9177
  • Spészgószt
    Best maki:
    Szitu - Inferno ctbe
    Állok erkélyen homok folott Mag7 a kézben várom az ajtóba érkezőket... közben elhullott minden ct siri csend... egyszer hallom a lódobogàst... nah fasza ide jönnek... ebben a pillanatban csattan a fejem mellett egy golyó wp hangal kisérve... könyvtarból bentről Wp... hirtelen odarantom swag7 et dirr egy lövés temetés a wps fexik a könyvtarban...LoL ... kutyamorgás visszarántás a bombás is fexik...win
    Lerakón, könyvtárajtón keresztül a picsából 26 in 2-t kapott :))) ment is egyből a chatrage... XD
  • Gerdzso
    Tetszik ez a recoil controlos cucc. :D
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    atyaúristen milyet mákoltam (wallbang) az előbb :D gyorsan fel is veszem :D
  • Roger6
    Tegnap kikaptunk Hollandóktól. 3 v 1-es szituációkat nem hoztunk le, és még volt pár ilyen hiba. Pedig meg tudtuk volna fogni őket, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Na mindegy, van még esély.
  • Jim Morrison
  • Szabi #2932
    jé, a Fegyverláda 3 0,08-ért elmegy azonnal, ez így már pénzduplázás :D
  • Jim Morrison
    Kezd alakot ölteni a http://csgoalttab.com/
  • Spészgószt
    végre...dobott egy küldit cash fegyverért és ...rush 16 kört nyerni...mákomra egy korrekt német csapatba dobott 15:1 re hoztuk és kaptam egy FN Contamination P250-et...pont előtte nézegettem hogy dejó kis koponyányimonyókos pityu és végre van rendesen dropba cash fegyvercsomag nem csak szuveníres...
  • Roger6
    Amúgy az is szerintem tök baromság, hogy felmész FaceIt-re, vagy CEVO-ra, aztán azért, mert nem hozod le az 1 vs sok szituációt, akkor egyből megy a noob-ozás. Mondjuk ahhoz elég elveszteni egy 1 v 1-et, vagy akár ha elrontod a granyót, smoke-ot, már kapod is az ívet. Én nem vagyok profi, alig van pár 10 órám GO-ban, de az ilyenek miatt néha elmegy a kedvem. Aztán amikor lehoztam az 1 vs 4 szituációt, ráadásul ECO körünk volt, akkor meg egy hangot sem írnak. Szívesen.
  • bosco05 #2928
    Lengyelekkel semmi bajom :) Általában mikor megtudják hogy magyarok vagyunk hamar összehaverkodunk. Többeket fel is vettem friendsbe és néha játszunk együtt :)
  • Roger6
    Lengyelekkel majd akkor lesz bajod, hogy játszol a World of Tanks-szal.
  • RED BULL F
    Áááááá, a ruszkikkal nagyon jót lehet bolondozni pedig, szeretem húzni az agyukat. Nyilván megvan róluk is a véleményem, én sem kedvelem őket, de ez más téma. Németekkel, Lengyelekkel nekem konkrétan nincs bajom, legalábbis mikor én játszom velük normálisan viselkednek.
  • Jim Morrison
    legjobb mikor 1 orosz van a csapatban, végig oroszul beszél és nem érti meg, hogy mi csak angolul tudunk :D
  • V43 1105
    hélllóóóóóóóóóóóóóóóóóóó... és a lengyelekkel mi lesz ?

5. lengyel

Nincs is rosszabb a klingon nyelvnél ha hiszitek, ha nem ..
  • bosco05 #2923
    mi is fohászkodunk hogy az alábbiakkal ne tegyen össze :)
    1. magyar
    2. orosz
    3. német
    4. svéd

