Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar az engine? Lehet. Szar a játék? Biztos. Beadja, ha fejre lövök? Igen. Mondtam 1 szóval is, hogy jó a játék? Nem. A játékon múlik az, hogy te nem tudsz? Nem. Kezdõ vagy? Igen.
Akkor mirõl is beszélünk? Megállapítottam egy egyszerü tényt, miszerint SÍRSZ, és NOOB vagy. Mindkettõben igazam volt. Te ezek után megmagyaráztad, hogy te nem vagy noob, mert már 3 kemény hónapot cséztél.
Én le is zárom ezt, mert itt semmi másról nincs szó, csak arról, hogy egy szerencsétlen faszláma próbálja a saját hibáit más tényezõkre vetíteni. Ennyi az egész. A játék megfelel igazi profi, fizetett proknak, õk tudnak lõni, nekik beadja. Neked nem.
Azthiszem õk is ugyan azzal a játékkal játszanak, mint te. Ebbõl pedig nyilvánvaló, hogy a hiba BENNED van. Szia
Ne játsz 64tickesen, nem túl bonyolult...
Amúgy attól, hogy nyomod itt a lekezelõ stílust, még nem fogsz menõbb lenni. Hogy miért nem tolom? Mert én már akkor abbahagytam az aktív csézést, amikor a mai válogatott cs:go-sok éppen elkezdték az 1.6-ot (twist, foda meg a társai).
Bizonyára te mindenkinél jobb vagy, így nem is értem miért nem tolod valamelyik nagy külföldi szervezetben és miért nem élsz ebbõl? Elég jó pénzeket lehet keresni 😊
De nem azért, amiért te mondod. Te kifogásokat keresel, miért vagy fasznoob. 3 hónapnyi csézés az tudod mi? Semmi kisbarátom, tudhatnád magadtól is!
Ez olyan, mintha én mennék 'oszt megmagyaráznám az nb1-es focistáknak, hogy szar a labda, azért nem tudok 1 egyeneset rugni.
De akkor most magyarázd el nekem akkor, hogy én miért nem vettem észre azt a "hudeszarahitboxot"?
Miért? Adj 1 rendes magyarázatot erre!
Amikor CS rõl van szó nem igen érdekli még a lõtéri kutyát sem, hogy te mit "tettél le az asztalra" codban. Megmondtam, sír a noob, erre te kijelentetted, hogy te nem vagy noob. Mennyit is cséztél? Akkor miért is nem vagy noob?
Jóhogy betámadlak, amikor itt osztod az észt, aztán saját magad vallod be, hogy igazából semmi közöd a CS-hez.
Ezt a "erre jön az arc, aki fragelt kettõt publikon" meg sem halottam, veled ellentétben mondjuk én tudom mi fán terem a kántör sztrájk.
Én nem védtem a cs:go-t, mert igazából nem szeretem, túl könnyü lett. De ettõl független nem kezdem el szidni a hitboxot. És tudod miért nem?
Mert érdekes módon amikor én játszottam pár hetet azzal a fossal, nekem adta. Nem kicsit. Ugyan az, mint a cs:s ben, felmentem szépen az 1.6skillel, és 1 szál ak-val lerendeztem a komplett mezõnyt.
A nagy cs:s válogatott játékosok se nagyon tudtak visszalõni sose, pedig 1.6ban nem jutottam túl messzire, átlagosnak mondható ~top8.
Most azért mert beraksz 1 random gifet, ahol a fegyver éppen nem oda lõtt, ahol a célkereszt van attól még nem fogod nekem megmagyarázni, hogy szar a hitbox. Érdekes módon, ha én fejre célzok beadja...
Miért? Én miért nem rinyáltam, amikor goztam? Miért röhögtem ki az egész szaros matchmakinget, és lettem global elite pár nap alatt?
Megmondom én neked, mert véletlenül a hitbox lehet 2x normálisabb lett, mint az 1.6ban, és ha fejre lõttem beadta... Hihetetlen!
És bár hónapok óta nem néztem meg a go-t, fogalmam sincs mennyire baszták el az updatekkel, mindettõl független, kijelenthetõ tény az, hogy CS témában itt sg.hu-n általában a harmadrangú publowok szoktak rinyálni. És láthatóan ez alól te sem vagy kivétel. Most pedig menj 'oszt nyomd a codot, mert az egy hihetetlenül alkalmas verseny játék...
Jah, az volt egészen a második részig... Ott vége is lett az egésznek.
És még az sem lett negyed olyan játék sem verseny szinten, mint az 1.6.
Azt meg pont leszarom, hogy te mennyit quakeztél, most komolyan azt gondolod, hogy más nem játszott régen?
Én nem megyek quake topicba okoskodni amúgy sem, szerintem neked se nagyon kellene itt verni magad, mert nem nagyon van mire.
az meg hogy valaki azért játszik egy szar játékkal mert dob néha pár centes fegyókat meg ládákat, hát nagyon száni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ugyanezt én is elmondhatom magamról, de szintén nem azért, mert valami híres pro lennék, hanem mert X évig CS:S szerveradmin voltam, ráadásul a tevékenységem nem kizárólag az ma/sm prefixes konzolparancsok kiadásáról szólt. Mondjuk úgy, hogy lehet ismerem majdnem annyira a Source Engine-t, mint a saját tenyeremet 😊
van ahol azt írják, hogy heti 4cucc eshet max, de van ahol 8at írnak 😊
"Nulla tenaci invia est via"
LOL
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Nulla tenaci invia est via"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Egyébként a demót már nem kell feltöltögetni mert lehet hozzá megosztási linket kérni és elég azt ide beszúrni, a linkre kattintva elindul a CS és letölti neked a megosztott demót majd le is játsza, bekerül a letöltött demók közé is amit lehet törölni kézzel utólag.
Nembaj, amúgy télleg jó volt, de valjuk be az ellenfelek sem erõltették meg magukat hogy kitérjenek. 😄
Mindegy, 1 kis gratuláció jár érte! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Keresnék egy egyedi DM szervert. Ma kb. 30 percen keresztül mászkáltam fel szerverekre, de nem találtam olyat, mint Source-ban. A sima DM-hez képest az a különbség, hogy halál után mindig a saját kezdõdön spaw-nolsz, és nem össze-vissza a pályán.
Tudtok ilyen szervert esetleg?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever