9177
  • Jim Morrison
    playit en legalább nem lesz ilyen. Mondjuk a stream ott még kérdéses, de remélem az is lesz.
  • Jim Morrison
    omg. gratulálok nekik.
  • Roger6
    "Wildtv3: update: amint le ment a cusplay verseny eredmény hírdetése foyltatódik a stream
    Wildtv3: *cosplay
    Wildtv3: konkrétan a cosplay verseníyzők fellázadtak a csgo stream ellen és az azonnali leállítását követelték"
    Wildtv3: tehát konkrétan a döntő 3 mapja a végén ilyen technikai problémába ütközött
    Wildtv3: hogy a közönség fellázadt
    Wildtv3: nem ddos...nem hardver probléma
    Wildtv3: az emberi türelem és ész ami felmondta az unalmast"

W T F ?
  • Roger6
    Előtted 10 perccel csatlakoztam, úgyhogy nem tudom én sem ez hányadik map.
  • Jim Morrison
    igen, közben láttam chatre is kiírták, meg elindítottam a streamet és látom. Ez még az első map? ezt nem tudom.
  • Roger6
    14:8-ra vezet Volgare amúgy.
  • Jim Morrison
    wildtv3
    MondoGames Grand Final - KnockOutStars vs Volgare - Bo3
    fogalmam sincs hányadik map van most, csak azt hogy cubble, és 5000+ néző (kint van a meccs csgoloungeon :)) most ment offline a stream pont, nem tudom miért.
  • Metalmilitiakid
    ja jó azt nem néztem mire ment a 4. válasz vissza, bocsi :D
  • bosco05 #3170
    http://sg.hu/forum/uzenet/1313169858/3161
  • Metalmilitiakid
    ja ezt az teljesen lényegtelen információt valahogy kihagytad :D
  • Roger6
    Faceit-es netes versenyekre (szóval semmi komoly) nem akar valaki csapatot összehozni? Engem érdekelne a dolog, persze inkább szórakozásból, de nem lazán véve az egészet, szóval gyakorlással. Hm?
  • bosco05 #3167
    hát lehet, mondjuk cheatre is futotta, szóval nem kizárt
  • Metalmilitiakid
    vagy csak vmi geci sok pénzt beleölt az elején és most jobbra balra tradeből akar profitot hozni
  • Roger6
    Béla a KiráJ! Smörf Bélaaaa!
  • bosco05 #3164
    Srác main accountja :) Érdemes megnézni az inventoryt :) Feltételezzük hogy scammer is, de ugye ez csak feltételezés, úgyhogy ne ítélkezzünk. Két accon nincs 130 órája :D Komoly figura.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198143989447
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.04. 01:00:30
  • bosco05 #3163
    Tessék :) Kövibe ha minden igaz a tsükre is bekalózkodom magamat, reméljük nem olvasnak csgo fórumot :) Legközelebb igyekszem jó előre szólni, hogy mikor lesz a show! Gn all

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-2vH6d-fBR5y-7XJOB-3X4sk-OijDA
  • Roger6
    Nézem baszki :)
  • bosco05 #3161
    magyar csalót találtunk mm-en, most kezdik dust2-t :D streamelem watch and learn :D
  • Roger6
    Köszi!

Faceit-en elveszik a rangom, ha nem játszom 1 hétig rajt?
  • bosco05 #3159
    http://gamebanana.com/generators/11
  • Roger6
    Úha, asszem ezt nem folytatom. Ha nem látod a kettő között a különbséget, nagy bajok vannak, én meg nem balhézok.

Jó éjt!
  • Spészgószt
    rossz helyen van!
    .....\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\
    ide rakd be!

btw ez is csalás...mé nem vásárolsz gombokkal vagy egérrel az a hivatalos...így jogosulatlan előnybe kerülsz a többiekkel szemben...
    na jó viccet félre, de ez kb olyan mint a market autobuy!
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.03. 21:39:58
  • Roger6
    Ezért mondtam, "ahogy a szíved engedi!"

Más, két dolog.

1.Múltkor mondtam, hogy elveszett minden a favourites server fülről. Természetesen azóta sem jött vissza. De azóta már a beállításokat sem jegyzi meg, tehát ha rámegyek a szerver keresőre, akkor minden egyes alkalommal be kell állítanom, hogy 50-es ping alattit, szabad férőhelyes, jelszóval nem védett legyen, és stb. Régen ezt megjegyezte. Van ennek valami ellenszere, hogy ne kelljen mindig egyesével pipálgatnom, meg hasonlók?

2. autoexec.cfg-t akarok készíteni vásárlásra. Én csináltam egyet, de valamiért nem működik. Ez az elérési útvonala:
    "e:\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\config\autoexec.cfg"
    Az első sora meg ez:
    bind KP_INS "buy ak47"

Jól balfék vagyok ehhez, de tudna ebben segíteni valaki? Vagy nem autoexec.cfg-t kell létrehoznom?

