9177
-
Lokker #2537 Én meg megkérlek, hogy ezt itt fejezd be, mert már geciunalmas vagy. Szarrá offoltad a topikot, ha ennyire nyomatod az egér témát át lehet fáradni innen a megfelelő topikba. -
ENVE #2536 http://www.counter-strike.hu/content/2008/03/05/iLOVE_interju._Aki_valaszol_Nw-?page=4
Nem kívánok arcolni, de nézzétek meg, mindez immáron 6(!) éve. Én már akkor is egy ismert játékosnak számítottam itthon, hidd el eleget függtem a témát ahhoz, hogy a tanácsaim érdemes legyen megfogadni. De vitatkozhatsz is velem egoista módon, csak hogy megvédhesd az álláspontjaid, -persze- bármi áron. -
ENVE #2535 Az elv marad, és megsugom nem sok minden változott! A kinzu v2 most is 1.7m maximum! Több egér selejt is manapség. Preditiction, jitter, sok faszság!
Tudatosítsuk már, hogy a te rántásaid, meg egy pro lowsense játékos rántásai közt brutális különbségek vannak! 450mm-es egérpadon végig rántja kurva hamar. Számolgass csak, de az az 1.6méter elfogy igen hamar, mert 1 másodperc alatt csében megfordulok 5x. :D -
ENVE #2534 Egyébként 60inch pont egy MS 1.1A kb., nos azt én 3év csézés után kinőttem. Már ott éreztem ezt a problémát egy qpad lowsense társaságában. -
#2533 most ez komoly hogy egy 7 évvel ezelőtti témára vered itt a nyálad amikor manapság havonta jön egy újabb frissítés az egerekhez is manapság...ok az nem a szenzorához de magához a drájveréhez ami lekezeli ezeket...
OMG...
-
ENVE #2532 és egy újabb pro tip : használj olyan sensit, hogy az egérpadod középeré rakott egér eseten jobbra is, balra is 180 körül fordulj. 180-190
-
ENVE #2531 tanulmány nektek
Nem a levegőbe beszélek amúgy, ez a competetive 1.6 és valszeg minden fps egér szentgrálja. -
ENVE #2530 Volt már 1 pár egerem ahhoz, hogy tudjam mit beszélek. Mondtam már, akinek elég egy qck a játékhoz annak tökmind1. Meg akinek reflexe zero aim zero annak szintúgy tökmind1. Én egy fos logitech g5-el megfordulni se tudok. -
#2529 te amúgy tudod mennyi 60 inch, vagy csak a számokat nézed? mérd már le pls -
#2528 -
-
#2526 ENVE felhasználói adatlapja ...
Hozzászólásainak hasznossága: -70 (7/40)
penge srác lehetsz...
és ismét hozzájárultál valami iszonyat lényeges dologgal a csgo scene életéhez... mostmár mindenki tudja hogy szar az egere me nem lőtte be a negatív gyorsulását a falon ...
hasonlítgatod itt a lekvárt a jam-hoz... és ezrelékekkel hadakozol... -
Lokker #2525 Uncsiiiiii! Nem unod már ezt a gyerekes viselkedést? -
ENVE #2524 DPI Setting: 450/900/1800/3500
6400 Frames Per Second
60 Inches Per Second
20 G Acceleration
2mm Lift Distance
7 Buttons
1.8M Cable Length
Up to1000Hz Polling Rate
:DDDDDD
Haver, ez 1 szar. Az MS 1.1A 10évvel ezelőtt bírt ezzel az értékkel. Ez egy olcsó, alsó kategóriás szenzorral felszerelt egér kisbarátom! -
ENVE #2523 A második ofc a g400-é. -
ENVE #2522 Aha beztos sokkal szarabb...
