9177
  • Jim Morrison
  • bosco05 #3417
    Akartunk interjút csinálni a lan összefoglalóban többekkel is, társam régi cs-s, sok arcal nagyon sokat játszott együtt. Az általános reakció arra, hogy újra bejelölte őket facebookon vagy steamen az volt, hogy blokkolták vagy nem igazolták vissza és meghívták őt a saját rajongói csoportjaikba :D Pofám leszakad :D Interjút ezért ne várjatok az ICL-es cikkhez majd :D A külföldi sztárokkal hamarabb lehet kommunikálni (nem viccelek, én pl Nothing-al és Pasha-val is beszélgettem már).
  • jetblack
    Rumli mindig is Nagy szajjal es legalabb akkora hanem nagyobb egoval rendelkezett erre Jo pelda amikor DST Meg Lett terdeltetve orosz altal. Annak az elotorteneteben is benne van elegge erosen rumli. Lehetne Errol orakig meselni de ez a tortenet Amit a full scene ismer
  • Jim Morrison
  • Roger6
    Volgare "rml": ez a srác annyira Magyar, hogy egyik fotóján sincs Magyarországon. Ahogy látom szeret szelfizni, mondjuk aki úgy nyilatkozik, hogy nincs ellenszere, nem várhatunk csodát. Az biztos, hogy az arca jóval nagyobb, mint az izmai.

ESL Profil
    Facebook
  • Jim Morrison
    Én örülök hogy van:) persze spray is minden körben elmondja, hogy kláccshelyzet, pierce végighülyéskedik, nosika meg...lelkes na :D szerintem majd egyszer nyomok egy próbát, kíváncsi vagyok nekem 0 tapasztalattal hogy menne. Mondjuk nekem nincs egy caster hangom (szerintem), de mar regebben is gondoltam ra hogy kiprobalom.

Azzal hogy orditoznak nincs gond. De hogy miket azzal igen. En is szoktam duhomben nehaneha orditani egyet mint pasha. Csak ugye (szerintem) van egy hatar, ami az ellenfel sertegetesenel/idegelesen van. Persze pszichikai hadviseles, de na :)
  • jetblack
    Lehet orditozni nincs azzal a baj hisz nem gepek vagyunk hogy fapofaval erzelmek nelkul jatszunk csak van egy bizonyos hatar

Pelda
  • jetblack
    Nem bantani akarom a shoutcastereket. De a regi csapat (Peza Intro es a tobbiek) klasszisokkal jobbak voltak. Tudom Nosika LoL-os meg stb stb de ez nem jelent semmit szerintem
  • Jim Morrison
    Remélem az oldalatokon írtok egy cikket erről a lanról:) és csak keményen ám...^^
  • bosco05 #3409
    Ahol van skill, ott nem kell ordítozni :)
  • Roger6
    Nem véletlenül :) Múltkor néztem pont NiP meg valakit LAN döntőn, érdekes, ők nem ordibálnak a másik csapatnak, meg nem trágárkodnak, káromkodnak. Jó, mondjuk kik ők egy Volgare-hoz képest...
  • Jim Morrison
    hát ez vicc... volgaret mindenki anyázza chatben.
  • Jim Morrison
    ja, most meg flash ordibál :D
  • Roger6
    Hehe, szoros-szoros :) De az előbb volt feszkó a két csapat között, bemondta a kommentátor :)
  • Jim Morrison
    jajj legyen harmadik map csak ne több overtime :D
  • Jim Morrison
    nem is baj :) btw 9.000 néző, csgolounge mindig szép számokat produkál...
  • Roger6
    Na, most pártatlan a közvetítés, mert pár perce nem beszélnek a mikrofonba :)
  • Jim Morrison
    oké hogy egész nap streamelnek, és sokan szidják mert beszédhibás... de pártatlanok még lehetnének ja :) bár az sem lenne rossz, ha inkább flash kiabálásait hallgathatnánk...D:
  • Roger6
    Hát nem nagyon sajnos. Nem is értem, hogy vezethetnek így egyáltalán közvetítést?
  • Jim Morrison
    "jajj elfáradt a volgre"
    szegények :( spraynek még egy dicsérő szava nem volt szerintem WIldhoz.
  • Jim Morrison
    én kb mondogames selejtezőben kapcsolódtam be, akkor a netcsicskákon elég rendesen meglepődtem aztán igen, az a bizonyos EZ SKINS EZ LIFE ... én is onnantól kezdve vagyok nagyon volgare ellenes :)
  • Roger6
    Először csak hülyén néztem, hogy ez mi (netcsicska), aztán amikor benyomta az EZ skin-es dolgot, akkor elásta magát az egész csapattal egyetemben. Ha nekem lenne csapatom, az ilyen mentalitású embereket elásnám a kertbe.
  • Jim Morrison
    igen, nosika is talán infernon megörült mikor elkezde hozni a köröket a volgare...
  • Roger6
    Na meg a kommentátor pártfoglalása (Pierc-től nem hallom, de a másiktól igen), hogy húde leszedtek minket (Volgare)... Szánalmas.
  • Jim Morrison
    Mondogames döntő óta, vagy amikor netcsicskázott?:)
  • Roger6
    Akurva milyen molotov XDDDDDDDDDDDDDD 3 Volgare-os elégett XDDDDDD Amióta rml beszólt, utálom őket mint a szar.
  • Jim Morrison
    sokszor flasht hallom.. valaki szerint vicces, de szerintem baromi szánalmas, hiába jó csapat a volgare, az én szememben a "tipikus csés" csapat, mindig arcoskodnak (tisztelet a csapatból aki nem), amíg nem változtatnak magukon, én nem kívánom nekik, hogy külföldi lanokon minket képviseljenek...
  • Roger6
    HÁttérben megy a nagymenő szöveg jjaaaaaj! MIntha kislányok ordibálnának (hangszín alapján), hogy faszlámák vagytok értitek? Ez mire jó? Ez a drukkolás? Vagy mi? Biztos már öreg vagyok, de ha én ilyet hallanék lanon, biztos odamennék a gyerekhez lekeverni egyet. Vagy többet.
  • Jim Morrison
    piercetheheaven
    most megy az icl döntő, Bo5
    Volgare - Wild
    2-1 :(((
    Sok hülyegyerek meg jött rafflezni meg ilyenek... komolyan mondom egyre jobban utálom a csgolounge ot.
  • oliwwer
    Lehet hogy ez volt, köszi!
  • Metalmilitiakid
    Nekem nem a fegyver szokott eltűnni, hanem a teljes kezem és fegyver modellem, 1in1 nem látok a karakteremből semmit amíg nem veszek valamit....
  • bulba
    Lehet, hogy egy BOT átvétele után mentetted le? (olyankor a köv. körben is a botnál marad)
  • Szabi #3386
    fogalmamsincs hogy ez jelent-e bármit is :DD
  • Jim Morrison
    Lehet faceit vagy esea versengőre gondolt :o
  • Szabi #3384
    miért lenne kétszer is térfélcsere ? van hosszabítás? :D
  • bosco05 #3383
    térfélcsere nem volt közben? #trololo
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.10.25. 22:14:46
  • Spészgószt
    LoL
    :))))
  • Jim Morrison
  • jetblack
    Internetado
  • oliwwer
    Az miért van, hogy ma versengőben kétszer is eltűnt ak-m, amit előző körről mentettem?