Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
jön a d3 kieg, és el is felejtem egy jó ideig...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Elõtte meg behúzódok a fal mögé a sarkon, majd mikor már bent vagyok úgy fél méterre, akkor halok bele a takarásban lévõ ellenfél lövéseibe, de úgy, hogy a kamera visszaránt a falon kívülre!
Ping az mindenkinek 30-50 körül volt, és persze mindez hivatalos competitive szerveren...
Nem mondom, hogy eddig mindig ott volt a hitreg, ahová lõttem, de ez most kb. olyan, mintha legalább 500-as pinggel játszanék...
Szóval azt mondod ha karambit késsel szúrok le valakit az sokkal menõbb mintha átlag késsel tenném?😄 egyébként volt már 3késes köröm is kb a kutyát nem érdekelt pubon. Pont azt szoktam észrevenni hogy ezek a drága cuccok olyan embereknél vannak akiknek fingjuk sincs arról hogy ezt a játékot hogy kell játszani. Hiába van nála karambit kés, Tüzsárkány, stb. Ha a játékhoz meg sültgyökér. Másrészt meg pont magyar szerveren játszottam és fél magyar szervernek 30-50+euros itemei voltak meg 200 euros kése. Inkább megveszi a karambitot és helyette meg otthon éhezik 😄
karambit késsel leszúrni valakit a virtuális játékban (csgo): 15 perc hírnév + sikerélmény (kivéve teamkill <#idiota>#idiota>)
Ha eltekintünk a kivételektõl, igen is van benne logika. Az más kérdés, hogy a stock knife is alkalmas ugyanerre, de hát ugye ahol $3000 a minimálbér 😊
karambit kés a virtuális játékban (csgo): 45.000ft. Fuck logic!
Arról nem is beszélve hogy 13/3-volt az állás tehát nem hogy a gyõzelmet nem kapom meg de még derankolni is fog kilépés miatt.
A laggra meg nekem ~600meccsböl 3x volt ilyen, elõfordul fölösleges ragelni rajta.
A premadeddel viszont egyetértek.De azért halkan megjegyezném, belsõ voippal rendes puggal verhetõk õk is.
aki rájött... 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Heti 1 esik minden OP-vel rendelkezõ playernek
- Péntek éjjel lehet a drop reset valószínûleg (múlt pénteken jött ki a cucc, majd ma ugrott meg a kínálat a ládákból)
- Az árak valószínûleg jövõ péntekig újra fel fognak menni ahogy csökken a kínálat, akkor lesz majd érdemes eladni a napokban esõ ládákat
PS3/X360 user: Infernohun
Azt próbáltad már hogy a játék nevére jobbklikkelsz a libraryban(könytár?), és az Properties(tulajdonságok) menüpontot választva, majd a megnyíló ablakban a Set launch options(indítási paraméterek) gombot megnyomod, és oda beírod a monitorod natív felbontását, és a frekvenciát?
példa kedvéért, én 1920x1080-ban játszom egy 72Hz-es monitoron ez azt jelenti hogy a mezõbe ezt kell írnom: "-w 1920 -h 1080 -freq 72"
Ha te például 1280x1024ben játszol 60hz-en, akkor értelemszerûen -w 1280 -h 1024 -freq 60 amit be kell írni és igy tovább stbstb.
Ha nem mûködött, akkor még mindig kipróbálhtod a
Properties menüben a Local files(helyi fájlok?) fülön a Veryfy integrity of game cache gombot.
Esetleg drivert frissíthetsz, ujrarakhatod a direct X-et ezek szoktak segíteni.
Lenne egy olyan problémám a játékkal hogy elindítom bevillan a fekete képernyõ és vissza tesz az asztalra,5-10 másodpercig,utána megint fekete képernyõ.A játékot már 2x tettem újra,de nem változott semmi.A L4D 2-vel is ugyan ez van,de más steames játéknál nem csinálja ezt..megoldás ? :S
PS3/X360 user: Infernohun
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Van kommunikáció is, meg kevesebben is lépnek le.
Persze gondolom ez csak egy ideig tart, amíg még nem vették meg olyan sokan 😞
A "téli" ládák dobálása megszûnik március elsejével és jön új tavaszi kollekció?
Bruttó 4,3-4,4-ért még kapkodják bõven. Elõször br. €5-val próbálkoztam, az 1-2 perc alatt nem ment el, így lett végül a 3,75+TF. Nagyon alacsony a kínálat, ezt az árfolyamot már órák óta stabilan tartja ahogy látom.
Amúgy cache meg tényleg jó.
(Most játszottam rajta elõször)
-- Eight maps, chosen by the community, available on official CS:GO matchmaking for all game modes.
-- An upgradable Operation Coin, that tracks all competitive matchmaking statistics for the duration of the event.
-- Exclusive access to the new Operation Phoenix Case, with 13 Community-Created Weapon Finishes.
Most azt írják a Phoenixnél, hogy csak annak eshet case, aki megveszi.
A Bravo-nál ez még nem így volt, vagy valami bug miatt kaptam én is ládát? 😄
ARSENAL&POKER
Van h semmit nem ad be, de van mikor már nekem kellemetlen amiket bead.
ARSENAL&POKER