Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😮

milyen nyelven? angolul?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meg a románok... Múltkor belefutottunk ismerõsökkel egy román klánba, meglátták hogy magyarok vagyunk azonnal elkezdtek minket oltogatni meg beszólogatni
Különc
1 percet nem töltöttem még matchmakingen kívül, de így is lesújtó amilyen játékosok vannak, bár szerintem a magyaroknál CSben rosszabbak a franciák és az oroszok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bosco05
Igazából szimulátorozom (rfactor, race sorozat, richard burns rally) is egy 8 éve kb 😊 Arma nagyon más világ, az már nekem túl sok 😊 Cod1-et hiába játszom alig vannak 😊 Szóval marad a ShootMania, meg a Borderlands 2 😄
Hecker007
Vagy mindig az 1-2 verzióval régebbi bf vagy cod játékot kell játszani 😄 Én pl nagyon jókat szórakoztam a BC2-ben mostanában, volt összedolgozás ahogy kell és csalóval se nagyon találkoztam. Vagy ott vannak az ArmA csak ahhoz meg egy kisebb erõmû kell, viszont még pubon is lehet élvezni a játékot és összedolgoznak a játékosok. A szimulátorokról meg nem is beszélve, nincs acsivment meg egyéb színes villogó szarok, a kezdõkkel se bánnak úgy mint a sza**al és egy sikeres repüléshez, vagy egy jó autó versenyhez kell a csapatmunka is rendesen.

bosco05
amúgy lehet most keci nagyképûnek tûnnek ezek a sorok pedig abszolút csak az igazságot írtam le... quake1 óta látom online mi zajlik az FPS-ek világában és bizony az a bizonyos léc pont olyan mélyen van, mint ahol a társadalom úgy általában... ez egy globális probléma ami a játékokra is kihat... elég megnézni mi megy a tv-ben... gyanú árnyékában meg éjjel nappal budapest stb.. pont ezen a szinten van minden... a zene a filmek és a játékok is.. az új cod meg bf meg ezek 😄 röhög a vakbelem (újra) célozni se kell, meg semmi csak nyomni a macrot meg az egérgombot ezerrel és 50000 pontod lesz 600 achievmentet kapsz a 0 tudásra, csakhogy a f**zlámák is élvezzék és ne kullogjanak a táblázat végén valami gyalázat stattal 😊 14-18 éves nolife gyökerek össze vissza csalják az agyukat még így is! cs:go egyébként nem lenne rossz, ha a playerek hozzáállása nem lenne ennyire gyalázatos... felmész coopra egy olyan játékkal amiért te fizettél, a pénzedért ígértek egy szolgáltatást, miszerint mûködõ anti cheat van... hahaha 😄 azon sem lepõdnék meg ha a valve emberei írnák a cheatet (hasonló lebukás már volt a játékiparban, nézzetek csak utána 😊 )... a fair playnek nyoma sincs és mondom még azoknak az embereknek is komolytalan a hozzáállása akik EBBÕL ÉLNEK!!! innentõl mit várunk? a cooperative játékoké a jövõ ahol az ember rá van kényszerítve hogy segítse a másikat, ott nincs értelme csalni csak élvezni a játékot, lásd borderlands 2, vagy egy olyan szûk tiszta közösségben kell sbs-be FPS-ezni mint pl a ShootMania...
Hecker007
Van néhány tényleg jó arc, de elég ritka, ahogyan a jó admin is.
Mondjuk van elég szerver, ha nem tetszik a légkör keresek másikat, ha meg nincs, játszok másik játékkal. A warozást én már úgy is befejeztem ebben a játékban.

bosco05
Én többnyire azzal találkoztam, hogy az admin maga csalt és röpködött a pályán keresztül, mindenzt az egyik legnépszerûbb hazai szerveren, egyébként nem sokat puboltam, nekem az komolytalan, de ezeket látva utólag is igazat adtam magamnak 😄
bosco05
Nem igazán beszéltem a pubról, nem mondtam hogy nincsenek, de túlnyomó többségben szar a közösség 😊
Narxis
Igen, ezeket én is tapasztaltam de ez azért szerver függõ is, van ahol az admin rendet tesz gyorsan ha ilyen oltások mennek.

