Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
css óriásit bukott, a versenyeknek csak azért volt nagy az összdíjazása, mert a valve ezzel próbálta átcsalogatni a csapatokat, de ez csak ideig óráig sikerült, mivel a topok kb valag szarnak tartották a játékot (az is) így visszamentek 1.6-ba mikor elfogyott a pénz css-ba
bosco05
d0gm4 sajnos el kell keresírtselek, mert abban a tévhitben élsz, hogy a valve a csgo-t esport játéknak szánta és szerinted ezt még a köztudatba is hányták... kérdem én mikor? bármikor megnyílvánult a valve a csgoval kapcsolatosan, mindig elhangzott, hogy ez a játék szakítva a korábbi részek hagyományaival, nem az esport rajongóknak készül, hanem kifejezetten a casual playerek köré szeretnék felépíteni... ezt meg is tették lásd item drop, matchmaking, market stb... annyit tettek mindösszesen, hogy a nagyobb csapatok kérésére némi változtatást eszközöltek a játékon és pumpáltak vissza bele pénzt, na de azt a pénz amit a casual playerektõl behúztak... szép és jó, hogy esport játéknak akarod látni, de nem arra készült, így soha nem is lesz igazán alkalmas rá... a többieknek pedig újból elmondanám, hogy nem tudják igazolni a játék minõségét azzal, hogy ebben rendezik a versenyeket, az csupán azért van, mert a valve minimális pénzeket visszadob és ezt egyik kiadó sem teszi meg rajtuk kívül. Végül pedig d0gm4 elhiszem, hogy voltál hazai lanon, én is voltam codban, 18 éve fps-ezek, sõt én a topok között játszottam ténylegesen európai szinten, de azt látni kell, hogy cs-ben a hun scene messze volt a világ elittõl... azért írtam a codos példát mert az nem, ellenben a cs 1.6 és css igenis messze volt... egy két csapatnak volt pár hazai szinthez képest kiemelkedõ eredménye, de a hazai lanokon általában a mid szint volt jelen...
te annyi hülyeséget hordasz össze hogy az már fáj
cs:s annyira bukott hogy a 1.6os játékosok nagyrésze át is tért rá, sokkal nagyobb összdíjazású versenyeket nyomtak mint 1.6on, és még mai napig is többen játszák, az hogy pár pro visszament 1.6ozni mert õk azt szokták meg, nekik ott jobban adta még nem azt jelenti hogy bukott is

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jó de most ezt minden héten eljátszod itt akkor jobb lesz? inklább írj egy levelet a fejlesztõknek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"0 változás magára a játékra nézve"

Dehogynem, folyamatos szaggatás és fps drop játék közben. Idegesítõ. Hihetetlen hogy mindig elbasznak valamit egy update során.
kifli
Soha az életben nem mondtam olyat, hogy pro játékos lennék, vagy hasonló, de olyat se, hogy nagyon szeretnék.
Egyedül te vágsz fel itt, és mindent azzal akarsz alátámasztani, hogy mert te überpro vagy. Mellé pedig akkor blõdségeket hordasz össze, hogy 100-200 döntõt kell játszani, hogy egyenlõ legyen az esély. Nem annyira nehéz valószínûség számítással bebizonyítani, hogy nem kell ide 100-200 döntõ, 1 is elég.
A nolifer duma és hasonlók pedig arra jött, hogy get on my level hoe. Lehet mostanában sokat hallgatod a fitticentet, de ne egy cs skillel akarj már keménykedni.
j0nNyKa
tudom hogy nincs 1 h sem a nevemben, nemhogy 2, tudom, hogy 8-10 éve tudtam, mirõl van szó, és tudom, hogy még ha igazad is van, itt trollkodva fröcsögni nem fog megoldani semmit
ezt tudom, és még1x: elég lesz, nem fogsz elérni semmit, ezt meg te tudod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

És pont te johhny tudod nagyon jól, hogy igazam van, mert te legalább tudod mirõl szól a cs.
Nem játszanak BL döntõt szar labdával, te hasonlat király...
j0nNyKa
elég lesz

többiek: légyszives ne etessétek, köszönöm

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

"Lehet ezért nem is kellene vitatkoznom, mert ugye Ancelotti se áll vitatkozni egy random wannabevel a fociról."

Te vagy a CS "Ancelotti"-ja, az azért már önbizalom...

De amúgy a példádnál maradva valóban nem áll le vitatkozni, viszont a BL döntõ után se fogja azt mondani ha kikapnak hogy az azért volt mert szar volt a labda. Mert az az ellenfélnek is olyan volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

És csak neked, csak még egy utolsó.

