Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
nekem hatból bejött... de elkapott a pénz folyamatosan vettem a kulcsokat ládákhoz és eltapsoltam 60 eurót >.< nem szoktam ilyet csinálni, de most bekapott a gépszíj... de legalább a cuccokat amiket kaptam el tudom adni alsó hangon 130EUR ért.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Amúgy jól emlékszem, hogy heti 2 ládát lehet kapni?

Fegyvereknél is ugyanez van, vagy csak tõlem sajnálja a játék?

A nyitogatásról: én el szoktam adni 😄DD
maffioso
Kurvára köszönöm szépen, ilyen válaszra vártam.

\"If in doubt, flat out!\"

lalakov
Megéri ládát nyitni? :o
Jim Morrison
Tegnap nyitottam két ládát, egyik Gut Knife volt 😄 (forest). Mondom jól van, ma is nyitok, 3ból 1 megint kés 😄Gut Knife Fade 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Panzeradler
Én csak a külföldi játékosok után és az ak+ os ismerõseim alapján mondtam.<#wave>
kifli
többség eco-t használja csak. Néha össze lehet akadni emberkékkel akik külön használják a két kifejezést.
Jim Morrison
Én csak MM et játszom, ott csak kör eleji eco meg kör végi save van. Kör eleji save rõl még én se hallottam.

kifli
nem körvégi save-ra gondolok.
plu604
Kurvára vedd meg, kurvára nincsenek laggok lanon eredetivel, én már kurvára próbáltam. Kurvára szívesen.

Jim Morrison
sokszor két euróra leárazzák vedd meg. Amúgy kurvára szívesen, valszeg azért nem válaszolt senki mert nem próbálta még senki se lanon. Csak gondolni merem, hogy rendesen mûködik.

maffioso
Köszi, így aztán kurvára el bírom dönteni, hogy meg merjem-e venni, vagy sem.

Panzeradler
Save amikor a fegyvered mented a köröd végén amikor egyedül vagy.

Eco pedig #1318
Roger6
Mi is SK-ztunk, csak Spór Kör-nek hívtuk. De mi bénák vagyunk azé.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kifli

Az eco nem echo. economic-bõl jön, ami gazdaságost jelent.

A save az mikor senki nem vesz semmit, hogy minél több pénz maradjon. eco-nál vehetsz fegyvert de csak úgy, hogy a következõ körre is biztos maradjon pénzed. Ez azt jelenti, hogy ~2000-et hagynod kell minimum.
LocalPatriot
Értem, köszönöm.
Mi ezt annó úgy mondtuk, hogy SK (sportkör).
Már tudom mit mondanak akkor a külföldiek.
Köszönöm Nektek!
tutituti
Echo elvileg az hogy tényleg nem vesz senki semmit és mindenki együtt mozog pl ct-ként.a cél hogy senki ne haljon,és ha valak low hp-val van az bújjon el.tehát enemybõl minél több haljon meg hogy újra vásárolni kelljen neki.nem a gyõzelem a cél hanem az ellenséges fél kibekkelése.
de lehet tévedek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jim Morrison
szerintem az eco nem echo. Ilyenkor ne vegyél semmit, max gránátot, olcsóbb pisztolyt.
Akkor szokás ecozni, ha az egész csapatnak kevés a pénze és nem tud rendes fegyvert venni a csapat armorral (full buy). Ilyenkor nem vásároltok, hogy következõ körben elég pénzetek legyen.

LocalPatriot
Mit jelent az, hogy echo? Állandóan ezt mondják játék közbe.

Valamint erre senkinek nincs ötlete? #1309
HunnernesKonge
Tulajdonképp kaphatsz olyan halál nyomorékokat matchmakinggel, hogy jobban jársz, ha két bot van helyettük, mert miután meghaltál, be tudsz ülni a botba. 😄
maffioso
Üdv!
Volna egy problémám, kicsit áthajlik a tiltott témába, de úgy gondolom elfér. A problémám az, hogy a nem eredetivel borzasztó laggok és kapcsolódási gondok vannak meccsek közben lanon. Nem egy drága a játék, szívesen megvenném, de csak akkor, ha biztosan tudom, hogy ez az eredetiben nem áll fenn. Gondolom van itt olyan, aki lanozott már vele. Illetve eredetivel, hogy mûködik a dolog? Ha otthonról nyomnánk, akkor azért nem szeretnék tunngle meg hamachit használni, de ahogy néztem a menüjét nem valami nagy a szabadságfoka a hostolásnak.