ha ezek körül egyik sincs általában jó meccsek vannak :D
  • RED BULL F
    Egyik fő ok, amiért nem járok magyar public szerókra. Folyamatosan ömlik a mocsok, ha meg valami nem tetszik a tizenéves kis admin lelkének, bannolva vagy. Már versengőben is remegek, nehogy egy magyart betegyen közénk.... Elég szomorú, de ez az igazság sajnos.
  • bosco05 #2921
    MM meccseken is ha ellenben van magyar jó eséllyel csaló getszii :D De komolyan... A magyarok jó 80%-a cheattel jutott lem fölé vagy eleve lem környékére. Annyi hazai nagypofájú csalóval találkoztam már, hogy elmondani nem tudom. Volt olyan is, hogy figyelemmel követtem a gyerek profilját és hopp, lett egy VAC ban 1 hónapra rá :D Olyan is előfordult, hogy megismertem a srácok hangját, új profil 10 óra satöbbi, kérdeztem mi lett a régi accokkal és jött a k**va anyázás válaszul ;) Tegnap épp valami 16 éves nagyszájú gyerek vert minket ronggyá cache-n, de mindent tudott amit kell ;) Olyan readeket tolt az arc, hogy NIP megirigyelhette volna, persze mindezt 300 órával ;) Szóval a kis hazánk fiai ebben a játékban is jórészt a csaló szarházi kategóriát képviselik.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.08.30. 15:13:36
  • Jim Morrison
    MM meccseken is ha ellenben van egy magyar, nagy eséllyel ha vesztenek egy kört már beírják chatbe, hogy: kurvaanyád meg ilyesmi...
  • kifli
    Vannak olyan szerverek, amiknek ez a varázsa. Engem inkább az akasztott ki régebben mikor még játszogattam, ha felmentem egy szerverre és egy bazdmegért le vagyok ugatva, hogy mit képzelek, meg a következőnél kick/ban/double penetration. Pedig mondjuk csak annyi történt hogy a létra mellé ugrottam, és azért hagyta el a számat egy-egy káromkodás, tehát nem is konkrétan valakinek szántam.
    Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.08.30. 14:20:02
  • Roger6
    Huha, felmentem véletlenül egy magyar szerverre. 10 szóból 9 káromkodás volt, és nem tizenéves kölkökről van szó. Elég elszomorító szerintem.
  • Jim Morrison
    Szerintem azután joinolt, hogy megkapta a bant... Majd visszanézem.
  • bosco05 #2916
    ha akkor lép be amikor épp lejárt a letiltás de már látja a loading screent akkor beengedi ;) ettől függetlenül a 2 óra pihit megkapja a meccs után
  • Jim Morrison
    Gyerek meccs elején lelépett, kapott 2 óra bant majd visszajött és megnyerte a csapatának a meccset. HOGY AZ ÚRISTENBE JÖHETETT VISSZA?
  • Jim Morrison
    mirage mennyi lett? mert azt csak egy darabig követtem, mikor moldvaiknak is volt már 4-5 pontjuk :D mire visszakapcsoltam streamet mindenki írta, hogy GG, de senki nem mondta meg az eredményt :(
  • ratgab
    Elkel az röhögve 20 centért is :-) Mármint a Winter offensive is.

Ha kék esportsról beszélsz az meg már 9 centet kóstál.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.08.29. 16:37:55
  • RED BULL F
    Már az is nagy szó! Mióta Operation Breakout van, nekem egyáltalán nem is dobott téli ládát (szerencsére)
  • Szabi #2911
    ooopsz :DD
  • Spészgószt
    0,8 ???? rohantam is a piacot nézni....
    jó lesz az 0,08 nak...
  • Szabi #2909
    jé, a téli láda már 0.08-ért is elkel :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.29. 00:14:09
  • Jim Morrison
    MM silveren is ritka :)
  • Roger6
    Mi alázás van... 16:0 ide :)
  • Jim Morrison
    stream: wildtv1
    Köszi az infót, így már én is nézem :)
  • Roger6
    Köszi!
  • Panzeradler #2904
    19:00
  • Roger6
    Ma lesz a Magyar - Mongol meccs?
  • lalakov
    Mert kevesebb esik. Az ára nőni fog, minél kevesebb lesz, csak érdeklődő is maradjon elég. Én még várok az eladásával.
  • Gerdzso
    Phoenix ládákkal érdemes várni vagy adjam el most? Ha jól nézem növekedik az ára, de nem tudom miért. :o
  • Spészgószt
    aham...sejtettem, ezt a verziót is... 10/10 nél meg is nyitja a contract-ot , de amíg nincs meg a 10 összeillő addig a marketre dob hogy vegyek hozzá.... :D
    viszont más fegyvereknél meg nincs ott a (zárójeles rész), ezek szerint azokból megvan a 10 db....
    a fostaligákat össze szoktam dobni...bár nem sok sikerrel...10 darab 0.04es ad valami 0,07 es fost...
    youtube meg tele van fake videókkal jól be is szoptam az elején összedobtam 10 darab sg552 tornádót a videóban kapta az aug hotrodot....én meg egy candy apple five sevent...
  • Roger6
    Angol magyarázat.