9177
-
#2898 egy darab cuccom nincs a marketen....
ezek valamiféle csoportba tartozó fegyverek de nem tom mi alapján osztja őket oda...me nem is a kopás nem is a minőség...van benne mindenféle...de most megvárom a 10 / 10 -et mostmár kiváncsi vagyok... -
#2897 Az nem az, hogy 7/10, azaz 7 cuccod van a marketen, amit még nem adtál el? -
#2896 Az mi, amikor a fegyver adatlapján alul az van, hogy "use with trade up contract (7/10) "
nem simán "use with trade up contract" ...és ha rányomok akkor megnyitja a market-et ! ?
-
#2895 Szintén ez a helyzet, bár én nem járok idle szerverre. -
#2894 wtf ez a session no longer awaible?
(tudom mit jelent...)
de mostanába bárhova megyek ezt dobálja felmegyek egy szerverre darabig vagyok aztán kikur és már nem tok visszamenni mert ezt írja....
meg kiírja hogy update aztán semmit nem tölt le hanem uptodate, de megint nem tok csatlakozni...
másnak is van ilyen?
btw a múltkor annyit pofáztam hogy nekem állandóan dob hogy 4 napja megy az idle és egy darab (1db) kikúrt missiont dobott eddig.... -
#2893 én meg sikeresen felkeltem egy 12 óra alvás után :D Cevo-t még nem ismerem, csak a faceit et, de még azzal se toltam nagyon, most nem mm ezek olyan sokat -
#2892 Tegnapi buli megvolt, rohadt másnapos vagyok... Szóval ma Comptetitive kizárva, de nem tudom, ismered a CEVO klienst? 128 tickes szerverek, 5 v 5 ugyanúgy mint competitive-ben, csak itt nincs rang. Vagyis úgynevezett efficiency van, ami jelzi mennyire vagy skilles. Majd próbálunk egy középmezőnybe tartozó brigádot kikapni, megfelelő pinggel. Tőlem amúgy sem kell sokat várni :) Arany AK-s vagyok (asszem Master Guardian I), szóval van hova fejlődnöm. Neked mikortól lenne jó?
Esetleg más is csatlakozna? TS-t tudok adni. -
RED BULL F #2891 Tudtommal csak a Phoenix belépő emelte meg a drop számát, a többi nem. vagy tévedek? (Leszámítva a Breakout +2 mission dropot)
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.08.22. 17:34:00 -
#2890 szombat vas pont ráérek én is, szóval lehetséges -
#2888 Ma szülinapi partira megyek, de szombat-vasárnap este leszek este. Majd írok ide, aztán ha van kedvetek, nyomhatjuk együtt (bár jó fos vagyok mostanában). -
#2888 Ez attol is fugg hany plusz belepod van... bravo, phoenix, breakout mind plusz esely nekem altalaban 6-7 item mindig megvan +a 2 mission -
#2887 Azért játszom rendesen naponta órákat :D Csak érdekes, hogy ált mindig egyszerre játszunk haverral és ő kétszer annyi dropot kap mint én általában. -
#2886 A játékért játssz, ne a drop-ért. -
#2885 Az a vicces hogy én rendesen játszom minden nap órákat és nem szokott meglenni a 4 item. Pedig DM, Casual, Comp minden van benne. -
RED BULL F #2884 Csütörtökön áll vissza a drop, akkor beteszed idle szeróra állni egy kicsit a játékot. Közben eszel, megnézel egy filmet vagy ténykedsz a ház körül valamit és 1, másfél órán belül úgy is dobni fog. Kifarmolod a 4 itemet, aztán megint vársz csütörtökig. Ennyi a nagy titok. Legalábbis én már egy ideje így csinálom. -
#2883 Dedicated server nincs? Mert amit te mondasz szerintem csak annyi, hogy a lobbyba csak meghivással lehet kerülni (aztán ha mégis úgy van ahogy mondod sorry) -
#2882 Ezt este megnézem, köszi! -
#2881 akkor hozzáteszek még 1nyilat :D
Chage Permisson: Private Match -> Game Settings : DeathMatch -> Beállítod a mapot (pl active duty) -> Invelsz ->... -
#2880 Az nem DM még mindig, ugye ez a lényeg az egészben, nem az, hogy hogy tudok ismerősökkel játszani... Nem amatőr vagyok, 2.400 órám van CS:S-ben, tudom hogy kell ismerősökkel játszani. -
#2879 Play with Friends -> Chage Permisson: Private Match -> Beállítod a mapot -> Invelsz -> Indítasz -> There you go -
#2878 Hát pont ez a cél, hogy ne botok ellen, hanem 5-6-an gyakorlás céljából. Tehát egy adott pályára begyakorolni egy taktikát, megadott helyekről lőni stb. Mint pl: AWP-vel Dust II-n hosszún leszedni azokat, akik ugrálnak Pit-be, és a DM-nek köszönhetően mindig lesz kire lőni, mert ugye egyből újraéledünk.
