Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
2 bizont !
<#bdead>
kb 3at nyitottam én is...
az elsõ egy statrakos P90 BlindSpot factory new volt..ezen felbuzdulva még bepróbaltam 2 dbot de két tetves bizont dobott csak...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HunnernesKonge
eSport winter case? Nyitni fogsz belõle 2 Nightsade Fivesevent meg 1 bizont. 😄
lalakov
Ha szerencsésnek tartod magad, akkor megéri; egyébként nem. ;-)
Van 3db, gondolkodom, hogy vegyek-e hozzá kulcsot, csak nem tudom megéri-e. Inkább biztosra mennék egy cserével csak hát...
skines fegyverre vagy matricára gondoltam
lalakov
Bocs, nem, az nem ér semmit. 😞
lalakov
Bruttó 0,18 most az alja.
ez az esports winter case ér valamit?
bosco05
Igen csak vannak olyan "netes multik" ahol ezt kiküszöbölték és vannak olyanok mint CS-GO ami napról napra, hétrõl hétre rosszabb, pláne 64 ticken, ami csak a spórolás miatt van... Ott az Insurgency, ami konkrétan Source-ra van írva mégis zseniális a hitbox. Akkor most hogy is van ez? <#fejvakaras>
plu604
"hova a faxomba lenne letölti valami torrentezõ a szomszédban..."
lol <#banplz>

Spészgószt
ennyi...<#eljen>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Tegnap nekem is sorozatosan ez volt. Véres volt az ellenfél, szintén közelharc, és nulla hit. De már nem zavar, kezdek hozzászokni, és nyugodtabban játszom sokkal.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
NET game!
amíg 600 féle net és 600 féle hardver van az emberek alatt addig 6001 féle képpen adja...elgondolkodtál már azon, hogy kilõsz 10 darab golyót 5 mp alatt közben a te GO-d géped hardwertõl függõen jelekké alakítja amit elküld a kitudja éppen milyen terheltségû neteden közben a közeledben lévõ ISP (net hálózati osztópont) kitudja milyen terhelt... meg kapja a kitudja hol lévõ szerver, amire a te nyomi bitjeiden kívül még sok millió másik jel érkezik...ott õ szépen visszakonvertálja a játék szerverére....
és amit leírtam ez csak 1 db jel a szerveren játszó jobb esetben 9 roszabb esetben 30..x db ember közül...és itt sírsz hogy eltünik a golyó hova lesz...hova a faxomba lenne letölti valami torrentezõ a szomszédban...
A NET-es multik mindig is ilyenek lesznek... rate - ping - loss - choke - fps ... és minden egyes golyót látni is akarsz...LOL én már meg se lepõdök a hóthalál véres emberen akire rálövök egy tárat+pisztoly végén kés és kap 2 hitet...vagy tegnap pl 0 hit egy tár ból kb 2 méterre keringõztünk...vicc... <#vigyor5>

Na nekem most végre volt egy olyan meccs ismét, amire nyomhattam a demo letöltést 😊
És azóta a szerverek is random choke-loss -olnak elég nagy százalékban, SV érték pirosba vált meg hasonlók.
PH-n is pont ez volt a téma nemrég, ott is írtam hogy én azóta érzem szarnak az egészet mióta a legutóbbi nagyobb update-ben beletúrtak a netkódba. Rálövök az emberre AWP-vel, biztos találatnak kellett volna lennie mert a csávó amint elmozdul látom mögötte a golyó ütötte nyomot a falon és semmi baja. Meg a rég fedezékben vagyok de ellövik a hitboxom és kiránt vissza a játék fal elé hogy ott meghaljak. Meg hasonló anomáliák.
bosco05
64 tick, random hitbox, most lett kitárgyalva görgess lejjebb, vagy lépj pár oldalt vissza
Shep
Visszaraktam tárgydobálás miatt és a hétvégi döntõn felbuzdulva játszani próbáltam de semmi nem változott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RiCSi1234
Ugyan ezt érzem én is. Próbálok odafigyelni, nem is játszom rosszul, de valahol csak az 1 golyós fejest kapom. Ez van.

GTA V (*.*)

pár hónapja nem úgy volt hogy shitfdel?

ríttok itt de azért nyomjátok 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Én meg azt nem értem ,hogy megyek, felvillan valaki jóformán rám sem néz és már meghaltam és tényleg nem túlzok, ezzel szemben nézek másokat és hosszú másodpercekig puffogtatják egymást mire meghal valaki. Érdekes egy játék ez, nem sok köze van már a régi CS-hez. Inkább nyomok GRO-t, ami még nóném emberekkel is jóval taktikusabb és élvezetesebb, ráadásul nincsen ilyen instant kill érzése az embernek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt az egyet nem értem, hogy egyeseknek a deagle egymás után 4 fejes. És amióta játszok cs go-val néha megveszem. Pl: ma is Elment mellettem a terrorista bizonyára awp-vel máshova zoomolt és oda mentem háta mögé és meghúztam a ravaszt. hopp amikore figyelmes lettem hogy a következõ 2-3 lövésem mintha eltûnt volna az éterbõl. Hogy lehet, hogy mögötte állsz mozdulatlanul és tökéletesen hátán a célkereszt és fényévekkel máshova megy?? omg. Nálam egyébként mindig ilyen szar. Ha tökéletesen becélzom a mellkasát és pötyögtetve 1-1 golyót elengedek én meg vissza kézbõl kapom az 1 golyós fejest és írja a játék hogy 0 dmg. Hát ez a kedvencem. Jó sokat kell még szopni ezzel a játékkal mert a 600óra eddig nem elég semmire! :S va
Roger6
Ez nekem is csak azóta van, amióta mérte, van 5 éves plecsnim is. Szóval jóval több van benne.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem meg annyi órám van Source-ban, hogy az olyan régen volt, hogy akkoriban még nem is mérte <#idiota>