g100
Avago A3080E
Tracking Resolution: 1000dpi, 1750dpi, 2500dpi (dpi button can be selected)
Image Processing: 2.4 megapixels / second
Maximum acceleration: 23G
Maximum speed: 160 inches / second (in the most suitable surface)
Sensor Avago ADNS-A3080E 400-3600DPI Optical Sensor
Maximum Tracking Speed 140 IPS
Maximum Acceleration 25 g
Polling Rate 1.0 ms
Speed 5800 FPS
Namost az az IPS megint csak ugy kevesebb, tehát low senshez már akár kevésnek is bizonyulhat 1-2 nagyobb rántásnál, szövet egérpadon. Márpedig szövet egérpad kell a kis sensin való játékhoz, ergo ahhoz bizony a g100 már megint 1 jobb egér. A g400 is jó, sőt, nagyon jó egér, de a g100 picit megint jobban sikerült. Ár/értékben pedig perfect. Méltó utódja az mx300-nak szvsz. -
#2521 ja és visszaolvastam, ajánlottam olcsó és jó egeret a tesoro gunhir h5-öt, ami sajnos szintén szarba veri a logi g100-at (pedig nekem nincs ilyen), legalábbis szerintem, tehát a vélemény szubjektív... lényegesen kisebb egér mint a g400, tehát még lehet hogy neked is jó lett volna, bár egérpad nélkül igazából tökmind1 :D -
#2520 a g100-ban más a szenzor (sokkal szarabb) és nem kell megsértődni a véleményemen, nem véletlenül kerül fele annyiba a g100 mint a g400... azt viszont nem értem ha ennyire értesz az egerekhez (mert igaz amit írsz, mivel én is értek hozzá), hogy a f*szomba játszhatsz egérpad nélkül... úgy kuka az egész... nem is értelek komolyan :D (amúgy egy pontosabban két ezer éves mx518-am van, amit magam újítottam fel, mindkettő hyperglideolt, a padom meg egy tesoro aegis x3, utóbbinál jelenleg nincs jobb a piacon szerintem). -
#2519 nem g400-am van bro :) -
Lokker #2518 dat internetfight :D
pattogatottkukoricaevés.gif -
ENVE #2517 Leszarom a rankod egyébként, mielőtt tévedésbe esnél. De mivel akkor blődségeket hordassz össze, gondoltam megjegyzem, hogy nem véletlen az az AK ott...
De mind1. 15 év mi? 15 év csézés után ilyen szinten hülyének lenni a versenyszerű játékhoz, na az karrier! Inkább ismerd el, hogy baromságokat hordtál össze, meg azt, hogy azt sem tudtad miről beszélek, és azt mondom, hogy na fasza ember vagy, beismered amikor hibázol. Addig viszont emberileg közelítel a 0hoz. -
#2516 wááháháh
rankhuszár...
nekem van összesen 18 meccsem letojom magasról a rankosdit...
de azért 15 év is van mögöttem ...
-
#2515 Köszi! Ennek a fix nek utána nézek majd.
Az igazat megvallva nemtom mikori ez az egér, mert hát még ideazone a logo meg minden rajta :D És "használtam" vettem teljesen bontatlan csomagolásban, szóval ki tudja mióta porosodott már valahol :D
A driverje hálistennek egyszerű mint a fakocka szóval abban sok okosság nem lehet :D -
ENVE #2514 Khmm, amiről te beszélsz az szimpla egérgyorsítás + jitter, igen.
Az elsőn segíthetsz egyszerűen, googlezd ki "mousefix for win7", ezek után windows sensi 6/11, raw input be cs:go-ban. (raw inputtal egyébként -elvileg- teljesen mind1, hogy mennyi az egér sens windowsban). Ezek után ellenőrizd driverében az egérnek nincs-e valami bohócság bekapcsolva. CS:GO-ban is mouse acceleration off legyen. A jitter lehet egérpadot nem szereti, de sajnos lehetséges, hogy alapból az egér ilyen...
Egyébként az egérgyorsítást sem biztos, hogy eltudod tünteni. Sajnos a mai steelseries egerekben beépítve van, mondván ez a jövő. Szerintem inkább csak fogyatékosok, és nem voltak képesek 1 épkézláb egeret csinálni, de ez mellékes.
Ezért mondtam azt, hogy nem mind1, hogy az ember milyen egeret vesz. Az ára lehet 30ropi, meg "gamer", de mégis egy 10éves egyszerű egér is lehet jobb. Esetünkben is ez állhat fent sajnos :S -
#2513 mai logitech egereknél inkább a kábelezés szar. Kicsit meghúzza az ember, és már jönnek a kontakt hibák -
#2512 Nekem egy már nem is létező egerem van.