Jim Morrison
Ez se gyenge 😄

Jim Morrison
gyerekek!
Olyan meccsem volt... tyûha. Eleve bottal kezdtünk már akkor kiakadtam. 7-8 kör után szól a gyerek kickeljük ki, kész a vacsora... még jobban kész voltam. Aztán 2 bottal 15-15 lett 😄 és nem funolt az ellen az a vicc. félidõ 7-8 oda, T ként meg elkezdtünk AWP zni, nekem még 1v4 szituációm is volt és sikerült lehoznom :p Végén 15-13 nekik, de sikerült két kört hozni, ráadásul a legvége meg 1v1 volt, én éltem, gondolhatjátok milyen lehetett 😄 de lelõttem a a kis g*cit 😄
Screenshot: link

Spészgószt
ilyet én is csináltam már... 😄DDD dobálta a gyerek a fegyót én meg poénból belelõttem és elrepült a picsába 😄DDD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
😄

LocalPatriot
Köszönöm!

Egyébként nem tudjátok, hogy az mitõl lehet, hogy nem hallanak a játék közben?
Mikrofon tuti mûködik, skype-on jó, játékban engedélyezve van, steam-en belül is, és a V gombra állítva. A steam settingsbe letesztelve, ott hallom is magam. De a játékba hiába nyomom a v-t, nem hallanak... mi lehet a gond?
Természetesen simán mehetsz visszafelé is!

ARSENAL&POKER

LocalPatriot
Egyébként visszafele a rankban lehet menni? Tehát most pl master guardian I vagyok. Ha nyomok 5 vesztes meccset, ahol 20-szor halok, és embert nem ölök, akkor visszaeshetek, vagy ez már fix, és csak felfele mehetek?
Jim Morrison
true :c
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LocalPatriot
Értem. Már világos. Kicsit utána olvasgattam.
Jim Morrison
nem, has sokat nyertél (talán mindet) még zsidócsillagot is ad. Ez azt jelenti , hogy a 10 meccs alatti teljesítményed Gold Nova 3 nak felel meg.

btw most már mindenkinek van competetive scoreboardja?

LocalPatriot
Na meglett a 10 nyertes meccs. Kaptam is rankot. Arany nova III.
Azt hittem elõször csak 1 csillagot ad. .. még most se értem ezt az egészet, de mind1, játszok😊
Inkább keress barátokat, vagy csatlakozz valami nagyobb CS-s közösséghez (akár magyar) steamen és ott keress társakat 😊 Aki random noobokkal játszik (akinek nem inge...) az ne számítson gyors elõremenetelre 😊
Panzeradler
Ha minden körben 5-t lõsz akkor igen.<#idiota><#idiota>
kifli
magas k/d nem egyenlõ a nyert körrel!
LocalPatriot
Két meccs, két vereség. Mind a kétszer elsõ voltam kb 40-20 stattal.
Csak ilyen nyomorékokkal vagyok összerakva? Hihetetlen.
LocalPatriot
Na, sikerült mégis meccset találni, de persze esélyünk nincs...
LocalPatriot
Jött, csak éppen megint szarok a szerverek. Nem talál mecset...
Jim Morrison
jött update
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Significant improvement to server infrastructure to support growing CS:GO community.

[ UI ]
- Fixed an alt-tab related memory leak.
- Added ability for Friends Lister to display two columns of friends.
- Added ability for mouse wheel to scroll Friends Lister.
- Added filtering by item name. Players can enter any part of an item name in the text field to filter their inventory.
- Added ability to sort items when selecting items that will work with a tool.
- Players can no longer initiate a vote kick on the final round or match point.
- The 'bomb has been planted alert' now also states the number of seconds that mp_c4timer is set to.
- The voice chat button in the lobby (microphone) now stores it's state from session to session.
- Fixed remaining cases where Blog would take mouse input when if was obscured.
- Fixed Main Menu bar buttons getting stuck in highlighted state.
- Context menu entries are now divided into categories.
- Open Case UI will auto-select a key in cases where players do not need to choose between different types of keys.
- Fixed cases where players could not rename items in Lobby and Pause menu inventories.
- Inventory images will show the thumbnail for a weapon's sticker.
- Buying helmet when you already have kevlar will now update the health/armor HUD icon element immediately on purchase.
- Fixed the freeze cam panel not always having the killer's weapon item data during demo playback.
- Grenades now show player ownership in their name.
- Fixed some vote panel text getting truncated.
- Fixed the health, armor and ammo HUD elements not showing up sometimes when spectating some players.
- Fixed some alignment issues on the spectator follow panel
- Fixed the weapon image in the spectator panel not having a background.
- Realigned the spectator follow panel a bit.
- The gift drop alert panel has been de-holiday-ified.
- Removed the snow from the main menu background.
- Turned off rope and freeze cam holiday effects.
- Fixed missing Cyrillic characters in chat.
- Fixed HUD disappearing when alt-tabbing or starting another app (like hlmv).

