
Gerdzso #2414 Én maga a játékmenet miatt játszok, az itemek, skinek csak egy kis plussz... amolyan keverjük a jót a hasznossal dolog. :) -
#2413 Azok az idők már elmúltak mint látod. Vegyél egy olcsó kést és tradeld fel :) -
#2412 Hát igen... :(
Hogy mit keresnek még itt a téli ládák nyáron, azt nem értem. :( Csak látom, hogy a Bravo-n mennyit lehetett volna kaszálni, így megjött a kockázatvállalási kedvem. ;-) -
#2411 Jó tanács, szerintem ne vásároljatok be, ezek a ládák már itt maradnak örökre kb... Pont úgy ahogy a TF2-ben is... Ha eddig nem szedték ki, akkor ezután már nem fogják szvsz. Én eladtam minden ládámat, ameddig még el lehetett 0,03-nál ugyanis eladhatatlanná válik az oroszok miatt. -
ratgab #2410 Bevásárolhatsz, de már semmi nem biztos. Megy az új operation és még mindig dob a játék az előző op-ból ládát. Winter ládárt még mindig dob a játék július elején (!).
Már kiszámíthatatlan a piaca ezeknek. -
#2409 Kár, kezdtem volna bevásárolni belőle. -
#2408 abbafejezhetné már, így nem fog felmenni az ára. -
ratgab #2407 Elvileg esik. -
#2406 Esik még Operation Phoenix fegyverláda vagy az új Operation kezdetével annak vége? -
#2405 A kérdés jó, mivel a játék random szar engem olyan 50-50-ben érdekel a trade és a játék. Mivel kb minden haverom ezt tolja (és nincs is nagyon más amit lehetne), ezért játszom is, de emellett a plusz eurók sem esnek rosszul amiket tradeből csinálok, vagy épp kis market okosságokkal behúzok. Szóval ja, amíg az első golyó is random helyre megy, addig valahogy nem vagyok túlzottan motivált :D -
#2404 Teljesen megértem a kissé kritikus hangvételű kérdésedet.
Tény, hogy sokan csak a trade / skinek miatt járnak fel, néha még énis elcsábulok és meg akarok szerezni 1-1 olcsóbb skint(pl AK Predator nagyon tetszik, azért nem fogok sajnálni 1 eurót, amúgy soha nem vettem még semmit pluszba CS:GO hoz még Phoenix passt sem(bár ez utóbbin gondolkodom).
Sajnos én nem vagyok túl jó CS:GO játékos(ez van ezt be kell ismerni úgy tud előre lépni az ember).
Elég jó quake múlttal rendelkezem fiatalkorombú :) versenyek, országos 2. hely q3 1on1ben , top3 klánban voltam mindig de kihagytam pár év FPS-t (lakáshitelügyintézés, munkahelyváltás stb) és most próbálok visszarázódni :)
Jó lenne valami olyan "csapat" akik felnőttekből állnak (20+) és a gondolkodásuk is az(értsd nem szidnak rommá egy elcseszett meccs után hanem építő jellegű ötletekkel bombáznának ha kell, plusz nem szitkozódnak cseten hanem a következő körre koncentrálnak).
