Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fegyvereknél is ugyanez van, vagy csak tõlem sajnálja a játék?
A nyitogatásról: én el szoktam adni 😄DD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"If in doubt, flat out!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az eco nem echo. economic-bõl jön, ami gazdaságost jelent.
A save az mikor senki nem vesz semmit, hogy minél több pénz maradjon. eco-nál vehetsz fegyvert de csak úgy, hogy a következõ körre is biztos maradjon pénzed. Ez azt jelenti, hogy ~2000-et hagynod kell minimum.
Mi ezt annó úgy mondtuk, hogy SK (sportkör).
Már tudom mit mondanak akkor a külföldiek.
Köszönöm Nektek!
de lehet tévedek.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Akkor szokás ecozni, ha az egész csapatnak kevés a pénze és nem tud rendes fegyvert venni a csapat armorral (full buy). Ilyenkor nem vásároltok, hogy következõ körben elég pénzetek legyen.
Valamint erre senkinek nincs ötlete? #1309
Volna egy problémám, kicsit áthajlik a tiltott témába, de úgy gondolom elfér. A problémám az, hogy a nem eredetivel borzasztó laggok és kapcsolódási gondok vannak meccsek közben lanon. Nem egy drága a játék, szívesen megvenném, de csak akkor, ha biztosan tudom, hogy ez az eredetiben nem áll fenn. Gondolom van itt olyan, aki lanozott már vele. Illetve eredetivel, hogy mûködik a dolog? Ha otthonról nyomnánk, akkor azért nem szeretnék tunngle meg hamachit használni, de ahogy néztem a menüjét nem valami nagy a szabadságfoka a hostolásnak.
\"If in doubt, flat out!\"
Olyan meccsem volt... tyûha. Eleve bottal kezdtünk már akkor kiakadtam. 7-8 kör után szól a gyerek kickeljük ki, kész a vacsora... még jobban kész voltam. Aztán 2 bottal 15-15 lett 😄 és nem funolt az ellen az a vicc. félidõ 7-8 oda, T ként meg elkezdtünk AWP zni, nekem még 1v4 szituációm is volt és sikerült lehoznom :p Végén 15-13 nekik, de sikerült két kört hozni, ráadásul a legvége meg 1v1 volt, én éltem, gondolhatjátok milyen lehetett 😄 de lelõttem a a kis g*cit 😄
Screenshot: link
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egyébként nem tudjátok, hogy az mitõl lehet, hogy nem hallanak a játék közben?
Mikrofon tuti mûködik, skype-on jó, játékban engedélyezve van, steam-en belül is, és a V gombra állítva. A steam settingsbe letesztelve, ott hallom is magam. De a játékba hiába nyomom a v-t, nem hallanak... mi lehet a gond?
ARSENAL&POKER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw most már mindenkinek van competetive scoreboardja?
Azt hittem elõször csak 1 csillagot ad. .. még most se értem ezt az egészet, de mind1, játszok😊
Csak ilyen nyomorékokkal vagyok összerakva? Hihetetlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Significant improvement to server infrastructure to support growing CS:GO community.
[ UI ]
- Fixed an alt-tab related memory leak.
- Added ability for Friends Lister to display two columns of friends.
- Added ability for mouse wheel to scroll Friends Lister.
- Added filtering by item name. Players can enter any part of an item name in the text field to filter their inventory.
- Added ability to sort items when selecting items that will work with a tool.
- Players can no longer initiate a vote kick on the final round or match point.
- The 'bomb has been planted alert' now also states the number of seconds that mp_c4timer is set to.
- The voice chat button in the lobby (microphone) now stores it's state from session to session.
- Fixed remaining cases where Blog would take mouse input when if was obscured.
- Fixed Main Menu bar buttons getting stuck in highlighted state.
- Context menu entries are now divided into categories.
- Open Case UI will auto-select a key in cases where players do not need to choose between different types of keys.
- Fixed cases where players could not rename items in Lobby and Pause menu inventories.
- Inventory images will show the thumbnail for a weapon's sticker.
- Buying helmet when you already have kevlar will now update the health/armor HUD icon element immediately on purchase.
- Fixed the freeze cam panel not always having the killer's weapon item data during demo playback.
- Grenades now show player ownership in their name.
- Fixed some vote panel text getting truncated.
- Fixed the health, armor and ammo HUD elements not showing up sometimes when spectating some players.
- Fixed some alignment issues on the spectator follow panel
- Fixed the weapon image in the spectator panel not having a background.
- Realigned the spectator follow panel a bit.
- The gift drop alert panel has been de-holiday-ified.
- Removed the snow from the main menu background.
- Turned off rope and freeze cam holiday effects.
- Fixed missing Cyrillic characters in chat.
- Fixed HUD disappearing when alt-tabbing or starting another app (like hlmv).
[ MAPS ]
OVERPASS
-
-- Moved CT van to give more effective cover
-- Made CT van climbable
-- Moved fences to give more space
-- Removed red car
-- Widened door into back of A
-- Blocked visibility from bridge to canal
-- Tweaked position/rotation of truck
-- Made corridors and stairs under A wider
-
-- Moved Bombsite B to CT side of pillar, extended area with a platform to give more space and cover
-- Made players in sniping room easier to silhouette against the background
-- Made cement sacks climbable
-- Opened up wall on CT side
-- Made bridge wider
-
-- Moved up CT spawns and pushed T spawns further back
-- Increased C4 radius to 500 from 400
-- Railings in sniper room no longer blocks bullets or grenades
-- Added light to sniper room balcony
-- Made upper door in park connector wider
-- Made park connector easier to navigate
-- Made corridor near T spawn wider
-- Brighter ambient lights in canal pipes
-- Made climbing thing in playground more solid
-- Made bathroom corridor wider
-- Made windows in bathrooms breakable
-- Added spectator fixed camera positions
-- Tweaked soundscape settings
-- Fixed various minor bugs
COBBLESTONE
- Added collision to top of trees
- Added more accurate model collision
- Removed particle effects that could be mistaken for grenades
- Blocked a sightline in battlements near A
- Blocked a hiding hole in underpass near A
- Removed light models near statue at B that could be mistaken for player heads
- Removed a portapotty at back of B
- Raised height of center fence near B
- Fixed various minor bugs
Illetve draw esetén már a végefelé lebeszéltük hogy újra két forduló ha mindenkinek jó.
És csak 1 hónapja ha játszok napi szinten pár órát úgyhogy a véleményem nem mérvadó,csak van ilyen is 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Redditen a kommentek között többen is írták, hogy pár hónap alatt többször is volt rá példa, nekem nehezemre esik elképzelni 😄
Nekem eddig 1x volt olyan, hogy 9/10 elfogadta, és az utolsó nemet nyomott.
viccet félre téve, pár alkalommal jól jött volna (rohadt speedhacker meg wh-s egyének 😞 )
ARSENAL&POKER