9177
  • HunnernesKonge
    Eleged lett a versengő módból?

Simán magát a GO-t nem lehet, csak az egész steammel.
    Steam - > Settings -> Interface

szerk: lehet hogy téves info... Állitólag lehet külön játékot is.

Játékon jobbkatt -> tulajdonságok -> nyelv fül
    De ezt még nem használtam
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.08.19. 15:54:54
  • attiGT
    hogy lehet angolra valtani a nyelvet? borzalmas ez a magyar nyelv...
  • Metalmilitiakid
    jó neked, nekem naponta vagy 2 naponta esik valami...
  • Roger6
    Tegnap 4 és fél órát nyomtam, és 1 db skin esett, az is hajnali 2-kor. Örültem neki, mert addig nem akartam lefeküdni, amíg nem esik valami egyrészt, másrészt meg a 4 és fél órát kicsit soknak tartom, ugyanis legtöbbször legalább óránként esik valami.
  • Maak
    Az igen, mit melozol pontosan? Parlamentben tenykedsz tan? Mer azer' a ~12k-s oraber az nem olyan suru...
  • Metalmilitiakid
    Valaki adjon már vmi tippet hogy mit állítsak át a steamen vagy a játékban, hogy találjak szervereket rendesen. Délután 1 van, nyári szünet még, de akár éjszaka keresek 11-03 ig, ha simán 6-7 óra körül délután az esetek 80% ban Create game lesz belőle és botokkal kell kezdenem. Tegnap több mint 15 percig nyomtam a keresés, create, kilépek, keresés, create, kilépek... kört mire kaptam egy szervert. A ping 150 re van állítva, ami sztem több mint elég kellene hogy legyen. Illetve 1-2 hónapja még 30x kellett ugyanígy ki-be lépkednem, hogy visszakerüljek arra a szerverre ahol tradelni akartam egy gyerekkel csak kifagytam, mert annyi volt a szerver. Most meg semmi. Se casual active duty, se deathmatch active duty. Egy kicsit kezd már kiidegelni, és nem csak nekem van így, hanem haveromnak is aki az ország másik felén lakik, illetve 2 accom van és abból is mind a kettőn ezt csinálja. Már nemtom mit kellene művelnem, hogy ne legyen külön művészet a szerver keresés.
  • Spészgószt
    max a nagyobb értékű itemeken lehet számottevő hasznot is visszahozni...vagy többszáz/ezeres tételekben gondolkozol... egy két láda szart se ér azzal akkor keresel a legtöbet, ha nem nyitod ki hanem eladod amíg ér valamit...ha leesett az ára akkor fél/egy év mire visszamászik elfogadhatóra...DE itt is igazak a piaci alaptörvények...minél jobban megyünk előre az időben és minél több a cucc annál kevesebbet fognak érni... míg egy bravó láda egy év alatt 0,3 ról felment 2 euró fölé vagy az 1 csillagos is 0,03 ról addig a mostani téli láda és társai a 0,03 ról jó ha felmegy 0,3 ra.... keghát az új fegyverek mindig értékesebbek...ki a retek fog venni egy régi ládát 2 euróért + 1,8 ért kulcsot hogy nyisson egy olyan fegyvert ami 99% ban 0,1 alatti...vagy ha valami nagyon jó akkor is max 1-2 euros....tehát hosszú távon bukó...
    de ezt már sokszor ki lett itt vesézve...vehetsz 1000 db ládát és keresel rajta pár 10-20 eurót 2 év alatt...lol vegyél egy olcsó kést és cserélgesd addig amíg nem lesz belőle jobb vagy több nagyértékű fegyver így pár nap alatt is tudsz keresni 10-20 jurót...vagy néha van hogy egy nagyértékű fegyverből alig fogy és valaki feldobja féláron ...ha elkapsz egy ilyet az az igazi biznisz....
    én ezzel a nuke suverinnel is megvárom este a csajom ő szerencsésebb kezű aztán rányitok vele ! leszarom majd várok én fél évet hogy felmenjen 10 eurót az ára... omg egy fél óra alatt megkeresem azt a zsét....
  • pLau
    Bravo ládával várhatsz még mert azt már nagyon ritkán dob és még emelkedni fog az ára. Ezek a Souvenir csomagok is emelkedni fognak, de később ki fog ilyet venni az már kérdéses szerintem. Igen lehet kereskedni, és keresni is rajt, de nem 3-4 hét elteltével. Amiből sok esik azzal várnod kell akár 1 évet is, hogy felmenjen az ára de fél évet szinte biztosan.
  • Roger6
    Szerintetek meddig érdemes várni egy láda eladásával? Most esett ez a "ESL One Cologne 2014 Inferno Souvenir Package", és van egy "Operation Bravo Case" láda. Az ESL-es 2 nap alatt leesett 7 Eur-ról 2 Eur-ra, viszont ez az Operation Bravo meg emelkedik szinte minden nap. Nem vagyok nagy játékos, most lett csak új gépem, most álltam neki hentelni úgy igazából.

