9177
-
#2617 Tudtommal a Tec-9 nak pár % al gyengébb a penje mint a p250 nek, ezért akadtam fent a 109 en. Tudom hogy közelharcban 1 hit mind a kettő elviekben, csak hát ez cseppet sem volt közelharc, a pisztolyok meg elég szépen gyengülnek a távolsággal. Ezért kérdeztem, hogy van-e olyan hogy nem a sisakot találja el, hanem az arcomat. Mert miután szóvá tettem a 109 et a játékban, az volt a válasz, hogy : He hit your head not your helmet. -
ENVE #2616 Armor penetration -
Gerdzso #2615 Ezt a TEC-9 milyen fegyó? Egy időben rengeteget használtam, aztán tartottam vele egy kis szünetet, mert rászoktam a CZ-re, most újra el kezdtem használni, de eddig semmit nem értem vele. :D -
#2614 jó hát ilyen van :D én múltor lőttem m4a4-el 96in11-et :D Szerinted? :D Abból kb 6 falon volt (nuke-kék közvetlen közelről), na de akkor is :D -
#2613 Érdekes, nekem D2 röviden a lépcső sarkon állva a beforduló T re ad ötből 3x 98-99 in 1 et, pedig azért az jóval rövidebb táv, de akkor megint csak én állok a random fasz rossz oldalán mindig... -
#2612 p250 is beadja onnan az egy golyós hs-t... azt tudom, hogy pl az is számít, hogy ha be van flashelve valaki és maga előtt tartja a kezét :) -
#2611 Azért ennyire nem kell hülyének nézni :D Én arra értettem, hogy a fegyver figyelmen kívül hagyja a sisakot. Pl hogy meglehetősen hosszú távról kaptam Tec-9 ból egy 109 in 1 et, ahonnan tudom jól hogy még a p250 el se adja be a 100 at se, nemhogy 109 et. Konkrétan Mirage A-n T kezdő lépcső aljából a A átkötős lépcső tetejére. Olyan pislogtam, hogy még mikor kiosztott 1 golyóval a gyerek sarkon befordulásból. -
#2610 Ak-val 1 golyó a hs, m4-el 2. -
#2609 Most én vagyok elmaradva, vagy létezik az, hogy sisak van rajtam de nem a sisakot lövi hanem az arcom es ezért beadja a rendes HS t a fegyo ? -
#2608 kb 3-0 után üt be annyira a lose money hogy be tudnak vásárolni rendesen és azért van így, meg is van a szaknév rá, third round buy :D -
drago14 #2607 Nálam az szokott lenni, (Silver 2) hogy vezetünk 3-0-ra és utána minimum 5 kört nyer az ellenséges csapat, majd a végén meg is nyerik a meccset. -
#2606 Akkor örülök, hogy nem csak én szopok ezzel :D -
#2605 Engem egy dolog zavar ezen a képen, hogy magyar. Szörnyű magyarban, talán 1 kört bírtam ki még annyit se, lőttem vissza angolra. Főleg mikor a skinek nevét hallom magyarban, néha a szívem is belesajdul :D -
ENVE #2604 Annak nem szabad hinni, ahogy a decaloknak sem. Egyik CS-ben sem volt pontos -
#2603 Engem még mindig az zavar a legjobban, hogy szarrá lövöm, vérfoltok mindenhol, és 0 hit. -
#2602 olyannal nem, de olyannal igen akinek alacsony a pingje és mégis "darabos/ugrál", ellőhetetlen és ofc 1hit hs-t ad -
pLau #2601 igen -
#2600 Amúgy felbukkant egy számomra új keletű dolog, ami szerintem hax vagy cheat... Bejön a gyerek 20-30-as ping, szarba lőjük, szokásos 5-0 ide, majd mindegyiknek az enemíből felmegy a pingje FIX ismétlem FIX 150-re, onnantól megsebezni nem lehet és mindent tud. Ilyennel találkozott már valaki? -
#2599 silver kettőn? :) épphogy csak rangot kaptál, ettől függetlenül sok sikert a fejlődéshez, de a valóságban ott jársz, hogy most már talán látod az utat, rá még nem léptél :) -
eddig 105 órát tettem bele,kezdem érzeni. -
ENVE #2597 Sődli mentségére szóljon, hogy ez időben nagyon rossz volt a nete, és faszlagolt. Azóta rendszeresen döntőt játszott ICL-en. :) -
ntex #2596 Mintha magamat láttam volna... Sajnos velem is előfordul olyan hogy tök egyértelmű helyzeteket nem bírok lehozni. Nekem egyértelműen zuhant a játéktudásom az utóbbi időkben, már csak abból kiindulva is, hogy sokkal jobb volt a K/D arányom 2-3 hónapja mint most. -
#2595 hát itt nemtom ki volt a lámább a CT vagy a T :D -
ENVE #2594 Vidulj fel :D
-
#2593 Oké sztem igazad van, hogy kiégtem, most le is pihentetem a játékot, pisztolyt kellet rántanom egy bot ra mert kifogyott az m4a4 tár... (pötyögve kettesével) -
ENVE #2592 Igazából a játék az ami meglehetősen random... :D -
#2591 Az a baj hogy én meccsen belül ingadozom, tehát van hogy 6 kör alatt hozok 3 fraget, aztán 1 körben 5 aztán a meccs végéig semmi. Pedig semmi nem változik közben, csak jobban adja abban a körben, vagy nemtom. Sokszor van az, hogy szépen egy helyben állva egyesével pötyögve nem ad be semmit. Néha meg futás közben lövök 3 golyóból 2 fejest. És ez szintén egy meccsen belül, tehát nem is a szerver változás vagy valami. Csak ennyire random a kezem XD -
ENVE #2590 Egyszerű forma ingadozás lehet, én ilyenkor pihentetem a játékot 1-2 napra, majd ha kiéhezve leülök újra általában jól megy a játék. Túlzásba nem szabad vinni a játékot :)
Valamint túlzottan akarni sem szabad, fontos, hogy a saját játékod játszd mindig. Ha már nyomást helyezel magadra azért, mert nem ment a játék pár meccsen, már nem leszel képes az optimális játékot játszani! Olyan ez, mint a poker! Van egy ideális játék, amitől nem nagyon szabad eltérni. Ez mindenkinek más, hogy számára mi az ideális stílus.
