9177
  • ktomi22
    10 centes "vacak".. add el es vegyel rajta mast.. legegyszerubb
  • Leo 1991
    Hali

Vörös Piton-omat cserélném valami már fegyverre mert 2 van belőle :)
  • ratgab
    Gratula. Ez azért nem semmi!
  • ktomi22
    csekely
  • undY1ng #3614
    Most akkor megéri megvenni ezt az operationt vagy nem? Csekély esély, hogy ilyen jó cuccot beadhat?
  • ktomi22
    adtad volna nekem..
  • KiruHoshino
    Elvitték 140€-ban. Szerintem még így is jól jártam. Megvan a GTA 5 ára. :D
  • undY1ng #3611
    Nekem jobban adja mint az M4A1. :( Persze attól még gumi.
  • lalakov
    Hihetetlen hogy valaki képes volt 350 eurót adni egyszer ezért a fegyverért. 140-et kérsz csak? Elkotyavetyéled. :-D
  • Roger6
    Hogy kerülhet 150 eur-ba egy ilyen foshalmaz skin?
  • ddomi87
    Gumimaci puska,gyorsan elcserélni vagy eladni valamire!
    amúgy grat!
  • Szabi #3607
    omg :o
  • Jim Morrison
    damn :o
  • Spészgószt
    Grat! En bezzeg csak 0,01centes szarra kopott fosokat kapok...
    engem utal a steam... ha craftolok akkor is a lehetseges legszatabbat adja :((( meg veletlenul se valami normalist...
  • KiruHoshino
    Mai drop feladatból.

Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.12.02. 23:23:58
  • Jim Morrison
    playit_show
    playit csgo döntő.
    wild - volgare
    tempó nagyobb mint tegnap :D
    fél óra késéssel kezdtek, de hamar behozták, már 6-3 :D
  • Jim Morrison
    ilyen szinten szerintem azért nincs a netcode. Tegnap este mondjuk nem nagyon adta :D
    rate ek meg mindenféle voodoo cuccok jól be vannak állítva?
  • Dodo55
    A netcode mióta van megint ennyire elkúrva?

Pár hónap kihagyás után először azt hittem nekem kell újra belejönnöm, de 1 hét után még mindig ugyanott vagyok:
    - Beleelesztek egy teli tárat (akármilyen fegyverrel) 1-2 méterről az ellenfélbe, nálam tiszta vér minden, szikrázik a sisakja, közben tőle kapok két fejest (199 in 2), míg nekem mondjuk 2-3 golyóm talált 32-83dmg között és ő boldogan él tovább
    - Az ellenfél kiteleportál egy láda mögűl tőlem 20 méter távolságra, és majdnemhogy előbb jön a deatchscreen, mint hogy hallanám/látnám a fejest amit kapok tőle
    - Az ellenfél visszhúzódik a fal mögé úgy 5-10 sikeresen túlélt célzott lövésem után, majd rá egy másodpercre egy semmiből jövő lövéstől halott vagyok

Próbáltam elé lőni, mögé lőni, csak rosszabb. A pingem jó, a kapcsolat stabil, a framerate-em átlag 160-180 és 120 alá nem igazán esik soha.
  • Spészgószt
    LOL múltkor is volt már egy ilyen akkor majdnem beszoptam...de most pl nyertem rajta...
    volt egy vangardos FN highwayman shotim ami kb 0,6-0,7 ért ment max ...mondom faszom foglalja a helyet feltettem 2 euróért a piacra ott rohadjon...majd felmegy az ára később és megveszik...erre a tegnapi hiba miatt pont előre került és az emberek azt hitték nagyon fel fog meni az ára és valaki meg is vette gyorsan.... :DDDDD jókor jóhelyen...
  • HTS s3rg1nh00
    ja megint szar a market,btw most vásároljatok be mert megint visszaestek az árak a béka segge alá...(a boomom bő 1,5 eurót esett pl.)
  • bulba
    Tegnap egész nap nekem is ez volt, most már jó. Szép kis kilengések voltak az árakban :D Szerintem annyi történhetett, hogy valami miatt nem listázta ki a frissen felrakott érukat, az emberek meg azt vették ami korábban fönn volt, ezért láttad, hogy az "alján" mindent eladtak.
  • Hunter of Deer
    valaki nem tudja mi a szar van a piaccal jatekban? mindent szar aron ir ki, ha belemegyek akkor nem is annyiert van vagy eppen 2 oldalnyi mar eladva ...
  • Jim Morrison
    akire fogadok kikap...

francért kellett ldlc nek továbbjutnia mikor kiestek :D
  • ToCsEk
    bolondok
  • Jim Morrison
    legnagyobb össznépi flashbang dance :DD
  • Jim Morrison
    ja.

most makelelet mondja egyik kommentár man of the matchnek, de szerintem nagyon sokat ront. mondjuk asszem most pont nem, de még fejlődnie kell, 3-4et téveszt néha ami sok.
  • ToCsEk
    elég sima volt
  • Jim Morrison
    második mapot nip, 16-4-re.
  • Jim Morrison
    döntő első mapot az ldlc nyerte (d2)
  • undY1ng #3589
    Első mapon 15-7, aztán vesztettek, következő ez win. Mi az, hogy VPre tenni? Ne idegesítsél már te is.
  • Jim Morrison
    VP re tenni? D:
    :D
  • undY1ng #3587
    Szégyellje magát a VP. Mindennel megtettem ami "értéknek" számított.
  • Jim Morrison
    GG WP!
  • Jim Morrison
    hú, ahogy elnézem nip jól meghúzta a harmadik mapot. 12-1 (ct-k)
  • Jim Morrison
    na azé.

btw most visszakapcsoltam streamre, azt mondja eltörte az egerét ezért most új egeret keresnek neki. ez ki volt?: D
  • Győri Devi
    @DreamHack: Fnatic has given an official forfeit in the match against LDLC. LDLC is playing the semi final against Na’Vi at 16:30 CET
  • Jim Morrison
    basszus, pillanatra el kell lépnem a gépről, visszajövök, kap egy heget egy vp-s majd vége :D
  • Spészgószt
    Twitch-en mikor droppol? a végén? vagy közben is? mert látok felvillannni néha kis ablakot hogy xy kapott....
    szoros a meccs...! durva ... minden NIP fregnél üdvrivalgás
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.29. 14:35:39
  • Jim Morrison
    Komolyan mondom, aki pártatlan volt eddig tuti nip nek szurkol, hihetetlen, hogy minden egyes nip fragnél felmordul a közönség :D nagyon jó
  • Micsu
    +1