Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez minden csben így volt nagyjából bár azt megfigyeltem hogy a proknak ált majdnem minden map t map, bár azok a csapatok igen jó taktikkal meg skillel nyomják, idegenekkel teljesen más az egész
egyébként a d2, mirage, cache jól balanceolt pályák
aug meg jobb lett de sztem nem imba, desert is jobb lett bár nem ér fel a sourceos deserthez (az túl táp volt), valszeg aug gyengítve lesz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Spészgószt
én jobban szeretem mint az Aug-ot...mélyebb a hangja 😄 olyan brutálabbnak tûnik így a feelnig is jobb 😄DD de mint mondtam scopot tilos használni...scope nélkül kurva jól adja!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LocalPatriot
Szerintem ez a két fegyver sose volt rossz.

Csak mivel drágák, így warokon, sose vették, max pub-on, de mivel war-on úgyse használták volna, inkább m4-ak47-el lõttek, hogy legyen velük skilljük. Egyébként sok meccset néztem, és nem sûrûn láttam most GO-ba se, hogy vették volna ezeket.
Egyébként tényleg nem rossz az SG553 sem:
Ez a játék játszhatatalan... amikor meglátom, hogy T oldalon kezdek egy meccset már fel is adom és lelépek vagy afk vagyok amíg ki nem kickelnek. Az összes pálya ct map... ha nem ct-be kezdesz esélytelen az egész.

ARSENAL&POKER

Hm.. De akkor azt kellett volna odaírni nekik High Armor Penetration helyett, hogy Full Armor Penetration. Mert a nagy átütõképesség nem feltétlenül egyenlõ a teljessel ugyebár.
Spészgószt

Hitbox Primary Attack
Unarmored Armored
Head 119 119
Chest & Arm 29 29
Abdomen&Pelvis 37 37
Leg 22 22
Forrás...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nem ugyanannyit sebez ha van páncél, ha nincs, hanem a páncél csak kis mértékben csökkenti a sebzését. Azért nem mindegy 😊
Spészgószt
SG553:
Tied with the AUG for the highest first shot accuracy assault rifles
High damage per shot
Kills opponents with a single headshot
Deals more damage than the AUG
High armor penetration

Az SG páncélátütõ tehát ugyan annyit sebez ha van mellénye ha nincs...míg az augot megfogja a mellény és kevesebbet sebez!

Spészgószt
SG553 jobb mint az AUG...csak nem szabad használni a nagyítót!!!
picit lasabb, de erõsebb ! scope nélkül nagyon hedi osztó! ez már 1.5 ben is így volt és source ban is jobb scope nélkül...rusholni pl brutál vele...

Spészgószt
aug is az lesz... <#vigyor1> hamarosan
szerintem a VALVE se hallgatja sokáig a síránkozást...

HunnernesKonge
Sajnálom ha összefutottunk veletek bármikor srácok, mi hárman MM-ezünk esténként ismerõökkel, de pont leszarjuk, hogy az AUG el van baszva. A Valve csinálta ilyenre, ez az õ játéka, én meg használom a fegyvert amit elbaszott. Ellenünk is használják, engem is idegesít, de ha Terrorban vagyok, és lelövök egy béna CT-t aki azt hiszi, hogy az aug miatt halhatatlan akkor onnantól kört nem hoznak. Körönként 1-1 augrot ellopsz tõlük, és baszhatják. Ezen kívül az SG553 (T Aug) is el van baszva, csak az a fegyver alapból szarabb volt mint az aug, azért nem veszitek annyira észre. Ha gondolkodtok a pályán, tudtok értelmesen játszani simán ki lehet hozni egálra az aug elõnyét az SG553-al szemben. Próbálkozzatok, és emellett természetesen tegyetek screenshotokat steamre, csináljatok videokat, sírjatok a fórumtopikokban, mert ez nem maradhat így. Ebben egyetértünk <#awink>
LocalPatriot
Ja, sztem amit nerfelni kellene még a p90. Irgalmatlan mód zavar, hogy futnak és csak nyomják a gombot és fejes, fejes... ilyen ne legyen már a CS-be.. ennél komolyabb játék. Nem ez a jellemzõ erre a game-re.
LocalPatriot
Desert most kb egy hulladék.
Hát az a helyzet, hogy ez így most tényleg nem maradhat, mert egy CT only fegyverrõl van szó.
Spészgószt
kb 1 hetet adok neki ! ugyan úgy fog járni mint a desert!!!
kurva jó lett ... rájöttek ... visszabaszták ... tehát a végén minden marad a régi csak pepitába...
a karomat rá hogy köv updattel szarabb lesz...<#violent><#ticking>

