9177
  • ENVE
    túlzás. Én azt a süllyesztőnek hívom... Sok ott a wannabe

BTW az egerekhez.
    Az egér ugrálgatása egérpad jitternek hívott probléma, általában a gagyi egerek csinálják, esetleg egyes egerek egyes egérpadokon. MS 8.1-ben is van 1 bug, ami miatt képes hasonlókat produkálni az egér. Aki 8.1-et használ tesztelje az egér frissítését mouse rate checkerrel, mert lehetséges, hogy 200fölé nem fog menni.

Ad2, Attól, hogy van jó egered, meg egérpadod még 1 dekával sem leszel jobb. A dolog úgy áll, hogy van 1 pont, amin túl nem fogsz jutni a fejlődésben (már ami a célzást illeti) szar egérrel, de mindettől független nem leszel jobb játékos instant, ha alád rakok 1 értelmes egeret.

Ad2, (ez bosconak megy) ha már fényezed a logitech G-400-adat, akkor ne jelentsd már ki, hogy ott kezdődik az egér. A g100al mi lesz? Ugyan olyan jó, csak más a formaterv. Egoista hozzá állásra utal, hogy minden ott kezdődik, ami neked van. Számomra például a te egered egy használhatatlan vacak, mert nekem nagy

Ad3, Az egérnek 3, azaz 3 fontos tulajdonsága van.
    1, Forma. Rendkívül fontos
    2, IPS aka. inch per second. Ez azért fontos, mert ha a szenzor eléri azt a sebességet, amit képes lekövetni tökéletesen, utánna negatív gyorsulás fog jelentkezni. Ez kis sensen fontos. A mai egerek között is akad BŐSÉGESEN olyan, ami nem hogy egy 10évnél is öregebb logitech mx300/500 szintjét sem éri el, de még a jóval rosszabb MS 1.1A szintet SE. Példa : steelseries kinzu v2, de lehetne sorolni bőven.
    3, Minőség. A mai razerek SZAROK. Igazából a régiek is hamar tönkre mentek, de ami ma van az kriminális. A példaként említett kinzu v2 még ennél is roszabb, ugyanis az már eleve szarul van össze rakva.

Ezen felül léteznek eleve hibás egerek, jitter problémákkal, negatív/pozitív gyorsulásokkal, és lehetne még sorolni. Általánosságban elmondható, hogy a Logitech egerek (a mai példányok) jók, minőségben is viszonylag jók (a gombok szoktak csak tönkre menni), roccat kerülendő, razer is hamar megadja magát, zowie egerek többsége csak nagy sensen használható. Mielőtt bárki, ismétlen BÁRKI egeret gondol venni, vegye lattba, hogy milyen egér sensin tolja, mert egy 70IPS-es egér olyan játékosnak akinek kell 400-500mm 360at fordulni annak az használhatatlan. Már feltéve, hogy tud is játszani.
  • Gerdzso
    Köszi mindenkinek a tippeket! Nézek is egy jó egeret. :D
  • ntex
    Én 9K-ért vettem a G400-asomat tavaly tavasszal. Csak ajánlani tudom, kényelmes, pontos. Az enyémnek egyetlen apró "gyári" hibája van: A görgője egy ponton túl érzékeny, kattanás előtt vált. Emiatt nem fogom kicseréltetni. Ja meg az aljáról le kellett szednem a matricát mert fel volt púposodva egy helyen és nem akartam hogy kidörzsölje az egérpadot.
  • LocalPatriot
    Én is így gondoltam, de abból kiindulva, hogy a régi egérpadomhoz képest, ez a Genius mennyivel jobb... hát... lehet, hogy veszek 10-12k-ért valami egeret. Annyiért csak kapok valami belépőszintűt, ami jobb mint a mostani.
  • ntex
    Logitech G400 + Steelseries QCK Mini... Az egér jó, a pad viszont kicsi, mégis szarul lövök :DDD Jó egérrel nem feltétlen lesz jobb az ember
  • LocalPatriot
    Nekem igazából semmi extra egerem nincs, meg padom.
    Igaz, nemrég vettem egy Genius GX Soft Control egérpadot, 2k-ért. Nem nagy cucc, de jó. Egerem meg egy sima mezei Logitech M90.
  • bosco05 #2491
    Igazából a 10 éves razerek szarba verik a mai silány razereket :) Sajnos nekem mindkét Diamondbackem kipurcant a 8 év cod1-ezésben és az eXactMatomat is szétették a rágcsálók, de ma már nem vennék razert :)
  • Hunter of Deer
    nekem egy kb 10 éves Razer Plasma van, es meg mindig tokeletesen mukodik, egy 4D steelpad van alatta ez is ugyanannyi idos es annyira jol szuperal hogy az eger alatt meg minidg a gyari papucsok vannak :D tudom hogy a mai adatokhoz kepest ez mar le van maradva de akkoriban ez eleg durva egernek szamitott az akkori 15k-s aran. es meg ma is barmiyen lovoldeben pontosan lehet celozni vele. remelem meg kivirja egy darabig, de ha bedoglik akkor jon egy Logitech.
  • lalakov
    Basszus, remélem később csak akkor kapok, ha megcsináltam már közülük valamit. Köszi.
  • bosco05 #2488
    Azért kevesebb mert a mission is dropnak számít.
  • ratgab
    Dettó.
  • lalakov
    Igen, nekem is kevesebb, még nem jött vissza az ára sem. :(
  • w77d
    én megvettem a belépőt és azóta majdnem hogy kevesebb a drop...

