9177
  • Roger6
    Hehe, úgy látszik csak én játszom azért, mert szeretem a CS-t :) pont leszarom a ládákat, meg a skineket.
  • Spészgószt
    Nekem 4 napja folyamatosan megy a gep idle szerveren es jatdzottam is 8-10 orat es SEMMIT nem dobott egyetlen nyomi fegyvet vagy ladat se ! Ez a mereg... nem 4 ora...
  • Hoxton
    Áhh. Játszok 4 órát bezzeg nem dob új ládát...
  • pLau
    Nem tudom ki válogatja össze a skineket a ládákba de ritka szarok ezek is. Nagyon sok olyan kerül bele a ládákba amiknél sokkal jobbakat is beletehetnének.
  • HTS s3rg1nh00
    közben új update,új láda,kb csak a kések néznek ki benne valahogy
    most 6,8at ér a case,szóval akinek azt dob...az adja nekem! :D
  • Spészgószt
    a KULCSOT!!!!
    a LÁDA a piacon olcsóbb, de azt dob szarásig ingyen is :D
  • wantonly
    Értem, tehát a játékon belül kell nem a piacon. Köszi.
  • Spészgószt
    Adott egy láda mit szeretnél kinyitni....
    rányomsz hogy open...rögtön feldobja hogy kell hozzá kulcs xy euro vegyél...katt rá ....gondolom van pénz a steamodon...abból levonja a hivatalos 1.98-at (marketen 2.2 körül van nem éri meg hülyeség is )
    és visszadob a ládához...use key...pörgetés...örülés....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.01.09. 13:32:17
  • wantonly
    Nem tudom... Hol kell? :)
  • Spészgószt
    persze...
    sok sikert én ennyit tudok mondani... :D
    btw ha rányomsz a ládára, hogy open alapból feldobja hogy vegyél hozzá kulcsot és egy kattintással meg is van a hozzávaló, remélem nem marketen akartál kulcsot venni
  • wantonly
    Nem vettem még semmilyen kulcsot, félreérthetően fogalmaztam. Azt nem tudom eldönteni melyik ládát/ládákat válasszam, de ezek szerint tök mindegy. Mindegyikhez nagy mák kell gondolom. :)
    Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.01.09. 12:21:49
  • Spészgószt
    attól függ, milyen kulcsot vettél...
    általában mindnek saját kulcsa van...tehát azt nyitsz vele amibe jó :D
    először a ládát kellett volna kiválasztani és utána rányomni a kulcsra és akkor azt veszi ami kell hozzá...
    max annyi, hogy régit annyira nem érdemes kinyitni....bár fax se tudja lehet értékesebbek azok a fegyók, me az újak meg szaré hugyé mennek...sok reményt ne fűzz 1 db ládához....
  • wantonly
    Láma kérdésem lesz: még egyszer sem nyitottam ki ládát, vettem kulcsot. Gondoltam most megpróbálkozom vele, hátha szerencsém lesz és esik valami értékes cucc. Viszont van egy csomó láda a sima fegyverládától kezdve a Breakout, Phoenix, Vanguard... Nem tudom követni. Melyiket érdemes? Vagy teljesen mindegy?
  • Spészgószt
    de ez csak egy ikon, amit játékon kívül látsz! Ha BELÉPSZ és játékon belül nézed akkor NINCS ott az inventoriban csak a felső sávban adja neked, hogy kedvezményesen vehetsz xyz matricát xyz euróért!
    megnézed milyen matrinca ...általában 0,79 euro (a fóliás durvább 3.79) .... kikeresed marketen és ha 1 euró fölött megy marketen akkor megéri eladni!
    Ami árat látsz marketen azt 0,83 al kell szorozni....0,17 et von le a steam, tehát 1 euroból 0,83 at kapsz....blablabla...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.01.08. 21:05:14
  • RoboKutya78
    na várj ez ha jól láttam nem értékesíthető
  • lalakov
    Nem beszéltük még meg? :) A játékban meg kell nézni mennyiért vehetsz 1 darabot, megnézed a Piacon mennyiért lehet eladni (figyelj a nettó árra!!) és ha haszonra tudsz szert tenni, megveszed a játékban és eladod a Piacon, ennyi. ;-)
  • RoboKutya78

srácok ezeket a levelező lapos matrica vásárlásra jogosító tikettekkel hogy lehet bármit is kezdeni?
  • Spészgószt
    simán lehet még, adni venni azonnal.... :D
    pont most dobott egy kavai killer ct matricát 0,79 ért...marketen azonnyal ment is 1,43 ért
  • FoldiPaliBacsi
    Hogy működik csgoloungen ez a Add Trade?
  • Typhooon93
    Ezeket a skineket hol találom, és ha megveszem akkor bármelyik fegyveremre rárakhatom a skint vagy micsoda ez a skin ?
  • Metalmilitiakid
    Nyitni nem érdemes, csak mocskos nagy tételben, az meg tőkét kér persze. Érdemesebb venni egyből Skint (az nem fegyver :D ) és érdemes előtte marketen figyelni az árát és egy olcsóbb pillanatban elkapni. Tárgyak úgy vannak, hogy olyan tárgy eshet a játék végén amit nem tudsz ládából nyitni, a többi az mind már kinyitott ládából van marketen.
  • Typhooon93
    Sziasztok.

Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és még pár dolgot nem értek főleg a piac terén van valami oldal ahol bővebben lehet olvasni róla hogy milyen tárgyakat hogy lehet szerezni, hogyan lehet a tárgyakat eladni.

