9177
  • Spészgószt
    LOL mag7 powa....én is imádom :D
  • Jim Morrison
    14-12 huhú. fnatic eco jön.
  • Spészgószt
    jaja, CT- be hozzák úgyis !
  • Jim Morrison
    10-9
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 16:41:11
  • Spészgószt
    elég csúnyán áll a fnatic, kapják ...
    10:5 a VP-nek eddig....
  • Jim Morrison
    Virtus Pro - Fnatic
    esltv_cs
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 16:05:45
  • Jim Morrison
    navi 'bemakkolta'.... most fel is ment bennem a pumpa :D
  • Roger6
    17:17 asztakurva
  • Jim Morrison
    basszus, 15-15re kiegyenlített navi :'(
  • Jim Morrison
    má nem azért, de mire visszaültem a géphez copenhagen wolves - natus vincere 13-13 dust_2-n.
  • Panzeradler #2808
    Titan részéről nem tetszett, hoznak 15kört majd nem képesek hozni utána 1et, szenvedés volt.
    De mondhatnám NIP-éket, ott a stílussal bajom, wolfék ellen, végig olyan érzésem volt mintha csak "játszanának" velük, getright nem tudta hátba lőni 1iket alsóból, vagy épp amikor 25töltényes ak-t bevágja alsóba friberg és pisztollyal lövi le kapunál, majd ezek után kikapnak epsilontól, aztán meg kamerába ott ujjonganak, hogy meglövik HR ellen. Persze lehet csak én gondolok többet bele mint kéne.

Engem jobban érdekel Fnatic vs. VP(ez szerintem nagyon jó meccs lesz, Fnatic ezzel a felállással elég erős lett), Dignitas vs Titan(remélhetőleg). Aztán emglátjuk hogy alakul, Fnatic vs NiP meccsnek örülnék döntöre.
  • bosco05 #2807
    Olyat már csinált Friberg is :D Benne van :) Szerintem is az egyik legjobb meccs volt.
  • s0n1c
    Most tényleg nem értem, hogy miért pont a c9 titan meccset hoztad fel, mikor számomra az egyik legizgalmasabb volt. Scream 86.2%-al lőtte a fejest, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy szar :) Ha meg NbK leesésére gondolsz az valóban vicces volt :) Na de hát ízlések és pofonok.
  • bosco05 #2805
    Azt tudod ugye hogy ez a cloud 9 a régi complexity és ESEA-n döntős volt :) Nem tudom mi bajod, tök jó meccsek vannak.
  • Jim Morrison
    LDLC cs Navi : LDLC nyert.
  • Jim Morrison
    jaaa :)

Igen volt, de nekem ezeken a minőségen nem volt annyira nézhető, most (ez) viszont tök jól jön.
  • Panzeradler #2802
    Nem a képi minőségre értettem hanem amit nyújtanak a csapatok, titan vs c9?:)

Azért nem tökéletes a dolog, főleg amcsi streamereket nézzek(néznék) és ott nagyon sokszor van, hogy megakad a stream, ez leginkább olyanoknál jön elő akik nem "partnership"-esek. Ez a source/high állítás meg szerintem(!) volt a felvásárlás előtt is.
  • Jim Morrison
    teljesen jó minőségben nyomják, high on és source on is. Mióta megvették twtichet mintha új erőre kaptak volna. Nem tudom, hogy ez már a felvásárlás utáni fejlesztések eredménye, vagy csak simán eljutottak addig, hogy már lehet közvetítéseket nézni.
  • Panzeradler #2800
    Minőség, persze tudom első napok, de azért ne szórakozzanak már összevissza....
    Eredmény szempontjából addig boldog vagyok még Fnatic nyer:)
  • s0n1c
    Mármint minőség szempontjából, vagy eredmény szempontjából siralmas? :)
  • Panzeradler #2798
    Félig nézzem is, attól függ, hogy kik játszanak, de eddig nagyon siralmasak a meccsek.

3twitch meg azért van benyomva, mert ismerősöknek segítek akik dolgoznak:)
  • Spészgószt
    egy acc egy TV....
    most vagy 3 db cs:go acc-a van, vagy több játékot is figyel...
  • Metalmilitiakid
    Ha több fut több eséllyel dob ? Illetve hol kapcsolom ebbe a mobil nézetbe.
  • Panzeradler #2795
    Nem eszi meg a géped, ha mást is akarsz csinálni, nekem 3böngészöben megy a twitch játszani amellett nehezebben lehet.
  • Metalmilitiakid
    mit takar a mobil nézet ?
  • Jim Morrison
    ja
  • Spészgószt
    thx megvan.... és ha most nézem a twiccsen és valamit dob akkor majd azt látni fogom ha belépek a játékba...gondolom....
    vagy semmi egyéb speckó nem kell ehhez a TV-s változathoz csak linkelni kell a steam fiókot és kész...ugye...?
  • Panzeradler #2791
    Itt
  • Spészgószt
    thx és hogy tudom hozzákapcsolni a steam fiókom...?
  • Panzeradler #2789
    Ezt berakod háttérben mobil nézetben és kész is, jön a drop ha szerencséd van.
  • Spészgószt
    meddig tart ez az egész?
    illetve "idle"-ben lehet nézni ? vagy minden meccsre újra be kell lépni? hogy megy ez? vagy olyan mint egy TV csatorna hogy belépek és nézem amíg megy rajta valami....? me igazából Qrvára nem érdekel egyik sem csak hátha dob valamit... én meg addig elvagyok mással, vagy itthon se vagyok elmegyek inkább túrázni ...
  • lalakov
    De akkor az is elég, ha a játékban nézem, nem?
  • pLau
    A nézőknek esnek akik twitchen vagy a játékban nézik. Össze kell kapcsolni a Stemaet a twitchel és akkor van esélyed arra, hogy neked is esik.
  • Roger6
    Én is néztem a közvetítést, és nem jöttem rá, hogy mi alapján esnek a ládák.
  • lalakov
    Az ESL One Cologne 2014 CS:GO Championship emléktárgyak a játékosoknak esnek?
  • s0n1c
    Ha valakit érdekel még:

ESL One Cologne 2014
  • Jim Morrison
    utóbbi pár napban csak MM. Ma is játszottam egyet, majd kövi meccsen kezdett kidobálni...
    Fájl átvizsgálás tudom, csak ugye az nem végez annyi idő alatt, hogy utána vissza tudnék menni... Előbb leállítottam a vizsgálatot, directx telepít, de mire elindult azt írta 1h 59min - re ki lettem rakva...
  • bosco05 #2781
    azért mert publicolsz, csinálj egy fájl átvizsgálást steammel
  • Jim Morrison
    Dejó, megint mindig kidobál pure server file problemmel vagy mi a franccal...király. Kickelni meg nem kickelnek a csapattársaim mikor visszamegyek fél percre.
  • lalakov
    Nektek működik a játék? Folyamatosan bezárja magát.