Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
thx!
http://www.gametracker.com/search/csgo/HU/?&sort=c_numplayers&order=DESC

LocalPatriot
Eddig csak 2 szerveren játszottam. Viszont mostmár hazamegyek és megnézem.
Tudtok adni magyar szerver IP-ket? Járókereten szoktam többnyire lenni.
Metalmilitiakid
Csak 1 szerveren volt így vagy mindenhol ? Mert CS:S ben szokás volt ilyen modot hozzáadni a szerverhez, hogy a golyók csíkot húztak.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LocalPatriot
Megmonom õszintén, hogy én csak az fps-t maxoltam, semmi mást külön nem állítottam be. Ezért csodálkoznék, hogy másnak nem ilyen.
A lényeg az, hogy amikor lövök pl colt-al, akkor látom távolodni csíkba a golyót. Ugyan így minden fegyverrel...
Spészgószt
google...mindenre VAN beállítás
én speciel nem látom vagyis nem emlékszem hogy láttam e valaha és mivel semmi zavarót nem tapasztaltam így tuti nem látom 😄 úgyhogy biztos át lehet állítani a tied is!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LocalPatriot
Jól értem? Van vmi beállítás erre?
Nem alapból ilyen?
Spészgószt
slow motion-ben játszol folyamatosan? <#idiota>
kapcsold ki és nem fog zavarni...tuti van arra is valami parancs...google a te barátod is <#papakacsint>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LocalPatriot
Csak engem zavar, hogy ahogy lövök látoma golyót repülni? Mert engem kuvára idegesít...
Most volt egy update. A nyavajgóknak megoldódtak a problémái? A logban volt egy két érdekes dolog ezzel kapcsolatban. Bár az én viszonylag gyenge gépemen eddig is ment rendesen, nem okozott gondot. A mostani frissítés legjobb eleme, hogy végre nem kõszikla módjára állják a golyót a srácok, hanem reagálnak is arra, hogy kaptak a testükbe egy kis ólmot. Érdekes hogy ilyen apróságok mennyire számítanak, kiadás elõtt is gondolhattak volna erre.
Grr1234
Ne nyomd meg az F10-et.

win reinstall 😄
woy
Sziasztok.Eredeti steames a játék, kb 10-15 percenként kilép, mindenféle hibaüzenet nélkül.A driverek frissek, FPS gondok nincsek.Valakinek ötlete ?

Dopti
Üdv!
Egész jól megy a játék (80-100 fps) DE néha fogja magát és lemegy 1 fps re kb mintha lefagyott volna (aztán késõbb le is fagy általában). Más source játékoknál semmi bajom. Friss nvidia driver van fent. Gép: q9550, gtx460, 4g ram.

Metalmilitiakid
Azt írták valahol, hogy ati nak a legújabb beta driver kell, az megoldja a gondot. De majd valaki pontosabban leírja.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hali!

Segítségeteket kérném mert megvettem a játékot de valamiért nagyon kicsi az fpsem.Keresgéltem rá megoldást de semmi nem segített.

My Spec:
AMD Athlon II X4 651, 3000 MHz
ASRock A75M-HVS
DDR3 4GB 1333Hz
AMD Radeon HD 7770 Series (1024 M😎

Updateltem a biost is de az sem segített.

Valami ötlet?:\
Valamint Counter Strike Global offensive eladó, vagy cserélhetõ BF3 accountra. E-mail: [email protected]

Üdv, nincs valami hely ahol lehet szerezni klánokat, mert warozni, mint régen.😊 újra élem a gyerekkorom..😄
Szabi84
Nekem a legújabb patch után sokszor spontán kilép...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DeerHunter01
Visszaolvastam, láttam, hogy másnak is szinte ugyanilyen gondja van...akkor várjunk az updatere, ez így szar.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Leírásban szereplõ gépemmel elég ingadozó az fps szám. És még be is szaggat néha minimálisan, de akkor is 70-80 fps-em van, beállítások medium-on kb minden, többi cucc nagy része kikapcsolva. Olykor leesik 40-50 fps-re is,de akkor is olyan mintha 20 lenne kb. Valakinek ilyesmi?

