Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
azt egyébként dobja a játék?
A steam piacon szokott lenni eladó (nem aktivált) Bravo belépõ.

Blekk Síp
Köszi! Esetleg mas megoldas nincs, mert itt csak 10.-én vehetném meg mert uj eszkozrol jelentkeztem be, ezert nem aktiv szamomra a megveszem gomb. Még ekkora baromsagot...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

DarkSector
Hát csinálok, nem sértésképpen, de azért ezek sima shotok, remélem tudod. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kanyesz07
Akkor mire vársz csinálj róla vidit ne csak írd 😄

Ready To Rock!™

DarkSector
// csak egy jótanács, ezzel a vidivel ne járasd le magad. 😄

ebbe semmi extra nincs annyira hétköznapi, hogy én jobbakat lövök elsõ pár meccsem alatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez mire jó? Valami DLC?

DarkSector
üdv, hogy kaphatok zsir új fegyókat a játékban?
csak simán játszanom kell?
Meg ilyen fegyótáskákat stb?

Mardel
Megveszed Marketen. link

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Blekk Síp
Hali!
Az Operation Bravot meg lehet venni ajándékba valakinek ugy, hogy nekem nincs meg a CS:GO? De természetesen akinek venném, annak megvan a GO is. Linket tudna vki adni, hogy hol találom?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Narxis
Akkor csinálj. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kanyesz07
régi csatornámon 4 hónapos videó.Azóta már mentek a fejlõdések, kéne arról is vidi 😊

Ready To Rock!™

Ma volt reset? 😊

Hát a héten már megvolt a 2 fegyó, 2 láda.. akkor erre a hétre elég is volt a cs 😄

két skin és két láda eshet egy héten max, minél több cuccot kaptál eddig annál kevesebb utána az esély új itemre
Egy nap hány fegyver skin eshet? Eddig 1 esett max per nap pedig 4 órát is toltam...

Spészgószt
RANDOM!
Múlt héten leültem beléptem egy szerverre, volt még pár kör a meccsbõl és 10 perc után dobott is egy ládát... <#buck>
A lényeg hogy a meccs végén ott legyél mapváltás elõtt <#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Szóval bármilyen játékmódban jó ez a droppolás, és egyszerre kell játszanom a játékot hogy dobjon valamit vagy lehet megszakításokkal is? 😄

Spészgószt
ohh jeah, akkor ezek a drop-ok az ilyen hétvégi nyugger játékosoknak kedveznek 😄DD
minimál játék idõ max drop <#taps><#gun><#lama>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

zzeN
Semmi köze a statodhoz, kaphat a leglámább szar meg a legprofibb is. Csütörtökönként van reset, heti 4/5 cuccot dobhat (2 láda, 2 fegyverskin).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hecker007
túlzottan hozzászoktam a CoD és BF típusú játékokhoz ahol minden körben kidob a játék legalább 1 fegyvert meg vagy 3-4 modot hozzá 😄

Spészgószt
2 órától ne várj sokat...inkább 3-4 akkor tuti dobni fog valamit.
Mint már írtam csak hülye találgatások vannak, random dob...
Én sima pub-on játszok ritkásan,ha van egy kis idõm. Általában összeszedek pár mvp-s csillagot és a scoreboard 1-5 helyétõl rosszabb statom nincs 😄DD
szóval mentsél túszt, rakjál /defelj bombát szerintem az segít kicsit 😄D de ez is csak hülye találgatás
nézz utána steamon CS:GO drop sistem vagy valami néven keress...tuti fórumoznak róla bõven!

poruljartal
2 egész óra?😄 játszál egy egész héten át minden nap 2 órát és akkor vonj le következtetést

Hecker007
hogy rakjam bele akkor, nekem nem dobott semmit 2 óra játék alatt
köszi az infót és a helyesbítést, arról nincs valami infó hogy mi alapján dob bármit is?

Spészgószt
jah...vannak olyan skinek amiket SOHA nem dob, ezek lehet ládából nyitni...Én pl. a StatTrak M4 Faded Zebra-t dobozból nyitottam, olyat pl sose fog dobni, max cserélni tudsz marketben vagy venni.