Tegnap az aim cs:go mapon gyakoroltam pöttylövöldözést a falon 1 órán át aztán ak47/m4 spray controllt a falon:)
Mondjuk ezt lehet nem 2hónap aktív cs:go után kellett volna elkezdeni hanem előtte :)
Egeret belőttem 500hzre úgyhogy mostmár csak a türelemre lesz szükségem :)
-
ENVE #2403 Titeket maga a játék is érdekel egyébként, vagy csak úgy elvagytok a skinekkel? -
#2402 MatchMakingbe nem enged csak. -
#2401 Én bementem game be, find game, és ott kiválasztottam a breakthrought és kérdés nélkül beengedett. Egyszer feldobott egy ablakot csapatválasztás előtt, hogy vegyem meg, azt mondtam nem és engedett tovább. -
Gerdzso #2400 sajnos nincs, csak ilyen hülye 0,03-asok :( illetve egy Home nevű Gift-em van :D -
#2399 itemed nincs amit eladhatnál? -
Gerdzso #2398 illetve a kártyámon sincs most pénz, steam sale volt :( -
Gerdzso #2397 Paypal-on csak 4 euróm van, 5 euró a minimum :( +walleten van 2,8 -
#2396 de paypalról tudsz a walletre tölteni -
Gerdzso #2395 kár, akkor hétvégéig esélytelen... :/
Amúgy köszi! :)
-
#2394 ha jóltudom csak walletből megy, mert játékon belül veszed -
Gerdzso #2393 PayPal-al vásárolható belépő? Vagy kell fel kell töltenem pénzt és úgy megvennem? -
#2392 Pass nélkül csak úgy tudsz passos pályákon MM-ezni ha valakinek a lobbyban megvan a pass. Dropot egyáltalán nem kapsz az új cuccokból. -
#2391 Most észrevettem hogy Pass nélkül is be tudok menni a passos pályákra, van rá esély hogy dropot is kapok vagy azt nem fogok ? -
kisdudeEe #2390 Kör végén dropolhatnak különböző mission-ök, amiket ha teljesítesz, valamelyik új kollekcióból kapsz egy skint. -
#2389 Mi az a "Mission" izé a Steam raktáramban? -
RED BULL F #2388 Ennél az Operation Breakout-nál is van megnövelt Item Drop Rate, mint a főnix esetében? -
#2387 lool, gondoltam kipróbálom az új mapokat, casualra nyomok, bejön castle és egyből lövök egy acet :D xz killed the entire enemy team szöveg volt. -
#2386 Eddig is brutál volt a MAG7 de így meg főleg halálos lesz...
már előre félek elindítani, hány fps-t fog pluszba felzabálni ez az update is... -
#2385 Ez a pillangókés mennyire szar :D
-
#2384 "– Desert Eagle:
— Increased standing and crouching Accurate Range"
Végre használhatóbb lesz a kedvencem.
Talán így már közelebb lesz a cs:s másához hatékonyságban. -
#2383 steam-et elindítva hirtelen azt hittem hogy újra letölti a játékot :D -
#2382 Azért ez masszív:
OPERATION BREAKOUT
- Six community maps were added, available in official matchmaking to all CS:GO players for the duration of the operation.
- Operation Breakout All Access Pass is now available for purchase. Features include:
– The Operation Breakout Challenge Coin
– Mission drops
– 45 new weapon finishes as potential mission rewards
– Operation Breakout Case drops
– Journal that contains:
—- Active Duty Scorecard
—- Operation Breakout Scorecard
—- Friends leaderboards
GAMEPLAY
- The Buy Menu has been updated and now has the following weapon stats:
– Damage ( Pre-falloff damage against an unarmored opponent. )
– Firerate ( How frequently does this weapon shoot or can be shot )
– Recoil Control ( How easy is it to compensate for the recoil )
– Accurate Range ( The distance up to which 100% of shots will land within a 30cm circle. See cl_weapon_debug_print_accuracy )
– Movement Rate ( How fast the player can move with the weapon in hand )
– Armor Penetration ( The percentage of the shot’s damage that ignores armor )
– Penetration Power – See Below
- Weapon Changes:
– Desert Eagle:
— Increased standing and crouching Accurate Range
– CZ75-A:
— Decreased standing and crouching Accurate Range
– Tec-9:
— Increased standing, crouching, and moving Accurate Range
– Elites:
— Reduced price to $500
– SSG08:
— Reduced price to $1700
— Increased Accurate Range slightly
– Mag7:
— Penetration Power increased
— Pellets reduced to 8
— Individual pellet damage increased to 30
— Reduced maximum range slightly
– Sawed Off:
— Pellets reduced to 8
— Individual pellet damage increased to 32
— Reduced maximum range slightly
— Spread increased slightly
– XM1014:
— Reduced price to $2000
— Spread reduced slightly
– For all shotguns except Nova, pellets will now penetrate walls.
