9177
-
#3898 5-ös premaddel játszunk reggel óta, 8 winen álltam, 7 lose után sikerült 2 win és berakott silver 3-ba :D -
#3897 gránátot? mármint gránát dobálást?
online nemtom, de offline így -
#3896 Gránátot, hogy lehetne online gyakorolni (több emberrel)? -
ENVE #3895 BugBear volt -
Micsu #3894 így van
vpnt el kell felejteni
-
#3893 A marketen a legtöbb fegyver skin dollárban olcsóbb, viszont a steam walletre csak eurót tudok tölteni, ha csak euró van a walletemen akkor ebből tudok dollárban is vásárolni? -
#3892 LoL
http://i.imgur.com/JD9WVwI.png
Faceit admin vicces volt
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.19. 22:58:46 -
#3891 Valakinek valami infó erről ? hltvn minden scream threadet insta törölnek
-
#3890 jaja, voltak már sniper riflek. -
Micsu #3889 nem csak ő csgozik ott, meg egyébként is voltak már fegyónevek az indexen, asiimov m4et láttam pár hete :) -
#3888 kodiak :c -
#3887 Valaki vicces kedvében volt az indexnél
-
#3886 Fps drop: regota szenvedek vele , kikurt idegolo 200-300 fixrol lekur 40-50 re... mar minden letezo woodoo parancsot leirast kiprobaltam... es tegnap vegre meglett a megoldas is... pont a legtobb helyen javasolt javito megoldas okozta!!! A -threads parancs ! Ahogy kivettem eltunt a drop! -
#3885 Ebben igazad van, 128 tick az tényleg jobb mint a 64-es. -
Micsu #3884 jó lenne ha feltolnák a matchmakinget 128 trickre és csókolom
nameg a csalókat kellene leredukálni
szar kimondani de nem kellett volna sose 2 ojróért árulni a játékot, sokkal jobb lenne a helyzet, akinek kell az megveszi 10.000kért is, nem lenne minden 3 ember csaló 5 accal -
#3883 "még ha console ból csatlakozok is"
:(
és igen, több a fogyatékos (legalábbis csak azokat kapok) -
Neoncsoves #3882 adom.. nem egyszer esett meg az, hogy amint bejött elém egy ellenfél, fps dropoltam 10 körülre és lőni se tudtam ezáltal normálisan :D a legutolsó VAC update óta viszont az MM (legalábbis tegnapelőtt) egész játszható volt. -
Micsu #3881 framdrop nekem a consoleból indítással megszűnt, a 128 trick meg max szellemi fogyatékosoknak rosszabb mint a 64es, bár a rankrendszer meg a lobby rész az tényleg szarabb mint a competitive -
#3880 Amúgy ez a Faceit-es rank meg humbug. Sima szar fos 3-as szinten vagyok, de érdekes módon egyik meccsen egyik meccsen halomra lövöm a 7-eseket (mert ugye betesz közéjük simán), másik meccsen meg olyanokat kapok 2-esektől, hogy csak lesek. -
#3879 azon kívül, hogy ha faceiten játszom sokszor van fps droppom (még ha console ból csatlakozok is), legrosszabb emberekkel dob össze. 16-14 vesztettünk mert nem 1 gyerek campelt ct , elment előtte egy ct (védtük a bombát) és nem lőtte le, csak akkor próbálta meg mikor már kiment a képből (le is lőtték), meg egy csomó silver megmozdulása volt. Én meg így is carryztem, de összeségében játszhatatlan volt az egész. -
#3878 Mert fos szerverek vannak. -
Micsu #3877 miért? -
#3876 te jó ég, ez a faceit rosszabb mint a sima MM. -
#3875 közben éles lett a vásárolt dolgok eladási tilalma,8 napot kell várni -
#3874 Egyből besorol, és nyomhatod éjjel nappal -
#3873 ó már ilyen van? szerintem egyből besorol. -
#3872 10 előtt 2 winenként kell 20 órát várni, csak nem tudom, hogy a 10. után egyből besorol vagy megint vár. -
#3871 10. comp nyerés után kapsz rankot. milyen korlátozásra gondolsz? -
#3870 10. competitive nyerés után kell várni 20 órát vagy akkor megszűnik a korlátozás véglegesen? -
#3869 Szerintetek mi lenne jó domain névnek egy oldalhoz, ahova fel lehet tölteni a configokat, meg lehet osztani őket és össze lehet hasonlítani?
csomó domain foglalt, és nem jön az ihlet :/ -
Micsu #3868 összemennek az emberek is, bár megszokás kérdése minden -
#3867 +1, kimaradt nekem az a meccs, de később linkelte valaki akkor döbbentem rá, hogy van tök jó magyar kommentátor. Sajnálom, hogy ezeket a meccseket már nem ők közvetítik. -
#3866 Most megy Wild TV-n Volgare meg hasonlók Insect-el. Amúgy legjobb az öregfiúk meccs alatt lévő kommentátorok voltak, klasszisokkal jobbak, mint a többiek. -
#3865 btw szoktatok magyar streamet nézni? Akik a múltkor közvetítették az esl_wildtv csatin a meccsen azok szerintem tök jók voltak (asszem stricken meg még valaki). Meg aki kodiakék öregfiú meccsén volt közvetítő (bb?).
Mostanában oroberto meg in insect elmegy, de spray közvetítése nekem sosem jött be :( valahogy nem tud kommentárkodni, de próbálkozik :( bár tény hogy pár hónap alatt sokat fejlődött. -
#3864 miért szar? -
Micsu #3863 próbáltam szar így célozni
-
#3862 2560*1080
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3861 :DDD -
#3860 Hát ez marha jó -
ntex #3859