Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm!

Értem én hogy mit mondasz, felfogtam elõszörre is, és igazad is van. De azért olyan sokszor nem fordul elõ, eddig összesen 2 alkalom volt 2 héten belül. Csak az a gáz benne hogy nem tudom elõre mikor van ilyen... Közben megtudakoltam, és fejlesztik a hálózatot azért vannak random kimaradások. Csak abban bízom hogy nem lesz pont állandóan akkor ez mikor játszani szeretnék. Ha szar lenne a netem valszeg lagolnék is össze vissza, 40-50ms pingem van átlagosan és eddig soha nem rinyáltak hogy nem tudtak lelõni. Tanyanet, de nem a legszarabb fajta szerencsére.
Spészgószt
így van..."ilyen szempontból" de pont azért van így, hogy akinek szar a nete az se játszon, nem csak a stathuszár kilépõk ellen...ennyi!
NE warozz, amíg szar...ez ÖNZÕ dolog...nézd a másik szempontjából a kérdést...hol érdekel engem miért nincs ki a másik csapat...az én játékomat is elbaszod a szar neted miatt...a társaidról nem is beszélve!!!
Õk hogy állnak a te szar netedhez...nem küldtek még el pihenni...
Én sem szívesen játszanék egy olyannal, aki miatt állandóan bukó a meccs mert eltûnik félúton...<#ticking>
Nekem is volt szar a szolgáltatóm, NEM is szopattam vele a TÖBBIEKET abban az idõszakban.
Gondolkodj kicsit a másik oldalról is!!! NE CSAK MAGAD sajnáltasd, hogy "jájj így meg úgy nem tok játszani me szar a netem és letilt a Go"... ezzel más játékát baszod el!
Tiltsa is el a rendszer az ilyeneket, ha nem képes a másikat annyival megtisztelni, hogy nem játszik SZAR nettel!
Na, ezen gondolkozz el...<#worship>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

plu604
A lényeg az "ilyen szempontból" kifejezésen van, de egyébként ott a pont.

Az a gond hogy kurvára nem szoktam vesztes warokról kilépni, mert nem nagyon mozgat hogy milyen skill rangom van. Ez csak a stat huszároknak fontos, én meg szórakozásból játszok és nem életcélból. Vesztes waron is szoktam jól játszani meg nyertes waron is szarul. Kilépni nem szoktam vagy kirúgatni magam direkt. Aki ilyet szokott kérni azt simán le noob-ozom

És nem állandó jelleggel szar a netem csak az utóbbi pár napban csinálja ezt hogy egész nap semmi baja aztán egyszer csak ledob órákra. A szolgáltató meg monopolhelyzetben van a kisvárosban ahol lakom, így váltani se tudnék max analóg T-Home-ra de az meg nem kell, mert nem akarok telefonvonalért is fizetni csak azért hogy tudjak netezni.

End of story, ilyen szempontból akkor is kibaszás a rendszer.
Spészgószt
ha szar a neted NE warozzál...Ok neked is szar dolog, de a másikkal is kibaszol!
Szerintem jó ez így, ahogy van!
most ha bukóra állok, akkor csak kirántom a netkábelt és SRY net hiba hivatkozással megúszod... <#ejnye1> nana

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Tök bírom ezt az eltiltás baromságot ha kilépsz egy warról.

Ugyanis nekem speciel szarakodik a netem az utóbbi pár napban, és már második war közben ment el a netem csak úgy több órára, már a 2 órás eltiltásnál járok, a következõ 24 óra lesz aztán 1 hét. A végén már meccsezni sem fogok tudni emiatt vagy mi? <#idiota>
Spészgószt
vagy ha más kell akkor "custom HUD" néven keresd...de szólok hogy minden ilyen custom cucc "illegal" és a "pure" szerverek NEM engednek fel !
sok szerencsét...<#vigyor5>

Spészgószt
Cs:go Competitiv HUD
ezt keresd!
itt olvashatsz róla
link

kép

mindent ami eddig terrorban sárga volt

Spészgószt
de minek a színét??? miféle terror színt ?

