9177
-
#3138 elnézést hogy ennyit írkálok, de ezt most be kell írjam... nem tudom ti mennyire szoktatok taktikusan piacozni... de kuva durva tételeket lehet behúzni ha figyelsz...most így jártam...nem hittem a szememnek, hogy durván felment a galil ára...ott ücsörgök és melankólikusan kattingatom a frissítést figyelve ahogyan kúszik felfelé az ára... néha egy két alacsonyabb ár...és ekkor bevilan egy 6euros ár amin megakartam venni...azonnal buy gomb...még megvan...
egyszer egy kést vettem meg majdnem 0,82 ért mert a tulaj benézte a tizedes vesszőt, mire rányomtam a már sold volt... az durvább üzlet...de ha valakinek van egy kis ideje ilyenkor délután estefelé amikor pörög a piac iszonyatokat lehet makkolni benéző birkákból, múltkor egy haver akasztott egy redline AK-t 0,12 ért... -
#3137 istenem de fasz vagyok...megint...reggel itt vaciláltam nem vettem meg a cerberust 6,5 ért mondom majd este...erre felvásárolták mindent és mostmár 14 a legolcsóbb... :( ez nem az én napom!
-
Hangman576 #3136 Most már mindenkinek dobja a Breakout ládát, úgyhogy add el inkább, lesz még olcsóbb is. -
#3135 semmi... jó érzés...nekem bejön a cache kollekció ennyi...pár fegyver nem annyira de ha már lúd...legyen krumplival
sosem gyűjtöttem ki egyet se, de most mivel a két kedvencem van az élen a famas styx és a cerberus galil azokat mindenképpen beszerzem a többi meg már aprópénz...famas már megvan a glockis a galil kék nagyon...várok estig hátha felkerül még pár és lemegy az ára 6 alá ahogy szokott és megveszem... valszeg később ez is felmegy mint a nuke collection...meghát alapból zsír fegyók limitálva mivel ezeket NEM lehet nyitni így nem lesz belőle ezres darabszám... a map kollekciók mindig drágábbak mint a ládás cumók...persze ha eltalálják a szkint me azé elég fostenger egyik másik kollekció... :D -
#3134 Mi tortenik ha mehlesz egy kollekcio? Eleg kozel voltam parhoz de aztan 40 fegyot bedobtam contractba :D -
#3133 sry dupla!
Valakinek van véletlen Galil Cerberus minimálos??? 5 eurót adok érte!
mindjárt komplett a minimálos (+pár FN) Cache kollekcióm már csak pár fegyó hiányzik...
Thx -
#3132 végre... lesz értelme a többi fegyvernek is! unalmas már ez a 5/5 kala/m4 (esetleg egy awp)
sajnálom a régi szép mp5 időket...de az mp7 is kezd hasonlítani mostmár :D szeretem is -
#3131 Nem.
Updateban nagy szerepet kapott hogy amikor meglőnek fegyvertől függően mennyire lassulsz le, +smg-k erősebbek lettek. -
RED BULL F #3130 Akkor lassan itt az ideje félretenni egy breakout ládát. Egyébként azt lehet már tudni, mikor jön az új Operation? -
#3129 Lehetett tudni, hogy ma már nem lesz :c
Btw úgy látom volgarr nyert (elso map feleig neztem kb) -
#3128 Ezt nem hiszem el! Vége az OP nak és eltünt a mission is....
