9177
  • Jim Morrison
    ja, kár hogy nip elbaszta az utolsó kört :'(
  • LocalPatriot
    18-18:) nagyon nagy meccs
  • Jim Morrison
    széép :)
  • LocalPatriot
    15-15 OMG:))
  • Jim Morrison
    de basszus, nem jó, 14-7... >.<
  • LocalPatriot
    Feltettem, regeltem is, de az első indításnál azt írja, hogy dugjak be egy Razer synapse 2.0-ás device-t.... mit rontok el?
  • LocalPatriot
    CT-be adott is egyből 3 HS-t.
  • Jim Morrison
    nuke on t-ben nekem is ritkán adja... :c :D
  • LocalPatriot
    F0restnek nagyon nem adja:S
  • Jim Morrison
    dreamhackcs
    VP-NIP
    nuke
    8-1
  • lalakov
    Köszi. :) Kitettem, csak éppen nem látszik a listában.
  • Jim Morrison
    Egyik azt mondta rogton meccs utan, hogy szabalyos... Twitterezte is hltv.org. most meg 6 ora utan rajottek, hogy ujra kell jatszani a mapot.
    En nem szimpatizalok ldlc vel de sajnaltam oket, hogy 13 vagy hany koron keresztul szopattak oket.
  • Spészgószt
    Addel rogton!!! Mielott elkezd emelkedni az ara mert akkor feldobja mindenki es leesik a picsaba!...utana varhatsz felevig mire talan megkozeliti ujra azt a szintet az eladas...
    nezd meg az elozo DH nal az eladasi gorbet!
  • lalakov
    Kaptam este egy DreamHack 2014 Overpass Emlékcsomagot. Adjam el rögtön vagy várjak vele pár hetet?
  • Győri Devi
    Ha meg rávágtak volna valamit rögtön komoly átvizsgálás nélkül meg az lenne a baj. Inkább vizsgálják meg alaposan, hozzanak egy döntést és magyarázatot azzal kapcsolatosan. Szerintem így a legkorrektebb mindkét fél számára. Mondjuk döntéstől függetlenül, a közönség véleménye fnatic-al kapcsolatban nem fog változni.
  • Jim Morrison
    @LDLC_NBK
    Decisions will take HOURS to be fixed. Admins are going _now_ to try out the "bugs". We're being sent to the hotel waiting for a text messag

vicc
  • Jim Morrison
    ezt mondtam.

na pont ránéztem streamre és vége lett a meccsnek. most mondják el mit döntöttek a boost ügyben.
  • Micsu
    Nem kellett volna war mapnak betenni, szvsz nem a jatekosok a hibasak
  • Jim Morrison
    Xizt: RT if you feel sorry for LDLC
    Pretty sure this is against the rules, @LDLC_NBK should have a talk with admins. "Article 17. Forbidden in-game actions"
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.28. 20:59:20
  • Jim Morrison
    igen ki lehet hasznalni, miutan leirtam a hsz-t kezdtek el errol beszelni, es fiffi is mondta, hogy lehet hasznalni, de ennek a glitchnek nem szabadna jelenlennie. eleve ct map, igy meg belatni mindent, tudni hova megy t, stb.
  • Micsu
    az hogy kihasználják a playerek a glitcheket sztem hozzátartozik a játékhoz, inkább azért szar ez a map mert rohadt nagy ct map
  • Jim Morrison
    és csak az utolsó pár körben találta meg az ldlc... pedig wc ből is mintha ki lehetne lőni.
    Vicc hogy ez a map comp map.
  • Micsu
    talán visszajön a fnatic, nagyon kemény az glitch amit használnak overpasson :D sírok
  • Micsu
    dögöljön meg az ldlc, bukom rajtuk a pontokat :S
  • Jim Morrison
    Nemtom:(

Aki nezi a meccseket delutan, az legyen szives irja ki melyik mapot ki nyerte, most egy darabig nem tudom kovetni sajna.
  • Spészgószt
    twitch mobilon megy wifiről... netem 120as UPC
    sőt alaplapi asus aisuit II -Network icontrollal game profil - steam high on többi lowra...nem értem mié csinálja
  • Jim Morrison
    az lett.
    szerk: most nézem overpasst írtam.
    első map dust2.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.28. 11:36:19
  • ratgab
    Sima Nip-nek tűnik a Dust 2....
  • Jim Morrison
    imádom, hogy a közönség mennyiért odavan NIP ért :D csak elindulnak spawnról szinte már őrjöng a közönség :D
  • Jim Morrison
    dreamhackcs
    HR - NIP
    overpass
  • Jim Morrison
    Kapcsold ki a twitchet :D
    Ha szar a neted akkor meg mindenkepp vedd a minoseget mobile szintre akkor annyit nem zabal a netedbol a twitch.

Btw mondtam hogy faceit tv is dob skint de ebben nem vagyok biztos.
  • Spészgószt
    basszus ez kurva gáz így.... megy a twitch a telefonomon wifi-s routerről, gépemen meg játszok (játszanék) hogy ne zavarjon a háttérben futó chrome (ha esetleg futva marad FPS drop horror...10fpsre is ledob néha)...erre így is olyan mintha a semmibe lövöldöznék... deathmatch-en közvetlen közelről túrom túrom túrom az embert és csak nem fexik ...néha egy vérfröccsenés , de alig hal meg valaki..... alig regisztrál találatot...olyan mintha a golyók fele eltünne a semmibe.... persze ha kikapcsolom a twitch streamot a telón ...egyből fexik mindenki...
    Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?????????
    ...mert így játszhatatlan
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.28. 10:49:31
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nyert a nip. épphogycsak :)
  • Jim Morrison
    13-13
    te jó ég.
    aki veszít az kiesik.
  • Jim Morrison
    NIP - ESC
    12-12
    omg
  • ktomi22
    Nekem bezzeg max 7 centes potyog..
  • Szabi #3542
    végre megint eset egy szép festés , kár hogy csak harctéren tesztelt, de azért így is elég jó az értéke :D
  • lalakov
    Köszi. :)
  • Jim Morrison
    Lool pashabiceps left the game. Vac authentication error :D majdnem ban :D!
  • undY1ng #3539
    "Remélem vesztesz". :P De gondolom nem olyan nagy pukk cuccokkal tetted meg.