Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem hamarosan spray is lesz olyan üresek a falak pinák és csöcsök nélkül...<#eplus2>#eplus2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezen a ts3 gaming szerveren van Europa Universalis 4 Crusader Kings 2 Victoria 2 Hearts Of Iron 1,2,3 és March Of The Eagles valamint van Minecraft Heartstone és Counter Strike Global Offensive szoba is.
IP:ruby.voic.in:8460
JELSZÓ NINCS!!!
Jó Játékot! 😉
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nem tud kapcsolódni a szerverhez és persze az elsõ dolog az hogy téged hibáztat nem ám hogy a fis valve szrevert nem lehet elérni... <#bdead>#bdead>
ez így mi a p*csa? A hálózati kapcsolatom rendben van, mi baja? 😄
@lalakov: már vége a phoenixnek tegnap óta, nem tolták ki csak pár nappal és már az is lejárt... a láda esik ettõl függetlenül
mert azt vettem észre kb 1-2 updattel ezelõttig dobott rendesen az idle is (néha meló közbe belépek egyre, ha egész héten nem játszottam, legalább pár ládát dobjon míg melózok, tálcára le és elvan a háttérbe 😄 ), de mostanság nem adja fõleg, ha offline vagyok friendsbe is...akkor 0 drop...bejelentkezve dob egyet kettõt, de ahogy elkezdek pubon játszani pár órát rögtön teleszór.... lehet ezt csak én beszélem be magamnak, de mintha történt volna valami...
btw meg is értem...én alapból nem droppolnék idle szerveren farmolásra...
0 kill 0 láda...death nem számít me idlén csak death van kill nincs...ha csak nem lövöldözöl de akkor meg mind1 ha felmész pubolni...
"Nulla tenaci invia est via"
ha jól emléxem szombaton van reset, utána újra kezdi...
de pl ha vasárnap egész nap tolod akkor ledobál 2-3 ládát és egy fegyót tutiba utána egész héten nem esik semmi max az a +1 fegyó és max egy láda...
A drop változó, én volt, hogy kaptam egy héten 4!!! ládát, de általában csak kettõt ad, meg egy két szutyok fegyvert vagy kapszulát.
Az elsõ még lehet hogy éppen aktuális: Igaz, hogy amíg le nem jár az OP. Phoenix, bárkinek dobhat Fõnix Ládát a játék még úgy is, hogy nem vette meg hozzá a "belépõt"?
A második az itemek szerzésével kapcsolatos lenne. Biztosan kitárgyaltátok már ezt régebben, de én azért szeretném megkérdezni, hogy hogyan is mûködik ez? Milyen limit van erre? Hány ládát/festést dob a játék naponta és hetente? Vagy ezt nem leeht pontosan tudni csak találgatások vannak? Olvastam pár fórumot, ott napi 2, heti 6-8 droprate-rõl beszélnek, nem tudom ez mennyire tükrözi a valóságot.
Item - játék csere gyakori, van hogy valós pénzt is adnak...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A jelenleg 3 fos csgo-s clanunkba keresnenk 2 megbizhato, jofej, 18+ os, viszonylag sok szabadidovel rendelkezo embert, akik szeretnenek 5v5 competitive matcheket tolni a random oroszokat kikerulve 😊
Ami fontos lenne, hogy goln nova 1-4 kozott legyel hisz mi is ilyen szinten allunk.
Semmikepp sem AWP-st keresunk! (Mar rendelkezunk eggyel)
Eleinte szeretnenk hagyomanyos MM-be jatszani begyakorolni a war mapokat, osszeszokni, funolni.
Kesobb kisebb online ligakon reszt venni.
Ha eppen nem cs-zunk akkor eleg sokoldaluak vagyun jatekok teren szoval ha elegunkvan a csbol aznapra akkor szivesen jatszunk: dota, smite, minecraft (sajat moddolt szeroval rendelkezunk), barminemu coop jatek stb... Mindent amibe baromi sokat lehet rohogni osszedolgozni.
Summer sale alatt tervezzuk a Tabletop simulatort es mas olcso de sok fun-t rejto jatekok beszerzeset(payday, 7daystodie,dayz...).
Celunk hogy egy barati de utokepes csapatot hozzunk ossze 😊
Clan nevunk jelenleg nincs ha mevagyuk 5-en kozosen ezt is osszehozzuk.
Ha erdekel irj privatba vagy email cimemre ([email protected]) vagy ugyan ezzel email cimmel vegyel fel steamon)
[ MATCHMAKING ]
- When a player has been banned for cheating (via VAC or Overwatch), all Skill Group adjustments from that player's recent wins will be reverted for their partied teammates as well as their opponents.
[ MISC ]
- The "thirdperson" and related commands are now executable by servers (for mods and plugins).
- Added a server convar (sv_allow_thirdperson) which allows servers to set players to third person mode.
- The env_fog_controller entity now has a field and input to scale the amount fog is adjusted when players zoom (with scoped weapons).
- Community tournament servers with built-in round backups enabled will automatically restore all player data upon reconnection and this in most cases will avoid having to load round backups.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?