Szóval ebben elég kezdő vagyok. És a marketen lehet kereskedni? Mármint persze hogy lehet, de hogy megéri, hogy egyik héten veszek valamit, amiből sok esett, aztán 3-4 hét múlva keresve rajta 10-20%-ot továbbadok, vagy annyira kicsi az árrés, és kiszámíthatatlan a dolog, hogy nem éri meg ezzel küzdeni?
  • Roger6
    Kaptam is egy ládát Inferno-ról. :)
  • tutituti
    hát ezt buktam...
  • Roger6
    ASztakurva!!!!! Szép volt Nip! Nem hittem volna, de mégis! :)
  • tutituti
    lerágtam a körmöm basszus.elég szoros a dolog
  • Jim Morrison
    Nip vs Fnatic döntő ???
    Majd valaki plz spoilerben írja meg mi lett:)
  • Roger6
    Akkor irány a döntő! Nézzétek magyarul:

Nip vs Fnatic
  • ratgab
    Ha tartalékolod az lehet biztos 20 is akár.
  • ktomi22
    maskor add nekem.. en varok vele.. aztan adok belőle 50%-ot :D
  • RED BULL F
    Áááhhhh, tuti ki nem nyitnám ha most utolsó meccsen esne. Annyira nem vagyok makker sajnos, meg jobb az a biztos 7euró mint a bizonytalan 150 :D
  • ratgab
    Mekkora meccset tol NIp és LDLC.... Félelmetes!
  • tutituti
    nem bírok várni :D
  • ktomi22
    ha vartal volna vele fel evet.. kaptal volna erte 20at is

(nekem bezzeg nem dob)
    Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.08.17. 13:51:32
  • tutituti
    na erre esett most egy.kinyitottam.~7 euróért elment volna a láda.AWP mellett ment el így lett egy 0.40 centes mp9 :)

Úgyhogy nem érdemes kinyitni
  • tutituti
    dettó.lóf*sz esti fényben ami eddig esett.
  • RED BULL F
    Makker! Nekem csütörtök óta megy a Twitch de semmi. Most utolsó nap felmegyek GOTV-re is, hát ha esik valami a 7 napos ban mellé
  • Roger6
    Ti milyen grafikai beállítás mellett játszotok? Most lett új gépem, visz mindent fullon, 100 alá nem esik az fps. Eddig teljesen minimumon nyomtam, és tiszta fura most, hogy mindenféle részlet van.
  • Roger6
    Az kurva nagy meccs volt, bár az utolsó map-ot nem láttam.
  • Jim Morrison
    Ah kicsit lejjebb görgettem... Spoiler

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.16. 23:22:03
  • Jim Morrison
    Ajj de szerencsés vagy :) én ma meg ezután se leszek gépnél így nincs esélyem...am jó kis meccs lehetett

Okosan csinálta
  • Spészgószt
    Reggel benyimtam a twiccset es elmentem a budai hegyekbe turazni...most nezem telon a raktaram ... Nyertem egy nuke os dobozt... :)))
    Ha jol lattam cloud9 vs nip meccsen esett.
  • ktomi22
    hy .. haverokkal van egy barati kornek fenntartott 10 slotos ts3 szerverunk... gamelunk ezt azt (cs:go, lol, gw2. stb).. nameg csak ugy dumalgatni sok szeretettel varunk mindenkit.. aki nem troll :D
    ..jaj .. az IP: 212.187.247.41:9206
    Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.08.16. 14:29:52
  • Jim Morrison
    sokan. én nem :( pont láttam mikor IBP meccsén valakinek droppolt akinek az volt a neve: IPB drop me skins :D a mákos.
  • Szabi #2827
    na és kapott valaki ajándékot ? :D
  • Jim Morrison
    16-1 lett a vége.
  • Jim Morrison
    14-1 dignitasnak félidőben.
  • Jim Morrison
    Team dignitas - titan most kezdődött. nuke
  • Jim Morrison
    basszus, mit vesztett dignitas.... 14-16. Továbbra sem tetszik :D
  • Jim Morrison
    dignitas - cloud9 : 7-5
    1-5 ről :)
  • Jim Morrison
    ez a map pick tetszik. Az lenne jó, ha lehetne 10 fős MM, ott is lehetne kamatoztatni ezt a map picket :)
  • Panzeradler #2820
    Wuhu, lesz még egy vp vs fnatic szerintem:)
  • Jim Morrison
    fnatic nyert... csak ma kezdtem el nézni ezt a colognet, de már nem tetszik :D