9177
  • HunnernesKonge
    Mi a gond? Igazából semmi, igazából vihar egy pohár vízben. Csak mikor kijön pistike az asiimov p250-el, akkor tudod, abban az operation-ben, fixen benne lesz az asiimov p250, és egy másik valószínűleg elég fasza p250 skin elől veszi el a helyet. Ennyi a problem, semmi más. Az általad ajánlottakat jelenleg is alkalmazom, ne aggódj :D
  • Roger6
    Nem kell megvenni, nem értem mi a gond? Nem veszed meg, nem nézed, kész.
  • HunnernesKonge
    Csak szerintem kurva unalmas már ez a fehér-narancs űrjátékpisztoly skin? Az awp-n még elment, bár ott sem tetszett, de elfogadtam hogy van ilyen, de jelenleg a kreatív skinek helyett jönnek futószalagon az asiimov-ok. Uncsi
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.25. 10:07:09
  • RoboKutya78
    köszi belelesek:)
  • Roger6
  • RoboKutya78
    Srácok érdekelne a fegyver skinezés rejtelmei. Milyen programmal csinálják ezeket a díszítéseket és hogy kell neki állni?
  • Jim Morrison
    wildtv
    úristen, 12-3 volt félidőben volgare-nak, majd 15-15 lett. utolsó kör OMG
  • bosco05 #3051
    Az az oka, hogy új steam tag vagy. Fel kell töltened 5 eurót kártyáról vagy paypalról, majd várni kell 30 napot. Utána fog engedni marketezni, addig viszont nem.
  • oliwwer
    Arra ötlet egyébként, hogy miért nem tudok tradelni? Új steam tag vagyok. Ez lehet az oka? Sem eladni nem tudok. Köszköszi
  • bosco05 #3049
    Tegnap makkoltam kettőt egy körben cache-en :D (sajnos smurf acc így retek a skin dehát na :D)

Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.09.23. 16:24:04
  • Kmarha
    de kis cuki, vagy 3 hete vett fel ismerősnek (fene se tudja miért igazoltam vissza, azt hittem az előző jó kis játékok egyikéből volt valaki). Természetesen steam 1-es szint, és az érdeklődésre, ki is lenne ő, nem válaszol.

El is felejtettem. A mai napig, amikor is megszólított, hogy szívesen felajánl csereberét az egyik késére, itt a link róla. Persze hogy külső link, egy jpg-nek látszódó fájl névvel.

Jelentettem, bár gondolom nem ér semmit.
  • Metalmilitiakid
    nekem most a csúcspont hogy kb a 15. create game en vagyok túl, mert megint semmit nem talál a szerverkereső :(
  • Jim Morrison
    ne reportold, lehet csak elfelejtett felajánlani cserébe 1 kést...
  • J i GS a W
    a Mai nap csúcspontja.
  • Metalmilitiakid
    Érdeklődnék, hogy van-e olyan társaság, esetleg csapat, ahova beférne még 1 compozni váró ember? Szeretnék inkább többedmagammal meg csapatmunkával játszani, mert egyedül egszerűen az életkedvem elmegy tőle.
  • Jim Morrison
    Én esetemben talán 20-ból 1. Az a baj, hogy a sok 200+ 600 órás játékos is egy nagy kaki, pedig legtöbbször idegenekkel játszom. Ha jó a csapat nuke T oldalát is simán lehozzuk...:)
  • HTS s3rg1nh00
    állat,hogy kéne még 7 SMG kill casualban és a matchmaking baszik működni...
  • Gabe18
    Én nem tudom, de kb. januárban játszottam elég sokat olyan ~3 hónapig. Szerintem aránylag rendben volt. Volt mikor egyértelmű WH emberbe futottam, aki meg se próbálta leplezni, de nem volt gyakori.
    Aztán kihagytam a nyár nagy részét, az elmúlt hónapba visszamentem, és hát szörnyű néha. Az egyértelmű csalók mellett, ott vannak azok, akik az MM rendszer szerint elvileg a többi játékossal egy szinten van, ehhez képest 5x annyi kill-je van mint bármelyik másik játékosnak az adott meccsen. Nyilván itt más is lehet a háttérben ( volt már sokkal jobb szinten de újrakezdte, stb...), na de ennyiszer?

Hát én Silver IV meg Silver Elite között ingadozok, mert a játék úgy döntött a 10 megnyert meccs után (amihez kb. 15 meccs kellett) hogy én a Silver 1-be leszek besorolva. Úgyhogy a ranglétra aljáról kapaszkodom... De asszem ennél feljebb nem is jutok, mert itt már zsinórban nyerni meccseket kb. reménytelennek tűnik.

