Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Intel Pentium Dual-Core E6700 LGA775 3.2GHz
- 4GB DDR2
- Sapphire HD7770 1GB
A VGA-m valamennyivel jobb, a CPU-m viszont gyengébb mint a tied. Nem hiszem hogy az az 5770 ennyit tudna hogy így menjen rajta a CS:GO. Valami ott tuti nem kóser
FPS növekedést nem tapasztaltam. Mese nincs, fejleszteni kellene a PC-t.
Olyan kérdésem lenne, hogy, ha vennék még 4 giga RAM-ot, annak lenne valami pozitív hatása, vagy inkább jobb proci, videokártya kellene?
2 videókártya van a notiban, egyik az prociba integralt intel hd graphics 4000 amivel úgy ahogy eldöcög, és egy dedikált amd vga amivel nem akar rendesen menni és a menüben is szaggat 20 fps-el.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Arra van megoldas, hogy notin rendesen mennjen a dvga-n (HD 8570M)? Mert minimumon is szaggat, de a haswell igp-jevel (hd graphics 4000) meg 40-45 fps-el megy 1366x768-as felbontasban.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De megfogadom a tanácsod, mert most kb átláthatatlan. Hálás köszönet mindenért!<#worship>#worship>
Gondolom az a fájl az autoexec.cfg - ebbe a fájlba kerül minden olyan parancs, amit indításkor lefuttat a program, magadnak bindeket ebbe tehetsz. innen még hivatkozhatsz másik cfg fájlra, és akkor átláthatóbbak lesznek a cfg fájljaid. Pl.
autoexec:
exec bindjeim.cfg
exec mycrosshair,cfg
//Ez semmi mást nem csinál, mint betölti a bindjeim.cfg-t és a mycrosshair.cfg-t. Eredményképp ugyanazt kapod mintha minden egyes parancsot bemásolnál az autoexec.cfg-be, csak átláthatóbb formában.
Én a helyedben csinálnék egy fps.cfg fájlt, belemásolnám az elõbb linkelt tartalmat, majd autoexec.cfg-be ezt még beírnám:
exec fps.cfg
Ezt a séma dolgot nem tudom, hol tudom megnézni az aktuálisat?
A másik fele. Eddig használtam autoexec fájlt, amibe raktam pár elvileg fps növelõ parancsot, amiket a neten olvastam, de a hétvégén valamiért egy szerverre sem tudtam felmenni. Mindig valami hibát írt ki. Töröltem is a játékot, újratettem, de akkor sem volt jó. (CFG, meg autoexec fájl nálam mindig írásvédett) és mikor ezeket töröltem megoldódott minden.
Szóval most csak cfg fájlom van, amibe a bind-eket, ill az egérkeresztemet írtam csak be. Ha most oda, a végére bemásolom ezeket a sorokat, akkor is jó lesz?
Valamint az jó, ha a cl_updaterate, meg a cmdreate is 128?
Elõször mondjuk próbálkozhatsz fps configgal, pl ezzel itt. játék mappája/cfg mappába bemásolod az autoexec.cfg fájlba (ha nincs ilyen létrehozol)
Van egy viszonylag gyenge gépem: (Intel I3 550, Ati 5770 1gbyte, 4 giga ram, win 7ultimate) és csak 50 fps-em van, úgy, hogy minden off, ill. low.
A felbontást még tesztelgetem, de most 1680X1050-es.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám növelni az fps-t? Source-ba pl ki lehetett kapcsolni a fák lombkoronáját. stb. Itt mi a megoldás?
Elõre is köszönöm!
Szerintem ez vicesseb mint azt nézni 20 percig hogy aláz szét valaki mindent és mindenkit! Szerintem 😊
De különbözõek vagyunk szerencsére 😊
Persze értem a véleményed, de nem vagyok pro és nem is akarok az lenni 😊
Szerintem pont az benne a jó hogy béna vagyok...
A véleményed pont ráillik egy másik megközelítésre is egyébként 😊
De köszi 😊
Nem sértésbõl tényleg, de ez most mi? 17 percnyi bénázás és szerencsétlenkedés? Ha azért csinálod ezt a videót hogy népszerûsítsd a csatornádat akkor szerintem elég rossz úton jársz. Ne haragudj de én 5 percig nem bírtam ezt nézni. Sok véleménnyel ellentétben szerintem a videó "minõségéhez" igen is hozzájárul az hogy az aki felveszi a gameplayt valamennyire tudjon is játszani az adott játékkal, ne a bénázást kelljen nézni mert az elveszi a kedvem mint nézõ és egyszerûen kinyomom. Az ilyen videók max arra jók hogy lássák hogy néz ki meg hogy fut egy configon azt annyi. Nincs ami inspirálja az embert arra hogy végignézze érted? Tele van ilyen videókkal a YouTube. Olyan videókkal meg nem lehet nézettséget csinálni amiben úgy játszanak hogy a szomszéd 10 éves Pistike is lealázna. Ha gyakorolnál picit elõtte és úgy vennéd fel akkor lenne esélyed arra hogy páran azt mondják "ez igen, ezt meg kell mutatnom ennek vagy annak" és a videódat megosszák itt-ott, ezáltal nézettséget gerjesszen és esetleg páran feliratkozzanak a csatornádra. De az ilyennel max azt csinálja az ember hogy belenéz, 2-3 perc után meg kinyomja és el is felejti örökre.
Na remélem nem voltam túl kemény. Én sem vagyok YouTube sztár, csak egy véleményt mondtam el mint a videód egyik nézõje. Ezt oda írhattam volna a videódhoz is de kétlem hogy ott sokáig élt volna ez a hsz. Üdv.
Bravo ládát szerintetek mennyire érdemes kinyitni? Nincs hozzá kulcsom azért kérdezem, hogy érdemes-e áldozni rá (eladásra menne a tartalma, ha megéri kinyitni akkor nyitom).
Feltételezem eléggé lutri lehet a dolog vagy tévedek?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Arra tudja valaki a megoldást, hogy van egy 16:9-es monitorom, és ha a játékot 1024X768-ba rakom, széthúzza a képet a széléig, így nyújtott lesz. Hogy lehet beállítani, hogy ne húzza szét a képet a képernyõ széléig?
Köszönöm elõre is!
Valaki találkozott ezzel a problémával. Az alap javítási próbálkozásokat már megcsináltam.
Pl: verify integrity of game cache
clientregistry.blob törlés
appcache törlése
újraraktam 123123x
steamet is.
elõre is köszönöm a segítséget! 😊 <#worship>#worship>
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
...sose azt nézd...
játékon belül a keresõbe beállítasz egy 50es ping filtert és alapvetõen ami 20as ping alatt van ott figyelnek a magyarok de 95% üres 😛
van kb 3 szerver amin van élet, de azt nem lesz nehéz megtalálni...
a szerverek 99%-nál a tagben benne van hogy
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ma lett meg a játék, tudtok ajánlani jó magyar szervereket?
Válaszokat elõre is köszönöm,
Üdv, mijki
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elsõ próbálkozásom movie-sabb videó fabrikálásra, a fragek nem a leg highabbak szal ne üssetek 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Adjatok tanácsot légy szíves. 8 fõs baráti társaság vagyunk. LAN-on nem lehet nyomni a játékot, ha jól tudom. Azt meg lehet csinálni, hogy folyamatosan internet kapcsolatok mellett csinálni egy "privát" szervert ahova mi tudunk menni játszani? Bo-tokat be lehet tenni?!
Köszi a segítséget elõre is!
Ready To Rock!™