Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Rarity szerint kapsz 1el feljebb lévõt, azonos "csomagból". Anno végignéztem pár skint, max akkor éri meg lecraftolni, ha összejött a 10db dropból, és nem kell semmire neked, különben árba ugyan oda jössz ki. + ugye ott a random esély, hogy melyiket kapod.
Jim Morrison
mondasz valamit, pár hónapja még asszem leave nélkül is lehetett feladni 😄 viszont ha mind az öten lelépünk biztos nem kapunk büntetést? rankba beleszámít?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tutituti
akkor még egy kérdés.

Trade Up Contract

Van lehetõség 10 tárgyat berakni és ebbõl lesz egy jobb tárgy.Ezt megéri csinálni vagy teljesen felesleges.nem random hogy mit kapunk?
Értsd.Ha berakok 10 common semmit nem érõ aug skint,majd ebbõl csinálok egy másikat akkor esély lehet arra hogy ár/érték arányban jobbat kapok?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Panzeradler
Valve szerverrek voltak rosszak, elvileg most már jó.
tutituti
egy kérdés:
Februárban lejár ugye az Op bravo.
A ládákahoz ettõl függetlenül kulcsot lehet még venni?Illetve a láda megmarad vagy instant törlõdik?

A feladásra meg annyi hogy minap összefutottam egy Competetive alatt egy csalóval.Mondom ezt úgy hogy átlátszó volt ahogy játszott.nem belemagyarázás.A csapattársak kiléptek mellõle a végefelé(kikick-keltették magukat).

Mi megpróbáltuk feladni,nem sikerült.Így a végén akit tudtam kiszavaztam és én maradtam egyedül(haverokkal együtt játszok),még így se engedte feladni,pedig egy közülünk inkább kilépett és bevállalta a x óra eltiltást.

Tehát nálunk nem sikerült.(amúgy meg a neve is árulkodó volt xyz account 2,megnéztem az elõzõn VAC ban és ezen is volt már.Eszméletlen hogy mit élveznek ezen.)

Ja és még egy kérdés.két napja alig dob be minket szerverre,pedig állítottunk a ping csúszkán is.se dust 1-2 se semmi.ez egyedi dolog vagy másoknál is nehézkes most bejut egy competetive-be?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kifli
sourcera és csgo-ra is van votekick 😊
Mondjuk az már megint más, hogy nem hivatalos szervereken...
😄

Ez nem 1.6 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LocalPatriot
Áhh, ez kellett nekem. Köszönöm szépen!
Este ki is próbálom.

Ám egyszer azért kaptam 1 hét eltiltást, mert az egyik player rendesen felidegesített. Én meg kör elején elkezdtem lõni.

Persze mivel bnõm elutazott, így nem csoda, ha gyorsan ideges leszek...😄
Panzeradler
esc--> call vote
Shep
votekick paranccsal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LocalPatriot
Persze értem, csak azt nem tudom, hogy hogy lehet valamit megszavaztatni?
Pl pub-on hogy lehet megszavaztatni azt, hogy valakit rúgjanak ki...?
Ha ki kickeltek valakit akkor sem lehet feladni! Akkor lehet feladni, ha valaki kilép a csapatodból és feladja. Még úgy tudjátok feladni a meccset büntetés nélkül, hogy a csapatodból mind az 5 ember lelép a szerverrõl, ilyenkor megy még a játék egy kört botokkal és utána eltûnik a menübõl a figyelmeztetés, hogy feladod-e vagy újra csatlakozol! Remélem érthetõen fogalmaztam! 😊

ARSENAL&POKER

LocalPatriot
Igen, tuti többet nem lépek ki, csak amikor látom, hogy szarrá aláznak minket, nincs kedvem végigszenvedni. És, hogy lehet szavaztatni, hogy kirúgjunk valakit?
Jim Morrison
1, csak azért ne lépj ki mert veszít a csapatod
2., ahhoz hogy fel tudjátok adni, elõször ki kell valakit Kickelni a csapatból (ha mind az öt játékos bent van nem lehet surrendelni)

Egyébként rank szempontjából rosszabbul jársz ha feladjátok mint hogy simán vesztetek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Olyan kérdésem lenne, hogy ha elindítok egy versengõ módot, hogy, vagy mivel lehet megszavaztatni, hogy feladjuk?
Ugyanis, már másodszor kapok 1 hetes bannt...:S
Jim Morrison
bravo meg lett hosszabbítva feb 5ig

kekeN7
ATI vezérlõpulton függõleges szinkronizálás kikapcs?

Jim Morrison
nem tudom mit lehetne, ha tök minimumon, mindent kikapcsolva is ennyi. legalább 60fps megvan.

frango
Teljesen mindegy, hogy mit állítok. Mindig ugyan annyi.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jim Morrison
azon max a felbontás segít, meg élsimítás. Ilyen ez a source engine.

frango
Miért van az, hogy akármit állítok a video settingsben, mindig 90-130 között van az fps-em?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jim Morrison
Ja, tegnap pár órán keresztül szarok voltak a szerverek, 14-12 nél kifagyogatott meg ilyenek. De aztán estére jó lett, vissza is nyertem a sima ak rankom 😄 (5nyert,1döntetlen)

