Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
O.o
Én egyszer dust2n lõttem egyet mikor B t védtem, tunnel be volt smokeolva, és a random találatom fejest ért 😄 azóta jóformán ölni se tudtam vele 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tudtok olyan szervert ajánlani, ahol a játékmód olyan, hogy aki meghal, egybõl újraéled a map egy pontján. Sosincs vége kb a körnek, csak öl mindenki. Persze nem mindenki-mindenki ellen, továbbra is van ct meg t.
Ha szervert nem is tudtok, mi a neve ennek a játékmódnak?
köszönöm elõre is!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Eddig amin megtaltosodott a g500-an az a steelseries 4HD volt (a 9HD ugyanaz csak nagyobb), elotte sok evig egy icemat 2 uveg egerpadot hasznaltam.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
@Mardel: Nekem is egy Razer Diamondback volt az elsõ a sorban, egy szép piros, aztán váltotta egy kék, aztán egy 3G 😊 Utóbbinál kiszerettem a márkából, miután szétszedtem és láttam, hogy a korábbiakkal ellentétben halál gagyi mikrokapcsolók és alkatrészek vannak benne. Zsákszámra viszik is vissza a Razereket, egyes boltok leálltak a forgalmazásával a sok garizás miatt. Én személy szerint nem ajánlom a Razert senkinek már. A játékomat pedig csodával határosan pont a mai napon megtaláltam, ugyan csak BETA, de eszméletlen jó. Amirõl beszélek az nem más mint az új America's Army Proving Grounds. Aki megteheti próbálja ki, iszonyat élvezetes még a public is. Ötször annyi pontot és ezáltal XP-t kapsz ha éleszted a társaidat és a küldetésre koncentrálsz mintha ész nélkül öldökölnél, ezáltal mindenki figyel a másikra és még publicon is általam soha nem látott teamwork van. Nem arcolásból de 17 éve FPS-ezem neten, anno Quake 1-el kezdtem, de én ilyen élvezhetõ játékot nem láttam a cod1 óta 😊
Most meg egy Razer DeathAdder V2 Black Editiont vettem notihoz, mert a logitechnél kicsit elszálltak az árakkal.
Ezekben 90% hogy nem csalnak.
A beviteli eszközökre viszont azt mondom azért nem mindegy, én a mai napig visszatérek mindig az ezer éves MX518-amhoz (pár évente veszek néha valami olcsószart, mert szétmennek a csúszkái, de most is pl. itt van az asztalomon a polírpaszta, az LS1 meg már a fiókomban 😄D), egyszerûen ég és föld valami átlag egérhez képest. A billentyûzet már annyira nem kritikus, de kíváncsiságból egyszer kipróbáltam egy wireless-t és hát az azért felejtõs.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
sv_cheats 1
host_framerate 30 //60 legyen szerintem a minimum
playdemo demo_neve //vagy ugye shift+f2 és kiválasztod//Ha elérkeztél ahhoz a részhez amitõl szeretnéd venni:
startmovie fajlnev avi//ha vége
endmovie
Vagy simán demot frapsel rögzíted 😊
Remélem ez még mûködik 😄
De nekem innen lenne lényeges, hogy a demoból, hogy csinálok avi-t mondjuk,
Consoleba: record demo_neve
ha vége, akkor stop, vagy disconnectálsz. Visszajátszáshoz meg menüben shidt f1 vagy f2, betöltöd a demo fájlt és kész.
De az, hogy m4-el, majdnem, hogy oldalba, 100 pajzs, 100 élettel nem tudta betunkolni... ilyen szinten vicc.
Nyilván volt ezer alkalom, hogy hátba nem tudtam megölni valakit, de nem is vagyok profi😄
TF2-nél trükköztek azzal, hogy valamiket a videokártya programjában tiltottak le, 1 színû fal szinte ronda pixeles volt 😄
Lehet ati programban is mindent le kéne venni minimumra, hátha jobb lesz valamivel a helyzet (ahol program határra meg a beállítást ott meg manuálisra tenni). Persze van egy pont aminél nem fog jobban futni egy adott gépen.
Viszont akartam már kérdezni, hogy ez a többmagos képalkotás mit jelent?
Ha kikapcsolod, esik az fps?
Gondolom akkor ez akkor kell, ha többmagos a proci, nem? Viszont akkor én is On-ra állítom.
Amúgy minden low, kivéve: textúrák high, FXAA ON, AF 4x, Többmagos képalkotás ON (ezt ha kikapcsolom visszább esik az fps-em)
én fps_max 60-al szoktam játszani, úgy szépen fut és tudja is tartani, nagy ritkán esik 60 alá.
Pár helyen, pl train-en az alagútba nekem is felmegy 140-re az fps, de pl infernon kint, van, hogy 50... Filóztam, hogy beállítok egy 70-es max fps-t, mert ugye jobb a stabil, mintha ugrálna az fps szám.