Spészgószt
csak a kulcsot kell megvenni, ha türelmetlen vagy, azt nem DOB!
De az összes többit, skineket dobozokat, folyamatosan DOB!
Nincs recept csak hülye találgatások...játszál és ad! Még azt se mondom hogy sokat játsz mert én pl egy két órát tolok ritkán kéthétbe egyszer és mind alkalommal dobott eddig valamit..aki meg heteket játszik az is kb ennyit kap <#idiota>
csak szólok, ha veszel egy kulcsot akkor a ládából EGY mondom 1db fegyvert kapsz meg NEM az összeset, és azt az 1db-ot is random sorsolja, ha kinyitod!!!

poruljartal
dob az, én nem vettem semmit és dobott

Hecker007
Nem dob, meg kell venni kb 1.5€ egy csomag (van 2).

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék mennyi idõ után dob valamilyen tárgyat, skint?
Spészgószt
tiszta bug az egész...az elõzõ kör végérõl az eredmény is bent ragad néha...
szokásos update updatéja következik hamarosan...

Spészgószt
hát ez mekkora fos!
eltünt az exit gomb....bazze nem lehet kilépni a szerverrõl... vagy f10 vagy console buzerálás...ezt a baszást!
Hangtompítót mivel lehet fel tenni???? vagy alapból rajta van ha kell hanem???
egyenlõre káosz ez az update nekem...

HunnernesKonge
Na hát hallod, aztán k*rvára script matyi vagyok, azért mert 1 gombra vettem meg az összes töltényt. Én kérek elnézést. Másrészrõl meg, a jobboldalon látható pénzmag csillogó szemmel való bámulása majd a 0-hoz közeli érték elérése utáni merevedés érzése helyett, a freezetime taktikák megbeszélésére sokkal alkalmasabb. <#banplz>

Az meg a másik fele, hogy nyilvánvalóan nem értetted a hozzászólásom, mivel ez egy egyszerû sima idebüfögött poén lett volna.<#help>
Spészgószt
nah jönnek a mindent szanaszétconfigos hozzászólások...én a feelingrõl beszéltem teh script-matyi... <#idiota> szerintem sokkal izgibb volt indulás elõtt õrült tempóban ütögetni a ",""."-t amig maradt pénz, mint lenyomni 1 gombot és malmozni míg indul a kör...
én a mai napig kézzel gombokkal veszem a fegyvereket, semmi buzi egerezés meg mittomén milyen buymenük vannak...sokszor be is zsopom a kikúrt B-1-4et <#bdead><#buck>

HunnernesKonge
Amatõr...<#idiota>

buy primammo; secammo

régenmindenjobbvolt
Azt én is hiányoltam 😊 Amúgy pont 12/24 járt alapból az USP-hez szal van rá esély hogy visszajön a lõszer vásárlás
Spészgószt
remélem visszahozzák a tárvásárlást is! Lehet ezért csökkentik a tárakat...szép lassan visszaszivárog a vásárlás menübe a tár is, ami szintén jó volt régen 😄D
még a mai napig bennem van a ",""." nyomkodás reflexe...de ezt a mai gyerekek már nem is tudják mi <#buck>

Ha engem kérdezel akkor sztem nem fog így maradni, rengeteg ember prüszköl miatta
HunnernesKonge
Tegnapi gyors 3 kompetitiv meccs után azt kell mondjam(2 inf-1 d2), az M4A1 20/40-el végül is elég lehet, 2-3 golyós prüntyögéssel kell vele játszani, zéró random tunkkal, úgy nem fogysz ki. Infin középrusht és banánrusht is lehet vele fogni, d2-n agressziv röviden kicsit kevésnek éreztem, viszont az usp az horror kikattogod a tárad ct-rõl a hosszún átfutókra, és marad 1+1 tár visszafoglalni. Rém szar. Legalább egy 20/60 meg egy 12/36-ot azaz +1tárat kellene adni mindkét fegyvernek szvsz
Azt azért vedd figyelembe hogy nem csak a CT-k skilljén múlik az hogy be tudja e fogni a rusht vagy nem. Mert miért ne lehetne egyedül megölni egy egész csapatot? Mellesleg nem értem mi ezzel a problémád 😄 A pálya konstrukciói teszik ezt lehetõvé a szûk helyek miatt hogy egy ember befogjon egy egy bejáratot. Inferno házat sem véletlenül szélesítették ki, mert kacsasorban lehetett ott csak jönni befele azt az ott tényleg csak olyan volt hogy rátenyereltél a gombra azt repkedtek a fragek. Szóval ha reklamálni akarsz akkor a Valve pályatervezõinél tedd ezt meg 😊 Amíg ilyenek a pályák addig úgy vannak elosztva a feladatok is. Alap felállás pl. Dust 2-n hogy 2 ember megy B-re, 3 A-ra, abból egy lerakó vagy rövid kettõ meg hosszú, B-rõl sokszor 1 ott marad középen így egy ember marad B-n. Az meg a Terrorokon múlik hogy ki tudják e szedni és úgy bemenni vagy megpróbálni befutni de nagy eséllyel bedarálják õket.

És pont ezért múlhat egy emberen a kör ha rá hárul a védelem, mert ha bejönnek és plantolnak akkor megfordul az egész, õk védenek és a CT-knek van fél percük hogy bemenjenek és felszedjék a bombát. Ha T-knek sikerül plantolni esélyes hogy övék a kör. Ha mégse akkor is kapnak bónusz pénzt ami megint csak elõnyhöz juttatja õket mert köv. körben is meg tudják venni a fegyvereket valószínûleg. Nem véletlenül nehezebb a CT oldal a legtöbb mapon.
Spészgószt
DE MIÉRT AKAR MINDENKI EGYEDÜL EGY EGÉSZ CSAPATOT MEGÖLNI!!??? A másik oldalnak is kell esély, még jó hogy nem lehet atomot venni! Mindenki arra gyûjtene és ahogy megvan eldõlt a meccs...szerintem lobbizál a valvénél egy lángszóróra és akkor tuti meg tudod védeni egyedül a banánt!
Bazze ez egy taktikai játék azért van a csapat, hogy megoldja a kérdést, nem azé hogy 1 ember lerambózza az egész ellenfél bandát..néha elõfordul, de ez maradjon is így NÉHA makiból!!!

Pl. Dust 2 B sötétnél vagy Inferno B banánnál fõleg ha szétfüstölik akkor csak a vakon tunkolás marad, oda meg még a 30 golyó is kevés sokszor, ha szerencséd van 1-2 embert ki tudsz makkolni belõle. M4A1 sosem volt 20 golyós azért sem értem a húzást. Plusz 20/40 golyó? Hagyjuk már... meg az USP 12/24... volt hogy 52 golyó is elfogy pisztolyos körben, esélytelen így pl. 4v1-et lehozni ilyen kevés golyóval
Spészgószt
Most komolyan MIT akarsz megfogni 1 emberként egy fegyverrel! Igen meg lehet tudom de pont ez a baj!!! Ez így reálisabb, túl rambó volt már minden fegyver. Én értékelem ezt a húzást! Vegyél negevet ha támogató védõ fegyver kell és tunkolni akarsz és egyedül 5 embert megfogni egy sorozatból!
Egyébként is 20 golyóba még simán elér 5 HS 😄DD na így már lehet makinak nevezni 😄

USP-hez is kevés a lõszer, M4-rõl nem beszélve ott ráadásul a tárban 20 golyó amivel esélytelen egy 5-ös rusht megfogni... no comment.
Narxis
yeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spészgószt
végre!!! hangtompítós usp!!! <#taps>

zzeN
M4, USP hangtompítósan kevesebb tölténnyel, meg buzi skinek

514mb-s update

GG

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jim Morrison
what have i done 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

plu604

Különc
Téged is frusztrálna, ha lopott földön élnél, nemde bár?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

angolul of corse, nem tudtak magyarul