A csalók mellett most arról nem is beszélek, hogy a játékosok nagy része ha az első 4-5 kör elmegy, utána szarnak az egészre, meg se próbálnak küzdeni, kilépnek, megy a marháskodás, minden körben kirugás szavazás indítása meg ilyenek. Úgy meg aztán nyilván bukó az egész.
  • Gyuszopapa
    Elmondom neked szar a helyzet.Itt és a többi multijátékban akár fps akár autós hemzsegnek a csalók szó szerint.Ezért hanyagolom egy ideje a multiplayer játékokat.Pedig istenem annyira szerettem játszani,de nincs kedvem ingyenfrag lenni.
    Ennyi.
  • bosco05 #3039
    Egy érdekes témát szeretnék felvetni. Ti mennyi csalóval találkoztok átlagosan a MatchMakingen? Szerintem a helyzet az egy évvel ezelőttihez képest is borzalmas, nekem az a tapasztalatom, hogy átlag 10 meccsből legalább a fele nem tiszta. 96 óta FPS-ezem online, de ilyet én még sehol sem tapasztaltam. Sok sok profi meccset megnézek és sokszor az az érzésem, hogy egy-egy MM meccsen elvéreznének a nagyok is... Folyamat kapjuk az olyan ellent, akik only 1 hitelnek mindennel, úgy forgatnak mint a Fnatic, de taktik az 0. Amennyiben nem gond jó lenne ha páran elmondanák a tapasztalataikat ezzel kapcsolatban, mert engem marhára érdekel :) Ha megtennék a témához hozzászólók hogy MM rankot is írnak (mármint a sajátjukat) azt megköszönném, igazából egy blogbejegyzéshez lenne amolyan kötetlen közvéleménykutatás :)
    ui.: jelenleg DMG-n vagyok de le lem és dmg között mozog a kis mix egyletünk
  • bosco05 #3038
    nevetséges ami itt megy... ma 5 csaló moviet vághattam volna a 8 játékunkból, abból 3 olyan gusztustalanul aimozott, hogy viccnek is rossz volt... egyébként emlékeztek még a forgó aimbotos videómra? a gyerek azóta is játszik és azóta is csal... ennyit ér az egész szarhalom.... aztán reportoljál... nincs értelme, szarik rá a valve...
  • oliwwer
    Akkor egy szerón toltuk :D
  • Szabi #3036
    végre kaptam egy vadász ládát, erre már csak 0,39-et ér
  • Spészgószt
    1: -
    2: -
    3: CZ single... - Go se rossz, de nekem az 1.5 miliőt semmi nem adja vissza...
    4: -
    5: Galil AR (Kami ST)...cél a Cerberos vagy ha nincs más MAG7 Buldozer (Lama cannon / Metal matrincákkal)
    6: -
    nem nézek se múvit se streamot és nem is szurkolok senkinek
  • Jim Morrison
    dejó, kikaptam egy rorankos (steam lvl1, barátja sas) emberkét m249-el vagy mi a tökömmel meg wh val simán nyertek is... le is estem sima ak ra...
  • J i GS a W
    Engem az érdekelne ,hogy szerintetek felmegy az ESL matricák ára?Nem mostanra gondolok ,hanem a következő pár hónapra.
  • Jim Morrison
  • oliwwer
    1. Nip
    2. f0rest
    3. Mostmár a go, eddig az 1.6 volt
    4. A warowl-os youtube csatornát szoktam követni
    5. Ak 47 / laminált kék - bár egyelőre még nincs meg. A vörös vonalas AK is nagyon tetszik.
    6. Dust 2
    7. -
  • HunnernesKonge
    1. Dignitas
    2. 1.6: walle, GO: dupreeh de shox-ot is bírom
    3. 1.6
    4. mEclipse (C9 Shroud)
    5. AWP - Boom
    6. 1.6: Inferno / GO:Mirage (merem remélni, hogy tuscan jó lesz, akkor az)
    7. br_wallenberg III
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.19. 14:51:49
  • Jim Morrison
    Először azt hittem MM ben 50en kill...:D énis néztem kicsit jobb lett de még nem próbáltam ki. Majd ma :p
  • ntex
    Fasza lett az update óta a Tec-9 :D 3 fraget lőttem awp-vel, a többi mind Tec-9 :DDD

