Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Counter-Strike Global Offensive Játékosok ! Jó hírem van!
Elindult a ReVAMPED MAGYAR Classic Casual Szerver (CS:GO) !
A CS:GO mindenki számára egy új játék, sokan csak most ismerkednek vele. Mi a ReVAMPED szerverrel meg szeretnénk teremteni az elvárt nívót, amit egy Global Offensive szervernek nyújtania kell !
Azaz:
- NINCS: csalók/anyázók
- NINCS: visszaélés, jó játékosok banolása
- VAN: összeszokott admincsapat
- VAN: elsõosztályú konfig, amivel mindenki könnyedén megbarátkozhat
- LESZ: átlátható weboldal, ahol napokig el tudnál idõzni
- LESZ(!): jó közösség, ahol mindenki jól érzi magát
Ha szeretnél egy ekkora élmény részese lenni, akkor látogass el hozzánk😊
connect 87.229.103.180:27405
connect 87.229.103.180:27405
Hello srácok,

csináltam egy Facebookos CS:GO oldalt.
Úgy gondoltam, hogy mindenféle CS:GOs témáról írok. Hireket, újdonságokat, tippeket, egyebeket. Mindezt magyarul. Kérdésekre is szívesen válaszolok.
Ha gondoljátok csatlakozzatok😊
https://www.facebook.com/magyarcsgo
tescodr
Üdv gondoltam megemlítem:ha valaki ráunt a játékra és elcserélné szívesen adnék a játék helyett dota 2 cdkulcsot giftként,esetleg battlefield 3-at alku van de csak priviben!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Spészgószt
Mi van a legnagyobb hatással az FPS-re ?
proci Mhz, videó kártya, képernyõfelbontás, advanced options, esteleg memória?
Nem hiszem el hogy 3G proci 1G vga 4G ram 1920*1280 on nem elég csak 60-70 fps-re 😞((

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Mivel nem találtam Adok-veszek részt, ide írom, tulajdonképpen nem off, mert a játékhoz tartozik.

Eladó egy CS:GO szerver. 290 nap van még hátra, 28 slot, 15k HUF.
Luxhosting.hu szolgáltatónál.
Eredetileg CS:S szerverre fizettem elõ augusztus elején 1 évre, azonban bejött 1 nagyobb meló, így nem tudok elég idõt ráfordítani, másrészrõl pedig annyira nem értek a konfigoláshoz, hogy minden egyes update-nél figyeljem, éppen melyik addon nem akar normálisan mûködni.
Aztán megkértem a hostingosokat, hogy állítsák át CS:GO-ra.
De igény szerint visszaállítják CS:S-re.
Akit érdekel esetleg:
Steam: l3gol4s
E-mail: [email protected]

Üdv

Szabi84
te mégis játszol vele, én szerintem ez már nem fog eltünni, olyan mint a starcraft

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nem csak hogy milyet... hanem hogy mire lenne igény.
Mert a sourcemoddal is hiába lehet évek óta sokmindent megvalósítani, ha a kutya nem játszik vele utána... és megint ott vagyunk, hogy lejárt lemez az egész játék.
kifli
ctp van, sourcehoz legalábbis volt sourcemod plugin, ez go-val is mûködésre bírható, mivel van sourcemod. vip kisérgetõs mod szintúgy. És úgy kb bármien mod megvalósítható sourcemodal pl. Új fegyverek? Mivel elég mélyen bele lehet nyúlni a játékba, szerintem ezt is simán feloldanák 1-1 szerveren. (tf-hez is van olyan plugin, amivel lehet szerveren pl sapkát engedélyezni)
Narxis
Capture the Flag jöhetne. Tulajdonképpen már van is hasonló, a VIP kísérgetõs de az nem hivatalos mod ha jól tudom. Visszahozhatnák a pajzsot is CT-knek, új fegyvereket meg bármikor csinálhatnak. Ha nagyon szemetek lennének akkor külön vásárolhatóvá tennék a'la DLC.

kifli

Szerinted milyen dlc-t adhatnak ki ehez a játékhoz? De úgy õszintén mondj egy példát.

