Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok adni magyar szerver IP-ket? Járókereten szoktam többnyire lenni.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A lényeg az, hogy amikor lövök pl colt-al, akkor látom távolodni csíkba a golyót. Ugyan így minden fegyverrel...
én speciel nem látom vagyis nem emlékszem hogy láttam e valaha és mivel semmi zavarót nem tapasztaltam így tuti nem látom 😄 úgyhogy biztos át lehet állítani a tied is!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
kapcsold ki és nem fog zavarni...tuti van arra is valami parancs...google a te barátod is <#papakacsint>#papakacsint>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egész jól megy a játék (80-100 fps) DE néha fogja magát és lemegy 1 fps re kb mintha lefagyott volna (aztán késõbb le is fagy általában). Más source játékoknál semmi bajom. Friss nvidia driver van fent. Gép: q9550, gtx460, 4g ram.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Segítségeteket kérném mert megvettem a játékot de valamiért nagyon kicsi az fpsem.Keresgéltem rá megoldást de semmi nem segített.
My Spec:
AMD Athlon II X4 651, 3000 MHz
ASRock A75M-HVS
DDR3 4GB 1333Hz
AMD Radeon HD 7770 Series (1024 M😎
Updateltem a biost is de az sem segített.
Valami ötlet?:\
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
I met God. She's black
I met God. She's black
http://facebook.com/musicleander
Amúgy igen, végülis ha úgy nézzük akkor megvan a régi klasszik "awp/ak47/m4 szenthármasság", meg a desert-buziság, de ettõl függetlenül akadnak még relatív egészen jól kezelhetõ új fegyverek.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ára nem túl magas, még a csóró magyarnak sem annyira, valahogy ki lehet izzadni.
Egyébként... ezt nézzétek:
Érdekes darab... bár szervert még nem találtam ahol fent van ez is.
Amúgy, van már magyar szerver?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
I met God. She's black
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.