Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szósz endzsin
LOL
Volt amikor 140órát 1.6 oztm 2 hét alatt, ne vicceljünk már!!!
Ezeknek a minõsége nem üti meg azt a szintet, amit a magyar szolgáltatók 1.5ben nyújtottak. 2 forintot nem érnek, nem csoda, hogy mindenki sír...
A játék maga nem hibás ezért. A valvet kéne jól seggbe baszni ezért, mert sajnálja a pénzt a normális serverekre. 50K player online, 45K server...
ISTENEM
Minden emberre jut 1 server??? Mi lenne ha csak negyede lenne, és normális minõségben????? Beszarok, ez a valve mindig valami full fogyatékos résznél bassza el a játékokat
Calloutokat én eleinte mindig megnyitottam játék közben, mert sosem játszottam kompetitivan elotte.
Megneztem amit linkeltel, abbol is a traint.
Kritikus helyet ivy-nek írja én még igy nem lattam, csak valleynak meg ilyeneknek. Ha magyarokkal dob ossze a rendszer akkor upper mindig 0.
Én a tutorialos yt csatornakat, meg streameket kiraknam bannerba, de ahhoz kene meg 4-5 ember, hogy hg lehessek (tamogato, kb akik megszavaznak)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
pozi nevek angolul
1.6 os verziót letudom neked írni pontosan, és tudtommal hasonlóképp mûködik ez is.
Nos, a te kliensed a lövés pillanatában készít egy "jóslatot", hogy merre is fog menni a golyó. Közben nyilván elküldi a servernek, hogy te löttél, stb. Aztán a server regisztrálja ezt. Tehát amit te látsz, hogy a golyók merre szálnak, az csak egy becslés, egy szimpla körülbelül. Nem az, ami valójában történik.
1.6 ban volt 2 parancs, cl_lw és cl_lc. Ha ezt 1 re raktad, akkor úgy történtek a dolgok, ahogy fent vázoltam. Ha 0-ra, akkor viszont a kliens megvárta, hogy a server mit regisztrál, és csak azután mutatta, hogy mi is történt. Ez esetben mindenki azt tapasztalhatta, hogy a fegyvere mintha kevésbé szórna. Persze alapvetõen 1-el sem szórt jobban, csak látszólag.
Éppen ezért nem kell hinni annak, hogy vérzik, csillan a feje, stb.
Az csak kliens oldalon van úgy, nem biztos, hogy server oldalon is.
minden esetre nem néztem végig a videót amúgy, de miután lassítva kellet néznem ahogy mellé lõ 10golyót, inkább x-eltem.
A célkeresztes videóhoz
Ami a lényeg, hogy mindig az éleken legyen a célkereszt. Tehát ott, ahol legelõször feltünhet az ellenfél. Így csak megkell nyomni a gombot, és nem kell ráncigálni. Meg kell tanulni úgy mozogni, hogy a célkereszt MINDIG ott legyen, ahol elõször feltünhet a monitorod az ellenfél, bárhol is legyen. Nem oda kell tartani, ahol lenni szoktak! Az alapvetõ elv az, hogy bárhol lehet az ellenfél, és ha az élekre tartasz mindig, meglepetés nem érhet. Hátránya nincs, elõnye rengeteg.
Örülök, hogy sokatoknak ez tudott újat mutatni, ha gondoljátok jövök még pár okosággal majd.
Remélem az olyan dolgokkal, mint az egér sensi beállítása normálisan, egér gyorsítás, polling rate, crt monitor esetén frissítés, ilyeneket mindenki vágja? Ha bármi kérdésetek lenne tegyétek fel, bár sose voltam elit játékos, azért mögöttem van 6év kõkemény verseny szerü játék, meg egy pár lan, így azt hiszem a legtöbb kérdésre tudok válaszolni.
A fal síkjának vonalában kell haladni, majd kinézni a következõ lehetséges falat, amerre menni akarunk és ott is hasonló technikával nézni ki a fal mentén. Így nem fog annyi meglepetés érni bennünket, hogy pl nem abban a sarokban van az ellen, mint amerre a célkereszt néz (szépen végigpásztázzuk az elõttünk lévõ terepet gyakorlatilag a fal mentén). Azt megfigyeltem, hogy ez rohanás közben nem megy csak sétáláskor, de akkor brutálisan hatékony.
