Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 1.0 -ban még célkeresztje is volt mint minden más fegyvernek és lehetett csípõbõl lõni vele...régi szép idõk <#alien>#alien>!
de te még akkor a az oviban toszigáltad a plüsmackókat...
De szerintem ezt minden hülye tudja, hogy zoom nélkül az AWM SOHA NEM KÖZÉPRE lõ (megjegyzem a scout igen, de a go-ban már az sem, source-ban nekem is volt pötty a monitor közepén!<#idiota>#idiota>) de mostanság egy 250ezres monitort nem fogok összebaszni <#idiota>#idiota>
Attól hogy mindenféle szépen csengõ terminusz teknikuszokban (gyorsan guglizd ki ezt mit jelent...) beszélsz még nem lesz hiteles a butaság amit összebeszélsz 😄DDD
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
A célpont látott téged, de te õt nem. Lehet lag, de szerintem itt ismét prefire történhetett. Hitbox sokszor nem ott van ahol a karakter model, hanem kicsit lemaradva, de tudtommal ez javuló tendenciát mutat.
Úgy látod hogy eltaláltál valakit és mégsem ez valószínû a szerver-kliens közti késlekedés eredménye, az is lehetséges, hogy látsz vért és 0 sebzést vitt be a fegyvered, ennek oka az, hogy a vér animációja kliens oldali, mialatt a szerver nem kapott információt találatról, de ez ritka jelenség.
AWP-vel jól lõni úgy lehet (fõleg futva) ha nem vagy kizoomolva, mozgás közben nem szabad zoom alatt lenni, sokan használnak valamilyen külsõ programot hogy a monitor közepére rakjanak egy kis jelet, vagy egyszerûen ragasztanak oda valamit és úgy játszanak. (ugye ott van az AWM célkeresztje minden esetben) Szóval a célra tartás-zoom-lövés rendkívül gyors folyamata a legjobb módszer.
Desert nerfelve lett január környékén, távoli célpontokba sokkal kevesebbet sebez és nagy recoilt kapott, P2000, glock, P250, Five seven a legjobb alternatíva.
P250-t akkor érdemes venni, ha már az ellenfél tud helmetet venni, addig bõven elég a többi marokfegyver típus.
Futás közbeni fejesnél szerintem az ADADADAD jelenséget kapod, ami pontosan azt jelenti, ahogy le van írva, mûködése:
Oldalazol balra az A betûvel és nem elengeded, hanem megnyomod a D-t annyira csak hogy megálljon a karaktered és lõsz és újra ez csak a másik irányba. Ezzel a mozdulatsorral úgy tudsz mozogni, hogy a célzás semmilyen penaltyt nem kap, sírnak is miatta az emberek, mert az ADADADAD embert ráadásul nehéz eltalálni, ha nem vagy felkészülve rá.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ready To Rock!™
Ezt nem értem hogy õ miért látna meg hamarabb meg miért adna elõnyt a mozgásban lévõnek a játék motorja. A mozgásban lévõnek annyi az elõnye hogy mozgó célpontot eleve nehezebb eltalálni, de ha kitartod a célkeresztet pl egy sarkon picit túl, õ meg belefut akkor csak reflex és jó idõzítés kérdése hogy el tudod e találni, a gond akkor van mikor õ belép még épp megállva a célkereszt elõtt és instant fejest ad 😊 Én meg csak pislogok hogy honnan tudta hogy ott vagyok.
Meg nem egyszer kiszedtek már úgy hogy én a célpontot nem láttam de õ engem igen. Meg a kedvencem mikor lövök valakit és mintha a golyók átmennének rajta, nem kap hitet pedig a célkereszt végig rajta van és pötyögtetek. Fõleg shotgunoknál feltûnõ ez, mikor 3 méterrõl lövöm az ellent teli célkereszttel és mintha nem is ott lenne ahol látom. Nem tudom hogy ez a 40-50-es pingek miatt van-e vagy egyszerûen csak szar a hitbox néha. AWP-vel is jártam már úgy hogy el kellett volna hogy találjam az illetõt de csak simán tovább szaladt és nem lábon találtam el hanem sehogy. Meg azt sem tudom miért van hogy AWP-vel ha oldalazva kinézek egy sarkon akkor van mikor nem adja be a lövést (már el van engedve a gomb a lövés pillanatában) és tök máshová csapódik be a golyó, másnál meg látom hogy futva(!) lõ ki awp-vel.