Szóval ilyen hülyeségekre gondoltam.
Kicsit más téma. Tegnap annyira ritka fos voltam, hogy elszégyelltem magam. Előtte aim pályákon voltam, hogy bemelegedjek, egész jól ment. A lövéssel általában nincs is gondom. De olyan fosul helyezkedtem, figyelmetlen voltam, stb, hogy a meccs végén elnézést kértem a csapattársaktól, amiért ilyen balfék voltam.
Amúgy van még valaki, akit érdekel taktikázás, esténként pár mecs? Talán együtt mindenkinek könnyebb. -
#2877 ha mostanában dm et keresel, szinte mind saját lesz botokkal XD -
#2876 Lehet saját részre DM szervert létrehozni? Gondolom nem, de egy próbát megért. -
#2875 konkrétan ezzel az accal utoljára vmikor múlt hét szerda/csütörtökön játszottam utoljára és utána hétfőn kezdtem el este. Azóta esett 1 misszió, 1 láda meg 1 fegyver -
#2874 amikor nem játszol hagy ott egy idle szerveren és 1-2 óra alatt megkapod a heti adagot... :DDDD
nekem eddig másfél óra idle eredménye phoenix láda breakout láda summer láda p250 boreal forest és két mission....
-
#2873 van limit.
http://csgoalttab.com/
itt fent ott a drop reset, de mivel még csak félkész az oldal, ezért még az időzóna sincs belőve, de annyi látszik, hogy éjfélkor lesz dropreset. -
#2872 Nemtom nektek hogy az istenbe droppol, de úgy hogy ezen a héten 1 missiot és 1 dropot kaptam, letoltam 1-1 compot tegnap és ma és semmi drop.... -
#2871 és ha ez comp simán hátba daráltad a csapattársad ? :D Meg hát hogy comp ban bebújni a mögé a doboz mögé, hát az eléggé öngyilkos küldetés :D Fejed kint, menekülni sehova nem tudsz, tényleg lámák ellen voltál :D -
#2870 Nekem is elég nehezen ad sajnos. -
#2869 Szintén. Plusz e mellé még bejön, hogy 10ből kb 5 alkalommal vagy nekem vagy a fél csapatnak nincs képe a játékban (ez speicel nem nagy dolog, de azért nyilvánvaló, hogy nem klappol valami) -
#2868 tiszta röhej,2 napja nem találok játékot csak create game... -
#2867 Beállításokon - játék vagy videó beállítások alatt van ha jól emlékszem. -
#2866 Azt hol tudom beállítani, hogy a Steam üzenetek hol jelenjenek meg játék közben? Átugrott valamiért bal fentre, és nem tudom visszatenni jobb alulra. -
komorszabi #2865 Hát elég lámák voltak az tény :D 2 csapattársunk rögtön az 1. körben Afkolt, majd az egyik lelépett, a 3. körben pedig a másik afkolós player is kilépett, így maradtunk 3v5 ben, de végül lehoztuk :16-13- ra -
#2864 de ahogy nézem csupa láma ellen... -
komorszabi #2863 Hát pedig ez Competitive volt -
komorszabi #2862 És itt a második is: -
#2861 Hát ez úgy tűnik, mint egy sima szerver, nem competitive. Tegnap ilyen szerveren volt, hogy 9-et lőttem az idiótákból egy kör alatt, Galil-al (16 vs 16 volt). -
#2860 lol én beléptem tegnap kb 40 percre és esett egy p250 borealforest egy brakeout láda és egy phoenix láda és 1 küldetés...
me elindítottam ahogy beléptem 10mp múlva pont drop és kaptam még egy küldit...
idle szerver ahol 5 percenként van drop... :DDDD
de sajna ennyi utána egész héten semmi...kidobálja magát egy óra alatt és annyi...de legalább gyorsan elpasszolom a cumót mielőtt lesik az ára a friss drophullám miatt :D
most felbuzdulva a nuke pack gyors áremelkedésén...inkább hagyom már 11.50 nél volt délelőtt...
mit dolgozom.... :D hivatalosan semmit ... "munkanélküli, ingyenélő vagyok" már két hónapja elfogyott a segély is ... annyira elég volt hogy vettem a 2kilóból egy procit,videókártyát meg egy ssd-t -
komorszabi #2859 Tegnap lőttem 2 ace-t egy meccsen belül, egyiket CT másikat T oldalon. Itt az első: