9177
  • Metalmilitiakid
    Szerintetek ez a kombináció jó gémingre ?
    https://www.pcx.hu/termek/sennheiser-hd-205-ii-fejhallgato-93594
    +
    https://www.pcx.hu/termek/zalman-mic1-mikrofon-55926

A zalmant mindenhol ajánlják szóval abban nem nagyon kételkedem. Meg hát a sennheiser se egy mai cég. Az a bajom, hogy csak erről az oldalról válogathatok, mert garis a razer kraken pro és le lehet vásárolni és nem venném meg megint, mert törik mint a szar...
  • Metalmilitiakid
    Mi van mostanság a CS go val hogy 3-4 próbálkozás kell mire szervert találok ? De nem csak én hanem haverom is, mindig create game és botok lesz a vége.
  • ntex
    Akkor mehettek sörözni egyet.

• Szabi #2775
    kíváncsiságból nyitottam egy nyári ládát, 3 eurós fegyver volt benne :D

a második nyitásom meg 11 eurós fegyver :DD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.10. 11:51:12
  • ratgab
    A jövőben ha nyitni támad kedved javaslom ezt az oldalt! Kinyitsz pár száz ládát virtuálisan rájössz, hogy mennyire nem éri meg (számolja hányat nyitottál és mennyit költöttél rá. Tulajdonképpen a kulcs árát számolja).

Ha kell valami skin azt inkább érdeems megvenni. Késhez meg disznó mák kell ugyebár...
  • w77d
    az tuti, ráadásul a statrack-os késnél nem is vadásztam csak meccs végén dobott egy ládát és pont volt egy kulcsnyi pénz a steam accon :D amúgy vazze hasonló szerencse reményében azóta visszaforgattam a bejövő pénzt... nyitottam vagy 35 ládát de mindben centes cuccok voltak
  • ratgab
    Nem tudom melyikre gondolsz. Winter láda 10-12 cent (ez is volt 4-5 cent), kék esports meg 5-6 cent és a mennyiség fogy.

Amúgy most jöttem rá, hogy mekkora máker volt W77D. Nyitogattam ládákat egy virtuális ládaszimulátorral. Basszus kés nyitásához nagyon nagy mák kell (500 virtuális ládát nyitottam.... igen, nagyon ráértem :-D) és egyet se dobott.

Amúgy valóságban is nyitogattam ládákat. Legjobb nyitás egy AWP vérvonal volt, meg 3 stattrakos fegyó (five-seven, amit egyébként is imádok), egy famas és egy p2000.
  • Szabi #2771
    #2765 - #2771 törölhető is.. :D
  • Jim Morrison
    Nehari :( szuper lett
  • Szabi #2769
    -.-
  • Jim Morrison
    ez tartott 1 hétig? és még csak nem is jó?: D
  • Szabi #2766
    jé, elindult a téli ládák ára felfelé.. amit 0.03-ért lehetett venni, már 0.04-ért ellehet adni :DD
  • Szabi #2765
    ha beállítottad háttérnek akkor törölheted is a kommentem :D

http://sg.hu/forumkepek/2014_08/1407579808.jpg

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.09. 12:24:24
  • Metalmilitiakid
    Én a lépcsőn álltam a kanyarba onnan dobtam a gránátot, azért tudtam hogy pontosan bement ahova kellett és hogy nem kerülte ki. Nem csak lepattintottam a falon :D De am igen megesik hogy 3 granatot is túlélek egy körben.
  • ntex
    Demót nézd vissza, a gránátokat lehet maga a kőrakás fogta fel. Esetleg beállt lépcsőre a fal mellé és pont nem kapta el. Egyébként nem kell ilyeneken meglepődni, volt hogy mellettem robbant a gránát és alig sebzett, máskor meg 85-90 hp-t levesz 3-4 méterről.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2014.08.09. 02:17:39
  • Metalmilitiakid
    Most futottam bele egy szép gyerekbe. Ct ként beszaladt d2 alsóba és beállt a kőrakás mellé a sarokba. Végig néztem nem jött ki. Bevágtunk rá 2 gránátot, majd rászaladtam, kilőtt fejessel p90 + a 2. gyereket is és 100 hp val sétált fel a lépcsőn. Nem tudta elkerülni a gránátot sehogy, maximum 1 méterre robbant mind a kettő tőle és semmi. Még a páncélt se vitte le. Én meg így wut ? (a 4 ak golyót amit az irányba küldtem fél méteren már meg se említem.)
  • bosco05 #2761
    bug.csgo
  • Metalmilitiakid
    Az normális dolog, hogy néhány pályán, pl vertigo és talán nuke. 1v1 szituációban, miközben én sétálok 3 különböző lépes hangot is hallok ? Sőt néha még különböző lövéshangokat is. Ez mi a jó ég ? Így kicsit nehéz lehozni a köröket amikor bedob egy ilyet a végére.
  • bosco05 #2759
    ennyi, az arra való
  • Gerdzso
    Nekem egyikben sem jött be a zombimód, ha zombis játékot akarok, akkor előveszem a L4D2-t vagy a Killing Floort vagy társait. :)
  • Panzeradler #2757
    RENDES, hátha így érhető. Az, hogy felugrálnak különböző pontokra, és negevvel lőnek az nekem nem szórakozás.
  • bosco05 #2756
    ezer éve van
  • Panzeradler #2755
    Rendes zombi modnak örülnék, cod:mw-be imádtam.
  • Jim Morrison
    Most oruljek vagy ne?^^
  • bosco05 #2753
    jól olvastad :)
  • Panzeradler #2752
    Nem ehhez, hanem a CS: Onlinehoz, én legalábbis azt olvastam.
    Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2014.08.08. 12:10:14
  • Jim Morrison
    Ti is hallottátok hogy lesznek zombik? o.o
  • Metalmilitiakid
    Mi van most a steam el ? Semmilyen casual game et nem képes összehozni, se breakout se active duty, csak is create el botokkal.
  • lalakov
    Megtaláltam.
  • lalakov
    Köszi. Mivel nyitod ki? Az esport kulcshoz csak a 2013-as láda van írva.
  • w77d
    esport 2014
  • Jim Morrison
    megjött a kedvem a nyitáshoz, hátha megint bemákolom :D bár ha megint ak-t nyitok lehet megtartom :c
  • lalakov
    Breakoutot nyitsz?
  • w77d
    Na végre elment 107 ojróért a kés...mondom csak úgy poénból nyitok még egy ládát, erre esett egy AK47 jaguar, ami meg 19 ojróért ment el... kifizetődő CS-vel tolni :D
  • Jim Morrison
    Beragadt. Fix
  • Spészgószt
    Mert ők sem egyénisegek... :)
  • Panzeradler #2740
    Ez most olyan, hogy a drukkerek miért hordanak csapat mintás sálat/ruhát stb.:)
  • w77d
    egyet értünk
  • Spészgószt
    Ezt sose ertettem miert jo az ha valami csapat matricaja van az En sajat fegyveremen... ha mar matrica, akkor legyen egyedi, ami engem tukroz...
  • Panzeradler #2737
    csapatos matricákat szeretem(Fnatic, IBP csak)