Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tiltsd le baszki, 1 klikk
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
igazán szivén viseli a go és 1.6 scene sorsát
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
😄😄
amit linkeltek current / peak: 114,374 134,872
szerintem egyezik, fõleg 70%-ban de inkább 95-ben 😉
olvasni tudni kéne
a GOmáris majdnem megduplázódott a 70%ban pontos steamchartzhoz képest
a dota2be szerintem a ázsia piac nincs benne, és akkor az is helyen lesz 😊
Current Players Peak Today Game
379,144|||676,703|||Dota 2
114,374|||134,872|||Counter-Strike: Global Offensive
ezt kell naponta lementeni és akkor kijön egy reális eredmény.
az meg igaz hogy 25 millióan nem játszanak vele állandóan de ennyien játszottak, biztos hogy túl kevés aktív játékosbázisnak a félmillió körül átlagos érték
Ha a késõbbiekben is folytatódna a flém, kénytelen leszek megkérni, hogy zárja be a topikot pár óra erejéig, hátha attól majd mindenki megnyugszik.
5on5.hu-n is ezt csináltad, bannhammer jonnyka lesúlyt
ebben a topicban ne kelljen már végigbüntizni mindenkit, aki nem képes leakadni a flame-rõl
annyira nem hiányzik az nektek, mint nekem.
Persze jó játékos, és nagyon jó volt a maga idejében, de azon kívül, hogy a scene legendát csinált belõle a 3D-s meccs miatt, soha nem volt igazán kiemelkedõ.
igen, xy mapra és skillre 500-1500 körül szokott lenni
maradj még 1 órát majd holnap nem jössz
Azt mondták, hogy ebben van a pénz, ezt kell játszani, ott az usánkában. Mondhatták volna azt is, hogy a játék jó, mi ezzel szeretnék játszani. De nem. Azt mondták, hogy az államokban a cgs túl jó biznisz ahhoz, hogy kihagyják. Ennyi, és nem több. A cs:s mindig is a kiégett, 1.6 ban a futott még kategóriás játékosok mentsvára marad, akár tetszik, akár nem.
Lehet kicsit többet számít mint hogy te meg a haverjaid milyen lanokat nyomtatok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem csak kodiak tért át hanem szinte minden topcsapat játékosai
ott volt a cgs s ami 2008ban a legnagyobb összdíjazású sportesemény volt
már 100x leírtam hogy az dönti el mi mekkora esport játék hogy mekkora lóvék forognak benne, nem a te nagy meglátásaid, és e tekintetben a source verte az 1.6ot
szió
Amúgy a valve annyit mondott tudtommal, hogy a casual játékosoknak IS szórakoztató lesz a játék, ezért van CASUAL MODE. A competetive része nehogy már casual akarjon lenni, mert szétmegyek kajakra...
kifli, te bohóc, én nem arcolok te szerencsétlen. Ha arcolni akarnék akkor elkezdenék neked érdekességeket linkelgetni, de nem teszem. Elég ha leírom azt, hogy 10x több a közöm a játékhoz, mint neked. Ez nem arcolás, ez tény. Értem? 😊
És ha nem kezdtél volna a kis lekicsinylõ hülyeséggel jönni, hogy megkell tanulni lõni, akkor meg sem szólalok a múltammal kapcsolatban. De te próbálkoztál, hát akkor mit vársz?😊
a másik meg az hogy ilyen steamchartzal értelmes ember nem érvel ( Not affiliated with Valve in any way.)
az meg hogy 6 millió eladott példányból valszeg 70 ezer a havi average játékos egy nagy humbug, mikor sokan már csak a ládák gyûjtögetése miatt is futtatják, nem kell hozzá egyetem hogy összeálljon a kép, én bármikor mentem fel legyen az hajnal, reggel, este coopba, 100.000 alatt sose volt a keresõ játékosok száma, és ez csak a fostos coop
jah és amerikában se játszák kevesen
Mekkora bohóc vagy
érdekes a 70ezer average cs:go mikor felmegyek coopba 200.000ezren keresnek játékot, jah és ez csak európa, és hol van a többi játékos akik nem is competetiveznek?
egyébként legyen igazad, lehet hogy mostmár lecserngett a cs:snek de megjeenése után 2010ig biztos hogy verte az 1.6at, én is cikkekbõl tudom nem a saját seggembõl szívtam ki
a sourceot mai napig többen játszák mint az 1.6ot így nehéz rá mondani hogy kurva nagy bukás volt, attól még hogy pár pro játékos és csapat visszament 1.6ra nem lesz nagy bukás, max esport szinten
Látom ezt észrevette egy modi is, most már tényleg dobjuk a témát, ha valaki eddig nem reagált egy posztra már ne is tegye, ha idõben észreveszem törölni fogom a véget nem érõ flame elkerülése végett.
Videó az új updaterõl: