9177
-
ktomi22 #3298 thx.. -
#3297 igen -
ktomi22 #3296 o.O .. teljesen minden? -
#3295 minden item esik, csak a rate van átállítva... -
#3294 Megint eltűnt az összes Kedvenc szerverem. Mi a fene van már??? -
ktomi22 #3293 Hi. Dob meg a kovetkezo ladak kozul?
1. Winter Offensive Weapon Case
2. CS:GO Weapon Case 2
3. Operation Phoenix Weapon Case
4. eSports 2013 Winter Case
-
rudii #3292 Helló!
Keresek sima mm rankedre embereket. Unom a random csapattársakat. :)
Ha valaki szívesen játszana velem(ünk) akkor vegyen fel barátnak.
Kitétel: min. keretes kala, 18+, ts3
http://steamcommunity.com/profiles/76561198000791729/
Üdv rudii! -
#3291 Van progi amivel lehet achiket unlockolni :) -
#3290 Ehh, megnéztem az achievmentjeit, a legszebb, hogy megvan neki a nyerj 500 arms race/demonlition meccset acsi, de a nyerj legalább egy meccset minden arms race/demonlition pályán valahogy csak nem lett meg neki
Van valami hack erre is, vagy mégis hogy sikerült ezt neki összehozni? -
#3289 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS megvan Zsoltee is :D
http://steamcommunity.com/id/zltee/
és itt a steam id: STEAM_0:0:3387465 -
#3288 Újabb napvilágot látott finomságok itthonról:
http://steamcommunity.com/id/INHUMAN1G
Zsoltee és Kenj klántársa (sokszor velük játszogatott Bturbo mikor streamelt).
Grat a hazai CS:GO scene-nek... és itt az átfordított ID, amit nem lehet megváltoztatni:
STEAM_0:1:88489383
a teljesség kedvéért koa átfordított id-je is itt van: STEAM_0:1:1585065
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.11. 17:33:06 -
#3287 "Szóval ha csal a gyerek akkor sztem annyira jól csinálja hogy már direkt kihagy dolgokat meg úgy tesz mintha nem tudna róla, meg belehal, hogy hiteles legyen a dolog." << Ezt egyébként szokták csinálni. Béla is így nyomta, csak szegénykém már VAC banned :D -
#3286 Akkor viszont utsó mondat érvénybe lép bocsee :D -
#3285 -
#3284 arra utaltam, hogy baromi hangos a videó ^^ -
Erre a gyerekre az elején cheatert kiáltottam ;) Először csak wh, aztán wh silent aim, majd valahogy leddosolt négyünket (egyik srácnak kajak van védelme ellene több százezres cucc), majd mikor ezek sem jöttek be, jött a forgó aim. Nézd meg, hogy az elejétől csal. Látod? De őszintén, látod rajta, hogy csaló? Én láttam, még a demó visszanézés előtt... Szóval lehet ezt ügyesen csinálni. Ha csak a meccs elejét látnátok az itt elhangzottak alapján szerintem ő se lenne csaló nálatok :) De most már tényleg befejezem a csaló témát és köszönöm a segítséget, lehet nektek van igazatok, megpróbálom elfogadni és kicsit higgadtabban játszani.
szerk.: Dupla kalán nincsenek talentek. Talentek Supremen vannak meg globalon :) Az általam linkeltek kivétel nélkül talentek lennének bárhol, már csak ezért sem hiszem el, ettől függetlenül tényleg megpróbálok a ti felfogásotok szerint játszani, mert a kiégésnél tuti jobb :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.11. 16:24:50 -
#3282 http://steamcommunity.com/id/kennj1337 >> main acc >> http://steamcommunity.com/id/asdastar
Másik gyerek, de már eltüntette a profilt.
