9177
-
#3738 vadul elindult a phoenix case fölfelé,már 0,27... -
undY1ng #3737 CSlounge-n hamar találsz vevőt. -
#3736 Akkor szerintem ne add el. -
FoldiPaliBacsi #3735 Az nem jöhet szóba -
#3734 add el! ennyi... -
FoldiPaliBacsi #3733 Tegnap nyertem fogadáson CS GO láda kulcsot de mivel nincs ilyen ládám nem tudom felhasználni.
Valaki esetleg el cseréli? -
#3732 Ez meg van rendezve kizárt, hogy mindenki süket. -
#3731 Ha megvdszed a plusz ket szalat, akkor nem kell 3-4 napot varni uj kuldire , hanem 1-1,5 naponkent csinalhatod... semmivel nem jobb csak az emberek turelmetlensegere epit... vasaaarolj... :))) vagy varakizhatsz napokat -
#3730 De akkor mi értelme van a fizetősöknek? Jobb tárgyakat dobál?
Olyan jó volt a múlt hét, akkor kezdtem el az egészet és egymás után csináltam vagy 8-at, de most ez a várakozás... nem tudom mire jó. Abban mondjuk van logika, hogy ne egy nap alatt csinálja meg az ember az egészet, hanem elosztva az Operation végéig, de hogy nem lehet mindet, azért nagy kár. :(
Azért egy ezüst éremre vágyok. :) De igen, a fegyverek kellenének, nem mintha azokkal szerencsésebb lennék.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.12.21. 17:47:35 -
#3729 sehogy!
A küldetésekből csak 1 szálat van esélyed végig tolni! úgy hogy max az elágazástól megcsinálod a másik részét is!
Arról NE is álmodj, hogy te az összes létező állomást végiglövöd.....
igazából az uccsókkal fölösleges gecizni csak egy nyomi ládát adnak...na bumm nem lesz arany medálod... és... én inkább a fegyvert adó missionöket lövöm ki amennyit lehet...
bazz még egy fostos szutyok fegyver is lassan többet hoz mint egy láda...0,05...ez vicc szarbaleverték az árát ezzel a tömeges dobálással...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.21. 17:42:31 -
undY1ng #3728 Na, megint lecsillapítottam magam 30 min CD-re. 2 németgyerek minden körben vett és nem csinált semmit csak beállt sarokba. Aztán halál nyugodtan beírják, hogy: why so serious? Na akkor ment a TK... de csak 2 killig ugye :( -
#3727 Ha hetente két küldetést lehet csinálni, hogyan lehet kivégezni az összeset februárig? Még az ingyenesekkel sem fogok végezni, nemhogy a két fizetőssel. -
undY1ng #3726 Ők bátrak. Mint a Bátor vagyok. -
drago14 #3725 Mindegyik hang nélkül játszik? -
#3724 atyaég :D -
#3723 shit happens
-
#3722 Rage ON: Nulla kommunikációval minden vesztett kör után sápítozik a chatben az idióta vadbarom a gyökér haverjával. Egy hulladék az egész... -
undY1ng #3721 Váoooooo. Első nagyobb fogadásos "győzelmem" megvan! :D IBP vs mS-nél ugye megraktam az mS-t (17% esélyük volt) kb 2 euró értékben és nyertem vele 12-t! AK47 Redline és egy SCAR-20 Cyrex boldog tulajdonosa lehetek! 8-)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.12.18. 12:08:45 -
#3720 Valami gond náluk van, én is folyamatosan szívok amiatt, hogy nem számolja a pontokat/öléseket. -
#3719 Ott mas gond lesz... Nekem siman meg szokta adi... egyszer elinditom, utana barmennyi map valtas van , kilepek belepek , osszeadja hiaba van kozte mas map is. -
#3718 tegnap esti atomfail: kell 10 nova kill casualban d2-n,elindítom,első körben 5 összejön...mapváltás mirage,majd d2...és amikor csak simán váltottunk a mapra azt nem számolta be,mert nem menüből lett misszió indítva...ezért játszottam háromnegyed órát -
#3717 úgy,hát a világoskék legalább 0,1... :D -
#3716 remélem lesz valami steam level 5 min, meg ilyenek... de nem hiszem :( -
undY1ng #3715 Smurf problémára szerintetek lesz orvoslás? Nemrég a nehezen elért winjeimet most egy ilyen szánalmas szar ember miatt kell újracsinálni. -
#3714 Persze, de ha nincs fehér benne, egy fokkal jobb a helyzet. ;-) -
#3713 igen, de ott csak a collection van megadva! azon belül nem tudod mit dob...