Ja igen, ha konzolba írom a bind-os szöveget, akkor működik, de restart-nál elveszik a bind.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.10.03. 21:15:25
  • Spészgószt
    max akkor lenne gáz, ha rankot vehetnél
  • bosco05 #3154
    ez csak biznisz, a skin nem attól skin hogy megdolgoztál érte... de ki hogy fogja fel
  • Spészgószt
    amiért kellett szkin azért lejátszottam (lol idle szerveren farmoltam...az is csalás???) amit kellett a vásárlást magam intéztem időt feccőltem bele...innnetől kezdve ez már csak biznisz...legyen miből megvenni a következő OP-t stb... ahogy érzed nekem nyolc...az élet ilyen aki szemfüles vagy jobb "segítséget" talál az veszi meg a jó cuccokat... de ne hidd nem vagyok akkora hadrcore markethuszár...eccerüen most csodálkoztam rá hogy van ilyen és kipróbálom mit ad...
    volt pénzem bent vettem pár jó szkint ami "szerintem" most kurvára meg fog ugrani mivel nem dob többet...(egyenlőre) a game... vegyél te is ;)
    én legalább leírom ide hogy más is lássa fattafakk...láthatod vannak itt nálam tájékozottabbak is ...engem annyira nem érdekel lássátok ti is vegyetek ti is legyen jó nektek is

ohh... tudom szerkeszteni, nem tom hogy de köszi... ;) használom mostmár nem szemetelem tele a tápigot...bár ez is kapcsolódik a GO hoz... nem off...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.03. 20:47:56
  • Roger6
    Ahogy nézem amúgy nincs tiltva, nagyon lazán kezelik.

Régen rengeteget szimulátoroztam. Volt sokszor vita a fehér vonal átlépéséről. Mi leírtuk a szabálykönyvbe, és kértük, hogy tartsák be. Érdekes módon pár gyors pilóta nem tartotta be, pedig nem ott szerezték a tized mp-ket. Aztán ekkor született meg a jelmondatunk: "Vezess úgy, ahogy a szíved engedi". Szóval ha szerinted ez így tiszta, akkor tiszta. Magaddal kell elszámolnod, magadnak...
  • Roger6
    Hát szerintem ez olyan, mint ha aim-oznál. Nem TE veszed az adott skint, hanem egy program, ahogy az aim is helyetted lő. Én annyit mondok, hogy ez nem tisztességes másokkal szemben. Ahogy eddig tetted, hogy nézegetted folyamatosan, az okés, hiszen tettél azért, hogy legyen pénzed, de így nekem ez nem elfogadható.

Hogy értsd: számomra ha összegyűlik majd eccer egy egész skin tár, akkor azt azért fogom szeretni, mert ÉN játszottam, ÉN trade-eltem, ÉN kerestem meg a rávalót, nem egy program. Az ilyen trade bot-ok számomra elvennék a skinek értékét. Mint amikor a gazdag kis hülyegyerek kíván egy gépet, aztán apuci betolja a karácsonfa alá. Nem kell megdolgozni érte.
  • Spészgószt
    jaja közben megtaláltam a bekapcsoló gombot...és a sebességet is rajta ... :DDD
  • bosco05 #3149
    a chromeos szokott gondolkodni, de be tudod állítani gyorsra, a fizetős nem vacilál egyáltalán
  • Spészgószt
    miért?
    van pénzem a valetba, de nincs időm nézegetni folyton mert dolgozom közben, a bot meg segít...
    mi a gáz benne? vagy hogy egyáltalán foglalkozom a szkinekkel?
    szépen lassan feltrédelem magam mint más is és veszek egy kést minimál befektetéssel
  • Roger6
    Csak szerintem gáz hogy ilyet használtok?
  • Spészgószt
    lol rajta is kaptam a totojázáson....
    beállítottam, hogy vegyen famas styx-et ha 4,5 euro alá megy.... belépek market... nézem hopp egy famas 4,25 é ... autobuy sehol... rányomtam én f5 még megvn hopp buy.... majd szépen elindul a famas is felfelé ahogy a galil... van 2 FN styx majd csak ad valamit....
    délután amikor megláttam a cerberust elkeseredésemben vettem egy minimálnak kinéző field tested-et 3ért most feldobtam 4,5 ért és simán elvitték...majdnem jobb volt mint egy minimálos :) most inkább megvettem a famast...hátha felkúszik... megy a spekilálás csak be ne kuláljak a végén...
  • Jim Morrison
    fizetős? eh, akkor már írok egyet magamnak
  • Spészgószt
    már megvan!
    thx
  • bosco05 #3143
    google, már nincs lementve, de tíz perc kereséssel rálelsz, hogy mivel szedegetik ki azonnal a cuccokat... google chrome free extension is egész szépen elkapja, bár a fizetős bot gyorsabb
  • Spészgószt
    öööö... mivel is pontosan?
    milyen bot?
  • bosco05 #3141
    6k-s bottal kiszedsz bármit és még csak nézned sem kell...
  • Spészgószt
    érdemes rászánni mondjuk egy órát bekészíteni 5-10 jurót és mondjuk ráállni valamelyik pörgősebb cumóra f5 f5 f5 buynow
    ha mákod van veszel egy jó cerberost 6ért és azonnal adhatod is el 12-13 ért ;)
  • Jim Morrison
    én nem vagyok ilyen piacos de most megnézem a kedvedért mi van ott :D