Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nem tehetek róla, hogy kikommenteztem egy részt, csak nem vettem észre hogy azon belül is voltak kommentek amik ugye megborították az egészet... 😞
Am tegnap meglett a 300. gyõzelmem^^ ráadásul ace-t is lõttem, ami jól jellemezi a játékom <#nyes>#nyes> elmúlt egy hétben talán a harmadik acem volt (és egyik sem eco ellenfél ellen)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ha nem raktad volna be egyszerre a két kodot és a két topikdizájnt... 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Nem kell aggódni, dél körül/délután javítom.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Kizártnak tartom, hogy jönne bármi érdemleges segítség mondjuk...
Abban bízom legalább azt megtudják mondani, mi is okozza a gondot. Még a google se dob ki semmit erre, csak elbaszott custom mapoknál teljesen más játékoknál -.-
Imádom, hogy több tízezren játszák ezt a szart, még sem találok semmi infot errõl...
"bad surface extents on texture blablabla (dust, dust2, italy, mindenféle fós)" ???
Ez jön elõ amikor felmászok 1 serverre, 10bõl 8x. Amikor felenged meg kihajít csak úgy, hiba üzi nélkül. Tök poénos, hogy felmek nagy nehezen, kibasz hiba üzi nélkül a meccs kellõs közepén, majd betolja a pofámba 10x, hogy bad surface istenfasza. Mire vissza érek már le is sújtott a banhammer. ÁÁÁÁÁÁÁ
Próbáltam már mindent, vga driver, oc nélkül, verify game files, steam uninstall úgy ahogy van, más beállítások, mindent amit csak ellehet képzelni. Semmi sem segít S:S:S:S:
Jó oké csak 1 giga ramom van, de hát akkor bassza a pofámba, hogy out of memory vagy mittudom én :S:S:S:
Áhh de felbaszott
ezért volt letisztult dizájn, nem vonta el a szemet a lényegrõl (az alata lévõ fontos infokról és a kommentekrõl) 😄
am nekem nagyon egybefolyt a banner a felsõ résszel, meg a hsz mezõvel, erre majd én kitalálok valamit.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
01 - 02 - 03
ezek közül beleférne az egyik szerintem, bannerbõl nagy kép ki 😊 simma official képpel lehetne helyettesíteni, a színeket pl a kéket lehetne ilyen halvány narancsra venni a fehéret meg kicsit ilyen sötétebb kékre és ki is adná szépen 😊
Amúgy nyilván nem jó publikolni, de van más lehetõség is a játékra, még akár irc-es "mm"-re is.
Mivel ma jórészt egy másik topik bannerét csinálgattam, ide bannerba csak késõbb rakok ki dolgokat (mondjuk este 😄)
Addig is mindenki megadhatja a saját rankját (kép alatt Saját rank megadása), ami megjelenik majd az üzenet fejlécében 😊
Majd szépen lassan jönnek a stream linkek, faq, stb.
ARSENAL&POKER
@plu604: nem, nem fizetnek, csak vélemény 😊
de azt végképp nemértem hogy miért kell 2 hetente újrapostlni az egészet, járj annak a játéknak a topikjába ami tetszik, mindenki jobban jár szvsz
nekem pont tetszik hogy nem csak az m4 meg ak ér vmit mint a sourceban, hanem a többi fegyver is használható vmilyen szinten
molotovval nem sok rusht szoktak megfogni mivel pont azok használják akik rusholnak, a drágább tûzgránáttal már jobban de egyen pajzsal úgy átlehet rajta szaladni mint a szar, 20 max 30 hpt buksz, 2õ már gázosabb, és kurva hamar elalszik
a füst hál istennek használható még több taktikázásra ad lehetõséget
competitive mód meg a legjobb, 16-32es szervereken való pubolást nem szerettem sose, nem configolható annyira a játék mint a source ami ugyancsak pozitívum
Elsõ másodpercben tudtam, hogy csal, ez a mozgás kultúra minden elárult.
Ezért felesleges volt ezt megcsinálnod, elég lett volna az elsõ 10másodperc is XD
Amúgy meccs közben kellet volna reportolnod
Az egész meccsen gyanús, úgyhogy megnéztem a demot. Hát a végére teljesen meghülyült, arról a részrõl van a fenti kis válogatás is.
Hogy tudom jelenteni? Profil nevén "szabálysértés jelentése" és oda belinkelem a demo linkjét?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bízom benne, hogy sokat fog fejlõdni a játék, ezt még legalább javítgatják, nem reménytelen a helyzet, mint cs:s után az 1.6 volt.
Csak jó lenne, ha nem tolnák el ennyire noob barát irányba.
