9177
-
ratgab #3538 Én meg a FSid3-ot tettem. -
undY1ng #3537 Mindig az adott csapat nyerési százalékától függ. Tehát ha pl. 90%, hogy nyer az egyik csapat, akkor csekély jutalom. Skineket, kulcsokat tudsz feltenni. Egy pl. én most megtettem a navi vs Fside 3-at (természetesen navi kedvenc csapat) egy kulccsal ami (ott dollárban mérik) 2.45 $, ha nyernek akkor 0.5$ értékben kapok cuccokat. -
#3536 Már erre is lehet fogadni? :O Mennyibe kerül? Mit fizet, ha nyersz? -
ratgab #3535 Én meg Pentára akartam tenni, de én meg azt nem tettem meg...
Pentán mondjuk CW ellen nyertem is.
A és C csoportban most megtettem az esélyteleneket....Ha egy bejön már jó vagyok. Pentánál bejött.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 17:42:08 -
undY1ng #3534 IBP vs. penta 13-2 volt ct oldalon az IBP-nek, aztán T oldalon egy kört se hoztak. :XD:X:D:XD DEJÓ, HOGY NEM TETTEM MEG!!! -
#3533 benyomtam háttérbe, hátha dob megint egy dobozt :DDD -
#3532 Köszi. :) Twitchen nézem az ahhoz kapcsolódó élő adást. Most kezdődik új meccs, Fnatic-Cloud9. -
#3531 streamet amin megy a meccs. dhw channel vagy faceit. -
#3530 Mit kell nézni pontosan, hogy esetleg essen valami? -
#3529 Megy a DHW gyerekek!
C9-HH : infi : felidoben 13-2 HHnak, t ben lehoztak... Persze tegnap tudtam fogadni es c9 re raktam...:( -
#3528 vagy 2 napja mi is haverokkal osszefutottunk par magyar csiterrel akik mar bemelegites utan kozoltek hogy sry ok fognak nyerni mert haverjaik accat huzzak es csitelnek is ... igy is volt szepen whztak is vegig.... csak gratulalni tudok azoknak akik erre raszorulak... -
#3527 Mai termés :D Csak egyet vágtam ki a háromból :)
Ezen a meccsen nem ő volt az egyetlen 5-ből 2 benyomta, miután 8-0-ra elhúztunk T-ből. Sajnálatos, hogy az ilyen kis taknyok egyáltalán gépközelbe kerülhetnek. Ez a kis nyomorult az adrianoka#3 nevű kis gyökér haverjával játszik MM-et és együtt csalják le a meccseket.
A csaló profilok a következők:
The world is mine (első számú csaló takony kecifej): http://steamcommunity.com/profiles/76561198004392185/
adrianoka#3 (második számú csaló takony kecifej): http://steamcommunity.com/profiles/76561198069429863/
Mindkettő hazánk fia, büszkék lehetünk rájuk. Valószínű verik őket a suliban, de talán nem is véletlenül.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.11.25. 21:53:49 -
#3526 fejhallgató virtualizálásból pipát ki -
#3525 ezért ajánlottam a synapse-t mert az felülírja a gyári hangkimenetet és kreál egy virtuálisat, ami lehet áthidalná a problémát, meg hát ad egy virtuális 7.1 et ami hasznos :D -
#3524 De lefotóztam, hogy mit látok...:S
Ott nem látok olyat, hogy headphone, csak sima asztali 2.1-et:S -
#3523 az driver probléma lesz... cs-t állítsd headphonera, meg a drivertben is tedd át 2.1-ről vagy 4.1-ről vagy 7.1-ről stereora, vagy headphonera ugyanúgy és jó lesz... -
#3522 Nem egy profi, csak egy pár ezer forintos.
Csak azért mégis zavar, hogy ennyire gyengén szól a cs, mikor minden más nagyon pöpec. Az a gondom, hogy nem is tudom, hogy próbáljak megoldást keresni a neten.... -
#3521 LocalPatriot #3508
valami genius -
#3520 Pontosan milyen fülest vettél? Profi fülesekhez hangkártya is igényeltetik. -
#3519 Az ott megvan. De még mindig nincs basszus...