Légyszíves írj már egy guidet, hogyan lehet a véletlenszerüséget befolyásolni, és megtanulni, meg ilyenek, olyan kíváncsivé tettél.

Lehet menned kéne pokerezni, nálad a coinflip is 80%, nem?
Utolsó poszt, mert inkább nyerek pár meccset (én tudok kifli öreg harcos), minthogy az agyam égessem veletek tovább. Már annó is rájöttem (1.6 topic), hogy vicc az egész sg.hu, mert egy fél olyan játékos nem jár ide, aki elért volna bármit, vagy letett volna az asztalra bármit is ebben a játékban. Lehet ezért nem is kellene vitatkoznom, mert ugye Ancelotti se áll vitatkozni egy random wannabevel a fociról. Bár általában a fanoknak jobb meglátásaik vannak, mint nektek...

Nade mindegy.
Nem vagyok az atyaúristen. Bár hozzád képest még ez sem lehetetlen!
És azért van gondom a játékkal, mert a játékkal gondok vannak, ennek semmi köze ahoz, hogy beadja-e, vagy nem. Mert be, hidd el nekem.

Megpróbálhatsz a szintemre kerülni, majd linkelek mindjárt pár demot, ha gondolod... Nem kell amúgy nolifernek lenni, kétségtelen tény, hogy voltak pillanatok az életemben, amikor többet cséztem a kelleténél, de ez sosem ment a barátok kárára, sõt. Nyomod a random noob dumát, elõször próbálsz kioktatni, hogy hogyan is kellene játszani, majd amikor megvilágosodsz, hogy semmi közöd az egészhez, nyomod azt, hogy neked van életed, blablabla

UNALAMS. Minden noob ezt írja, hát nem tudtok kitalálni valami mást?
Nem kockázni kell, hanem megtanulni játszani EZZEL a játékkal. Nem a 1.6-al, mert ez már nem az, bármennyire is szeretnéd. Ilyen egyszerû.
Ahogy nézem világszerte elég sok játékosnak, klánnak ez nem okoz ekkora problémát. Mivel ha jól látom csak ezzel nyomják a nagyobb versenyeken.

kifli
Mondhattam volna nfs helyett mást is, megláttad a lényeget, gratulálok.

A játék fikázását ott kezdted, hogy 100mb update és semmi változás grat valve, vagy valami hasonló.
Nagyon örülök, hogy ennyire pro vagy, és biztos te vagy az atyaúristen, de ha ennyire megy miért is van gondod a játékkal.

Majd megpróbálok a szintedre kerülni esetleg, majd ha nem lesz életem, barátaim, csajom stb...
De addig próbálj meg te olyan szintre kerülni, hogy normális módon tudj fórumozni, és ne a fröcsögés mennyen.
Mondom, vessünk kockát minden kör elején, azt csõ. Egyenlõek a feltételek.
Jah értem, akkor végülis csak vagy 100-200 lan döntõt kell játszani, hogy a véletlenszerüség kiegyenlítõdjön. C00l
1,Igen troll vagy, miután NFS el példázótsz egy CS topikban.

2,Nem fikázok, egész egyszerüen leírtam, hogy mi a gondom a játékkal, MIUTÁN TE MEGKÉRDEZTED.

3,Te jöttél azzal, hogy tanuljak meg lõni. Hát gondoltam elmesélem már neked, hogy lehetséges, hogy már 10éve is jobban lõttem, mint te most.
Igen, én voltam LAN-on, éppen ezért lehetséges, hogy jobb rálátásom van a versenyszerüségre, mint neked, pubi.

4,De a játék egyébként nagyon is megy, éppen most húztam be 6 gyõzelmet egy huzamban, folyamatos 1.5+ kdr-el, egy szatyorral, mint egérpad, meg 40fps-el. GET ON MY LEVEL HOE

5, Miután az 1.6 ENYHÉN SZÓLVA SIKERES VOLT, ÉS EGYETLEN PROBLÉMA AZ ELAVULT GRAFIKA VOLT, LEHETSÉGES, HOGY AZT KELLET VOLNA KIADNI, NEM?
Ott volt a kis CS:S, sok idióta változtatással. BUKOTT IS
Aki sok ezer órát fektet ebbe a játékba, az valószínûleg elfogadta hogy olyan amilyen.

kifli
az elsõ kört meg lehet azért nyerték, hogy fordítva történt a dolog. 1-1
Ha ezt nem tudod megérteni, akkor nincs mirõl beszélni.

Te ismét bebizonyítottad, hogy mégcsak nem is próbálsz meg értelmesen fórumozni.
kifli
én lennék a troll? Egy értelmes hozzászólásod volt már a topikban? Mert szerintem csak fikázni jársz ide, az meg fölösleges. Itt senki nem fog tudni a gondjaidon segíteni. Fáradj át valve fórumra és ott panaszkodj.

