9177
-
#3458 Te szórakozol, ugye? -
#3457 OPERATION VANGUARD
-
undY1ng #3456 Ezt nem ismerem.. Guglin se tiszta. Kicsit ki tudnád fejteni? -
#3455 menj faceit-re!2 hete szinte már csak ott játszok. -
undY1ng #3454 Olyanra van ötletetek, hogy miért tart jó pár másodpercig vissza alt+tabozni? Eddig kb. 1 sec alatt visszajött a kép, most meg vagy 10 sec mire visszajön... -
undY1ng #3453 :( Eddig is tudtam, hogy ez a matchmaking és rank rendszer elb****, de ezek után még inkább. Na nembaj, játékélmény marad.. Kell az a premade csapat. -
#3452 Fel vannak boostolva... Haverja hackel felhúzta, mi meg szívjuk fele a f*szt mert kettőt lő / map... -
undY1ng #3451 Az meg a másik dolog.... Hogy lehet valaki olyan nagy rankon és mellé kb. egy silver elite master szinten játszik. Csak nem itt is van olyan valami "csalás", hogy besorolás előtt valamivel át lehet cseszni a rendszert? Hogy nagyobb rangra kerülj. -
#3450 A CS:GO lassan megüti a játszhatatlan szintet nálam... Ha nem csalnak akkor ddos, ha nem ddos, akkor orosz a szerver, ha pedig végképp minden stimmel akkor még sason is dc-s retardáltakat dobál a játék... -
undY1ng #3449 Még egy dolog, hogy mennyire szánalmasak az emberek. -
#3448 Van ilyen sajnos, én is találkoztam már ezzel. Gyakorlatilag tényleg ddosolnak ilyenkor, arról viszont fingunk sincs, hogy hogyan szerzik meg az IP-ket... -
undY1ng #3447 Üdv! Most írok először ide, de már harmadszori eset, hogy DDOS támadásra gyanakodunk némelyik szerveren és gondoltam megkérdezlek titeket erről.. Hogy lehet, hogy csak a mi csapatunk lagol és az ellenség nem? Teljesen tisztán letud lőni bármelyikünket, holott mi még fegyvert se tudunk váltani. Még egyszer írom, harmadszori eset! De a mostaninál 3-0-ra álltunk Mirage-on, elkezdődött a lag nálunk és 3-1-nél beírja az ellen.. "3-3 will end DDOS". Hiába reportoljuk ezeket, semmit nem csinálnak vele. Ötletek? -
#3446 Én tisztában vagyok vele kiről és kikről van szó, ezért nem is vártunk sokat, de még azt is sikerült alulmúlnia sokaknak. -
ENVE #3445 Ti meg ha ismernétek a magyar CS közösséget, tudnátok nagyon jól, hogy elitista, kirekesztő, nyomorékok gyülekezete volt, és kétlem, hogy ez az idők folyamán változott volna. Aki egy rumlitól vár normális viselkedést, vagy jobb, ha saját magát nézeti meg, vagy inkább informálódik, hogy kiről is van szó... -
ENVE #3444 Dozerről, és a meglehetősen kétséges tetteiről inkább ne is beszéljünk... -
#3443 Igen a kala kedden esett a wp meg csutortokon...azaz volt kozte egy reset! Lassan az idlerol is leszokok mert a reset utan rogton esik 2 lada meg egy fegyo...utana egy hetig semmi es reset elott meg leesik a maradek... meg is latszik az osszes idle szerver pang pentektol keddig..
. :))) meg jo is amugy mert nem kell egesz heten pocsolni eleg azon a ket napon es ledobal mindent... XD -
#3442 Am én úgy vettem észre , hogy a dorp heti 3 láda plusz 1 skin. -
#3441 nah megtáltosodott a dropp... múlt héten kaptam egy safari kalát most meg egy pitvipert... -
#3440 Mivel én leléptem wowozni, másik arc meg elment diablozni, megfogyatkozott a cs-ző társaságom, aki szeretne hozzájuk csatlakozni és megfelel az alábbi kritériumoknak, vegye fel a kapcsolatot velük nyugodtan...
