Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hidd el nekem nem azért nem játszanak csomóan, aki 1.6 ból átment az igazából csak a pénzért tette. Nip is biztos tömködi a zsebét. A valvenel amúgyis lehet ezt csinálni, lásd. icefrog, dota2, hon. A lehuzás megy, nem hallgatás a pro játékosok véleményére, nip-el elvan simítva a történet azt hiszik, megtömik új nubokkal, azok akik a csét nagyá tették meg szembe vannak hugyozva. gg
Itt és itt most esport játékról beszélünk vágjátok? Arra kell törekedni, hogy minnél jobban kihozza a játék tudást, mert ettõl van benne mélység.
az te általad említett igazi csseknek akinek már a source se tetszett visszamentek 1.6ozni nem ríttak tele minden fórumot

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

elnézést 2 heti több száz. Voltak akiknek a 2hetes steam eredményeik 200órát is elérték demo nézéssel. Perszw voltak csalók. Nekem tuti volt 140 óra csém többszöris 2 hét alatt, nem úgy, hogy úgy maradt a CS.
Ha egy lanon te megkérdeznél itthon 15csést, abból 14osztani fogja a véleményem. Az az 1 maradék meg a casual csés.
ott bukik a nagy elméleted hogy a quake3 mikor megjelent pont hogy hiperszuper grafikával rendelkezett akkoriban, a te általad említett grafikai lebutítást egy komoly lanon /versenyen se engedélyezék, minden játék defaultba megy versenyen is, legyen az fifa, cod meg bármi úgy ahogy a fejlesztõk letették az asztalra, a q4 meg nem azért nem lett népszerû mert túl jó volt a grafikája
olyan nincs hogy valamit csak direkt versenyre fejlesztenek, már egyszer leírtam hogy abból lesz versenyjáték amibe sok lóvé van/tesznek, ált a kiadó/fejlesztõ kezdi el tömni bele a pénzt majd ha felkapják jönnek a szponzoros etc etc

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ti nem tudjátok mi az az esport, sose voltatok verseny szerüen játékosok, ezt mindig elfelejti az ember. Mi itthon IGAZI CS SEK heti több nem ritkán több száz órát bele tettünk ebbe a játékba. Ti nem tudjátok mi kell az igazi csésnek, ez annyira cinkes nem is tudom minek vitatkozom veletek 😄
az a tévedés minden döntõben ott lesz kisbarátom, és ezeken mennek el a versenyek. 😊 Látod errõl van szó, mondtam, mi más hogyan látjuk, a két véglet 😊
Jim Morrison
mintha tf2 ben bannoltak volna pár embert, mert így szereztek elõnyt. Ebben a játékban meg kifejezetten nagy elõnyt jelent az ilyen grafika, nincs sok biszbasz a falakon, stb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A cell sheded grafika szerintem alapból csúnya, de ez az én személyes nyomorom, másnak meg tetszik.

A pro/nem pro közötti különbség meg bõven kijön itt is meg akármilyen játékban. Mivel a nem pro tized annyi idõt és energiát sem fektet a játék megtanulásába, a pályák tökéletes kiismerésébe és még sorolhatnám.

Az meg nehogy már ártalmas legyen ha a nagy pro team nem 16-0-ra alázza le a másik csapatot, hanem 16-1-re, mert akkor egyszer az egyik "noob" elbújt egy díszítésnek szánt pályaelem mögött és nem tudta lelõni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HunnernesKonge
LoL , War3 , SC:BW , 1.6

Nyilván rettentõ randa játék, de amikor megjelent a fent linkelt játékok voltak a legnagyobb lanos címek. És azért azt nem nehéz elismerni, hogy mindegyiknél jobban nézett ki...
semmi köze a grafhoz viszont. Az ocsmény szvsz
A lol azért olyan sikeres egyébként, mert könnyü. Nem igazán az a fajta játék, mint az eddigi igazi esport játékok. Mindegyiknél igazi fanatikusnak kellet lenned ahhoz, hogy sikerélményed legyen. CS-ben publikon is sûrûn farmoltak a közepesnek mondható csésnek is. A lol az más, azt elkezdték sokan és azóta is nyomják. Egyszerübb, mint a dota, ráadásul pénzt költhettél rá. GG
Na most emiatt a hsz miatt megvilágosultam. Mi tökéletesen másképp látjuk ezt az fps témát. Így nyilván parttalan is a vita. És igen, a pro játékos, azért pro, mert 300méterrõl is kell, hogy tudjon fejeseket osztani.
Ha a játék úgy van megcsinálva (és ez most perpillanat úgy), hogy a pro játékos, és a te közted lévõ skill szakadék nem tud kijönni eléggé, az bizony ártalmas. Ezt már kifejtettem lentébb egyébként, a játék noob barát, de ez mind1.
Azt is leírtam, hogy cell sheded grafika kellene, ami lehet szép is és EGYSZERÛ is.
A TF2 MIÓTA OCSMÁNY, CSÚNYA, ELMARADOTT ?
HunnernesKonge
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy ez jó így... Sõt egyetértek veled abban, hogy nem a pénznek kellene diktálnia, ezért emlegetem az 1.6-ot, és ezért is írtam róla azt amit. Kurvára leszarom, hogy néz ki egy játék, hidd el. Sõt, ha úgy nézne ki ahogy linkelted, lehet még örülnék is, hogy a 6éves szaromon is elfusson normál fpssel, ne 30-50fpsem legyen a legtöbb pályán mint most GO-ban. Viszont jelenleg ez a szituáció, és ezen nem fog senkisem tudni változtatni, így adja magát, hogy a játékkiadók is olyan játékokat csinálnak, ami szép...

