Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot steamen vettem és töltöttem le pár dolgot de hiába a videokarim 512-es a gép többi része elég erös.
Ha valakinek van ötlete ossza meg velem pls elöre is köszönöm.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
0-13ra vezetnek, friberg 34-1 es tattal 😄 global elite könnyõ neki 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

-processheap -high "
Ez a parancs mit állít be?
Mardel! Még sok-sok évvel ezelõtt azért kezdtem el játszani CS-vel, mert láttam Kodiak Source-os videóit, és szinte minden irományát elolvastam. Az egyikben azt írja, hogy az egereket úgy állították be minden verseny elõtt (vagy akárhova, ahova mentek játszani), hogy adott volt egy fix cm, aminek a megtételénél a karakter 360 fokot fordult a játékban a karakter. Ez nála a 45 cm (!!!) átmérõjû egérpadjának felelt meg.
De ami a legfontosabb: "Annyit érdemes még megjegyezni, hogy a sensitivity-bõl sincs jó vagy rossz -persze az extremitásokat érdemes kerülni-, minden csak megszokás kérdése, van aki gyorsabb egérrel szeret játszani, van aki lassabbal, de bármelyiket meg lehet szokni és hatékonyan lehet használni."
Persze vannak nála jobb játékosok, de azért mégis csak elértek valamit.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most is 2000 DPI-n 2.25-ös sensi-vel játszom. <#vigyor0>#vigyor0>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nézd meg, hogy sourceban hanyason van, és ha ugyanazt szeretnéd, akkor ugyanazt az értéket beállítod go-ban is. console-ba sesitivity parancsal tudod állítani szerintem legegyszerûbben
Van egy kis gondom, méghozzá az egér érzékenységével. Source-ban nagyon profin be tudtam állítani ezt a dolgot (mármint számomra megfelelõen). Az egérpad kb. A3-as méretû, és ennek megfelelõen szeretem, ha alacsony érzékenységen játszom. Játékon belül levettem mindkét tengely érzékenységét a minimumra és a DPI-t is minimumra állítottam az egeremen, aminek az eredménye az lett, hogy a menüben a fél asztalon át kell húznom a rágcsálót hogy elérjek az egyik gombról a másikra, viszont ingame meg 3-4 centi után teljesen megfordul az ember. Ez nekem túl érzékeny, lehet ellene tenni valamit?
Köszönöm elõre a segítséget!
Már csak a mintákat kell bemagolni. 😄D link
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lassan 300 óra után se tudom azt mondani, hogy jól játszom, millió dologra kell figyelni, megtanulni(mondjuk ezeknek egy része csak az új CS játékosoknak új), én úgy érzem van benne nehézség. De ez csak competitiven jön ki, sima DM mapokon top 3 általában megvan, competitivbe pedig silver elite és gold 1 között mozgok elég nagy a különbség.
Végszóra szerintem adj neki esélyt, jó szórakoztató játék tud lenni, fõleg ha van 5 ember akikkel TSel tudsz játszani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
namár ha egy m4el vagy akval elkezdesz tunkolni az elsõ 2 lõszert még a fejénél sütöd el de utána már kb az ágyékára kell célozni mivel nagyon felhord a fegyver
nézzél meg pár global elites meccset hogy ott hogyan lõnek, ha csak a szerencsérõl szólna az egész nem rekedne meg az ember egy ranknál
a desertet is nagyon gyengítették a sourcehoz képest, sokkal pontatlanabb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Valakinek esetleg valami ötlete? Ja, tök mindegy, hogy 64, 128-as szerver, ugyanaz a nóta. Emiatt nem is veszek semmit, csak desert meg kevlár.
Azt be lehet állítani. ("foobar2000 egy ingyenes (de nem szabad forrású) audiolejátszó Windows operációs rendszerekre. Fejlesztõje egy egykori Winamp-programozó, Peter Pawlowski.")
Lassan 10 éve ezt használom windowson. <#vigyor>#vigyor>
Tudja valaki, hogy a CS:GO-t hogyan lehet beállítani egy 2.hangkártyára???
2 hangkártya van a gépemben és az alaplapin zenét szeretnék hallgatni a másikon meg a go kéne fusson....
eddig nem volt gond mert alapértelmezett volt a 2. azon ment minden a fülesben, a winampot meg simán át tudtam rakni az alaplapira...de winamp meghótt lecseréltem egy geci itunes-ra azt a fost meg sehogy nem tudom átrakni másik hangkártyára...de ha cs-t nem deaz Itunes-t tudja valaki hogy lehet átkonfigolni más hangkártyára az is jó 😉
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Kösz a tippeket
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezeket próbáld meg hátha, hirtelen ennyi juttot az eszembe:
1.
Elõször is próbáld meg az alapokat videókártya, hangkártya driver frissítés, chipset. Minden egyéb ilyen dologból keresd meg a legújabbat és telepítsd fel.
2.
Aztán steamen belül jobb gomb csgora menj a helyi fájlokra (angolul nem tudom hogy van) és a játékfájlok épségének ellenõrzése. Várd meg még végez.
Szintén jobb gomb csgo-ra, ezeket a parancsokat add hozzá az indítási beállításokhoz:
-processheap -high
3.
Keresd meg intézõben a Steam mappádat (alapértelmezettként C😛rogram filesSteam)
Steam mappán belül Steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive
csgo.exe -re jobb gomb, Program futtatás rendszergazdaként.
Ha így se jó akkor nem tudom mi lehet a gond, esetleg géped átnézése virusírtóval, ccleaner lefutattása is ajánlott sztem. Nem a terheli valami a gépet feleslegesen?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Olyan gondom támadt, hogy ma du. megvettem steamen a játékot és néha illetve többször mint néha, belaggolnak a játékosok ahogy futnak; vagy amikor ugrálok, legugolok akkor is szaggatva futnak mintha laggolna a szerver. Az fpsem 120 körüli néha megy le 80-ra de nincs összefüggés az fps esés és a szaggatás között.
A játék full grafon fut, pár beállítást lentebb vettem, meg tettem be egy fps gyorsító scriptet de semmi változás. Nem világrengetõen zavaró, de nem is kellemes.
A játék egyébként szépen megy szaggatás nélkül. A pingem 40 körül van, tehát nem a nettel van gond.
Esetleg valakinek valami ötlete?
Hasonló mint ezen a vidin:
Kor ido meg boven eleg, egyik oldal tamad a masik meg ved
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Pár hétig küldtem ott, azt megvettem a játékot és utána egy ideig nekem is ilyen skillem volt a sok kényszergyakorlás miatt 😄