Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dettó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Igen, nekem is kevesebb, még nem jött vissza az ára sem. 😞
w77d
én megvettem a belépõt és azóta majdnem hogy kevesebb a drop...

amúgy ezek a missziók is tudnak gecik lenni. Kaptam egyet, hogy nyerjek meg egy Competitive meccset egy bizonyos pályán. Mondom ez fasza, de aztán rájöttem, hogy nem elég neki, ha csatlakozok valahova, nekem kell indítanom egy másfél órás hostot...

Arra sikerült már rájönni, hogy a missziók beletartoznak-e a heti drop számba, illetve az Operation Breakout belépõ megvásárlásával növekedik-e a heti drop arány?

w77d
van olyan, akinek ládából már sikerült kést kiszednie? vagy egyáltalán honnan lehet szerezni a vásárláson kívül?

LocalPatriot
Hát nekem célom lenne a seriff, de az nem lesz meg. Egyelõre beérem azzal, hogy sikerül megtartanom.
bosco05
*logitech
*már ha érdekel a véleményem

kicsit fáradt vagyok már 😊
bosco05
hát az elég gagyi lehet, önmagában a logitech nem sokat ér, ha pl irodait vagy laptophoz valót veszel 😊 A logteich a g400-nál kezdõdik (ex MX518), a többi nem való játékra sajnos... szóval a g400-at tudom ajánlani meg alá egy tesoro aegis padot, már ha érdekel a véleményem 😊 ha olcsó de jó gamer egérre vágysz, akkor bár hosszú távon nem volt lehetõségem tesztelni, de a rövid távon bevált szintén tesoro guhnir h5-öt tudom mondani mint megoldást... az asztalon pedig a világ legjobb egere is pontatlan szarrá degradálódik sajnos
Nem tudom, Logitech, alig 1,5 éves kb 5-6 ezer FT volt. 😄 Próbáltam 4-5 egérpadot is, de mindig van ilyen kis mozgása, gyakorlatilag használhatatlan. Egérpad nélkül meg tökéletes, csak kicsit nehezebb kezelni, meg már eszi az asztalt. 😄

bosco05
lol? 😄 milyen egér az 😊 szerintem ott azzal lesz a probléma 😄
Grat, én NOVA 4-en állok, bár lehet azért van mert nincs egérpadom, de egérpaddal meg nem jó az egerem. 😄

Jim Morrison
Az a tokeletes szint 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Na, ma végre meglett a dupla AK rank😊 csak nem vagyok olyan béna^^
Jó én annyira nem ástam bele magam, kommentekre is basztam, ezt benéztem nyilván, mondjuk számomra nagyjából jónak tünt az elmélet, tököm hitte, hogy még a streamelést se voltak képesek több szálura csinálni... Elég szánalmas ez amúgy... Node mind1 is.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

J i GS a W
kinek mennyi volt a legtöbb mvp?

Jim Morrison
Természetesen van limit, hogy hetente mennyit droppol a játék 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
srácok az mitõl van, hogy elapadtak a meccsek végi droppok számomra? Rongyosra játszom a játékot minden nap, de már 4 napja semmi, egy qva matricás tubus sem...

bosco05
A mai procikkal végig 300 fölött vagy. De igen amúgy igazatok volt, ahogy írtam is lehet vele streamelni, csak az i5 veri benne, erõre meg a legerõsebb i5-el van partyban a legerõsebb AMD. i7-hez hozzá se tudnak szagolni jelenleg. Az a csávó meg akit linkeltél AMD szponzorált tag és többen is írták hogy full kamuk az adatok amiket bemond. Mondjuk nézegettem a csávó videóit és azt is megállapította már, hogy a linux uralja a földet szóval kicsit máshol jár az ember. Ettõl függetlenül az FX-el valóban majdnem utolérte az AMD az i5-öt 😊 Egy szálon még mindig gyengébb, de streamhez már elég.
Engem ugyan nem bántottál meg, én tökre leszarom az egészet, mondtam, hogy youtuben láttam, meg twitchen, csokolom. Mint láthatod, valóban láttam ezeket, hogy ezeknek a valóság tartalma mennyi, azt én nem tudom. Nem is tisztem eldönteni 😊 De szerintem egyezzünk ki annyiban nyugodtan, hogy egy 8 magos AMD-vel is bõségesen ellehet streamelgetni, úgy, ahogy csgoban is bõségesen 300fps fölött vagy velük. Van is egy ismerõsöm aki egy fx-6300-at hajt csgoban, 5v5 ben nevetve van neki 200-600 fps-e. Tuning nélkül, alul feszelve !

