Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ebbe semmi extra nincs annyira hétköznapi, hogy én jobbakat lövök elsõ pár meccsem alatt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak simán játszanom kell?
Meg ilyen fegyótáskákat stb?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az Operation Bravot meg lehet venni ajándékba valakinek ugy, hogy nekem nincs meg a CS:GO? De természetesen akinek venném, annak megvan a GO is. Linket tudna vki adni, hogy hol találom?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ready To Rock!™
Múlt héten leültem beléptem egy szerverre, volt még pár kör a meccsbõl és 10 perc után dobott is egy ládát... <#buck>#buck>
A lényeg hogy a meccs végén ott legyél mapváltás elõtt <#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
minimál játék idõ max drop <#taps>#taps><#gun>#gun><#lama>#lama>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mint már írtam csak hülye találgatások vannak, random dob...
Én sima pub-on játszok ritkásan,ha van egy kis idõm. Általában összeszedek pár mvp-s csillagot és a scoreboard 1-5 helyétõl rosszabb statom nincs 😄DD
szóval mentsél túszt, rakjál /defelj bombát szerintem az segít kicsit 😄D de ez is csak hülye találgatás
nézz utána steamon CS:GO drop sistem vagy valami néven keress...tuti fórumoznak róla bõven!
köszi az infót és a helyesbítést, arról nincs valami infó hogy mi alapján dob bármit is?
De az összes többit, skineket dobozokat, folyamatosan DOB!
Nincs recept csak hülye találgatások...játszál és ad! Még azt se mondom hogy sokat játsz mert én pl egy két órát tolok ritkán kéthétbe egyszer és mind alkalommal dobott eddig valamit..aki meg heteket játszik az is kb ennyit kap <#idiota>#idiota>
csak szólok, ha veszel egy kulcsot akkor a ládából EGY mondom 1db fegyvert kapsz meg NEM az összeset, és azt az 1db-ot is random sorsolja, ha kinyitod!!!
szokásos update updatéja következik hamarosan...
eltünt az exit gomb....bazze nem lehet kilépni a szerverrõl... vagy f10 vagy console buzerálás...ezt a baszást!
Hangtompítót mivel lehet fel tenni???? vagy alapból rajta van ha kell hanem???
egyenlõre káosz ez az update nekem...
Az meg a másik fele, hogy nyilvánvalóan nem értetted a hozzászólásom, mivel ez egy egyszerû sima idebüfögött poén lett volna.<#help>#help>
én a mai napig kézzel gombokkal veszem a fegyvereket, semmi buzi egerezés meg mittomén milyen buymenük vannak...sokszor be is zsopom a kikúrt B-1-4et <#bdead>#bdead><#buck>#buck>
még a mai napig bennem van a ",""." nyomkodás reflexe...de ezt a mai gyerekek már nem is tudják mi <#buck>#buck>
És pont ezért múlhat egy emberen a kör ha rá hárul a védelem, mert ha bejönnek és plantolnak akkor megfordul az egész, õk védenek és a CT-knek van fél percük hogy bemenjenek és felszedjék a bombát. Ha T-knek sikerül plantolni esélyes hogy övék a kör. Ha mégse akkor is kapnak bónusz pénzt ami megint csak elõnyhöz juttatja õket mert köv. körben is meg tudják venni a fegyvereket valószínûleg. Nem véletlenül nehezebb a CT oldal a legtöbb mapon.
Bazze ez egy taktikai játék azért van a csapat, hogy megoldja a kérdést, nem azé hogy 1 ember lerambózza az egész ellenfél bandát..néha elõfordul, de ez maradjon is így NÉHA makiból!!!
Egyébként is 20 golyóba még simán elér 5 HS 😄DD na így már lehet makinak nevezni 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403