LocalPatriot
<#worship>

Ám tegnap nem kicsit baszott fel ez a játékmód. Csapatváltásnál lefagyott.
Pedig meglett volna a 9-ik gyõzelem... Ám nem megyünk majd együtt játszani?
kifli
Kapsz egy medált, meg esnek opbravo fegyverek. 20-a után pedig nem játszhatsz már ezeken a mostani pályákon, jön az újabb operation valami, újabb közkedvelt community mappokal újabb fegyverekkel. Az elõzõek sem kerültek be a mostaniba, szóval nemhiszem, hogy ezek benne lesznek a következõben. (vagyis az operation payback-bõl a seaside bennemaradt a bravoban is)
kifli
nincs csík, vagy vált a rangod vagy nem.
Spészgószt
A barvo mapokon ezután se tudsz játszani csak ha van bravód...
ez egyfajta dlc...
plusz pályák...nem fizecc nincs bravo map..és késõbb se... 😄
de ha jön charlie lehet benne lesznek a bravo mapok is...érdemes megvárni, nehogy fölösbe vedd meg... de ennek olvass utána kicsit steam fórumon...biztos le van írva pontosan...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Ha most veszek operation bravot, akkor 20.a utan olyan lesz mintha meg sem vettem volna? Szal nem lesz semmivel tobbem mintha nem vettem volna meg?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

LocalPatriot
<#worship>

Én eddig meg csak publicoltam... na mától csak ezzel a móddal játszok.
Jim Morrison

LocalPatriot
Értem már.
Akkor jól ki van ez találva. És akkor minden meccs után van valami xp csík, és jelzi mennyi xp-t kapok az adott meccsért?
kifli
nem csak a nyeres meccsek számától függ. pontot kapsz, és valamilyen képlet alapján számolnak. Nyilván kapsz pontot azért, ha nyer a csapatod, azért ha lelõsz valakit, annál többet kapsz, minnél magasabb a megölt játékos rangja. Függ a nyert körök számától egy meccs alatt. k/d-tõl, szerintem attól is, hogy milyen fegyverrel öltél.

Szóval elég bonyolult. 10 nyert meccstõl kezd el számolni. Valószínûleg azért, mert úgy határozták meg, hogyha van 10 nyert meccsed, onnantól játszottál annyit, hogy rendesen mérhetõ legyen a statisztikád.
LocalPatriot
Ja, értem. Nekem ott nincs semmi, mert csak 8 nyert meccsem van.
Azt hittem ez a globál elite valami játékmód.
Van errõl valami táblázat, hogy melyik rankhoz, hány nyertes meccs szükséges?
kifli
10 nyer copmpetitive meccs után kapsz rangot. Fõmenüben is látod bal felsõ sarokban a neved alatt.
LocalPatriot
Mi ez a global elite? valami rank? Hol lehet ezt megnézni?
én dupla ak és seriffcsillag között mozgok általában de egyszer kaptam supreme rankú ellent is, ált velem egyenrangúakat dob max 1-2 fõ aki max 2 rankal erõsebb

jah a supremet bravo mapra dobtam amin ritkán játszanak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
én most sima ak vagyok, hála remek csapatoknak visszaestem egészen dupla ak ról... sasok voltak nekem is, de global elite még sosem. Gondolom csoportban voltak, úgy lehetett így, ha minden igaz készült screenshot, esetleg késõbb feltöltöm.

Panzeradler
2X játszottam global elite ellen, sasok ellen meg nagyon sokszor, az átlag meg ak-sok vagy unranked mindezt ugy, hogy 1-3 csillag között mozgok, imádom az MMet.<#zavart2>
Jim Morrison
na, majd én is rakok be klipeket, sajnos editor most nincs a notimon, meg amit múltkor felvettem 1v5 clutchot vertigon, sajnos nem figyeltem és 1080p ben vettem, kicsit szaggat 😄

btw most volt elõször italyn (itt GO ban, MM), hadd nem mondjam milyen ideges voltam. Simán hoznunk kellett volna a ct oldalt, de csak 8-7lett ide, aztán a legutolsó körben 15-14vezetett az ellen, 1 afk nk volt... ráadásul enemy team úgy nézett ki, hogy az elsõnek volt 47 vagy mennyi killje, másodiknak 17... kiderült Global Elite volt... egyedül hozta ct oldalt awp vel.

lalakov
Köszönöm. Ahhoz viszont új belépõt kell venni, nem? Ezt a Bravo-t 6 napért már nem érdemes.
kifli
akkor vége van igen

Ez már a második op bravo, valószínûleg jön harmadik a legnépszerûbb workshop mapokból...
Jim Morrison
ha minden igaz. Utána Operation Charlie vagy mi 😄

Haa nem veszed meg a bravo kulcsot akkor is kaphatsz bravo ládát 😊

ARSENAL&POKER

lalakov
Az operation bravo-nál van egy január 20-i dátum. Akkor véget ér vagy mi a szösz ez?
akkor már énis

Spészgószt
örökre...sõt tudod hívni a haverjaidat is akiknek nincs és együtt tudtok játszani, ha TE csinálod a lobby-t !
sõt kaphatsz bravo-s ládát is nem csak sima cs:go-sat !

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h most le vannak ugye árazva az operation bravo passok 0.75eurora ami elég olcsó a 4eurohoz képest
szoval ha ezt megveszem akkor 1x lehet használni csak vagy pedig azzal aktiválom örökre a mapokat?

Jim Morrison
1-1 killrõl fölösleges klipet készíteni, fõleg ha még az is autosniper... bocsi, de nem jó 😞 ak-vel 3-4es streakek jöhetnek meg ahhoz hasonlók 😊

ujraraktam 4x csak ennél a játéknál indul ujra pl source is hibátlanul megy vagy gta4 ami gépigényesebb. confighoz nem nyultam.A directx 10.1-et akartam felrakni de nem találtam 11 van fennt a shardermodel 4.1 ugyanazt csinalja? a videokártya driver friss.de inditáskor amugy mintha a felbontás szét csuszna de akkor már restart 😞