Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Nevetséges a bot, mondjuk ha MINDIG hallgatna a parancsra már elég nagy elõrelépés lenne:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sippie
én meg szaros esport wintert, meg winter offensivet kaptam... kapja be a CS... 😄
balintka
Pont most akartam ládát nyitni és kaptam ilyen Huntsman-et. De ezt inkább csak el kellene adni nem?

DarkSector
áh nincs idõ várd meg az alját. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kekeN7
Köszi, csak a grafikont nézve lehetett volna ezzel taktikázni, de mindegy, így a biztos. 😊 (Ééés fél perc alatt el is ment, úgy, hogy kb a 60 centtel volt drágább az aktuális legolcsóbbnál.)

DarkSector
minnél elõbb ne várj vele mig esik, mikor lemegy majd a legaljára, 0.2-0.3 euro, na akkor gyüjtsed, addig eladás gyors.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kekeN7
Huntsman ládát mikor érdemes feldobni? Minél elõbb?

j0nNyKa
bocsanatodat kerem, hogy nincsen lehetosegunk privatot tiltani a felhasznaloknal.
tiltsd le baszki, 1 klikk

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bosco05
Oké, de akkor te vagy a fekete lovag 😄 Legalább most már tudod, hogy jó a steamcharts 😉
dogm4at kitiltjátok de privát üzeneteket még tolja lol
igazán szivén viseli a go és 1.6 scene sorsát

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"egyezzünk ki egy döntetlenben" !

😄😄

bosco05
kedvenc jelenetem, de hogy jön ez ide? 😊

bosco05
135,398 playing an hour ago
amit linkeltek current / peak: 114,374 134,872

szerintem egyezik, fõleg 70%-ban de inkább 95-ben 😉

olvasni tudni kéne
bosco05
még mindig nem érted a steamchartsot... ott ÁTLAG van, ez meg current és peak omg
nah thx
a GOmáris majdnem megduplázódott a 70%ban pontos steamchartzhoz képest

a dota2be szerintem a ázsia piac nincs benne, és akkor az is helyen lesz 😊

Jim Morrison
Nem sok, de hivatalos.
Current Players Peak Today Game

379,144|||676,703|||Dota 2
114,374|||134,872|||Counter-Strike: Global Offensive

ezt kell naponta lementeni és akkor kijön egy reális eredmény.

bosco05
Pedig ott körül megy 😉 Kicsit hozzá kell adni, mondjuk a felét tehát átlagra kijön egy olyan 700 000-750 000 😊 Amit linkeltél az alapján pedig én is dota2 playernek számítok, mert van benne 30 percem 😊 A kutatás egyébként jó ötlet lett volna, csak a kivitelezése borzalom. Eleve az elmúlt 1 évre nézném vissza csak és legalább 100 játszott óra felett számolnám az illetõket játékosnak. Ez így teljesen hiteltelen 😊
a steamchartz nagyon sok mindennel nem tud mit kezdeni pl privat profil meg hasonlók, 70%osnak se mondanám a pontosságát
az meg igaz hogy 25 millióan nem játszanak vele állandóan de ennyien játszottak, biztos hogy túl kevés aktív játékosbázisnak a félmillió körül átlagos érték

bosco05
Megnéztem most dota2-t all time peak 738,682... ez ugye az egyszerre belépett játékosok száma, kb hozzáadhatsz még egyszer ennyit kb és megkapod, hogy aktívan nagyjából 1,5 millió játékos van, ami szvsz rohadtul valós, más kérdés, hogy tudni kell értelmezni a számokat, meg ami oda van írva.
bosco05
azt ugye tudod, hogy ez egy olyan statisztika, hogy hány embernek van meg a játék és nem az hogy hányan játszák átlagosan 24 órára lebontva... ráadásul a dota2 ingyenes, szóval mindenki bele van számítva ebbe aki így vagy úgy életében egyszer is rákattintott... a steam charts azt nézi mennyi aktív játékos volt az elmúlt 30 napban, majd ezt átlagolja 24 órára, de van egy csúcs érték is írva... mondom, hogy a charts olyan 70%-ban pontos kb...
a nem meg akart lenni (kurva telefon 😄)

j0nNyKa
ezt a véleményt osztom, nem lesz itt gond.

nem kell bezárni szvsz, én már nem foglalkozom vele (sztem ti is szarjátok le), boscoval nem normális hangnemben vitáztunk :-)

Jim Morrison
szerencsére, ha már én nem tudtam itt lenni törölgetni, törölgetett õ.
Ha a késõbbiekben is folytatódna a flém, kénytelen leszek megkérni, hogy zárja be a topikot pár óra erejéig, hátha attól majd mindenki megnyugszik.

j0nNyKa
ott is visszaszövegeltél? ha igen, ott jól jöttél ki belõle?

