Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
lool, gondoltam kipróbálom az új mapokat, casualra nyomok, bejön castle és egybõl lövök egy acet 😄 xz killed the entire enemy team szöveg volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
Eddig is brutál volt a MAG7 de így meg fõleg halálos lesz...
<#idiota>
már elõre félek elindítani, hány fps-t fog pluszba felzabálni ez az update is... <#buck><#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HunnernesKonge
Ez a pillangókés mennyire szar 😄

Sheltem
"– Desert Eagle:
— Increased standing and crouching Accurate Range"

Végre használhatóbb lesz a kedvencem.
Talán így már közelebb lesz a cs:s másához hatékonyságban.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szabi
steam-et elindítva hirtelen azt hittem hogy újra letölti a játékot 😄

"Nulla tenaci invia est via"

zzeN
Azért ez masszív:

OPERATION BREAKOUT

- Six community maps were added, available in official matchmaking to all CS:GO players for the duration of the operation.
- Operation Breakout All Access Pass is now available for purchase. Features include:
– The Operation Breakout Challenge Coin
– Mission drops
– 45 new weapon finishes as potential mission rewards
– Operation Breakout Case drops
– Journal that contains:
—- Active Duty Scorecard
—- Operation Breakout Scorecard
—- Friends leaderboards

GAMEPLAY

- The Buy Menu has been updated and now has the following weapon stats:
– Damage ( Pre-falloff damage against an unarmored opponent. )
– Firerate ( How frequently does this weapon shoot or can be shot )
– Recoil Control ( How easy is it to compensate for the recoil )
– Accurate Range ( The distance up to which 100% of shots will land within a 30cm circle. See cl_weapon_debug_print_accuracy )
– Movement Rate ( How fast the player can move with the weapon in hand )
– Armor Penetration ( The percentage of the shot’s damage that ignores armor )
– Penetration Power – See Below
- Weapon Changes:
– Desert Eagle:
— Increased standing and crouching Accurate Range
– CZ75-A:
— Decreased standing and crouching Accurate Range
– Tec-9:
— Increased standing, crouching, and moving Accurate Range
– Elites:
— Reduced price to $500
– SSG08:
— Reduced price to $1700
— Increased Accurate Range slightly
– Mag7:
— Penetration Power increased
— Pellets reduced to 8
— Individual pellet damage increased to 30
— Reduced maximum range slightly
– Sawed Off:
— Pellets reduced to 8
— Individual pellet damage increased to 32
— Reduced maximum range slightly
— Spread increased slightly
– XM1014:
— Reduced price to $2000
— Spread reduced slightly
– For all shotguns except Nova, pellets will now penetrate walls.
- Updated the bullet penetration (wallbanging) system to be more straight forwarded, fixed some previous bugs associated with it. (for more info on how penetration works, see this guide: http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=275573090)
- Bullets now leave a brief trail in the air after penetrating most surfaces (wallbang)
- Human players can +use a bot to retrieve the bomb.
- The spotting code that shows enemies on the radar now considers the map’s fog values to determine if a player will show up or not.
- The game now announces if you’ve been “saved” by someone or have “saved” someone. Saving someone means that you eliminate an enemy who is about to kill one of your teammates who is unaware of that enemy.
- Added a new convar (sv_showimpacts_penetration) that will display on screen penetration data when bullets penetrate surfaces in game.
- Added a convar mp_backup_round_auto, when enabled will keep in-memory backups to handle reconnecting players even if the backup files aren’t written to disk, enabled by default.
- Added convar mp_force_assign_teams that when set, will auto assign players to a valid team and does not give them the option to choose teams.
- Exposed previously development only ConVar (cl_weapon_debug_print_accuracy) which shows Inaccuracy, Spread, SpreadDistance, Player Velocity, Accurate Range, and some other real time data for weapons when shooting.