A LOL-nak kedvezett az, hogy amikor megjelent épp kihalóban volt minden fps és rts ami addig uralta a lanokat. Jókor volt jó helyen, és nem nyeretlen kétévesek fejlesztették. Persze hogy beállt mögé a tömeg. De azért Azt vedd figyelembe, hogy akkor amikor megjelent a LANokon olyan játékokkal kellett csak versenyeznie mint a CS1.6, SC:BW, (SC II még nem volt) Warcraft 3. Azokhoz képest azért kurvajól nézett ki.
A fizetõ játékosok nagyobb része azonban nem "pró", ellenben szeretne jól szórakozni naponta abban az 1-2 órában amit a játékkal tölt. Ahhoz meg asszem jobb a szebb kinézet, mint egy végletekig lebutított, egyszerû, és ocsmány kinézet, azért hogy a "pro" játékos 300 méterrõl is oszthassa a fejeseket.

És a cs:go pont ezek a dolgok miatt nem fog sohasem olyan sikeres lenni, mint az 1.x széria volt. Mert szakítanak azokkal a hagyományos játék elemekkel, ami miatt a sorozat sikeres volt. Nincs baj ezzel így, csak ez éppen nem CS. Ez valami más.
Egyébként tökéletes példa a quake4 esete. Ott volt a jó grafika, még is meghalt vele együtt a quake. Volt 1-2 gyenge, rendkívül gyenge éve, azt puszi. A komoly játékosok NEM SZERETIK A JÓ GRAFIKÁT. Ez tény. Mert õket nem érdekli az, hogy van-e HDR meg anyám tyúkja. Õket pont hidegen hagyja ez a történet, õket egyetlen dolog érdekli, hogy jobbak legyenek. És amikor azért lövik le õket, mert xy olyan helyre kempelt be, hogy HA MÉG ODA IS NÉZEL SZÁNDÉKOSAN, HOGY VAN-E OTT VALAKI, AKKOR SE VESZED ÉSZRE, MERT OLYAN FÓS AZ EGÉSZ, AKKOR BIZONY MÉRGES LESZ.

Nem ritkán elõforduló dolog ez ebben a játékban kérem. A CS sose volt ilyen, a CS mindig egy quake volt, lasabb játékmenettel, taktikai elemekkel megfûszerezve. Ez nem a CoD, ez nem a bekempeltem a leglehetetlenebb helyre, sose vesztek észre játék.
Nézd meg, 1.6 inferno A lerakó, kishomok felett a toronyban. MÁR SZINTE KINT ÜLSZ A MAPON, MÉGIS ÉSZRE LEHET VENNI, HA OTT ÜLSZ. MERT EZ ÍGY VAN RENDJÉN.
HunnernesKonge
Akkor felhívom a figyelmedet erre a sorra a kép alatt:
"ÍGY KELLENE EGY VERSENYSZERÜEN JÁTSZHATÓ FPS-NEK KINÉZNIE!!!"

Így kevertem bele "ezt a barom dolgot"

A személyeskedést meg külön köszönöm, eltettem a zsákomba. 😊
Az kellemes tud lenni... Fõleg ha mondjuk ráadásul flash és pont a sarok mögött van az ellen is...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Roger6
Nnna, akkor ezt hallgasd, erre reagálok: "viszont ebben a formában semmiképp sem látványos"

Ez tökéletesen mutatja az embert magát - téged. Volt egy fasz fõnököm, vagyis igazgató helyettes még évekkel ezelõtt. Weblapot készítettünk, és teljesen fel volt háborodva, hogy Internet Explorer-el nem tudja megnyitni, vagy szétesik. És akkor ezt mondta: "ezt minél elõbb javítsátok ki, hát Explorert használ az emberiség 90%-a!"

