9177
-
Hoxton #3778 Pontosan:D -
undY1ng #3777 Igen és ha szeret idegeskedni, akkor szintén nagyon ajánlatos ezt a játékot játszani. :D -
#3776 :D
-
Hoxton #3775 Szerintem ez a recoil nem nagy probléma. Ha tetszik a CS akkor nem fog érdekelni. Szerintem nincs még egy ilyen multi játék mint ez :) -
#3774 én tegnap egy granyóval sebeztem -1 -10 -1 et :D elfutottak, ez van :( -
#3773 Akkor mar a HE is lehetne instakill foleg ha pofanbaszol vele valakit... -
#3772 Bocsánat, akkor félreértettelek, meg azért is, hogy ebből adódóan elragadtattam magam. -
#3771 ha azt akarod, hogy ne legyen recoil akkor ajánlom a codot :D -
Gyuszopapa #3770 Nem az a gond hogy reális nem reális.De akkor ne az legyen hogy a egyik fele többszöröse a reálisnak a mások fele pedig fantasztikum irreális baromság.Akkor legyen no recoil a gépfegyvereknek is ha már ugrásból fejest lehet lönni egy sníperrel,ne méterekkel menjen mellé az meg rám néz és már fekszem.Voltam katona minek menjek vissza,mondjuk én szerettem főleg ha fegyverekkel kellett bánni. -
#3769 Hidd el, viccesebb, mint a sokadik én-értek-a-fegyverekhez-mert-fegyvereket-szarok-és-ez-a-játék-nem-reális hozzászólás...
Ha nem tetszik ahogy szórnak a fegyverek, keress másik játékot, vagy állj be a honvédségbe és jól magyarázd el mindenkinek hogy melyik fegyver hogy reális.
Mindenki tudja hogy nem reális, és kit érdekel? Ez egy JÁTÉK, nem egy fegyvermodellező szoftver, a versenyért, a győzelemért, az elismerésért vagy csupán szórakozásból játszunk, nem azért, hogy azon háborogjunk, hogy nem reálisak a fegyverek. Tudjuk. Ennyi. -
#3768 Én azzal játszom :) -
Gyuszopapa #3767 Nagyon vicces vagy. -
#3766 Oszt lőttél már ugrásból Dragunovval?
Ha nem, akkor honnan tudod hogy úgy nem lehet fejest lőni?
-
#3765 Játsz ARMA val azt ajánlom. -
#3764 Ez nem szimulátor, ez így működik sajnos a JÁTÉKBAN. Biztos van másik játék, ami máshogy viselkedik hasonló esetben. -
Gyuszopapa #3763 Na és akkor mit csináljak?Ne lőjjek?Reális?
Lófaszt,lőttem több fegyverrel életemben,LMG-vel is sorozatot érdekes ha sorozat közben ha a célpontra tartottam akkor oda is ment.
Persze a sok majom sníperrel ugrásból fejbelő.Azt nem értem miért kell minden játékban ennyire a snípreseket segíteni,a többiek kapják a realitást többszörözve a buzi sníperes pedig fantasztikumot.Volt kezemben Dragunov is tudom miről beszélek. -
#3762 Ő is lő téged?
Mert altalaban azt felejti el mindenki, hogy amikor bekapja az elso golyot az ellentol, a celkreszt szart se ér... szanaszet lő... recoil az egekbe...persze hogy nem oda adja... ezert van eselye barkinek egy pisztollyal pontozva egy tunkolo ellen... -
Gyuszopapa #3761 Amúgy az miért lehet hogy lövöm a célpontot rajta a célkereszt és kb. 1 méterre mellette csapodnak be a lövedékek.