MAPS

- Maps have been divided into three groups: Active Duty, Reserves, and Operation. These map assignments will be re-evaluated every Operation.
– Active Duty Maps:
— Dust II
— Nuke
— Mirage
— Inferno
— Cobblestone
— Overpass
— Cache
– Reserves Maps:
— Train
— Aztec
— Dust
— Vertigo
— Office
— Italy
— Assault
— Militia
– Operation Maps:
— Castle
— Overgrown
— Black Gold
— Mist
— Rush
— Insertion
- Mirage:
– Fixed a collision exploit near entrance to Underpass.
- Nuke:
– Reduced fog
– Blocked visibility through bottom of cover in Bombsite A.
– Made ceiling in Bombsite B twice as thick.
- Dust2:
– Fixed some spots where C4 could get stuck.
– Reduced post processing effects.
- Inferno:
– General graphical updates.
– Thinner pillars underneath trellis in CT spawn.
– Thinner pillars on awning in Alt Mid.
– Added lights to balcony in Alt Mid.
– Fixed some spots where C4 could get stuck.
– Removed pretty flowers behind yellow car in banana.
– Added a ton of flowers in other areas to compensate.
– Calmed down dog in apartments.
– Removed tree boost spots.
– Added a chickencoop to T spawn.
– Changed max chicken population from 10 to 12.
– Added back relaxing flamenco music to T spawn.
– Updated the skybox.
– It is now possible to shoot through the box in the middle of Bombsite A.
- Militia
– Fixed a bug where bots would get stuck.

MISC

- Competitive matchmaking will no longer consider matches with a very high skill group difference regardless of search time.
- Updated all loading screens and the team select screen.
- Demos launched with +playdemo on the command line are improved:
– Allows specifying full paths with drive letters for the demo filename.
– Hide the main menu when a demo is started from the command line.
- Fixed the team select screen lingering and sometimes not going away in some circumstances.
- Fixed radar not showing up during the first round of a competitive match on official servers.
- Reduced screen effects on high shader settings when zoomed with scoped rifles.
- Resolved an issue that was preventing users from earning knife-related achievements in Arms Race.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Most már rájöttem hogy a map(dust,train,inferno stb.) kollekciókból mindegyiket dobhatja

Mindenki hülye csak én nem!

bosco05
igen, mivel az nincs ládában
M4A1-S | Nitrot dobhat?

Spészgószt
makker... <#wow1> nekem 2 hete egy kurva huntsment se dob csak 2-3 lucfenyõ scoutot ... meg téli esportot .. azon kívül semmi...
lehet neked adta a ládáimat véletlenül <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

lalakov
😊, én meg szenvedek a kitermeléssel, alig akar dobni.
Az lehetséges, hogy nem áll le sem az láda, sem a skin drop? A héten eddig 4 fegyver skin és 7 láda(láda+matrica)

Jim Morrison
embere válogatja. Kis helyeket 1.,2. körben esetleg eco körökben érdemes venni, mikor berohan az ellen egy szûk területre Cz nagyon jó. Gondolok itt dust2 b re, vagy mirage a ramp ct rushra (nem egyszer nyertünk így eco kört).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Közben rájöttem, hogy utóbbi 2 le lett cserélve :/

Hali

A CZ-t vagy a P250-et érdemes használni?

Illetve KM-et és 228-ast hogyan lehet szerezni? :o

Panzeradler
Nekem is csak saját tapasztalat, leraktam 50re és ugyan ugy kaptam 170+oskat. Ha valaki olvasott errõl, szívesen várom a korrigálást.😊
Jim Morrison
oh shit 😞 (oh szar)

#2369: Sajnos hiába fordítom le, ez mégsem fog segíteni. Egyébként azt írtam, hogy beállításokban (ezt mondjuk gondolhattad) az elfogadható matchmaking (nem tudom hogy fordították le) ping. De általában beállításokban mindenhez tartozik egy hosszabb leírás, gondolom ha magyar nyelvre állítottad akkor ott van mindenhez a leírás. De sajnos a jelenlegi problémádat semmi sem orvosolja, bár én ezt a beállítást levettem 25-50 re, de úgy tûnik eddig csak szerencsém volt, hogy hasonló pingûeket dobott be.

Panzeradler
Az csak a te pinged nézi még mindig😞
És most ugyan ezt magyarul.

Jim Morrison
Optionsben, acceptable matchmaking ping.

Hol tudom beállítani hogy ne 200 pinges manuszokkal játszak?