Nagy faszt használ. Azért, mert Õ maga használja, azt hiszi, hogy mindenki azt fogja. Hát nem. Neked nem tetszik, nem látványos. NEKED. Nekünk meg igen.

Ezt a grafikát amúgy sem azért mutatta, hogy ezzel biztosan jobb szponzorációt kapna, hanem mint érdekesség. Nem is értem, hogy keverted bele ezt a barom dolgot.

És igen, számít a véleményünk, ugyanis ez a kis jelentéktelen országban ugyanolyan emberek élnek, mint máshol, és a sok ilyenbõl jön ki a vélemény, amely úton fejlesztenek. Te senkinek hiszed magad, én meg annak, akinek számít a véleménye. Pozitív gondolkodás, gondolom hírbõl sem ismered. <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

És érdekes módon a LOL mellé beálltak a nagy versenyek, pedig az aztán minden csak nem látványos. Tehát ha meg van a tömeg a termék mögött, akkor a szponzor pont szarni fog rá, hogy a játékhoz kell-e az i7, vagy nem.
De amúgy én speciel elég sok magyar "pro"-val beszélgettem már a cs:go-ról, és rendre fel merül ez, hogy a játék átláthatatlan. Senkinek sincs kedve fél órán át bogarászni az emberek fejét a sok szar közt, hidd el nekem.
Szerintem a minden patchel szándékosan degradált optimizációt szeretik az intelnél, ez elég nyilvánvaló.
Pont ezért a mentalitásért haldoklik az esport fps része, mert a pénz beszél effektus eluralkodott.
De ha már a jelentéktelen ország jelentéktelen forumozójáról beszélsz, nem mindegy neked, hogy a lanon mennyit fizetnek külföldön? Úgy se jut ki 1 magyar csapat sem, ha meg igen akkor cs0p1p4k1.
nekem az a kedvencem mikor azt hiszem hogy ott még elfér a gránát és visszapattan a semmirõl, lehet lag vagy akármi más de irritáló néha
HunnernesKonge
Kapásból 3 embernek tetszik a négybõl. Oké 😄 Ez aztán hatalmas érv volt. Egy online fps téren jelentéktelen ország mégjelentéktelenebb fórumán 3 embernek tetszik. Tuti adna az intel, a samsung meg akár az asus is dollármilliókat LAN rendezvényekre azért mert nektek tetszett. Ébredj már fel belelóg a kezed a blilibe.

El tudom képzelni mi lenne, ha kulcsolnál egy szponzornál és vinnél neki 1-2 screenshotot, hogy hogy néz ki mégis a játék amirõl szó van.

Vinnéd neki ezt a képet, amit d0gm4 berakott, meg ezt. Szerinted melyiket szeretnék jobban?
Hát más már biztos nem hiányozna...

Jó a bf4-et nyilván nem gondoltam komolyan ^^

BTW nem nehéz megcsinálni a soútkeszt klienst, ami néz ki szépen, meg egy játékra valót. 😊 Én annó 1.6ban is lazán használtam ezt a LOD-ot, mielõtt tudtam róla meg a picmipet. Én má csak ilyen minimalista vok XD
HunnernesKonge
BF4-et nem lehet közvetíteni, mert alapvetõ dolgok hiányoznak a játékból ahhoz, hogy bármiféle "versenygõ mód és közösség" kialakulhasson körülötte, emelett nem tesz jót a szériának az sem, hogy félévente változik a játék, és évente jön újabb rész. Nem véletlen, hogy a CoD-bõl sem csinálnak LAN-okat nemzetközi szinten.

Az meg, hogy csúnya-e vagy egyszerû letisztult egyéni preferencia kérdése, viszont ebben a formában semmiképp sem látványos, ami manapság sajnos fontos ahhoz, hogy azok akinek pénzük van felkapják a fejüket. És azért abban egyetérthetünk, hogy a GO jól néz ki úgy ahogy van, és senkinek sem az a legfõbb baja vele ahogy kinéz, hanem töbek közt a találatregisztráció. Nem hiszem, hogy bármeliyk profi ugy feküdne le aludni esténként egy vesztett ligameccs után, hogy bassza meg az a kurva doboz d2-n hogy néz ki, sokkal inkább az a baja, hogy nem adta be neki a játék...