A Desert Eagle csak szerintem használhatatlan fos? 😄 Még Source-ban is sokkal kezelhetõbb és pontosabb volt mint GO-ban, itt sokszor állva-guggolva sem találok el vele egy pár méterre lévõ célpontot hanem lazán mellélõ.
Az alap CT (P2000) pisztoly is egy pontatlan gyenge szar szerintem (ellentétben a statisztikáival), mindig lecserélem P250-re elsõ körben meg akkor is ha eco van.
Én ezeket a fegyvereket használom amúgy, a többit kerülöm ha lehet:
Pisztolyok: Glock - P250 - Five Sven
Shotgun: csakis MAG-7, néha terrorban a shawed-off pl. Infernora nem rossz
SMG: MP7 - P90 - néha Bizon
Assault: M4 - AK47 alap, T oldalon még a Galil egész használható lett (CS:S-hez és 1.6-hoz képest fõleg)
Sniper: AWP
Heavy Machine Gun: csakis NEGEV!!! 😄😄😄 még messze lévõ célpontokat is ki lehet vele szedni pötyögtetéssel, közelre meg csak nyomni kell a gombot és korrigálni a szórást az egérrel 😄
D2-re CT-be egyszer megvettem B-re, odaálltam a dobozokhoz a sötét kijáratánál, hallom a trappot elindulok a bejárat elé, jön a flash meg a fehérség nyomom a gombot, elmúlik a vakság mit látok? 4 halott Terror 😄😄😄
ettõl nagyobb faszságot életemben nem hallottam!
pont az ilyen kis sarokban kuksoló gyökereket hentelem le egybõl.... ideje nincs elbújni a kis sátrazósnak <#eplus2>#eplus2>
Kalas tunkolás a legnagyobb lámaság, aki minimálisan is tud játszani és JÁTSZOTT már CS-vel az tudja hogy a kalas pötyögve a leghalálosabb, tunkolva úgy szór hogy esélytelen...közelrõl meg tök mind1...
minimum 100 fps...nem árt de a kevés is ugyan akkora elõny mint a sok...a száz meg senem sok senem kevés...ez is bukta <#idiota>#idiota>
lehetõleg egyzserre 1 ember lásson 😄DDD LOL na pont attól kapod az elsõ hedit 😄DD
Õ támadjon te meg ülj és várj???....baromság...aki mozgásban van a játék motorja eleve annak ad elõnyt, gyengébbek kedvéért ha a sarkon befut valaki és te ott gugolsz õ meg fut akkor kettõtök közül "õ lát meg hamarabb" mire megnyomod a gombot õ már rég lõtt, a kempelés csak akkor jó ha tényleg elbújsz és nem lát meg...de ez a csicskák fegyvere, és max ha mákod van lelõsz 1 bámészkodót...
magozó no comment
szerintem menyjél pihenjél, botozzál még pár évet LOW botokkal...
OMG...sry ezt nem bírtam ki szó nélkül!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egyébként meg úgy kell mozogni, hogy lehetõleg egyszerre csak egy ellenfél lásson rád, de még jobb, ha õ támad és te campelsz. Használd a gránátokat, a Kalassal tunkolni kell, aztán veszel egy magozót és annyi.
a VGA az HD7770, a proci Dual-Core E6700 3,2GHz-en. Nincs úgy komoly gondom amúgy, 80 FPS alá nem nagyon esik be csak cs_assaulton. 100-130 FPS között megy leginkább, 1920x1080-ban játszom.
a r_cleardecals azért nem jó mert akkor egyet se látsz és néha jól jön a tûzpárbaj helyszínén ki merrõl lõtt.... hasznos infó!
fizetõs mapokhoz mit szóltok?
http://blog.counter-strike.net/operationpayback/
Ez a skill index baromság meg kb semmire nem jó mert a team eredmények alapján is feljebb mehetsz a rangokon, nemrég kezdtem el a CS:GO-t (1 hónapja kb) és nagyon szarul játszom (nem ritka hogy egész 5v5 meccs alatt 6-8 killem van meg 20-25 deathem) de már megvan az X-dupla AK-s rang (Védelmezõ Mester-II tán vagy mi), így a 0 skillemmel szenvedhetek a sok instant headshotokat osztogató high skilles ember között.