Narxis
A hazai pub-ról, sztem néha vannak jó arcok.

bosco05
melyik része? hogy nagyarc szinte az összes hazai "pro" akik nemzetközi szinten a hugy kategóriáját sem ütik meg, de arcuk akkor mint a ház? (Gatherre érdemes felmenni, ha vágjátok mi az) vagy hogy oszlanak a külföldi csapatok? Virtus.pro, Fnatic, Verygames, Navi, soroljam? Hol túloztam?
Hecker007
Szerintem igaza van. Én élbõl elkerülöm már a CoD2 (megjegyzem hogy itt még voltak jó közösségek és normális pub játékosok) óta a magyar szervereket minden játékban. A játékosok túlnyomó többsége egy **** aki azt hiszi magáról hogy õ szarta a spanyol viaszt és mindent tud. És ez sajnos a CS-re különösen igaz, elég ha felmész 1-2 magyar szerverre akármelyik részben és ha már szarabbul játszol a többieknél, mert vagy nincs jó napod vagy nem ismered az adott pályát úgy mint azok akik ezen függnek minden szabadidejükben, akkor jön hogy mekkora low noob szar semmirevaló ember vagy... ha meg éppen jól megy a játék és mondjuk lehozol 5-6 kört sorozatban mert épp jól megy akkor jön a csíterezés stb. Kedvencem mikor a sok okos meg akarja mondani hogy hogyan játsszak -.- fõleg mikor neki se sok köze van az egészhez és baromságot beszél... persze van aki követi az ilyeneket, aminek általában egy nagyon rövid kör az eredménye, mert halomra lövik az egész teamet.

Narxis
Naaa azért ez túlzás.

bosco05
nem csak a tizen hanem a huszon meg harmincévesek is retartáltak 😄 az összes hazai játékos egy nagy szar, de akkora szája van egyeseknek, mintha a világelitben játszanának 😊 nem mellesleg a világelit is egy nagy rakás szar kéthetente váltogatnak komplett felállásokat szervezetek, oszlanak, újraalakulnak átmennek, szerzõdést szegnek stb... az egész cs:go egy nevetséges szar 😄 és még ezt akarják intel extreme mastersre berakni 😄 röhög a vakbelem... soha egyik játéknál nem találkoztam ekkora low communitivel mint cs-be pedig 96' óta játszom FPS-t ONLINE!! 😄 vicc az egész! lehet oltani engem, de igazam van 😊
Hecker007
Ezért kell kilõni a chatet, CS-ben sajnos muszáj a sok retardált miatt.
CoD és BF-es pályafutásom alatt nem találkoztam annyi gyökérrel mint ebben a játékban pár hónap alatt. Meglátszik hogy ez egy olcsó játék és kicsi a gépigénye is viszonylag, vonzza a tízen egynéhány éves véristvánokat.

Én az ilyenekkel már nem foglalkozok, egyszer engem egyszer be is oltottak mert bemelegítés nélkül mentem fel egybõl comp-ra este, 0-8 -as stattal indítottam infernon T-be. Elkezdett nagyzolni az ellenfélbõl egy csávó, én meg beszóltam neki hogy majd legközelebb ha bemelegítve jövök fel meglássuk mit alkot, jött a blablabla low noob szöveg. Nem tudom hogy de felszívtam magam, következõ körtõl elkezdtem ontani a frageket. Minden körben ki állt CT-ben középre AWP-vel, én meg beoldalaztam neki banán felõl azt már repült is az instant fejes AK-val 😄 Ezt 2x megkapta onnantól be is kussolt, egy karaktert nem írt többet 😄

Térfél csere után meg banán rusht megfogtam egy füsttel meg egy szaros bizonnal 😄 3 körre rá ugyanígy full buyos rusht M4-el.

