Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
😊 piacon van végülis 1,09ért, ha lesz annyi walletben behúzom, thx 😊
kifli
mer sok van belõle
Szabi
a játékon belül tudod megvenni

nemrég ennél olcsóbb volt #1746
,én akkor vettem meg és eddig 3 euró már visszajött vele 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sippie
köszi ezt nem tudtam. az operation phoenix az micsoda? steam storeba nem látom 😄
Sippie
és az esports téli miért ilyen olcsó?
Azt a 20 centeset nem biztos, hogy érdemes azonnal elpasszolni (lásd bravo láda), mert a winter offensive eventnek is egyszer vége szakad és akkor szépen elkezd majd felfelé ballagni az ára (bravo is 20 cent volt, amíg még dobálta a játék, most már 1,5 euró körül szaladgál az ára).

Protipp továbbá: Fõnix event elvileg júniusig-vagy júliusig (Bravo annó meg lett hosszabbítva ha jól emlékszem 1 hónappal, tehát ez elõfordulhat a mostani "Tûzmadarunknál" is) van kiírva utána jön az új operation az új ládával. Ergó fõnixet is érdemes lassacskán spájzba rakni és várni az áremelkedést

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
ma esett 2 láda, az egyik 0.19-ért elment azonnal, a másik elment azonnal 0.82-ért, meg egy Five-SeveN skin amiért 1 centet kapnék, szóval azt nincs értelme eladni, plusz tetszik is 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(nem a piaci árat írtam, hanem amit ténylegesen kaptam érte)

Spészgószt
én szombaton este idlén hagytam és dobott 1db kék láda 1 db 3as láda 1 db fõnix láda 1 pisztoly és 1 fegyver-t...de azóta semmit...
kinyitottam a fõnix ládát és láss csodát a 4. negev terrain....kuany... mérgemben ma kinyitottam egy ezer éve ott porosodó winter e sportot és egy m4 x-ray-t dobott.... vettem is gyorsan egy MAG7 bulldózert 😄DD megy egy metál matricát rá 😄DD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

lalakov
Heti két fegyver és két láda esik, de napi max. egy páros. Néha elõfordul, hogy jön még Phoenix láda(ha megvetted az Operation Phoenixet) és Matricadoboz ezek mellé. Az elsõ kettõt viszonylag hamar megadja, aztán egyre több idõt kell benne töltened, hogy essen adott héten.
Sippie
én péntek óta, elõtte 2 nap 2 láda, gondoltam akkor ez lesz a trend hogy mindennap 1, erre semmi <#nemtudom> ez az item dobálás teljesen random, vagy teljesítményfüggõ?
lalakov
Köszi. 😊
Szabi

+

kifli
south park szexuális zaklatás panda
lalakov
Én sem. 😞 Ez a "panda" honnan jön?
Szabi
szombat óta nem kaptam semmi itemet.. én ettõl lettem búúús panda 😞

Sippie
😞 ettõl most bús panda lettem 😞
Sippie
még = map 😄
Roger6
Mit jelent az, hogy végig? 2 x 15 meccsen keresztül? Azalatt tuti meghalsz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sippie
akko, ha a még végéig nálam marad, akko megtarthatom?
nem? há milyen gagyi ez 😄
bosco05
szerinted? 😄 dehogy omg 😄
Sippie
üdv! Ha a mapon találok egy lila színû fegyót, és kilépek, akkor megmarad nekem, és el tudom adni? 😄
Sõt olyan is volt hogy a társaim közül vereség után feljebb léptetett eggyel mert elõtte több meccset is nyert, az aktuálisan meg õ szedte a legtöbb MVP-t
Döntetlen esetén is léptethet fel vagy le, szintén az aktuális teljesítményed alapján.
(saját meglátás😊 Nézi azt hogy milyen skill groupos társaid vannak, nézi azt hogy az ellenfél hozzátok képest átlagosan erõsebb/gyengébb skill csoportos, nézi az egyéni teljesítményed (KDR - MVP). Ha kikapsz egy jóval gyengébb ellenféltõl valami ok folytán akkor 2-3 vereség után visszadob egy szintet, de ugyanez igaz a jó oldalán is, ha egy jóval erõsebb teamet tudtok megverni akkor 2-3 gyõzelem elég hogy feljebb léptessen (fõleg ha jól szerepelsz). Egyébként átlagosan 4-5 vereség kell a lefokozáshoz ill. 4-5 gyõzelem zsinórban elég a feljebb lépéshez
Roger6
Egyéni teljesítményt néz, vagy nyert meccseket?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sokszor fog még változni a rankod, az aktuális teljesítmény függvényében. Nekem már nagyjából beállt dupla AK - nagy csillag szintre, most célom lenne végre elérni a sast de nem nagyon akar összejönni, mindig becsúszik egy egy vereség 😊
Jim Morrison
Én áldom az eget hogy tegnap utolsó meccsemen ledobott koszorús ak-ra, remelem így majd nem kell sok csillagossal meg global elite emberkékkel játszanom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Azt hittem soha nem lesz meg a rankom. Ráadásul nem is nyertes meccsel adta meg, hanem egy döntetlennel. Szerintem amúgy túlértékelt, olyan béna vagyok még, hogy tiszta égõnek tartom a játékom. Legalábbis Source-hoz képest. Nehéz megszokni ezt. <#miaz>