Te meg osztogasd csak a büntipontot, mikor egyetlen trágár szót sem írtam le az elsõ óta 😄😄😄

5on5.hu-n is ezt csináltad, bannhammer jonnyka lesúlyt
tessék

itt van a dota2õt 25 millióan játszák
a calcualtorod 500kt mutat

j0nNyKa
dat
ebben a topicban ne kelljen már végigbüntizni mindenkit, aki nem képes leakadni a flame-rõl
annyira nem hiányzik az nektek, mint nekem.

KODIAK pedig soha nem volt, és nem is lesz olyan szintü játékos, mint egy zsoltee, d$t, dozer, rml. Hogy õszinte legyek, igazából még egy smilee, vagy csak egy szimpla sonic szintjét sem éri el.
Persze jó játékos, és nagyon jó volt a maga idejében, de azon kívül, hogy a scene legendát csinált belõle a 3D-s meccs miatt, soha nem volt igazán kiemelkedõ.
LOL
igen, xy mapra és skillre 500-1500 körül szokott lenni

maradj még 1 órát majd holnap nem jössz

És csak erre vonatkozóan mesélném el, mit is nyilatkozott anno a coL, mikor átment cgs-ezni...

Azt mondták, hogy ebben van a pénz, ezt kell játszani, ott az usánkában. Mondhatták volna azt is, hogy a játék jó, mi ezzel szeretnék játszani. De nem. Azt mondták, hogy az államokban a cgs túl jó biznisz ahhoz, hogy kihagyják. Ennyi, és nem több. A cs:s mindig is a kiégett, 1.6 ban a futott még kategóriás játékosok mentsvára marad, akár tetszik, akár nem.
"KI TÉRT ÁT? KODIAK MEG A HAVEROK,"

Lehet kicsit többet számít mint hogy te meg a haverjaid milyen lanokat nyomtatok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

azért valami stílust vegyél magadra, mert én nem bohûcoztalak le, te jösz a szánalmas becupoddal meg a nagy high skilledel, valszeg egy 1 golyós nyomorék lehetsz
nem csak kodiak tért át hanem szinte minden topcsapat játékosai
ott volt a cgs s ami 2008ban a legnagyobb összdíjazású sportesemény volt
már 100x leírtam hogy az dönti el mi mekkora esport játék hogy mekkora lóvék forognak benne, nem a te nagy meglátásaid, és e tekintetben a source verte az 1.6ot
szió

bosco05
de, amerikában kevesen játsszák 😊 érdekes én rengetegszer látom a keresõt 20000-en pörögni, gondolom nem ugyanazt játsszuk... steamcharts meg olyan 70%-ban jót mutat, de egyébként is lehetett ezt tudni. Az eladott példányoknak nagy része inaktív, illetve banolt, ha csak 20%-al számolok, ami rendesen alá van lõve az is több mint 1 millió 😊
Panzeradler
Ne válaszoljatok már nekik állandóan, talán úgy megunják.
100.000 soha nem keresett még játékot, érdekes, nálam ez a keresõ játékosok száma valahol 700körül szokott mozogni... Te nagyon elvagy tévedve a számokkal kapcsolatban.

Én tisztában vagyok ezzel, ez csak vmi cs:s fanatikus lehet, más ekkora baromságot soha nem írna...

Amúgy a valve annyit mondott tudtommal, hogy a casual játékosoknak IS szórakoztató lesz a játék, ezért van CASUAL MODE. A competetive része nehogy már casual akarjon lenni, mert szétmegyek kajakra...

kifli, te bohóc, én nem arcolok te szerencsétlen. Ha arcolni akarnék akkor elkezdenék neked érdekességeket linkelgetni, de nem teszem. Elég ha leírom azt, hogy 10x több a közöm a játékhoz, mint neked. Ez nem arcolás, ez tény. Értem? 😊
És ha nem kezdtél volna a kis lekicsinylõ hülyeséggel jönni, hogy megkell tanulni lõni, akkor meg sem szólalok a múltammal kapcsolatban. De te próbálkoztál, hát akkor mit vársz?😊
mondtam hogy legyen igazad ennyit a nagy arcról 😉 (te csinátál már ilyet amúgy? )
a másik meg az hogy ilyen steamchartzal értelmes ember nem érvel ( Not affiliated with Valve in any way.)
az meg hogy 6 millió eladott példányból valszeg 70 ezer a havi average játékos egy nagy humbug, mikor sokan már csak a ládák gyûjtögetése miatt is futtatják, nem kell hozzá egyetem hogy összeálljon a kép, én bármikor mentem fel legyen az hajnal, reggel, este coopba, 100.000 alatt sose volt a keresõ játékosok száma, és ez csak a fostos coop
jah és amerikában se játszák kevesen

