9177
-
#2457 Múlt hétvégi ICL-ről nincs valami videó? Érdekelne. -
#2456 akkor mutass cségót :) elvégre úgy is az a topic :) kíváncsi vagyok hogy megy -
#2455 én már letettem a lol-t és ha isten is úgy akarja mégegyszer hozzá nem nyúlok XD -
#2454 linket :) Az OBS fejlesztők konkrétan kijelentették sok más streamer programot fejlesztő gárdával együtt, hogy nem tudnak mit kezdeni az AMD-vel, ahogy a cikk is írja. Itt isteni csodák vannak :D
@metalmilitiakid: Lol-nak a gépigénye nulla, de nem hiszem hogy ezt bírná a procid, ha legközelebb streamelsz dobj már egy pü-t pls :) CS:GO-nak sokkal több kell, meg ugye az fps-ben több a mozgás így sokkal jobban megizzad a proci is, próbáld ki, kíváncsi vagyok.
@all: nekem az az érdekes, hogy mindenhol tényként kezelik, hogy amd-vel lehetetlen streamelni mert egy szálon gyenge, nem is streamel vele senki csak streamer kártyával (ami ugye totál leveszi a prociról a terhet), de youtubeon fent van, meg sokan mondták, ezek ilyen urban legendek :D youtubeon egyébként a godzilla is fent van, mégse pusztult el egy város se :D ezeknek a youtubeos cuccoknak nagy résézről amúgy is kiderül hogy fake :) de legyen igazatok, várom a linkeket mert tényleg érdekel mitől lett izmos egy szálon az AMD :D -
#2453 -
#2452 5000 volt a bitrate talán, mert már más a beállításom(most 3000), de az OBS által elérhető maximum volt, és 1920x1080 30fps live stream twitch re se a játék nem laggolt se a stream, és épp ezért írtam hogy CS vel nem próbáltam, mert a LoL más kategória. -
ENVE #2451 Vhol van egy youtube teszt erről, nem próbáltam, de nem is az újjamból szopkodtam ki. :P Egyébként nem 1-2 FX-8xxx tulajdonost láttam már twitchen, remekül megvannak :D -
#2450 lolnak kb fele akkora igénye nincs, a full hd-t meg 1080p-be tetszik érteni 60 fps-en? csak mert az lehetetlen, hogy az nézhető volt amit csináltál :) a 720p-t 30 fps-en alacsony bitráta mellett elhiszem, a többi fizikailag lehetetlen :) -
#2449 Én LoL-t streameltem full HD ban AMD 965 el, pedig az csak 4 mag 3.4 de soha bajon nem volt vele. Cs-t még nem próbáltam vele az tény. -
#2448 Köszönöm, kipróbálom. :) -
#2447 vedd le a grafikát minimálra (felbontást is), rakd ablakos módba, úgy menni fog. Ha simán leraktam tálcára akkor nekem is fagyott. -
#2446 Nektek fut a játék idle-ben asztalra lerakva miközben másik játékkal játszotok? Nálam megáll és van amikor le is fagy.:( -
#2445 "Az AMD tulajdonosoknak pedig az a rossz hírem van, hogy a processzoraik hiába erősebbek több szálon, a streamelés még jódarabig egy szálon igényli a teljesítményt, amit aktuálisan még mindig csak az Intel processzorai tudnak felmutatni. Ha nekem nem hisztek, nyugodtan nézzetek a neten benchmark-okat erről, ezt a streamer programok fejlesztői is tényként kezelik, valamint az Intel QuickSync technológia is a streamelést támogatja, míg az AMD-nek nincsenek még készen ilyen irányú fejlesztései."