a " fehér nem is eshet..." te arra érted, hogy olyan collection felé mentél amiben nincs fehér fegyver... ... hát a világos kék és társai se érnek többet... :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.16. 14:43:44 -
#3712 Minden küldetésnél meg van adva, hogy mit kaphatsz. Nézd meg a Naplót.
Mégis él? :) -
#3711 lol most nézem az értesítőt hogy eladtam a matricát....
Na kivette meg a "Thug Life" matricát...? :
"...has been sold to 2pac..."
-
#3710 "direkt olyan irányokba mentem amiből fehér nem is eshet..."
ezt pontosan hogy érted? ... honnan tudod hol, mit ad ???
-
#3709 nem is akartam hinni a szememnek,még most is alig van belőle és 1,5 körül mozog marketen.buktam én már annyit ezen a szar játékon,hogy végre csurranjon valami (a mostani opra is elbasztam vagy 7 eurót,szerintem max.2 jött belőle vissza,az összes fegyó a lehető legszarabb amit ad,pedig direkt olyan irányokba mentem amiből fehér nem is eshet...) -
#3708 A Valve meg a pontos dátum.... -
#3707 Jobb lenne ha pontos dátumot adnának, a "pár nap" helyett. -
#3706 Best: Mióta vannak kapszulát egyetlen egyszer egyet kinyitottam SOHA többet egyetlen darabot se ...már kerestem egy csomó jurót :DDD
de ami egyet kinyitottam az egy Crown (foil) volt....akkori árán asszem 8 juróért azonnal elvitték.... -
#3705 az szép :D -
#3704 nem rossz,én a warowlt vettem meg 0,79ért és adtam el 2,3ért :D -
#3703 bazz későn olvastam... majdnem be is sz.ptam...feldobott egy akciós "Thug Life" matricát 0,79ért marketen 1,10-ért fut...gondoltam megveszem eladom....
meg is vettem, feltolom marketre...erre odabiggyeszti elém a lent említett szöveget , hogy amit veszek, azt egy hétig nem lehet "majd" eladni/cserélni ... a lényeg a majd-on van szerencsére most van még pár nap türelmi idő...így ki is listázta marketre meg is vették azonnyal... -
#3702 A vásárolt tárgyakat... Tehát nem. -
#3701 Láttátok már ezt az új szabályt? Fegyver eladásnál írta ki.
A vásárolt tárgyakat nem lehet cserélni vagy eladni 1 hétig.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a játékban kapottakra is vonatkozik-e. -
#3700 második félidő első körében hülye fasz barátunknak volt 20mp e de nem defusolta a bombát, mindig elkezdte, majd mielőtt meglett volna újrakezdte. ekkor 9-7 lett az ellenek. Nem baj, a legutolsó körben már 15-14-re vezettünk, megnyertük a kört, 2v1 et lehozta egyik gyerek, a másik meg a hülye fasz barátja volt. Leölte a csapattársát, majd nem defusolta a bombát, 15-15.
... -
#3699 néha engem is utálnak a jumpscout miatt, de sajnos nem olyan már ez se mint 1.6 ott az volt egy egyik main fegyverem, mivel WP vel ott állva álló célpontot nem tudtam eltalálni (mai napig nemtom miért), de kajak, háttal állt nekem a gyerek, leguggoltam hátba lőttem és mellé ez így 5/10 :D