amúgy ezek a missziók is tudnak gecik lenni. Kaptam egyet, hogy nyerjek meg egy Competitive meccset egy bizonyos pályán. Mondom ez fasza, de aztán rájöttem, hogy nem elég neki, ha csatlakozok valahova, nekem kell indítanom egy másfél órás hostot...
  • RED BULL F
    Arra sikerült már rájönni, hogy a missziók beletartoznak-e a heti drop számba, illetve az Operation Breakout belépő megvásárlásával növekedik-e a heti drop arány?
  • w77d
    van olyan, akinek ládából már sikerült kést kiszednie? vagy egyáltalán honnan lehet szerezni a vásárláson kívül?
  • LocalPatriot
    Hát nekem célom lenne a seriff, de az nem lesz meg. Egyelőre beérem azzal, hogy sikerül megtartanom.
  • bosco05 #2481
    *logitech
    *már ha érdekel a véleményem

kicsit fáradt vagyok már :)
  • bosco05 #2480
    hát az elég gagyi lehet, önmagában a logitech nem sokat ér, ha pl irodait vagy laptophoz valót veszel :) A logteich a g400-nál kezdődik (ex MX518), a többi nem való játékra sajnos... szóval a g400-at tudom ajánlani meg alá egy tesoro aegis padot, már ha érdekel a véleményem :) ha olcsó de jó gamer egérre vágysz, akkor bár hosszú távon nem volt lehetőségem tesztelni, de a rövid távon bevált szintén tesoro guhnir h5-öt tudom mondani mint megoldást... az asztalon pedig a világ legjobb egere is pontatlan szarrá degradálódik sajnos
  • Gerdzso
    Nem tudom, Logitech, alig 1,5 éves kb 5-6 ezer FT volt. :D Próbáltam 4-5 egérpadot is, de mindig van ilyen kis mozgása, gyakorlatilag használhatatlan. Egérpad nélkül meg tökéletes, csak kicsit nehezebb kezelni, meg már eszi az asztalt. :D
  • bosco05 #2478
    lol? :D milyen egér az :) szerintem ott azzal lesz a probléma :D
  • Gerdzso
    Grat, én NOVA 4-en állok, bár lehet azért van mert nincs egérpadom, de egérpaddal meg nem jó az egerem. :D
  • Jim Morrison
    Az a tokeletes szint :)
  • LocalPatriot
    Na, ma végre meglett a dupla AK rank:) csak nem vagyok olyan béna^^
  • ENVE
    Jó én annyira nem ástam bele magam, kommentekre is basztam, ezt benéztem nyilván, mondjuk számomra nagyjából jónak tünt az elmélet, tököm hitte, hogy még a streamelést se voltak képesek több szálura csinálni... Elég szánalmas ez amúgy... Node mind1 is.
  • J i GS a W
    kinek mennyi volt a legtöbb mvp?
  • Jim Morrison
    Természetesen van limit, hogy hetente mennyit droppol a játék :)
  • w77d
    srácok az mitől van, hogy elapadtak a meccsek végi droppok számomra? Rongyosra játszom a játékot minden nap, de már 4 napja semmi, egy qva matricás tubus sem...
  • bosco05 #2470
    A mai procikkal végig 300 fölött vagy. De igen amúgy igazatok volt, ahogy írtam is lehet vele streamelni, csak az i5 veri benne, erőre meg a legerősebb i5-el van partyban a legerősebb AMD. i7-hez hozzá se tudnak szagolni jelenleg. Az a csávó meg akit linkeltél AMD szponzorált tag és többen is írták hogy full kamuk az adatok amiket bemond. Mondjuk nézegettem a csávó videóit és azt is megállapította már, hogy a linux uralja a földet szóval kicsit máshol jár az ember. Ettől függetlenül az FX-el valóban majdnem utolérte az AMD az i5-öt :) Egy szálon még mindig gyengébb, de streamhez már elég.
  • ENVE
    Engem ugyan nem bántottál meg, én tökre leszarom az egészet, mondtam, hogy youtuben láttam, meg twitchen, csokolom. Mint láthatod, valóban láttam ezeket, hogy ezeknek a valóság tartalma mennyi, azt én nem tudom. Nem is tisztem eldönteni :) De szerintem egyezzünk ki annyiban nyugodtan, hogy egy 8 magos AMD-vel is bőségesen ellehet streamelgetni, úgy, ahogy csgoban is bőségesen 300fps fölött vagy velük. Van is egy ismerősöm aki egy fx-6300-at hajt csgoban, 5v5 ben nevetve van neki 200-600 fps-e. Tuning nélkül, alul feszelve !
  • Dondark
    Megvettem a Operation Breakout-t és rögtön az elején 1 óra alatt 3 missziót is dobott.Azóta viszont semmi pedig sokat játszottam most hétvégén. Full random módon dob vagy le van szabályozva hetente a drop? (sok embernél van így)
  • bosco05 #2467
    Második oszlop a lényeg. Ott nagyon csúnyát kap. Na de részemről téma lezárva, bocsánat, hogy ha megbántottam az AMD szimpatizánsokat, csak én a tényekre alapozom, meg a számokra, meg arra amit látok és az sajnos nem az, vagy nem teljesen az amit írtatok. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz én nem vagyok hívő, ezért is van pl AMD videókártyám :)
  • bosco05 #2466
    Na totál körbenyaltam a témát, igazatok van, mert az FX-el már lehet streamelni, csak épp veri az i5 továbbra is. Szóval használható 30 FPS-re 1080p-ben, többre nem való és egy combosabb fps-nél (BF4 pl) összeszarja magát sajnos ingame FPS ügyileg. Na de egy csgo streamre, vagy egy 1280x720-as 30 fps-es bf4 re is akár jó lehet, csak nem max grafon.
  • bosco05 #2465
    Akármerre járok hasonló benchmarkokkal találkozom, ezért nem is értem :) Bár az AMD fejlődött ezen a téren a közelébe nem jár jól láthatóan az intelnek.

