9177
-
#2978 ez akad :( hitbox jobban jött (bár itt kicsit több a néző, de itt tuti nem erről van szó, csak twitch :c) -
#2977 ja akkor szopó :D az bejött volna nem kicsit, amúgy a lounge a meccsek napján délután már általában halott, reggel kell, vagy előtte nap ha kint van a meccs... amúgy igen egy új ip a szolgáltatótól és problem solved
inkább ezt nézzétek :D
http://www.twitch.tv/faceittv
virtus vs epsilon
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.09.11. 20:41:11 -
#2976 btw hitboxon csak percenként tudok írni az zavar :D szóval zavar hogy tűzfal telepítésével akarták megállítani a támadást, meg kilépett skypeból... :( -
#2975 kazakokra akartam :( :D -
#2974 hát ezzel most jól jártál btw :D -
#2973 btw szeretnék fogadni, de sose enged. Backpackem is nyilvános, nem tudom mi lehet a gond :( -
#2972 Hamarosan: Hungary - Kazakhstan -
#2971 Mai utolsó Matchmaking meccsünk :) Zsinórban 5x kaptunk aimost és wh-st, úgyhogy megint FaceIt time lesz :D
-
#2970 aztarohadt :D most nézem -
#2969 [OFF]
Team Speak 3-al kapcsolatos, de biztos vannak itt hozzáértő emberek.
Kollégiumi netet használok, ahol a rendszergazditól külön kell kérni, hogy nyisson portokat.
Kérdésem, hogy elég-e a szerver portját kinyitni, vagy a TS3-nak vannak általános portjai? -
#2968 16:16-nál mentem el aludni, vagyis amikor kezdődött a hosszabbítás. -
#2967 Valaki nézte a tegnapi Dignitas - HR meccset? Kicsit komoly volt :) 31-28 :D -
A cerberuszt jobb ha most eladod amig sokat er!!! Amig friss a cash pack addig nem sok van belole kesobb egyre tobbet dob igy az ara is esik... -
#2965 Aha, emlékszem, volt valami ilyesmi Source-nál is. -
#2964 Nem kell fosni tole biztonsagi masolat se kell...a steam ugyis egybol letolti ha hianyzik...regen ez legtobbszor javitotta a problemakat!
Nekem sokszor ugy dob ki hogy befejezek egy competitivet kilepek es onnantol fail minden szerver... kurva idegesito... ekkor steam kilep blob delet ujra belep...mukodik... -
#2963 Köszi, este megpróbálom. -
#2962 Afrissitesek miatt van... egyszeruen fos a steam... vagy a kliensed van lemaradva...vagy nagyobb eselyel a szervet... btw clientregistry.blob filet probaltad mar kitorolni...az ilyen fail problemet asszem az orvosolja... a csgo alapmappaban van ha jol emlexem... -
#2961 Nem tudok semmilyen aim szerverhez csatlakozni. Először gondoltam még pár hete, hogy a frissítések miatt van ez, vagy valami. Aztán egyre több, és több szerverre nem enged fel, Failed to Connect szöveggel, meg van még valami másik szöveg is. Az előbb 20 szerverre akartam felmenni, ami aim mapos volt, egyre sem engedett fel, pedig csomóan voltak rajta. Mi a fasztól van ez, mert kurva idegesítő, hogy van napi 1 órám gyakorolni max, és akkor sem tudok felmenni egy kurva aim mapra, mert nem enged. -
#2960 több fog esni belőle, mert a coin lejártával azok is ugyanolyan eséllyel kapják majd a ládát akiknek nem volt pass... ráadásul minden új láda megjelenésekor zuhan az előző, magyarán másfél év múlva lehet hogy többet fog érni, de előtte behullik 0,2 alá egy évre -
#2959 Nekem sept. 6 -óta van meg a break out és eddig 6 küldetést kaptam, és csináltam meg. A cerbereus meg idővel megy a piacra remélem feljebb megy az ára. :D bár így se rossz a 15- 16 juró. -
RED BULL F #2958 Nem állítottam konkrétan, hogy csak kettőt ad, de nekem nagy átlagban eddig kettőt dobott. Ha lesz kedvem ma ráfekszek még a játékra, hát ha dob egy harmadikat és sikerül rám cáfolnod. -
#2957 nah most nézem jurnalban....
júli 2 -óta van breakout mission...én eddig 22db ot nyomtam le
júli 2 óta eltelt 2 hónap és egy hét azaz 9 reset max 10 és volt olyan hét amikor gép közelébe se voltam ... tehát szerintem NEM 2db ot dob csak...
