Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
szép színes, csak itt is fotosoppolni kéne mint itt, hogy középen ilyen szépen fehér legyen amin olvashatók a kommentek :>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ne feledd, hogy a HG val beszélsz<#idiota>
nem tehetek róla, hogy kikommenteztem egy részt, csak nem vettem észre hogy azon belül is voltak kommentek amik ugye megborították az egészet... 😞

Am tegnap meglett a 300. gyõzelmem^^ ráadásul ace-t is lõttem, ami jól jellemezi a játékom <#nyes> elmúlt egy hétben talán a harmadik acem volt (és egyik sem eco ellenfél ellen)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szabi
persze, fogd csak rám <#idiota>

ha nem raktad volna be egyszerre a két kodot és a két topikdizájnt... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison
biztos szabi designja miatt :c
Nem kell aggódni, dél körül/délután javítom.

Spészgószt
Esetleg ez a háttér ??? <#hawaii>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

bosco05
olyankor szokta csinálni ha jártál nem hivatalos publik szerveren... ha minden kötél szakad töröld le a játékot és tedd újra
Nah steam support kapott egy csodaszép levelet, megmondtam nekik, hogy segítsenek, vagy kihajítom a gépet a kukába, azt meg nagyon nem szeretném. 😄😄

Kizártnak tartom, hogy jönne bármi érdemleges segítség mondjuk...
Abban bízom legalább azt megtudják mondani, mi is okozza a gondot. Még a google se dob ki semmit erre, csak elbaszott custom mapoknál teljesen más játékoknál -.-
Imádom, hogy több tízezren játszák ezt a szart, még sem találok semmi infot errõl...
Nincs valakinek valami 5lete mi a büdös isten f4száért (bocs, de már lassan szétverem a saját kezem a crt monitoron emiatt) dobál ki ez a fós játék ilyen hibákkal?

"bad surface extents on texture blablabla (dust, dust2, italy, mindenféle fós)" ???
Ez jön elõ amikor felmászok 1 serverre, 10bõl 8x. Amikor felenged meg kihajít csak úgy, hiba üzi nélkül. Tök poénos, hogy felmek nagy nehezen, kibasz hiba üzi nélkül a meccs kellõs közepén, majd betolja a pofámba 10x, hogy bad surface istenfasza. Mire vissza érek már le is sújtott a banhammer. ÁÁÁÁÁÁÁ

Próbáltam már mindent, vga driver, oc nélkül, verify game files, steam uninstall úgy ahogy van, más beállítások, mindent amit csak ellehet képzelni. Semmi sem segít S:S:S:S:

Jó oké csak 1 giga ramom van, de hát akkor bassza a pofámba, hogy out of memory vagy mittudom én :S:S:S:

Áhh de felbaszott
bosco05
rankok eltûntek közben 😊
nah pofásan néz ki, szép munka Jim Morrison mester 😊
Szabi
"nagyon egybefolyt a banner a felsõ résszel, meg a hsz mezõvel"

ezért volt letisztult dizájn, nem vonta el a szemet a lényegrõl (az alata lévõ fontos infokról és a kommentekrõl) 😄

bosco05
teljesen jó lett szerintem 😊
Jim Morrison
a narancs miatt raktam be ezt a bannert... 😄
am nekem nagyon egybefolyt a banner a felsõ résszel, meg a hsz mezõvel, erre majd én kitalálok valamit.

Jim Morrison
lopnám 😄

Szabi
és valami ilyesmi kis egyszerû, letisztult dizájn ? 😊

bosco05
Nem rossz, nem rossz, nekem mondjuk a kevesebb több szokott tetszeni 😊
Panzeradler
bosco05
Banner lehetõségek, ha tetszik valamelyik lehet használni, én ilyenekre gondoltam:

<#csodalk>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Elsõ értelmes fegyver dropom. SSG08 Halvány Sav gyári új.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bosco05
Na, háttér az király szerintem, a narancs is jó, de a meglévõ halvány kékeket is áttenném erre a narancsra, bannerre mindjárt csinálok valamit 😊 A megjelenített posztok hátterét meg lehetne világosabbra venni és perfektó lesz 😊
Jim Morrison
Valami ilyesmire gondoltál? A banner engem is zavar kicsit, de még nem találtam megfelelõ helyettesítõt.

