9177
-
#2818 LOL mag7 powa....én is imádom :D -
#2817 14-12 huhú. fnatic eco jön. -
#2816 jaja, CT- be hozzák úgyis ! -
#2815 10-9
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 16:41:11 -
#2814 elég csúnyán áll a fnatic, kapják ...
10:5 a VP-nek eddig.... -
#2813 Virtus Pro - Fnatic
esltv_cs
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 16:05:45 -
#2812 navi 'bemakkolta'.... most fel is ment bennem a pumpa :D -
#2811 17:17 asztakurva -
#2810 basszus, 15-15re kiegyenlített navi :'( -
#2809 má nem azért, de mire visszaültem a géphez copenhagen wolves - natus vincere 13-13 dust_2-n. -
#2808 Titan részéről nem tetszett, hoznak 15kört majd nem képesek hozni utána 1et, szenvedés volt.
De mondhatnám NIP-éket, ott a stílussal bajom, wolfék ellen, végig olyan érzésem volt mintha csak "játszanának" velük, getright nem tudta hátba lőni 1iket alsóból, vagy épp amikor 25töltényes ak-t bevágja alsóba friberg és pisztollyal lövi le kapunál, majd ezek után kikapnak epsilontól, aztán meg kamerába ott ujjonganak, hogy meglövik HR ellen. Persze lehet csak én gondolok többet bele mint kéne.
Engem jobban érdekel Fnatic vs. VP(ez szerintem nagyon jó meccs lesz, Fnatic ezzel a felállással elég erős lett), Dignitas vs Titan(remélhetőleg). Aztán emglátjuk hogy alakul, Fnatic vs NiP meccsnek örülnék döntöre. -
#2807 Olyat már csinált Friberg is :D Benne van :) Szerintem is az egyik legjobb meccs volt. -
#2806 Most tényleg nem értem, hogy miért pont a c9 titan meccset hoztad fel, mikor számomra az egyik legizgalmasabb volt. Scream 86.2%-al lőtte a fejest, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy szar :) Ha meg NbK leesésére gondolsz az valóban vicces volt :) Na de hát ízlések és pofonok. -
#2805 Azt tudod ugye hogy ez a cloud 9 a régi complexity és ESEA-n döntős volt :) Nem tudom mi bajod, tök jó meccsek vannak. -
#2804 LDLC cs Navi : LDLC nyert. -
#2803 jaaa :)
Igen volt, de nekem ezeken a minőségen nem volt annyira nézhető, most (ez) viszont tök jól jön. -
#2802 Nem a képi minőségre értettem hanem amit nyújtanak a csapatok, titan vs c9?:)
Azért nem tökéletes a dolog, főleg amcsi streamereket nézzek(néznék) és ott nagyon sokszor van, hogy megakad a stream, ez leginkább olyanoknál jön elő akik nem "partnership"-esek. Ez a source/high állítás meg szerintem(!) volt a felvásárlás előtt is. -
#2801 teljesen jó minőségben nyomják, high on és source on is. Mióta megvették twtichet mintha új erőre kaptak volna. Nem tudom, hogy ez már a felvásárlás utáni fejlesztések eredménye, vagy csak simán eljutottak addig, hogy már lehet közvetítéseket nézni. -
#2800 Minőség, persze tudom első napok, de azért ne szórakozzanak már összevissza....
Eredmény szempontjából addig boldog vagyok még Fnatic nyer:) -
#2799 Mármint minőség szempontjából, vagy eredmény szempontjából siralmas? :) -
#2798 Félig nézzem is, attól függ, hogy kik játszanak, de eddig nagyon siralmasak a meccsek.
3twitch meg azért van benyomva, mert ismerősöknek segítek akik dolgoznak:) -
#2797 egy acc egy TV....
most vagy 3 db cs:go acc-a van, vagy több játékot is figyel... -
#2796 Ha több fut több eséllyel dob ? Illetve hol kapcsolom ebbe a mobil nézetbe. -
#2795 Nem eszi meg a géped, ha mást is akarsz csinálni, nekem 3böngészöben megy a twitch játszani amellett nehezebben lehet. -
#2794 mit takar a mobil nézet ? -
#2793 ja -
#2792 thx megvan.... és ha most nézem a twiccsen és valamit dob akkor majd azt látni fogom ha belépek a játékba...gondolom....
vagy semmi egyéb speckó nem kell ehhez a TV-s változathoz csak linkelni kell a steam fiókot és kész...ugye...?
-
#2791 Itt -
#2790 thx és hogy tudom hozzákapcsolni a steam fiókom...?
-
#2789 Ezt berakod háttérben mobil nézetben és kész is, jön a drop ha szerencséd van. -
#2788 meddig tart ez az egész?
illetve "idle"-ben lehet nézni ? vagy minden meccsre újra be kell lépni? hogy megy ez? vagy olyan mint egy TV csatorna hogy belépek és nézem amíg megy rajta valami....? me igazából Qrvára nem érdekel egyik sem csak hátha dob valamit... én meg addig elvagyok mással, vagy itthon se vagyok elmegyek inkább túrázni ... -
#2787 De akkor az is elég, ha a játékban nézem, nem? -
pLau #2786 A nézőknek esnek akik twitchen vagy a játékban nézik. Össze kell kapcsolni a Stemaet a twitchel és akkor van esélyed arra, hogy neked is esik. -
#2785 Én is néztem a közvetítést, és nem jöttem rá, hogy mi alapján esnek a ládák. -
#2784 Az ESL One Cologne 2014 CS:GO Championship emléktárgyak a játékosoknak esnek? -
#2783 Ha valakit érdekel még:
ESL One Cologne 2014 -
#2782 utóbbi pár napban csak MM. Ma is játszottam egyet, majd kövi meccsen kezdett kidobálni...
Fájl átvizsgálás tudom, csak ugye az nem végez annyi idő alatt, hogy utána vissza tudnék menni... Előbb leállítottam a vizsgálatot, directx telepít, de mire elindult azt írta 1h 59min - re ki lettem rakva... -
#2781 azért mert publicolsz, csinálj egy fájl átvizsgálást steammel -
#2780 Dejó, megint mindig kidobál pure server file problemmel vagy mi a franccal...király. Kickelni meg nem kickelnek a csapattársaim mikor visszamegyek fél percre.
-
#2779 Nektek működik a játék? Folyamatosan bezárja magát.