"Sziasztok!
Szerény kis közösségünkbe keresünk pár aktív embert! Nem akarunk lant nyerni vagy megváltani a világot, egyszerűen csak szeretnénk élvezni és normális körülmények közt játszani ezt a játékot. Az idő sajnos múlik, dolgozni muszáj, ráadásul kijött az új WoW kiegészítő, szóval nem csoda, hogy megcsappant a létszámunk: jelenleg hárman vagyunk aktívak a keretből.
Régóta játszunk CS-vel, nagyrészét egymás társaságában (és most ne pár hónapra tessék gondolni), tehát minimális elvárásaink nekünk is vannak a jelentkezők felé:
1.) Nem vagyunk mai fiatalok, de speciel kurvára nem érdekel, hogy hány éves vagy, egészen addig, amíg felnőtt módjára tudsz gondolkozni és viselkedni!
2.) Attól függetlenül, hogy nem vagyunk egy profi, mindenre elszánt csapat, valamilyen szinten komolyan vesszük a játékot, ha már olyan sok időt és energiát belefektettünk. Nincs azzal semmi gond, ha körönként nem lősz kettőt, de tudj csapatban játszani, kommunikálj és legyen megfelelő játékintelligenciád!
3.) Ha úgy alakul, hogy összeáll egy stabil keret, a jövőben szívesen neveznénk online versenyekre; akár még ICL is szóbajöhet, mert dspei még lanszűz, bár állítása szerint jól tágítható. A mondat első felével arra akartam célozni, hogy minimum legyen egy ESL és faceit account-od, nem csak az esetleges ligák miatt, de azért is, mert nem szoktunk MM-ezni.
4.) Bár én szentül hiszem, hogy az ilyen-olyan rangok nem tükrözik egy játékos valódi tudását, de egy bizonyos határt meg kell húzni. Van köztünk LME-től DMG-ig minden, de egy MGE (dupla kala) rangot minimum elvárunk, csak a miheztartás végett, illetve ha faceit-en 5-ös szint felett vagy, az sem hátrány.
5.) Mindenkinek ott van a suli, a meló és a magánélet. Mi általábanhétköznap este szoktunk aktívak lenni, persze van köztünk olyan, akinek több szabadideje van. A lényeg az, hogy este 10-kor még ne lőjjék a pizsit.
6.) Idegbeteg, mentálisan sérült, értelmi fogyatékos és lelki problémákkal küzdő egyének kérem kerüljenek! No offense given.
Igazából ennyi lenne a sztori. Ha úgy érzed, hogy megfelelsz ezeknek a gigászi elvárásoknak, és szívesen játszanál egy barátságos, dinamikusan fejlődő társaságban, akkor ne habozz, és keress steamen!
További szép napot!
