9177
-
#2736 és ki akar mégis matricásat? Olyan rondák -
#2735 Fegyverekre nem, matricák miatt.(Néha olcsóbb úgy megvenni, hogy alapból matricázottat keresel, megspórolod így a matrica árát.) -
#2734 múltkor mikor körbenézte mi mennyi, mintha már nem olyan lenne a market, hogy te választod ki, hanem beütsz egy árat, és annyiért veszi meg neked a gép mikor lehet. -
#2733 wazz most nézem, hogy az este folyamán a trade szerint eladtak egyet 115 ojróért... ki az, aki inkább a drágábbat választja ugyanabból? -
#2732 cseréld el inkább pár értékesebb fegyverre.mondjuk 5 awp-re.Azokat meg eladod könnyebben -
#2731 nyilván 100eurókat ritkábban adnak ki fegyverekért mint 20-30 centeket. Hagyd ott, majd egyszer elviszik. Van aki vesz 200ért ak-t, de ugye nem 10ből 1.
-
#2730 tegnap nyitottam egy ládát és dobott egy Statrak Scorched Bayonettet. Örültem mint buzi a faszának, gyorsan fel is dobtam a market-re ár alatt (115 eurónál kezdődik, de én 107-re írtam ki), de qvára nem akarják elvinni.. szokták ezeket venni, vagy ha csak nem adom pár tíz ojróért rámrohad? -
RED BULL F #2729 Srácok: Mi ez a klán stickeres újítás most? Stickerekkel lehet fogadni, és ha fogadok is akkor mit lehet nyerni, vagy ennek a rendszernek mi a lényege? Valaki el tudná részletesen magyarázni nekem? -
#2728 meg azért bármikor füst kerül a bomba tetejére én szarrá darálom, főleg ha sejtem nem mi dobtuk :D -
#2727 nemnem,ez a szomorú :D
volt hogy bújtam,füst alám,flash utána és nem hallani a defuse-t.
persze ez low rankban megy.nova fölött már kiszúrják :)) -
komorszabi #2726 Ez már valami :D -
#2725 öt-hat alkalommal sikerült már nekem is.A chat ilyenkor őrjöng :D
-
RED BULL F #2724 Ezen sírtam
-
#2723 Hali
Valaki tudna segíteni egy kicsit??
Volt egy áramszünet és azóta a játékban nincs hang, ha mikrofonon beszélnek azt hallom, de se a fegyverek ropogását, se a játékosok lépéseit nem hallani és a gépen minden a max hangerőn van.
Kösz előre is -
ratgab #2722 Dob. -
RED BULL F #2721 Kék eSports táskát dob még a játék, vagy a zöld teljes mértékben felváltotta? -
#2720 szétvet az ideg... lövök egy acet, bomba már vége felé jár, no kit, elmegyek de lett volna idő.. FU -
#2719 2késelés 1 meccsen. :)
-
#2718 tech/2014/07/31/bombat_hatastalanithatunk_a_gellert_szalloban/ -
#2717 Én nyert meccset buktam azzal, hogy jött a vihar, azt vitte a netet és nem tudtam időben visszacsatlakozni :p -
#2716 Végre lett egy kis időm hogy játszok, mire letelt a warmup persze hogy ideért a vihar -.- 3-0 nál abandonolhattam a meccset... -
#2715 az 64 ticken fordul elő, mert annyira szar, hogy addigra adja be a hitet, mire a srác már átvált késre wp-ről, ezért írja a kést... -
#2714 nem , persze, nem matchmaking -
komorszabi #2713 Ilyen már nekem is volt, fogalmam sincs :D -
RED BULL F #2712 Ha kilő a gyerek AWP-vel és a játék azt írja, hogy késsel ölt meg, az hack vagy egyszerűen csak szerver szinkronizációs hibája? -
komorszabi #2711 És ha a Faceiten fejlődök, akkor nem fogok a sima CS-ben is. Ugye? -
#2710 Igen, ugyanúgy dropol minden VAC-os szerver... -
komorszabi #2709 Nekem is nagyon felkeltette a figyelmemet ez a Faceit dolog, csak annyi lenne a kérdésem, hogy ugyan úgy droppolnak a szerverek, mint sima MM-ben?
Off: Ha valaki fel akar venni: komsza -
#2708 Amikor én játszottam faceit-n Cs-t akkor még nem volt rank rendszer, lehet teszek majd még1 próbát vele:) -
#2707 Teljesen jól be van lőve a rank :) Nem tudom mikor nézted, mi folyamatosan megyünk fel és kapjuk az egyre erősebbeket, akik velünk egy szintűek. Addig dobál erőset ameddig nem vagy berangsorolva :) Az össz vissz 3 meccs. -
#2706 2meccset játszottam rajta, még induláskor kb., LoLra használom inkább. Bosco szerintem többet tud mondani. Az alap rendszer elég jó, nem kell ip-t írogatni stb, viszont 1nagy gondom volt, pont ez a skill, hogy nincs meg mint az mm-ben az, hogy kb egyszintűkkel rak össze és simán kapsz nagyobb szintűeket is. Ahol számomra nem volt élveztess a dolog így. Gondolom nem az én kis ak-m szintjére van belőve a dolog. Egy próbát mindenképp megér "inni nem kér". -
#2705 beregelsz és rányomsz az 5on5 mixre :) itt is van rank rendszer, 3. meccs után rangsorol be -
#2704 Na ez a faceit majd érdekelne. Tudnál esetleg kicsit mesélni róla, meg megosztani a tapasztalataidat ezzel kapcsolatba?
Valamint, hogy milyen szinttől érdemes egyáltalán próbálkozni azon keresztül játszani? Kösz előre is ;) -
#2703 Faceit, végül is egy oldal ahol összerak ugyan úgy 5v5-re és játszhatsz 128tickes szerveren. Mindezt automatizálva, szervert add alád stb, + szoktak lenni kisebb- nagyobb versenyek is. -
Gyuszopapa #2702 Az valami szerver? -
#2702 Udv! Nem tudom hogy szabad e ilyet itt kerdeznem de:
Van magyar tort(nosteam) CSGO szerver?
Koszi a valaszt elore is. -
#2701 amióta faceiten játszom nyugodtabb vagyok és érdekes, marha szoros meccsek vannak :) most is játszottunk egy nagyon jót 16-13-ra kaptunk ki, de mi csesztük el sajnos... azt kell mondjam a csalók száma 0 volt az elmúlt egy hetet nézve :) sajnos most mehetek mm-ezni havernak küldit csinálunk :S -
komorszabi #2700 Én is ezt vettem észre, hogy éjszaka érdemes játszani, mert akkor vannak fent normális játékosok, akik tényleg meg akarják nyerni a meccset és segítik a csapatot. -
#2699 én éjfél előtt meg se próbálom a matchmakinget... tömve van csalóval...tegnap előtt este fél egykor beléptem és egy nagyon nagyon normális bandába dobott be nuke-ra...igen én is missiont csináltam... az ellen egy premade csapat volt mi meg összedobott társaság...mindenféle nyelven kommunikált mindenki de a kulcsszavak átjöttek és vertük is az ellent 16-6 ra... -
#2698 Jó írás nagyon, az előbb olvastam végig.
Ismerős volt nagyon a gondolatmenet, aztán a közepe felé ahol írtad a könyvcímet világossá vált, hogy miért :p.