9177
-
#3098 Az, hogy a breakout véget ér, nem egyenlő azzal, hogy a következő el is indul. Ha jól emlékszem phoenix és breakout között is volt "üresjárat". Persze Valvenál sosem lehet tudni de nekem az a személyes meglátásom, hogy most is lesz egy kis szünet. -
rudii #3097 Helló! Keresek embereket ranked meccsezni. Jelenleg keretes kala a szintem.
Feltétel, min. nova4, 18+ és ts3.
Akit érdekel vegyen fel, steam felh. név: pzs_peter steam-en a nevem: rudii
-
ratgab #3096 Jó, de ilyet akkor sem szoktak írni. -
#3095 Mindig ki irjak, hogy xyz datummal vege... aztan uccso nap jon a sorry update hogy meghosszabbitjak mert nincs kesz meg az uj Op... XD
De ne legyen igazam!!! -
#3094 faceittv
Nip vs VP -
#3093 Akkor elnézést. :( -
ratgab #3092 Akkor nem írták volna ki, hogy október 2-án véget ér! -
#3091 Jönni kéne, de csúszni fog ahogy az eddigiek is, szerintem. -
Chaffee #3090 Mikor jön már rózsaszín AK Hello Kittys matricával? -
#3089 tedd el jól később még többet ér majd!
a map collectionos fegyókból nincs sok, ha elfogy megy fel az ára...nem olyan mint amit ládából lehet nyitni!
Én speciel megvettem a minimálost, úgyse kaptam még egyetlen glock skint se... és nem is fogok... :P vagy max valami szakadtat szokásosan... :P
a famas styx el meg a cerberussal még várok okt2 ig hátha akkor kicsit esik az ára....
nekem negyon bejönnek ezek a Cache collection fegyók...meg is vettem majdnem mind... :)
most amúgy mi lesz? jön új operation vagy semmi csak más is játszhat az op br mapokon?
esetleg új láda? -
ratgab #3088 Ilyet én is kaptam. Megy is használandók közé. -
#3087 végre kaptam egy fegyvert ami jól néz ki és drágának tűnik, erre csak ,88-at ér :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bezzeg a kicsivel jobb állapotú 2 euro fölött, az új meg 5 -.- -
#3086 Hát akkor sok sikert :) Azt hittem a steames magyar pub alatt nincs semmi, de ezek szerint már van :D -
#3085 Üdv, fut a szerverem, NO-Steamosok is jöhetnek!
A pálya a budapesti Deák Ferenc téri metró ami INNEN szedhető! (Source-os map, de fut GO-n)
Gyertek bátran! Pályaváltás nincs, kevés player esetén Hard botok!
IP: 91.121.4.31:24964 -
#3084 Köszönöm. -
#3083 tálcán az óra mellett jobb katt a hangszóróra és "Hangok",kommunikáció fül és "nincs művelet"
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.09.28. 10:23:52 -
#3082 Meg lehet azt oldani, hogy ha a háttérben fut a játék lenémítva, akkor ne halkítson más zenét? Akár Youtube-ot nézek, akár videót vagy simán zenét hallgatok, visszavesz a hangerőből. -
#3081 Azt te csak hiszed.. Am ugyanúgy van mint Source-on, Steammal fel lehet menni nosteam szerverekre.. :) -
#3080 goban már nem divat a non-steam... azok az idők elmúltak -
#3079 [Warez]
Helló helló!
Kb másfél órája rájöttem hogy a CS:Source-os pályák, legalábbis a cs_metrobudapest FUT CS:GO alatt is.
Nos rendeltem egy szervert, és az a kérdésem, hogy valaki tud-e segíteni non-steam-osításban(crackelésben)?
[/Warez] -
#3078 wtf !
update óta sec pec kecmec nélkül bezáródikk a go.
játszok nagy nyugodtan és hopp eltünik, bezáródik...semmi hibaüzenet, még egy kurva pittyenés sehogy kínja lenne...
másnak nincs ilyen ?
nem cseréltem hardvert nem csináltam semmit a géppen se a win.el, eddig futott rendesen... -
#3077 ott lesz az inventorydban.
Döntő második map (cache):
dreamhackcs -
#3076 és hogy jut el a cucc amit adnak hozzám ha esetleg ad?
-
#3075 nézed twitchen/cs:go-ban a meccset és random emberek kapnak itemeket (persze nem minden meccsen van ilyen, csak nagyobb versenyeknél) -
#3074 Skacok hogy működik ez a tv-s csgo mecs nézéséért kapható itemek beszerzése?
-
#3073 elkelt -
#3072 LDLC titan döntődreamhackcs -
#3071 cserelinkem -
valakinek megér egy TF kulcsot? -
#3069 pörög tovább a stream, mondocom meccsel. -
#3068 Ez azzzzz :) Állat volt. -
#3067 jó meccs volt! -
#3066 -
#3065 Magyarország vs Bosznia Hercegovina
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.25. 20:08:17 -
#3064 te egy isten vagy akkor ...nekem a valaha droppolt legértékesebb skinem egy p250 frenklin volt... és nyitottam egy awp graphit-ot... az is az életemben összesen kinyitott soksok ládából a 2. ban volt.... azóta szartse nyitottam.... mostanság inkább megveszem ami kell és nyugdt vagyok...
egy breakout láda 0.5 juró a kulcs 1.80, tehát 2,3 euróból már igen csecse szkint vehetek... ha várok 2 hetet eladok 5-6 ládát és már egy 5-6 euro skin is megvan.... -
RED BULL F #3063 Ládanyitás nélkül ne is várd, hogy ilyen értékes cuccokat fog dobálni a játék. Február óta összesen 3 értékesebb skint kaptam dropból, köztük 2, 1.10 és 0.50 euró értékben. Az eddigi legértékesebb droppom egy 9 eurós AWP skin volt, de azt is egy Breakout misszió teljesítéséért kaptam. -
#3062 Szorgalmasan jatszol es ha makod van dob egy awp dragonlort eladod es vasarolhatsz kedvedre... :))))) -
Gabe18 #3061 Nekem meg az a bajom hogy bár szerintem pl. ez az Asiimov skin k...a jól néz ki eddig az összes fegyveren, nekem mint "átlag" játékosnak a büdös életbe nem lesz ilyenem se awp-n, se m4-en. Mert kp.-ben nem adok érte 5x annyit mint amennyibe maga a játék került, és ládanyitogatásra sincs kedvem elszórni tízezreket hogy egyszer hátha ezt dobja... -
#3060 Sokkal nagyobb öröm egy rózsaszín, party cannon nevű awp-vel lelőni a közép fakaput dust2-n. Hidd el.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.25. 10:23:04 -
#3059 nekem ez a bajom, hogy a skimekről szól már ez is.