9177
  • SzirmosSzisza
    5-ös premaddel játszunk reggel óta, 8 winen álltam, 7 lose után sikerült 2 win és berakott silver 3-ba :D
  • Jim Morrison
    gránátot? mármint gránát dobálást?
    online nemtom, de offline így
  • SzirmosSzisza
    Gránátot, hogy lehetne online gyakorolni (több emberrel)?
  • ENVE
    BugBear volt
  • Micsu
    így van

vpnt el kell felejteni

• Fehercsoki
    A marketen a legtöbb fegyver skin dollárban olcsóbb, viszont a steam walletre csak eurót tudok tölteni, ha csak euró van a walletemen akkor ebből tudok dollárban is vásárolni?
  • Jim Morrison
    LoL
    http://i.imgur.com/JD9WVwI.png
    Faceit admin vicces volt
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.19. 22:58:46
  • jetblack
    Valakinek valami infó erről ? hltvn minden scream threadet insta törölnek
  • Jim Morrison
    jaja, voltak már sniper riflek.
  • Micsu
    nem csak ő csgozik ott, meg egyébként is voltak már fegyónevek az indexen, asiimov m4et láttam pár hete :)
  • Jim Morrison
    kodiak :c
  • jetblack
    Valaki vicces kedvében volt az indexnél
  • Spészgószt
    Fps drop: regota szenvedek vele , kikurt idegolo 200-300 fixrol lekur 40-50 re... mar minden letezo woodoo parancsot leirast kiprobaltam... es tegnap vegre meglett a megoldas is... pont a legtobb helyen javasolt javito megoldas okozta!!! A -threads parancs ! Ahogy kivettem eltunt a drop!
  • Roger6
    Ebben igazad van, 128 tick az tényleg jobb mint a 64-es.
  • Micsu
    jó lenne ha feltolnák a matchmakinget 128 trickre és csókolom

nameg a csalókat kellene leredukálni

szar kimondani de nem kellett volna sose 2 ojróért árulni a játékot, sokkal jobb lenne a helyzet, akinek kell az megveszi 10.000kért is, nem lenne minden 3 ember csaló 5 accal
  • Jim Morrison
    "még ha console ból csatlakozok is"
    :(
    és igen, több a fogyatékos (legalábbis csak azokat kapok)
  • Neoncsoves
    adom.. nem egyszer esett meg az, hogy amint bejött elém egy ellenfél, fps dropoltam 10 körülre és lőni se tudtam ezáltal normálisan :D a legutolsó VAC update óta viszont az MM (legalábbis tegnapelőtt) egész játszható volt.
  • Micsu
    framdrop nekem a consoleból indítással megszűnt, a 128 trick meg max szellemi fogyatékosoknak rosszabb mint a 64es, bár a rankrendszer meg a lobby rész az tényleg szarabb mint a competitive
  • Roger6
    Amúgy ez a Faceit-es rank meg humbug. Sima szar fos 3-as szinten vagyok, de érdekes módon egyik meccsen egyik meccsen halomra lövöm a 7-eseket (mert ugye betesz közéjük simán), másik meccsen meg olyanokat kapok 2-esektől, hogy csak lesek.
  • Jim Morrison
    azon kívül, hogy ha faceiten játszom sokszor van fps droppom (még ha console ból csatlakozok is), legrosszabb emberekkel dob össze. 16-14 vesztettünk mert nem 1 gyerek campelt ct , elment előtte egy ct (védtük a bombát) és nem lőtte le, csak akkor próbálta meg mikor már kiment a képből (le is lőtték), meg egy csomó silver megmozdulása volt. Én meg így is carryztem, de összeségében játszhatatlan volt az egész.
  • Roger6
    Mert fos szerverek vannak.
  • Micsu
    miért?
  • Jim Morrison
    te jó ég, ez a faceit rosszabb mint a sima MM.
  • HTS s3rg1nh00
    közben éles lett a vásárolt dolgok eladási tilalma,8 napot kell várni
  • oliwwer
    Egyből besorol, és nyomhatod éjjel nappal
  • Jim Morrison
    ó már ilyen van? szerintem egyből besorol.
  • SzirmosSzisza
    10 előtt 2 winenként kell 20 órát várni, csak nem tudom, hogy a 10. után egyből besorol vagy megint vár.
  • Jim Morrison
    10. comp nyerés után kapsz rankot. milyen korlátozásra gondolsz?
  • SzirmosSzisza
    10. competitive nyerés után kell várni 20 órát vagy akkor megszűnik a korlátozás véglegesen?
  • Jim Morrison
    Szerintetek mi lenne jó domain névnek egy oldalhoz, ahova fel lehet tölteni a configokat, meg lehet osztani őket és össze lehet hasonlítani?
    csomó domain foglalt, és nem jön az ihlet :/
  • Micsu
    összemennek az emberek is, bár megszokás kérdése minden
  • Jim Morrison
    +1, kimaradt nekem az a meccs, de később linkelte valaki akkor döbbentem rá, hogy van tök jó magyar kommentátor. Sajnálom, hogy ezeket a meccseket már nem ők közvetítik.
  • Roger6
    Most megy Wild TV-n Volgare meg hasonlók Insect-el. Amúgy legjobb az öregfiúk meccs alatt lévő kommentátorok voltak, klasszisokkal jobbak, mint a többiek.
  • Jim Morrison
    btw szoktatok magyar streamet nézni? Akik a múltkor közvetítették az esl_wildtv csatin a meccsen azok szerintem tök jók voltak (asszem stricken meg még valaki). Meg aki kodiakék öregfiú meccsén volt közvetítő (bb?).
    Mostanában oroberto meg in insect elmegy, de spray közvetítése nekem sosem jött be :( valahogy nem tud kommentárkodni, de próbálkozik :( bár tény hogy pár hónap alatt sokat fejlődött.
  • Jim Morrison
    miért szar?
  • Micsu
    próbáltam szar így célozni
  • Jim Morrison
    2560*1080

• oliwwer
    :DDD
  • Roger6
    Hát ez marha jó
  • ntex