9177
  • bosco05 #2577
    Azért ezeket a szövetdarabokat nem egy lepedőből vágják ám ki :D Lézerrel vannak bemérve és teljesen egyenletesek :) Ha ismered a tesoro padokat miért akarsz 8-10 körül padot venni? :)
  • ENVE
    Inkább átírtam, ne legyen belőle szövegelés, hogy rank buzi így, rank buzi úgy. Pár nap és jöttetek volna valami rendkívül magasröptü hsz-el a rankal kapcsolatban.
  • ENVE
    A szövet egérpadok is csupán 1 szövet, nem értem a kijelentésed? Gőzöd sincs, hogy amiről én beszéltem, az milyen, tehát ne is itéld meg. Hidd el nekem, egy QCK-nál bármikor pontosabb, és jobban is csúszik. Elég Razer Goliathus style. ;>

Ismerem a Tesoro padokat egyébként...
  • bosco05 #2574
    Hát ha szerinted egy szövetdarab ugyanolyan jó mint egy egérpad, akkor itt nincs miről beszélni. Amúgy ajánlottam a Tesoro Aegist, nézz utána szerintem, pár ezer forint, nem 8-10.
  • Roger6
    Hogy-hogy megváltozott a rankod egy nap alatt? Mármint hogy tud ekkorát süllyedni?
  • ENVE
    "ami 7 évet Maya (!) barátomnál töltött (felkiáltójel, mert aki ismeri, az tudja, hogy szegény egerekkel egy ÁLLAT tud lenni, ex-CS 1.6 pro ide vagy oda :DDD)"

Tehát Maya az pro játékos volt :D Össze ollózott az arc információkat az egerekről, 1 kicsit esrealityről, 1 kicsit overclocked forumról, 1 kis common sense, hatás vadász dolgok (pro player maya is ezt használja!)

Nem ír hülyeségeket, csak lerí róla, hogy saját gondolat nem sok van benne. Na mind1... Olvassátok el, legalább látni fogjátok, hogy amit írtam azok tények. És mielőtt vki megokoskodná, a kinzu v1 és v2 közt hatalmas különbségek vannak.
  • ENVE
    Jah és azért játszom egérpad nélkül, mert ami van helyette (textil darab) is elég nagy, meglehetősen pontos, és csúszik is. Egy QcK-t bármikor kenterbe ver... :) És igen, egyelőre nem volt pénzem venni egyet, amik régen voltak meg elkoptak. Ennyi :)
    Én már amúgy nem csézem aktívan, ezért olyan különösebben nincs szükségem most 6-7-8 ezer forintos egérpadra. Mindettől független szerintem bátran kijelenthem, hogy egér témában tudom miről beszélek, lévén ez volt a vesszőparipám. Mivel én kis sensen játszom (400dpi, alap win sens, 2.2 cs:go sens), nekem szükségem volt a legjobb egérre, ami a piacon volt.

Volt MS 1.1A-m, G1-em, MX300-am, DA, DA 3.5g, DB 3g, Krait, X7-718bk, kinzu v2pro, ezen felül teszteltem huzamosabb ideig MX510-et. Ezek közül a legroszabb a kinzu volt, torony magasan. Az A4tech minőségibb volt, ez bátran állíthatom.
  • ENVE
    Ehh sry, ezt elbasztam.

A PH-s cikk sose született volna meg az ESREALITY munkája nélkül. Előtte az emberek azt sem tudták mifán terem a perfect control speed...

Nem mellesleg a srác vmi hihetetlen hülyeségeket hord össze a forumon is, noname haverját, mint sztár, elismert CS játékos állítja be, miközben az életben nem lehetett látni senkit olyan nicken -.-

• ENVE
    Már hogyne húznék akkorát? A padnak használt vmim kb. 700mm, a másodperc tört része alatt végig húzom rajta, akkor miről beszélsz? :DD

Gondold már át pls, fél meteres padon kb. 0.1s alatt végig tudom rántani. Akkor ?

