Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cs:s annyira bukott hogy a 1.6os játékosok nagyrésze át is tért rá, sokkal nagyobb összdíjazású versenyeket nyomtak mint 1.6on, és még mai napig is többen játszák, az hogy pár pro visszament 1.6ozni mert õk azt szokták meg, nekik ott jobban adta még nem azt jelenti hogy bukott is
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Dehogynem, folyamatos szaggatás és fps drop játék közben. Idegesítõ. Hihetetlen hogy mindig elbasznak valamit egy update során.
Egyedül te vágsz fel itt, és mindent azzal akarsz alátámasztani, hogy mert te überpro vagy. Mellé pedig akkor blõdségeket hordasz össze, hogy 100-200 döntõt kell játszani, hogy egyenlõ legyen az esély. Nem annyira nehéz valószínûség számítással bebizonyítani, hogy nem kell ide 100-200 döntõ, 1 is elég.
A nolifer duma és hasonlók pedig arra jött, hogy get on my level hoe. Lehet mostanában sokat hallgatod a fitticentet, de ne egy cs skillel akarj már keménykedni.
ezt tudom, és még1x: elég lesz, nem fogsz elérni semmit, ezt meg te tudod
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
többiek: légyszives ne etessétek, köszönöm
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Te vagy a CS "Ancelotti"-ja, az azért már önbizalom...
De amúgy a példádnál maradva valóban nem áll le vitatkozni, viszont a BL döntõ után se fogja azt mondani ha kikapnak hogy az azért volt mert szar volt a labda. Mert az az ellenfélnek is olyan volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Légyszíves írj már egy guidet, hogyan lehet a véletlenszerüséget befolyásolni, és megtanulni, meg ilyenek, olyan kíváncsivé tettél.
Lehet menned kéne pokerezni, nálad a coinflip is 80%, nem?
Nade mindegy.
Nem vagyok az atyaúristen. Bár hozzád képest még ez sem lehetetlen!
És azért van gondom a játékkal, mert a játékkal gondok vannak, ennek semmi köze ahoz, hogy beadja-e, vagy nem. Mert be, hidd el nekem.
Megpróbálhatsz a szintemre kerülni, majd linkelek mindjárt pár demot, ha gondolod... Nem kell amúgy nolifernek lenni, kétségtelen tény, hogy voltak pillanatok az életemben, amikor többet cséztem a kelleténél, de ez sosem ment a barátok kárára, sõt. Nyomod a random noob dumát, elõször próbálsz kioktatni, hogy hogyan is kellene játszani, majd amikor megvilágosodsz, hogy semmi közöd az egészhez, nyomod azt, hogy neked van életed, blablabla
UNALAMS. Minden noob ezt írja, hát nem tudtok kitalálni valami mást?
Ahogy nézem világszerte elég sok játékosnak, klánnak ez nem okoz ekkora problémát. Mivel ha jól látom csak ezzel nyomják a nagyobb versenyeken.
A játék fikázását ott kezdted, hogy 100mb update és semmi változás grat valve, vagy valami hasonló.
Nagyon örülök, hogy ennyire pro vagy, és biztos te vagy az atyaúristen, de ha ennyire megy miért is van gondod a játékkal.
Majd megpróbálok a szintedre kerülni esetleg, majd ha nem lesz életem, barátaim, csajom stb...
De addig próbálj meg te olyan szintre kerülni, hogy normális módon tudj fórumozni, és ne a fröcsögés mennyen.
2,Nem fikázok, egész egyszerüen leírtam, hogy mi a gondom a játékkal, MIUTÁN TE MEGKÉRDEZTED.
3,Te jöttél azzal, hogy tanuljak meg lõni. Hát gondoltam elmesélem már neked, hogy lehetséges, hogy már 10éve is jobban lõttem, mint te most.
Igen, én voltam LAN-on, éppen ezért lehetséges, hogy jobb rálátásom van a versenyszerüségre, mint neked, pubi.
4,De a játék egyébként nagyon is megy, éppen most húztam be 6 gyõzelmet egy huzamban, folyamatos 1.5+ kdr-el, egy szatyorral, mint egérpad, meg 40fps-el. GET ON MY LEVEL HOE
5, Miután az 1.6 ENYHÉN SZÓLVA SIKERES VOLT, ÉS EGYETLEN PROBLÉMA AZ ELAVULT GRAFIKA VOLT, LEHETSÉGES, HOGY AZT KELLET VOLNA KIADNI, NEM?
Ott volt a kis CS:S, sok idióta változtatással. BUKOTT IS
Ha ezt nem tudod megérteni, akkor nincs mirõl beszélni.
Te ismét bebizonyítottad, hogy mégcsak nem is próbálsz meg értelmesen fórumozni.
Normális hangnemet meg tartani kéne, személyeskedést is abba hagyhatod nincs rá szükség. Nemtudom kinek képzeled magad, de azért mert voltál lanon ugyanúgy egy nímand kis senki vagy mint bárki, semmivel nem számít többet a szavad. Sõt az ilyesfajta megnyílvánulásaid után, még annyit se. Hisztis tizenéves szinten azért nem kéne mozogni.