[ MAPS ]

OVERPASS
-
-- Moved CT van to give more effective cover
-- Made CT van climbable
-- Moved fences to give more space
-- Removed red car
-- Widened door into back of A
-- Blocked visibility from bridge to canal
-- Tweaked position/rotation of truck
-- Made corridors and stairs under A wider

-
-- Moved Bombsite B to CT side of pillar, extended area with a platform to give more space and cover
-- Made players in sniping room easier to silhouette against the background
-- Made cement sacks climbable
-- Opened up wall on CT side
-- Made bridge wider

-
-- Moved up CT spawns and pushed T spawns further back
-- Increased C4 radius to 500 from 400
-- Railings in sniper room no longer blocks bullets or grenades
-- Added light to sniper room balcony
-- Made upper door in park connector wider
-- Made park connector easier to navigate
-- Made corridor near T spawn wider
-- Brighter ambient lights in canal pipes
-- Made climbing thing in playground more solid
-- Made bathroom corridor wider
-- Made windows in bathrooms breakable
-- Added spectator fixed camera positions
-- Tweaked soundscape settings
-- Fixed various minor bugs

COBBLESTONE
- Added collision to top of trees
- Added more accurate model collision
- Removed particle effects that could be mistaken for grenades
- Blocked a sightline in battlements near A
- Blocked a hiding hole in underpass near A
- Removed light models near statue at B that could be mistaken for player heads
- Removed a portapotty at back of B
- Raised height of center fence near B
- Fixed various minor bugs

Jim Morrison
Ha van awp/scout/p250 skined akkor elõször szerintem az ilyeneked add/cserél el nekem a többit "craftolhatod" :>

LocalPatriot
Köszönöm!<#worship>
kifli
elvileg kell lennie egynek az invertorydban
LocalPatriot
Ez hol érhetõ el? Nekem annyi felesleges skinem van... kipróbálnám.
Jim Morrison
ami redditen felmerült mint javaslat, hogy legyen ilyen "Stay as team" opció, ami azt jelenti értelem szerûen, hogy akikkel voltál egy csapatban meccs végén kidob egy lobbyba ahol ott vagytok mind az öten és nem kell egymást steamen felvenni ha újra együtt akarunk játszani. Pont most pár napja, 3an mentünk csézni, két másik magyart dobott be mellénk. Együtt szidtuk az ellent, nem volt rossz 😄 A legjobban mondjuk azt szeretem mikor 4ember vagy 3mellé bedob engem és használják is néha a mikforont. Dust2-n már csak én éltem, elsõ félidõ utolsó köre volt, A plant mellett voltam AWP-vel és két CT jött rám. 3 lövésbõl nem találtam el, erre elszóltam magam, hogy: Fuck this shit, i am outta here! Eldobtam minden fegyverem és elfutottam longon 😄 Ezek meg végig röhgték a maradék 30mp et , mondták, hogy good, save the knife meg minden, jó arcok voltak, nem hurrogtak le 😄 velük játszottam volna még ^^

tutituti
nálunk volt.nehéz meccs.egyet buktunk.egyet nyertünk.végén ismét buktunk.mindenki megköszönte a játékot(nem gg meg ilyenek) és gratuláltunk.Ritka mint a fehér holló!

Illetve draw esetén már a végefelé lebeszéltük hogy újra két forduló ha mindenkinek jó.

És csak 1 hónapja ha játszok napi szinten pár órát úgyhogy a véleményem nem mérvadó,csak van ilyen is 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jim Morrison
same here, 9 igen volt a max, legtöbb esetben harmadik, negyedik szavazat nem.
Redditen a kommentek között többen is írták, hogy pár hónap alatt többször is volt rá példa, nekem nehezemre esik elképzelni 😄

kifli
amúgy valakinek jött már össze, hogy meccs végén mindenki arra szavazott, hogy újra játszás legyen?

Nekem eddig 1x volt olyan, hogy 9/10 elfogadta, és az utolsó nemet nyomott.
Jim Morrison
akkor ha öten vagyunk lehet farmolni 😄DDDDDDDDD
viccet félre téve, pár alkalommal jól jött volna (rohadt speedhacker meg wh-s egyének 😞 )

ha mind az öten leléptek és megvárjátok amíg eltûnik a menübõl a feladás vagy újracsatlakozás lehetõsége ehhez nem kell sok idõ 1 percen belül eltûnik, akkor nem kaptok büntetést. Az hogy a rankba bele számít-e nem tudom pontosan, de szerintem nem, mert ha jól emlékszem a meccseid közt sem jelenik meg ez a war.

ARSENAL&POKER