Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#eplus2>#eplus2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Community Announcements - CS:GO Official
Release Notes for 3/26/2014
- Scoreboard changes:
-- Added ability to use mouse cursor in scoreboard.
-- Cursor will be enabled on the scoreboard by default in halftime and endmatch.
-- When alive or spectating, if the scoreboard is visible, the cursor can be enabled by using secondary fire.
-- Players in scoreboards have left click context menus that allow you to commend, report, block communcation, etc.
-- Scoreboard will adjust to the size of the number of players in the match. Max is still 24 players.
-- Combined clan tag and name tag into one field.
- Fixed the CZ-75A icon not showing overhead during freetime.
- Added Commonwealth of Independent States flag, uses alpha 2 code "CC".
- Fixing aspect ratio of a few flags.
- On community servers after mp_swapteams or vote to swap teams the game will also swap team names and flags.
- Adjusted the rules for dropping a grenade upon death: you now drop your most recently selected grenade. If you never selected a grenade, you will drop the most expensive one.
- Improved player hitbox alignment.
- Players shot in the head from the side will play a new left or right headshot flinch animation, instead of forward or backward.
- Defuse kit art has been adjusted to make them more visible.
- Reduced client virtual memory usage.
- Fixed an out of memory crash that could occur while downloading workshop maps.
- Fixed a hitch related to inventory icon loading.
- Players that fail to properly validate with VAC will no longer get the generic "Invalid STEAM UserID Ticket" message and instead see "An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers."
- Started a trial of official competitive matchmaking on servers in South Africa.
- Overpass:
-- Added connector from T water to T tunnels
-- Opened up small concrete hut near Bombsite A
-- Made wood stack near door to A tunnels climbable
-- Made it possible to shoot through wood wall near Bombsite B
-- Made area near fountain in park slightly larger
-- Tweaked environment light
- Dust2:
-- Removed some small gaps between crates in Bombsite B
- Inferno:
-- Added wallbanging on low wall near barbecue (Thanks Spunj!)
-- Revised clipping on balcony near mid
Viszont a fórumokat szeretem olvasgatni és pár hozzászólással tudok is azonosulni. De nem szabad abba a hibába esni, hogy csak ez az egyetlen fps- ami sebbõl vérzik. De attól függetlenül jó és szorakoztató játék. De a publicot próbálom erõsen kerülni a lenti fiatal ember videója tökéletesen tükrözi, hogy miért. Competitiv tökéletes kikapcsolódás.
Talán a legfõbb probléma az volt amikor leárazták a csgo-t és potom pénzekért lehetett hozzájutni. Ahol nem magyarország féle bérezés ott nem fognak meghatódni egy bannolt accountól. Szerintem nagyon is valóságos, hogy csalnak ebben a játékban is. Valaki azért mert vérpistike és valaki azért mert ez "jó móka, nézd már a parasztot!" De melyik fps-ben nem? Sajnos ezzel együtt kell élni.
Egyébként már megtaláltam és el is olvastam. Csak ezért nem fogok még egy posztot feleslegesen elküldeni. De azért kösz a linket. Egyébként legendary eagle- se elérhetetlen ha olyanokkal játszol akik tudnak is lõni. Majd ha elér az ember több száz meccset és azután is legendary eagle lesz akkor az már tud valamit. Az már más kérdés, hogy valószínûleg nem sokáig leszek ezen a rangon és zuhanórepülést fogok venni a gold1 felé. De hát ez van. Annyira nem érdekel a dolog. Overwatcher tagsághoz nem játszok eleget és ahogy megfigyeltem inkább global rankosok szokták megkapni +jó sok lejátszott óraszám kell hozzá..
Így mûködik a report rendszer.
Egyébként szép a fejlõdés, pár hét alatt legendary eagle lettél.(#1521)
Kezdem azt hinni, hogy te csak trollkodni jársz ide<#miaz>#miaz>
2. Simán ráfoghatják, hogy ez csak egy új account is igazából a main accountja global elite. (ez a leggyakoribb)
"Nulla tenaci invia est via"
szerk: most pl. levettem és felraktam újra, de így ismét én lettem a lista végén..
ugyanazon az áron elém kerülnek be az új eladásra kínált cuccok és azokat veszik, nem az enyém ami a vévégre került így, de ha én rakok fel újat ugyanazon áron az a legalsó lesz.. 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Source az meg egy xar arról inkább ne is beszéljünk.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egyik ismerõsöm igaz nem sokat játszik de állítólag 1.6-ban elég jól ment neki, néha szoktuk magunkkal vinni hadd legyen gyereknap, és nézem hogy lõ AK-val: fejmagasságban célkereszt tartás megvan ez ugye alap, de mikor elkezd lõni nem húzza annyira le mint kellene mert 1.6-ban kisebb volt a visszarúgás, emiatt jóval a célpont fölé lövi a golyókat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Köszi.
Technikai oldallal szerintem tisztában vagyok, anno eléggé utánajártam a hosting oldalnak, saját kernelt is csináltunk, hogy jobb legyen a szerver.
d0gm4: szerintem kicsit vegyél visszább, nem hiszem, hogy te vagy a valve ügyvédje, hogy be kelljen védened a játékot, illetve fórumozás sem ilyen alpári hangnemben szokás erre fele.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem fogom feltenni a játékot, mert rosszúl vagyok a CS-tõl. Nem arcoskodásból írtam amúgy se, hanem reagáltam a "publikon lõtt 2 fraget" beszólásra. Nekem az ilyet ne írjon, aki 3 hónapot játszott, mikor 10éve már GPS lanon lövöldöztem.
Egyébként ha elbaszták, akkor valszeg ki is fogják javítani. Ez sajnos egy ilyen biznisz.
Bosco, az hogy az FPS ipar hanyatlik teljes mértékben alá írom. Azt is elmondtam, hogy a szvsz a CS:GO egy pocsék játék. Túl könnyü, casual lófasz játék lett, de ma ez a nyerõ.
Nézd meg nyugodtan hová lett a COD is, vagy nézd meg, hogy a LoL menõbb, mint a DotA, mikor kétség sem fér ahhoz, melyik az igazi verseny játék. De hát ez van, erre van igény. A CS halott amúgy is, meghalt már kb. 2006ban, azóta csak hanyatlik. Aki ezt a GO-t komolyan vette, azt csak sajnálni tudom.
Amúgy se csináltam volna ilyen flémet, ha te nem jelented ki, hogy nem vagy noob. 3 hónap az akárhogy is számolom, de noob minõsítést érdemel, dekával se többet. a