9177
  • Spészgószt
    nah jah erről beszéltem....
    amúgy ez a szutyok vangard nagyon alávágott mindennek...a láda is egy hét után már a béka segge alatt 0,3 körül és a többi eddig normális áron lévő is lehullott a picsába 0,1 re vagy alá!
    így már az is necces hogy visszajön az a 10 euro, még ha mind a 80 db missiont kipörgeted is....olyan fos árak lettek...a végére meg majd még szarabb lesz...én már azt is megbántam hogy kinyitottam 3 tetves ládát... 3 db rohadék mp9 dart volt...fasza...vettem hozzá még 7 db ot , mondom még így is megéri egy baziliszkusz vagy a másik erre a legfosabb 0,4 es rohadás sotit dobja craftra is...

update...OMG most nézem reggel óta 16ezerről 30ezerre nőtt a ládák száma az eladás mellett így le is ment 0,18 ra lol ez egy fos....

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.20. 21:41:23
  • HTS s3rg1nh00
    lófasz az egész.az OP előtt már első oldalon voltam a 6.97ért felrakott p250emmel,azóta már 2,5-3ért is lehet kapni.másik accra ezért sem vettem meg ezt a szart...
  • Spészgószt
    A vangard missiók után kapott fegyverek mind régi fegyverek! Ha mákod van valamelyik értékesebbet dobja a nuke vagy dust collectionból (vége felé van 1 cache is...ha megvetted a plusz missiókat) a többi filléres szar...jobb ha eladod azonnal, mielőtt még sokat dob és a szép lassan a megemelkedett árú nuke collection is lepusztul a 0.03 szintre...!
    A te UMP-d nek is szép ára van, ha jó állapotú...mivel a nuke collection elég régi és kikoptak az olcsók belőle.... mégegyszer modnom add el minél előbb :DDD
    nem érdemes tartogatni...max ha években gondolkozol...de semmi nem tuti akkor sem :D
  • jetblack
    Ki he felejtsd a sok smurf accountot
  • bosco05 #3494
    Ne aggódj, szinte minden ismerősöm panaszkodott az elmúlt napokban és magam is hasonló élményeket éltem át pár haverral akivel játszom... Mélyrepülésben vagyunk, jelenleg masszívan a dupla kala legalján vagyunk sasról, vagy csillagról. Igazából eszméletlen mennyi csaló van, én ebben látom az okát továbbra is. Elkezdődik a meccs, t-ből hozunk 7-0-át, hirtelen egy, vagy két csávó megtanul lőni és mindent tud az ellennél, fordulunk 7-8-al, majd kikapunk, hol 14-16-ra, de van hogy extrémebb 9-16, de az is előfordult, hogy nem hoztunk több kört és az ellenfél zsinórban hozott 16-ot és még be is vallották, hogy csalnak... Legalja lett ez a játék...
  • undY1ng #3493
    Nem rossz. Master Guardian I-ről visszaestem már Gold nova 3 (vagy talán már a annál lejjebb is).. 8 loss in a row. Egyszerűem nem tudok nyerni az ostoba retardáltakkal.... Vagy könnyű nyerés lenne de akkor beüt valami és 14/7-ről 15-15 lesz meg a hasonló társaik... Pedig nem tartom magamat rossz játékosnak, de hihetetlen elcseszett ez a mm rendszer.. De persze nem én vagyok az egyetlen aki sír..
  • Roger6
    GYanítom minél fiatalabb egy skin, annál értékesebb. Ha a végig megtartod, millió és egy fog esni belőle, így nem lesz értékes.
  • RED BULL F
    Srácok: amit Vanguard misszió után dob festést érdemes egyből elpasszolni, vagy várjam meg míg vége az Operationnek és utána: konkrétan ilyen festést adott most nekem: UMP-45 | Fallout warning
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.11.19. 19:43:45
  • J i GS a W
  • RAMyMamy
    nem, semmit nem jelez. se azt, hogy miért, vagy hogy meddig kapta.

