9177
  • bulba
    Az, hogy a breakout véget ér, nem egyenlő azzal, hogy a következő el is indul. Ha jól emlékszem phoenix és breakout között is volt "üresjárat". Persze Valvenál sosem lehet tudni de nekem az a személyes meglátásom, hogy most is lesz egy kis szünet.
  • rudii
    Helló! Keresek embereket ranked meccsezni. Jelenleg keretes kala a szintem.
    Feltétel, min. nova4, 18+ és ts3.
    Akit érdekel vegyen fel, steam felh. név: pzs_peter steam-en a nevem: rudii
  • ratgab
    Jó, de ilyet akkor sem szoktak írni.
  • Spészgószt
    Mindig ki irjak, hogy xyz datummal vege... aztan uccso nap jon a sorry update hogy meghosszabbitjak mert nincs kesz meg az uj Op... XD
    De ne legyen igazam!!!
  • Jim Morrison
    faceittv
    Nip vs VP
  • lalakov
    Akkor elnézést. :(
  • ratgab
    Akkor nem írták volna ki, hogy október 2-án véget ér!
  • lalakov
    Jönni kéne, de csúszni fog ahogy az eddigiek is, szerintem.
  • Chaffee
    Mikor jön már rózsaszín AK Hello Kittys matricával?
  • Spészgószt
    tedd el jól később még többet ér majd!
    a map collectionos fegyókból nincs sok, ha elfogy megy fel az ára...nem olyan mint amit ládából lehet nyitni!
    Én speciel megvettem a minimálost, úgyse kaptam még egyetlen glock skint se... és nem is fogok... :P vagy max valami szakadtat szokásosan... :P
    a famas styx el meg a cerberussal még várok okt2 ig hátha akkor kicsit esik az ára....
    nekem negyon bejönnek ezek a Cache collection fegyók...meg is vettem majdnem mind... :)
    most amúgy mi lesz? jön új operation vagy semmi csak más is játszhat az op br mapokon?
    esetleg új láda?
  • ratgab
    Ilyet én is kaptam. Megy is használandók közé.
  • Szabi #3087
    végre kaptam egy fegyvert ami jól néz ki és drágának tűnik, erre csak ,88-at ér :(

bezzeg a kicsivel jobb állapotú 2 euro fölött, az új meg 5 -.-
  • bosco05 #3086
    Hát akkor sok sikert :) Azt hittem a steames magyar pub alatt nincs semmi, de ezek szerint már van :D
  • Peti134
    Üdv, fut a szerverem, NO-Steamosok is jöhetnek!
    A pálya a budapesti Deák Ferenc téri metró ami INNEN szedhető! (Source-os map, de fut GO-n)
    Gyertek bátran! Pályaváltás nincs, kevés player esetén Hard botok!
    IP: 91.121.4.31:24964
  • lalakov
    Köszönöm.
  • HTS s3rg1nh00
    tálcán az óra mellett jobb katt a hangszóróra és "Hangok",kommunikáció fül és "nincs művelet"
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.09.28. 10:23:52
  • lalakov
    Meg lehet azt oldani, hogy ha a háttérben fut a játék lenémítva, akkor ne halkítson más zenét? Akár Youtube-ot nézek, akár videót vagy simán zenét hallgatok, visszavesz a hangerőből.
  • Peti134
    Azt te csak hiszed.. Am ugyanúgy van mint Source-on, Steammal fel lehet menni nosteam szerverekre.. :)
  • bosco05 #3080
    goban már nem divat a non-steam... azok az idők elmúltak
  • Peti134
    [Warez]
    Helló helló!
    Kb másfél órája rájöttem hogy a CS:Source-os pályák, legalábbis a cs_metrobudapest FUT CS:GO alatt is.
    Nos rendeltem egy szervert, és az a kérdésem, hogy valaki tud-e segíteni non-steam-osításban(crackelésben)?
    [/Warez]
  • Spészgószt
    wtf !
    update óta sec pec kecmec nélkül bezáródikk a go.
    játszok nagy nyugodtan és hopp eltünik, bezáródik...semmi hibaüzenet, még egy kurva pittyenés sehogy kínja lenne...
    másnak nincs ilyen ?
    nem cseréltem hardvert nem csináltam semmit a géppen se a win.el, eddig futott rendesen...
  • Jim Morrison
    ott lesz az inventorydban.

Döntő második map (cache):
    dreamhackcs
  • RoboKutya78
    és hogy jut el a cucc amit adnak hozzám ha esetleg ad?
  • Jim Morrison
    nézed twitchen/cs:go-ban a meccset és random emberek kapnak itemeket (persze nem minden meccsen van ilyen, csak nagyobb versenyeknél)
  • RoboKutya78
    Skacok hogy működik ez a tv-s csgo mecs nézéséért kapható itemek beszerzése?
  • RoboKutya78
    elkelt
  • Jim Morrison
    LDLC titan döntődreamhackcs
  • RoboKutya78
    cserelinkem
  • RoboKutya78

valakinek megér egy TF kulcsot?
  • Jim Morrison
    pörög tovább a stream, mondocom meccsel.
  • Roger6
    Ez azzzzz :) Állat volt.
  • Jim Morrison
    jó meccs volt!
  • oliwwer
  • Roger6
    Magyarország vs Bosznia Hercegovina
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.25. 20:08:17
  • Spészgószt
    te egy isten vagy akkor ...nekem a valaha droppolt legértékesebb skinem egy p250 frenklin volt... és nyitottam egy awp graphit-ot... az is az életemben összesen kinyitott soksok ládából a 2. ban volt.... azóta szartse nyitottam.... mostanság inkább megveszem ami kell és nyugdt vagyok...
    egy breakout láda 0.5 juró a kulcs 1.80, tehát 2,3 euróból már igen csecse szkint vehetek... ha várok 2 hetet eladok 5-6 ládát és már egy 5-6 euro skin is megvan....
  • RED BULL F
    Ládanyitás nélkül ne is várd, hogy ilyen értékes cuccokat fog dobálni a játék. Február óta összesen 3 értékesebb skint kaptam dropból, köztük 2, 1.10 és 0.50 euró értékben. Az eddigi legértékesebb droppom egy 9 eurós AWP skin volt, de azt is egy Breakout misszió teljesítéséért kaptam.
  • Spészgószt
    Szorgalmasan jatszol es ha makod van dob egy awp dragonlort eladod es vasarolhatsz kedvedre... :)))))
  • Gabe18
    Nekem meg az a bajom hogy bár szerintem pl. ez az Asiimov skin k...a jól néz ki eddig az összes fegyveren, nekem mint "átlag" játékosnak a büdös életbe nem lesz ilyenem se awp-n, se m4-en. Mert kp.-ben nem adok érte 5x annyit mint amennyibe maga a játék került, és ládanyitogatásra sincs kedvem elszórni tízezreket hogy egyszer hátha ezt dobja...
  • HunnernesKonge
    Sokkal nagyobb öröm egy rózsaszín, party cannon nevű awp-vel lelőni a közép fakaput dust2-n. Hidd el.
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.25. 10:23:04
  • Jim Morrison
    nekem ez a bajom, hogy a skimekről szól már ez is.