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Megvettem a Operation Breakout-t és rögtön az elején 1 óra alatt 3 missziót is dobott.Azóta viszont semmi pedig sokat játszottam most hétvégén. Full random módon dob vagy le van szabályozva hetente a drop? (sok embernél van így)

bosco05
Második oszlop a lényeg. Ott nagyon csúnyát kap. Na de részemrõl téma lezárva, bocsánat, hogy ha megbántottam az AMD szimpatizánsokat, csak én a tényekre alapozom, meg a számokra, meg arra amit látok és az sajnos nem az, vagy nem teljesen az amit írtatok. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz én nem vagyok hívõ, ezért is van pl AMD videókártyám 😊
bosco05
Na totál körbenyaltam a témát, igazatok van, mert az FX-el már lehet streamelni, csak épp veri az i5 továbbra is. Szóval használható 30 FPS-re 1080p-ben, többre nem való és egy combosabb fps-nél (BF4 pl) összeszarja magát sajnos ingame FPS ügyileg. Na de egy csgo streamre, vagy egy 1280x720-as 30 fps-es bf4 re is akár jó lehet, csak nem max grafon.
bosco05
Akármerre járok hasonló benchmarkokkal találkozom, ezért nem is értem 😊 Bár az AMD fejlõdött ezen a téren a közelébe nem jár jól láthatóan az intelnek.

bosco05
nekem ez marha érdekes, mikor maguk az OBS fejlesztõk mondták, hogy AMD-vel esélytelen... a streamerek döntõ többsége inteles, ezt el se tudom hinni amiket linkeltél, de ha így van hát legyen... biztos ami biztos én rákérdeztem amd-s ismerõsnél mi újság stream téren, neki érdekes nem nagyon ment... egyébként az i5 elõtt nekem pont egy E8400-am volt, pont mint nikinek és rohadtul nem bírta a streamet, a nikié is nézhetetlen volt...

Milliárd helyen írják, hogy az AMD szar streamelésre mivel egy szálon gyenge, fel se fogom mik ezek a tesztek itt... Fizikailag lehetetlen amiket ott állítanak, mert maga a technológia nem tudja kezelni amit kéne.

Nekem amúgy relatív gyenge i5-öm van egy R7770-es vidkarival és fossa az FPS-t csgo-ba még ha streamelek is van 250-350, szóval nem értem mitõl szeretné az AMD-t jobban 😊 Azzal mennyi van 600?

Na mind1, ha lehet hát lehet, de sajnos engem egyik videó sem fórum nem gyõzött meg. Majd átugrom haverhoz és ránézek 😊
hoppá

"FX-8350 is perfectly fine for gaming/streaming. Several users have them and have no more problems with the software than normal. (Usually related to incorrect settings or bug with the app itself, rarely with the chosen hardware)"

De mondok mégjobban, phenommal is láttam már streamelni embert. Sõt, omgezniki core 2 duoval streamelt. Igaz nem volt 100fps-e, de streamelt vele! 😄D

Te pedig hülyeségeket hordasz össze 😄

*mondanám

youtube

Azt pedig nem gondolom, hogy azt feltételeznéd, hogy viccbõl írtam, hogy láttam már twitchen 8magossal streamelni embereket, nem mondanád, ha nem így lenne!

Spészgószt
de nagy jampi vagy!
úgy látom elkezdõdött az intel vs amd szardobálás...
elég egyoldalúak a nézeteid...
én nem mondok egyre se semmi mert ugyan leszarom volt intelem is AMD-m is...végig mentem az egész c2d és quad listán az alljától a tetejéig...most átváétottam AMD-re mert a GO azt szereti...<#bee1>
stream...pff ki nem szarja le... a CSGO játékban jobban teljesít az AMD ez is TÉNY! AM3+ os 4.7 Ghz /mag (és lényegtelen hogy 4 vagy 8 magonként is erõsebb mint bármelyik i5...) nehogy lenyomja már egy fostos i5 még, ha mondasz egy i7 et, azt mondom versenybe szállhat... pfff...
e kettõ között vacilláltam...de az AMD akkor is nagyobb power /mag és nekem ez kell, NEM csak a játék miatt, de grafikához is ajánlatosabb mint egy intel...ok ahhoz már sok is, de így legalább GO ban is megvan a betevõ FPS bárhol bármennyi játékossal<#beka3><#gun><#lama>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Múlt hétvégi ICL-rõl nincs valami videó? Érdekelne.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
akkor mutass cségót 😊 elvégre úgy is az a topic 😊 kíváncsi vagyok hogy megy
Metalmilitiakid
én már letettem a lol-t és ha isten is úgy akarja mégegyszer hozzá nem nyúlok XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bosco05
linket 😊 Az OBS fejlesztõk konkrétan kijelentették sok más streamer programot fejlesztõ gárdával együtt, hogy nem tudnak mit kezdeni az AMD-vel, ahogy a cikk is írja. Itt isteni csodák vannak 😄

@metalmilitiakid: Lol-nak a gépigénye nulla, de nem hiszem hogy ezt bírná a procid, ha legközelebb streamelsz dobj már egy pü-t pls 😊 CS:GO-nak sokkal több kell, meg ugye az fps-ben több a mozgás így sokkal jobban megizzad a proci is, próbáld ki, kíváncsi vagyok.

