9177
-
#2697 vehetsz játékot giftként, amit megpróbálhatsz elpasszolni másnak valódi pénzért. -
#2696 Köszönöm a gyors választ! -
Lokker #2695 igen -
#2694 Sikerült a biznisz.
Az accomon levő pénzt nem tudom a számlámra átutalni? Azt csak a steam-en keresztül vásárolhatom le? -
#2693 Nem nagyon szoktam publikolni, de amikor valamiért mégis (küldi, vagy nagyon nincs más éppen), akkor szoktam látni én is ezeket a ts hero-kat :D A probléma ott kezdődik, hogy a magyar pubon eleve mindenki ugat mindenkinek, megy a rage, az anyázás, a játék meg finoman szólva is alacsony színvonalú :) Amúgy én még hazai pubon csak a THC-n láttam csalókat és ott is kb az adminok nyomták :D Viszont ami MatchMakingen (versengő vagy mi) van, az borzalom... Tegnap is kettőből két szópó... 20 órás accok, gyerek ott kapta meg a nuke map veteran achit, utána cachen az 5 embernek nem volt annyi órája összesen mint nekem egyedül... Bírom az ilyen embereket, akik 15 óra alatt LEM-re lövik magukat. A profilokon egyébként megint virítottak a VAC banok, de persze nem GO-ban úgyhogy játszhat... Én továbbra sem értem, hogy ha valakiről egyszer már kiderült, hogy egy büdös csaló getszi, akkor az miért folytathatja pályafutását másik játékban? A minap játszottam olyan gyerekkel 4 játéka volt abból 3-ba már VAC bant kapott... CSGO-ba még nem, de minket egyedül elvert 16-2-re. EZ falon lőtte a fejest és röhögött... Nem értem én ezeket. Jó hír viszont, hogy a FaceIt az tiszta és már egy hete aktívan játszom ott megint és egy darab csalót nem láttam még... -
#2692 Én csak olyan szerveren játszom, ahol nem lehet az ellenséget látni halál után. -
#2691 Tegnap mondom veszek egy kulcsot, mert volt egy huntsman case-em.
nagy szerencsémre kaptam egy stattrak-os UPS-S Caiman-t. Jól látom, hogy 18 eurót ér? -
Gyuszopapa #2690 Ja szóval erről van szó.Ezt valahogy nem kellett volna beletenni mert ez gusztustalan így.Csodálkoztam is mikor először játszottam ezzel hogy ez benne van mert ez így könnyü annak akinek súgnak. -
#2689 Lold...
Haver halott és TeamSpeak en mondja az infokat kit merre találok a pályán, merre néz, mivel és mennyi hp val :D -
Gyuszopapa #2688 Milyen ts skill? -
#2687 ezt én is megkapom amikor ts skillel hozok egy 1v5 szituációt XD (bár a ts annyival hihetőbb, hogy ahhoz azért skill is kell :D) -
Gyuszopapa #2686 Sajnos úgy tapasztalom ez is tömve van csalókkal,16-0 k/d gyerek.A másik wallhacker,lerakom a bombát és félrehúzódok vagyunk 3-an az ellennél 1 gyerek.Hallom már messziről csörtet mint az állat.Lazán leszedett bennünket pedig mi meg se mozdultunk egyből rámfodulva jött.
Na ezzel se kell játszani. -
RED BULL F #2685 Igen, legtöbbször fos 3 centes cuccokat dobál,m de megsúgom neked, nekem adott már 10 eurós AWP festést is. Szóval mégsem akkora hülyeség ez. -
#2684 nem -
Gyuszopapa #2683 Gondolom az nem ingyenes. -
#2682 csak akkor dob küldit, ha van breakout coinod -
Gyuszopapa #2681 A küldi részt hol találom. -
#2680 1. a küldiktől lesz arany a coin
2. dobhat 100 eurós fegyót is :) -
#2679 Imádom ezt a játékot. Haver kapott egy Breakout case-t egy huntsman caset, egy Mag 7 metallic ddpat ot, meg missióból egy desert urbant. Csak ma. Én kaptam egy gsg1 desert stormot az elmúlt 2 napra.. -
komorszabi #2678 Nekem már nagyon régen droppolt kapszulát, de még így is van 6 :D -
#2677 küldetést kurvára nem éri meg megcsinálni mivel :
1: a küldetés is drop
2: ha nem csinálod meg úgyis dob 0,03 as szarokat
3: hamarabb kapod a ládát.. ahogy nincs meg a két megcsinálandó mission úgyis azt dob ...
