9177
-
#2657 upsz, tényleg :D
azért rendesen felment a kb 680 forintos CS:GO ára tél óta hardveraprón is... a pofátlan mindenüket :) -
#2656 ez nem cd kulcs, hanem case key -
#2655 De tessék, innen 420 Ft. 2 sör -
#2654 7.99€
Életkor: 18-25 között. Ha szoktál játszani legyen már egy doboz cigi árának megfelelő pénzed...
-
#2653 winter sale alatt valami 500 Ft volt steamen. -
#2652 akkor ennyi, de itt warezolni nem tudsz, mert ez nem warez topic és itt mindenkinek volt rá pénze -
#2651 Nincs rá pénzem :S -
#2650 akkor leginkább megvenni kéne... -
#2649 nem -
komorszabi #2648 Eedeti? :D -
#2647 CSőzet!
Elindítom a játékot és amikor be kéne hogy töltse a menüt, akkor kidob: "Engine Error: Error loading swf file!"
Mit lehet tenni?
-
komorszabi #2646 Hát, azért itt sem mindig kommunikálnak a playerek.
Más: Nem tudom, szoktatok fogadni a csgolounge..com-on? Most úgy jártam, hogy fogadtam egy meccsre, meg is nyertem a fogadást, de nem a várt érékű skint nyertm, hanem csak a 10%-át. ehet így utólag tenni valamit? -
#2645 p90 virus... jó nagy fake -
#2644 amíg silver elite-ben voltam,öröm volt játszani.kommunikáltak az emberek nem voltak vadbarmok.
aztán nova szinten legalább kettő érdekes egyén van új steam acc-al pár órával,ami valszeg nem csalót jelent hanem már full pro és idejön szopatni a jónépet.
aztán AK szinten megint rendeződik a dolog.ott megint normális a közösség.Úgyhogy én megrekedtem nova 1 és kettő között.és valszeg ott is maradok.
De lassan lemegy a summer sale alatt vásárolt agyoncsalt accountok ideje és élvezhető lesz a 3 VAC Ban-nal játszó egyedek nélkül. -
komorszabi #2643 Ez abszolút nálam is így van, egyszer olyanokat lövök, hogy még én is csodálkozom magamon, máskor meg be sem adja. Egyébként én a Silver elite -el vagyok így, májusban változott utoljára a rankom Silver elite -ből feldobott Silver elite masters-be :D Aztán rá 2 napra vissza is dobott, azóta nem léptem se fel, se le. Kicsit érdekes ez a ranking system szerintem. -
Verseghy #2642 Én egybe futottam bele, aki biztos az volt, demo is megvan és egyértelmű, de többször is volt gyanus egyed. Meg aki 2 csillaggal aláz, meg aki 50 órával stb.. :) De amúgy igazad van. :/ -
#2641 Az igazság az, hogy mostanában LEM alatt annyira sok a csaló, hogy elmondani nem lehet. Én már a 3. unranked accommal mentem fel a minap havernak seíteni megnyerni rusht, de esélytelen. Minden meccsen csalókba ütközünk, akik ugye a küldi miatt azonnal nyerni akarnak. -
Verseghy #2640 Mondjuk ez a 64 tick néha nagyon idegesítő. Amikor véres a fal mögötte, de 0 hit. :) Hát ez igaz, hogy csapat nélkül szar, de többnyire mások is így nyomják és az MM nagyjából úgy állítja össze, hogyha 3 ember együtt van akkor a másik csapatba is 3 embert együtt rak be (mármint aki a lobbyban együtt keres). De most valami hihetetlen nagy szopó hullámon vagyok, 3 csillagos vagyok és nem tudok nyerni.:D Ja és van egy másik accom, amin díszes AK ugyanúgy és ott meg tudtam nyerni. :D Ergo simán találhatsz díszes AK-sokat 3 csillagos szinten is. És meg is verheted őket.. :D -
