Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem is lesz ....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
elfogytak az olcsók és még nem lettek újabb olcsók kirakva 😄

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
Ajánlott bevásárolni belõle minnél hamarabb, bukni ugye fogunk rajta, max ha megáll eladjuk 0 ft haszonnal

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen valami lesz mi is haverral bevásároltunk. 😊

mikor 0.25 volt, elvileg fel fog menni, tiszta haszon .😄

Sippie
Mitõl ugrott fel a winter offensive-k ládák ára? 0,37-0,38akért érhetõ el. Vége az eventnek vagy mi? <#nemtudom>
Sippie
szegénykének nagyon kicsi lehet a pénisze na... ne bántsuk
Jim Morrison
<#wilting>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

".meg 1.6, 1.5 ben a dx 7re visszaállítás"

Ezen felnyerítettem. Mesélj már arról, hogy mivel lesz másabb az 1.6 meg az 1.5 dx7 ben? Kiveszi a shadert? Vagy a HDR-t? 😮 Ugye tudod, hogy ezek dx7 es játékok? 😮
Egyébként látom nagyon okos vagy, tudod mire való a net graph, még sem érte d miért számít csalásnak... 😄 Te amúgy hülye vagy, már bocs?😊
Spészgószt
<#mf2> én meg ezen nevetek , igen én egy casual publik vitéz játékos vagyok 12-3 év hobbyval...már sajnálom hogy egy szót is írtam most elpazaroltam értékes perceket az életembõl egy fasz ságra... <#alien>
sok sikert...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Vaktában megmondom neked, hogy ez az arc a tipikus 5kör LAN-on, pakoltunk a csoportból forma, azok szoktak mindenkit így netplayerezni, még azt is, aki lanon péppé verte... 😄
😄

Igen mindenki csal. Mindenki, aki nem úgy játszik, mint te. 😊))
A te ratyi felfogásoddal a ventrizés is csalásnak számít. 😊))
LAN-on vannak szabályok. Betartották õket? Igen. Akkor? Probléma? Nem tudtál elég jó lenni sose gondolom, kell a kifogás, ennyi, nem több.😊

Amit képet beraktam pedig netrõl szedtem, én nem így játszok, mielõtt félre értenéd egyébként. Ez a 10es lod amúgyis szétbarmolná a füstöt, és átlátszó lenne. Az már csalás lenne.
Nem kell csontig lebutítani, de az én szemszögembõl ez már túl van "zsúfolva" és "csicsázva" nem mondom hogy a LOD húzásával tökéletesebb lesz de szerintem az egy tökéletes ALAP lenne egy jobb textúracsomaghoz.
Ejnye, azért ennyire ne süllyedjünk mélyre.

Én is szoktam fogni a fejem, hogy azt hogy nem vettem észre, meg az mikor került oda, stb. 1.5, 1.6-on nõttem fel és nekem ez más, tényleg lehetne valamit csinálni mert néha a sok csicsa mögött elvesznek a karakterek. Lehet én nem szoktam meg ezt az új cs-t vagy már öreg vagyok hozzá, de nekem a kedvem megy el néha tõle. Meg kb. lehetetlen bombás pályán d2-n kívül mást megszavazni.
Spészgószt
lol most visszaigazoltad azt amit írtam ... minden fregmatyi külsõ program segítségével buherált elõnyt, csak így tudott érvényesülni... szánalmasan pitiáner...persze source ban meg ott volt eleve az r_lod...be is tiltotta a valve gyorsan a parancsot...meg 1.6, 1.5 ben a dx 7re visszaállítás...stb a sutyerákok mindig kikutatták a bugokat és a "nem tiltott" "elõnyöket"
a játék sokat nem tud tenni az ellen, ha szándékosan megtéveszted és a géped hardverét butítod vissza... na igen a gyengék fegyvere....
gondolom OGC-n soha nem próbálkoztál me kivágtak volna a picsába az elsõ screenshot után...
netgraph.... 😄DDD
mi a szarra jó az, sose értettem...nah jöhet a pro magyarázat, hogyha megugrik az xy érték akkor mingyárt jön valaki...LOL
csak idegesítõ hogy ott számol meg villog alul...ha fos a szerver úgyse tudsz ellene tenni... vagy te gondolom gyorsan kiléps és rivatunerrel mégjobban buherálsz egy kicsit ...ó dejó még több fps...így már elmegy...kettõvel többet tudok ölni...jeee
soha nem használtam max egy show_fps-t...
én defaulton játszom és úgy érem el azt amit... aki trükközik legyen vele boldog, mindig is visszataszítónak tartottam ezt a témát...
és most mehet megint a flame mert EZ a téme szerintem amióta az elsõ PRO kitalálta azóta megosztja a közösséget...de persze mindenki használja...
Én élménybõl játszom, nem azért hogy egy csontig lebutitott szaron henteljem a futkározó foltokat...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Látom amúgy a tipikus kis szardarab vagy, aki szerint mindenki kis netharcos, aki nálad jobb. 😄
Gondolom az obi azért rendesen szétfarmolt LAN-on, ezért ez a nagy ellenszenv 😄😄😄