Vegyünk példának egy entry fraggert, akit már sok kör óta pakoltak ki, és ideges lesz, ezért vagy elbátortalanodik, ami egy entry fragger számára nem túl előnyös, vagy ideges lesz, és ész nélkül kezd el kinézegetni.
Az ilyet kell elkerülni, nem szabad azzal foglalkozni, hogy mi történt eddig, minden kör egy új kör, új lehetőség -
#2589 nem igazán, mert most sok volt a munkaidőm éppen, de lehet kicsit ki vagyok fáradva és már nem olyanok a reflexeim, most ha szabi alatt se lesz jobb akkor kikiáltom hogy MÁGIA XD -
ENVE #2588 Nem játszottál túl sokat mostanában? -
#2587 igen ismerem a fordított 7 est, ezért mondtam hogy kontrollálom..., lehet nem csinált az update hivatalosan semmit, de nem adja az tény. -
ENVE #2586 Pedig az update ugyan semmit sem csinált az AK-val :D
Ismered a "T" tunkot? Tehát első 2 golyo mehet egyenesen, harmadikra már lehúzod, húzod lefele még mindig, majd balra huzod, majd jobbra, ahányszor irányt vált a fegyver. CS:GO-ban sokkal egyszerübb tunkolni, mint 1.6-ban, csak gyakorlás kérdése.
-
#2585 Én az update óta nem tudok lőni az AK val, 2 méteren hiába kontrollálom a szórást akkor se ad be semmit, nagyon jó esetben 1 hitet 10 golyóból, jobban járok ha 10 golyó helyet egyet szépen becélzok a fejére, de azt se adja be néha, 2 méteren se. Most volt olyan hogy hátba 3 golyó kellett a gyerek fejébe mert nem adta... -
ENVE #2584 Legjobb dolog fel sem venni a csalókat... Tenni sajnos nem tudsz ellene akkor ott perpill, és csak eltereli a figyelmed.
Ajánlom mindenki figyelmébe, én írtam egy szép unalmas reggel, helyesírási hibákkal van tömve, nehezen olvasható, de aki rászánja az időt az tuti nem bánja meg (szvsz)
dasd -
#2583 szerintem be is fejezheti mindenki :) beszélgessünk a cs-ről :) én pl totálisan kiégtem, 5 meccsből 5 csaló brigád... 20 órás oroszok mindenhol, meg 80 órás németek. 10-2-re mentünk ma is, beírja a gyerek hogy akkor letsgo, 11-16 oda, először 10, majd 6 kört hoztak zsinórban... másik mapon ugyanez, 5-0 ide, majd 5-16 a vége oda... jó lenne valamit kezdeni ezzel, mert minden meccsemen sztár lesz az enemy, mikor szopásra áll... a demókat néha visszanézem, gyerek lefelé néz és lő 4 hs-t... reportolom és semmi... -
ENVE #2582 Mutasd meg hol nyomorékoztam le bárkit is?
Éreztem én itt, hogy sokatoknak valamiféle kisebbségi komplexus szerüsége van, de látom olyan nagyot nem tévedtem :S
-
#2581 Ja, pedig te írtad. És milyen dolog kisbetűvel írni más nevét? -
#2580 Gondoltam csinálok egy apró kis oldalt, ahol fent vannak a map calloutsok, és a spray patternek. Vélemények? (nem csak ide SG-re, hanem rendes domain el meg minden) -
ENVE #2579 Nem tetszik a tesoro.
grabowszki nem szép dolog más szájába bele tenni a szavakat -
#2578 Tudod én eddig egy rossz szót nem szóltam rád. De most ezzel a többesszámos írásoddal kb. azt mutattad, hogy te igen fasza csávó vagy, a TI meg (mármint mi) nyomorék senkik.