Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kosz a segitseget, talaltam jo kis szervereket.
Metalmilitiakid
mondanám, hogy játsszál CoD al, ha nem szereted az ilyet, de félek, még nekem fognak beszólni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szabi84
deathmatch van, írd be a szerverkeresõbe

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Van benne olyan hogy halal utan egybol felkelek ?Mert nem szeretem az olyat,hogy meghalok es akkor nezzem vegig mig szarakodik a tobbi.
kifli
hogymicsoda?
Cs Global Offensiven csak search and destroy van ?(A gungame en kivul)
Mi a weboldalatok?

Borg: két status-t kell beírni a konzolba kb 10 másodperces különbséggel és kis logikával fél perc alatt megvan a csaló ID-je. Én kábé 2 hónapja futottam egy ilyen eszementbe bele a szerveremen.

bind "p" "say !deposit all"

csokalaci
bind p "say !deposit all"

http://facebook.com/musicleander

poruljartal
bind p say !deposit all

Szevasztok 1 kis segítségre lenne szükségem

Hogyan tudom a "p" betûre be bindelni azt a parancsot h "!deposit all" ,ugyebár hogy 1 gombnyomásra el tegye a pénzem?
Ez már nem az, mint a neve is mutatja. De jó tudni hogy van ez, így már jobban alszom. 😄

LocalPatriot
Üdv!

Console-t hogy lehet elõhozni?
Valamint melyik parancsal lehet kikapcsolni azt, hogy ha távolra lövök ne lássam a golyót ahogy repül?
Köszönöm elõre is!
bosco05
bosco05
hát már hogyne gyártanák 😊
Sajna mx518at már nem gyártanak,remélem az enyém se fog elromlani egy jó ideig.

UltraZord
vegyél mx518at

vezetékesbõl van már jó egér errõl jut eszembe?

Sziasztok!

Lecserélem a Razer Lachesis-em. 6000 ft-ért árulom, hibátlanul mûködik. Ha valakit érdekel: [email protected] (pécsiek elõnyben)

Kérdés: szerintetek melyiket érdemesebb vennem?
Razer Taipan vagy Razer Deathadder? Lehetõleg gyorsan reagáljatok mert minél elõbb meg szeretném rendelni.
Szval Taipan vs. Deathadder, szerintetek?
Szabi84
én is keresgettem gammonitoron is, de 1.6-ban lényegesen több szerver van még mint itt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bosco05
Hülye nem vagyok, de a kérdésben az is szerepelt, hogy csoport... itt igazából arra gondoltam, hogy van-e valami nagyon népszerû, jó adminokkal ellátott szerver, ahová járnak visszatérõ arcok. Steam nekem egyáltalán nem talál magyar szervert, fingom sincs mi az oka, de game-monitorról már kimentettem pár ip-t..
Szabi84
jah ping szerint sorba rakod és ahol a legalacsonyabb az tuti magyar, bár én nemsokat találtam ahol vannak is

Spészgószt
ha meg tudtad venni akkor képes vagy szervert találni is!
Hogy elhet ilyen faszságot kérdezni, ezen mindíg kiakadok....megnyitod a sz@jbakrt szerverkeresõt és kb az elsõ 100 magyar... fõleg he a ping szrint rakod sorba. ok 100 ból 90 pang...de a maradék tizet még egy nyomi is megtalálja...utána meg add favourite és ámaen....istenem <#falbav>
sry ingerült vagyok a buta kérdésektõl...fõleg reggel...<#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

bosco05
Üdv népek! Ma megvettem steamen a játékot és hiába utáltam eddig az összes cs-t, ez azonnal meggyõzött. Jól átgondolt játék ami a korábbi címek szinte összes irritáló hibáját nélkülözi... A kérdésem a következõ. Van valahol magyar szerver, ill csoport?
Szabi84
igazából jobban el lett osztva

Spészgószt
mot is ugyan úgy lehet gombokkal vásárolni, csak pár dolog máshova került ennyi!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Heyho!

Nos, megoldottam úgy néz ki.Így van egy sima buyscriptrõl volt szó. Gamebanana-n találtam egy guimenüt amiben van buyscript és ezt érdekes módon elfogadja. Mit csináljak, utálom a buymenüs vásárlást már az elején is egy retek volt sztem. Ízlések és pofonok. Megszoktam hogy gombokkal vásárolok. Ez az: http://gamebanana.com/csgo/guis/28073 teljesen egyszerû semmit nem módosít csak betesz egy buyscriptet meg egy-két gombot amivel demo-t rögzíthetsz stb... jópofa 😄
UltraZord
rá lehet szûrni ezekre a szerverekre? utálom a moddolt náci szarokat