• bosco05 #2464
    nekem ez marha érdekes, mikor maguk az OBS fejlesztők mondták, hogy AMD-vel esélytelen... a streamerek döntő többsége inteles, ezt el se tudom hinni amiket linkeltél, de ha így van hát legyen... biztos ami biztos én rákérdeztem amd-s ismerősnél mi újság stream téren, neki érdekes nem nagyon ment... egyébként az i5 előtt nekem pont egy E8400-am volt, pont mint nikinek és rohadtul nem bírta a streamet, a nikié is nézhetetlen volt...

Milliárd helyen írják, hogy az AMD szar streamelésre mivel egy szálon gyenge, fel se fogom mik ezek a tesztek itt... Fizikailag lehetetlen amiket ott állítanak, mert maga a technológia nem tudja kezelni amit kéne.

Nekem amúgy relatív gyenge i5-öm van egy R7770-es vidkarival és fossa az FPS-t csgo-ba még ha streamelek is van 250-350, szóval nem értem mitől szeretné az AMD-t jobban :) Azzal mennyi van 600?

Na mind1, ha lehet hát lehet, de sajnos engem egyik videó sem fórum nem győzött meg. Majd átugrom haverhoz és ránézek :)
  • ENVE
    hoppá

"FX-8350 is perfectly fine for gaming/streaming. Several users have them and have no more problems with the software than normal. (Usually related to incorrect settings or bug with the app itself, rarely with the chosen hardware)"
  • ENVE
    De mondok mégjobban, phenommal is láttam már streamelni embert. Sőt, omgezniki core 2 duoval streamelt. Igaz nem volt 100fps-e, de streamelt vele! :DD
  • ENVE
    Te pedig hülyeségeket hordasz össze :D
  • ENVE
    *mondanám
  • ENVE
    youtube

Azt pedig nem gondolom, hogy azt feltételeznéd, hogy viccből írtam, hogy láttam már twitchen 8magossal streamelni embereket, nem mondanád, ha nem így lenne!
  • Spészgószt
    de nagy jampi vagy!
    úgy látom elkezdődött az intel vs amd szardobálás...
    elég egyoldalúak a nézeteid...
    én nem mondok egyre se semmi mert ugyan leszarom volt intelem is AMD-m is...végig mentem az egész c2d és quad listán az alljától a tetejéig...most átváétottam AMD-re mert a GO azt szereti...
    stream...pff ki nem szarja le... a CSGO játékban jobban teljesít az AMD ez is TÉNY! AM3+ os 4.7 Ghz /mag (és lényegtelen hogy 4 vagy 8 magonként is erősebb mint bármelyik i5...) nehogy lenyomja már egy fostos i5 még, ha mondasz egy i7 et, azt mondom versenybe szállhat... pfff...
    e kettő között vacilláltam...de az AMD akkor is nagyobb power /mag és nekem ez kell, NEM csak a játék miatt, de grafikához is ajánlatosabb mint egy intel...ok ahhoz már sok is, de így legalább GO ban is megvan a betevő FPS bárhol bármennyi játékossal