Razer Deathadderem ami bőven 3méter felett bír képes zavarba jönni a kezemben! Tényekről beszélek, nem csak úgy nyomom. Tapasztalatokról!

2, a polling rate megemelésére azért nem volt a tesztben szükség, mert ő csak és kizárólag a perfect control értékre, és a malf. speed értékre volt kíváncsi. Mivel az MX518 nem 8 bites, mint az mx300/ms 1.1A, így ott nincs szükség a polling rate emelésére, hogy az egér képességei kijöjjenek. Játékban nyilván emelni kell! De ő itt nem játszott, csupán tesztelt... Csak gondolkodj néha, nem rossz dolog :>
  • ENVE
    Már hogyne húznék akkorát? A padnak használt vmim kb. 700mm, a másodperc tört része alatt végig húzom rajta, akkor miről beszélsz? :DD

Gondold már át pls, fél meteres padon kb. 0.1s alatt végig tudom rántani. Akkor ?

Razer Deathadderem ami bőven 3méter felett bír képes zavarba jönni a kezemben! Tényekről beszélek, nem csak úgy nyomom. Tapasztalatokról!

2, a polling rate megemelésére azért nem volt a tesztben szükség, mert ő csak és kizárólag a perfect control értékre, és a malf. speed értékre volt kíváncsi. Mivel az MX518 nem 8 bites, mint az mx300/ms 1.1A, így ott nincs szükség a polling rate emelésére, hogy az egér képességei kijöjjenek. Játékban nyilván emelni kell! De ő itt nem játszott, csupán tesztelt... Csak gondolkodj néha, nem rossz dolog :>
  • kifli
    engem egy g9 és egy qck pad bőven jól kiszolgál. steelseries-el nemtudom mi a gond. siberia v2 elég jól teljest nálam már egy jó ideje....
  • bosco05 #2566
    Ja erre elfelejtettem válaszolni, tehát a 60 inch az megközelítőleg másfél méter. Na azt te az életbe nem fogd lehúzni 1 másodperc alatt azt garantálom :) Egyébként abban egyetértünk hogy a steelseries cuccokat messziről kerülni kell, de azt továbbra se értem, hogy miért van az, hogy belemész az egér legapróbb részleteibe, mindent tudsz róluk és egérpad nélkül játszol. Ezt hogy hozod össze? :D Nem futja rá vagy mi? Anélkül szart nem ér az egész.
  • bosco05 #2565
    Ez igaz egyébként a 16 bitre is csak ott nem "jelentősen", hanem kis mértékben, de pontosít! Eleve a 125 Hz 8 ms késés ami qrva sok, 500-on ugye ez 2 ms.
  • bosco05 #2564
    "USB Polling Rate: Ez az az érték, ami megmutatja, hogy egy másodpercen belül hányszor frissül az egérpointer pozíciója. A 8 bites adatsávval rendelkező egerek esetén (Microsoft WheelMouse Optical 1.1 / Intellimouse 1.1a / Intellimouse Explorer 3.0 / Laser Mouse 6000, Logitech MX 300 / MX 500) az emelt polling rate jelentősen javítja a perfect control-t is. Picit részletesebben lsd. lejjebb."

Tehát sikerült az adott illetőnek 125 Hz-en mérni egy PC-t, ami rohadtul fals eredményt szült, mivel az egér 500 Hz-en is tökéletesen elfut. Kapische? Attól mert valami külföldiül van nem biztos hogy igaz...
  • bosco05 #2563
    "Overclocking the USB port had no effect on the maximum response rate." <-- ez egy akkora baromság mint az állat... tudom mert ilyenem van, fel van húzva és érdekes kurvára változtat rajta... szóval innentől hiteltelen ez az egész
  • bosco05 #2562
    Mutattam, továbbra se értem miért lenne jó a 125 Hz... Az az egér 500 Hz-et tud... És nem viccelek :)

Ez a legjobb írás a neten az egerekről ráadásul magyarul.