- Updated the bullet penetration (wallbanging) system to be more straight forwarded, fixed some previous bugs associated with it. (for more info on how penetration works, see this guide: http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=275573090)
- Bullets now leave a brief trail in the air after penetrating most surfaces (wallbang)
- Human players can +use a bot to retrieve the bomb.
- The spotting code that shows enemies on the radar now considers the map’s fog values to determine if a player will show up or not.
- The game now announces if you’ve been “saved” by someone or have “saved” someone. Saving someone means that you eliminate an enemy who is about to kill one of your teammates who is unaware of that enemy.
- Added a new convar (sv_showimpacts_penetration) that will display on screen penetration data when bullets penetrate surfaces in game.
- Added a convar mp_backup_round_auto, when enabled will keep in-memory backups to handle reconnecting players even if the backup files aren’t written to disk, enabled by default.
- Added convar mp_force_assign_teams that when set, will auto assign players to a valid team and does not give them the option to choose teams.
- Exposed previously development only ConVar (cl_weapon_debug_print_accuracy) which shows Inaccuracy, Spread, SpreadDistance, Player Velocity, Accurate Range, and some other real time data for weapons when shooting.
MAPS
- Maps have been divided into three groups: Active Duty, Reserves, and Operation. These map assignments will be re-evaluated every Operation.
– Active Duty Maps:
— Dust II
— Nuke
— Mirage
— Inferno
— Cobblestone
— Overpass
— Cache
– Reserves Maps:
— Train
— Aztec
— Dust
— Vertigo
— Office
— Italy
— Assault
— Militia
– Operation Maps:
— Castle
— Overgrown
— Black Gold
— Mist
— Rush
— Insertion
- Mirage:
– Fixed a collision exploit near entrance to Underpass.
- Nuke:
– Reduced fog
– Blocked visibility through bottom of cover in Bombsite A.
– Made ceiling in Bombsite B twice as thick.
- Dust2:
– Fixed some spots where C4 could get stuck.
– Reduced post processing effects.
- Inferno:
– General graphical updates.
– Thinner pillars underneath trellis in CT spawn.
– Thinner pillars on awning in Alt Mid.
– Added lights to balcony in Alt Mid.
– Fixed some spots where C4 could get stuck.
– Removed pretty flowers behind yellow car in banana.
– Added a ton of flowers in other areas to compensate.
– Calmed down dog in apartments.
– Removed tree boost spots.
– Added a chickencoop to T spawn.
– Changed max chicken population from 10 to 12.
– Added back relaxing flamenco music to T spawn.
– Updated the skybox.
– It is now possible to shoot through the box in the middle of Bombsite A.
- Militia
– Fixed a bug where bots would get stuck.
MISC
- Competitive matchmaking will no longer consider matches with a very high skill group difference regardless of search time.
- Updated all loading screens and the team select screen.
- Demos launched with +playdemo on the command line are improved:
– Allows specifying full paths with drive letters for the demo filename.
– Hide the main menu when a demo is started from the command line.
- Fixed the team select screen lingering and sometimes not going away in some circumstances.
- Fixed radar not showing up during the first round of a competitive match on official servers.
- Reduced screen effects on high shader settings when zoomed with scoped rifles.
- Resolved an issue that was preventing users from earning knife-related achievements in Arms Race. -
Chaffee #2381 Most már rájöttem hogy a map(dust,train,inferno stb.) kollekciókból mindegyiket dobhatja -
#2380 igen, mivel az nincs ládában -
Chaffee #2379 M4A1-S | Nitrot dobhat?
-
#2378 makker... nekem 2 hete egy kurva huntsment se dob csak 2-3 lucfenyő scoutot ... meg téli esportot .. azon kívül semmi...
lehet neked adta a ládáimat véletlenül