9177
  • bosco05 #3698
    semmi maki nincs :) így lövök vele és főképp a 3. miatt vágtam ki, nyilván ha már ott volt az első kettő bent hagytam, de azért hogy épp ugrás közbe megjelent a gyerek a 2. fragnél azért az se túl hétköznapi :D
  • undY1ng #3697
    Ha szarkasztikus voltál, nevetek! Ha nem, akkor szégyelld elfele magad. :(
  • Jim Morrison
    nem kell minden játéknak életszerűnek lennie, erre ahogy mondtad vannak külön szimulátorok :) meg akkor minek is 100HP, elég 1 is.
  • Metalmilitiakid
    na mondjuk a hozzá adott leírás miatt erre nem gondoltam :D Ettől függetlenül amit írtam igaz XD
  • Gyuszopapa
    Mesebeli szar ez a játék.Teljesen életszerű az hogy valaki sníperrel szaladgáljon és ilyeneket lőjjön.Nem arra gondolok hogy ő csal hanem ha ezt a pályát megcsinálnák a valóságban akkor aki ilyen fegyverrel van az csak így ugrabugráljon és löjjön közbe fejeseket.
    Tudom nem szimulátor de mégis azért lehetne egy kicsit életszerűbb.Meg ez a rárántások.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.13. 11:53:11
  • Jim Morrison
    szerintem amit látunk azok bosco fragjei :D

szerk: baszki most látom, hogy miért nem találtam tegnap traint. ott van az operation mapok között. hát ez fasza.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.13. 11:46:06
  • Metalmilitiakid
    első kettő tök normál kill, a 3. ra lehet esetleg ráfogni, de még arra is inkább mákot mondanék mert jó irányba volt a rántás
  • bosco05 #3691
    Mai termés egy része :) (Sajnos lecsaltak 20 órás accokkal, de ez van, már hozzászokok lassan :) )

• Jim Morrison
    délután játszottam egy meccset, volt egy gyerek: My name is jeff
    profilját még be se állította, semmi. Megkértem, hogy állítsa be a profilját. Ki akarták kickelni a csapattársai wh miatt.
    Erre most miragon ellenben volt egy gyerek: My name is jeff, profilképpel, lvl3 és 2 barátjával (aimbottal meg még valaki). Hát nem a haverjai vertek minket porrá? de!
  • Spészgószt
    fura dolgot tapasztaltam....beállítottam minden fegyvert a gyári stock-ra az az NO skin...egyiken se!
    felmentem játszani egy szerverre és nemcsak nálam de másnál se láttam skineket, azaz nem csak az én fegyvereim lettek skintelenek, hanem mindenkinek...aztán elő elő került egy két színes...nem tom hogy, vagy miért lett ilyen...
    elvileg ha nem használok szkineket, akkor az csak az én fegyvereimre van hatással a többit látnom kéne...No nem mintha nem örülnék neki...jó is lenne ha ki lehetne kapcsolni a skineket... lassan vagány lesz clear fegyverekkel játszani semmi csicsapicsahupilila gumipuska, csak a hideg szürke acél...esküszöm jobb érzés...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.12. 22:20:18
  • Jim Morrison
    Valve have now patched Nospread/rage triggers/aimbots
    "made "spread calculating" completely server sided"
    még a végén nem csak music kiteket kapunk
  • Spészgószt
    Igen nyilakkal XD ... a fegyver nezegeto a home :))) azt annyira nem hasznalom a spay logo gomb helyere ment... :)
    15 eve igy cs-zek, ezt szoktam meg... minden jatek igy kezdodik egy fel ora billentyu allitgatas...
    De legtobb gomb az egerre van allitva.
  • Jim Morrison
    legtöbb javaslatban benne van, hogy bizonyos steam szint fölött kelljen lenni. Elnézve mostanában az embereket akikkel összedob, már ha a lvl1 eseket nem engedné nagy segítség lenne... de legalább 8 kéne. szerintem.
  • undY1ng #3685
    Ezekkel a smurf accountos jóskapista sz*remberekkel nem tud csinálni semmit a valve, ugyibugyi? Nagyon felidegesítenek. :(
  • Jim Morrison
    te nyilakkal játszol, hogy az egyik legfontosabb gombot pagedownra raktad? :D remélem nem a fegyver nézegető gombot raktad a helyére..
  • Spészgószt
    oh jeah, akkor "pagedown" szerencsétlen játék ki se tudja írni :DDD persze hogy nem láttam semmit sosem... :D
    így már gyorsabb a buli...kipróbáltam nyertem is minden mapot
  • bosco05 #3682
    yep, fegyver dropra hozza be a bw-t
  • Jim Morrison
    alapból asszem eldobja a fegyvert.
  • Spészgószt
    Az alap configban mit csinál a "G" ... mert nekem nem ajánlja fel a deathmatch.... és nincs is azon semmi beállítva...
    nem tudom mi az alap mert én teljesen full más billentyűkiosztással játszom...semmi nincs az eredeti helyén....
  • Metalmilitiakid
    Végre ez a szar vanguard visszahozta az árát.... AK-47 Black Laminate Field Tested :D
  • Jim Morrison
    tök jó, vezettünk második félidő elején, majd elment a netem, és leestem master guardian 2-re (Y)
  • Jim Morrison
    O.o
  • Spészgószt
    En azt sajnalom, hogy nem lehet semi autora vagy singe shotra kapcsolni!!!
  • Jim Morrison

Ez alapján tetszetős, de majd nyomok rajta egy meccset délután, aztán meglátjuk.
  • ranGer2
    "[GAMEPLAY]
    – CZ75-Auto adjustments
    — Magazine size has been reduced to 8 and reserve ammo is now 16 (3 mags total).
    — Damage has been reduced slightly.
    — Firing rate has been reduced slightly
    — The CZ75-Auto takes nearly twice as long to draw, and has an updated draw animation."

