Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NE warozz, amíg szar...ez ÖNZÕ dolog...nézd a másik szempontjából a kérdést...hol érdekel engem miért nincs ki a másik csapat...az én játékomat is elbaszod a szar neted miatt...a társaidról nem is beszélve!!!
Õk hogy állnak a te szar netedhez...nem küldtek még el pihenni...
Én sem szívesen játszanék egy olyannal, aki miatt állandóan bukó a meccs mert eltûnik félúton...<#ticking>#ticking>
Nekem is volt szar a szolgáltatóm, NEM is szopattam vele a TÖBBIEKET abban az idõszakban.
Gondolkodj kicsit a másik oldalról is!!! NE CSAK MAGAD sajnáltasd, hogy "jájj így meg úgy nem tok játszani me szar a netem és letilt a Go"... ezzel más játékát baszod el!
Tiltsa is el a rendszer az ilyeneket, ha nem képes a másikat annyival megtisztelni, hogy nem játszik SZAR nettel!
Na, ezen gondolkozz el...<#worship>#worship>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
És nem állandó jelleggel szar a netem csak az utóbbi pár napban csinálja ezt hogy egész nap semmi baja aztán egyszer csak ledob órákra. A szolgáltató meg monopolhelyzetben van a kisvárosban ahol lakom, így váltani se tudnék max analóg T-Home-ra de az meg nem kell, mert nem akarok telefonvonalért is fizetni csak azért hogy tudjak netezni.
End of story, ilyen szempontból akkor is kibaszás a rendszer.
Szerintem jó ez így, ahogy van!
most ha bukóra állok, akkor csak kirántom a netkábelt és SRY net hiba hivatkozással megúszod... <#ejnye1>#ejnye1> nana
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ugyanis nekem speciel szarakodik a netem az utóbbi pár napban, és már második war közben ment el a netem csak úgy több órára, már a 2 órás eltiltásnál járok, a következõ 24 óra lesz aztán 1 hét. A végén már meccsezni sem fogok tudni emiatt vagy mi? <#idiota>#idiota>
sok szerencsét...<#vigyor5>#vigyor5>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
browse community servers, beállítod a filtert hogy 50 ping alatti
és az elsõ 20-30 magyar (pár német közte)...amelyiken játszanak és vannak is azt elteszed kedvencekbe és kész legközelebb belépsz mehetsz egybõl magyar szerverre..sajnos nincs túl sok népszerû, szerintem 2-3 ami fullos és mindig játszanak rajta...ritkán keresgélek szeretem a megszokott embereket...szerintem jobb mint céltanalul kitudjahol kitudja kikkel össze vissza játszogatni... 😄
meg itt legalább válaszolnak is ha belekárogsz a mikibe 😄
Ez ilyen tiszteletadás és fizettség jellegû dolog a community map makereknek befektetett munkájukért, mást tudtommal nem jelent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
névvel.
Verdák rajta:
~Chevrolett camaro zl1 - B: 563
~BMW M1 procar <1979>1979> - S: 760 full ultra
~Pagani Zonda F - S: 785 Full ultra
~McLaren F1 elite - S: 820
~Lamborghini Reventon - S:756 Hot Pursuit rendõr festéssel
~Mazda RX8'09 cop - B: 565 havas festés
~Ford F-150 SVT raptor B: 588
~Mercedes-Benz SLR McLaren 722 edition Cop Autobahn - A: 706
~Koenigsegg CCXR - S: 792 verseny festés
~Nissan GT-R specV
~Lamborghini Sesto Elemento - A:747
~Porsche 911 GT3 - S:764 UkF,Gspec,carbon festéssel
~Lexus LFA A:743
Egyedi Vinylk:
-SHINE
-FESTIVE
-HOT PURSUIT
-RENNER
-SANTARINA
az inventory tele van még néhány street-race és fõleg pro
dolgokkal... ahogy az aftermarket néhány tábla,felfüggesztés,
sárga neon stb.
Rajta maradt pénz:
347,020
Rajta maradt Boost:
30
Szint:
51
Achievements:
950
Kezdõ ár az acc.ra-
A játékra költött árak: 178€
Eladó ár: 130€
Szerintem egészen reális, ennyi megtuningolt kocsival és nagy
szintel.
Ready To Rock!™
Más, ez a pack amit lehet venni, abba csak a workshopos mapok lesznek? Vagy mit takar? Már eléggé fölöslegesnek érzem a megvételét.
Ready To Rock!™
server keresõben az elsõ 15 csak magyar és van nem is egy ami mindig fullos...
<#idiota>#idiota>
Ready To Rock!™
Bármibe fogadok hogy az összes önjelölt progémernek ott a jelölés a monitoron...
amúgy scout halál pontos volt css ben zoom nélkül is, fõleg gugolva, pálya mésik végérõl kiszedted az ellent...csak a pötty kellett a képernyõre <#alien>#alien>
Lõjél vagy 10-et és a szórást is láthatod hogy adja randomra szanaszét.
(lehetõleg ne a 10 lövés után nézd meg, hanem egyenként zoomolj rá minden lövés után)
ha gondolod csinálj egy screenshotot is az eredményrõl és tedd ki ide hagy okuljunk mi is...<#alien2>#alien2>