Ha tehetném még mindig 1.6-ot játszanék, és garantálom hogy a nemzetközi elit 99%-a is így van ezzel, de az például már vállalhatatlanul ronda ahhoz, hogy közvetítsék.
Ez nem csúnya, csak egyszerü. Mint a tf2, ahogy lentébb is írták. Persze, mostmár lehet közvetíteni a csilli-villi szart, más kérdés, hogy aki játszik vele, annak meg nem tetszik😊
Ennyi erõvel lehetne a bf4-et közvetíteni... CELL SHEDED CS-T A NÉPNEK!!4
Roger6
Hát itt kapásból 3 embernek tetszik a 4-bõl. Szóval ha így nézne ki, akkor is lenne szponzor.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HunnernesKonge
Ha így nézne ki, akkor várhatnád, hogy ki szponzorálná ezt a játékot. Annak idején az 1.6-al is az volt a baja minden sponzornak, és lanszervezõnek, hogy közvetítésre alkalmatlan, annyira ronda. Ezért halt ki a versenyszerû FPS 2 évre a legtöbb többjátékos LANról...
kicsit tf2 hangulata van, tetszetõs 😊
Roger6
Kurva jó, otthon próbálom! Thx! <#wave>

LOD-ot tedd plusszba, nvidia-val nvidia inspector, atival ati tools.😊
Roger6
Hehe, ez tetszik! <#szeret>

Amúgy segítettem picit a játék letisztultságán... <#eplus2>

ÍGY KELLENE EGY VERSENYSZERÜEN JÁTSZHATÓ FPS-NEK KINÉZNIE!!!
Tetszik az update. Tetszik az 5perc warmup, speciel az én szar gépemen ez sokat segít. 😊
Amúgy tegnap megnéztem 2 giga rammal, nem crashelt... Minden fasza.
Most nézem az update notet, "fixed some crashes"
Most döntsem el, a ram volt a szar, vagy a játék? 😛
Jim Morrison
na király, ezzel fognak trollkodni. srác 4:50en után lépett be. Ennyit nem szoktak késni...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
viszont aki nem tud csatlakozni, annak a rendszer a lelépést abandone nak veszi. Pont a héten warmup közepén ment el a netem kis idõre. Új szabályok szerint a warmup is lement volna (30mp), mert így az is lehet, hogy az egész warmup 40es mp-es. fix 2 perc lenne szerintem az arany középút.

bosco05
van olyan hogy ledob a steam és olyankor bizony kell az az 5 perc... a legjobb dolog a patchben, hogy ha valaki nem csatlakozik fel idõben akkor lehet offolni a meccset következmény nélkül... kellett már mint a falat kenyér
Egy WD10EZEX-rõl 5-10mp alatt betölt nekem a játék, elõtte egy kuka Maxtorról (azon voltak a játékok a WD beszerzése elõtt, mert pótolhatatlan adatokat nem mertem rábízni) is 20mp volt max.

Illetve a Source (GO-m még nem volt akkor) is 1 percen belül betöltött bármilyen mapot a még a régi P4HT-s configommal.

Szerintem is elég lenne 2 perc.

Bár sajnos azért néha látni tényleg durva eseteket, de azt mondom az magára vessen, aki nem látja a toolbaroktól az erdõt <#idiota>
HunnernesKonge
Amint a 10. játékos is csatlakozik a szerverre leesik 30sec-re a warmup. Nem tudom mi a bajod ezzel. Jó ez így. Akinek szar gépe van az is beér legalább
Jim Morrison
ápdét (sajnos beillesztve ömlesztve volt, így maradt a linkelés)! Szerencsére nem sokszor fordult elõ, hogy valaki kidobta a bombát/nem lehetett kiszedni, de szerencsére már ezt is orvosolták 😊 improved lobby perfomance ra kíváncsi vagyok... Kiemelt rész meg... 5 perc szerintem sok, 2-3 is elég lenne warmupra.

Már megvolt, bár nem a cs:go miatt...
De asszem kiderült az igazság. Mondom megyek lövök vagy 2õt 1.6-ban, hát memoria olvasási hibával kibaszott 2x is 10mp után... :S
Mind1, holnap veszek másikat amúgyis 😄
Próbálj egy Windows újratelepítést, hátha.
Mind1, már lesujtott a banhammer, a héten már nem kell cs:gozni XD
Gondolod nem raktam még újra? 😄
bosco05
szerintem elég egy lan idõpont meg helyszín, azt meg rálinkeled a hltv.org-ra
Jim Morrison
ja, még valami okosat ki kell találnom, hogy automata megjelenjenek az aktuális lan eventek, streammel együtt. esea honlapján van ilyen oldal, de nem tudom tesznek e ki streamhez linket is.

bosco05
szerintem most nagyon perfekt a topik designra, jó ötlet ez a rangos shiet is, a banner alatti tartalmat kéne megszülni szvsz