Spészgószt
ott van az indok! PURE server...tehát ez egy tiszta szerver ! Semmi skin semmi script semmi custom cucc! Az hogy mi számít jogosulatlan elõnynek/csalásnak azon a végtelenségig lehet vitatkozni...de te egy scriptel olyan dolgot akarsz tenni, ami NINCS a játékban és ezzel a srciptet nem hasznáóval szemben te (jogosulatlan) elõnybe kerülsz. A Pure szerveren csak az számít hogy tudsz játszani...semmi technikai rásegítés.
Vagy olyan helyre mész ahol lehet...vagy okosabban oldod meg <#idiota>
gondolom bekúrtál valami "buyscript.cfg"-t vagy autoexec.cfg-t a config mappába...<#buck>
nem értek a serverekhez annyira de ha normális a buysript azé azt bnem szokta kivágni semmi...de majd jön valami admin matyi és elmagyarázza neked.

Sziasztok!

kezd már elegem lenni a go-bol pedig õszintén cs függõ vagyok. A probléma a következõ ha rátolok a teljesen szûz játékra egy buy-scriptet akkor ledob a szerverekrõl a köv. üzenettel:
Pure Server:
scripts\keyboard_mouse_options.txt does not match the server's file...

Ergo nem lehet egy ártatlan buyscriptet sem használni???? micsoda fos ez? vagy én vagyok hülye? esetleg ez már csalásnak számít?
ságííítseteeek ez a hétvégém legnagyobb problémája úgy néz ki 😄
Leellenõriztem a fájlokat és 4 sikertelen volt.Lehet ez volt a hiba,most tölti le õket.
Tudnátok mondani jó magyar szervert?

PSN ID:misi2mezei

Most vettem meg a játékot steamen mert le volt árazva,de nem akar menni...
Rámegyek,hogy játék keresése,kiválasztom a játékmódot és a pályát majd a pálya betöltésénél a loading negyedénél befagy fullra az egész és csak a gép újraindításával tudom újra mûködésbe hozni.
Valaki tudna segíteni?

PSN ID:misi2mezei

mucsácsó
hátttõõ, nem tudom.... talán valamivel jobb, de még mindig nem az igazi :S 😄
Narxis
Kösz hogy írtátok, most már én is megnézem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mucsácsó
Jó hogy írtátok, azóta kb el sem indítottam a játékot, de most azért teszek egy próbát! 😊 Remélem nálam is helyrehozza a dolgokat 😄
Spészgószt
Jó lett az új update! <#taps>
Stabil 120 Fps meg is van és inkább felfelé kacsintgat nem a 0 felé.
<#worship>

Szabi84
ha matchmakingnel idõ elõtt kilépsz 24 órára kitiltanak?

kifli
hát,több lehetõség is van, lehet synhostingtól kapsz számlát, tehát legálisan mûködnek, luxt pedig lehet nem 😄
Szabi84
Sziasztok hltv pov demo-t hogyan lehet megnézni? Elvileg playdemo parancsal de nálam nem csinál semmit!

Jaffa 2843
Nem írtam, de egyértelmû, hogy a warszerver az frankfurti kell hogy legyen.
Az mondjuk érdekelne, hogy a synhostin mi a rossebért drágább annyival, mint a luxhosting. (1800HUF vs 3500HUF, 10slot, DE)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kifli
olyan hostingost válassz, aminek ne csak magyarországon vannak szerverei. (legalábbis, ha külföldiekkel is szeretnél warozni)

synhosing, luxhosting jók, és van német szerverük. luxnak holland is...
Jaffa 2843
Sziasztok!

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb host, akitõl lehet bérelni normális war szervert? (emberi áron)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Spészgószt
azóta vettem inkább egyel nagyobb prockót és a 70 stabilan megvolt, de inkább 100 körül mocorog...de még az új update óta nem próbáltam majd figyelem! THx!

Heyho! tehnap (15-én) kijött egy nagyobb update. Az új Ati Catalyst-tel és a közelmúlt updateivel nekem pl teljesen simán fut, eltûntek az fps droppok és 200 fps és afölötti értékeket mutat a cl_showfps 1 szóval Profiretus, nem a gépem tré hanem egyszerûen fos volt az elején a Go. Béna volt az optimalizálása. Nyilván még mindig nem teljesen oké és ahogy az 1.6 is több év után lett jó így lesz ezzel is nyilván. Mucsácsóóó, remélem neked is megoldódott 😉
csokalaci
A hétvégén ki lehetett próbálni.

http://facebook.com/musicleander

Lejárt, most azt írja license expired, akkor meg kell venni !!!Sorry a lámázásért.

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Sziasztok,

Jól látom ha megvettem anno a Source-ot akkor ez most benne van ??? Mert leszedtem a steamrõl és most megy.Vagy freeplay van még egy darabig és meg kell majd vennem ezt is ?

Üdv,
S

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Narxis
Naaaa, csak optimisták. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

És a falvédõrõl mikor másztok le?😊