Tényleg jó ez az AUG 😄DD

(A videón látható 8 kill 2 kör alatt történt)
LocalPatriot
<#worship>
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Srácok, nem tudom bebindelni egy gombra se a Five-Sevent. Van ötletek, hogy mi lehet a baj? 😞

bind n "buy fiveseven"

nem így kell?
Jim Morrison
lehet kell elõtte egy sv_cheats 1

A nevébõl is ki lehet olvasni, hogy ha ezt aktiválod, akkor csak a jobbra fent lévõ deathnotices ek fognak látszódni. (Tehát a HUDon csak az látszik, hogy ki ölt kit, ammo meg élet nem)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Mit állít be ez a parancs?
Elég, ha a cfg-be bemásolom?
Jim Morrison
ja igen, azt ki is felejtettem.

AUG hoz D: 😄:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszönöm az értelmes kritikát. Legközelebb másképp fogom csinálni.
A net_graph se kéne oda lehet 😄

Félre ne értsetek játék közben nekem is mindig be van nyomva, de egy videó azért szerintem más tészta.
Jim Morrison
cl_draw_only_deathnotices 1

Meg az ilyen átlagos 1-1 killek nem kellenek.

Mit gondoltok errõl a videóról?: http://www.youtube.com/watch?v=5il4fORS20E
Hogyan lehetne jobbá tenni?
dettó mi is így jártunk csak infin.....

Jim Morrison
kész, vége a játéknak. de_cbble - on vesztettünk, mert amint volt pénze az ellenek (második félidõ, õk ct oldal) megvették az AUG ot és vége volt. Hoztak 12-13 kört, annyira OP lett nem tudtunk mit csinálni. fasza

LocalPatriot
<#worship>
Jim Morrison
"Azt, hogy másodpercenként hányszor frissíti a képpontokat, képfrissítési frekvenciának nevezzük. Ezt Hertzben adjuk meg. A mai monitorok 60–130 hertzesek."

Catalyst ban meg tudod nézni, esetleg a monitorod menüjében, rákeresel guglin a monitorodra, stb.

LocalPatriot
Ja, megvan. Kemény 60 Hz-em van😄
LocalPatriot
<#worship>

Mire jó ez a Hz szám? Hol lehet ezt emgnézni egyáltalán?😄
Jim Morrison
Matricát fegyverekre. Bullshit.

Jim Morrison
"kodiakék 60fpsel játszották a sourceot nem 300al mégis értek el eredményeket" Nem is voltak 120 meg 240Hz-es monitorok. Skill is kell, de tapasztalatból mondom, hogy egy jobb vassal tényleg jobb az ember (TAPASZTALAT).

LocalPatriot
Ám mi ez a kapszula? Mit ad?
LocalPatriot
Update óta ma tudtam kipróbálni elõször. Hát...játszhatatlan lett. FPSem jó 30-al kevesebb átlagba. Próbáltam a lenti módszert, indítási beállításhoz adtam azt a parancsot, 2-vel, és 4-el is próbáltam de semmit se segített.
Aztán ahol az fps-t látom, van ott egy SV, meg egy var számláló. Az folyamatosan piros. És laggol minden... remélem jön valami javítás...
Competitive-ben semmi dolgod, a szerver rögzíti, majd a Watch / My Matches alatt le tudod tölteni õket (vigyázz, csak az utolsó 8 vagy 10 van ott mindig, le kell tölteni idõben, hogy megmaradjanak).

Egyéb esetben ha jól emlékszem record demofajlneve / stop.
"szar az utánhúzása az egérnek vsyncel"

Az fps_max-ot a vfreq-re kell állítani és teljesen olyan lesz a mozgása, mint vsync nélkül 😊
Ennek ellenére CSGO-ban nem használom, mert állítólag az engine tényleg precízebben tud mûködni jó nagy framerate-ekkel, még ha te a monitorod miatt nem is tudod azt élvezni.
Roger6
Hogy tudom felvenni a játékmenetet?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hogyne

fõleg hogy mindenki vsync offal játszik, szar az utánhúzása az egérnek vsyncel

ez a lowok siralma hogy a jobb net meg az fps miatt jobb a másik, kodiakék 60fpsel játszották a sourceot nem 300al mégis értek el eredményeket

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
Szerintem a legnygyobb csít, az a 120hz-es monitor. Ott van értelme hogy source engine 120+ fps el fut stabilan.

