9177
  • Jim Morrison
    shit happens :(
    #3256: még trip is magyar. hm.
  • Szabi #3257
    most játszottam életem legjobb versenygőjét, 2 bottal és 2 idiótával akik 20mp alatt meghaltak.. leírhatatlanul fer küzdelem volt az 5 az 1 ellen.. -.-
  • Jim Morrison
    ir3nicus huh? :) nézem de nem látok semmi csalásra utalót.. mikor írod, hogy ofc akkor peched volt, akkor fordultál el mikor jött.

szerk: ezt leírtam, folytattam a demót és már : k*rva anyád :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.10.10. 20:30:41
  • bosco05 #3255
    ne engem nézz :D alterezek amúgy
  • Jim Morrison
    elkezdtem. btw melyik vagy te? nem talállak.
  • Jim Morrison
    MAJD megnézem :)
  • bosco05 #3252
    Amúgy viccen kívül ha szerinted ez se csal Jim, akkor nem is linkelek többet :D
  • bosco05 #3251
    fogalmam sincs, én keddre gondoltam
  • Szabi #3250
    a lényegre még mindig nem válaszoltál.. :D
  • bosco05 #3249
    Én meg egyáltalán nem vagyok magyar cs-s, csak ugrásból kalassal nem lehet 1 golyókat osztogatni :) A gyerek jobban lő mint Friberg. CT-ből jó pár körig 100% hs rateje van, úgy átlag 80% felett lövi a hs-t a gyerek. Egy dolog ragelni, meg még egy dolog naívnak lenni szerintem. Más kérdés, hogy ennél vannak bénább csalók, pl amit most linkeltem ;)
  • bosco05 #3248
    Akkor tessék :)

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-nDoc3-Z4VSA-Jnj5Y-Ce8BV-Pa7WB

HORICAN-t kell nézni.

Mai ráta: 2 meccsből 1 wh-s :)
  • Jim Morrison
    ha egyszer nem csal nem csal. Nem vagyok én az a 'tipikus magyar cs-s', hogy ha lelő kétszer chatben elkezdem magyarul oltogatni :c
  • bosco05 #3246
    már tudom miért kapsz te 50-ből 1 csalót :D észre se veszed ha valaki nem tiszta :D
  • Jim Morrison
    ha 7-8.30 között kezdünk az szerintem nekem jó :)
  • Jim Morrison
    150 pingje van, de a a válogatott kazah csapat is megtanulta ekkora pinggel lőni :) x-ray vicces dolog, lefogadom ha téged néznélek akkor rád is mondhatnám, hogy wh-s vagy :) engem ez a demo nem győzött meg, overwatchon se nyomnám cheaternek :) viszont amit mondtál majd megnézem, gondolom nem olyan a szitu, hogy kör indulásnál prefire és a háttérben pont akkor érnek a ct-k B re :) silent aim meg.. na mindegy :)
  • Szabi #3243
    mikor lesz cs party ? :D
  • bosco05 #3242
    többiek rageltek, de silent aimozik a gyerek egyébként :) 150-es pingje volt, profil sem tiszta, továbbá ha nem csak highlightot nézel a wh is látszik :) csomószor ellövi magát :) azt hiszem t-ből volt egy olyan megmozdulása, hogy ment banánba, tőlünk srác beugrott b lerakóra és rálőtt a gyerek halál pontosan :) azt hitte kocsihoz ugrott ki :D ha csak highlightot nézel sokminden nem látszik, de ha türelmesen végignézed egyértelmű és külön kiemelném a silent aimbotot amit tol :D zseniális a figura
  • Metalmilitiakid
    Bf2 se volt az amikor az volt a menő, de mégis bant kaptam ott, de végülis a DIce az Dice XD
  • Jim Morrison
    köszi, nézem is. 7-8 kört átugrottam, hogy tudjam kire kell figyelni. Gloal offer. Semmi különöset nem látok :D csak mikor beugrik miden, te ellövöd a lábát, ő meg fejbe lő... meg 5-11 nél, jöttök (moriarty meg még valaki) a házból a-ra, ő meg erkélyről lelő titeket, és moriarty meg írja, hogy aimbot :D lol
    meg 5-14nél moriarty jön ki erkélyre krapek csak a fejét látja és el is lövi ahogy kell, erre aimaimaim :D 22kör végén is föst széléről lő 5e7en, de nem lövi el, még jó hogy gloal ellövi...
    Nekem csak a szokásos sírásnak látszik (már bocsi), semmi cheatre utalót nem látok... (igen, azt nézem amit linkeltél)
  • oliwwer
    Egy péntek esti game-hez nincs kedve valakinek? Ha egy néhányan összejönnénk akkor mehetne valami
  • bosco05 #3238
    Igazából kaptak egy nagyon csúnyát cachen az Epsilontól és utána megtáltosodott a gyerek... Szóval ez valószínű nem ilyen... Meg azért a CS:GO nem az egy-két játék kategória ;)
  • Metalmilitiakid
    Kérdes ez a VAC is olyan-e mint a PunkBuster, hogy néha olyan random dolgokra bannol, hogy nézni rossz. Mert engem is baszott már ki offical serverről és kiderült fél óra keresgélés után, hogy fraps+ az a játék nem barátkozik együtt és ezért bant kaptam. Akár ez is lehet ilyen, ezért mondta a kommentátor is, hogy ne kiáltsunk ki semmit előre.
  • bosco05 #3236
    Full komoly :) Tegnap volt VAC update és fennakadt rajta a srác élő egyenesben :D
  • lalakov
    Köszönöm.
  • HunnernesKonge
    Megveheted vele játékon belül a pigeon master matricát, azt hiszem 0.89€-ért, és örülhetsz neki. Illetve el is adhatod a marketen. Viszont nem egy drága matrica, 0.89-ért megy ott is, azaz buknál rajta.
  • lalakov
    Kaptam most egy ilyet "Offer | Matrica | Pigeon Master" . Mi ez?
  • Roger6
    Ez mi a fasz???? Ez most komoly????? XDDDDDDDDDDDD Aztarohadtélet :) :) :)
  • bosco05 #3231
    Tipp? :D Global Offensive
  • oliwwer
    Melyiket kell nézni?
  • bosco05 #3229
    Mai adag, csak Jim kedvéért :)
    4 meccsből 1x kaptunk csalót :)