http://steamcommunity.com/id/zsolteehun
-
#3281 Itt valószínű tényleg az lesz hogy szénné égtem már a csalóktól és lassan benyelem hogy a LEM-eket verjük a dupla kalát nem :) -
#3280 Na igen a hs ratio az megint egy más dolog, de az infernosat nem néztem. Mind a kettő cache volt ha jól emlékszem amit néztem tőled. Nekem a rekordom hogy első 3 körre a 100% igaz utána ment el a picsába XD
A bturbo csapatot azt hagyjad már azok akkora világlámák XD
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2014.10.11. 16:07:27 -
#3279 Amúgy azt vágjátok, hogy a VAC ban hullámmal egy csomó magyar repült? Többek között az a Béla is akit már linkeltem ide párszor ugyanígy demó nézésre :D Meg azok is akik a Bturbot húzták fel :D Szánalom ország vagyunk... -
#3278 Lehet hogy a kettő között van az igazság és az is biztos, hogy az utóbbi időben annyi csalót kaptam, hogy totál ki vagyok égve. Ennél sokkal durvábbakat kaptunk nap mint nap, forgó aim, teli wh... Valószínű, hogy ez megtette a hatását és lehet, hogy már olyanba is belelátom, hogy csal aki nem csal, bár én ezzel a gyerekkel kapcsolatban továbbra is fenntartom a véleményemet, pláne hogy 80 óra cs-je van... Érdekes, hogy mindig azok a prok, akiknek nincs meg a 100 óra... A 800 órás gyerek semmit nem lőtt a meccsen. Értem én hogy sok a smurf acc, de ha global a gyerek akkor a kur*a annyáért játszik csillagon. A másik meg az, hogy amikor felmentük LEM-re a spanokkal érdekes módon szarba vertünk mindenkit. Dupla kala-csillag felállással meg kapjuk az ívet, mikor alterozunk. Szóval bennem azért továbbra is felemás érzések vannak. Amiket elmondtál igazak egyébként, kikockázva látszik, ha utólag nézed és konkrétan figyelsz rá látszik, de ezeket a játék közben ugyanígy kiszúrni nem igazán lehet, szóval ez is torzít a képen. Ha meg tényleg észrevette akkor mehet a fnaticba, az infernos aimbotterrel együtt. 85% hs rate már jó alap egy top csapatba jutáshoz... Igaz Friberg nem lő annyit, de ki a picsa az a Friberg? -
#3277 Na végignéztem a Horacin-t, teljesen végig, nem highlight meg ilyenek. Kb 2-3 WH gyanús és csak gyanús esetet találtam az egészben.
1.
Amikor pont az történik amit én leírtam az előbb, hogy látom B n halnak az emberek átmegyek segíteni, de előtte egyet belelövök a füstbe az ajtó körül és Trin meghalt.
2.
Amikor kempelt kint B mellett a WP vel és csak nézegette a WP-t meg ilyenek és pont akkor lépett ki amikor Trin átsétált szellőző alá, de ott is ha tényleg wh akkor már kint várta volna mikor kisétál és nem a wallbang el próbálja kiszedni, ami utána nem is sikerül.
3.
Amikor kivételesen nem hátul állt meg középen hanem jobbra a doboznál és erre egyből fel is mászott a másik WP s szembe amit ő pont célzott, de x-ray el nézve hamarabb célzott minthogy mászni kezdett volna a gyerek, szal sztem csak simán várt ott valakire.
Amikor piros tetején belövi Trint-t. Azt minimál szerencsével bárki bedarálja, mivel bőven elég ideig látta a flash előtt hogy rá tudjon rántani, onnan csak darált.
Folyamat jó helyre tarthoz, tegyük hozzá, hogy mind a két oldalon folyamatosan csak 1 helyett játszott CT közép, T oldal B, szóval ha csak ezt a két pontja játssza mindig akkor már esélyes hogy megtanulta hova tartson kb mikor.
A szellőző alá befutásokat én is kikockáztam hogy biztos jól láttam e, de legalább 2 esetben látta az ellenfél sarkát vagy még a hatát csak már lőni nem tudott utána.