UltraZord
a terror színt

Spészgószt
??? MIT ??? <#conf>

Üdv! Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet a terror színt megváltoztatni pirosra?

Panzeradler
mi ez a operation payback?
Panzeradler
Steam storeba belépsz, kikeresed a go-t, kosárba rak, kosárba belépsz, ott kiválasztod, hogy magadnak veszed, kitöltöd, le okézod, letöltöd, örülsz.<#wave>
JaSoN HuNTeR
Hogyan tudom most azonnal megvásárolni? Van Master Card kártyám. 5,5 euroba kerül.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Jaka923
Nem

Sziasztok! igaz h nagyon kevesen játszanak a go-val?
értem. köszi!

...sose azt nézd...

Nem értem, csak nekem ennyire gáz a hitbox? Álló helyzetben nem találom el a becélzott csávó fejét, van hogy csak a 2. 3. golyó talál be neki. Olyan mintha elcsúszna a hitbox vagy nem tudom. Offline botokon adja, mihelyt neten kezdek el játszani alig tudok belõni valakit. De úgy vettem észre hogy szerverfüggõ is, ha olyan szerverre dob be akkor adja még 50-60-as pinggel is, de van hogy szar az egész
plu604
ki tudja...? oktatás hiánya, munkanélküliség, legjobb lesz ha õt kérdezed.

miért?

...sose azt nézd...

plu604
kicsit túl sok a szabadideje 😄

ezmiez? bannn....

...sose azt nézd...

kanyesz07
az újabb mûvemet légyszíves osszátok 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ready To Rock!&#8482;

Spészgószt
mármint azt a menüt nem használtam amit leírtál...nem is értem mit írtál me alap hogy NEM állítom magyarra a gémet...csak elbassza a nyomi fordítás a feelinget.... 😄

Spészgószt
Amióta megjelent a GO azóta megvan, de még sosem használtam... 😄
browse community servers, beállítod a filtert hogy 50 ping alatti
és az elsõ 20-30 magyar (pár német közte)...amelyiken játszanak és vannak is azt elteszed kedvencekbe és kész legközelebb belépsz mehetsz egybõl magyar szerverre..sajnos nincs túl sok népszerû, szerintem 2-3 ami fullos és mindig játszanak rajta...ritkán keresgélek szeretem a megszokott embereket...szerintem jobb mint céltanalul kitudjahol kitudja kikkel össze vissza játszogatni... 😄
meg itt legalább válaszolnak is ha belekárogsz a mikibe 😄

Panzeradler
Alap mapokat szerettem/játszok, így akkor nem fog érinteni. Köszi:.)
A 7 legjobb community maphoz nyersz hozzáférést, amikkel alacsony pinges szerveren játszhatsz. De ha van olyan ismerõsöd akinek megvan a pack akkor állítólag õ is fel tud vinni ilyen mapra ha meghív csoportba és õ joinol.

Ez ilyen tiszteletadás és fizettség jellegû dolog a community map makereknek befektetett munkájukért, mást tudtommal nem jelent.
kanyesz07
Eladó nfs world acc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eladó Need for Speed World account APEX-es : KANYESZ07 es

névvel.

Verdák rajta:
~Chevrolett camaro zl1 - B: 563
~BMW M1 procar <1979> - S: 760 full ultra
~Pagani Zonda F - S: 785 Full ultra
~McLaren F1 elite - S: 820
~Lamborghini Reventon - S:756 Hot Pursuit rendõr festéssel
~Mazda RX8'09 cop - B: 565 havas festés
~Ford F-150 SVT raptor B: 588
~Mercedes-Benz SLR McLaren 722 edition Cop Autobahn - A: 706
~Koenigsegg CCXR - S: 792 verseny festés
~Nissan GT-R specV snowzilla - A:694
~Lamborghini Sesto Elemento - A:747
~Porsche 911 GT3 - S:764 UkF,Gspec,carbon festéssel
~Lexus LFA A:743

Egyedi Vinylk:
-SHINE
-FESTIVE
-HOT PURSUIT
-RENNER
-SANTARINA

az inventory tele van még néhány street-race és fõleg pro

dolgokkal... ahogy az aftermarket néhány tábla,felfüggesztés,

sárga neon stb.

