Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#bdead>#bdead>
kb 3at nyitottam én is...
az elsõ egy statrakos P90 BlindSpot factory new volt..ezen felbuzdulva még bepróbaltam 2 dbot de két tetves bizont dobott csak...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amíg 600 féle net és 600 féle hardver van az emberek alatt addig 6001 féle képpen adja...elgondolkodtál már azon, hogy kilõsz 10 darab golyót 5 mp alatt közben a te GO-d géped hardwertõl függõen jelekké alakítja amit elküld a kitudja éppen milyen terheltségû neteden közben a közeledben lévõ ISP (net hálózati osztópont) kitudja milyen terhelt... meg kapja a kitudja hol lévõ szerver, amire a te nyomi bitjeiden kívül még sok millió másik jel érkezik...ott õ szépen visszakonvertálja a játék szerverére....
és amit leírtam ez csak 1 db jel a szerveren játszó jobb esetben 9 roszabb esetben 30..x db ember közül...és itt sírsz hogy eltünik a golyó hova lesz...hova a faxomba lenne letölti valami torrentezõ a szomszédban...
A NET-es multik mindig is ilyenek lesznek... rate - ping - loss - choke - fps ... és minden egyes golyót látni is akarsz...LOL én már meg se lepõdök a hóthalál véres emberen akire rálövök egy tárat+pisztoly végén kés és kap 2 hitet...vagy tegnap pl 0 hit egy tár ból kb 2 méterre keringõztünk...vicc... <#vigyor5>#vigyor5>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GTA V (*.*)
ríttok itt de azért nyomjátok 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viccet félretéve hasonlóképp voltam, bár nekem adni adta a lövéseket az elején is szépen, de rendesen vissza kellett rázódnom bele, hogy lehetõségem is legyen lõni 😄
De amúgy meg ez a Competitive mod elég nagy lutri, általában ilyen két arany csillagosokkal rak össze, nem csoda, hogy kb. a 15-bõl összesen 6 nyert meccsem van. Ennyire azért nem vagyok béna... <#banplz>#banplz>
GTA V (*.*)
Köszönöm.
GTA V (*.*)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
VP-nél nagyon jó volt a taktika és a csapatjáték. Egyéniben NiP játékosok is villantak néha, de a csapatjátékban VP magasan jobb volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rövid válasz: accellel nem lehet olyan pontosan pozícionálni pl. rántásoknál, mint nélküle.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha kicsi az érzékenység akkor egy 90°-os forduláshoz lemegy az egérpadomról az egér, ha meg elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen pakolgatni folyamatosan, akkor a pontos célzáshoz meg túl gyors...
Mondjuk én nagyon finoman csuklóból használom minden esetben, megnéztem most, 3cm keresztbe 1680 pixel a képernyõ két széle között 😄
-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
ezeket küldte nekem múltkor ismerõsöm.
\"Erről van szó!\"
ARSENAL&POKER
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/