Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hogyan tudom a "p" betûre be bindelni azt a parancsot h "!deposit all" ,ugyebár hogy 1 gombnyomásra el tegye a pénzem?
Console-t hogy lehet elõhozni?
Valamint melyik parancsal lehet kikapcsolni azt, hogy ha távolra lövök ne lássam a golyót ahogy repül?
Köszönöm elõre is!
Lecserélem a Razer Lachesis-em. 6000 ft-ért árulom, hibátlanul mûködik. Ha valakit érdekel: [email protected] (pécsiek elõnyben)
Kérdés: szerintetek melyiket érdemesebb vennem?
Razer Taipan vagy Razer Deathadder? Lehetõleg gyorsan reagáljatok mert minél elõbb meg szeretném rendelni.
Szval Taipan vs. Deathadder, szerintetek?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hogy elhet ilyen faszságot kérdezni, ezen mindíg kiakadok....megnyitod a sz@jbakrt szerverkeresõt és kb az elsõ 100 magyar... fõleg he a ping szrint rakod sorba. ok 100 ból 90 pang...de a maradék tizet még egy nyomi is megtalálja...utána meg add favourite és ámaen....istenem <#falbav>#falbav>
sry ingerült vagyok a buta kérdésektõl...fõleg reggel...<#buck>#buck>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Nos, megoldottam úgy néz ki.Így van egy sima buyscriptrõl volt szó. Gamebanana-n találtam egy guimenüt amiben van buyscript és ezt érdekes módon elfogadja. Mit csináljak, utálom a buymenüs vásárlást már az elején is egy retek volt sztem. Ízlések és pofonok. Megszoktam hogy gombokkal vásárolok. Ez az: http://gamebanana.com/csgo/guis/28073 teljesen egyszerû semmit nem módosít csak betesz egy buyscriptet meg egy-két gombot amivel demo-t rögzíthetsz stb... jópofa 😄
Vagy olyan helyre mész ahol lehet...vagy okosabban oldod meg <#idiota>#idiota>
gondolom bekúrtál valami "buyscript.cfg"-t vagy autoexec.cfg-t a config mappába...<#buck>#buck>
nem értek a serverekhez annyira de ha normális a buysript azé azt bnem szokta kivágni semmi...de majd jön valami admin matyi és elmagyarázza neked.
kezd már elegem lenni a go-bol pedig õszintén cs függõ vagyok. A probléma a következõ ha rátolok a teljesen szûz játékra egy buy-scriptet akkor ledob a szerverekrõl a köv. üzenettel:
Pure Server:
Ergo nem lehet egy ártatlan buyscriptet sem használni???? micsoda fos ez? vagy én vagyok hülye? esetleg ez már csalásnak számít?
ságííítseteeek ez a hétvégém legnagyobb problémája úgy néz ki 😄
Tudnátok mondani jó magyar szervert?
PSN ID:misi2mezei
Rámegyek,hogy játék keresése,kiválasztom a játékmódot és a pályát majd a pálya betöltésénél a loading negyedénél befagy fullra az egész és csak a gép újraindításával tudom újra mûködésbe hozni.
Valaki tudna segíteni?
PSN ID:misi2mezei
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Stabil 120 Fps meg is van és inkább felfelé kacsintgat nem a 0 felé.
<#worship>#worship>
Az mondjuk érdekelne, hogy a synhostin mi a rossebért drágább annyival, mint a luxhosting. (1800HUF vs 3500HUF, 10slot, DE)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
synhosing, luxhosting jók, és van német szerverük. luxnak holland is...
Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb host, akitõl lehet bérelni normális war szervert? (emberi áron)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1
Jól látom ha megvettem anno a Source-ot akkor ez most benne van ??? Mert leszedtem a steamrõl és most megy.Vagy freeplay van még egy darabig és meg kell majd vennem ezt is ?
Üdv,
S
Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1