Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrég ennél olcsóbb volt #1746
,én akkor vettem meg és eddig 3 euró már visszajött vele 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Protipp továbbá: Fõnix event elvileg júniusig-vagy júliusig (Bravo annó meg lett hosszabbítva ha jól emlékszem 1 hónappal, tehát ez elõfordulhat a mostani "Tûzmadarunknál" is) van kiírva utána jön az új operation az új ládával. Ergó fõnixet is érdemes lassacskán spájzba rakni és várni az áremelkedést
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(nem a piaci árat írtam, hanem amit ténylegesen kaptam érte)
kinyitottam a fõnix ládát és láss csodát a 4. negev terrain....kuany... mérgemben ma kinyitottam egy ezer éve ott porosodó winter e sportot és egy m4 x-ray-t dobott.... vettem is gyorsan egy MAG7 bulldózert 😄DD megy egy metál matricát rá 😄DD
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
+
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

viszont a buzi fõnix ládákkal nincs szerencsém 3. negev terrain... 😞 kuany...<#bdead>#bdead>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Na meg a kedvencem, hogy a 13 éves gyerek beszól,(magyarul) hogy mekkora gyökerek vagyunk... mondták, hogy undorító a közösség, de nem gondoltam hogy ennyire...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
kaptam egy kapszulát, vettem 0.75 kártyapénzért kulcsot hozzá, 1,33 most a matrica legkisebb ára, yeah! 😄
(1,3-ért árulva 1.14-et kapok érte, szóval nem egy hûûdenagy nyereség, viszont jobb mintha 1centért eladtam volna 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Úgy tûnik, ez egy ilyen nap volt, nekünk egy fullos ct oldal után sikerült 13-3-ról majdnem elveszíteni a meccset, végül vért izzadva döntetlen lett.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0