@all: nekem az az érdekes, hogy mindenhol tényként kezelik, hogy amd-vel lehetetlen streamelni mert egy szálon gyenge, nem is streamel vele senki csak streamer kártyával (ami ugye totál leveszi a prociról a terhet), de youtubeon fent van, meg sokan mondták, ezek ilyen urban legendek 😄 youtubeon egyébként a godzilla is fent van, mégse pusztult el egy város se 😄 ezeknek a youtubeos cuccoknak nagy résézrõl amúgy is kiderül hogy fake 😊 de legyen igazatok, várom a linkeket mert tényleg érdekel mitõl lett izmos egy szálon az AMD 😄
Jim Morrison

Metalmilitiakid
5000 volt a bitrate talán, mert már más a beállításom(most 3000), de az OBS által elérhetõ maximum volt, és 1920x1080 30fps live stream twitch re se a játék nem laggolt se a stream, és épp ezért írtam hogy CS vel nem próbáltam, mert a LoL más kategória.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Vhol van egy youtube teszt errõl, nem próbáltam, de nem is az újjamból szopkodtam ki. 😛 Egyébként nem 1-2 FX-8xxx tulajdonost láttam már twitchen, remekül megvannak 😄

bosco05
lolnak kb fele akkora igénye nincs, a full hd-t meg 1080p-be tetszik érteni 60 fps-en? csak mert az lehetetlen, hogy az nézhetõ volt amit csináltál 😊 a 720p-t 30 fps-en alacsony bitráta mellett elhiszem, a többi fizikailag lehetetlen 😊
Metalmilitiakid
Én LoL-t streameltem full HD ban AMD 965 el, pedig az csak 4 mag 3.4 de soha bajon nem volt vele. Cs-t még nem próbáltam vele az tény.

lalakov
Köszönöm, kipróbálom. 😊
Sippie
vedd le a grafikát minimálra (felbontást is), rakd ablakos módba, úgy menni fog. Ha simán leraktam tálcára akkor nekem is fagyott.
lalakov
Nektek fut a játék idle-ben asztalra lerakva miközben másik játékkal játszotok? Nálam megáll és van amikor le is fagy.😞
bosco05
"Az AMD tulajdonosoknak pedig az a rossz hírem van, hogy a processzoraik hiába erõsebbek több szálon, a streamelés még jódarabig egy szálon igényli a teljesítményt, amit aktuálisan még mindig csak az Intel processzorai tudnak felmutatni. Ha nekem nem hisztek, nyugodtan nézzetek a neten benchmark-okat errõl, ezt a streamer programok fejlesztõi is tényként kezelik, valamint az Intel QuickSync technológia is a streamelést támogatja, míg az AMD-nek nincsenek még készen ilyen irányú fejlesztései."

Forrás
bosco05
ja és i5-el full hd-ban lehet streamelni, még csak i7 se kell hozzá 😊 nekem egy harmadik generációs i5-öm van és olyan felbontásban streamelek 60 fps-el amilyenbe csak akarok 😊
bosco05
És te streameltél ilyennel? Az AMD egy szálon rohadt gyenge ezért streamelésre pont hogy totálisan alkalmatlan... Nincs AMD-s streamer. Az AMD-sek veszik a streamer kártyákat meg az okosságokat, mert nem bírja a proci. Nem tudom hol olvastad ezt, vagy ki mondott ilyen hülyeséget, de gyorsan felejtsd el 😊
Pont, hogy streamelésnél az AMD sok magja kimutatja a foga fehérjét, pl. egy FX-8 as már streamelésnél ugyan annyi, vagy akár több fps-t is csinál, mint egy i7. Egy FX-6300 streamelés közben jobb, mint egy i5-ös intel. 😊

bosco05
Én 100 db CSGO weapon Case 3-at adok bármilyen 1 eurós skinért, vagy sok kicsiért ami kitesz 1 eurót 😊 Ha kell adok mellé egy valag community sticker kapszulát is 😄
steam név: Legpuska (tigris tank a képen)

A következõ skineket cserélném:
SSG 008 Sand Sand Dune/ Battle Scarred
G3SG1 Polar Camo / Field Tested
G3SG1 Polar Camo / Battle Scarred
G3SG1 Safari Mesh / Field Tested
G3SG1 Jungle Dashed / Field Tested
SCAR-20 Contractor / Battle Scarred
Értékük: 0,03-0,05 euró
Ládára, esetleg skinekre. 😊

bosco05
hát nem tudom én dolgoztam is vele és ott se volt semmi bajom 😊