és megmondom őszintén zavar, hogy vettem egy "jobb" fülest és ilyen gyengén szól... valaki segítene, mit kéne csinálni, vagy hogy keressek rá erre a hibára a neten? -
#3518 Azzal hogy reportoltad bekerül a valvehoz, majd visszadobják overwatchra és megkapják a bant. -
undY1ng #3517 Tegnap este játszottam haverral... Biztos nektek is volt ilyenetek (vagy nem), de úgy kezdődött infernon (T oldal) az egész meccs, hogy svédül beszélt az egyik "kis"gyerek nekem aztán OK NÉLKÜL lelőtt első körben.. Utána a kedves barátjával blokkolták a bejáratot és hát nem szerettük volna magunkat killelni ezért vártunk, hátha megunják. ÉS NEM! HA SIKERÜLT is kijutni onnan akkor ha nagy nehezen (az ellenség hihetetlen f*szláma casual playerekből állt, az a tipikus BOT style, nem kell senkinek se magára venni!) 1-2 kört lehozni, de halál után ezek csak kezdőn voltak és griefing. Minden körben reportoltuk őket, de annyira haszontalan volt. Gondolkodtam rajta, hogy ez annyi "erőfeszítést" megérdemel, hogy a demót valahogy elküldeni valvenak, hogy az ilyen játékromboló sz*rembereket bannolj. -
#3516 CSGO beállítások/audió -
pLau #3515 Nem sikerült a játék indítása (hiányzó futtatható fájl) ezt az üzenetet kapom, ha el akarom indítani a játékot. Mit tudok csinálni? Amit a steam ír, hogy töröljem az appcache mappát és indítsam újra nem segít. Valami más ötlet? -
#3514 Hol állítom be headphone-ra? Ezt látom: -
#3513 Integrált a hangkártyám, de akkor átállítom valahogy én is.
Ám ismét töltöttem fel pénzt, és megint csak 5 nap múlva használhatom fel... nem tudom miért szivat ez a nyomorék steam... előző esetnél új bankkártyát adtam meg, azt hittem azért volt ez az átfutási idő. Most semmit nem variáltam, és megint 5 nap... pöcsöm ki van már. -
#3512 Van külön hangkártyád, vagy alaplapi?
Nekem is ezt csinálja, ha nincs összhangban a hangkártya és a go...
A SB X-Fi mindig átpakolja 7.1 re a hangot nincs is vele gond szépen szól a vindózba minden (Steelseries Siberia füles)
DE!!! a go meg headsetre van téve és pont ugyan ezt csinálja hogy nincs mély, nincsenek oldalsó hangok...tehát az 5.1/7.1 ből nem szól csak a közép ennyi...ezért a windowsban is hangkártya beállításainál minden alkalommal át kell rakjam headphone-ra úgy minden klappol és kilóméterről hallom ha valaki bárhol mászkál és legalább azt is hogy mögöttem előttem jobbról vagy balról jön!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.24. 16:55:28 -
#3511 A játékon belül a fülesre van állítva, valamint a windowsba is jó.
Viszont akkor este kipróbálom azt a programot. Köszönet! -
#3510 Asztakurva.... XDDD
-
#3509 Nézd meg hogy mire van állítva a játék audio, ha nem fülesre lehet gond. De ha azon van akkor ajánlok egy Razer Synapse-t letöltésre és az lehet rendre vágja a hangot. Illetve érdemes meglesni a win hangbeállításait is, hogy nincs-e vmi beállítás ami miatt pl halkítaná a játékot, hogy pl ha ts-t használsz mellette vagy valami. -
#3508 Üdv!
A hétvégén vettem egy ilyen fülest. A gondom az, hogy a játék közbe a hang elég „furcsa”. Olyan, mintha nem lenne basszus, minden hang olyan magas, basszus nélküli…
Kell esetleg valamit állítani a játékon belül? Minden más (zene, film) kitűnően szól. Van basszus rendesen.
-
#3507 En inkabb a diszno jwnek adnek. mouzbol tabsen inventoryja Lett hirtelen kiuritve Meg kio-nak es byalinak. Erdekes lesz ez foleg dh utan ;) -
#3506 Ennyi! :D Kijött a VAC update, 2 meccs alatt visszamentem DMG-re... érdekes... -
#3505 ja -
undY1ng #3504 3-2nél ha feladja az ellen akkor azt ugyanúgy számlálja rendes winként? :D -
undY1ng #3503 Akkor a mouz-ból is mehet chrisJnek a vaccation. Állítólag a VP vs. mouz-on amikor jobban álltak 2. mapon VP akkor "véletlenül" kifagyott a szerver.. és állítólag ő okozott valamit.. Már csak azért is, mert nagyon jó skineket buktam azon a meccsen. :D -
#3502 #TheVaccening -
#3501 mindenesetre kíváncsi leszek naponta hány embert küldenek vacációzni. -
#3500 Nem csak ő, Sf is megkapta a maga vacbanját. Ennek hatására a Titant és az Epsilont kizárták Dreamhackről. Nagy a találgatás, de elvileg valami workshop cheatet használtak ami kb 10-15%-al javitja az accuracy-t, a lavinát az ESEA inditotta el, akik elkaptak egy szemi pro playert -az alternate-ből talán- ezzel a cuccal, majd a Valve megkereste őket hogy ők is detektálni tudják. :) Nem lennék meglepve ha az egész régi clan-mystic elhullana :D -
#3499 Tegnap kapott vacbant KQLY, allitolag hamarosan meg tobb pro jatekos fog..