Gyárilag Ideazone Reaper Edge, most már valami Steelseries néven fut, de már az oldalon se találtam meg. De nekem pont az ellentétét hozza ennek a videónak, nekem mindig túlszalad swipe nál. (1000 hz és 3200 dpi n használom, bár a win7 egérbeállításoknak nemtom pontosan milyennek kellene lennie jelenleg a rámutatás ki van kapcsolva, az egér sebesség meg kb középen van)
Másik dolog, hogy nemtom ez a jittering az e amire én gondolok, hogy pl nem tudok egy pontot rendesen becélozni, mert körbeugrálja az egér 1-2 pixellel azt a pontot, mert számomra ez a legidegesítőbb probléma, amit nemtom mivel kellene orvosolni. Jelenleg egy jobbfajta egérpadban gondolkozom, csak még nemtom milyet vegyek. -
ENVE #2511 És csak space kedvéért, hogy felfogja miről is van itt szó...
Az első DA-nak voltak ilyen problémái, később azthiszem firmware updatel megoldották
-
ENVE #2510 Engem nem érdekel a stílusa, nem az zavar. Sokkal inkább az, hogy láthatóan azt sem tudja miről beszél, még is ide kellett jönni okoskodni. Utánna látom, 30on felül van. Hát ennyi élet tapasztalattal még nem sikerült rájönnie, hogy amihez nem értünk abba nem pofázunk bele? o.O
A rankhoz pedig, én seriffig teljesen egy szál magam mentem el, ha tudod mit csinálsz egyáltalán nem nehéz a dolog. Persze a kijelentései után igazán nem csodálkozom, hogy MG a csávó...
Komám oda írtam, hogy negatív gyorsulás, akkor hogy keveri ide az egérgyorsítást?! -
#2509 Spacenek ilyen a stílusa, nem feltétlenül akart bunkó lenni, de én ebbe nem akarok beleszólni.
Amúgy köszi az infót, majd kipróbálom ezt a kezdőkörös dolgot.
A jó ranghoz meg jó csapat kell, nem feltétlenül skill. Azért ha valaki egyedül nyomja a competitive-t, az nagyobb eséllyel kap szarabb rankot. -
ENVE #2508 Miután a penetration update óta fakapun el tudtad AWP-zni a kevo nélküli embert 100-hp ról, test találat után is, ezért jelen pillanat bizony az a szerencsétlen fakapu meglehetősen fontos volt.
-
ENVE #2507 Egyébként azt is kezdem már unni, hogy ebbe a fórumba az ember nem írhat segítő szándékkal semmit sem, mert egyből beront kispista meg nagyjóska meg h3n735 a pr05|<1ll klánból, oszt megmagyarázza a dolgokat...
Basszátok meg, az 1 dolog, hogy 99% fogalmatlan errefele, de akkor inkább kussoljatok, 'oszt örülhetek, ha valaki néha beböfög valami információt nektek, ami nem csak a fostos skinjeitekről meg az elmaradt dropokról szól... Egyszerüen szörnyű ami itt megy -
ENVE #2506 És miután a rankod nyilvánvalóan tükrözi a skilled, szerintem egyezzünk ki abban, hogy te inkább ne akard megmagyarázni, hogy egy jó játékosnak mire van szüksége, és mire nincs. Elhiszem, hogy neked megfelel a tescos egér is, nyilván a te hihetetlen rántásaidhoz, meg a brutális pontosságu aimodhoz megfelelő. Én speciel meg sem tudok fordulni egy szar egérrel, de nyilván ez a kettőnk közti különbségnek tudható be.
Inkább maradtál volna csendben... -
ENVE #2505 Fiacskám, attól, hogy neked fogalmad sincs az egerekről, nem azt jelenti, hogy senki másnak nincs szüksége rá.
Ha nem tudod megkülönböztetni az egér gyorsulást (pozitív) a negatív(!) gyorsulástól, az a te bajod, nem az enyém.
Kettő, egy razer imperator jitterel egy razer goliathuson havernak. Biztos fos az egérpad, nem?