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Fmzxs-DdW77-yHA9Z-SaNTM-2SvPB

jó szórakozást!

ui.: A jó arányt (mert ennél rosszabb szokott lenni) szerintem a mai VAC updatenek is köszönhetjük.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.09. 23:45:35
  • bosco05 #3228
  • HTS s3rg1nh00
    a sok süket ember,viszont egyszer nekem is volt mákom még Misten ahol 1v1ben bevágtam a flasht és attól nem hallotta hogy elkezdem szedni :D
  • oliwwer
    :D
    Ninja defuse
  • Roger6
    Ma volt életem leghosszabb meccse, ahol sajnos 28 : 30-ra kikaptunk. Van egy végéhez közeli screenshot-om: Itt.

Lelépett a felénél két játékosuk, amit azért bántam, mert nagyon fosok voltak, a BOT-okat meg ugye átvették a jó játékosok ha meghaltak. Meg a Faceit rangjelzését sem értem, nyomorék egyes szintet ír nekem. Szóval ez nem egyéni teljesítmény alapján rangsorol? Mert győzelmem kb. 2 volt amióta regisztrálva vagyok, pedig heti 4-5 meccset lenyomatok. Pontok alapján meg be szoktam férni az első két helyre összetettben is. A csapatunkban pl . a Rid3r nevű 4-es szintű volt, de hát elég a pontjaira nézni, nem sok köze volt a meccshez, jóval jobbnak éreztem magam nála. Na meg a többiről ne is beszéljünk, akik alatta vannak... a BOT-ok is jobbak lettek volna nála.
  • Roger6
    ÉN is, meg egy ismerősöm is jelentkeznénk, szóval két fő. Ennyi főre már lehetne csoportot létrehozni, nem? :)

• Jim Morrison
    +1
  • oliwwer
    Egy haverom is jönne
  • bosco05 #3221
    hát ha lesz elég arc akkor igen :)
  • Roger6
    Steam csoportot is hoztok létre?
  • bosco05 #3219
    részemről bárki jöhetne, a lényege csak annyi, hogy játszunk egy jót...