nézzétek már meg nektek mennyi mission van kész ! van valakinek több? me a végén még lehet kimaxoltam és 11 reset volt -
#2956 breakout ládát is dobálni fog még szerintem karácsonykor is bőven...néha mostanában is dob egy bravót elvétve (pont múltkor írta valaki hogy kapott) főnixet meg szinte minden második héten kapok én is.... -
#2955 most néztem,tényleg esett a phoenix mikor vége lett,0,4-ről 0,2 alá (bár már előtte is ebben a sávban sántikált),most meg 0,5 körül lehetett eladni,most ismét 0,4 körül van...lehet lesz egy ilyen hullámvasút megint,én a p250 nuclear threat-et vettem 2,3ért és most 6 fölött van,de néha felugrik 12 körülre,meg az awp boom is volt már 4,1ről 8 fölött is...alig buktam valamelyik vásárolt fegyóval. -
#2954 Fordítva, ha nem esik több belőle akkor kevesebb lesz és emelkedni fog az ára. A Phoenix is elkezdett kúszni fölfelé. Nézd meg a Bravo-t, nem esik belőle és a 0,1-es árról már felment 3,5 fölé. Januárban kellett volna okosnak lenni és bevásárolni belőle. -
#2953 pont hogy akkor fog leesni ha vége, mert akkor jön az új láda, ráadásul a coinnal nem rendelkezők drop rateje is megnő -
#2952 Igen van, egy héten max 2-t kaphatsz. Ha jól tudom ládából és fegyverből is kettő kettő esik a küldik mellett. -
#2951 én a breakouttal várok szerintem,remélem ha vége 1 hónapon belül akkor nem dob majd annyit és kicsit feljebb megy az ára...bár 0,78 még nem rossz érte,de 2 napja még 1 is volt...arról ne is beszéljünk,hogy az elsőt 3-3,5ért adtam el,abból majdnem megvolt a breakout pass. -
#2950 mondom a héten a 3.at csináltam az előbb... múlthéten egész héten nem voltam itthon most vasárnap este ültem le először... két kábeles meg egy overpassos missionon vagyok túl most...! azé kérdem tudja e valaki van e limit a missionokre...
nem várok vele dropresetig ahogy kapom meg is csinálom egyből... -
RED BULL F #2949 Az adott héten belül nekem eddig max csak 2 missziót dobott. Szerintem ez a max, törekedj arra, hogy a drop resetelés előtt meglegyen a kettő és akkor már jó vagy. -
#2948 Nekem GALIL AR | Homokvihar van, ha érdekel ~ Harctéren tesztelt -
#2947 Koszonom,igy fogok tenni. -
#2946 mission dropra van valami szabály?
mennyit dob egy "héten" ?
Igen tudom 2 van felül de ha kész akkor ad e többet, illetve mennyit? eddig nem figyeltem, de mintha a 3. at csinálnám a "valve" héten...?!
-
a Cerberus.... ! Must have item... nagy Galil fan vagyok....
adok érte egy FN statrakos Galil kamit -
#2944 Én a Breakoutot eladom, még jó ára van, a Phoenix-szel pedig várok, hogy feljebb menjen az ára. -
#2943 Sziasztok,en tok uj vagyok a cs vilagaban es oszinten szolva nem is vagyok valami nagy fps fan.Mindenesetre azert szoktam neha jatszogatni de inkabb a ladakat gyujtom egyelore.
Kaptam 2 operation phoenix weapon caset es egy operation breakout weapon case-t.
Szerintetek erdemes eladni vagy inkabb varjak/probaljak cserelni vmire?
Kinyitni semmikepp nem akarom,nem igazan van penzem kulcsokat vasarolgatni.
Elore is koszonom. -
#2942 ez a ami nap valami eszméletlen volt srácok, ma kaptam 2 ládát (op/winter) és egy galil ar cerberus-t küldetés jutalomnak -
#2941 Itemeket visszakapják, mondták a streamerek.
Aki lemaradt volna: 7kört vesztettünk mert ddosolták emberünket, ezért 14-14nél feladta a magyar csapat.
-
#2940 láttam valami őrültet aki betelt egy faszát lounge-on erre a meccsre,a 4 itemből 2 glock water elemental volt amire emlékszem...tán 58 euró volt az összérték..
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.09.09. 23:21:20 -
#2939 wildtv
csehország most az ellenfél.