Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Errõl jut eszembe NiP documentaryt láttátok?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
hááát nem sok semmi...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
amúgy az a "EMS One 2014 Souvenir Package" mi a fax abban van valami, vagy csak valami nyomi "eméktárgy" ???
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
azt láttam, hogy néhány szerveren dobálgatot körvégén ilyen ládákat, viszont voltak szerverek ahol meg nem 😄
"Nulla tenaci invia est via"
elvileg 4-5 láda volt, phoenix 3, 1 bravo 1 winter asszem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ekkortájt goztam aktívan és ki is égtem belõle örökre 😄
Amúgy a hitbox, meg, hogy hova lõ a fegyver az két különbözõ dolog...
128 ticken mondjuk beadja a dupláját, de ott is kb minden 5. lövésed megy a levesbe, nem beszélve arról, hogy a hitbox folyamat lecsúszik a karakterrõl, szóval szerintem ez a játék nem alkalmas eSportra... Ennél még az 1.6 is sokkal különb...
Amúgy engem nem zavar, pont lesz*rom, csak ámulok bámulok, hogy visszafelé fejlõdik a világ... 2014-ben szarabb a hitbox mint 2000-ben... nem érzitek viccesnek?
Amúgy meg ha nem is játszol, miért zavar a dolog? 😊
amirõl én beszélek az ez:
és sajnos 128 ticken sem jobb a helyzet sokszor, szóval részemrõl a CS:GO minden csak nem eSport játék...
Nem is lolozok egyébként, sosem loloztam, de amennyit hallottam róla elõbb esport mint ez a randomgenerátor 😄
"Csak tudnám, hogy mitõl eSport..."
Menj lolozz, az az esport
Én arra vágyom hogy végre ezt a rakás counter strike-nak nevezett szarkupacot tegyék végre a helyére. Nézem a global elite -es streameket ott játszanak úgy mint amilyen ellenfeleket én kapok a szaros 3 csillagommal. Arról nem is beszélve hogy master guardianok alattam vannak 5/20 stattal. én meg 3csillagról is esek le a maga 40/10 es statommal mert nem tudtam le carry-zni a meccset a sok sültbolondnak. És már 1 hete ilyen szar a match making, hogy 2v5-ben játszunk folyamat mert az utolsó 3-ember semmit nem csinál rangtól függetlenül.
Ha nem csapatban játszol hanem puggal akkor meg vagy lõve. Ez egy csapat játék. Itt az egyéni teljesítmény mit sem ér ha idiótákkal vagy körülvéve mert a hp-d elõbb utóbb elfogy.. 3-4ember vége fele. Nem azt mondom, hogy nem jó nekem a 3 csillagos besorolás mert körülbelül oda tartozom. De aki 5killel és 20halállal az utolsó helyen vergõdik master guardian meg master nova rang-al az no komment!
<#integet2>#integet2>

Az elsõ 2-3 körben simán szereztem 7-8 fraget (igaz volt közte egy olyan is, hogy fél méterrel valakinek a feje fölé lõve adott be USP-S fejest 😄), aztán szemmel láthatóan jöttek újra a bajok.
Nem egyszer elõfordult, hogy nyílt terepen pár méterre egymástól face-to-face több tárat (!) lõttünk el egymásra (persze mozogtam én is, meg az ellenfél is), végül mindig a kés döntött...
A végén is asszem az utolsó halálom az volt, hogy szembõl úgy 1,2 méterrõl késeltek belém (sétálva és nem futva felém, pont ráfordultam a lopakodóra), tehát azzal is vannak most furcsaságok (úgy 70-80cm-nek kéne lennie a primary attack range-ének).