Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fegyverek is teljesen másképp mûködnek, viszont szintén vannak lelõhetetlen emberek, még ha elõre tudom hogy ott fog jönni, és elõre lövök, még akkor sem hitelem - nem hogy lelövöm. Mondjuk ez nyilván saját bénaság, mert a Source-ot is letettem kb. 1 éve, és nincs reflex még.
Hogy megnyugtassam magam, felmentem publicra - ott meg több mapon is elsõ voltam mindket csapatból.
Szóval teljesen random dobál be csatába competitive-ben?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy ideig inkább nem is szóltam semmit, aztán mondtam az egyik gyereknek, hogy nézze vissza a demot, mert az elõbb például épp olyan ügyes volt, hogy nem figyelt a jobb oldalára, hagyott nekem 2-3 másodpercet hogy nyugiba célbavegyem a fejét 😄
A legtöbb killem ilyen volt, simán oldalba meg hátba õket, mintha botok lettek volna.
Csak a kontraszt kedvéért, az a gyerek akin itt kiakadtam 2 napja, hogy aimezik, szûz accal nyomott onlyHS AK killeket úgy, hogy közben 3 irányból lõttük, õ meg csak forgolódott.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Játékfüggõ, hogy a HT szálak használatával jobb vagy rosszabb teljesítmény érhetõ el.
Plusz az is nagy kérdés, hogy ha 2 szálat állítasz be, akkor az engine az elsõ két logikai processzort fogja használni, vagy van annyira értelmes, hogy nem két egymás mellett lévõt. HT esetén gond lehet, ha pl. a nullás és egyes egységeket használja csak, akkor egy mag kompletten ott marad üresen.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
A több magos processzorokkal hatékonyabban mûködik a dolog, mert a feladatsorok fizikailag is elkülönülnek hardware-es feldolgozóegységekre, míg a korábbi software-es "szálasítás" csak az egyetlen elérhetõ feldolgozóegységen váltogatta épp melyik szál fusson.
Ide tartozik a Hyper Threading is, az egyetlen processzormagon teszi lehetõvé hardware-esen két szál párhuzamos futtatását, ami persze még messze nem olyan hatékony, mint az önálló, teljes értékû magokra osztás.
Ha tehát azt mondjuk, hogy egy proci 8 szálas, az nem feltétlenül 8 magos, lehet 4 magos amelyek egyenként 2 szálasak a HT technológiának köszönhetõen, pl az i7-ek.
Konkrétan a te procid 4 magos és HT nélküli, így egyben 4 szálas is.
Q9550 az wattafakk? 4 ?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"Erről van szó!\"
steamen cs go indítási beállításhoz be kell írni ezt:
-console -threads 4
nekem 8-at mivel 8szálas procim van.
visszajött az fps-em.
\"Erről van szó!\"
FX 8350
8GB DDR3 1600mhz ram
asrock fx 990 - bár gondolom az alaplap az utolsó dolog ami számít 😄DD -
idáig volt kb 180-270fps-em most meg 80-110 között mozog ugyanazokkal a beállításokkal.
\"Erről van szó!\"
Gránát kicsi meg közepes dobás jó, ráadásul máshogy tartja a bal kezét, innen is lehet tudni milyen dobásra készül. A különbözõ színek se rosszak a térképen, még kicsit fura.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez a sticker meg olyan mint a tf2 sapik ahogy nézem
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
legjobb volt
- Matricák
- 3 féle gránátdobás (megszokott bal egérgomb, kis dobás jobbal, közepes bal+jobbal)
- Színes playerek a radaron
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You’ll start receiving Sticker Capsules as drops when you play CS:GO. Capsules contain one sticker (out of several different designs), and can be opened with a special Sticker Capsule Key. Any sticker can be applied to any weapon you own, and you can apply multiple stickers to a single weapon.
For you artists, organizations, and teams, we’re developing a workshop for stickers, and will have more information soon.
You’ve practiced grenade tosses and discovered tons of clever smokes and flashes. Today’s update includes a new grenade feature to expand your options: all grenades now have a secondary fire that allows you to underhand-toss a grenade a short distance in front of you.
Use secondary fire on its own to toss a grenade near your feet, or mix primary and secondary fire together to find the perfect power for the perfect throw.
You’re in the middle of a competitive match, and who’s coming to help you defend a bombsite? Teammates now appear with their own color on the radar, so you can quickly identify your partner and give them some much-needed information.
Csak attól tartok, hogy nem is hazudott, hanem valóban 2 éve játszik, rendszeresen új accokkal... Ritkán mondok ilyet, de az ilyeneknek akik így tele vannak és értelmes dolgok helyett erre szórják a pénzüket, mások játékát tönkretéve, gondolkodás nélkül kitörném a csuklóját úgy, hogy életében többet egeret nem fogna...
Játék téma: Veszed valamennyiért, adod olcsóbban, mint a steamstoreban jelenleg kapható, akkor elviszik nagy valószínûség szerint.
Persze függ attól is, hogy te mennyit költöttél rá (ha jól értem ládák adottak voltak, de kulcsot vettél hozzá). Ezt ki kell számolgatni, hogy meddig éri meg neked. Kiszámolod, hogy például dobott neked 60 eurónyi kulcs 3 db kést, amik mondjuk marketen érnek 300 eurót (csak példa) összesen. Akkor veszel 300 euró értékben játékot (elköltöd a teljes összeget), de nem adod el csak pl. 150 euróért olyanoknak, akiknek kell. Így igaz, hogy piaci ár alatt adtad el a vett játékokat, de ki tudtad szedni a rendszerbõl a pénzt és a 60 eurós befektetésedhez még kerestél 90 eurót tisztán. Ennél egyszerûbben nem tudom elmagyarázni.
Nekem ha dobna kést én vennék belõle játékot, aktiválnám és ennyi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Ergó 50 euróért veszel játékot, odaadod mondjuk 30-ért úgy hogy megérje még neked is" ezt sajnos nem értem, nekem hogy lehet jó :o
Rakd fel marketre, onnan elviszik simán. Igaz, hogy akkor oda megya lóvéd, de abból meg vehetsz játékot és eladhatod valakinek olcsóbban.
Ergó 50 euróért veszel játékot, odaadod mondjuk 30-ért úgy hogy megérje még neked is (vagy valami olcsóbb játékot). Én ezt csinálnám. Ez biztonságosabb, mint Paypal vagy Webmoney.
Vagy veszel saját használatra valamit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Más: akinek sok fölös skinje van itt lehet szavazni skinnekkel és nyerni még több skint.
Jim Morrison: Ha pluszban jössz ki akkor megéri. De az sem mindegy milyen ládát nyitsz ki. Gondolom nem ezt a legolcsóbb "CS:GO Fegyverláda 2"-t, (amivel tele vagyok).