9177
-
#3858 hozzászólásnál. Bár lehet van valami spam filter WP hez az lehet megfogja őket. -
#3857 hol? regnél? :) -
#3856 ezek könnyen változtathatsz, mivel RSS ből szedi a híreket :D
szerk: captcha legyen, különben megtalálnak a spam botok azt véged.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.15. 16:37:47 -
#3855 abszolút nem gond sőt köszönöm, csak épp még nem megy az oldal és ezek ezer éves hírek :D -
#3854 mondd hogy nem is vagy silver, kérlek :D -
#3853 a szándék a lényeg.. :DD -
#3852 ő hoppá :D pill
szerk: már jó is.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.15. 13:16:12 -
#3851 nem egészen műxik még... -
#3850 Ha nem gond készítettem hozzá egy kis apróságot bannerba =) -
#3849 igen, ez valószínű. De ha Vp eladja a meccset... :D -
#3848 hát pedig ott a realitás legjobb esetben is egy csoport 3. hely -
#3847 igen, ezzel az a baj, hogy sokan támogatják őket, és ha egyből kiesnek akkor meg mindenki tök mérges lesz rájuk. -
ntex #3846 Koldulják, de akkor legalább ne elsőként essenek ki majd... Akkor sok értelme nem lenne. -
#3845 Láttam, hogy rég írtatol:) elég hamar kinőttétek :p
Én épp domain nevet keresek egy készülőben lévő oldalamnak :p sajnos amit kinéztem foglalt:( -
#3844 cshq-nak készül az új oldala :) a régire már nem posztolunk elég régóta, ezerrel melózunk az újon :P
halkan jegyzem meg cshq.hu de még nem publikus :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.01.14. 12:00:38 -
#3843 btw ti mit gondoltok arról, hogy a volgare összekoldulja a kijutáshoz a pénzt? fejenként kb 100k.
Mintha azért a lanokon nyertek volna pénzt, na mindegy nekem annyira nem szimpi. Persze oké már elég sokan támogatták is őket, de azért remélem ha mindenkire jut 50k majd a végén, a maradékot csak kitudják majd pótolni...
szerk: cshq blogra erről mehetne poszt :) legalábbis arról, hogy kijutotta a volgare, azt meg szépen emilla fb on megosztja :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.14. 11:01:22 -
#3842 jó kérdés,vagy keresel vmi 1 eurós játékot esetleg... -
#3841 Szeretnék weapon skint venni, viszont mivel az utóbbi 1 évben nem vásároltam semmit steamen, nem tudok marketen vásárolni, ha veszek egy láda kulcsot akkor az is feloldja 30 nap múlva a korlátozást? -
#3840 nekem a sima competitive-is ilyen,a múltkor valamelyik vanguard mapon olyanokat lőttem hogy én sem hittem el,előtte 3 nappal meg 13 kör alatt senkit(!!!!!) nem bírtam lelőni...14.-ben viszont megtört a jég egy mvp-vel -
#3839 Szoktatok FaceIt-en játszani? Nekem ha UK, vagy Német szerver van, mintha nem tudnék lőni. Komolyan. Tudom, a Master Guardian II nem egy profi szint, szóval megérteném, ha hullámzások lennének a teljesítményben, de hogy egyik meccsen 28:16-al szerver első vagyok (Holland szerver), utána meccsen meg valami ótvar 11:19-es szar fos stattal végzek (Német szerver), az vicc. Főleg, hogy ugyanolyan képességű csapattársak, emberek ellen játszottam. A másik srác, aki alázott, szerver első lett, az is MG II-es. Faszom sem érti ezt... Biztos öreg vagyok már a CS-hez. -
#3838 Azért változó. Múltkor találkoztunk magyarokkal, warmup alatt kurvázás ment, szóltunk, hogy kicsit higgadtabban, ez csak egy játék. Utána minden rendben volt. ELég szoros meccs volt, semmi anyázással. Respect nekik. -
#3837 érdekes meccs volt. csapatomban volt 1 magyar, ellenben meg 3.
Persze már a harmadik körben jöttek az anyázások, dugjuk fel az awp-t meg ilyenek. 8-1 re vezettünk, majd feljöttek 8-7re is. Közben folyamatosan dumáltak chatbe. Ekkor lemuteoltam őket, majd a végén mikor visszahoztuk (vezetést is átvették) utolsó pár körben már befogták a szájukat, majd mikor vége lett a meccsnek jöttek a "tipikus cs-es csicska, szánalmasak vagytok" dumával.
hogy én mennyire utálom az ilyet. Persze a végén mikor nyertünk azért visszaszóltam :D -
ratgab #3836 Szép volt Volgare! WP! -
#3835 SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! GG WP SKACOK! -
Micsu #3834 hát egy alapkort elbasztak, már rég sörözhetnének -
#3833 flash baszki dobd el azt a szart :D -
#3832 Igen-igen, bocsánat. Már rájöttem. -
#3831 cache. Hajjaj reménykedjünk azért arra nem kerül sor. -
#3830 ez a jó link -
#3829 Itt a Link -
#3828 és ha overpasst elveszti volgare mi lesz a harmadik map? -
#3827 Hát ez most szívás. Én biztosra vettem, hogy nyerni fognak. Most ez kérdéses. -
#3826 15-7 -ről??? -
#3825 huh 15-14. Most csatlakoztam be. -
Micsu #3824 mit csinálnak ezek omg -
Hoxton #3823 Én is azért játszok, mert szeretem a CS-t, de azért nem bánom, ha dob valami jót :D -
ratgab #3822 Lehozták a Mirage-t! Szép volt fiúk...Úgy, hogy Cajunb jött be SMF helyett 14:4-nél, akinek összetojta magát a nete. -
#3821 Késkör most megy: Twitch -
#3820 Jajaj, tegnap is néztem az összes meccsüket. Most, hogy nincs rml a csapatban, egész szimpatikusak lettek. Bodito meg olyanokat lő... Szóval kurva nagyokat. -
#3819 Volgare meg lassan kezdi talan a meccsett faceit kvalin top3 ban vannak.