9177
  • Sippie
    upsz, tényleg :D
    azért rendesen felment a kb 680 forintos CS:GO ára tél óta hardveraprón is... a pofátlan mindenüket :)
  • bosco05 #2656
    ez nem cd kulcs, hanem case key
  • Sippie
    De tessék, innen 420 Ft. 2 sör
  • HunnernesKonge
    7.99€
    Életkor: 18-25 között. Ha szoktál játszani legyen már egy doboz cigi árának megfelelő pénzed...

• Sippie
    winter sale alatt valami 500 Ft volt steamen.
  • bosco05 #2652
    akkor ennyi, de itt warezolni nem tudsz, mert ez nem warez topic és itt mindenkinek volt rá pénze
  • adamq01
    Nincs rá pénzem :S
  • bosco05 #2650
    akkor leginkább megvenni kéne...
  • adamq01
    nem
  • komorszabi
    Eedeti? :D
  • adamq01
    CSőzet!

Elindítom a játékot és amikor be kéne hogy töltse a menüt, akkor kidob: "Engine Error: Error loading swf file!"
    Mit lehet tenni?
  • komorszabi
    Hát, azért itt sem mindig kommunikálnak a playerek.
    Más: Nem tudom, szoktatok fogadni a csgolounge..com-on? Most úgy jártam, hogy fogadtam egy meccsre, meg is nyertem a fogadást, de nem a várt érékű skint nyertm, hanem csak a 10%-át. ehet így utólag tenni valamit?
  • bosco05 #2645
    p90 virus... jó nagy fake
  • tutituti
    amíg silver elite-ben voltam,öröm volt játszani.kommunikáltak az emberek nem voltak vadbarmok.
    aztán nova szinten legalább kettő érdekes egyén van új steam acc-al pár órával,ami valszeg nem csalót jelent hanem már full pro és idejön szopatni a jónépet.

aztán AK szinten megint rendeződik a dolog.ott megint normális a közösség.Úgyhogy én megrekedtem nova 1 és kettő között.és valszeg ott is maradok.

De lassan lemegy a summer sale alatt vásárolt agyoncsalt accountok ideje és élvezhető lesz a 3 VAC Ban-nal játszó egyedek nélkül.
  • komorszabi
    Ez abszolút nálam is így van, egyszer olyanokat lövök, hogy még én is csodálkozom magamon, máskor meg be sem adja. Egyébként én a Silver elite -el vagyok így, májusban változott utoljára a rankom Silver elite -ből feldobott Silver elite masters-be :D Aztán rá 2 napra vissza is dobott, azóta nem léptem se fel, se le. Kicsit érdekes ez a ranking system szerintem.
  • Verseghy
    Én egybe futottam bele, aki biztos az volt, demo is megvan és egyértelmű, de többször is volt gyanus egyed. Meg aki 2 csillaggal aláz, meg aki 50 órával stb.. :) De amúgy igazad van. :/
  • bosco05 #2641
    Az igazság az, hogy mostanában LEM alatt annyira sok a csaló, hogy elmondani nem lehet. Én már a 3. unranked accommal mentem fel a minap havernak seíteni megnyerni rusht, de esélytelen. Minden meccsen csalókba ütközünk, akik ugye a küldi miatt azonnal nyerni akarnak.
  • Verseghy
    Mondjuk ez a 64 tick néha nagyon idegesítő. Amikor véres a fal mögötte, de 0 hit. :) Hát ez igaz, hogy csapat nélkül szar, de többnyire mások is így nyomják és az MM nagyjából úgy állítja össze, hogyha 3 ember együtt van akkor a másik csapatba is 3 embert együtt rak be (mármint aki a lobbyban együtt keres). De most valami hihetetlen nagy szopó hullámon vagyok, 3 csillagos vagyok és nem tudok nyerni.:D Ja és van egy másik accom, amin díszes AK ugyanúgy és ott meg tudtam nyerni. :D Ergo simán találhatsz díszes AK-sokat 3 csillagos szinten is. És meg is verheted őket.. :D
  • Roger6
    Én nem nagyon nyomok competitive-t, mert én úgy gondolom, hogy rendes összeszokott csapat nélkül hátrányból indulok. Tizen pár meccsem van csak. De hullámvölgyek így is vannak. Szervertől is függ a teljesítményem, meg ezer millió más dologtól.
  • Verseghy
    Én általában Master Gardian 2-es vagyok, vagyis díszes AK, kinek hogy tetszik. Jobb nemtudok lenni, mert keveset játszom (néha dupla ak). Viszont kiváncsi vagyok, hogy volt-e nektek ilyen mint nekem.. :D