Új pályákat? Új játék modokat esetleg?
szabii98
ez a probléma, remélem nem kurvulnak el úgy mint a coddal meg a bfel hogy jönnek a szuper dlc-k 😄😄

I met God. She's black

Jó, tetrishez én is tudnék ingyen pályákat csinálni...
Metalmilitiakid
a BF sztem ebbõ la szempontból már rosszabb lett mint a CoD, pedig én szeressem BF et, de már kicsit elszálltak magukkal 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Spészgószt
ez CS öreg ehhez ingyé van minden és maga a játék is ajándék 3K ért !
Nem olyan mint a fos COD frencsájsz hogy 12K/ játék természetesen félévente jön egy újabb minden DLC fizetõs és a kuttya nem jáccik vele fél évnél tovább mert ott a következõ...vegyed azt játszál azzal.
Nézd meg 1.6 kb 10 éve nem élõ játék és a mai napig van hozzá támogatás szerverek stb...source is hasonló a Go is így lesz!
Ha azon vacilálsz melyik éri meg jobban és sokáig akarsz vele játszani (ingyen) akkor egyértelmûen a CS:GO !

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

wantonly
Nem kell megvenni hozzá semmit sem, legalábbis eddig minden frissítés ingyen jött és lesz is még.

Az hogy megéri-e, az attól függ mit vársz. Ez is ugyanaz a CS, csak kicsit modernebb köntösben. Nem érhet nagy meglepetés. 😊
szabii98
szerintetek megéri megvenni a játékot? a black ops és a cs:go közt filózom, a csvel sztem többen játszanak, viszont úgy nem akarom megvenni hogy még lesz +100 map viszont dlcként és meg kell venni külön. vélemények?

I met God. She's black

(illetve 2 emberé ugye)
A csíter konkrétan mondjuk nem, mert ahányszor lelõtt valakit, mindig más volt a neve. Szóval a jobb fölsõ killek mind az övé, akármilyen nevek is vannak kiirva 😊
Narxis
Látszik a névváltoztatós csiter.

UltraZord
ez miért érdekes?

Narxis
Ilyet láttam 1.6-ban is... elég durva. 😄 Irány másik szerver.

Szabi84
nem lõnek ki mert ha akarod, a gép azonos szintû ellenfeleket keres

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Fasza kis cheatbe futottam épp...

Egyszercsak elkezdte a szerver mindenkinek a nevét csereberélni, és 2 srác pedig irtotta le pörögve forogva az egész szervert, egyhelyben állva...

Votekick, voteban se ment ugye, mert mindig más volt a nevük...
Narxis
Megéri.

Sziasztok!
Lett párezer forintom, és erõsen gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e a gamet. Megéri 3000 ft-ért? Nem túl sok a profi, aki minden sarokból kilõ? Eddig 1.6-tal játszottam, szóval az "új" engine-t nem igazán ismerem...

Szóval: Megéri ennyiért?
Spészgószt
sry Australia NEM ausztria! a lényeg hogy idõben vagy nagyon mögöttünk vagy elõttünk legyen és ott hajnal legyen hogy ne legyenek sokat fent! <#idiota><#alien2>

Spészgószt
na ugyan ezt csinálta, 15X próbálta telepíteni 1%nál tovább nem ment, állítgattam az országot is hátha más helyeken jobban megy a steam network...australi-nál sikerült feltelepítneie...gondolom mivel ott +8 óra eltérés van és az azt jelenti este 10 kor ott reggel 4 volt így nem volt full telített a steam a letöltésektõl engedte... 😄 apró faszság, de amúgy lehet semmi köze hozzá...régen is bevált amikor megjelenések indulások vannak, hogy egy olyan régióra állíteni ahol épp pihi van és nincs túltelítve a szerver!
A lényeg hogy beengedett cs:go klikk play...és a szerverek 98 % ledobált...
kicsit utána olvastam és próbálgattam...
az ÚJ matchmaking miatt van!!! ha simán akarsz connectelni communiti serverhez akkor ledob hibaüzenettel, hogy nincs ilyen játékmód (consol kiírja errorban...) viszont ha használod a matchmakinget akkor berak bárhová gond nélkül...
fórumokon is mindenki ezért rináyn...a hiba nagy része abból ered hogy a jéték szervereket még nem frissítették vagy nem uptodate-ek...lényeg türelem jáccál a beépített új beteszlek valahova jáccál ott rendszerrel!
<#boxer><#gun><#lama>