-
#3760 célozz -
#3759 Wow...2 centiről lövöm és nem hal meg. Gratula már b**meg. :) -
undY1ng #3758 Szerintem az a legszomorúbb, hogy emberek képesek fizetni csalásért.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.12.28. 16:31:27 -
#3757 a csalók 95%-a nem bukik le :) ez a realitás :) ott volt a forgó aimbotos gyerek akit linkeltem is többször, a mai napig játszik... -
#3756 ugye használod a vac ban követő oldalt? kíváncsi lennék hány emberke kap vac bant akire te azt mondod hogy csal :) (tudom lehet nem buknak le páran, de követni jó dolog) -
#3755 ugye használod a vac ban követő oldalt? kíváncsi lennék hány emberke kap vac bant akire te azt mondod hogy csal :) (tudom lehet nem buknak le páran, de követni jó dolog) -
#3754 Az, hogy fos a netkód az igaz, amire a 64 tick még rátesz, viszont kár azon elmélkedni mennyi csaló van, mert sajnos rengeteg. Én minden demot visszanézek és az utóbbi időben egyre egyértelműbb... Régen még én is gyanakodtam, talán olyanra is mondtam hogy csal aki nem csalt, de manapság kételyek sincsenek. Füstön egyhit egy meccsen 15x, ugrásból egy körben 5 desi hs, forgó aim a map közepén stb... 10-ből 7 meccs minimum ilyen. Több accom nekem speciel a drop miatt van, meg azért hogy tudjak játszani alacsonyabb rangon lévő spanokkal. -
#3753 Jó éjt! -
#3752 redditen top téma: Dude in hungarian CS:GO group in fb wants to look cool because they won vs 2 ESC player, but forgot to turn his radarhack off (screen) -
#3751 Hagyjuk, értelmezned kéne azt, amit írtam ("az emberek 90%-a buta"), te vagy az, aki kiemelte a magyarokat. Na jó éjt. -
#3750 Ha az emberek általánosságban buták, akkor fölösleges kiemelned a magyarokat. Pont. -
#3749 Az emberek buták. Pont. A magyarok nem kivételek. Pont. -
#3748 Azért, mert a magyar emberek közül a buták találnak meg téged, még nem kell általánosítani. Én meg a "magyarok hülyék" hozzáállást utálom.
Abban, hogy valamit lépnek a csalók ellen és ez jó dolog, egyetértünk -
#3747 Most nem azért, de ha tettek valamit, akkor ne fikázzuk már őket. Jobb lenne, ha semmit nem csinálnának? Utálom az ilyen hozzáállást. Csalók mindig is voltak, meg lesznek is, de ha küzdenek ellenük, akkor talán értékelni, és támogatni kéne őket ebben, nem fikázni. Bár nagymagyarban ez tudom divat, de azért, mert az emberek 90%-a buta, de nagyon, nem kell hozzájuk tartozni. -
#3746 persze kb szarnak egy pofon....
btw... én mgII ben nagyon nagyon ritkán látok sőt sosem láttam még csak amikor serif haverom is játszik, akkor Ő állandóan rinyál hogy ez is csal az is csal...nem hiszem el hogy mindenki csal....egyszerűen fos a netkód...és aki kapja az rögtön csalót kiabál...gondolom rád is rögtön megy a report mindig...amilyen videókat beteszel....és persze TE nem csalsz...minek van több accod amúgy.... ?
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.27. 21:45:07 -
#3745 Semmit se ért... 40000-ből kirúgtak 1600-at amelyikből 1400-nak van másik acca és mára már frissült a cheatje, szal... Adtak a szarnak egy pofont... Játszhatatlan a játék minden rangon a csalók miatt. -
#3744 végre
-
#3743 auu karácsonyi ajandok:)
de azt a botot ütném agyon aki megvette:) ha nem botol valaki a piacon eme bakikat nehezen veszi észre
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.25. 15:41:05 -
#3742 Szegény; ezért nem szabad részegen használni a Steamet. :) -
#3741 szerintetek öngyilkos lett aki felrakta a 192 eurós howlt 1,92ért? :DDD
-
#3740 az e sportoknak nem akar vissza állni a rég 0.09es áruk vagy mennyi volt annó? :) -
#3739 a franc én meg 2 hete kidobtam őket mérgemben mert brutál olcsók voltak 10 c ért adtam el őket:(