Ma például játszottam egy barátommal versengő módba és vettem ajándék csomagot amit aktiváltam is amikor a játszottunk de végül nem kapott senki semmit ez miért lehet? lehet hogy üres volt az ajándék doboz?

Mit érdemes a piacon vásárolni ha már feltöltöttem pénzel ? Nem szeretném az összes pénzem üres ajándékokra költeni. :D

Melyik dobozokat érdemes kinyitni kulccsal ? vagy nem éri meg és inkább fegyvert vásároljak rögtön ?

Légyszíves mondjatok pár tippet trükköt.
    Van valami közös teamspeak vagy valami csatornátok ahol lehet közös játékokat szervezni ?
    Utoljára szerkesztette: Typhooon93, 2015.01.06. 18:01:09
  • SZUsszan
    Kipróbálom majd, thx.
  • ntex
    mp_freezetime asszem, de nem biztos
  • SZUsszan
    Hello!

Szeretném megkérdezni, hogy milyen console paranncsal lehet befolyásolni a vásárlási védelmet?
    Mert lanon bohóckodtunk saját szerverrel és 0 mp alapból. Az a csapat, amelyik kevés tagot vesztett az előző körben a következőben le tudja rusholni a másikat, mert azonnal oda tud futni a fontos helyekre.

Előre is köszi.
  • Szabi #3793
    nálam már néhány hete azt írja, hogy néhány nap múlva :D
  • lalakov
    Még mindig el lehet adni ezeket azonnal? :o Pár hete volt hír, hogy egy hétig nem lehet majd eladni a vásárolt cuccokat pár napon belül.
  • Szabi #3791
    este kaptam egy matricás kedvezményes izét, 0,79 EUR-ért megvehettem, 1.00 EUR-t kaptam érte azonnal a piacon, jöhetne még sok-sok ilyen :D
  • PetiM44
    Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek. A játékot már megpróbáltam újrarakni, de az eddig nem oldotta meg a problémát sajnos. Még a visszaállítási pontos megoldással teszek egy próbát, ez eddig eszembe se jutott. Laptopról játszom, úgyhogy igazából nem örülnék neki, ha a videókártya tönkremenne, de az igazat megvallva ez az én fejemben is megfordult már.
  • Roger6
    Nekem amikor a videokártyám adta fel még anno, akkor hozott ki ilyen háromszögeket. Reméljük a Te esetedben nem erről van szó.
  • bulba
    A játék újrarakása :D esetleg 1-1 effekt ki majd bekapcsolása. Vagy ha nem túl nagy áldozat, akkor komplett Windows reinstall. Esetleg próbálkozhatsz egy rendszer-visszaállítással is ha van mentett visszaállítási pont abból az időből amikor még hibátlanul futott.
  • PetiM44
    Időközben teljesen újraraktam az egész drivert, és továbbra is fennáll a probléma. Az az érdekes, hogy korábban nem tapasztaltam ilyet, és azóta se változott igazából semmi, szóval én még inkább tanácstalan vagyok. Van valakinek bármilyen további ötlete?
  • PetiM44
    Közben most megpróbálkoztam vele, először sikerült valami régebbi változatot felrakni, ami nem oldott meg semmit, aztán leszedtem a legfrissebbet, amit meg nem tudtam feltelepíteni, ugyanis a telepítő azt írja, hogy hiba történt a telepítés során. Ha valaki ide be tudná linkelni nekem, hogy egy ATI Mobility Radeon 4500-hoz pontosan melyik drivert kell feltenni, azt megköszönném, illetve nyilván kipróbálnám, hátha úgy működik.
  • plu604
    Illuminati
    én egy videokárya driver frissítéssel próbálkoznék először.
  • PetiM44
    Sziasztok!

A következő probléma merült fel nálam a CS:GO-val:
    http://abload.de/img/csgo_hibas3uzu.png
    http://abload.de/img/csgo_hiba2qnuof.png

Ilyen, és ehhez hasonló fekete háromszögek vannak a képernyőn, amelyek folyamatosan mozognak, ugrálnak össze-vissza. Tegnap délutánig semmi probléma nem volt, soha nem tapasztaltam még ilyet addig. Tegnap este viszont mikor elindítottam a játékot, akkor rögtön ezek a háromszögek fogadtak, ráadásul mint az első képen látszik, a háttérben is tapasztalhatók ilyen problémák. Maga a probléma egyébként akkor is fennáll, ha belépek egy játékba, akkor is ugyanúgy ott vannak a háromszögek a képernyő felső részén, csak akkor éppen szürke színűek. Steamen rányomtam a játékfájlok épségének ellenőrzésére, és egy fájlt le is töltött újra, de a probléma továbbra is megmaradt.

Magával a számítógéppel szintén nincsenek problémák, mind a többi Steames játékot, mind az egyéb programokat, internetes videóket gond nélkül megjeleníti.

Valaki esetleg tud segíteni nekem?
  • S8DJ
    mizu az nyf-en te webprogramozó? :)
  • Hoxton
    B.U.É.K
  • ntex
    B.Ú.É.K. :D

• RED BULL F
    Tökéletes zárása az évnek. BUÉK

• Metalmilitiakid
    Egy darabig most nem játszottam volt vmi update az AWP n? Mert megszokásból ugye késes lövéseket toltam volna és azt vettem észre, hogy visszaváltás után már nem tudom egyből szemhez emelni, hanem meg kell várni amíg az ujja visszaér a ravaszhoz a fegyveren, csak akkor célozhatok. Ez eddig is így volt és én voltam sokkal lassabb vagy ez vmi új?