• bosco05 #3027
    1. Virtus.pro
    2. Neo
    3. GO (a többit egyenesen rühellem :D )
    4. CaptainCarlos!!!4NÉGY, viccen kívül pedig Pasza féle csatorna
    5. AWP / Pit viper
    6. Cobblestone
    7. Nem nézek moviekat!
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.09.19. 14:02:48
  • Metalmilitiakid
    1. Nincs igazán kedvenc: Utoljára Na'Vi keltette fel a figyelmem, tetszett amit csináltak.
    2. Friberg/Getright
    3. 1.6, lőni nem tudtam benne, de sokkal letisztultabbnak éreztem.
    4. Nem kifejezetten csak streamel, de azt is csinál. WarOwl
    5. Maradjunk az M4A1 nél, de ahogy mondják: Egy harcosnak nem lehet kedvenc fegyvere.
    6. Jelenleg Mirage, ott tudunk igazán durva meglepetéseket okozni, magamnak is :D
    7. Huh még 1.6 ban volt egy amit szerettem, de már nem emlékszem rá, egyetlen jelenet ami megmaradt, a 30 granát fel röviden :D
  • Jim Morrison
    1., NIP
    2., Igazából nincs, Kodiak időszakban meg nem cséztem, de tudom ki ő mi ő (most lett vele egy 1 órás riport is)
    3., CS:GO (Sourceban nem nagyon waroztam itt meg van MM csak azért)
    4., moe-t tegnap picit néztem, de csak meccseket nézek - FaceitIT, wildclan, esea
    5., M4A1-S / AK-47 (skin tökmindegy)
    6., kvázi mindegyik active duty map kivéve nuke :D
    7., -
  • Roger6
    Hogy kicsit pörögjön a topic, villámkérdések:

1. Kedvenc csapat / klán?
    2. Kedvenc játékos?
    3. Kedvenc CS verzió?
    4. Kedvenc Stream csatorna?
    5. Kedvenc fegyver / skin?
    6. Kedvenc map?
    7. Kedvenc CS movie?

1. NiP
    2. Kodiak
    3. Counter Strike: Source
    4. m0e_tv
    5. AK-47 Vulcan
    6. Szégyen, de dust_2-t nagyon szeretem, pedig jó szar vagyok rajta
    7. Incorporated II
  • Roger6
    Milyen rendesek ezek, mi?
  • Spészgószt
    keciek ezt is kiszedték nehogy má meg tudd javítani csak úgy simán egyszerűen....
  • Spészgószt
    ma egész délelőtt én is azt kerestem... me baszott csatlakozni...állandóan fail....
  • Roger6
    Baszki, rohadjak meg, nincs ilyen file-om. Ezerszer rákerestem, mindig máshogy, semmi.
  • bosco05 #3019
    Egyébként szerintem az alacsonyabb rankokon nem a mapismerettel van a gond. Sokszor játszom silver vagy nova szinten haverokkal és még sosem dobott be olyat aki nem vágta a mapot. A gondok ott kezdődnek, hogy nem tudnak eco-zni. Össze vissza rávesznek mindent ami kijön a pénzükből. Utána a csapatmunka teljes hiánya következik a sorban mint probléma, midenki megy amerre lát... Általában infók se jönnek a random gyerekektől se tax se semmi... Na most ezek tükrében nem az fog dönteni, hogy hova megy egy füst, legalábbis szerintem... Mondom mégegyszer ezek az én tapasztalataim, lehet mások mást látnak. A csapatmunka talán valahol a kalánál kezdődik, de ott is elenyésző, sason meg ugye alap... Sokszor lőnek úgy a kalások is, vagy akár egy két nova is mint mondjuk egy dmg, vagy sas, viszont fejben sehol sincsenek, összetartás nulla, inkább megy a kick vote, mintsem az, hogy elmagyarázzák esetleg a társuknak hogy mit is kéne csinálni. Van egy két magányos farkas dmg-n meg le-n is de érdekes módon nekünk az esetek 80-85%-ban sikerül magunk mellé állítani, bíztatni és taxot mondani rá nézve, amitől helyreáll a csapatmunka és nyerünk. Ja és azt hozzátenném, hogy többek között a korom miatt is már szarul lövök, lassú vagyok, tehát jórészt a csapatmunkának és az agyamnak köszönhetem a rankomat. Ha kicsit fiatalabb lennék feljebb tudnék lépni, de már beletörődtem hogy itt rohadok el a dmg-le-lem hármas közt ugrálva függően a csalók aktivitásától :D
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.09.18. 15:25:53