Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
persze a játék szar...akkor mit kell csinálni... a játékot buherálni, nem a géped!...vagy ha lusta vagy buherálni, akkor vegyél erõmûvet akkor biztos jobb lesz.... <#alien>#alien>
fps config mindenhez van, még ki se jött már írtak rá az garantált...
még nem volt idõm ilyesmivel baszkódni, de tuti van! Eddig is volt, ezután is lesz gyenge gépe sok embernek.
Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz
Ati HD 5770 1Gb Shader Model 5.0 Direct X 11
4 gb ram
Source motor mindig is a procira volt érzékeny...<#alien2>#alien2>
Örülök, hogy megoldódott a problémád! Már csak az a kérdés, hogy Akinek Ati, Amd-jük van azokkal mi a tosz lesz 😊
Van valami mód arra, hogy csak egyfajta skinek legyenek?
Mint anno a source-ba volt erre egy parancs: cl_minmodels 1.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
http://facebook.com/musicleander
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kell azért ennek a játéknak még idõ, hogy minden a helyére kerüljön, de szerintem nem kell aggódni miatta.
Viszont nagyon ajánlom nekik hogy pár hivatalos pályát még dobjanak, és a hammer -t is kellene kicsit pofozgatni, mert még nem az igazi ehhez az új játékhoz.
Talán pontosíthatnál, hogy melyik forint elõtti kártyákra vonatkozik ez.
Akinek beszaggatott a játék, vagy indokolatlanul alacsonyan szar FPS-el futott, VAGY tüzeléskor/chat ablak, score tab megnyitáskor nagy FPS-dropokat tapasztalt, annak van egy jó hírem.
Ha nVidia videokártyád van a gépedben, és úgy tapasztaltad ezeket, akkor rakd fel a 306.02 BETA (!!!) 1-2 napos legfrissebb drivert. Steam fórumon olvastam, hogy megszüntette a problémákat...nem hittem benne, de most játszottam vele kb. 2 órán keresztül...hát úristen, mintha más játékkal játszanék, annyira jó lett így tõle! Kipróbáltam 4-5 más mapon más-más szerveren, és ezerszer jobb tényleg! Alapból ilyennek kellett volna lennie... Végre nem szaggat be lövéskor...még nagyobb tûzpárbajoknál sem...ez egészen hihetetlen... 😄 Csak nehogy elbasszák megint valamilyen update-tel...
úgyhogy NVidiások mindenféleképp tegyetek egy próbát vele!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
188.227.225.114:27106
+ Gore mod.. 😊
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Én nem vagyok egy nagy CS szakértõ, de úgy tudom valamilyen formában a Source-ban volt valami sebzés kijelzés, tehát hogy hányszor találtad el az ellenfelet, és az mennyit sebzett rajta, ez például hasznos lenne ide is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ennyibõl nem lehet leszûrni sok mindent.
De a menü borzalmaknak a borzalma.
Buymenü jézusom....
Maga a játék hát nekem ez nagyon más mint amit akartam látni.
De ez még megtetszhet.
Bár számomra ez így nagyon rosszul kezdõdött.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
😄