Szóval hogy értsem, ha egy egér 16 bit-es, akkor annak a firrsítési sebessége már nem is számít? Elmondanám, hogy ég és föld az MX518 500 hz-en a 125-höz képest. Végülis csak 6-7 éve van ilyenem, biztos véletlenül állítom 500-ra.
  • ENVE
    Gagyi?? :DDD Viccelsz gondolom.
    Azért nem tolta fel 500hz-re, mert a mért értékeket annak az egérnek az esetében nem befolyásolná, lévén az már 16bites.

De mutass már 1 értéket, ami nem helyes!
  • ntex
    Nem vagyok benne biztos hogy az egér a hibás, mert ha berakom a 60 fps limitet akkor kisebb a pontatlanság. Lehet hogy a CPU bottleneck miatt kiesik pár fps nagyobb fordulásoknál és így pontatlannak tűnik az egér.
  • Jim Morrison
    Razer mantis control! első 'komoly' egérpadon, egy jó 7-8 éve használom már :) Én G5-tel használtam jó ideig, csak annak a kábelje megtörhetett jó pár év után, és vettem helyette egy logitech G500-at (50%-os kuponnal :)) (Számomra a logitech egerek a legkényelmesebbek)
  • ENVE
    feels horrible :
  • ENVE
    Számomra egy mx300 + qpad lowsense vagy razer mantis control tökéletes volt. Nyilván egyéni ki mit szeret fogásra, nagy kézbe én még ma is Deathaddert vennék.

NiP-re meg pont szarok rá, már megmondtam! Ha nekik jó az olyan egér, ami tömve van gyorsulással, hát legyék nekik olyan. Kíváncsi lennék amikor senki sem látja őket akkor is azzal játszanak-e? :)
  • ENVE
    Akkor szerintem is király az egered! Jó pontos, nem?
  • bosco05 #2555
    Már az elején megmondtam :) G400 + Tesoro aegis :) Persze dokmindentől függ hogy ideális-e valakinek a g400, méret fogás, súly... Ha nem gyere be, akkor én a Zowie háza táján néznék körül :)
  • bosco05 #2554
    valószínű nem tud marketezni, van az az új szabály hogy 5 eurót fel kell töltsél és várni kell egy hónapot
  • bosco05 #2553
    ez nagyon gagyi írás... kapásból megnéztem csak az mx518-at, gyakorlatilag egyik érték sem stimmel... eleve megy 500 hz-en ha csak a polling ratet nézem :)
  • Jim Morrison
    add el marketen a ládákat, azon a pénzen vegyed meg a skint marketen.

#2551: Mivel van limit, hogy hetente mennyit droppol a rendszer, valszeg te elérted ezt a limited. 04 Days, 11 Hours, 18 Minutes, 07 Seconds múlva kezd el neked újra dobálni.
  • J i GS a W
    Tegnap óta nem dob be versengő meccsre,valakinek volt már ilyen?
  • Sheltem
    Sziasztok

Nem szoktam tradelni de egy normális AK skint szeretnék.

Esett egy újfajta esports 2014 summer case, + van egy phoenix case és egy winter offensive case.

Amit szeretnék cserébe: AK-47 Predator minimal wear matricák nélkül.

Ha valakit érdekel szóljon. Ha nem a játékban eltradelem.
  • ntex
    Egyébként kipróbáltam azt amit lentebb írtál, megjelöltem a falat hogy hol volt az egér eredetileg majd lassan elhúztam az egeret bal széltől jobb szélig majd vissza többször egymás után, de nálam sem pontosan ugyanoda tér vissza az egér. Nem eget verő a különbség, de játékban olyan fél méter eltérések vannak hol jobbra hol balra az eredeti ponttól.

A billentyűzetet odahúztam az egérpad széléhez és mindig ütközésig húztam szóval elméletileg mindig ugyanoda kellett volna visszatérnie az egérnek, mégsem így történt. Nem tudom ez számít e valamit. Gyors és lassú húzásnál is van ilyen kis eltérés. Ha valakinek van türelme próbálja már ki pls.
  • Jim Morrison
    Nem tudom minek ezen vitázni. Sajnos nem olvastam el az összes hozzászólást, arra viszont kíváncsi lennék, hogy ENVE szerint melyik a tökéletes egér.
    Tényleg, csak a tökéletes egér+egérpad kombót szeretném megtuni, minden más, egér témával kapcsolatos hozzászólást törölni fogok mert úgyis csak a személyeskedés menne, és senki sem hajlandó "hinni" a másiknak.

