Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha egy lanon te megkérdeznél itthon 15csést, abból 14osztani fogja a véleményem. Az az 1 maradék meg a casual csés.
olyan nincs hogy valamit csak direkt versenyre fejlesztenek, már egyszer leírtam hogy abból lesz versenyjáték amibe sok lóvé van/tesznek, ált a kiadó/fejlesztõ kezdi el tömni bele a pénzt majd ha felkapják jönnek a szponzoros etc etc
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A pro/nem pro közötti különbség meg bõven kijön itt is meg akármilyen játékban. Mivel a nem pro tized annyi idõt és energiát sem fektet a játék megtanulásába, a pályák tökéletes kiismerésébe és még sorolhatnám.
Az meg nehogy már ártalmas legyen ha a nagy pro team nem 16-0-ra alázza le a másik csapatot, hanem 16-1-re, mert akkor egyszer az egyik "noob" elbújt egy díszítésnek szánt pályaelem mögött és nem tudta lelõni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha a játék úgy van megcsinálva (és ez most perpillanat úgy), hogy a pro játékos, és a te közted lévõ skill szakadék nem tud kijönni eléggé, az bizony ártalmas. Ezt már kifejtettem lentébb egyébként, a játék noob barát, de ez mind1.
Azt is leírtam, hogy cell sheded grafika kellene, ami lehet szép is és EGYSZERÛ is.
A TF2 MIÓTA OCSMÁNY, CSÚNYA, ELMARADOTT ?
A LOL-nak kedvezett az, hogy amikor megjelent épp kihalóban volt minden fps és rts ami addig uralta a lanokat. Jókor volt jó helyen, és nem nyeretlen kétévesek fejlesztették. Persze hogy beállt mögé a tömeg. De azért Azt vedd figyelembe, hogy akkor amikor megjelent a LANokon olyan játékokkal kellett csak versenyeznie mint a CS1.6, SC:BW, (SC II még nem volt) Warcraft 3. Azokhoz képest azért kurvajól nézett ki.
Nem ritkán elõforduló dolog ez ebben a játékban kérem. A CS sose volt ilyen, a CS mindig egy quake volt, lasabb játékmenettel, taktikai elemekkel megfûszerezve. Ez nem a CoD, ez nem a bekempeltem a leglehetetlenebb helyre, sose vesztek észre játék.
Nézd meg, 1.6 inferno A lerakó, kishomok felett a toronyban. MÁR SZINTE KINT ÜLSZ A MAPON, MÉGIS ÉSZRE LEHET VENNI, HA OTT ÜLSZ. MERT EZ ÍGY VAN RENDJÉN.
"ÍGY KELLENE EGY VERSENYSZERÜEN JÁTSZHATÓ FPS-NEK KINÉZNIE!!!"
Így kevertem bele "ezt a barom dolgot"
A személyeskedést meg külön köszönöm, eltettem a zsákomba. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez tökéletesen mutatja az embert magát - téged. Volt egy fasz fõnököm, vagyis igazgató helyettes még évekkel ezelõtt. Weblapot készítettünk, és teljesen fel volt háborodva, hogy Internet Explorer-el nem tudja megnyitni, vagy szétesik. És akkor ezt mondta: "ezt minél elõbb javítsátok ki, hát Explorert használ az emberiség 90%-a!"
Nagy faszt használ. Azért, mert Õ maga használja, azt hiszi, hogy mindenki azt fogja. Hát nem. Neked nem tetszik, nem látványos. NEKED. Nekünk meg igen.
Ezt a grafikát amúgy sem azért mutatta, hogy ezzel biztosan jobb szponzorációt kapna, hanem mint érdekesség. Nem is értem, hogy keverted bele ezt a barom dolgot.
És igen, számít a véleményünk, ugyanis ez a kis jelentéktelen országban ugyanolyan emberek élnek, mint máshol, és a sok ilyenbõl jön ki a vélemény, amely úton fejlesztenek. Te senkinek hiszed magad, én meg annak, akinek számít a véleménye. Pozitív gondolkodás, gondolom hírbõl sem ismered. <#mf2>#mf2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pont ezért a mentalitásért haldoklik az esport fps része, mert a pénz beszél effektus eluralkodott.
De ha már a jelentéktelen ország jelentéktelen forumozójáról beszélsz, nem mindegy neked, hogy a lanon mennyit fizetnek külföldön? Úgy se jut ki 1 magyar csapat sem, ha meg igen akkor cs0p1p4k1.
El tudom képzelni mi lenne, ha kulcsolnál egy szponzornál és vinnél neki 1-2 screenshotot, hogy hogy néz ki mégis a játék amirõl szó van.
Vinnéd neki ezt a képet, amit d0gm4 berakott, meg ezt. Szerinted melyiket szeretnék jobban?
BTW nem nehéz megcsinálni a soútkeszt klienst, ami néz ki szépen, meg egy játékra valót. 😊 Én annó 1.6ban is lazán használtam ezt a LOD-ot, mielõtt tudtam róla meg a picmipet. Én má csak ilyen minimalista vok XD
Az meg, hogy csúnya-e vagy egyszerû letisztult egyéni preferencia kérdése, viszont ebben a formában semmiképp sem látványos, ami manapság sajnos fontos ahhoz, hogy azok akinek pénzük van felkapják a fejüket. És azért abban egyetérthetünk, hogy a GO jól néz ki úgy ahogy van, és senkinek sem az a legfõbb baja vele ahogy kinéz, hanem töbek közt a találatregisztráció. Nem hiszem, hogy bármeliyk profi ugy feküdne le aludni esténként egy vesztett ligameccs után, hogy bassza meg az a kurva doboz d2-n hogy néz ki, sokkal inkább az a baja, hogy nem adta be neki a játék...
Ha tehetném még mindig 1.6-ot játszanék, és garantálom hogy a nemzetközi elit 99%-a is így van ezzel, de az például már vállalhatatlanul ronda ahhoz, hogy közvetítsék.
Ennyi erõvel lehetne a bf4-et közvetíteni... CELL SHEDED CS-T A NÉPNEK!!4
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ÍGY KELLENE EGY VERSENYSZERÜEN JÁTSZHATÓ FPS-NEK KINÉZNIE!!!
Amúgy tegnap megnéztem 2 giga rammal, nem crashelt... Minden fasza.
Most nézem az update notet, "fixed some crashes"
Most döntsem el, a ram volt a szar, vagy a játék? 😛
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Illetve a Source (GO-m még nem volt akkor) is 1 percen belül betöltött bármilyen mapot a még a régi P4HT-s configommal.
Szerintem is elég lenne 2 perc.
Bár sajnos azért néha látni tényleg durva eseteket, de azt mondom az magára vessen, aki nem látja a toolbaroktól az erdõt <#idiota>#idiota>
De asszem kiderült az igazság. Mondom megyek lövök vagy 2õt 1.6-ban, hát memoria olvasási hibával kibaszott 2x is 10mp után... :S
Mind1, holnap veszek másikat amúgyis 😄