Azt pedig végképp nem kommentálnám, hogy neked nem sikerült a "teszt"-et felfognod sem, nyilvánvalóan vannak intelligencia problémáid. Hogy egyetlen golyó kilövéséhez hogy jön a recoil azt már végképp elképzelni sem tudom. -
#2504 Originally Posted by Valve
[CSGO]
- Introduced the new eSports 2014 Summer Case.
[OPERATION BREAKOUT]
- Added quick link to Operation Journal on player profile.
- Added several new missions to the mission drop list.
- If you have two missions that you haven't been able to complete for some time and you are eligible for next mission drop, you are now allowed to delete one of your current missions.
- Journal will auto-close when a competitive match is found.
- When exiting a lobby, the mission panel now enables properly.
- Fixed an overlapping mission panel in Play With Friends lobby.
[GAMEPLAY]
- Adjusted penetration system to have bullets lose less damage for travelling through mass and more for the initial impact.
- Increased penetration bonus slightly for penetrating objects that start and end with plastic and cardboard surfaces.
- Penetration Power for AWP, G3SG1 and SCAR-20 has been lowered slightly because their damage naturally gives them higher penetration.
- Fixed bad penetration results with surfaces that started bsp and ended displacements or vice versa.
- Fixed bad penetration results when penetration exit surface was a nodraw surface.
- Penetrating a glass surface no longer erroneously consumes more damage on impact than other more solid surfaces.
- sv_showimpacts_penetration now shows how far a bullet penetrated before it terminated and stopped travelling.
- sv_showimpacts_penetration now shows when the bullets stops.
[SDK]
- Added key "Only Spawn-Valid Destinations" to trigger_teleport that allows mapper to ignore teleport targets that are not valid player spawn positions ( blocked by geometry or other players ).
- Added new demoinfogo.exe command line tool. Run this on a demo file and it will dump out demo packet info to the console. The source code is available in demoinfogo.zip.
[MISC]
- Added context menu for all items that tells you how many items you need to fulfill a trade-up contract (entry links to the marketplace, pre-filtered for items that can fulfill the contract).
- Fixed overview images not loading for custom maps with the dds embedded in the bsp.
- Added a default image to the loading screen.
- Additional work on memory savings for servers. Memory consumption should now be 50% or less of what it was two weeks ago.
- Additional work on memory savings for clients. Memory consumption should be about 165 MB less than it was two weeks ago, which should improve stability on 32-bit Windows.
- Fixed async rcon socket connections from OSX clients to be fully compliant with standard (thanks protonic86).
- Fixed a bug that could cause packet loss on Windows servers.
- Suiciding players or players who died naturally (like world damage) can no longer "save" another player.
- "You saved X" won't show if the player on your team who you saved is an enemy (like if mp_teammates_are_enemies is on, for example).
[MAPS]
MIRAGE
- Updated look of inner middle window wall materials.
- Updated the Catwalk to Kitchen window bang to better visually designate what is bangable and what isn't.
- Replaced the vent cover in window room with one that allows more visibility through it.
- Connecter to A wall now has a blown out, wood covered wall on the left to visually designate a bangable spot to allow more options for taking/retaking A.
DUST
- Replaced all game-play affecting double doors with the new metal ones.
DUST2
- Replaced all game-play affecting double doors with the new metal ones.
- Fixed some bad geometry in various places that allowed bullet penetration when it shouldn't.
INFERNO
- Replaced non-wallbangable coil at B with bangable variant.
- Thinned half-wall at B to allow banging down from site.
OVERGROWN
- Fixed various exploits that allowed you to reach unintended areas.
- The windows along the top of B are now breakable on T side, the same as they are on CT side.
- The roof windows at Inside are now breakable.
INSERTION
- Fixed players getting stuck on each other after a teleport in competitive.
- Added cover and some foliage to east side of hostage rescue.
- Added buyzones at teleport destinations.
- Removed collision from villa windows when glass is broken so grenades can be thrown through them.
- Minor lighting and visual work.
CASTLE
- Moved T spawn further away from bomb sites to increase the time it takes to reach them.
- Moved CT spawn closer to A.
- Added a big column to A spiral stairs, removed well.
- Increased brightness.
- Added another light outside of hut.
- Decreased reflections on windows.