Mondjuk eddig elég OP volt közelre, de mostmeg agyon nerfelték. Még jó, hogy a recoilhoz nem nyúltak..
  • Jim Morrison
    rohadj meg :D mintha parancs lett volna, megnyitottam marketet és vettem egyet :D (ráadásul még sticker is van rajta ójajj). A legnagypbb gáz az, hogy a Tec-9, Fiveseven is ST, ezért nem raktam be soha a CZ t :D
  • HTS s3rg1nh00
    toltam vele egy kört...felesleges helypazarlás,ennyi erővel dobókést is rakhattak volna be helyette,azzal is hamarabb szednék le embereket...
  • HTS s3rg1nh00
    most lehet CZ-t venni,lebutították mint az atom,az összes ára a felére esett (ST-ről beszélek)
  • ranGer2
    Vélemény az új Train-ről?
    Reggel körbenéztem gyorsan rajta, szerintem jobb mint a régi. Meglátjuk, hogy a játékmenet javára válik-e ez sok változtatás.
    Kiváncsi leszek a balance-ra is.
  • Spészgószt
    mindig tanul valamit az ember... :D
    nem sűrűn játszok DM-et, és nem is figylek ilyenekre, de másra igen!
    Akkormár egy pár nagyon jó tanács, ha sokat akarsz ölni DM-ben....
    az első és legfontosabb szabály... MINDIG fordulj meg és visszafelé indulj...80 -90 % ban az ellenfél mögötted spawnol és feléd jön....
    ha kicsit kimész spect be, láthatod olyan mint egy körforgalom és a tom és jerry hogy körbe körbe kergetik egymást a játékosok...azaz ha visszafelé indulsz halomra ölheted őket mert szembe futnak veled... egyhelyben várni elég fölösleges, mert a rendszer mindig oda spawnoltat ahol épp nincs senki
    alap hogy amerre a társaid futnak a térképen NE arra menj mert ott nem nagyon lesz ellen... :D mögöttük sok az üres hely oda spawnol a halott ellen...
  • Roger6
    Nem kell kill parancs, ha megjelenik a fegyver, asszem a G gombot megnyomva automatikusan spawn-olsz az adott fegyverrel, még halálod sem lesz, és megvenni sem kell. Jóval gyorsabb.
  • Spészgószt
    Egy tipp: bonusz fegyóra!
    Ilyen estekben tök mindegy a KD mert nem az ölés számít, hanem a pont! Én bebindeltem egy kézreeső gombra a kill parancsot, így ha felvillan a bonusz fegyó már nyomom is a killt megmurdelek és veszem a bonusz fegyót és tök sok időm van vele ölni... egyébként nem nehéz megjegyezn se mert kb 3 fegyver forog körbe a bonuszban így ha megveszed az egyiket akár maradhat is nálad 1 max két bonusz után újra az jön!

azt a gomb kiírást én még sosem láttam...nem olvasok ...ölök.... :D

lounge:
    1: ST - leszarom mennyi van benne... Epenisz marhaság...van kb 2 db ST fegyóm ....elveszett belőle a szám...lol... max bemész egy idle szerverre és telefarmolod pár perc alatt azt a 300at
    2: miért van az hogy bizonyos fegyvereket NEM lát a lounge..nem tudom feltenni pl a galil cerberusomat... :( a famas styx-et meg engedi...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.11. 09:59:24
  • LocalPatriot
    Nekem pont az volt a célom, hogy legyen minden általam használt fegyveren. Így jó sok idő után látom, hogy mégis mennyit öltem.
    Múlt héten feltöltöttem 50 eurót, és bevásároltam. Viszont soha többet egy centet se fogok feltölteni. Minden megvan ami kell.
  • undY1ng #3665
    Csak vigyázz, StatraK-os fegyvert nem érdemes feltenni, mert ahogy átadtad a lounge-os botnak (és ha visszakapod), azonnal lenullázódik. Én is megbántam már, pedig volt már a jó kis ST CZ-ben 300+ kill (nem olyan sok, tudom) aztán újra kezdtem. :(
  • lalakov
    Sikerült is így ölnöm, de megint nem számolta el, mentem két teljes kört és nem csökkent a hátralévő pontok száma. :(
  • HTS s3rg1nh00
    fél perc van rá,amúgy 17 pont/killel számolva 6 kört kell bónuszfegyóval csinálni körönként,nem olyan bonyolult az...
  • lalakov
    Köszönöm. :) Ezzel szívni fogok. :(
  • bulba
    Annyira nagyon nem mélyedtem bele. Hogy érted, hogy meg kell halni? jön a kiírás hogy van bónuszfegyver, benyomod a gombot amit kell és egyből a bónuszfegyverrel születsz újra, szerintem nem számolja halálnak. Ölsére szerintem csak a 15-20 másodperced van.
  • lalakov
    Köszi. De akkor még mindig gyorsan meg kell halnom, igaz? Nincs sok időm ölni, kb. a következő bónuszfegyver kiírásáig vagy csak az a pár 15-20 másodperc áll rendelkezésre?
  • bulba
    Kiírja, hogy meg kell nyomni valamelyik gombot és akkor egyből a bónusz fegyóval respawnolsz.