Nagyon jó ez az update, nekem letöltötte rákattintok az indításra kiírja hogy telepítés és 1% után bedobja az (55) hibakódot, puff el sem indul. köszi <#boxer> <#falbav>

LocalPatriot
Nekem mostanába azt csinálja a steam, hogy lent, ahol a frissítéseket szokta írni, hogy folyamatban vannak, ott most azt írja hogy nincs kapcsolat... és nem lehet semmivel játszani.
Persze internet van, minden jól mûködik, de írja hogy nézzem meg hogy van-e kapcsoalt... hát b+!
Spészgószt
mi a büdös isten fasza ez a "failed to join session" nem enged be egy szerverre se...10 bõl 1 ha enged csatlakozni...de az is valami nyomi francia ???? mit updateltek már?

Narxis
Szerintem jó, hogy a BF és évenkénti COD-ok mellett van egy ilyen is. Új mapok majd jönnek még.

Mert azok anno újnak számítottak. Abban a mezõnyben jó volt az a játékmenet is, jöttek új mapok is, nem csak a régiek feldolgozása, és a jó társaságot sem volt nehéz összehozni, mert szinte mindenki azt tolta. De ez a lemez lejárt, évekkel ezelõtt.
most nem azert (nem vagyok tulajndonosa a jatek 1 peldanyanak sem.. de anno mikor source kijott ugyan ezt mondták 1.6 fanok 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Narxis
Unalmas? 😮 Most nem azért de az 1.6 vagy a Source miért volt izgalmasabb? 😄

Ez most új?
Hétvégén nyomtam valami furcsa gungame szerû játékmódot ilyen quick playben, és ezeken a mapokon ment... egybõl látszott hogy l4d2 mapok.
Csak sajnos magát a játékot ezek sem váltják meg... unalmas a játékmenet.
tökjó

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

UltraZord

ez megvan?

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

DeerHunter01
Én már megoldottam a dolgot, visszatértem Sourcera. 1000x jobb 😄

\"Erről van szó!\"

mucsácsó
Valaki küszköd még FPS-beli problémákkal? Nem játszottam pár hete, de ez kb patchrõl patchre rosszabb... 😄
köszi.

Ati

A big update is on the way for CS:GO, featuring a new matchmaking system, tons of fixes, and two maps! Check the blog for details.

http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/09/5240/

"Change is coming.

Lately we’ve been hinting at some of the big changes on the way for Counter-Strike: Global Offensive.

On Monday, we will release a major update to CS:GO. It will feature a revised matchmaking system for Classic Competitive mode, two maps (the classic de_vertigo and the fast-paced ar_monastery), and a ton of bug fixes based on community feedback."

Frissítésrõl van már valami hír a többi pályával? Kicsit el van hanyagolva a játék a megjelenés óta.

Ati

LocalPatriot
Ezer hála!
Ezért kapnál egy korsó sört! <#worship>
HunnernesKonge
r_drawtracers_firstperson "0"

tedd bele a config.cfg-dbe és megoldódik a problémád 😊
LocalPatriot
Szerintem is, de rohadt zavaró...
na mind1
Szabi84
én úgy tudom ez direkt van benne

LocalPatriot
Hát, minden szerveren ez van. Ha távolra lövök, látom a golyót ahogy repül... ki lehet ezt kapcsolni, vagy másnak nincs is ilyen?