basszammeg 3 nyert kör hiányzott egy tetves Cache itemért... erre a missionre vártam végig... és bebuktam ... tegnap belekezdtem de nem nyertem csak 13 kört a 16 ból...mondom majd reggel befejezem... kuany erre eltünt
kapják be ! -
#3127 wildtv3
Zylex vs Volgare -
#3126 Aha, kemény volt :)
-
#3125 úristen frieberg milyen deagle fejest lőtt :o -
#3124 jaja. visszagondolva mostanában mikor nip meccseket néztem streamen mindig csak vesztettek :( -
#3123 Hát kurva jó volt LDLC, megérdemelten győztek. -
#3122 fragbitelive
LDLC vs NiP
bo3, overpass -
#3121 fél világnak ezt csinálja, csomó szerver elkúródott, plusz van amikor 7-8 megával akar feltölteni ez a ratyi cs -
#3120 de még mindig vannak szar hibák évek óta.... nem baj skinekből jön a pénz.... -
pLau #3119 Nekem az a gondom 1 hete kb, hogy MM-be 80-90 körül mozog a pingem. Akármit állítok nem tudom megoldani, hogy lemenjen, de ha felmegyek magyar publicra akkor ott meg teljesen jó. Nálam lehet a gond vagy az utolsó update a hibás? -
#3118 update update update...van amelyik tudja követni van amelyik nem...
wattafakk...felemelték a kulcsok árát 1.99-re ! -
#3117 nagyon ratyik a srácok... szokásos magyar cs mentalitás -
#3116 Meg van, csak épp az isnogoud nevet használja -
#3115 srácok mi van a szerverekkel valami űber gagyi mostanság.
-
#3114 NIP vs Titan. Foresttel nem tudjátok mi vna amúgy? Nincs a nip ben -
#3113 kikapott a volgare
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... -
#3112 igen, most történt valami :) -
#3111 látom ott is áll a bál :)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.30. 20:21:47 -
#3110 7Ruv3
Volgare - zylex -
#3109 jellemző.. először fogadok valamelyik meccsre, és természtesen pont azt a csapatot ddosolják .. nagyszerű :)
(vagy csak egy jó kifogás számukra miért is veszítenek.. )
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.30. 20:15:35 -
#3108 hoppá van,elindult a community sticker kapszulák ára 2 napja,már 0,12-t ér! -
#3107 nálam most egész jó, eltűnő kurzor hibát se észleltem talán már egy hete :D sessionos hiba meg még mindig van, de már dolgoznak rajta pár hónapja. Am kb ja szar az egész, csak az a rohadt MM miatt szeretem én is, mert legegyszerűbb módja egy 40-50perces kikapcsolódásnak. -
#3106 Gratulálok, hogy utolértél én már sztem lassan egy hónapja sírom ezt ebben a topikban XD Képzel el én hogy fellehetek baszva miatta :D -
#3105 Aze me itt mindenki kompozik...aki meg pubol az meg ismeri a mapot es nem kivancsi ra... a nonsteam mivoltarol nem is beszelve, nem a legjobb forumon probalsz toborozni...
Btv a hotel gellert jobb valasztas lett volna! De ha csinalsz egy only d2 szervert tuti tele lesz...lol -
#3104 Okés főnök, csak játékosokat akarok terelni a szeróra, mondjuk nem tom mért nem jönnek sokan egyből megnézni elvégre Pestieknek ismerős környezet meg minden.
Szerintem nem hiszik el hogy fut Go alatt mivel ez egy source-s map. -
#3103 ezt még nem törlöm, de kérlek ne írd ki 10 óránként. -
#3102 Valaki akar Budapesten, a Deák téri metróban kockulni a Global Offensive-vel?
Egyszerű a megoldás! 91.121.4.31:24964
***A csatlakozás előtt a mapot le kell tölteni és be kell másolni a "//csgo/maps" helyre!
A mapot itt lehet letölteni: http://css.gamebanana.com/maps/144801
A szerverre a NoSteam klienssel rendelkezők is tudnak csatlakozni!
!!!EZ NEM VICC!!! GYERTEK!!! -
#3101 Hajrá Ancients :) Vén rókák. -
#3100 wildtv3
Ancients - Zylex -
#3099 Komolyan mondom ez a CS:GO egy foshalom... Az új patch óta csak úgy kifagy, eltűnik a kurzor, úgy kell a task manager-ben kigyilkolnom, továbbá se casual, se dm szervert nem talál, mindig creating game van és bekúr 9 botot. Tele van csíterrel, ráadásul a lobbyt is egyre nehezebb összehozni, mert valakinél mindig szar... Komolyan szánalmas, hogy ennyire hozzá nem értő balf*szok kezében van a játék...