Forma1 es példád pedig igazán témába vágó volt. LOL
Nem, nem mondtam, hogy legyenek piros meg kékek az emberek. De éppen lehetnének egyébként, nem bánnám. Amúgy te elvagy tájolódva, nekem nem azzal van a bajom, ha valaki elbújik vmi helyre, és én nem veszem észre, mert éppen balfasz vagyok.
Azzal van a baj, amikor dust2 õn a sárgás barna szinü terrorista beül a 2 kis hordócska közé ahonnan a fejébõl 2pixel lóg ki.

Mind1, te source ivadék vagy, számodra ez már természetes 😄
Na azért az 1.6 ot nem éppen azért játszották, mert elment minden szar gépen.

1, ez így nem teljesen igaz. A fix100 fps-hez ma már 2 mag szükséges.
2, A legtöbben, ahogy én is a játékot szerettük meg. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen gépem volt. Amikor kijött a GTA4 nyugodtan játszhattam volna vele, mert volt hozzá gépem. Kb. 3órát játszottam vele, és ez még sok is volt. 2004 óta nem játszottam mást, csak CS-t, FM-et, HoN/DotA-t.
Mert ezek minõségi játékok, és viccesen, ezeknek nincs is jó grafikája. Mert általánosságban elmondható az, hogy a játék fejlesztõk nem veszik a fáradtságot, hogy egy rendes, jó játékot készítsenek a jó grafika mellé.

Amúgy kedves szpészgószt, fogadni mernék, hogy a net graphod bevan kapcsolva. Tudtad, hogy az cheatnek minõsül? Te kis szemét csaló.
Amúgy ezt a pitináer trükköt a legjobb Quake, CS 1.6 játékosok használták anno. Picmip pl. Sosem volt tiltott, kizárólag LAN-on nem lehetett használni, de ott eleve konzolt se nagyon.
Elmondanám neked, hogy a hazai lanokon ENGEDÉLYEZETT lenne a LOD állítása, ahogy annak idején a RIVATUNERREL csinálták sokan.
Képzeld el, GPS, BECUP, ICL-en én így játszottam 1.6-ot. Tehát LAN-on csaltam? :[
És éppen ezért nem kellene azon pörögni, hogy most a cs:go-ban milyen versenyek vannak. Mert nem mérvadó, nem fog tudni támpontot adni ahhoz, hogy a játék úgy egyébként milyen. A valve meg kinyalhatja, a dota2 be bele tol annyi pénzt, mint a szar, cs:go ba meg nem.
A CS egyértelmüen nem a valve kezébe való.
😄
Ezen azért jót nevettem komám. Ennyi erõvel cheatnek minõsült annak idején a reflesh lock, vagy éppen az usb frissítés átállítása, vagy éppen a mouse fix. :|

Igen én papolok profizmusról, mit is mondhatnék, mikor egyesek szerint az rendjén van, ha olyan dolgok vannak a játékban, amik miatt egy LAN döntõ elmehet azért, mert éppen olyan helyre csücsült be valaki, amit észre sem lehet venni. 😊 Mind1, nem fogok vitatkozni. Majd ha azt látom a valvetõl, hogy a LOD használata tiltott, akkor majd cheatnek fog minõsülni. Amíg ez nem teljesül, és a VAC nem bánt érte, addig ez bizony megengedett.
Jim Morrison
az elején könnyû ja, a sok meccs után tartani nehéz, fõleg szintet lépni 😊 akikkel én általában játszom, 2-3 rankkal alattam vannak, ilyenkor nem is kapok gondolok annyi pontot, meg amikor egyedül tolom akkor sokszor vesztek hülye csapat/bot miatt 😞 nehéz az élet sajnos. Mondjuk vannak olyanok sokan akik második accal játszanak... és akkor kisebb szinten vannak pedig csillagos vagy valami.. az elég feltûnõ szokott lenni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

mi volt az uccso update?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

HunnernesKonge
Ha sok játékod van ami gyakran frissül, vagy csak simán sokat "updatel" a steamed, akkor változhat a hash-e, és a NoD ha szigorúra van állítva, hiheti azt a túl gyakran módosuló programra, hogy vírus vagy vírusos. Tedd be a kivételek közé.
Spészgószt
a steam-emet állandóan lekaranténozza a nod...másnak is van ilyen kínja?