Szóval fel sem kell venni az ilyet, könnyû a dolga annak mikor valaki mások hátán kapaszkodva nyerésre áll azt elkezd pofázni
Jim Morrison
Azért néha jó csapatot dob össze a matchmaking... Ellenfél csapat mindegyik autosniperezett meg awp zett amikor csak tudott, egy élmény volt.
Meg a szaros vérpistikékbõl elegem van. Elhúzott az ellen, egy ember húzta a csapatot de a második mindig írta hogy easy meg ilyenek. Persze térfélcsere után, mikor 9menetet nyertünk egyhuzamban akkor kussolt, de mikor pontot szereztek már dumált is. Rohadt idegesítõ, reportoltam is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bosco05
Ja hát sourcenál jobb 😄 De annál elég sokminden az 😊
Szerintem annyira nem vészes, ma vettem meg és nekem egész jól adta ahhoz képest hogy 5-7 éve játszottam komolyabb rendszerességgel Source-al, azóta nem nagyon. Nem csak arról beszélek, hogy egész jó eredményeket értem el, hanem hogy a hitek is elég pontosnak tûntek, sokkal pontosabbak mint annak idején a pre-OB engine-el.
Spészgószt
Akkor megnyugodtam, azt hittem valami a gépemmel van 😄
éreztem én hogy update betegsége van a gamének...<#szomoru1><#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

És ez a belassulás nem is javul meg csak akkor ha játék közben kilépek és újraindítom a CS-t. Másnál is ugyanúgy elõjön ez a gond a klánban.
Valamit rettenetesen elcsesztek a legutóbbi frissítéssel. Nálam is elõ szokott jönni ez a jelenség, beakad a hang meg a kép is 2-3 másodpercre mint amikor ki szokott fagyni, rettentõ bosszantó. Játék közben meg van mikor random elkezdi azt hogy ha bejön egy ellenfél a képbe akkor leesik az FPS-em, de annyira hogy lövöldözés közben volt már hogy 20-25 FPS-em volt, pedig amúgy 90-100 FPS-el megy mindenhol a játék, de sokszor 130-140 is megvan. Legkevesebb 60 mindig megvan. Infernon van valami glitch is, mikor A-nál bedobnak egy füstöt erkélyhez és pont ott állok valahol mellette ott is durván visszaesik az FPS-em, de csak ott erkélynél, ha máshol füstölnek akkor semmi gond nincs.
Spészgószt
Hi!

Mostanában olyat mûvel ez a szutyok, hogy indítás után akadozik, mint amikor ugrik a lemez, meg meg fagyogat 1mp-re. Nagy nehezen idítok egy játékot, ha mákom van fut simán, de néha az is "beakad" vagy ha elindul simán, kb 1óra múlva elkezdi és ledob, visszalépek és már akad.
hónapok óta alig játszottam vele, ezt most vettem észre, letöltött valami bazi nagy frissítést...nem tom mikori lehetett...
...lehet hogy beporosodott<#vigyor5> ? <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

bosco05
Én franc se tudja mi vagyok 2-3 hónapja befejeztem a cs:go-zást 😊 Amikor toltam akkor is inkább a praccikat, vagy esl-t.
Különc
Overwatch óta szerintem sokkal jobb, igaz én csak master guardian II vagyok

bosco05
Ott is szar egyébként, egyszerûen fos a netkód, meg a hitbox. Épp úgy elcsúszkál mint annó sourceban...
Amúgy nem a hitboxal van a gond szvsz hanem azzal hogy 66 tickrate-esek az official szerverek. Próbáld ki egy 100 vagy 120 tickrates szerveren. Össze sem lehet hasonlítani, teljesen másképp adja a találatokat.
Premade teammel kell játszani 😊 Persze az sem garantált siker de sokkal jobb mint a külföldi random noobok. Csíter meg valóban rengeteg van, fõleg dupla AK és nagy csillag környékén.
bosco05
Jól írtad, szar a netkód meg a hitbox, evvan. Majd észre fogod venni de a comp tele van csíterekkel 😊 Egy szint után már játszhatatlan...
Jim Morrison
Sziasztok !
Pár hete mikor 5 eur környékén volt a játék beszereztem, és elég hamar beleöltem 50 órát 😄(már jóval több van) leginkább competetivet játszok, és hiába a sok negatív élmény, azért játszok még vele 😊 Matchmaking rendszer a legtöbbször velem csesz ki, ma is nekivágtam egy meccsnek több mint 30at öltem, de olyan csapattal hozott össze akik nem is infóztak. legszebb volt az egészben, hogy a játék végén a csapatomban én voltam az elsõ, második a a bot (végig egy bottal játszottunk) 12 killel. Master Guardian 1-re vissza is esett a rankom. :/ És ez még csak a matchmaking, a játékmenetrõl nem is beszélve. Azt szeretem mikor belelövök vérzik, majd megöl és nem adtam neki semmit... Consoleban meg client side prediction hitrõl ír... Kár hogy erre az enginere épül a játék sokkal jobb lehetne ha nem lenne ilyen gány a netcode (nem tudom hogí kéne hívjam). Ettõl függetlenül játszok vele, mert egyszerû és azért kikapcsolódásra jó, kivéve persze ha 1hitel az ellen 😄 Szoktam haverokkal is játszani, de mostanában nem nagyon érnek rá. Ha esetleg valaki esetleg csapatban játszik, de hiányzik egy ember, vegyen fel nyugodtan 😊 esetleg SG-s lövöldézés is lehetne 😊 Steamen nevem: JimMorrison723.hu