Rajta maradt pénz:
347,020
Rajta maradt Boost:
30
Szint:
51
Achievements:
950

Kezdõ ár az acc.ra-
A játékra költött árak: 178€
Eladó ár: 130€

Szerintem egészen reális, ennyi megtuningolt kocsival és nagy

szintel.

Ready To Rock!&#8482;

Panzeradler
Köszi, közben már meglett.

Más, ez a pack amit lehet venni, abba csak a workshopos mapok lesznek? Vagy mit takar? Már eléggé fölöslegesnek érzem a megvételét.
Fegyververseny / arms race néven találod meg
kanyesz07
én így nem szokok szervert keresni hanem ott van hogy játék, elsõ, DM , klasszikus.. <#vigyor3>

Ready To Rock!&#8482;

Panzeradler
akarom mondani novemberi ingyenes hétvége
Panzeradler
Srácok, hova lett a gun game mód? Novemberi béta hétvége óta átszabták a menüt.
Spészgószt
lol te hol játszol a holdon???
server keresõben az elsõ 15 csak magyar és van nem is egy ami mindig fullos...
<#idiota>

balintk
Bárcsak tudnám, hogy miért tették használhatatlanná a Desert Eagle-t. <#shakehead>

kanyesz07
Kinek van Steam-je vagy X-fireje? Még eccõ se találkoztam magyar GO-sokkal 😞

Ready To Rock!&#8482;

ebben is van pár nozoom mák 😄
kanyesz07
Megy ez nekem

Ready To Rock!&#8482;

1.6-ban is, van egy only scoutos pálya is valamelyik magyar szerveren, volt olyan hogy no zoommal headshotot lõttem a pálya túlvégén álló playernek 😄
"Érzed nagyjából" ezen felröhögtem 😄
Bármibe fogadok hogy az összes önjelölt progémernek ott a jelölés a monitoron...
Spészgószt
azé csinálhatnál egy tesztet...ha ráérsz...csak kíváncsi vagyok...
amúgy scout halál pontos volt css ben zoom nélkül is, fõleg gugolva, pálya mésik végérõl kiszedted az ellent...csak a pötty kellett a képernyõre <#alien>

Én nem azt mondtam hogy 200 méterre lévõ célpontokra no zoommal kell lövöldözni 😊 Csak azt ha közel jön valaki vagy benézel egy sarkon ahol épp áll valaki pár méterre, plusz érzed nagyjából hol van a képernyõ közepe akkor akár egy no zoomban eleresztett célzott lövéssel le lehet lõni a delikvenst.
Spészgószt
Tök egyszerû! odaállsz egy fehér fal elé vagy 10 lépésre, nem mozogsz és pukk...majd nyomsz egy zoomot anélkül hogy elmozdulnál...és meglátod hova lõ!
Lõjél vagy 10-et és a szórást is láthatod hogy adja randomra szanaszét.
(lehetõleg ne a 10 lövés után nézd meg, hanem egyenként zoomolj rá minden lövés után)
ha gondolod csinálj egy screenshotot is az eredményrõl és tedd ki ide hagy okuljunk mi is...<#alien2>

Amúgy valaki nem tudja mi történt a Deathmatch játékkeresõvel? Az utóbbi pár napban mindig üres szerverre rak be (új játékot kreál), akárhányszor próbálom. Vagy csak nálam van ez?
Sourceban még valóban eléggé félrehordott, de itt GO-ban sokkal pontosabb nozoommal. Nem 100% pontos, de használható. Láttam pár mákolást is már így 5v5-ben
Különc
Karaj vótá

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403