\"Erről van szó!\"

A hivatalos map -okat azért rendesen felújították, én nem azokra gondoltam. Azok egyébként azért maradtak meg, mert nagyon sokan szerették õket az elõzõ játékokban. Viszont hivatalos pályák is jöhetnének még, gondolom fognak is.
szabii98
gondolom ezért is ilyen olcsó a játék, javarészt pár map csak ctrl+c ctrl+v map, 1 az 1re ugyan az..pl nuke, dust2 kicsit változott

I met God. She's black

Mondhatnátok valami jó magyar szervert, ahol kib@ák a csalókat, és jó map lista van, nem csak állandóan a dust2.
Persze hogy onnan. Fõleg hogy a hammer sem nagyon változott semmit. A példa mapok is a source -osok. Átültetni persze nem túl bonyolult egy meglévõ térképet, és gondolom nagyon sok map -ot át is raktak már a source -ból.
szabii98
hát a grafika nem is változott, hisz ez egy map, egy az egyben copypaste sourceból

I met God. She's black

csokalaci
Persze még a propok is onnan valóak. Ez ugyan az a map 0 változtatással.

http://facebook.com/musicleander

Ez sourceban tök ugyanígy nézett ki, semmit sem fejlõdött a grafikája...
szabii98
ez a régi gob_rats pályákra emlékeztet cod2bõl 😄

I met God. She's black

mucsácsó
Volt 1.6-ban, 1000%, még játszottam is néha anno ezen hébe-hóba 😄
Amúgy igen, végülis ha úgy nézzük akkor megvan a régi klasszik "awp/ak47/m4 szenthármasság", meg a desert-buziság, de ettõl függetlenül akadnak még relatív egészen jól kezelhetõ új fegyverek.
Szabi84
egyébként most kiprószáltam a rég nem játszott 1.6-ot és tényleg sokkal gyorsabb a GO

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ebben is van a jo régi awp/ak47/m4 szenthármasság? Vagy használhato a többi fegyver is?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ez a map szerintem már 1.6ban is volt, de sourceban biztos.

A video beszúrás nem jött össze.

http://www.youtube.com/watch?v=y-uLqS_Za4I
Van de minek? Sokra nem mész vele. Sok vele a baj, kézzel keresgélheted a heti frissítéseket, és nem tudsz rendes valve szerveren játszani. Ennek meg tulajdonképpen csak ott van értelme.

Ára nem túl magas, még a csóró magyarnak sem annyira, valahogy ki lehet izzadni.

Egyébként... ezt nézzétek:

Érdekes darab... bár szervert még nem találtam ahol fent van ez is.

zozyk
Közösségi szerverek között találsz egy csomó magyar szervert...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Katun
Sikerült megvennem nekem is a szoftvert, remek kis játék. Bár nekem most túl gyorsnak tûnik, valami nem stimmel vele. Mindenki olyan gyorsan megy, hogy ez már túlzás. Mielõtt húztam volna a CPU-t nem volt ilyen, csak most mikor túráztattam a procit.

Amúgy, van már magyar szerver?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

mucsácsó
hát az most így járt. nyilván lesznek tört szerverek egyszer, dehát...
szabii98
arra véletlen nem gondoltál, hogy valaki azért warezol hogy kipróbálja a játékot?😊

I met God. She's black

esetleg tört szerveren... ..de hát .. most 3000-5000 ft .. pfff nanemáá' 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

wantonly
Igaz, de én azt sem értem, hogy egy ilyen játéknál, ami kizárólag az online játékra van kitalálva mi értelme a warez-nak? Egy single-player játéknál még értem, de itt?! Játszik botok ellen offline?
<#eljen><#eljen> mégcsak nem is drága..tökre igazad van.

antgecc
3000 ft-ot sajnálnak rá az emberek, de a dupláját elisszák hétvégén. Hihetetlen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Narxis
Van de ne itt keresd. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mucsácsó
Szerintem nincs, meg sokra amúgyse mennél vele... 😛
óóóhohoooo 😄 akk nem erdekel.. valve = eredeti.. szamomra ez alap

Metalmilitiakid
olyan amilyen a bannerben szerepel szép nagy piros betûkkel 😄

az milyen?

Armagedown
Van már virágbolti verzió ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Spészgószt
e6750 ati 5770 ez nem erõmû! ezért kell az fps config...<#beka3>