Kevesebbet haltam ezen technikával az elõzõ meccsekben és a találati hatékonyságom is megnõtt (gyakorlatilag ami célkeresztbe került az nagy arányban meg is halt, még nagyobb arányban fejlövéstõl).
Remélem jól összefoglaltam, de azért tapasztaltabb kollégák kiegészíthetik nyugodtan.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na akkor mondok neked valamit. Nem akarok arcoskodni, szóval...
swim nem játszott kb. 1 éve cs:got, elõtte se többet 30meccsnél. 1.6 ot abba hagyta ~4.5 éve.
Aztán felrakta a cs:go-t, 40-70fps. 10 nyert game után berakta master guardian elite-be, és ezek után is meccsenként stabilan 25-30 frag, nem ritkán 40 fölött.
Szerintem egyezzünk ki annyiban, hogy az elsõ meccs után meg lehet szokni a recoil különbséget, aztán kb. 2-3 meccs után minden mapon meg lehet tanulgatni a változásokat a mapon, és ennyi. Ugyan olyan, mintha 1.6 oznék. Nem tudom te mirõl beszélsz, szerintem a célkereszt itt is ugyan ott van, az emberek feje itt is a nyakukon van, itt is lekell rakni a bombát, stb...
Istenem az ilyen kijelentések után gondolkodom el azon, miféle arcok járnak ide? :W Ezek után szerintem ne is álljunk le vitatkozni a játékon, mert lehetséges, hogy a véleményetek nem túl súlyos, LOL
Nyilván az mm serverektõl nem vártam túl sokat, lévén 64tickes.
Amire rájöttem, hogy bár van probléma, még sem az, amit õ emlegetett. A hitboxnak semmi baja (nagyjából okés), ami itt a gond, az a hit registry.
Egy helyben gugol az enemy már 3 perce, rá pontozok 3 at, 1hit 2x. 😮
Ez nem lehet hitbox csúszás, sokkal inkább fostalicska server. Minden esetre annyira nem gáz, mint ahogy belett állítva itt, nekem továbbra is beadja úgy nagyjából, csak meg kell tanulni lõni.
BTW piros pont a valvenak. pentium d805 @ 3.6ghz, 1 giga ram, 7300gt ddr2, és játszható a játék. Sose gondoltam volna
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A további okfejtésben is igazad van. Az a helyzet, hogy élvezem ezt az adok-veszek dolgot. És ha sikerül rajta fogni pár forintot, akkor azt pozitív élményként élem meg.
Nem meggazdagodni akarok belõle (tudom, hogy az nem ez a szint és én amúgy is munkában hiszek), hanem egyfajta játéknak fogom fel.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Vagy nagyba gondolkodj vagy fordítsd másra ezt az energiát, ha pénzt akarsz látni! <#papakacsint>#papakacsint>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
3as ládában meg eleve csak pityuk vannak... 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
VISZONT ha reggeli kofa akarsz lenni akkor rábaszhatsz, mert pl 2 eurot akarsz értük és a az árfolyam eléri a 2. határt Te gyorsan felpakolsz 100 ládát erre mások is felteszik és aládvágnak, tehát megint baszhatod nem veszik meg.... ellenben az elsõ változatnál fent van és tartja az árát, ha sorra kerül megveszik...éjjel...vagy olyan idõszakban amikor nincsenek sokan és kúszik fel az ára... (OK éjjel az relatív me ausztráliában most van délután...mind1 😄)
100 nál kevesebbel nem éri meg gecizni...most õszintén ti mirõl beszéltek százforintokról....ez egy picit nevetséges... ami amúgy is VALVE zseton...mit kezdel vele...veszel játékot azt eladod...azon is buksz...így fél év alatt összebarkácsolsz egy ezrest...lol
ez ugyan az mint a gyümigép...dobálod bele dobálod és egyszer nyersz párezret-párszázat (de azt nem veszed észre hogy már több tízezret beledobáltál) ezen senki NEM nyer a VALVE-n kívül....
esetleg akik többezres tételekben gondolkodnak...
Röviden: Kötözni való bolondok lennének beszüntetni a rendszert, mikor ebbõl kurvasok pénzt szakítanak (és ez a pénz ugyan lehet, hogy a kártyákból jön látszólag, a valóság az, hogy ezt valaki egyszer valós pénz formájában belevágta a rendszerbe!)
Láttam késõbb meg is válaszoltad magadnak a felvetésed. :-)