Pár napja játszom MM-et egy jó barátommal, aki egészen konkrétan játszhatott életében interneten 1.6-ot kb. 20órát, cs:s-t gungame servereken kb. 150-200-at, meg most ez a cs:go. Vicces módon simán meglövi a magáét, sõt, volt olyan is, hogy HÚZTA a csapatot, 20felett lõtt egy oldalon, és simán képes több fragra, mint én.
Pedig én azért kb. 10000x játszottam többet a CS-vel. :|
Kíváncsi leszek 2-3 év múlva mit fog mutatni a competetive scene, mennyire lesznek olyan egyeduralkodások, mint 1.6-ban volt a NoA, NiP, SK, mTw.dk, PGS, Na'Vi részérõl.
Jól fogja mutatni, hogy mennyire képes a játék kihozni a játékosokból a maximumot, és vice-versa.
Elsõnek is, a mozgást rendbe tenni. Örülnék, ha nem lenne delay aközött, hogy pl. mozgok, abbahagyom, és amikorra megáll a kurva model. Ez szánalmas így, én speciel képtelen vagyok normálisan írányítani, bár ez nyilván hozzászokás kérdése egyelõre.
Második a fegyver balance. Mi a fszom ez a p90, bizon, p250, desert?
p90 adadadadadad spray 'n pray. bizon még csak nem is szór felfele, szimplán ráragasztom a fejére, nyomom a gombot, csõ. mp5 2x annyi lószerrel, kisebb szórással, olcsóbban. GG
p250-el lassan jobban entry fragelek, mint AK-val. 300$. OKAY
desert 800$, useless. Értem én, hogy túlzottan táp volt, mielõtt elbaszták totálisan ezt a stukkert, de ez azért mégis csak túlzás egy picit.
Következõ az a játék letisztultsága. Ez a CS, nem pedig az a fszom COD. Nem tetszik, hogy úgy tudnak lelõni, hogy utánna 3percig keresem még a monitoron, hogy honnan is lõttek le, mert
1, 150millió helyre belehet már kempelni
2, az egész játék színvilága olyan, hogy az egész egybe olvad, a modeleket sokszor nagyon nehezen lehet megkülönböztetni a falak textúrájától.
3, ez még mindig egy versenyre termett játék akarna lenni, mégis miért jó az nekem, hogy belenézek a napba, azt nem látok megvakulok, meg ilyen hülyeségek.
Következõ problémám a füst gránát. Túl nagy, túl sokáig tart. Túl imba. Értem én, hogy 1.6 ban meg talán cs:s ben is hasznavehetetlen volt (cs:s csak rémlik vmi, hogy nem volt jó - 1.6 ban ugye mindenki tudja miért is...), de ez már így sok.
Molotov - 400$ és megállítasz egy rusht, skill nélkül, vagy teljesen ellehetetlenítheted a bomba felszedését... Köszönjük
És akkor ezekkel egy NiP dolgozik ? Ez most komoly????
Szerintem a legjobban úgy járnánk, ha a valve végre kiadná a kezei közül a fejlesztést, és valamilyen úton-módon a közösség kezébe adná. Szedjék be a pénzt belõle, azt köccsék gyóccerre. De jobb, ha õk még 1x a CS-hez nem nyúlnak.
Megint itt van a lehetõség, hogy legyen egy fasza játékunk, erre ilyen ostoba hibákon (amiket ráadásul kilehetne javítani könnyedén) elcsúszik az egész. Már nem tudom, hogy sírjak, vagy inkább nevessek?
Még ez se lesz képes érdemlegesen leváltani az 1.6-ot? CS:S után 3 fele szakad a CS scene? Ezzel megássák a sírját az egész frenchise-nak.
Bekelett volna állni a promod mögé, és most nem lenne semmi gond. De õk inkább keresztbe tettek neki, ahol csak tudtak.
Csalódott vagyok :S
Én sem szeretem a source enginet, nem alkalmas verseny szerü fps játékra, mert rendszeresen átláthatatlanok a játékok, amik készülnek vele, ráadásul én nem tudom, hogy miért, de a valve már a második cs-ben csinál olyan mozgást, ami nevetségesen szar. Hogy ez is a szórsz enginel jár-e azt én nem tudom, minden esetre tényszerü, hogy dilettánsok a készítõk.
Az a hihetetlen számomra egyébként, hogy nem képesek átlátni azt, hogy mi tette az 1.6-ot annyira nagyszerüvé, mi kellene egy új cs-ben ahhoz, hogy ezt a sikert meglehessen ismételni. A játék könnyü, casual lófasz lett.
Amin a legnagyobb nevettem, azok az MM server beállítások... 2perc köridõ, c4timer, LOLWAT
Ez hiányzott a CS-bõl eddig, és itt van. Csak éppen szart sem ér...
1 tuti biztos, MM serverek használhatatlanok.
Én most toltam 1kis dm-et 128ticken, és felüdülés volt azokhoz a fostalicska serverekhez képest, amik MM-ben vannak.