9177
-
ktomi22 #3618 10 centes "vacak".. add el es vegyel rajta mast.. legegyszerubb -
#3617 Hali
Vörös Piton-omat cserélném valami már fegyverre mert 2 van belőle :)
-
ratgab #3616 Gratula. Ez azért nem semmi! -
ktomi22 #3615 csekely -
undY1ng #3614 Most akkor megéri megvenni ezt az operationt vagy nem? Csekély esély, hogy ilyen jó cuccot beadhat? -
ktomi22 #3613 adtad volna nekem.. -
#3612 Elvitték 140€-ban. Szerintem még így is jól jártam. Megvan a GTA 5 ára. :D -
undY1ng #3611 Nekem jobban adja mint az M4A1. :( Persze attól még gumi. -
#3610 Hihetetlen hogy valaki képes volt 350 eurót adni egyszer ezért a fegyverért. 140-et kérsz csak? Elkotyavetyéled. :-D -
#3609 Hogy kerülhet 150 eur-ba egy ilyen foshalmaz skin? -
#3608 Gumimaci puska,gyorsan elcserélni vagy eladni valamire!
amúgy grat! -
#3607 omg :o -
#3606 damn :o -
#3605 Grat! En bezzeg csak 0,01centes szarra kopott fosokat kapok...
engem utal a steam... ha craftolok akkor is a lehetseges legszatabbat adja :((( meg veletlenul se valami normalist... -
#3604 Mai drop feladatból.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.12.02. 23:23:58 -
#3603 playit_show
playit csgo döntő.
wild - volgare
tempó nagyobb mint tegnap :D
fél óra késéssel kezdtek, de hamar behozták, már 6-3 :D -
#3602 ilyen szinten szerintem azért nincs a netcode. Tegnap este mondjuk nem nagyon adta :D
rate ek meg mindenféle voodoo cuccok jól be vannak állítva? -
Dodo55 #3601 A netcode mióta van megint ennyire elkúrva?
Pár hónap kihagyás után először azt hittem nekem kell újra belejönnöm, de 1 hét után még mindig ugyanott vagyok:
- Beleelesztek egy teli tárat (akármilyen fegyverrel) 1-2 méterről az ellenfélbe, nálam tiszta vér minden, szikrázik a sisakja, közben tőle kapok két fejest (199 in 2), míg nekem mondjuk 2-3 golyóm talált 32-83dmg között és ő boldogan él tovább
- Az ellenfél kiteleportál egy láda mögűl tőlem 20 méter távolságra, és majdnemhogy előbb jön a deatchscreen, mint hogy hallanám/látnám a fejest amit kapok tőle
- Az ellenfél visszhúzódik a fal mögé úgy 5-10 sikeresen túlélt célzott lövésem után, majd rá egy másodpercre egy semmiből jövő lövéstől halott vagyok
Próbáltam elé lőni, mögé lőni, csak rosszabb. A pingem jó, a kapcsolat stabil, a framerate-em átlag 160-180 és 120 alá nem igazán esik soha. -
#3600 LOL múltkor is volt már egy ilyen akkor majdnem beszoptam...de most pl nyertem rajta...
volt egy vangardos FN highwayman shotim ami kb 0,6-0,7 ért ment max ...mondom faszom foglalja a helyet feltettem 2 euróért a piacra ott rohadjon...majd felmegy az ára később és megveszik...erre a tegnapi hiba miatt pont előre került és az emberek azt hitték nagyon fel fog meni az ára és valaki meg is vette gyorsan.... :DDDDD jókor jóhelyen... -
#3599 ja megint szar a market,btw most vásároljatok be mert megint visszaestek az árak a béka segge alá...(a boomom bő 1,5 eurót esett pl.) -
#3598 Tegnap egész nap nekem is ez volt, most már jó. Szép kis kilengések voltak az árakban :D Szerintem annyi történhetett, hogy valami miatt nem listázta ki a frissen felrakott érukat, az emberek meg azt vették ami korábban fönn volt, ezért láttad, hogy az "alján" mindent eladtak. -
#3597 valaki nem tudja mi a szar van a piaccal jatekban? mindent szar aron ir ki, ha belemegyek akkor nem is annyiert van vagy eppen 2 oldalnyi mar eladva ... -
#3596 akire fogadok kikap...
francért kellett ldlc nek továbbjutnia mikor kiestek :D -
#3595 bolondok -
#3594 legnagyobb össznépi flashbang dance :DD -
#3593 ja.
most makelelet mondja egyik kommentár man of the matchnek, de szerintem nagyon sokat ront. mondjuk asszem most pont nem, de még fejlődnie kell, 3-4et téveszt néha ami sok. -
#3592 elég sima volt -
#3591 második mapot nip, 16-4-re. -
#3590 döntő első mapot az ldlc nyerte (d2) -
undY1ng #3589 Első mapon 15-7, aztán vesztettek, következő ez win. Mi az, hogy VPre tenni? Ne idegesítsél már te is. -
#3588 VP re tenni? D:
:D -
undY1ng #3587 Szégyellje magát a VP. Mindennel megtettem ami "értéknek" számított. -
#3586 GG WP!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nip nyert -
#3585 hú, ahogy elnézem nip jól meghúzta a harmadik mapot. 12-1 (ct-k) -
#3584 na azé.
btw most visszakapcsoltam streamre, azt mondja eltörte az egerét ezért most új egeret keresnek neki. ez ki volt?: D -
#3583 @DreamHack: Fnatic has given an official forfeit in the match against LDLC. LDLC is playing the semi final against Na’Vi at 16:30 CET -
#3582 basszus, pillanatra el kell lépnem a gépről, visszajövök, kap egy heget egy vp-s majd vége :D -
#3581 Twitch-en mikor droppol? a végén? vagy közben is? mert látok felvillannni néha kis ablakot hogy xy kapott....
szoros a meccs...! durva ... minden NIP fregnél üdvrivalgás
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.11.29. 14:35:39 -
#3580 Komolyan mondom, aki pártatlan volt eddig tuti nip nek szurkol, hihetetlen, hogy minden egyes nip fragnél felmordul a közönség :D nagyon jó -
Micsu #3579 +1