közben utánanéztem ennek az overwatchnak és ott is azt írják, hogy valszeg csak ideiglenes ban, de jó lenne tudni, hogy mikor jár le.
  • bosco05 #3488
    Nem írja meddig van eltiltva? Ha ilyenért kapott akkor az nem végleges általában.
  • RAMyMamy
    VAC bant sehol nem ír a profilján, csak a CS:GO-ba belépve visít, hogy nem játszhat kompetitív meccseket.

nem hiszem, hogy csít miatt lenne a tiltás, inkább amiatt lehet, hogy hangosan szokott kvaanyázni a mikrofonban, meg ilyesmik, tehát nem tud viselkedni.
  • bosco05 #3486
    az overwatch még béta, elvileg csak VAC ban van :)
  • Roger6
    Törölje a csítet.
  • RAMyMamy
    hali, kérdésem lenne

a hülye takony 13 éves öcsémet játék közben páran reportolták, ezért valami overwatch (nem vac!) bant kapott. mit jelent ez pontosan? én nem vágom, mert nem játszok ezzel. elmondása szerint nem cheatelt, csak "túl jól játszott"

mit lehet ilyenkor tenni? azon kívül, hogy új account, játék újra megvásárol, mert biztos nem veszem meg neki még egyszer
  • Jim Morrison
    Így van, elég pénzt kap ígyis a valve nem kell hogy még te is tömjed őket
  • LocalPatriot
    Új kártyám lett, akkor valszeg amiatt... de örülök neki...

Remélem addig jól fölmennek az árak, hogy ne tudjak semmit venni.
    Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.11.16. 12:42:08
  • Jim Morrison
    Ha valamiért nemrég kikapcsoltad a steamguardot vagy eloszor tettel penzt az accodra akkor szokott ez lenni. Vegig kell varni.
  • LocalPatriot
    Töltöttem fel ma pénzt az accomra, hogy vegyek pár skint. Erre valami olyasmit ír nekem, mikor rámennék a buy now gombra, hogy pár nap kell amíg fel tudom használni a pénzt. És elvileg 25-étől elérhető lesz a pénz... Ez most komoly?
    Nem lehet ezzel valamit csinálni?
  • lalakov
    Köszönöm.
  • Spészgószt
    ugyan az mint a régi missionök ... minden végrehajtott mission-nek van garantált dropja, a heti dropon felül (pl tegnap csináltam egy missiont elsőre pont nem lett meg ott kaptam egy breakout ládát köv körre meglett ott kaptam egy garantált vangard ládát )...ahogy eddig is csak most ott a könyv és látod előre mi vár rád, minden mission mellé ki van írva mit ad...ládát vagy fegyvert az adott collection-ből (persze az hogy melyik fegyvert az random)....
    így ha jól számolom lesz az alap heti 2-3 láda +1-2 fegyver+ 4 vangard mission fegyver ha megvan mind a 4 szál ! (ládát nem sok mission ad! )

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.15. 10:54:55
  • lalakov
    Ha egy ilyen missiont megcsinálsz, az garantáltan ad ládát/egyebet, a heti droppon felül? Miből áll egy ilyen mission, mennyi idő teljesíteni (ablak módban van, nem tudom elolvasni)?
  • Spészgószt
    áhh buzi valve... :D elolvastam mindent és persze hogy nem úgy van ahogy én azt faszául kitaláltam.... elég naív próbálkozás volt
    a plusz lóvés szál +1 missiont ad hetente! ennyi slussz passz...
    ládákkal (a 0.04es szarokat inkább hagyjuk) számolva amiket dob talán épp visszahozza az árát...
    pozitivum, hogy legalább itt előre látom a könyvből, hogy mire számítsak drop terén...
    még nagyobb pozitivum számomra hogy a négy szálból csak az egyik dob cache fegyvert 1etlen missionnél... tehát még maradnak jó áron a cumóim... :DDD
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.15. 09:08:30
  • Spészgószt
    Nah pont erre voltam kiváncsi...valaki vett már plusszba az alap két szálon kívül?
    nekem azt írta 2 day mire megint játszhatom... miután kilőttem az első két szál indítását tegnap (ma értelem szerűen 1 day-t ír)