Viccet félretéve hasonlóképp voltam, bár nekem adni adta a lövéseket az elején is szépen, de rendesen vissza kellett rázódnom bele, hogy lehetõségem is legyen lõni 😄
Roger6
Nekem 2.200+ órám van Source-ban, és szinte nulláról kellett felépíteni a CS:GO "skill"-t. Még nem vagyok elégedett, de már megtaláltam a megfelelõ egérbeállítást, ami a legfontosabb számomra. Eleinte kaptam én is a fejeseket mocskos módon, most már azért többet adok. Meg valahogy a FOV is tök más a Source-hoz képest, nekem sok gyakorlás kell ehhez a játékhoz. Mostanában sokat nyomatok Arm Race-eket, régen Gun Game-nek hívták õket. Mivel FPS-ben hiányom van, ezért kénytelen leszek többet gyakorolni másoknál, hogy egálban legyek.

De amúgy meg ez a Competitive mod elég nagy lutri, általában ilyen két arany csillagosokkal rak össze, nem csoda, hogy kb. a 15-bõl összesen 6 nyert meccsem van. Ennyire azért nem vagyok béna... <#banplz>

RiCSi1234
Köszi. Még új vagyok a Go-ban, de már most az a tapasztalatom, hogy mindenki egy Virtus.Pro tag. Ennyire sok a csaló, van én vagyok ennyire jó?! 😊

GTA V (*.*)

kifli
nem kell semmit állítanod külön.
RiCSi1234
Hali! Majd valaki cfg ügyben írjon már rám, vagy privátot, vagy ide azzal kapcsolatban, hogy kell e nekem valamit is beállítanom, vagy ha fellépek egy szerverre, az automatikusan beállít nekem mindent?!
Köszönöm.

GTA V (*.*)

DarkSector
aha... nekem csak 1 ládám van de 1 sima fegyó az kevés, nembaj...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

3 fegyó/láda de a #3 számú csak 1 fegyver.
DarkSector
jo szerénykedtem. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ládát fegyverrt? mennyi fegyver?

Aki megválna CS:GO ládájától azt megveszem TF2-es fegyverért! Vegyetek fel steamen itt.
Ha nézted volna a meccset nem mondanál ilyet. Jobbak voltak végig! És nem is kicsivel. 16:9 volt az elsõ kör eredménye, 16:10 a második kör. Egyáltalán nem volt szoros, végig VP dominált keményen.

VP-nél nagyon jó volt a taktika és a csapatjáték. Egyéniben NiP játékosok is villantak néha, de a csapatjátékban VP magasan jobb volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A kontrollereket pedig rühellem 😊
sz4bolcs
Ha ilyen kérdést felteszel, akkor te a kontrollerrel is jó barátságba tudnál kerülni. 😊
Rövid válasz: accellel nem lehet olyan pontosan pozícionálni pl. rántásoknál, mint nélküle.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

De miért jó azt egyébként kivenni?
Ha kicsi az érzékenység akkor egy 90°-os forduláshoz lemegy az egérpadomról az egér, ha meg elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen pakolgatni folyamatosan, akkor a pontos célzáshoz meg túl gyors...

Mondjuk én nagyon finoman csuklóból használom minden esetben, megnéztem most, 3cm keresztbe 1680 pixel a képernyõ két széle között 😄
DeerHunter01
steamen belül az indítási opciókba
-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

ezeket küldte nekem múltkor ismerõsöm.

\"Erről van szó!\"

sz4bolcs
Köszi. Bõvebben?

menü vagy consolból

sz4bolcs
hogy tudom kiszedni a mouseaccelt?

semmi makk nem volt, szépen játszottak, a nip volt inkább szétszórt

DarkSector
lengyel

sz4bolcs
virtus pro nem vmi orosz banda?

Ja egy egész LAN-on végig... Minden meccsen igen jól játszottak, megérdemelték!

ARSENAL&POKER

DarkSector
hát igen, vagy makkjuk volt, azért szerencse is kell ám.

Gyakorlatilag bedarálták a NiP-et (mondom ezt úgy, hogy Nip-nek szurkoltam). Megérdemelten vitték el a trófeát. Gratula nekik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De azért a lengyel testvéreinktõl ne sajnáljuk a gyõzelmet.
sz4bolcs
Fura, h. a hõsidõk után sem állt meg az élet. Nekem a NiP mindig az a csapat marad, amelyik 10 évvel ezelõtt megverte az X3-at cpl döntõben.

Jim Morrison
elso resz

Osszesen 10 reszes

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/