#2639 Én nem nagyon nyomok competitive-t, mert én úgy gondolom, hogy rendes összeszokott csapat nélkül hátrányból indulok. Tizen pár meccsem van csak. De hullámvölgyek így is vannak. Szervertől is függ a teljesítményem, meg ezer millió más dologtól. -
Verseghy #2638 Én általában Master Gardian 2-es vagyok, vagyis díszes AK, kinek hogy tetszik. Jobb nemtudok lenni, mert keveset játszom (néha dupla ak). Viszont kiváncsi vagyok, hogy volt-e nektek ilyen mint nekem.. :D
Bedobott egy missiont, hogy nyerjek a Black Goldon én meg játszottam egy csomót, persze ismeretlenül, kiszoptam és azóta nemtudok nyerni sehol, már gold nova 3 (3 csillag) vagyok.. :D:DD Többnyire első-második vagyok a listán mindig, és valahol a csapatra is kenem, de nem igaz, hogy 12 meccsből egyet sikerült megnyernem és mindenhol szar a csapat. :D Vagy csak kiégtem, nemvágom. Nektek is vannak ekkora hullámvölgyeitek? -
#2637 Köszi a válaszokat! -
#2636 tesoro aegis x3 -
#2635 Steelseries Qck heavy -
pLau #2634 Razer Golathus Speed Fragged Edition -
#2633 Razer mantis control -
#2632 x-ray pad thunder 8 -at nyúztam 10 évig most kaptam a vga-hoz egy asus Echelon-t...de legalább ez puha... melóhoz jobb ... szeretem
Logi G500 szaladgál rajta -
#2631 Razer -
#2630 ha egy ládából vagy egy kollekcióból(pl cobblestone kollekció) trade upolsz össze 10 db egyforma fegyvert akkor a listában utána következőt dobja...
mivel a cz75 után jön az m4 így egyértelműen azt dobja...
és asszem ha az összes cz75 minimal wear akkor az m4 gyári új lesz... elvileg a kopottság is egyel jobb...de erre nem tenném a nyakam -
#2629 Ha már volt egér téma... ki milyen egérpadot használ? -
komorszabi #2628 És azt honnan tudod, hogy csak m4a1-s Knight-ot dob? -
#2627 A factory new csak 23 euró, és az emberek nem hiszem hogy a drágább leharcolt skint veszik, így oda is a haszon (bár nem nem néztem utána, hogy csak az eshetne-e belőle) -
#2626 most nézem,ha valaki vesz 10 darab Cz75auto-t és trade up contractolja akkor fix hogy m4a1-s Knight-ot dob ami 38 euró körül jár.13 euró haszon.
Vagy tévedek? -
#2625 most nézem,ha valaki vesz 10 darab Cz75auto-t és trade up contractolja akkor fix hogy m4a1-s Knight-ot dob ami 38 euró körül jár.13 euró haszon.
Vagy tévedek? -
#2624 Azé mondom :D Nekem az szokásom, hogy lelövöm az embert, kapnám fel a fegyverét mert pisztollyal vagyok, csak az utsó pisztolygolyóval még ellövöm a világ végére magam elől a fegyvert, nehogy feltudjam venni... -
#2623 omfg dehogy, hanem szoktak olyat csinálni, hogy eldobják a fegyvert és ha azt lövöd el, akkor nem sebződik az ember... tehát a levegőben lévő fegyvert találod el, nem a csókát mögötte -
#2622 Mondom én hogy engem utál, most lőttem kb 2 méteren 2 hit 108 at HS el P250 el. lol... -
#2621 What ???? Hibássá lehet lőni egy fegyvert ?? -
#2620 Én se tudok ilyenről, de olyan van, hogy az eldobott fegyvert ha ellövik előtte nem sebez és ha flashelve vagy és a kezed a fejed előtt van akkor 1 golyó sem hs ak-ból. Ezek alapján akár még igaz is lehet :) -
#2619 Én se tudok róla, azért kérdeztem hogy én vagyok e lemaradva, vagy hülyeség :D -
ENVE #2618 Nem hiszem hogy ilyen van :D