Roger6
Nekem meg csak 10 van, amíg nincs rendes csapatom, nem is megyek több competitive-t. <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
2 AK-s és serif csapattal játszom gyorsan felhúznak...nekem nincs 300 meccsem csak 20...ilyenkor gyorsan változik... <#eplus2>

Roger6
Elõbb 4 csillagos voltál, most meg már arany AK-s? 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

errõl van szó
ergo a pénz dönti el mi mekkora sportjáték nem te meg az igényeid

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Spészgószt
+1

bosco05
video.txt-t tedd írásvédetté, nekem is ezt csinálta...
Roger6
Jól van, amúgy értelek. Azt nem tudod véletlenül, hogy miért állítódik vissza néha a grafikai beállításom? Hiába veszek low-ra mindent, néha felrakja magát nagyobbra.

bosco05
Nos összetömörítettem a véleményem, mert 10 oldalt is írhatnék ezekhez a hsz-ekhez. Elõször is tegyük helyre a CSGO-t. Jelenleg CSGO-ban sokkal nagyobb rendezvények vannak, mint amik 1.6-ban valaha is voltak. Ez persze természetes, hiszen fejlõdik az eSport. Alapvetõen azonban nem a játékosok határozzák meg a piacot, hanem fordítva. Azért játsszák a CSGO-t és azért van minden valamire való szervezetnek komoly csapata, mert irdatlan pénzek mennek a lanokon. Nem kell messzire menni, nézzétek meg mi volt a lengyeleknél... A "pro" kifejezés a proffesional azaz a profi rövidítése. Nem attól lesz valaki profi, mert jól lõ, vagy mert jól játszik, hanem attól, hogy ebbõl meg tud élni. Amit látni kell, hogy itt már mindent a pénz mozgat, abból pedig a Valve hajlandó a legtöbbet visszatenni a játékaiba (dota2, csgo), tehát értelem szerûen ezek lesznek a legnépszerûbb játékok a steamen, mivel mindenkinek az a vágya, hogy kivegye a részét a divatból. Sokaknak kedvenc csapataik lesznek és a nagyobb rendezvényeket végig izgulják vagy a gotv-n, vagy a twitch-en, sõt már fogadni is lehet. A másik ami miatt iszonyat casual game lett a csgo az az item drop. Rengeteg ember használja ki a lehetõségeket és iszonyat ára van egy egy itemnek, lásd 300 eurós kések stb... Szóval itt a játék minõsége és kinézete annyira sokad rangúvá vállt, hogy nincs is értelme errõl beszélni szerintem. Az 1.6-ot meg azért játszották annyian mert gyakorlatilag minden gépen elment... A CSGO némileg gépigényes, de mai viszonylatban ez sem igényel sokat...
Spészgószt
igen mert felbasszák az agyam az ilyen emberek!
papol itt a profizmusról, amikor pitiáner "trükkökkel farmolja össze a fregeket...pfeeeej <#violent><#lama>

Roger6
Te nem kicsit pörgöd túl a dolgot.

Spészgószt
...és az ilyenek beszélnek profizmusról...gusztustalan

Spészgószt
btw... "nVidia is in fact "cheating" and changing the rules."
Az Nvidia/Ati is sejti hogy ez jogtalan elõnyt hozhat ki ezért is változtattak a driverekben, ebbe buherálsz bele külsõ programmal, hogy elérd ezt a csaló hatást...
tehát ez bárhonnan nézed csalás...
A rank helyett "cheater" megjelölést nem lehetne tenni a kis fejlécébe?

Spészgószt
Bocs hogy beleszólok, de szerintem ez simán CHEAT !
Az emberek helyett is kék meg piros kockák kellenének csak, nem de ...? úgy még probb lehetsz...
Bízom benne a Valve hamarosan bannal jutalmazza az ilyen módosításokat.
Nem értem mirõl beszélsz esport ide vagy oda, ilyen alapon a forma1 be mi a gecinek az a sok kanyar, legyen köralakú és kész...jah az már nascar.
Ez CS.GO így néz ki ezzel kell játszani...a pro-k eddig is csak az ilyen butitásokkal voltak pro-k....szanaszét konfigolt szétboncolt játékkal tolták...lanon leültünk anno a OBI ellen, kb félóráig ki se látszott egyik se a configbuherálásból (persze csak amit nem tiltanak...amirõl nem tud senki azt lehet...) meccs elõt... errõl ennyit.

