9177
-
#3378 Hali.
Nem tudjátok hogy lehetne elmenteni a játékon belül server browser ablakot hogy pl: mindig abban a méretbe maradjon meg amire beállítom? Idegesítő hogy minden belépésnél változtatnom kell. -
#3377 icl_csgo
ICL -
#3376 csak azé gondoltam, me szétpukkannak ahogy szoktak, de újat nem láttam még helyette éledni... annyi ideig nem figyeltem őket :D
csak ahogy közeledik a map vége egyre több van belőlük...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.24. 13:25:49 -
pLau #3375 Nem a következő körben lesz zombi hanem azonnal újjáéled és akkor lesz ilyen zöld zombi. -
#3374 Ha megolsz egy csirket a kovetkezo korben zombi lesz...
elvileg a szellem meg a megolt jatekos deadcam- je... -
#3373 halloween -
#3372 szellemek és zombi csirkék jelentek meg a pályákon.. van valami hasznuk, vagy csak dizájn? -
#3371 jap vágesz :) -
#3370 na, már kodiak is megosztott egy cikket az oldalatokról :) (az interjút :)) -
#3369 Happy Halloween!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![HAPPY HALLOWEEN]
– In game characters are now celebrating the spooky season with masks.
– The spirits of fallen friends have again risen to haunt player death cameras (they show up in the world during death/freeze cameras in game).
– When there’s no more room in Chicken Hell….
– Added convar sv_holiday_mode (set to 0 on the server to disable holiday festivities).
[MISC]
– Fixed radius damage from exploding HE grenade to not get applied to last bot’s location where bot had been taken over by a human.
– Bots can no longer be controlled by humans during warmup.
– Updated inventory inspect animation to reveal both sides of knife blades.
– Added six new offers community stickers.
[MAPS]
-Mirage:
–Fixed wallbang inconsistency through closed window in apartments near Bombsite B
–Optimized placement of blue potted plant T side of mid
–Made balcony at Bombsite B slightly larger
–Opened up skybox from CT spawn to Bombsite B
-Inferno:
–Added relaxing windchimes to CT spawn
–Fixed bugs where players could get stuck on roof overhangs
–Fixed some textures with wrong surface properties
–Removed some wacky boost spots
–Updated collision model on pillars in Ruins
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.23. 10:26:34 -
#3368 Kilépésről jut eszembe... hát persze elfelejtettem feltekerni a procihűtő fordulatát...
Közben rájöttem, hogy a korábban is tapasztalt fps drop és a kilépés stb mind a "-processorheap" miatt van!
egyszerűen túlmelegszik a mag...sajnos a bivaly FX9370 melegszik is mint állat...akkora procihűtő van rajta hogy a ház oldalát vissza se tudom tenni... és ha a ventit lentebb csavarom , nem megy fullon, hajlamos melegedni a rohadék... természetesen gyári venti nem jár hozzá (úgyse érne semmit) és a ninját meg kézzel kell tekergetni nem megy automatán :(
Tehát ha bárki olyat tapasztal, hogy időnként leesik az FPS-e játék közben főleg kör elején stb akkor első sorban a procihűtőjét nézze meg!!!
vagy a processorheap-al lehet mahinálni, de akkor nagyobb az esély hogy elfüstöl a prockó!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.22. 22:35:30 -
#3367 antifarm protection
btw utolsó meccsemen asszem ládát dobott, így tényleg nem értem miért adott egy jó deagle skint :D -
én meg itthon hagytam járó motorral reggel...most értem haza és bezáródot a rohadék...valamikor... gondolom 10 percel azután hogy elmentem itthonról,...mostanság elég sűrűn produkálja, hogy egyszercsak eltűnik sitty sutty a semmibe....még egy bazze az any@d hibaüzit se küld a csgo exe...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.22. 22:05:36 -
#3365 frankón működik az MM, most játszottam egy 16-0t. talán 5ször se haltam meg :D -
#3364 elindítottam a csgo-t, látom lett egy új itemem: desert eagle Heirloom. Hát ez mégis honnan jött?: D -
#3363 :DDD -
#3362 hogy még nem kell fizetni 15 forintot 1 meccsért -
#3361 és mitől lesz ingyen ? :D -
#3360 ma este egy kis ingyen csgo? -
#3359 okés:) -
#3358 Megvan velük a kontakt, hamarosan kikerül remélhetőleg, csak másik kolléga intézi és jelenleg nem tartózkodik gépközelbe, de köszi a supportot :) Igazából hasonlóak a szándékaink mint a millának, csak mi cs-re korlátozódunk. Ennyi sztem jár a gonak :) -
#3357 Nyugodtan
Ha nem gond akkor egymillioan a magyar esportert-csoportnak is elmondom hogy van ilyen, talan kiteszik facebookra ezzel szerezve +latogatottsagot:) -
#3356 Na akkor most leleplezem magam, hogy miért nem értem rá megszervezni az esti mókát (gondolom sokan rágtátok már a körmeiteket :D). Barátommal elkészítettünk egy cs:go-s hírblogot, melyet csak minőségi tartalommal szeretnénk feltölteni. Fontosabb hírek itthonról külföldről egy helyen. Mivel a többi hasonló oldal hónapok óta meg sem moccan a GO pedig jobban pörög mint valaha, ezért gondoltuk talán segíthet a dolgokon itthon is picit.
blog
facebook
steam csoport
Remélem nem baj hogy belinkeltem, ha mégis elnézést kérek. -
#3355 hogy oroszokkal játszhassunk -
#3354 Mi más miatt?
-
#3353 Még szerencse, hogy nem a drop miatt játszunk (: -
#3352 nekem csütörtökön esik frissen egy láda, meg következő héten kedden fegyó+ láda Kb. ennyi a drop... egy rakás szoaré... -
#3351 nem,nekem 2 accon összesen dobott 2 fehér szart meg 2 ládát kb.az elmúlt 10 napban.
+ mióta a music kit update van,kurva szarul adja... -
#3350 lehet úgy csinálták, hogy az egy hetes drop időszak alatt dobáljon, ne lehessen letudni 1- nap alatt :) -
RED BULL F #3349 Csak nekem nem droppol mostanában a játék? Csütörtök óta eddig csak 1 ládát dobott és ennyi -
rudii #3348 Kicsi a világ... és egyre kisebb. -
Gerdzso #3347 Valakinek lenne kedve competitívezni? Már nagyon kivagyok az orosz csapattársaktól.
Gold Nova 4 es vagyok. -
#3346 Szia most hogy megneztem a profilod multkor veled mixeltem :D Virus hozott ts-re :D -
#3345 steam resi. -
#3344 Srácok nem enged fel sehova játszani a game ezzel a szöveggel: You are not connected to matchmaking servers. Mifasz van ilyenkor? -
#3343 volgare legjobb 32-ben
insectgameplay
DreamHack kvali -
#3342 megveheted akciós áron!
ha mákod van a piacon többet ér...de általában ez nem igaz... -
#3341 Valamelyik nap dobott nekem egy ilyet a játék Offer | Sticker | Windy Walking Club Ez most pontosan mire is jó? -
#3340 Okés, értve! -
#3339 én alap mapokra gondoltam, de el vagyok most havazva :)