Bedobott egy missiont, hogy nyerjek a Black Goldon én meg játszottam egy csomót, persze ismeretlenül, kiszoptam és azóta nemtudok nyerni sehol, már gold nova 3 (3 csillag) vagyok.. :D:DD Többnyire első-második vagyok a listán mindig, és valahol a csapatra is kenem, de nem igaz, hogy 12 meccsből egyet sikerült megnyernem és mindenhol szar a csapat. :D Vagy csak kiégtem, nemvágom. Nektek is vannak ekkora hullámvölgyeitek?
  • Roger6
    Köszi a válaszokat!
  • bosco05 #2636
    tesoro aegis x3
  • HunnernesKonge
    Steelseries Qck heavy
  • pLau
    Razer Golathus Speed Fragged Edition
  • Jim Morrison
    Razer mantis control
  • Spészgószt
    x-ray pad thunder 8 -at nyúztam 10 évig most kaptam a vga-hoz egy asus Echelon-t...de legalább ez puha... melóhoz jobb ... szeretem
    Logi G500 szaladgál rajta
  • V43 1105
    Razer
  • Spészgószt
    ha egy ládából vagy egy kollekcióból(pl cobblestone kollekció) trade upolsz össze 10 db egyforma fegyvert akkor a listában utána következőt dobja...
    mivel a cz75 után jön az m4 így egyértelműen azt dobja...
    és asszem ha az összes cz75 minimal wear akkor az m4 gyári új lesz... elvileg a kopottság is egyel jobb...de erre nem tenném a nyakam
  • Roger6
    Ha már volt egér téma... ki milyen egérpadot használ?
  • komorszabi
    És azt honnan tudod, hogy csak m4a1-s Knight-ot dob?
  • HunnernesKonge
    A factory new csak 23 euró, és az emberek nem hiszem hogy a drágább leharcolt skint veszik, így oda is a haszon (bár nem nem néztem utána, hogy csak az eshetne-e belőle)
  • tutituti
    most nézem,ha valaki vesz 10 darab Cz75auto-t és trade up contractolja akkor fix hogy m4a1-s Knight-ot dob ami 38 euró körül jár.13 euró haszon.

Vagy tévedek?
  • tutituti
    most nézem,ha valaki vesz 10 darab Cz75auto-t és trade up contractolja akkor fix hogy m4a1-s Knight-ot dob ami 38 euró körül jár.13 euró haszon.

Vagy tévedek?
  • Metalmilitiakid
    Azé mondom :D Nekem az szokásom, hogy lelövöm az embert, kapnám fel a fegyverét mert pisztollyal vagyok, csak az utsó pisztolygolyóval még ellövöm a világ végére magam elől a fegyvert, nehogy feltudjam venni...
  • bosco05 #2623
    omfg dehogy, hanem szoktak olyat csinálni, hogy eldobják a fegyvert és ha azt lövöd el, akkor nem sebződik az ember... tehát a levegőben lévő fegyvert találod el, nem a csókát mögötte
  • Metalmilitiakid
    Mondom én hogy engem utál, most lőttem kb 2 méteren 2 hit 108 at HS el P250 el. lol...
  • Metalmilitiakid
    What ???? Hibássá lehet lőni egy fegyvert ??
  • bosco05 #2620
    Én se tudok ilyenről, de olyan van, hogy az eldobott fegyvert ha ellövik előtte nem sebez és ha flashelve vagy és a kezed a fejed előtt van akkor 1 golyó sem hs ak-ból. Ezek alapján akár még igaz is lehet :)
  • Metalmilitiakid
    Én se tudok róla, azért kérdeztem hogy én vagyok e lemaradva, vagy hülyeség :D
  • ENVE
    Nem hiszem hogy ilyen van :D