Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a d2, mirage, cache jól balanceolt pályák
aug meg jobb lett de sztem nem imba, desert is jobb lett bár nem ér fel a sourceos deserthez (az túl táp volt), valszeg aug gyengítve lesz
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Csak mivel drágák, így warokon, sose vették, max pub-on, de mivel war-on úgyse használták volna, inkább m4-ak47-el lõttek, hogy legyen velük skilljük. Egyébként sok meccset néztem, és nem sûrûn láttam most GO-ba se, hogy vették volna ezeket.
ARSENAL&POKER
Hitbox Primary Attack
Unarmored Armored
Head 119 119
Chest & Arm 29 29
Abdomen&Pelvis 37 37
Leg 22 22
Forrás...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Tied with the AUG for the highest first shot accuracy assault rifles
High damage per shot
Kills opponents with a single headshot
Deals more damage than the AUG
High armor penetration
Az SG páncélátütõ tehát ugyan annyit sebez ha van mellénye ha nincs...míg az augot megfogja a mellény és kevesebbet sebez!
picit lasabb, de erõsebb ! scope nélkül nagyon hedi osztó! ez már 1.5 ben is így volt és source ban is jobb scope nélkül...rusholni pl brutál vele...
szerintem a VALVE se hallgatja sokáig a síránkozást...
kurva jó lett ... rájöttek ... visszabaszták ... tehát a végén minden marad a régi csak pepitába...
a karomat rá hogy köv updattel szarabb lesz...<#violent>#violent><#ticking>#ticking>
(A videón látható 8 kill 2 kör alatt történt)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
bind n "buy fiveseven"
nem így kell?
A nevébõl is ki lehet olvasni, hogy ha ezt aktiválod, akkor csak a jobbra fent lévõ deathnotices ek fognak látszódni. (Tehát a HUDon csak az látszik, hogy ki ölt kit, ammo meg élet nem)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AUG hoz D: 😄:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Félre ne értsetek játék közben nekem is mindig be van nyomva, de egy videó azért szerintem más tészta.
Meg az ilyen átlagos 1-1 killek nem kellenek.
Hogyan lehetne jobbá tenni?
Catalyst ban meg tudod nézni, esetleg a monitorod menüjében, rákeresel guglin a monitorodra, stb.
Aztán ahol az fps-t látom, van ott egy SV, meg egy var számláló. Az folyamatosan piros. És laggol minden... remélem jön valami javítás...
Egyéb esetben ha jól emlékszem record demofajlneve / stop.
Az fps_max-ot a vfreq-re kell állítani és teljesen olyan lesz a mozgása, mint vsync nélkül 😊
Ennek ellenére CSGO-ban nem használom, mert állítólag az engine tényleg precízebben tud mûködni jó nagy framerate-ekkel, még ha te a monitorod miatt nem is tudod azt élvezni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
fõleg hogy mindenki vsync offal játszik, szar az utánhúzása az egérnek vsyncel
ez a lowok siralma hogy a jobb net meg az fps miatt jobb a másik, kodiakék 60fpsel játszották a sourceot nem 300al mégis értek el eredményeket
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Roger6:igen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az egész kibebaszott csgo (source is, meg a többi játék is)arról szól kinek van több fps és kinek van jobb hardvere... (igen a ping sem elhanyagolható) megbaszhatod a skilledet, ha semmit "nem ad" ami azért van mert annak aki belõ 2x jobb hardvere van....ennyi...egy faszlow is bedarál bárkit jó vassal a segge alatt...mert neki "adja" ...ez egy ilyen világ ...erre tervezik a játékokat...VÁSÁROLJ vegyél jobb gépet mert "nem adja"...neki jobb gépe van neki több az FPS-e !!!...ennyi...
A külsõ szemlélõ számára tapasztalható "kiteleportál eléd a sarok mögûl és instant fejes" jelenséget sokszor átéltem akkoriban is, csak még nem tudom hogy kell ilyet 😄
Életemben 2x waroztam CS:S-ben, attól eltekintve only public-ra jártam, játékként álltam még akkor az egészhez, nem kihívásként, nem volt célom pronak lenni 😛
A lövésrõl meg annyit, hogy én is rengeteget játszottam régen a Source-al, és most nekem is idõbe telt ráérezni újra a dolgokra.
Olvasgattam is pár leírást, amit régen nem tettem. Ami hihetetlenül sokat számít, az az úgynevezett stutterstep. Amikor mozogsz, a fegyvered pontossága durván leromlik. Ha megállsz, és nincs rajta recoil (nem lõttél vele pár másodpercen belül), akkor a lehetõ legjobb pontosságot kapod, onnantól kezdve, hogy ténylegesen meg is álltál. Itt van a kutya elásva, mert ha csak elengeded a gombot, akkor nem állsz meg azonnal, így idõbe telik mire megkapod a pontosságot. A trükk az, hogy fékezni kell, amit ha jól csinálsz, azonnal megállsz, és azonnal pontosan fogsz lõni.
Ezt nagyon ki kell skillezni, ha üres pályán próbálgatom simán megy már a dolog, de éles helyzetben még nagyon kevésszer sikerült összehoznom.
Fontos még a cl_interp 0 és cl_interp_ratio 1 beállítás, ezekkel érhetõ el a player modellek legközelebbi helyzete a valós szerveroldali hitboxokhoz képest. Nem árt hozzá persze jó ping, és annyi hátulütõje van, hogy a magas pingû játékosok mozgása könnyen darabos lehet tõle, amire azt mondják még mindig jobb, mint a smoothosan mozgó, de a valóságtól távol lévõ playermodellek.