Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mikor 0.25 volt, elvileg fel fog menni, tiszta haszon .😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezen felnyerítettem. Mesélj már arról, hogy mivel lesz másabb az 1.6 meg az 1.5 dx7 ben? Kiveszi a shadert? Vagy a HDR-t? 😮 Ugye tudod, hogy ezek dx7 es játékok? 😮
sok sikert...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Igen mindenki csal. Mindenki, aki nem úgy játszik, mint te. 😊))
A te ratyi felfogásoddal a ventrizés is csalásnak számít. 😊))
LAN-on vannak szabályok. Betartották õket? Igen. Akkor? Probléma? Nem tudtál elég jó lenni sose gondolom, kell a kifogás, ennyi, nem több.😊
Amit képet beraktam pedig netrõl szedtem, én nem így játszok, mielõtt félre értenéd egyébként. Ez a 10es lod amúgyis szétbarmolná a füstöt, és átlátszó lenne. Az már csalás lenne.
Én is szoktam fogni a fejem, hogy azt hogy nem vettem észre, meg az mikor került oda, stb. 1.5, 1.6-on nõttem fel és nekem ez más, tényleg lehetne valamit csinálni mert néha a sok csicsa mögött elvesznek a karakterek. Lehet én nem szoktam meg ezt az új cs-t vagy már öreg vagyok hozzá, de nekem a kedvem megy el néha tõle. Meg kb. lehetetlen bombás pályán d2-n kívül mást megszavazni.
a játék sokat nem tud tenni az ellen, ha szándékosan megtéveszted és a géped hardverét butítod vissza... na igen a gyengék fegyvere....
gondolom OGC-n soha nem próbálkoztál me kivágtak volna a picsába az elsõ screenshot után...
netgraph.... 😄DDD
mi a szarra jó az, sose értettem...nah jöhet a pro magyarázat, hogyha megugrik az xy érték akkor mingyárt jön valaki...LOL
csak idegesítõ hogy ott számol meg villog alul...ha fos a szerver úgyse tudsz ellene tenni... vagy te gondolom gyorsan kiléps és rivatunerrel mégjobban buherálsz egy kicsit ...ó dejó még több fps...így már elmegy...kettõvel többet tudok ölni...jeee
soha nem használtam max egy show_fps-t...
én defaulton játszom és úgy érem el azt amit... aki trükközik legyen vele boldog, mindig is visszataszítónak tartottam ezt a témát...
és most mehet megint a flame mert EZ a téme szerintem amióta az elsõ PRO kitalálta azóta megosztja a közösséget...de persze mindenki használja...
Én élménybõl játszom, nem azért hogy egy csontig lebutitott szaron henteljem a futkározó foltokat...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Gondolom az obi azért rendesen szétfarmolt LAN-on, ezért ez a nagy ellenszenv 😄😄😄
Forma1 es példád pedig igazán témába vágó volt. LOL
Nem, nem mondtam, hogy legyenek piros meg kékek az emberek. De éppen lehetnének egyébként, nem bánnám. Amúgy te elvagy tájolódva, nekem nem azzal van a bajom, ha valaki elbújik vmi helyre, és én nem veszem észre, mert éppen balfasz vagyok.
Azzal van a baj, amikor dust2 õn a sárgás barna szinü terrorista beül a 2 kis hordócska közé ahonnan a fejébõl 2pixel lóg ki.
Mind1, te source ivadék vagy, számodra ez már természetes 😄
1, ez így nem teljesen igaz. A fix100 fps-hez ma már 2 mag szükséges.
2, A legtöbben, ahogy én is a játékot szerettük meg. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen gépem volt. Amikor kijött a GTA4 nyugodtan játszhattam volna vele, mert volt hozzá gépem. Kb. 3órát játszottam vele, és ez még sok is volt. 2004 óta nem játszottam mást, csak CS-t, FM-et, HoN/DotA-t.
Mert ezek minõségi játékok, és viccesen, ezeknek nincs is jó grafikája. Mert általánosságban elmondható az, hogy a játék fejlesztõk nem veszik a fáradtságot, hogy egy rendes, jó játékot készítsenek a jó grafika mellé.
Amúgy kedves szpészgószt, fogadni mernék, hogy a net graphod bevan kapcsolva. Tudtad, hogy az cheatnek minõsül? Te kis szemét csaló.
Elmondanám neked, hogy a hazai lanokon ENGEDÉLYEZETT lenne a LOD állítása, ahogy annak idején a RIVATUNERREL csinálták sokan.
Képzeld el, GPS, BECUP, ICL-en én így játszottam 1.6-ot. Tehát LAN-on csaltam? :[
A CS egyértelmüen nem a valve kezébe való.
Ezen azért jót nevettem komám. Ennyi erõvel cheatnek minõsült annak idején a reflesh lock, vagy éppen az usb frissítés átállítása, vagy éppen a mouse fix. :|
Igen én papolok profizmusról, mit is mondhatnék, mikor egyesek szerint az rendjén van, ha olyan dolgok vannak a játékban, amik miatt egy LAN döntõ elmehet azért, mert éppen olyan helyre csücsült be valaki, amit észre sem lehet venni. 😊 Mind1, nem fogok vitatkozni. Majd ha azt látom a valvetõl, hogy a LOD használata tiltott, akkor majd cheatnek fog minõsülni. Amíg ez nem teljesül, és a VAC nem bánt érte, addig ez bizony megengedett.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ergo a pénz dönti el mi mekkora sportjáték nem te meg az igényeid
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
papol itt a profizmusról, amikor pitiáner "trükkökkel farmolja össze a fregeket...pfeeeej <#violent>#violent><#lama>#lama>
Az Nvidia/Ati is sejti hogy ez jogtalan elõnyt hozhat ki ezért is változtattak a driverekben, ebbe buherálsz bele külsõ programmal, hogy elérd ezt a csaló hatást...
tehát ez bárhonnan nézed csalás...
A rank helyett "cheater" megjelölést nem lehetne tenni a kis fejlécébe?
Az emberek helyett is kék meg piros kockák kellenének csak, nem de ...? úgy még probb lehetsz...
Bízom benne a Valve hamarosan bannal jutalmazza az ilyen módosításokat.
Nem értem mirõl beszélsz esport ide vagy oda, ilyen alapon a forma1 be mi a gecinek az a sok kanyar, legyen köralakú és kész...jah az már nascar.
Ez CS.GO így néz ki ezzel kell játszani...a pro-k eddig is csak az ilyen butitásokkal voltak pro-k....szanaszét konfigolt szétboncolt játékkal tolták...lanon leültünk anno a OBI ellen, kb félóráig ki se látszott egyik se a configbuherálásból (persze csak amit nem tiltanak...amirõl nem tud senki azt lehet...) meccs elõt... errõl ennyit.
Hagyjuk már. Aki ma heti több száz órát tesz a GO-ba, az ugyanúgy kiemelkedõ lesz mint aki anno az 1.6-ba tette azt az idõt.
Az egy más kérdés, hogy aki az 1.6-ba király volt, annak esetleg megint bele kéne rakni, ha nem is annyit de sokat, csak ehhez már nincs kedve.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1.6 már a szarba sincs
még 1x megkérdezem, mirõl beszélsz?
az hogy valaki több ezer órát beletett 1.6ba, a go már nem megy neki úgy, és nincs kedve elõrõl kezdeni az egészet és teliszemetel minden fórumot hogy mekkora szar még nem lesz rossz esport játék
ne félj ennek az embernek is megváltozna a véleménye ha megkeresé egy szponzor hogy csináljanak egy go csapatot, havi fizetés, versenyek, egybõl tetszene neki a játék