Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Trade Up Contract
Van lehetõség 10 tárgyat berakni és ebbõl lesz egy jobb tárgy.Ezt megéri csinálni vagy teljesen felesleges.nem random hogy mit kapunk?
Értsd.Ha berakok 10 common semmit nem érõ aug skint,majd ebbõl csinálok egy másikat akkor esély lehet arra hogy ár/érték arányban jobbat kapok?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Februárban lejár ugye az Op bravo.
A ládákahoz ettõl függetlenül kulcsot lehet még venni?Illetve a láda megmarad vagy instant törlõdik?
A feladásra meg annyi hogy minap összefutottam egy Competetive alatt egy csalóval.Mondom ezt úgy hogy átlátszó volt ahogy játszott.nem belemagyarázás.A csapattársak kiléptek mellõle a végefelé(kikick-keltették magukat).
Mi megpróbáltuk feladni,nem sikerült.Így a végén akit tudtam kiszavaztam és én maradtam egyedül(haverokkal együtt játszok),még így se engedte feladni,pedig egy közülünk inkább kilépett és bevállalta a x óra eltiltást.
Tehát nálunk nem sikerült.(amúgy meg a neve is árulkodó volt xyz account 2,megnéztem az elõzõn VAC ban és ezen is volt már.Eszméletlen hogy mit élveznek ezen.)
Ja és még egy kérdés.két napja alig dob be minket szerverre,pedig állítottunk a ping csúszkán is.se dust 1-2 se semmi.ez egyedi dolog vagy másoknál is nehézkes most bejut egy competetive-be?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mondjuk az már megint más, hogy nem hivatalos szervereken...
Ez nem 1.6 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Este ki is próbálom.
Ám egyszer azért kaptam 1 hét eltiltást, mert az egyik player rendesen felidegesített. Én meg kör elején elkezdtem lõni.
Persze mivel bnõm elutazott, így nem csoda, ha gyorsan ideges leszek...😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl pub-on hogy lehet megszavaztatni azt, hogy valakit rúgjanak ki...?
ARSENAL&POKER
2., ahhoz hogy fel tudjátok adni, elõször ki kell valakit Kickelni a csapatból (ha mind az öt játékos bent van nem lehet surrendelni)
Egyébként rank szempontjából rosszabbul jársz ha feladjátok mint hogy simán vesztetek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ugyanis, már másodszor kapok 1 hetes bannt...:S
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ám tegnap nem kicsit baszott fel ez a játékmód. Csapatváltásnál lefagyott.
Pedig meglett volna a 9-ik gyõzelem... Ám nem megyünk majd együtt játszani?
ez egyfajta dlc...
plusz pályák...nem fizecc nincs bravo map..és késõbb se... 😄
de ha jön charlie lehet benne lesznek a bravo mapok is...érdemes megvárni, nehogy fölösbe vedd meg... de ennek olvass utána kicsit steam fórumon...biztos le van írva pontosan...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Akkor jól ki van ez találva. És akkor minden meccs után van valami xp csík, és jelzi mennyi xp-t kapok az adott meccsért?
Szóval elég bonyolult. 10 nyert meccstõl kezd el számolni. Valószínûleg azért, mert úgy határozták meg, hogyha van 10 nyert meccsed, onnantól játszottál annyit, hogy rendesen mérhetõ legyen a statisztikád.
Azt hittem ez a globál elite valami játékmód.
Van errõl valami táblázat, hogy melyik rankhoz, hány nyertes meccs szükséges?
jah a supremet bravo mapra dobtam amin ritkán játszanak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
btw most volt elõször italyn (itt GO ban, MM), hadd nem mondjam milyen ideges voltam. Simán hoznunk kellett volna a ct oldalt, de csak 8-7lett ide, aztán a legutolsó körben 15-14vezetett az ellen, 1 afk nk volt... ráadásul enemy team úgy nézett ki, hogy az elsõnek volt 47 vagy mennyi killje, másodiknak 17... kiderült Global Elite volt... egyedül hozta ct oldalt awp vel.
Ez már a második op bravo, valószínûleg jön harmadik a legnépszerûbb workshop mapokból...
ARSENAL&POKER
sõt kaphatsz bravo-s ládát is nem csak sima cs:go-sat !
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
szoval ha ezt megveszem akkor 1x lehet használni csak vagy pedig azzal aktiválom örökre a mapokat?