Én asszem ma megveszek plusz egy szálat, holnap még egyet...és így gyakorlatilag, ha 2 napot kell várni egy újabb missionre, akkor ezentúl mindig más szálról naponta kapok egy frisset...
    ha be nem szopat a valve... és összesíti őket és egybe kell várnom .... mind1 kipróbálom...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.15. 08:42:10
  • HTS s3rg1nh00
    az a probléma ezzel a vanguard op-pal,hogy akármennyi plusz kampányt vesz az ember,3 naponta 1 misszió...hát az bizony lófasz,szarfaszú pénzéhes banda
  • Spészgószt
    Valszeg nekem is azert dobta most fel mert kozeledek a 200db hoz...
  • Hangman576
    Ez régóta így van. Ha nem Amerikában élsz, akkor békén hagynak. Amúgy 20.000$-os éves bevétel felett kell csak adózni, ahhoz pedig nagyon sokat kell marketezni.
  • Jim Morrison
    :D
  • Spészgószt
    LOOOOL
    Adónyomtatványt kell kitölteni a marketen aki egy év alatt 200 db-nál több cuccot ad el!!!

annyi a mikro farmolóknak :DDDD
  • ratgab
    Én is nyitottam...M4A1-S Baziliszkusz esett...Szép kis fegyver!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.12. 19:52:17
  • Spészgószt
    sajna a cache collection is így járt.... gondolom dobja a mission :(((
    nagy örömömben kinyitottam egy ládát egyből ...kár volt...
    de ezt nem értem miért kell egyből szaré hugyé árulni a ládát.... talán ez indult alegolcsóbban 1.7 ért aztán rögtön zuhant a picsába 0,7 re vagy már mostanra még lentebb van...
    zuhanjon is a fegyver ára kell egy olyan AK.... :DDDD
  • HTS s3rg1nh00
    jól kibasztak mindenkivel,az olyan fegyók ára amik vannak az új ládában kb.olyan mélyrepülésbe kezdett,mint a magyar gazdaság
    simán van ami feleződött is...
  • undY1ng #3466
    Miért szórakoznék? Én egyáltalán nem tudtam, hogy van ilyen. Soha nem is gondoltam volna, hogy ilyenre rákeressek, komolyan mondom. A sok sírásaim ellenére ellövöldözgettem rankedben. Köszönöm a felvilágosítást, meghesszelem! :)
  • ddomi87
    google pedig segít!

röviden:free,128-as szerók,kevesebb csaló,kevesebb normálatlan(legalábbis eddig).
    MM-re már csak barátok miatt járok fel,meg röhögni.
  • Spészgószt
    úúúúú az az új AK.... !
    végre nem valami buzi műanyag űrfegyver...
  • Metalmilitiakid
    cheeesus most beleolvastam a +2.39 es ágba, 1 misszió azonnal és utána hetente 1, 21 misszió/oldal , nem hinném hogy ez majd fél évig lesz itt
  • Jim Morrison
    ott van a weboldalon.... ennyiért nem hiszem hogy megéri :/
  • Metalmilitiakid
    Eddig 2 1.6 pályával futottam össze meg 2 újjal.
  • Roger6
    Én azért csak megveszem. Nem nagyon érdekel, hogy mi esik, inkább az érdekel, milyen pályák vannak.
  • Metalmilitiakid
    Nem ajánlom megvenni. 2 missziót csináltam meg, legközelebb 4 nap múlva tudok missziót csinálni, mert letilt és már 1.1 ről 0.8 ra esett a láda ára... Ráadásul 4 misszió ág van, ebből kettő ingyenes a maradék kettő az 2.38 joro/ág...