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tényleg hihetetlen milyen ügyes kis cheaterek vannak ebben a játékban, most hogy már látom az overwatch demokat... és párnak még a statja sem árulná el ha nem néznék konkrétan hogy játszik.
Panzeradler
Közbe utána néztem, engedélyezett, az az egy megkötés van, hogy ne legyen bomb timer benne.
Én is így tudtam még Source idején csak közben megjelentek olyan wallhackek amik nem 3rd party programokként mentek hanem a karaktermodell fájljait kellett felülírni egy megbabrálttal és ugyanúgy átlátszódtak a falon, azóta nem tudom módosítottak e ezen, lehet már azokba sem lehet belenyúlni
Különc
Az általános válasz amit találtam erre az az, hogy .dll és .exe fileokat ha nem babrálsz, akkor nincs probléma.

Panzeradler
GUI módosítás engedélyezett? Mert találtam egy sokkal kellemesebbet, csak nem tudom, hogy tiltják-e.
Panzeradler
Be is rakták mirage-t, meg a pass 0,99euro.
Panzeradler
Office-t Vertigo-t, és Dust is teszi elég sûrûn, én pl train-en 1db meccset nem játszottam, pedig sokszor mindet benyomom.
Pub részét megöli a competitive, mivel mindenki inkább 5v5-özik, legalábbis nagyon kevés pub szerveren játszanak. Sajna amúgy baromi kevés pálya van, egy csomó alap map nincs is bent ami a régebbi részekben meg igen (de_piranesi, de_chateau, de_cbble, vagy pl. cs_havanna). De ha már compot játszik úgyis mindenki akkor nem értem miért nem tesznek be párat a jobb war mapok közül is pl. de_cpl_mill, de_cpl_fire, de_contra, de_tuscan)

Állítólag majd de_mirage fog bekerülni, de egy plusz map nem hiszem hogy sokat fog dobni a változatosságon. A mostani bent lévõ mapokból is csak dust2-t, nuke-ot, inferno-t meg néha train-t dobja be, a többit szinte soha.
balintk
Ami igazán érthetõ, mivel a játékmenet már igazán idejét mùlt, nem is beszélve a szénné játszott pályákròl, mint például dust2 (hányingerem lesz, ha csak rágondolok, annyit játszottam rajta).

szega96
Mind üres.. Source-ben pedig annyi volt.. Ennyire nem kedvelik ezt a részt?

Spészgószt
browse community servers filternél beállítod 50 ping alttira és ping szerint rendezed! az elsõ 20 legkiseb ping magyar...

szega96
Jöhet fun,surf,jail minden, ha vannak D:

szega96
Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot, és az lenne a kérésem, hogy küldjetek légyszi magyar szerver IP-ket, lehetõleg amin játszanak is.. Köszi!

Különc
1.6 és Source keveréke, de ha nem is tetszik neki, akkor sem bukott sokat, szerintem jó ára van, ha tetszik akkor nagyon megéri, ha nem akkor meg legfeljebb szívja kicsit a fogát, de nem megterhelõ az a 3000 ft körüli ár

tök más 😊
Hunter of Deer
hát akkor sajna igy jártam, de megvettem így is, remélem ugyanúgy bejön majd mint az 1.6 régen.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Különc
Pont 2 hete volt 50% azt hiszem, kár hogy lemaradtál, viszont amennyibe kerül alapból az is megéri, szerintem

Panzeradler
Hardveraprón picivel olcsóbban árulnak.
Hunter of Deer
Hi nem tudjatok veletlenul lesz e vmikor akcioba a jatek steamen? vagy esetleg meg lehet venni vhol olcsobban? (tudom most sem draga de hatha megis 😛)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k