Illetve ki kéne talán emelni azokat a pontokat is, amikor kör bukást jelentő szituációkban érdekesen nem tudta ki hol van, olyan emberekbe szaladt bele és halt meg, hogy arra én WH nélkül is számítottam volna. Illetve nekem nem tűnt fel a nullreflex vagy csak én vagyok még fiatal és jók a reflexeim :D Igaz nem tudom olyan pontosan rántani emberre (mert kurva beépített gyorsulásos egér), de a reakcióban én is jó vagyok, ha jó napom van.
Szóval ha csal a gyerek akkor sztem annyira jól csinálja hogy már direkt kihagy dolgokat meg úgy tesz mintha nem tudna róla, meg belehal, hogy hiteles legyen a dolog.
Vagy te akarsz nagyon cheatereket látni, vagy én vagyok túlzottan realista nem tudom, de eddig két meccset néztem csutkán végig amit linkeltél és még csak meggyőző közeli se volt egyik se. Nem állítom hogy nincsenek cheaterek, de szerintem ezek nem azok. -
#3276 Ezt most arra írtad, hogy a gyerek hallotta a csapattársamat fehér doboztól hangárba? :D Ne nevettess már :D Meg azt is hallotta ahogy kijöttek b-ről nem? :D Jeez. Hagyjuk inkább mielőtt totál összeveszünk. Viszont az emberiség nevében kérlek, hogy ne nézz overwatchot :( TF2-ben elhinném minden szavad, de itt láthatóan olyanokra alapozol, hogy borzalom. Ajánlom a youtube+cheat kombót, látni fogod mit használnak ezek a noobok :) Külön felhívnám a figyelmedet a silent aimra és továbbra se értem, hogy hogy lehet százados reflexel nullpixelbe tartani az awp-t wh nélkül. Ha megmondod, vagy megmutatod elhiszem, hogy nem csalt :) Ha másra utaltál akkor bocsi félreértettem. -
#3275 rip headphone users :(
btw tegnap jött ilyen music kit update. Jajj de jó. -
#3274 Ez nem ilyen publik lámulás amiről én beszélek :D Demót néztél? Nem egy-egy makkra mondom, hogy csal :D Közel sem arról van szó amit leírtál :)
Ezt én lőttem mégse csalok. Van ilyen. De nézd meg, hogy a gyerek nullreflexel játszik. A reakcióideje 0.01 mp... Ilyen nincs. Meg ő nem rántogat, hanem rendesen mindig oda tart ahova kell. Ehhez, hogy ez kiszúrd, igazából kell egy bizonyos fokú játékintelligencia és sok-sok tapasztalat, de garantálom, hogy ez nálunk több embernél is megvan. Most ikszeltünk nukeon, gyerek 45-öt lőtt és láss csodát nem csalózom... Ellenben volt egy olyan Overpassunk amit vissza se néztem annyira egyértelmű :D De már nem linkelek semmit, mert nincs értelme. A silent aim meg egy rohadt dolog, wh-val kombinálva pedig verhetetlen (ez ugye a másik eset volt). Nem lehet egy meccset 80-90%-os HS ratere hozni, főleg nem úgy, hogy full random lövi, közelében nincs a célkereszt sokszor... Ma kikaptam vagy 6x, abból 2 csalt max. Van hogy jobb az ellen nyilván, de én se minden vereségre mondom hogy csaló! Viszont nem csak az a WH-s aki f*szretard módjára követi falon a jónépet. Az a full gyökér kategória... Ha megnézitek a demót láthatjátok a srácot, nagyon ügyesen wh-zik, bár párszor elereszti magát. Tessék mérni a reakcióidejét, fixen tized alatt van :D -
#3273 Erre csak annyit hogy sergi haverral toljuk a kazuárt erősen és ugye megesik hogy egymás ellen kerülünk mert vki lassabban lép be... Egyre ritkábban kiáltok csalót emiatt. Nem egyszer esett már meg, hogy pl D2 A n voltam észleltem fogytán van az ember B n mondom átmegyek a WP vel, hogy segítsek, középen nagyjából 3-5 füst volt (nem vicc, mert egyet én is dobtam mert nem tudtam hogy már van, de ugrálva se láttam sehova) átfutás közben belőttem kettőt középre és az első után kaptam ts en az erős kurva anyádat mert lelőttem róla 71 hp t kapun át és igen rendesen megálltam zoom ránt durr. Na most ha ezt nem ő kapja hanem random ember ugyanazt a reakciót kaptam volna mint amit te reagálsz. Persze nem csak random rántottam be, hanem egyet rántottam középre fentre jobbra a 2. at meg rövidre és mentem tovább. De lőttem már szinten haverom fejbe így random fallövéssel mert hát hátha van ott valaki és társai. Ez annyira random, a te szinteden meg már főleg. Ahol te vagy ott már elvárható egy játékostól hogy jobban tudja mit csinál az ellenfél mint saját maga.