moli
http://steamcommunity.com/id/molibaby "
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.11.05. 12:03:04 -
#3439 Fifflaren leaves NiP -
#3438 Próbáld meg ugy hogy vegyél a másik accra alapszíntű pár c-es fegyvereket és akkor talán menni fog
bár ez csak egy ötlet
-
#3437 Sziasztok! Lenne egy kérdésem megosztottam családi nézetben az otthoni másik gépre steamen a a GO-t. Hogy másik accal is lehessen játszani. Be is tudunk lépni a játékba botok ellen müködik rendesen de online modban a fegyverek nem elérhetöek, azt irja ki, hogy probálkozzunk késöbb. Mi lehet a gond. Köszi a helpet. -
#3436 jah jah -
#3435 Kodiak ott dolgozik asszem... -
#3434 lol
A sima index.hu -n az index2 részen cs fegyvernevek a fejezetek címei.... awp ssg08 scar20
általában az az első hogy végignézem a fejezet fejléceket...elég ironikus poénosak szoktak lenni... vagy zsír filmdumák idézetek...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.28. 19:07:45 -
#3433 problem solved -
#3432 Valaki találkozott már olyannal ,hogy ingame nem működik a mic ? A beálításokba/teszbe meg mindenhol hibátlan. -
#3431 Ha meg TE végigolvastad volna az enyémet, akkor tudnád, hogy ez nem rád vonatkozik, hanem a témához. Ugyanis nem azt írtam, hogy TE kevered. Akinek nem inge...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.10.28. 10:44:06 -
#3430 Végigolvastad egyáltalán a kommentemet? Az utolsó mondat pont erről szól... -
#3429 Szerintem meg sokan keverik az egyszerű parasztságot a pszichikai hadviseléssel, ez a gond. Amit láthattunk, az egyszerű parasztság. És pont. A hadviselés (már a szó hallatán is kiderülhet) egy komolyabb művészet, nem egymás faszlámázása. Rohadtul ne keverjük a kettőt. -
#3428 Pszichikai hadviselés egyébként...Annak idején még a DoZeR féle anci fejlesztette ezt tökényre, bár ők a pusztítsd el, és a nagyonszép bekiabálásokat használták, bár SoniC már akkor is ugatott chatbe és irl is mindenkinek meccs közben, de őt kordában tartották. Ha egy meccsen a fejedbe kerülnek ezzel, és csak egy pillanatra is elvonják a figyelmed a játékról/körről, elmehet rajta a LAN-od...
Más kérdés, hogy manapság már csak simán faszparasztba tolják, az emberek szerintem, és amiért elterjedt, már benne sincs a fejekben, csak a pofázás a lényeg.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.10.28. 10:06:39 -
#3427 Ha már pasáról volt szó, egy kis móka :)
-
#3426 XDDDDDDDD Az ilyen tizenévesek válaszai nagyon tetszenek erre a posztra:
"Hucka Ádám Én személy szerint kb 10 icl-t láttam már eddig nézőként és mindeggyiken ilyen kiabálások voltak sőt még durvábbak is szoval nem értem a felháborodást szerintem nincs miért bocsánatot kérni."
Rögtön a helyesírás után meg megtanulhatná, hogy attól, hogy vannak ilyen parasztok, még nem kell parasztnak lenni másnak is, és azért, mert eddig ilyen fos volt a színvonal, attól még lehetne emelni.
Én vagyok hülye, hogy elolvastam, kérem vissza ezt a pár percet az életemből, MOST! :D -
#3425 Vice volt az egyik aki meginvitálta szerkesztő társamat a fan groupjába, ráadásul úgy, hogy személyesen is ismerik egymást :D -
#3424 Amugy nem kell kulfoldre menni normal is viselkedesu csapatert OTT az ancient LND nkr deadfox twist es Vice szerintem az o viselkedesuk pont az ellentete volt rumliekenak -
#3423 Flash írt egy bocsánatkérő posztot facebookra, ezek szerint ő is olvassa a tipokot
Btw azt mondja kövi offline meccsen ő és rml is rendesen fog viselkedni. Erre kivancsi leszek. Playit a kovetkezo lan ugye? -
#3422 sőt! egyszer sem! -
#3421 mivel Pasha, Neo meg Nothing tudtommal még nem nyert vácott zsinórban háromszor -
#3420 Anno még a Neo-tól kértem tanácsot, hogy win 8.1 alá be tudta e húzni az MX518-at 500 Hz-re :) Érdekes módon ő is válaszolt, csak sajnos nem tudott segíteni :) Szóval nagyjából úgy állunk ahogy, az itthoni arcok sztárok, egy Pasha egy Neo vagy épp egy Nothing meg ezek szerint senkik -
#3419 Pashát nagyon bírom, rendkívül szimpatikus. Őszintén szólva amúgy nem lepődök meg azon, hogy így reagáltak a megkeresésre. Talán kicsit kisebb arc, és több skill tovább repíthetné európa szinten a válogatottat. De amíg egy faszparaszt szintjén vannak viselkedésben, nem várok csodát.