bosco05
világ szinten ez volt a tendencia egyébként, kevés csapat ment át, azok is otthagyták idõvel
Eddig olvastam. KI TÉRT ÁT? KODIAK MEG A HAVEROK, MIKÖZBEN MI 1.6 BAN 3X AKKORA LANOKAT TOLTUNK ITTHON 1.6BAN, EGYEDÜL A CGS-EN VOLT CS:S 😄DDDD
Mekkora bohóc vagy
bosco05
Pedig nagyon úgy tûnik, hogy a cikkíró is hozzád hasonló alapossággal járhatott utána a dolgoknak, mivel a css egy pillanatig nem volt az 1.6 elõtt játékosszámot tekintve. Az average pedig átlagot jelent 24 órára lebontva és azért nem árt ha tudod a csgo csak európában sikeres ennyire, a többi kontinensen alig játsszák. Szerintem jobb lesz ha visszaveszel picit, mert óriási baromságokat tudsz írni 😉 Tudom, hogy az én stílusom is bicskanyitogató, de legalább igaz amit írok 😄 Egyébként d0gm4 sem ír hülyeségeket, csak ott van eltévedve, hogy szerinte ez esport játéknak készült pedig nagyon nem, így hiába igaz amit ír, nem lehet a valve szemére hányni, hiszen õk kijelentették, hogy ez CASUAL game és pont leszarják hány embernek van ezzel baja. Amúgy meg pont azért vett a Valve 180 fokos fordulatot, mert a CSS geci nagy bukta volt, mert a pro-kat nehéz megmozgatni, ráadásul kevesen is vannak, rájuk nem lehet játékot építeni, max népszerûsíteni. Ez a CSGO és amint látjuk telitalálat volt a Valve részérõl.
lol hagyjuk már ezt a steamchartzot, ez akkora humbug mint a steamcalculator, max valami irányadónak jó, ezzel nem vágnék fel helyedben 😄
érdekes a 70ezer average cs:go mikor felmegyek coopba 200.000ezren keresnek játékot, jah és ez csak európa, és hol van a többi játékos akik nem is competetiveznek?
egyébként legyen igazad, lehet hogy mostmár lecserngett a cs:snek de megjeenése után 2010ig biztos hogy verte az 1.6at, én is cikkekbõl tudom nem a saját seggembõl szívtam ki

bosco05
De most az hogy te kitaláltad, hogy többen játszák a te bajod. Nem játsszák többen, sõt rohadtul kevesebben játsszák 😄 Utána kéne járni nem meséket szõni 😊 Ott a link ismerkedjetek: SteamCharts -> Micsu, Micsu -> SteamCharts. Remélem most hogy bemutattalak egymásnak titeket jó spanok lesztek 😊
bosco05
Maradjunk a tényeknél. Másrészrõl, mivel figyelem az ilyen jellegû statisztikákat unalmasabb perceimben, az is látszik, hogy 1.6-ból érdekes módon többen jönnek át go-ra mint sourceból. Mióta kijött a go az 1.6 játékosok száma jobban megcsappant mint a sourceosoké. Nem százalékosan hanem számszerint, mivel a css-t eleve sokkal kevesebben játszották, nem beszélve arról, hogy az 1.6ban sokkal több a tört huszár, ami ugye ezen a statisztikán nem szerepel.
a te szegénységi bizonyítványod ha nem birsz pár mondadot értelmezni
a sourceot mai napig többen játszák mint az 1.6ot így nehéz rá mondani hogy kurva nagy bukás volt, attól még hogy pár pro játékos és csapat visszament 1.6ra nem lesz nagy bukás, max esport szinten

bosco05
minek? ha 50x olvasom akkor is hülyeség 😄
sztem olvasd el újra amit írtam

Jim Morrison
Emberek soha nem fog véget érni ez a vita!
Látom ezt észrevette egy modi is, most már tényleg dobjuk a témát, ha valaki eddig nem reagált egy posztra már ne is tegye, ha idõben észreveszem törölni fogom a véget nem érõ flame elkerülése végett.

Videó az új updaterõl: