9177
-
#3578 ja, kár hogy nip elbaszta az utolsó kört :'( -
#3577 18-18:) nagyon nagy meccs -
#3576 széép :) -
#3575 15-15 OMG:)) -
#3574 de basszus, nem jó, 14-7... >.< -
#3573 Feltettem, regeltem is, de az első indításnál azt írja, hogy dugjak be egy Razer synapse 2.0-ás device-t.... mit rontok el? -
#3572 CT-be adott is egyből 3 HS-t. -
#3571 nuke on t-ben nekem is ritkán adja... :c :D -
#3570 F0restnek nagyon nem adja:S -
#3569 dreamhackcs
VP-NIP
nuke
8-1
-
#3568 Köszi. :) Kitettem, csak éppen nem látszik a listában. -
#3567 Egyik azt mondta rogton meccs utan, hogy szabalyos... Twitterezte is hltv.org. most meg 6 ora utan rajottek, hogy ujra kell jatszani a mapot.
En nem szimpatizalok ldlc vel de sajnaltam oket, hogy 13 vagy hany koron keresztul szopattak oket. -
#3566 Addel rogton!!! Mielott elkezd emelkedni az ara mert akkor feldobja mindenki es leesik a picsaba!...utana varhatsz felevig mire talan megkozeliti ujra azt a szintet az eladas...
nezd meg az elozo DH nal az eladasi gorbet! -
#3565 Kaptam este egy DreamHack 2014 Overpass Emlékcsomagot. Adjam el rögtön vagy várjak vele pár hetet? -
#3564 Ha meg rávágtak volna valamit rögtön komoly átvizsgálás nélkül meg az lenne a baj. Inkább vizsgálják meg alaposan, hozzanak egy döntést és magyarázatot azzal kapcsolatosan. Szerintem így a legkorrektebb mindkét fél számára. Mondjuk döntéstől függetlenül, a közönség véleménye fnatic-al kapcsolatban nem fog változni. -
#3563 @LDLC_NBK
Decisions will take HOURS to be fixed. Admins are going _now_ to try out the "bugs". We're being sent to the hotel waiting for a text messag
vicc -
#3562 ezt mondtam.
na pont ránéztem streamre és vége lett a meccsnek. most mondják el mit döntöttek a boost ügyben. -
Micsu #3561 Nem kellett volna war mapnak betenni, szvsz nem a jatekosok a hibasak -
#3560 Xizt: RT if you feel sorry for LDLC
Pretty sure this is against the rules, @LDLC_NBK should have a talk with admins. "Article 17. Forbidden in-game actions"
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.28. 20:59:20 -
#3559 igen ki lehet hasznalni, miutan leirtam a hsz-t kezdtek el errol beszelni, es fiffi is mondta, hogy lehet hasznalni, de ennek a glitchnek nem szabadna jelenlennie. eleve ct map, igy meg belatni mindent, tudni hova megy t, stb. -
Micsu #3558 az hogy kihasználják a playerek a glitcheket sztem hozzátartozik a játékhoz, inkább azért szar ez a map mert rohadt nagy ct map -
#3557 és csak az utolsó pár körben találta meg az ldlc... pedig wc ből is mintha ki lehetne lőni.
Vicc hogy ez a map comp map. -
Micsu #3556 talán visszajön a fnatic, nagyon kemény az glitch amit használnak overpasson :D sírok -
Micsu #3555 dögöljön meg az ldlc, bukom rajtuk a pontokat :S -
#3554 Nemtom:(
Aki nezi a meccseket delutan, az legyen szives irja ki melyik mapot ki nyerte, most egy darabig nem tudom kovetni sajna. -
#3553 twitch mobilon megy wifiről... netem 120as UPC
sőt alaplapi asus aisuit II -Network icontrollal game profil - steam high on többi lowra...nem értem mié csinálja -
#3552 az lett.
szerk: most nézem overpasst írtam.
első map dust2.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.28. 11:36:19 -
ratgab #3551 Sima Nip-nek tűnik a Dust 2.... -
#3550 imádom, hogy a közönség mennyiért odavan NIP ért :D csak elindulnak spawnról szinte már őrjöng a közönség :D -
#3549 dreamhackcs
HR - NIP
overpass -
#3548 Kapcsold ki a twitchet :D
Ha szar a neted akkor meg mindenkepp vedd a minoseget mobile szintre akkor annyit nem zabal a netedbol a twitch.
Btw mondtam hogy faceit tv is dob skint de ebben nem vagyok biztos. -
#3547 basszus ez kurva gáz így.... megy a twitch a telefonomon wifi-s routerről, gépemen meg játszok (játszanék) hogy ne zavarjon a háttérben futó chrome (ha esetleg futva marad FPS drop horror...10fpsre is ledob néha)...erre így is olyan mintha a semmibe lövöldöznék... deathmatch-en közvetlen közelről túrom túrom túrom az embert és csak nem fexik ...néha egy vérfröccsenés , de alig hal meg valaki..... alig regisztrál találatot...olyan mintha a golyók fele eltünne a semmibe.... persze ha kikapcsolom a twitch streamot a telón ...egyből fexik mindenki...
Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?????????
...mert így játszhatatlan
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.28. 10:49:31 -
#3546 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyert a nip. épphogycsak :) -
#3545 13-13
te jó ég.
aki veszít az kiesik. -
#3544 NIP - ESC
12-12
omg -
ktomi22 #3543 Nekem bezzeg max 7 centes potyog.. -
#3542 végre megint eset egy szép festés , kár hogy csak harctéren tesztelt, de azért így is elég jó az értéke :D -
#3541 Köszi. :) -
#3540 Lool pashabiceps left the game. Vac authentication error :D majdnem ban :D! -
undY1ng #3539 "Remélem vesztesz". :P De gondolom nem olyan nagy pukk cuccokkal tetted meg.