bosco05
steames hátteret be lehet rakni szerintem, az úgyis ilyesmire van kreálva
01 - 02 - 03

ezek közül beleférne az egyik szerintem, bannerbõl nagy kép ki 😊 simma official képpel lehetne helyettesíteni, a színeket pl a kéket lehetne ilyen halvány narancsra venni a fehéret meg kicsit ilyen sötétebb kékre és ki is adná szépen 😊
Jim Morrison
designban jöhet segítség, mert tippem sincs hogy nézzen ki a topik, a megvalósítással nem lenne gond^^

bosco05
mehet rá egy kis csgo design is, ha gondolod segítek 😊
A molotovos résznél kiégtem, hát értsd rendesen!

Amúgy nyilván nem jó publikolni, de van más lehetõség is a játékra, még akár irc-es "mm"-re is.
Jim Morrison
Ma reggel meg is kaptam a HG jogom 😊
Mivel ma jórészt egy másik topik bannerét csinálgattam, ide bannerba csak késõbb rakok ki dolgokat (mondjuk este 😄)
Addig is mindenki megadhatja a saját rankját (kép alatt Saját rank megadása), ami megjelenik majd az üzenet fejlécében 😊
Majd szépen lassan jönnek a stream linkek, faq, stb.

Ezek konkrétan semmit nem érnek, töröld ki õket azt ennyi.

ARSENAL&POKER

Sziasztok, van egy Weapon case 3, 1db Sticker Capsule 2, és 1db Sticker Capsule. Ha valakit érdekel, írjon. Steam: komsza(HUN)
bosco05
Én rég befejeztem, csak dogma most reagált mások 1 hónapos hsz-eire 😄
@plu604: nem, nem fizetnek, csak vélemény 😊
nincs azzal semmi gond ha valakinek nem tetszik a játék és le is írja
de azt végképp nemértem hogy miért kell 2 hetente újrapostlni az egészet, járj annak a játéknak a topikjába ami tetszik, mindenki jobban jár szvsz

plu604
Neked amúgy fizet valaki hogy meggyõzz minket hogy ez miért szar játék? 😄 Mást se olvastam még tõled.

bosco05
Igen, de az nem egyenlõ azzal, hogy jó is és alkalmas is rá 😉 Mondjuk némileg túlzok, mert lanon azért be-be adja a játék, de láttam már jobbat.
Pénz beszel a kutya meg ugat ergo az lesz nepszeru versenyjatek amibe tobb penz van

bosco05
akkor ha én adok a doom 1-re 2 millió dollárt egy lanra az is alkalmas lesz? nincs összefüggés szvsz
mivel a legnagyobb összdíjazású versenyek fps fronton egyenlõre itt menenk ezért nem mondanám hogy nem alkalmas

bosco05
A többi játékhoz képest szar is a hitbox még lanon is... Egyébként meg azt mondtam, hogy nem alkalmas versenyjátéknak, most pedig ugyanezt kifejtetted te is 😄
p90el rohangálók alacsony szinten tudsz érvényesülni, sheriff csillag környékén nem sok szart ér úgy kapod az ak, m4 fejest mint a szar, úgyhogy én imbának semmi féle képen se nevezném, bizon meg ha van pajzsod 3 fejessel öl kb, igazándiból semmi nem ér, mp7 jobb
nekem pont tetszik hogy nem csak az m4 meg ak ér vmit mint a sourceban, hanem a többi fegyver is használható vmilyen szinten
molotovval nem sok rusht szoktak megfogni mivel pont azok használják akik rusholnak, a drágább tûzgránáttal már jobban de egyen pajzsal úgy átlehet rajta szaladni mint a szar, 20 max 30 hpt buksz, 2õ már gázosabb, és kurva hamar elalszik
a füst hál istennek használható még több taktikázásra ad lehetõséget
competitive mód meg a legjobb, 16-32es szervereken való pubolást nem szerettem sose, nem configolható annyira a játék mint a source ami ugyancsak pozitívum

még whval is béna a gyerek 😄

XDXD
Elsõ másodpercben tudtam, hogy csal, ez a mozgás kultúra minden elárult.

Ezért felesleges volt ezt megcsinálnod, elég lett volna az elsõ 10másodperc is XD

Amúgy meccs közben kellet volna reportolnod
Asszem nem túlzok ha a WH gyanúját megalapozottnak tartom az alábbi esetben...

Az egész meccsen gyanús, úgyhogy megnéztem a demot. Hát a végére teljesen meghülyült, arról a részrõl van a fenti kis válogatás is.

Hogy tudom jelenteni? Profil nevén "szabálysértés jelentése" és oda belinkelem a demo linkjét?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bocs ám, hogy tele spamolom a tápigot, de azért azt még szeretném hozzá tenni, hogy ettõl független nekem tetszik a játék még mindig, és ez a kis kirohanás lentébb csak amolyan kívánság lenne...
Bízom benne, hogy sokat fog fejlõdni a játék, ezt még legalább javítgatják, nem reménytelen a helyzet, mint cs:s után az 1.6 volt.
Csak jó lenne, ha nem tolnák el ennyire noob barát irányba.
Pár napja játszom MM-et egy jó barátommal, aki egészen konkrétan játszhatott életében interneten 1.6-ot kb. 20órát, cs:s-t gungame servereken kb. 150-200-at, meg most ez a cs:go. Vicces módon simán meglövi a magáét, sõt, volt olyan is, hogy HÚZTA a csapatot, 20felett lõtt egy oldalon, és simán képes több fragra, mint én.
Pedig én azért kb. 10000x játszottam többet a CS-vel. :|
Kíváncsi leszek 2-3 év múlva mit fog mutatni a competetive scene, mennyire lesznek olyan egyeduralkodások, mint 1.6-ban volt a NoA, NiP, SK, mTw.dk, PGS, Na'Vi részérõl.
Jól fogja mutatni, hogy mennyire képes a játék kihozni a játékosokból a maximumot, és vice-versa.

És ha már így leírtam, hogy szerintem alkalmatlan a verseny szerû játékra a ez így, akkor leírom azt is, hogy szerintem mit kellene változtatni rajta.

Elsõnek is, a mozgást rendbe tenni. Örülnék, ha nem lenne delay aközött, hogy pl. mozgok, abbahagyom, és amikorra megáll a kurva model. Ez szánalmas így, én speciel képtelen vagyok normálisan írányítani, bár ez nyilván hozzászokás kérdése egyelõre.
Második a fegyver balance. Mi a fszom ez a p90, bizon, p250, desert?
p90 adadadadadad spray 'n pray. bizon még csak nem is szór felfele, szimplán ráragasztom a fejére, nyomom a gombot, csõ. mp5 2x annyi lószerrel, kisebb szórással, olcsóbban. GG
p250-el lassan jobban entry fragelek, mint AK-val. 300$. OKAY
desert 800$, useless. Értem én, hogy túlzottan táp volt, mielõtt elbaszták totálisan ezt a stukkert, de ez azért mégis csak túlzás egy picit.

Következõ az a játék letisztultsága. Ez a CS, nem pedig az a fszom COD. Nem tetszik, hogy úgy tudnak lelõni, hogy utánna 3percig keresem még a monitoron, hogy honnan is lõttek le, mert
1, 150millió helyre belehet már kempelni
2, az egész játék színvilága olyan, hogy az egész egybe olvad, a modeleket sokszor nagyon nehezen lehet megkülönböztetni a falak textúrájától.
3, ez még mindig egy versenyre termett játék akarna lenni, mégis miért jó az nekem, hogy belenézek a napba, azt nem látok megvakulok, meg ilyen hülyeségek.

Következõ problémám a füst gránát. Túl nagy, túl sokáig tart. Túl imba. Értem én, hogy 1.6 ban meg talán cs:s ben is hasznavehetetlen volt (cs:s csak rémlik vmi, hogy nem volt jó - 1.6 ban ugye mindenki tudja miért is...), de ez már így sok.