Amúgy mi a bajod? Nem megy, úgyhogy most haragudjunk a játékra? Vagy csak a tipik régen minden jobb volt felfogás? Az jobb lett volna, ha megint kiadják az 1.6-ot?
Ember itt sokan több ezer órát fektetnek a játékba, és te meg akarod magyarázni, hogy az rendben van, ha kibaszott kockázunk, meg lottózunk? MEGINT BIZONYÍTOTT AZ SG.HU CS RÉSZLEGE, KERESVE SEM TALÁLHATNÉK KEVÉSBÉ ÉRTELMES EMBEREKET A TÁRSALGÁSHOZ <#banplz>#banplz>
E-sportsra tökéletes. Nincs fedezék, zavaró színek kavalkádja. Csodás lenne...
Kifogásnak persze jó lesz.
Az utolsó mondatodhoz pedig, majd ha te is elmondhatod magadról, hogy olyan LAN-okon játszhattál, mint GPS, BECUP, ICL, majd ha elmondhatod magadról, hogy olyan csapatok ellen játszhattál LAN-on, mint az esuba, fu.sk, PPG, majd ha elmondhatod magadról, hogy lementél ezekre, és nem estél ki a csoportból 2 körrel, majd ha elmondhatod magadról, hogy bárhol is jegyzett játékos voltál, NA MAJD AKKOR KIOKTATHATSZ, MEG ELMESÉLHETED, HOGY NEM TUDOK JÁTSZANI!
Addig viszont ez fordítva lesz így, és lévén, valszeg egy büdös faszláma vagy (bocs, de a kis 0iq-s trollkodásod már kiborít) addig ne vitatkozz már velem arról, hogyan is néz ki egy rendes FPS amit versenyeken játszanak! HÁT FOGALMAD SINCS ARRÓL, HOGY MIRÕL SZÓL EZ EGÉSZ!!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Fölöslegesen sok grafikai effekt soha nem volt belepréselve a játékba, természetesen azért grafikailag is fejlõdni kell idõvel.
Elárulom, mindenkinek egyforma, egyenlõek az esélyek. Nemértem azokat, akik állandóan próbálják a játékra/szerverre fogni, hogy nem találnak el valakit, õket meg simán lelövik. Nem sírni kell, hanem keresni olyan játékot, amivel tudsz/szeretsz játszani.
Most ne kelljen már ecsetelnem, hogyan harmadolódott le az fps 1.6 ban meg cs:s-ben az idõk folyamán, ok nélkül. Pont az ilyen hozzá állás miatt, amit a valve tanusít. Biztos szép pénzek esnek le a hw gyártóktól, csak hogy ne legyen a játék optimizálva rendesen.
Anno 1.6 A64 3000+ -> 250fps. Most lenne vele kb. 80.
Az a bõven kijön a LAN döntõben azt fogja eredményezni, hogy nem az nyer aki a legjobb éppen... Nem arról van szó, hogy get_right nem tudja lefarmolni a botokat pubon bmeg, hanem arról, hogy MINIMÁLIS A SKILL KÜLÖNBSÉG (TOP JÁTÉKOSOK), OTT EZEK A RANDOM SZARSÁGOK DÖNTHETNEK EL DOLLÁR TÍZEZREKET. ÉRZED TE A HELYZET SÚLYOSSÁGÁT?
Mondjuk lõsz még egyet?
Ahhoz az 5 csirkéhez a pályán, meg a 10 km-re menõ, kb c64-et idõzõ grafikájú autókhoz meg aztán hol kéne i7?
Miután random, és elsõ golyó, mégis hogy szeretnéd írányítani meg kezelgetni? Ráteszem az egy helyben álló ember fejére a célkeresztet, megnyomom a gombot 1x, és mellé. Értem? Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.
Amúgy vicces, hogy ilyen kijelentések után te meg akarod nekem magyarázni, hogy milyen is egy esport fps, meg hogyan is kellene lõni...
Hihetetlen vagy...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Múltkor nfs-hez is jött update, de nem lett szimulátor, a szarrágó ea :S
Mozgás
Retardált random spread, az awp se tökéletesen pontos zoomolva...
Full retardált kinézete a játéknak. Megint vannak kis csirkéink minden mapon, meg szálló por, meg autók mozognak 10km-re terror kezdõ mögött nuken(vegyé i7-et). De az továbbra sem zavar senkit, hogy az egész egy átláthatatlan szar, ami nem képes segíteni azt, hogy a jobb játékos és a szar játékos közötti tudás különbség ki jöjjön. (Itt kérek meg minden olyan játékost, aki nem veszi komolyan a játékot, hogy ne fröcsögjön, hogy ez így jó, mert kifogok égni teljesen)
Kezdésnek ennyivel megelégednék. Mondjuk az elsõ lövés legyen már pontos AK-val, M4-el, AWP-vel, ha egy helyben állok.
Mégis milyen dolog ez így, nem értem :S
Alapvetõ játékra vonatkozó változások 0. Megfelel? Értelmezhetõ?
Nem az ui-ra gondoltam éppenséggel. Hanem úgy a játékmenetre. 😊
BTW LAMAs?😊
ValveD