Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elindult a ReVAMPED MAGYAR Classic Casual Szerver (CS:GO) !
A CS:GO mindenki számára egy új játék, sokan csak most ismerkednek vele. Mi a ReVAMPED szerverrel meg szeretnénk teremteni az elvárt nívót, amit egy Global Offensive szervernek nyújtania kell !
Azaz:
- NINCS: csalók/anyázók
- NINCS: visszaélés, jó játékosok banolása
- VAN: összeszokott admincsapat
- VAN: elsõosztályú konfig, amivel mindenki könnyedén megbarátkozhat
- LESZ: átlátható weboldal, ahol napokig el tudnál idõzni
- LESZ(!): jó közösség, ahol mindenki jól érzi magát
Ha szeretnél egy ekkora élmény részese lenni, akkor látogass el hozzánk😊
csináltam egy Facebookos CS:GO oldalt.
Úgy gondoltam, hogy mindenféle CS:GOs témáról írok. Hireket, újdonságokat, tippeket, egyebeket. Mindezt magyarul. Kérdésekre is szívesen válaszolok.
Ha gondoljátok csatlakozzatok😊
https://www.facebook.com/magyarcsgo
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
proci Mhz, videó kártya, képernyõfelbontás, advanced options, esteleg memória?
Nem hiszem el hogy 3G proci 1G vga 4G ram 1920*1280 on nem elég csak 60-70 fps-re 😞((
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mivel nem találtam Adok-veszek részt, ide írom, tulajdonképpen nem off, mert a játékhoz tartozik.
Eladó egy CS:GO szerver. 290 nap van még hátra, 28 slot, 15k HUF.
Luxhosting.hu szolgáltatónál.
Eredetileg CS:S szerverre fizettem elõ augusztus elején 1 évre, azonban bejött 1 nagyobb meló, így nem tudok elég idõt ráfordítani, másrészrõl pedig annyira nem értek a konfigoláshoz, hogy minden egyes update-nél figyeljem, éppen melyik addon nem akar normálisan mûködni.
Aztán megkértem a hostingosokat, hogy állítsák át CS:GO-ra.
De igény szerint visszaállítják CS:S-re.
Akit érdekel esetleg:
Steam: l3gol4s
E-mail: [email protected]
Üdv
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mert a sourcemoddal is hiába lehet évek óta sokmindent megvalósítani, ha a kutya nem játszik vele utána... és megint ott vagyunk, hogy lejárt lemez az egész játék.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerinted milyen dlc-t adhatnak ki ehez a játékhoz? De úgy õszintén mondj egy példát.
Új pályákat? Új játék modokat esetleg?
I met God. She's black
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem olyan mint a fos COD frencsájsz hogy 12K/ játék természetesen félévente jön egy újabb minden DLC fizetõs és a kuttya nem jáccik vele fél évnél tovább mert ott a következõ...vegyed azt játszál azzal.
Nézd meg 1.6 kb 10 éve nem élõ játék és a mai napig van hozzá támogatás szerverek stb...source is hasonló a Go is így lesz!
Ha azon vacilálsz melyik éri meg jobban és sokáig akarsz vele játszani (ingyen) akkor egyértelmûen a CS:GO !
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Az hogy megéri-e, az attól függ mit vársz. Ez is ugyanaz a CS, csak kicsit modernebb köntösben. Nem érhet nagy meglepetés. 😊
I met God. She's black

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyszercsak elkezdte a szerver mindenkinek a nevét csereberélni, és 2 srác pedig irtotta le pörögve forogva az egész szervert, egyhelyben állva...
Votekick, voteban se ment ugye, mert mindig más volt a nevük...
Lett párezer forintom, és erõsen gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e a gamet. Megéri 3000 ft-ért? Nem túl sok a profi, aki minden sarokból kilõ? Eddig 1.6-tal játszottam, szóval az "új" engine-t nem igazán ismerem...
Szóval: Megéri ennyiért?
A lényeg hogy beengedett cs:go klikk play...és a szerverek 98 % ledobált...
kicsit utána olvastam és próbálgattam...
az ÚJ matchmaking miatt van!!! ha simán akarsz connectelni communiti serverhez akkor ledob hibaüzenettel, hogy nincs ilyen játékmód (consol kiírja errorban...) viszont ha használod a matchmakinget akkor berak bárhová gond nélkül...
fórumokon is mindenki ezért rináyn...a hiba nagy része abból ered hogy a jéték szervereket még nem frissítették vagy nem uptodate-ek...lényeg türelem jáccál a beépített új beteszlek valahova jáccál ott rendszerrel!
<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#lama>#lama>
Persze internet van, minden jól mûködik, de írja hogy nézzem meg hogy van-e kapcsoalt... hát b+!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Hétvégén nyomtam valami furcsa gungame szerû játékmódot ilyen quick playben, és ezeken a mapokon ment... egybõl látszott hogy l4d2 mapok.
Csak sajnos magát a játékot ezek sem váltják meg... unalmas a játékmenet.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Ati
http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/09/5240/
"Change is coming.
Lately we’ve been hinting at some of the big changes on the way for Counter-Strike: Global Offensive.
On Monday, we will release a major update to CS:GO. It will feature a revised matchmaking system for Classic Competitive mode, two maps (the classic de_vertigo and the fast-paced ar_monastery), and a ton of bug fixes based on community feedback."
Ati