Molotov - 400$ és megállítasz egy rusht, skill nélkül, vagy teljesen ellehetetlenítheted a bomba felszedését... Köszönjük

És akkor ezekkel egy NiP dolgozik ? Ez most komoly????

Szerintem a legjobban úgy járnánk, ha a valve végre kiadná a kezei közül a fejlesztést, és valamilyen úton-módon a közösség kezébe adná. Szedjék be a pénzt belõle, azt köccsék gyóccerre. De jobb, ha õk még 1x a CS-hez nem nyúlnak.

Megint itt van a lehetõség, hogy legyen egy fasza játékunk, erre ilyen ostoba hibákon (amiket ráadásul kilehetne javítani könnyedén) elcsúszik az egész. Már nem tudom, hogy sírjak, vagy inkább nevessek?
Még ez se lesz képes érdemlegesen leváltani az 1.6-ot? CS:S után 3 fele szakad a CS scene? Ezzel megássák a sírját az egész frenchise-nak.
Bekelett volna állni a promod mögé, és most nem lenne semmi gond. De õk inkább keresztbe tettek neki, ahol csak tudtak.

Csalódott vagyok :S

Nem, te konkrétan a hitboxot szidtad, meg a játékot. A hitboxnak semmi baja, a játék meg nem egyenlõ a serverrel. 😊

Én sem szeretem a source enginet, nem alkalmas verseny szerü fps játékra, mert rendszeresen átláthatatlanok a játékok, amik készülnek vele, ráadásul én nem tudom, hogy miért, de a valve már a második cs-ben csinál olyan mozgást, ami nevetségesen szar. Hogy ez is a szórsz enginel jár-e azt én nem tudom, minden esetre tényszerü, hogy dilettánsok a készítõk.

Az a hihetetlen számomra egyébként, hogy nem képesek átlátni azt, hogy mi tette az 1.6-ot annyira nagyszerüvé, mi kellene egy új cs-ben ahhoz, hogy ezt a sikert meglehessen ismételni. A játék könnyü, casual lófasz lett.

Amin a legnagyobb nevettem, azok az MM server beállítások... 2perc köridõ, c4timer, LOLWAT
bosco05
Lényegében ezt írtam én is, aztán leugattad az arcom 😄 Source engine amúgy 1000 sebbõl vérzik és rég a kukában lenne a helye, de mit van mit tenni, arra idõt és pénzt kéne áldoznia a valvenak, ami mostanában nem szokása a cégnek, amennyiben a minõségrõl van szó.
Hát én is ezt mondom már mióta, hogy a játéknak nincs olyan nagy baja, a szósz endzsín se annyira fós (utálom igazából, de ez más kérdés), egyszerüen fostalicskák ezek a serverek. Bízni kell benne, hogy ez idõvel változni fog. Én csak ezért az MM-ért játszanék, mert motivál, hogy feljussak a nagy rankokig, tetszik, hogy nem kell ráírnom mindenkire, hogy csá mix?!, nem kell ellent keresni, játszhatok mindig mással, stb, stb.
Ez hiányzott a CS-bõl eddig, és itt van. Csak éppen szart sem ér...
Najo igazából nem tudom, ott milyenek a serverek, szóval arról inkább nem nyilatkozom.

1 tuti biztos, MM serverek használhatatlanok.
bosco05
Na jó én ezt értem, de arra akartam célozni, hogy ez nem a source motor hibája hanem a zsugori valve tehet róla... Egyébként én se költenék szerverre, ha az igénytelen szar is megteszi mindenkinek 😉
Mert nyilván nem 10millió server fut 1 gépen? Net graphon nézd meg a var értékét. Nem ritkán 4-5-6-ra is felkúszik. Ez a server FPS-e, 2 felett már ultra fosnak számít.

Én most toltam 1kis dm-et 128ticken, és felüdülés volt azokhoz a fostalicska serverekhez képest, amik MM-ben vannak.