Normális hangnemet meg tartani kéne, személyeskedést is abba hagyhatod nincs rá szükség. Nemtudom kinek képzeled magad, de azért mert voltál lanon ugyanúgy egy nímand kis senki vagy mint bárki, semmivel nem számít többet a szavad. Sõt az ilyesfajta megnyílvánulásaid után, még annyit se. Hisztis tizenéves szinten azért nem kéne mozogni.

Amúgy mi a bajod? Nem megy, úgyhogy most haragudjunk a játékra? Vagy csak a tipik régen minden jobb volt felfogás? Az jobb lett volna, ha megint kiadják az 1.6-ot?
Nah jó, majd meséld el egy lan döntõs csapatnak, miután az utolsó körük elment azon, hogy az 1ik AK elsõ lövése nem oda ment ahova tartott az ember, a másiknak meg véletlenül igen, hogy hát egyenlõek voltak a feltételek...

Ember itt sokan több ezer órát fektetnek a játékba, és te meg akarod magyarázni, hogy az rendben van, ha kibaszott kockázunk, meg lottózunk? MEGINT BIZONYÍTOTT AZ SG.HU CS RÉSZLEGE, KERESVE SEM TALÁLHATNÉK KEVÉSBÉ ÉRTELMES EMBEREKET A TÁRSALGÁSHOZ <#banplz>
Persze felesleges. Végül is lehetne az egész játék egy sima falakkal körülhatárolt valami. Egy ház 7-8 vonal mint az óvodás kifestõben, elég az.
E-sportsra tökéletes. Nincs fedezék, zavaró színek kavalkádja. Csodás lenne...

Ezek a "random szarságok" mindkét félnél fent állnak. Tehát be kell kalkulálni õket. Innentõl kezdve a játék részét képezik, tehát senkinek nem hátrány.
Kifogásnak persze jó lesz.

És igen a CS mindig arról volt híres, hogy úgy néz ki mintha 1980ból szedtem volna (1.6), mégis kellet hozzá az izom proci. TAPASZTALATBÓL BESZÉLEK BARÁTOM, NEM CSAK RANDOM LÖVÖLDÖZGETEK A LEVEGÕBE
TE egy troll vagy.

Az utolsó mondatodhoz pedig, majd ha te is elmondhatod magadról, hogy olyan LAN-okon játszhattál, mint GPS, BECUP, ICL, majd ha elmondhatod magadról, hogy olyan csapatok ellen játszhattál LAN-on, mint az esuba, fu.sk, PPG, majd ha elmondhatod magadról, hogy lementél ezekre, és nem estél ki a csoportból 2 körrel, majd ha elmondhatod magadról, hogy bárhol is jegyzett játékos voltál, NA MAJD AKKOR KIOKTATHATSZ, MEG ELMESÉLHETED, HOGY NEM TUDOK JÁTSZANI!

Addig viszont ez fordítva lesz így, és lévén, valszeg egy büdös faszláma vagy (bocs, de a kis 0iq-s trollkodásod már kiborít) addig ne vitatkozz már velem arról, hogyan is néz ki egy rendes FPS amit versenyeken játszanak! HÁT FOGALMAD SINCS ARRÓL, HOGY MIRÕL SZÓL EZ EGÉSZ!!

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
kifli
Jaja, cs-k mindig is arról voltak híresek, hogy zabálják a hardvert, és az aktuális csúcsgép nélkül lowon játszhatsz.
Fölöslegesen sok grafikai effekt soha nem volt belepréselve a játékba, természetesen azért grafikailag is fejlõdni kell idõvel.
kifli
pont ennyire random a játék ja...
Elárulom, mindenkinek egyforma, egyenlõek az esélyek. Nemértem azokat, akik állandóan próbálják a játékra/szerverre fogni, hogy nem találnak el valakit, õket meg simán lelövik. Nem sírni kell, hanem keresni olyan játékot, amivel tudsz/szeretsz játszani.
Az a csirke meg az autó ha 0.1fps-t is eszik, akkor is felesleges.
Most ne kelljen már ecsetelnem, hogyan harmadolódott le az fps 1.6 ban meg cs:s-ben az idõk folyamán, ok nélkül. Pont az ilyen hozzá állás miatt, amit a valve tanusít. Biztos szép pénzek esnek le a hw gyártóktól, csak hogy ne legyen a játék optimizálva rendesen.