mindenz nem igaz ha valaki megcáfolja hogy a heti 3 láda+2 fegyó megvan a missionok mellett is...
kapszulát nem nagyon dobál...nektek se? vagy azt beszüntették? -
#2676 Én szépen lassan tradeup olom az összes ilyen szart :D -
#2675 Megvan a küldi, kaptam egy 0,03-as fegyót :D Nem érte meg a szenvedés! Délután mehet a FaceIt :) -
#2674 Alapból ott ragadtam le, hogy kb várt 2 mp t amíg realizálta az ellenfelet holott már előtte látta a szikla másik oldalán. Én azt hittem késen gondolkozik, de úgy látszik nem :D Az hogy úgy kezdett lőni, hogy a célkereszt egy méterre volt a célponttól már csak hab a tortán :D -
#2673 Ja egyébként most haverokkal megyek, nem igazán vannak a szintem környékén, ezért dob ilyen arcokat akik nem tudnak hátbalőni egy embert :D De amúgy azt figyelted, hogy nem hogy nem lőtte le, de el se találta? :D:ASD -
#2672 Nekem így jobb, általában úgy jönnek ki a spotok, hogy jobbra többet kell lássak. Példának okáért get_right is így nyomja :) De ez olyan, hogy kinek mi tetszik. -
#2671 a galil skill erős volt a gyerekben azt láttam :D
többet látok a jobb oldalon a bal oldali látásomért cserébe ? Ez gondolom csak bizonyos mapokon hasznos nem ? -
#2670 többet látsz a jobb oldalon :) egyébként ezek pont nem csaltak, de akkora birkákkal dobott össze :D gyerek kettőt lőtt a mapon :D -
#2669 Miért nyomják sokan bal kézzel ? Mi az előnye ? -
#2668 küldit csinálok így visszakényszerültem mm-ezni... egyik 20 órás, másik 80 órás 3 VAC ban-al :D
akit esetleg érdekel twitch -
#2667 Tele van... Igazából legendary eaglenél kezd tisztulni a játék, legendary eagle masteren meg már szinte nincs is, de alatta... Hát ott valami botrány. Mi már nem is azt nézzük, hogy hány meccsenként van csaló, mert úgy besűrűsödött, hogy minden meccsen akad. Eljutottunk oda, hogy azt számoljuk már, hogy egy, kettő, vagy esetleg három csaló van-e az ötből... Általában egy, de most már egyre gyakrabban kettő, ritka eset ahol három. Általában azonban ezek együtt jönnek, így hiába csal csak kettő, lesúgja a többinek, innentől hozhatatlan a játék. Tegnap DMG-ként (csillag) gold novásokkal rakott össze a játék, kaptunk egy 16-3-at... Az öt embernek összesen nem volt 100 órája... -
#2666 Megjavult, de inkább ne tette volna....
Azt hittem majd kicsit lazítok a játékkal, ja...
3 kör után kiléptem, mert nemtom hogy én laggolok-e a 33 ms pinggel vagy nemtom, de hogy egy helyben guggolva, egy helyben álló embert még az első golyóval se találtam el, úgy döntöttem, hogy ma nem fogok játszani :D -
Gyuszopapa #2665 Jól érzem én is hogy vannak csalók? -
komorszabi #2664 Én azt tapasztaltam, hogy MM-ben mostanában fel-fel megy a pingem egészen 200-ig majd visszaáll normálisra, pedig tuti,hogy senki nem használja rajtam kívül a netet.(Még a telóról is lelőttem a wifit, nehogy frissítse az appokat) -
#2663 ma 3-at mentem semmi gond nem volt a szokásos csalókat leszámítva :D -
#2662 Amberek a steam a haldoklik, a CS GO szerverek, vagy az én netem (csak mert a net halála nem tűnt fel nálam), mert amint bejutok bárhová (kazuár) már ha bejutok egyből jön a connection error és 30 mp számlálás. -
#2661 mert tele lett küldit csináló csalókkal... az első egy hétben mást se játszottunk és baromi jó is volt, utána ellepték a csalók... azóta már nem is MM-ezünk :) -
Gerdzso #2660 Miért játszanak ilyen kevesen az operation-ös pályákon kompetitívben? -
#2659 Akkor átbasztak, én 1.200-ért vettem. Rohadt élet... -
#2658 mivel a valve magasan tartja az árakat