Bocs még a vicc angliában is szerették. A vicc csések szerették. Kodiak, Akira, Deep 😄 , Sorolhatnám. Õk játszottak annyi ideje csét. Szerintem dst akármikor agyon farmolná kodiakot. Mert dst 10x tehetségesebb, ezt szerintem kodiak maga is eliserné. Kodiak a TAT-al felismerte azt, hogy õ a fop nélkül laza top5-6 semmi több. Ezért menekült a source-ba. Akirával, meg a többiekkel, akik sosem tudtak elérni igazán nagy lanokat 1.6 ban, mint deep vagy akár akira aki meg tudtommal szinte semmi neves csapatban nem jelent meg úgy igazán, vagy mondhatnám akár az 1.6skill csapatát, bár már elfelejtettem, (ehh) Flegby SBC, értékelhetõ játékos éppen, de nem az a lan nyerögetõ volt. Kuli aki említésre méltó, de õ szét is farmolta a source bandát gondolom. Évekkel késõbb fejlõdtek fel a többiek. Ennyit a cs:source-ról.
Sippie
Néha ki szokta írni, hogy ajándékot kapsz XY... az mire jó? Illetve ki kaphat? olyasmi mint a ládák, meg skinek?
Igen a pénzért. Amerikában. Sehol máshol.
cs:sben olyan vicc volt a mezõny hogy az összes 1.6 pro ott volt 2008ban a cgsen

Roger6
Nagyon szívesen, bár látom nem fogtad fel amit írtam. <#vigyor5>

iszonyat sok updatel lehet jó csak a játék, de ahogy most áll a helyzet úgy tünik ilyen tempóval 6év. És még akkor sem lesz tökéletes sehol sem.
Amit mondasz arra az élõ példa vagyok. Bármikor vevõ lennék egy masszív 1-2 év csé gora. MÉG ÍGY IS. hogy szar a játék. Csak én ezt rossz szájízel tenném, mert ez még mindig nem a CS. Nem érdekel ha szép, legyen gyönyörü!!! CSAK ne gátolja azt, hogy versenyszerüen tökéletes legyen. Ez esport játék srácok, casualgodni lehet menni más fps-be, a mai szemlélettel úgyis mindent kipróbálnak az emberek!!! Itt olyan játékot kell csinálni, ami az fps-ekbõl kiemelkedik, egy korszakalkotót. Amit a lolal megcsináltak , vagy a dota2 vel, azt meglehet ezzel is! De a CS-vel viccelõdik mindig a valve, mintha a rút kis kacsája lenne, miközben meg ami igazán naggyá tette ezen a téren. Még sem képes meghallgatni a játékosok véleményét. A grafika alkalmatlan erre, ez nagyon rossz. És ezen nem lehet változtatni. szép meg minden, de ennek jónak kell lennie, ami szép is. De ez csak szép, egy screenshot erejére. 😊
Csak a valve nem érti, ti meg azért nem, mert sose volt annyi bennetek hogy jó csések legyetek, 1.6 eraban tuti nem, cs:s ben meg vicc volt a mezõny, maradjunk ennyiben. Ez így volt sg-n amúgyis mindig, 1-2 ismerõs nevet lehetett felfedezni az idõk folyamán. Nem értitek hogy milyen küzdeni azért, hogy éppen fentébb juthass az elismertség tetején, ezért nincs fogalmad arról, milyen egy ilyen játék.
Tehát az "IGAZI CS SEK " csak azok lehetnek, akik egy 15 évvel ezelõtti grafikai körítéssel ellátott játékot akarnak, csak azért mert az jobban megfelel az úgynevezett esport követelményeknek.

Hagyjuk már. Aki ma heti több száz órát tesz a GO-ba, az ugyanúgy kiemelkedõ lesz mint aki anno az 1.6-ba tette azt az idõt.

Az egy más kérdés, hogy aki az 1.6-ba király volt, annak esetleg megint bele kéne rakni, ha nem is annyit de sokat, csak ehhez már nincs kedve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amit elkövetnek a dota2 vel azt kellene a csében. Az 1.6 10000000MILLIÓSZOR bug mentesebb volt, mint a sima dota. Még a szándékos hülyeségeket amik a wc3 engine hibái voltak is bele vitték a dota2 be, csak ahhoz a stílushoz ILLÕ grafikával. Ott már sikerült felfogni a lényeget, csak abban a játékban a kinézettõl nem függ SEMMI. LÁSD LOL. ILYEN A CS IS. ÉRTEM? EZÉRT SIKERES A LOL. SIKERES CSÉT NEM LEHET ÍGY CSINÁLNI. FÓS.
most jelen pill a cs:goba vannak a legnagyobb öszdíazású versenyek
1.6 már a szarba sincs
még 1x megkérdezem, mirõl beszélsz?
az hogy valaki több ezer órát beletett 1.6ba, a go már nem megy neki úgy, és nincs kedve elõrõl kezdeni az egészet és teliszemetel minden fórumot hogy mekkora szar még nem lesz rossz esport játék
ne félj ennek az embernek is megváltozna a véleménye ha megkeresé egy szponzor hogy csináljanak egy go csapatot, havi fizetés, versenyek, egybõl tetszene neki a játék