MM ben is volt olyan nekem, hogy egyszerűen bementem a lerakóra mint Ct lerakott bomba mellett és úgy lőttem be 3 embert hogy a 3. nak volt csak ideje mozdulni, mint az aimos körberántottam mind a 3 embert, mert pont rosszkor trappoltak egyet vagy csak jó megérzés volt...
Sajnos én már nem hiszek a cheatben amíg nem azt látom, hogy valaki teljesen más játékmódba lép, de még ezt is megtom magyarázni, mert annó játszottunk 1 gépen ketten felváltva és ugye egyikünk jobb mint a másik. Ma is volt egy gyerek akire WH t mondtam volna, de hát kazuárban lehet hogy csak ts en súgták neki és annyi. -
#3272 Hali
Van valakinek m9 bayonet crimson web mw amit el is cserelne ? -
BewK #3271 Régebbi kép de megesett :D -
#3270 Bála megkapta a VAC bant :D
http://steamcommunity.com/profiles/76561198155444964/ -
#3269 az autoexecplay.cfg-t már nem mered kitenni nyilvánosba mi...
-
#3268 highlightsba látni fogod egy részét, nem jegyeztem megy a meccset most meg cloud9 vs deniel meccs megy (lan) -
#3267 valami köröket írj nem fogok megint végigmenni rajta :D -
#3266 közép kapu teli füstbe lövi trin-t... szintén közép beflashelve füstön át piroson meglövi szintén trin-t, továbbá b előtt min 2x úgy tart a csati alá hogy senki nem láthatta/hallhatta kifutni a védőket, 1x még el is lövi az embert falon, meg van olyan is hogy az onnan kifutót végig követi falon... továbbá folyamat jó helyre tart és kb 0 reflexel lövi az egész meccset... wh nélkül képtelenség így lőni... próbáld meg úgy nézni hogy kinyomod az x-rayt és csak natúr nézed. Ha így se látsz semmit szerintem ne nézz több overwatchot, mert csak engeded a csalóknak a további játékot :D -
#3265 most komolyan megnézted mit küldtél nekem? :D három olyan esetet mondj ami tuti wh. -
#3264 és ebben nincs füst meg flash akkor, se falak? :) -
#3263 tess :) -
#3262 Hát én meg a cfg-det kérem akkor :D -
#3261 őszinte öröm, biztos ő is botokkal szokta nyomni... :D
bosco: oh :) am TriN is itt írogat, hogy még wh val is milyen szar a gyerek. Csak én visszanézem a demót (hála neked:)) és látszik mikot átugrik egyik helyről a másikra meg ilyenek. 14-5 és még semmi csalásra utalót nem találtam :) remélem lesz valami különben kérem vissza a másfél órámat amit ezekre szántam. -
#3260 nem az voltam, én általában nem írkálok semmit :) max damage ye -
#3259 a legjobb a végén volt az enemy részről a juhé nyerni fogunk mondat.. :D