Nekem meg kiesett harmadszorra is az AUG Vállalkozó

bosco05
semmit 😊
lalakov
Számít, hogy hol játszik az ember vagy csak a vak szerencse van?
bosco05
srácnak most dm-en kiesett az m4a4 urban ddpat FN 😄
Jellemzõ mindenkinek esik jó cucc csak nekem nem

bosco05
ma kiesett nekem is 😊 el is adom a redline-t 😄
Spészgószt
az nem letiltás csak a te kezedben az alap fegyver lesz...de attól még az összes többi játékos a színes csicsás szkinekkel rohangál.
Én azt tartanám jónak ha lenne olyan konzol parancs vagy bármi amivel tényleg csak a default szkinek lennének

ranGer2
A Loadout-nál tudod állítani.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sheltem
Ez az opció sincs kizárva 😊

Múltkor láttam valami ilyen beállítási lehetõséget, de ha így mondod akkor valószínûleg benéztem valamit.

Este megnézem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Spészgószt
hol láttál ilyen opciót???? <#wow2><#wow2><#wow2>
érdekelne...
Szerinted a Valva lesz olyan hülye és megengedi...látod már kezdesz te is elcsábulni és úgyis az lesz a vége hogy befigyel pár euró a steam pénztárcába ákárhogyis de meglesz az a szkin....<#alien>
nem menekülsz elkapnak a seggednél fogva <#eplus2>

Sheltem
Amúgy néha azon gondolkozom, hogy letiltom a skineket a játékban(ha jól láttam van ilyen a menüben) és az alapfegyverekkel játszom, mert némelyik olyan gagyi(viszont van 1-2 ami tetszik..).

Néha elvonja picit a figyelmem a skin és nem biztos hogy ez hasznos dolog egy ilyen reflexjátékban 😊

bosco05
az nagyon jó 😊 de az nincs is ládában egyébként 😊
Nem rég játszottam haverommal és esett neki egy kevéssé használt AK-47 Smaragd Hajszálminta

eshet ritka skin játékban, de amit láda dob azt a játék nem dobja. Ritka skint 1000-bõl jó ha egyszer-kétszer kapsz. Nekem mióta megy ez a skinezõs téma, most dobott nemrég egy P250 Franklin MW-t. Amúgy folyamatosan a leg gagyibb skineket adja. A ládáknak jobban örülök mint a fos skineknek meg matricás kapszuláknak.
Jim Morrison
Ilyen kaliberekre ne számíts 😞 sajnos venned kell vagy nyitnod.

Sheltem
Srácok ritkább skinek eshetnek casual játékban? Vagy csak ládákból van esély?
Nem vagyok skinbuzi félre ne értsetek, a játék a lényeg, de van 1-2 skin ami nagyon tetszik elviselném ha meglenne, viszont a bankkártyám nem dombornyomott(kõkorszaki vagyok)ezért klassz lenne ha eshetne is(pl Awp Graphite, AK-47 Redline).

bosco05
azért írtam, hogy nem is eco 😄 nagyon jól lõttek a srácok 😄
full buy volt, visszanéztem a demóban 😊
bosco05
ja most nézem ez nem is eco 😄 omájgád 😄
bosco05
eco volt, de ezt finoman szólva is elkúrták a T-k 😄
Az a poén hogy 1 Eagle II volt, 4 meg sima Eagle 😄
HunnernesKonge
Seriffbe ennyire nem lõnek vissza? <#fejvakaras>
Tegnapelõtti AWP Ace-m Dust2 B-n 😄

Jim Morrison

LocalPatriot
Ám, nekem valamiért nem állítja be a rankot😞
LocalPatriot
Tegnap ellenünk is vezettek 9-1 re, de végül 15-15 re hoztuk😊
Hatalmas meccs volt.
Jim Morrison
amikor 9-1 re veszítésre állunk majd 16-14ra kapunk ki...<#falbav>

Jim Morrison
kép
"pop open the console and type the following: bind n nightvision (n being any key you want), sv_cheats 1 (only if you're the host), give item_nvgs (only if sv_cheats is 1), this could be promising."

Spészgószt
hát most csalódtam...nincs is night vision <#banplz>
honnan szedted hogy bekerült...<#fejvakaras>