9177
-
#3338 azért mert gyorsan csak beraktam a scriptet mindenestül, nem a folyamatosan frissülő adatokat tölti be az oldal :) majd jó lesz (hétvégén)(mindig az aktuális adatok, rendes nevek nem pedig ezek) -
#3337 Amúgy a saját rank megadása baszakodik, Master Guardian II vagyok, nem Gold Nova... Na nem mintha nagy különbség lenne.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.10.16. 20:33:29 -
#3336 Bosco! Itt a Föld! Ismétlem: a Föld hívja Bosco-t!
Mi lesz a mixeléssel, mester? Van jópár érdekes map, pl. ez a rat stílusú de_boiler. Az inferno pályának egy részlete a házból, egész ötletes. Fun-nak tökéletes lenne.
Házon kívül meg kurva nagy csirkék vannak, jópofa (már amennyire ki lehet menni - grafikáért bocs):
-
#3335 lehet majd később frissít. -
#3334 Az miért van, hogy az előbb toltam egy death match-t, és a végén kiírta hogy kaptam egy skin-t a bizon-ra, viszont a raktárban nincs ott. Ez 3 órája volt kb, és még mindig semmi. -
#3333 részletkérdés -
#3332 ukránok voltak azok a csehek :) -
#3331 flash előtte mondta streamen, hogy nuke ra praccolnak, mert ott nem olyan gáz, hogy alig tudnak awpzni, meg flash fogta mindig egyedül B-t. Erre mappicknél mindenki miraget mondott a csapatból... meg is lett az eredménye, simple mindenkit leszedett... flash utána elég kemény dolgot mondott, de nem tetszett neki se, hogy a csapat miraget választotta nuke helyett. -
#3330 Mirage már a múltkor sem ment nekik, miért nem készülnek rá? -
#3329 ha jól emlékszem 16-4-re kikaptunk :( -
#3328 Mi lett a vége? -
#3327 wildtv
magyarok - csehek
úristen milyen második kört nyertek a fiúk! 1-1 -
#3326 fragbitelive
LDLC vs. Mousesports (Bo3) in Fragbite Masters! -
#3325 egy képet csinálhattál volna, már nem lehet visszanézni :-/ -
#3324 ha így néz ki a játék amikor csalsz akkor inkább lennék silver 1 :D -
#3323 Gondolom hogy overwatchon ne legyen egyertelmu:) -
#3322 És benéz a sarokba, amikor úgyis tudja, hogy nincs ott senki, hát ez oltári nagy XDDDDD -
#3321 haxarereal: Share this stream on 250 viewers i will give a FREE copy
eddigi legjobb giveaway :D -
#3320 :D -
#3319 Asztakurva XDDDDDDDD Jézus anyám :) -
#3318 Csaló streamel ;) Nincs lejjebb már szerintem :) -
#3317 még mindig bugos a smoke - szar a netcode - undorító, hogy naponta mennyit kaszál a csgon a valve és mégis elkúrja, music kittekkel meg ilyenekkel :[ -
#3316 meg egyet külön a csítereknek, és akkor itt mi marad ? :D -
#3315 fragbitelive
dignitas vs nip.
Btw lehet kéne nyitni topikot ahol mehet a skin és hasonló beszélgetések :) -
ratgab #3314 Nincs pénzem kulcsra...elvertem ládára.. :-D -
#3313 Van 2k ládád és nem veszel nekem kulcsot ? Na elmész te a búsba :D -
ratgab #3312 Idővel tuti... Nekem több mint 2000 ládám van, ami csak és kizárólag erre vár.. -
ktomi22 #3311 Nekem ezek vannak meg meg regrol.. hatha felmegy az aruk.. sztetek mennek meg feljebb? -
#3310 Nem hibáztatlak, sajnos az internet már nem az a világ amiben én nevelve lettem...
A múltkor fogadtam poénból ládában egy gyerekkel, hogy casual kör végén ki lesz jobb és nem hitte el amikor felvettem, hogy tényleg adok neki ingyen egy ládát mert vesztettem. (Aznap találkoztam vele először) -
ratgab #3309 1. Hogy én veszek neked kulcsot
2. Hogy ha véletlen kést nyitnál azt nekem átadnád (kettőnk közt lehet én se tenném, elvégre az én ládámban volt.... nehéz ügy ne is menjünk bele... jobb külön nyitni a késeket én azt mondom) :-) -
#3308 Miért kellett ezt elhintened? :) Most megint elgondolkozok azon, hogy vegyek-e egy kulcsot. :) -
#3307 Most ezt nemtom, hogy az esélyekre mondod-e vagy az alap internetes bizalom ? :D -
ratgab #3306 Én meg most jöttem a 6:20-assal... :-D
-
#3305 ha adsz két kulcsot én kinyitom neked és ha kés van benne megkapod, ha vmi más az marad nálam :D -
ratgab #3304 Abban lehet ám kés is...:-) -
ratgab #3303 Végülis Bravo láda is esik még csak ultra ritka... :-D -
#3302 Nekem van most két zöld esportom, de hát annyit érnek mint egy fehér szar... -
#3301 én múlt héten egyes ládát és bravót láttam esni!!!
nekem meg nagy nulla...2 hét alatt esett egy tetvedék summerláda meg egy huntsman, jah és egy szakadt homok bison...ennyi a 2 heti termés mióta nincs breakout... -
#3300 attól még van, csak minimális drop rate-je van :) -
ratgab #3299 Én mostanában nem láttam Winter offensive ládát esni... főnixet láttam..mondjuk 2-es ládát se láttam esni se kék esportsot sem.