És igen, nipeseknek van szponzoruk, igaz ezekkel nem állják meg a hülyeket a magyar pro sceneben...
    NIP:
    F0rest: SteelSeries Kinzu v2 optical + SteelSeries NiP
    get_right: SteelSeries SteelSeries QcK+ NiP Edition + SteelSeries 9H / SteelSeries 7H
    friberg: SteelSeries Rival + SteelSeries QCK+ NiP Edition
    xizt: SteelSeries Ikari Optical + SteelSeries QcK+ Heavy
    flifflaren: SteelSeries Rival + SteelSeries QcK Heavy
  • ENVE
    És isten bizony nem fényezni akarom magam, csak tisztában tenni a dolgot, és a jövőben nem szeretnék ezzel foglalkozni. Értsétek meg, hogy beletettem a játékba pár évet már, tudom mit beszélek. Egy kibaszott nagy über kocka voltam na. Volt már annyi egerem, hogy felsorolni sok lenne. A kinzu engem megbotránkoztatott annyi pénzért, egyedül a formája volt értékelhető. Az kifejezetten tetszett!
  • ENVE
    Kivehetetlen egérgyorsítás, hamar jelentkező negatív gyorsulás, gyenge minőségü gombok, rossz anyag (izzadsz azonnal csúszik) használat. f0restnek nem kevés pénzt fizetnek, hogy ezzel a vacakkal játszon, nekem nem fizetnek érte, nem is teszem. Volt ilyen egér a kezemben nem 1-2 napot, tudom milyen.

2, Én se láttalak téged soha GReddy, pedig sokat jártam publikra is. Te lanra nyilván kevesebbet, ezért nem halottál mondjuk én rólam. Mind1 is :S
    Nem épp seriffek voltak a fiúk :S:S:S:s
  • ntex
    Biztos szar a Kinzu V2, ha pl. NiP F0rest is azt használ, és ő veled ellentétben valóban el is ért valamit Akkor ő csak jobban ért hozzá mint te... Nemde? . Itthon lehet hogy ismert játékosnak számítottál (én pl. fingom sincs ki vagy pedig 2006 óta cs-zek) ami nem mérvadó a sok nagyarcú wannabe pro között.
  • Spészgószt
    Csak vigyazz, nehogy a tegnap esti recskazsepi legyen...bar inkabb az egeret rangatod ugy veszem ki a szavaidbol... XD
  • Spészgószt
    Annyira nem off... hagyd... popkorn.gif es annyi ... en is csak rohogok a nagy cs tudomany doktoran...
    Aze te meg fogj egy zsepit es torold meg a habzo szad ... :))))
  • ENVE
    Ha valaki mindig hülyeségekkel akarja megcáfolni a mondandóm, akkor kifogom javítani a hülyeségeiteket. Nem az én hibám, hogy ti mindig okosabbak akartok lenni.
  • Lokker
    Így van, ami 25 hsz előtted volt, azóta fullba nyomatod a kretént.
  • ENVE
    Az volt az okoskodás, mikor egyesek hittek furcsa dolgokban, és ezt tudásként próbálták előadni. Az, hogy én nyilvánvaló tévedéseket javítottam ki, majd ezek után adtam némi tanácsot (a nyilvánvaló tudatlanság miatt), te azt mondod, hogy nem volt a topicba vágó a mondandó?
  • Lokker
    Mondtam, megfelelő topikban nyomassad ezt. Mert amit már itt művelsz rég nincs köze a cséhez csak okoskodsz.
  • ENVE
    Az egérnek 100x több köze van a cséhez, mint a szaros skinjeiteknek... Szánalmas