Anno 1.6 A64 3000+ -> 250fps. Most lenne vele kb. 80.
Akkor elmondom megint...
Az a bõven kijön a LAN döntõben azt fogja eredményezni, hogy nem az nyer aki a legjobb éppen... Nem arról van szó, hogy get_right nem tudja lefarmolni a botokat pubon bmeg, hanem arról, hogy MINIMÁLIS A SKILL KÜLÖNBSÉG (TOP JÁTÉKOSOK), OTT EZEK A RANDOM SZARSÁGOK DÖNTHETNEK EL DOLLÁR TÍZEZREKET. ÉRZED TE A HELYZET SÚLYOSSÁGÁT?
"Ráteszem az egy helyben álló ember fejére a célkeresztet, megnyomom a gombot 1x, és mellé. Értem? Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni."

Mondjuk lõsz még egyet?

Tõlem kiéghetsz, de a különbség a jó meg a nem annyira jó között bõven kijön. Max nem annyira mint te szeretnéd. Ez viszont a saját személyes problémád...
Ahhoz az 5 csirkéhez a pályán, meg a 10 km-re menõ, kb c64-et idõzõ grafikájú autókhoz meg aztán hol kéne i7?

De ennyi erõvel játszhatnánk azt is, hogy mondjuk mindenki kap 1 kockát, elmegyünk szépen hosszúra, mindenki dob, és aki 6ost dob az nyer. Aztán csinálunk belõle 1.000.000$ díjazásu versenyt. Na ki lesz a legjobb?
Az elsõ lövést tanuljam meg kezelni? MIVAN?

Miután random, és elsõ golyó, mégis hogy szeretnéd írányítani meg kezelgetni? Ráteszem az egy helyben álló ember fejére a célkeresztet, megnyomom a gombot 1x, és mellé. Értem? Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.

Amúgy vicces, hogy ilyen kijelentések után te meg akarod nekem magyarázni, hogy milyen is egy esport fps, meg hogyan is kellene lõni...
kifli
és hol van kõbe vésve, hogy az elsõ lövésnek is a célkereszt közepére kell mennie egy esport játékban? tanuld meg kezelni a fegyverek szórását...
Egyébként jól mutatja a helyzetet, hogy te már a rendkívül igényes NFS sorozathoz hasonlítgatod a játékot... Van lejjebb? <#banplz>
Az NFS nem is akar szimulátor lenni, ez a játék viszont úgy lett beharangozva, mint egy esport-ra kihegyezett, versenyszerû játék.
Hihetetlen vagy...
Nálam is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kifli
gondolom nem frissítették a szervereket még a tulajok...
kifli
Ez a játék márpedig ilyen. Soha nem lett olyannak beharangozva, mint amilyennek te szeretnéd.
Múltkor nfs-hez is jött update, de nem lett szimulátor, a szarrágó ea :S
Sippie
Mi a tök van a szerverekkel? Be se tudok lépni mert olyanokat irogat hogy a munkamenet elérhetetlenné vált... ez mi a frász?
Ezen kívül némi balance a fegyverekre is ráférne.
Most nem fogom elkezdeni írogatni megint, de mondjuk akkor...

Mozgás
Retardált random spread, az awp se tökéletesen pontos zoomolva...
Full retardált kinézete a játéknak. Megint vannak kis csirkéink minden mapon, meg szálló por, meg autók mozognak 10km-re terror kezdõ mögött nuken(vegyé i7-et). De az továbbra sem zavar senkit, hogy az egész egy átláthatatlan szar, ami nem képes segíteni azt, hogy a jobb játékos és a szar játékos közötti tudás különbség ki jöjjön. (Itt kérek meg minden olyan játékost, aki nem veszi komolyan a játékot, hogy ne fröcsögjön, hogy ez így jó, mert kifogok égni teljesen)

Kezdésnek ennyivel megelégednék. Mondjuk az elsõ lövés legyen már pontos AK-val, M4-el, AWP-vel, ha egy helyben állok.

Mégis milyen dolog ez így, nem értem :S
kifli
milyen játékmeneti változásokat akarsz? Amúgy meg ja, kurva anyjukat, hogy javítgatják a játék hibáit...
Az adott pályán nyilván, akkor mondom másképpen...

Alapvetõ játékra vonatkozó változások 0. Megfelel? Értelmezhetõ?
a pályákat érintõ változások már nem is hatnak a játékmenetre?
És itt hol látsz olyan részt, hogy "gameplay" ?😊

Nem az ui-ra gondoltam éppenséggel. Hanem úgy a játékmenetre. 😊

BTW LAMAs?😊
kifli
100mb update, 0 változás magára a játékra nézve <#falbav>

ValveD
Sippie
ja igaz, holnap lesz a reset, akkor hétvégére megint ellephetik a piacot 😊 de hét közben ilyen magasra akkor se szokott menni az utóbbi idõben.