De komolyan már annyira frusztrál hogy 1x-2x már elgondolkodtam hogy hagyom az egészet a fenébe. Source után amúgy is tök fura az egész, szoknom kellene de így kb el is veszik a kedvem a játéktól. Célzásban sem vagyok túl profi, de leginkább ez a dolog akaszt ki hogy folyton instant ölnek, de tényleg még becélozni sincs idõm az illetõt mert rámnéz és meghaltam.
Kedvem tamadt egy kis nosztalgiahoz igy leultem css-ezni,beleptem egy random szerverre,de persze bealaztak,szinte szart se tudtam csinalni fel ora alatt elegem is lett belole,kb ugy orokre.Nincs kedvem ujra belejonni,a nagyok kozott,ezert kerdeznem,hogy a rang rendszerre ennek a jateknak kedvez-e a nooboknak?Marmint van vmi felmeres es az alapjan betesz hozzam hasonlo szintu jatekosokhoz,es ha igen mennyire mukodik ez?
Nem akarnam megvenni fel ora jatekert...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ma történt az hogy kurva jól nyomták ellenünk (még nem is volt gyanús meg semmi) aztán kezdett elegem lenni, hogy minden körben úgy haltam meg, hogy egy löv és fejes. térfélváltás volt 10-5ön, aztán 15-6nál, hirtelen (gondolom kikapcsolták az aim-et) elkezdtek kurva bénák lenni. nem tudtak lelõni közelrõl se, simán kinyírtam mindenkit, míg nem 11-15nél sikerült megnyerniük egy kört saját erõbõl. lehet leírva szarul hangzik, de ne mondja már nekem senki, hogy két gyerek, egy golyó és fejeseket küldd minden körben és játszott a játékkal 70 órát (source-al 20at) meg nem mellesleg barátok steamen.
a másik történetbe egyszerûen bele se lehet kötni (van róla demo is, ha valakit érdekel) rengeteg gyanús és egyértelmû megmozdulások közül, ez volt a legdurvább:
hosszún megyünk d2-n haverral CT-ben, már a saroktól sétálunk, hogy ne halljanak benézünk dupla ajtón, nem látunk senkit, de hallunk hangokat, úgyhogy bebújtunk mind2en az ajtó mögé. awp-s falon át lõ minket, eddig még hihetõ is, mert tippje lehet, hogy ott vagyunk. aztán kilövi a haverom. normális embernek ilyenkor már eszébe se jutna, hogy van ott még egy ember, de õ nem hagyja abba a fallövést, már vagy másfél awp tár belém ment falon át, teljesen pontosan fejbe, alig volt már hp-m, de tovább folytatta a lövést, én csak vártam, mire egyszer csak rám jön késsel. tök egyértelmûen késsel bejött felémfordult és vágott..
a kurva anyjukat már a sok cheater köcsögnek, ezért utálom, ha akciós a játék mert jönnek a kamuregek meg ilyenek.. és persze még kicsi a rangjuk, ezért én bukom folyamatosan a rangom, mert a 2-3 csillagos cheater kilõnek.... 1.6-ban olyan fasza volt a VAC rendszer, nem vágom itt miért nem mûködik... sokat azt is mondják, hogy nagyobb rangszinten azért szar játszani, mert már nagyon sok a cheater..
nektek mi a véleményetek?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Troll...
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
na meg végre lett egy eredeti counterem tízen év alatt 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Steam ID
az elõttem szóló fel is sorolta a billentyûk nevét
bind "KP_END"
bind "KP_DOWNARROW
bind "KP_PGDN"
bind "KP_LEFTARROW
bind "KP_HOME"
bind "KP_UPARROW"
bind "KP_MINUS
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem a legjobb képminõség de kurva nagy volt. 😄
Vagy pedig ott az Arms Race ahol killenként új fegyver van és egybõl éledsz. 😄