Forrás -
#2444 ja és i5-el full hd-ban lehet streamelni, még csak i7 se kell hozzá :) nekem egy harmadik generációs i5-öm van és olyan felbontásban streamelek 60 fps-el amilyenbe csak akarok :) -
#2443 És te streameltél ilyennel? Az AMD egy szálon rohadt gyenge ezért streamelésre pont hogy totálisan alkalmatlan... Nincs AMD-s streamer. Az AMD-sek veszik a streamer kártyákat meg az okosságokat, mert nem bírja a proci. Nem tudom hol olvastad ezt, vagy ki mondott ilyen hülyeséget, de gyorsan felejtsd el :) -
ENVE #2442 Pont, hogy streamelésnél az AMD sok magja kimutatja a foga fehérjét, pl. egy FX-8 as már streamelésnél ugyan annyi, vagy akár több fps-t is csinál, mint egy i7. Egy FX-6300 streamelés közben jobb, mint egy i5-ös intel. :) -
#2441 Én 100 db CSGO weapon Case 3-at adok bármilyen 1 eurós skinért, vagy sok kicsiért ami kitesz 1 eurót :) Ha kell adok mellé egy valag community sticker kapszulát is :D -
Gerdzso #2440 steam név: Legpuska (tigris tank a képen) -
Gerdzso #2439 A következő skineket cserélném:
SSG 008 Sand Sand Dune/ Battle Scarred
G3SG1 Polar Camo / Field Tested
G3SG1 Polar Camo / Battle Scarred
G3SG1 Safari Mesh / Field Tested
G3SG1 Jungle Dashed / Field Tested
SCAR-20 Contractor / Battle Scarred
Értékük: 0,03-0,05 euró
Ládára, esetleg skinekre. :) -
#2438 hát nem tudom én dolgoztam is vele és ott se volt semmi bajom :) -
#2437 gémingre max. ha másra is használja az ember akkor meg szopóág. -
#2436 Miért nem? :) Nincs velük semmi baj. 15 éve csak ati kártyám van :) -
#2435 :D
azt azért nem mondanám. -
#2434 na VGA vonalon pont első osztályú :) -
#2433 én már rájöttem hogy szemét, igaz a VGA vonalon elsősorban. -
#2432 próbálj vele streamelni és rájössz, hogy szemét, mondhat bárki bármit :) amd akkor elvesztette a fonalat, amikor az intel kijött a core 2 duo-val... azóta csak perelni tud az amd :) -
ENVE #2431 Annyi pénzem nem lesz. :) -
ratgab #2430 És a Flip Stained-et a vetted gyakorlatilag és addig csereberéltél, míg kijött az a Bayonet vagy ezt hogy kell elképzelni? -
#2429 ha ezt arty meglátja :D -
#2428 AMD szemétre való, vegyél egy i5-öt :) -
#2427 sajna nincs szerkesztés gombom sorry még1szer már számolni se tudok 24 fős szeró 12+12=24 -
#2426 jah sorry az kimaradt, hogy 22 fős (12 Vs 12) PUB szerveren 128 tick-nél...ha ez számít...5v5 matchmakinget még nem nyomtam d2-n ...me utálom :D -
#2425 AMD FX9370 / GeF 760 Gtx minden high Geforce experiencel optimalizálva : D2 150 -300
itt megjegyezném, hogy ha mindent leveszek lowra néha még kevesebb az fps...nem tudom miért.. de ez van... optimalizálva minden ok
viszont ami kurva idegölő az az fps-drop...minden kör elején leeseik 50-60 ra majd 5-10 mp múlva áll vissza... vagy nyomni kell egy esc-et menüt feldobja és visszajön az fps... senki nem tudja miért, ez van, minden fórumon panaszkodnak, de megoldást senki nem tud ...megy a woodoo a threads 8, meg high, meg mindenféle fasz indítási paraméterrel de megoldás még nem jött rá... nem tudom hogy másnál is van e vagy csak az AMD-knél...vagy bánat tudja miért... de pl van olyan pálya ami nem csinálja... ilyen a DE_hotelgellert is...full durván felcicomázott fps zabáló pálya de simán megvan azon is a 150-200 és NEM dobja le... de az alap mapok halál idegölő -
ENVE #2424 Tudom ezt is. :) Csak gondoltam viccelődök picit. zeN not skilled but funny? -
#2423 Nem veletlen nekem cimezte a hozzaszolast. -
#2422 Nem nem vagom :) most mar csak vagtam. -
ENVE #2421 Én tudom ezt, ezért kérdeztem csak a procit. Sajnos a kedves házigazdánk már kevésbé konyít a CS-hez, de elnézzük neki. -
ENVE #2420 Azért azt vágod, hogy a pentium G egy új proci, és a core2duo-t, sőt az újak már a core 2 quadot is megverik? :))) Pentium G = intel i3 HT nélkül... -
#2419 Ez a játék pont proci igényes valami oknál fogva. -
#2418 Pentium? Hajra, szerintem ittlevok kozul mar mindenkinek c2d vagy jobb intel procija van :)
Meg jatekoknal leginkabb a vga donto (persze a proci sem art)