mert akkor kiderülne hogy benézték és az igazság fáj
bosco05
Ott vannak a demók miért nem nézitek vissza?
Az úgy rendben van, de õ nem lõtt le senkit, csak hatástalanította a bombát, úgy hogy a hatástalanításnak hangja se volt...

Olyan még nekem sajnos nem sikerült, ellenben annyi sikerem már volt, hogy besmoke-oltam magam mikor hallottam, hogy jönnek plantelni, majd egy váratlan pillanatban mikor már bevették a terepet a képükbe másztam és azt se tudták hirtelen milyen nap van (2-3-at fejbe is durrantottam rendesen) 😄
Spészgószt
én eddig egyetlen kapszulát nyitottam ki...és elsõre egy Crown (foil) volt benne...6 euroért ment el...az a legdrágább kapható matrinca... 😄
viszont a buzi fõnix ládákkal nincs szerencsém 3. negev terrain... 😞 kuany...<#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Inferno-n voltunk terroristaként 13-2 re mentünk, majd csere után 15-15... fõleg úgy hogy 3x kaptunk láthatatlan hatástalanítást, de voltak további érdekes dolgok is...

nem ritka hogy ct mapot lehoz valaki ct oldalon és utána visszahozzák

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem tudom hogyan csinálták, de a legszebb az volt, hogy az elsõ 15 kör állása kb 12-3 volt, majd 15-15 lett a vége... elõtte simán lelõttük õket, kitaktikáztuk, de csere után olyan pontosan lõttek, hogy az valami undorító, mindig tudták hova megyünk stb...

Na meg a kedvencem, hogy a 13 éves gyerek beszól,(magyarul) hogy mekkora gyökerek vagyunk... mondták, hogy undorító a közösség, de nem gondoltam hogy ennyire...

Jim Morrison
ninja def?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

láthatatlanság cheat?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Undorító ez a játék... annyi cheater van hogy az valami hihetetlen, 1 vs 5 és a gyerek hatástalanítja a bombát... fõleg hogy 2-en is a bombát néztük...

Szabi

Szabi
na végre egy kis sikerélmény 😄D

kaptam egy kapszulát, vettem 0.75 kártyapénzért kulcsot hozzá, 1,33 most a matrica legkisebb ára, yeah! 😄
(1,3-ért árulva 1.14-et kapok érte, szóval nem egy hûûdenagy nyereség, viszont jobb mintha 1centért eladtam volna 😊

Ezeknek a meccseknek van valami elõnye? Vagy a plecsni ad valami bónuszt? (item drop vagy bármi más?) 😄 Mert ha nem akkor maradok a többi játékmódnál. 😊

Igen, ez egy elég konkrét példa a nemrég vitatott témára. Az elején mintha még csillant volna is a fején a találat de mégsem volt hitreg.
Ezekbõl a videókból én is Dunát tudnék rekeszteni. Tökéletesen rátartott célkereszt még sincs hit. Eltûnõ hitek stb. Fõ probléma, hogy ezek már már idegesítõen rendszeresek és ezek nélkül nem lehet lejátszani normálisan egy meccset.

JaSoN HuNTeR
Nekem is silver elite master 60 óra játék, de már régóta megvettem szóval nem számít soknak, csak kezdtem el újra csézni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kekeN7
Nekem csak tegnaptól van, silver elite master-re rakott be.

Úgy tûnik, ez egy ilyen nap volt, nekünk egy fullos ct oldal után sikerült 13-3-ról majdnem elveszíteni a meccset, végül vért izzadva döntetlen lett.

HunnernesKonge
Inkább így: Katt
Jim Morrison
én vissza is estem master guardian 2-re... 1 traint játszottam tegnap (csapatban még volt magyar), 7-0ra vezettünk, de kikaptunk 16-14-re :/

JaSoN HuNTeR
Mi a rankotok?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Jim Morrison
Köszi