- Other minor improvements.
d2-ön tényleg a legfontosabb a fakaput megváltoztatni? -
#2503 Amúgy igaz, nekem is volt egy Mx518-am, de két év után beadta a kulcsot (ahogy lejárt a gari). Akkor megfogadtam, hogy nem fogok "drága" egeret venni még egyszer. Ennek köszönhetően évekig pár ezer Ft-os egerekkel nyomtam (Microsoft), és tényleg nem éreztem hatalmas különbséget, 2.400 óra ment a Source-ba a szarabb egérrel (amikor 518-am volt, akkor még nem számolta a játékidőt).
Ám idén befektettem egy drágább egérbe. Főleg azért vettem, mert otthon is sokat melózok, és muszáj volt egy kényelmes egeret vennem. Ha ezt mondja valaki nekem mondjuk 5 éve, hogy számít az egér kényelme, akkor jól pofán vágom. De mostanra kicsit változott a véleményem. Teljesen elégedett vagyok vele.
Most ezt használom.
Mad Catz R.A.T. 7
Játékra is fasza, meg melózni is, bár CS-t nagyon keveset nyomom mostanában. -
#2502 istenem ezek a nagy okosságok...
én nem azt mondom hogy nincs igazad tőlem lehet ips-dpi meg frissítési gyakoriság Hz meg bármi ... NEM számít! Megszokás és készség kérdése...bármi használható...annak aki tudja használni...
Én kussolok Mx518 4eva ... most meg G500 ...
a jitter 98%-át meg a fos egérpad okozza! -
#2501 ember TE hol élsz az IPS hegyek mögött????
Amiről Te beszélsz az a "gyorsítást"... kikapcsolod és nem lesz különbség ha gyorsan vagy lassan húzod...
eleve fizikailag lehetetlen az a falra lövöldözős baromság, mert ahhoz nem csak az egér kell hanem a játékban a találat regisztrálási ideje...online meg kizárt hogy megcsináld...LOL...istenem aki tud az egy tescos egérrel is ugyan úgy lő csak meg kell szokni a célzást...
ha egy olyan játékról beszélnénk ahol nincs recoil stb akkor ok...
bazze AK val belelősz a falba egyből fentebb ugrik a cső egy métert és az egeret meg se kell mozdítani...hogy a faszba húzod ugyan oda vissza... NA mind1
ez most kb olyan amiről beszélsz, mintha valaki hajának a dússágát azzal magyaráznád, hogy hány repedés van egy hajszálon ...me akinek több a repedése annak ezred makrométerekkel vastagabb egy szál haja...
-
ENVE #2500 Nem, nem azért van. Nekem sincs egérpadom. -
ENVE #2499 Nahjo ez mindenhogy értelmetlen :D:D
Egy a lényeg, a DPI nem számít, az IPS az egyetlen fontos érték, amelyik egérről nem találod meg ezt az információt, azt jobb, ha el is felejted azonnal! Kis sensihez min. 120IPS legyen, de inkább 150. (3méter/s felett)
Tesztelheted a mostani egered úgy, hogy beállsz kezdőn, elhúzod bal szélre az egeret, lősz 1 golyót a falra (hogy lásd honnan indultál), majd jobb szélhez húzod az egeret LASSAN. Lőjj a falra ott is 1et. húzd vissza balra az egeret, és most ismételd meg a műveletet minnél gyorsabban. Ha elég gyorsan rántod észre kell, hogy vedd a tényt :
Fele annyit mozgott most, mint ha lassan húznád. Emiatt volt useless anno a Logitech G3/5, a Razer Copperhead, MS Habu, MS Laser Mouse 6000, az a fos Fatal1ty egér, meg sorolhatnám napestig. Ezek ilyen 1méter/s-et bírtak, MS 1.1A 1.6méter, MX 300/500 3.6M/s, Razer DB kb. 1.8m/s, Razer DA/DB 3g kb. 3.9m/s, A4tech X7-718BK v1 kb. 3M/s, MX 518 kb. 2.6m/s.
Az utóbbiak a használható egerek. Ami nem bír alsóhangon 2métert azt jobb kilökni, vagy megszokni a nagy sensit. -
ENVE #2498 *Az egér ugrálgatása jitternek hívott probléma, megesik, hogy maga az egér a szar, vagy a padot nem szereti, vagy a windows.