Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondjuk van elég szerver, ha nem tetszik a légkör keresek másikat, ha meg nincs, játszok másik játékkal. A warozást én már úgy is befejeztem ebben a játékban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
CoD és BF-es pályafutásom alatt nem találkoztam annyi gyökérrel mint ebben a játékban pár hónap alatt. Meglátszik hogy ez egy olcsó játék és kicsi a gépigénye is viszonylag, vonzza a tízen egynéhány éves véristvánokat.
Térfél csere után meg banán rusht megfogtam egy füsttel meg egy szaros bizonnal 😄 3 körre rá ugyanígy full buyos rusht M4-el.
Szóval fel sem kell venni az ilyet, könnyû a dolga annak mikor valaki mások hátán kapaszkodva nyerésre áll azt elkezd pofázni
Meg a szaros vérpistikékbõl elegem van. Elhúzott az ellen, egy ember húzta a csapatot de a második mindig írta hogy easy meg ilyenek. Persze térfélcsere után, mikor 9menetet nyertünk egyhuzamban akkor kussolt, de mikor pontot szereztek már dumált is. Rohadt idegesítõ, reportoltam is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
éreztem én hogy update betegsége van a gamének...<#szomoru1>#szomoru1><#bdead>#bdead>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mostanában olyat mûvel ez a szutyok, hogy indítás után akadozik, mint amikor ugrik a lemez, meg meg fagyogat 1mp-re. Nagy nehezen idítok egy játékot, ha mákom van fut simán, de néha az is "beakad" vagy ha elindul simán, kb 1óra múlva elkezdi és ledob, visszalépek és már akad.
hónapok óta alig játszottam vele, ezt most vettem észre, letöltött valami bazi nagy frissítést...nem tom mikori lehetett...
...lehet hogy beporosodott<#vigyor5>#vigyor5> ? <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Pár hete mikor 5 eur környékén volt a játék beszereztem, és elég hamar beleöltem 50 órát 😄(már jóval több van) leginkább competetivet játszok, és hiába a sok negatív élmény, azért játszok még vele 😊 Matchmaking rendszer a legtöbbször velem csesz ki, ma is nekivágtam egy meccsnek több mint 30at öltem, de olyan csapattal hozott össze akik nem is infóztak. legszebb volt az egészben, hogy a játék végén a csapatomban én voltam az elsõ, második a a bot (végig egy bottal játszottunk) 12 killel. Master Guardian 1-re vissza is esett a rankom. :/ És ez még csak a matchmaking, a játékmenetrõl nem is beszélve. Azt szeretem mikor belelövök vérzik, majd megöl és nem adtam neki semmit... Consoleban meg client side prediction hitrõl ír... Kár hogy erre az enginere épül a játék sokkal jobb lehetne ha nem lenne ilyen gány a netcode (nem tudom hogí kéne hívjam). Ettõl függetlenül játszok vele, mert egyszerû és azért kikapcsolódásra jó, kivéve persze ha 1hitel az ellen 😄 Szoktam haverokkal is játszani, de mostanában nem nagyon érnek rá. Ha esetleg valaki esetleg csapatban játszik, de hiányzik egy ember, vegyen fel nyugodtan 😊 esetleg SG-s lövöldézés is lehetne 😊 Steamen nevem: JimMorrison723.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Állítólag majd de_mirage fog bekerülni, de egy plusz map nem hiszem hogy sokat fog dobni a változatosságon. A mostani bent lévõ mapokból is csak dust2-t, nuke-ot, inferno-t meg néha train-t dobja be, a többit szinte soha.
Ma vettem meg a játékot, és az lenne a kérésem, hogy küldjetek légyszi magyar szerver IP-ket, lehetõleg amin játszanak is.. Köszi!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k