Roger6:igen

Roger6
Rangot csak competitive meccsekkel lehet szerezni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azért a Source engine manapság olcsó hardware-eken is kifogástalanul fut... A legtöbb mapon 160-200 FPS-em van átlagosan úgy, hogy közel sem egy csúcskategóriás gépem van. Mondjuk gyengének sem nevezném, fõleg a procimat, de az árát nézve abszolút nem egy drága configom van.
Ha ez annyira zavar, akkor térj át konzolra. Ott mindenkinek ugyan annyi az FPS, csak a ping számít meg a Skil.
Spészgószt
instant hedi sarokról... 😄 na jah...meg õ elõbb meglát...na jah...
az egész kibebaszott csgo (source is, meg a többi játék is)arról szól kinek van több fps és kinek van jobb hardvere... (igen a ping sem elhanyagolható) megbaszhatod a skilledet, ha semmit "nem ad" ami azért van mert annak aki belõ 2x jobb hardvere van....ennyi...egy faszlow is bedarál bárkit jó vassal a segge alatt...mert neki "adja" ...ez egy ilyen világ ...erre tervezik a játékokat...VÁSÁROLJ vegyél jobb gépet mert "nem adja"...neki jobb gépe van neki több az FPS-e !!!...ennyi...

Jim Morrison
Ne is mondd, tegnap volt egy olyan meccsem, hogy dust2 T oldalon szinte csak scoutoztam és szinte csak fejest lõttem 😄 még a második körben CT-ként vettem scoutot, azzal be is védtem B-t 😄 t-ként meg olyan jól adta, mindig írogatták, hogy only hs only hs 😄 mindegy, megy movieba 😄

Gondoltam, csak akkoriban sem nem olvastam sem nem agyaltam ilyeneken 😊
A külsõ szemlélõ számára tapasztalható "kiteleportál eléd a sarok mögûl és instant fejes" jelenséget sokszor átéltem akkoriban is, csak még nem tudom hogy kell ilyet 😄

Életemben 2x waroztam CS:S-ben, attól eltekintve only public-ra jártam, játékként álltam még akkor az egészhez, nem kihívásként, nem volt célom pronak lenni 😛
Roger6
Amit írsz, az Source-ban is így mûködött, hogy a gomb elengedése után még várni kellett pár tized mp-t, és utána volt max pontosság. Na majd gyakorlok sokat.

Elvileg már az elsõ pár meccs után kapsz rangot amit figyelembe vesz, de nem még nem láthatod.

A lövésrõl meg annyit, hogy én is rengeteget játszottam régen a Source-al, és most nekem is idõbe telt ráérezni újra a dolgokra.
Olvasgattam is pár leírást, amit régen nem tettem. Ami hihetetlenül sokat számít, az az úgynevezett stutterstep. Amikor mozogsz, a fegyvered pontossága durván leromlik. Ha megállsz, és nincs rajta recoil (nem lõttél vele pár másodpercen belül), akkor a lehetõ legjobb pontosságot kapod, onnantól kezdve, hogy ténylegesen meg is álltál. Itt van a kutya elásva, mert ha csak elengeded a gombot, akkor nem állsz meg azonnal, így idõbe telik mire megkapod a pontosságot. A trükk az, hogy fékezni kell, amit ha jól csinálsz, azonnal megállsz, és azonnal pontosan fogsz lõni.

Ezt nagyon ki kell skillezni, ha üres pályán próbálgatom simán megy már a dolog, de éles helyzetben még nagyon kevésszer sikerült összehoznom.

Fontos még a cl_interp 0 és cl_interp_ratio 1 beállítás, ezekkel érhetõ el a player modellek legközelebbi helyzete a valós szerveroldali hitboxokhoz képest. Nem árt hozzá persze jó ping, és annyi hátulütõje van, hogy a magas pingû játékosok mozgása könnyen darabos lehet tõle, amire azt mondják még mindig jobb, mint a smoothosan mozgó, de a valóságtól távol lévõ playermodellek.