9177
  • Micsu
    igaza volt nem vitás de abban a csoportban nem véletlen lett 3. a vp, mostanában gyengék, úgyhogy most kellett volna elkapni őket :)
  • bosco05 #3937
    hát azért ahhoz kéne egy kis skill, hogy valaki megverje a virtust... no offense de a Pashának igaza volt, no csánsz volgáre... Szerintem akkor se nyerne a volgare egy mapot se, ha egy hétig játszanának... De nem is a virtust kell elkapni, hanem a kisebbeket és egyre jobb a volgare, szóval idővel meglehet :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.02.01. 16:48:49
  • Micsu
    én nem lepődtem volna meg ha a volgare is megveri a virtust, már azon a lanon is top10be se voltak ami egy hete volt
    maikelele nagyokat lőtt, wp nip
  • Dency
    Van egy hasonló gif vagy videó, amikor 2 csávó meg akar verni egy harmadikat de nem sikerül nekik és egymást ütik ki. Ugyanígy csgo rankkal vannak feltüntetve, valaki tudja linkelni?
  • Jim Morrison
    baszki lemaradtam. cache 8-1.
  • Lokker
    Köszönöm. :)
  • Jim Morrison
    gameplantv_hu
    16.00
  • Lokker
    Linkelnétek egy streamet? Nem szoktam cs:go streameket nézni de ez most érdekel. :)
  • Jim Morrison
    csak rendesen használják a smoke ot és társait a fiúk.
  • ranGer2
    Pasha megmondta, "Nosansz Volgare majfrend!" :Đ

Kiváncsian várom. Én is drukkolok a Volgare-nak. de olyan 16-7 re tippelnék VP javára.
  • Jim Morrison
    ez
  • Roger6
    Pasháéket nem hiszem, hogy elverik, de azért drukkolok nekik.
  • ranGer2
    Hamarosan VP vs Volgare.

Mit gondoltok?
  • Jim Morrison
    ha a fegyver is arra mutatni amerre a fegyver akkor lenne fasza. ott álsz a sarkól, majd fal mögül kirakod a fegyverd és szórod negevvel közepet :D
  • ntex
    Azért fasza lehet így játszani, csak kár hogy egérrel még mindig hatszor belőnének mire te ezzel rácéloznál valakire :D Max akkor lenne fair ha mindenki így tolná

• HTS s3rg1nh00
    nekem deathadder chroma van...részemről a G5 után annyit tudok hozzáfűzni,hogy kb.gondolatolvasó az egér,99%ot kapna mert nincs on-the-fly sense állítás,hanem 3 mp kell míg előhozod a razer synapse-ot és ott átváltod,amúgy perfekt
  • SzirmosSzisza
    Picit meglepődtem :)
  • Hunter of Deer
    hali!
    10 eves Razer Diamondback Plasmam akarom lecserelni most, neztem a Razer Deathadder 3,5g illetve a 2013 4G valtozatot.
    esetleg innen van vkinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban? melyik a jobb stb. ty
  • ntex
    Ez a tavalyi iBP - Netcode meccs miatt volt nem? Azt már akkor is tudni lehetett hogy bunda volt, nem tudom miért csak most hozták meg a kizárással járó döntést, már akkor meg kellett volna.
  • Jim Morrison
    news/14083-ex-ibp-banned-from-valve-majors
    valve-suspends-seven-csgo-pro-players-for-match-fixing/
  • ntex
    Ezt hol? Info van?
  • Roger6
    Azt sem bánnám :)
  • Jim Morrison
    vagy függesszék fel a skin tradet 1 hónapra, megnézném mi történne :D twitch csgo streamek fele is eltűnne :D
  • Roger6
    Nem baj, kapcsolják is le az összeset. Végre van valami súlya a dolgoknak, én örülök neki.
  • Jim Morrison
    pár pro emberkét ma is lekapcsoltak bunda miatt :c
  • ntex
    Hát mondjuk ahogy a Dignitas játszott előző nap az LDLC ellen, nem is raktam volna az Fnatic-ra. Láthatóan jól tartották magukat a 3. mapig.
  • undY1ng #3912
    Fnatic / Dignitas-ra All ineltem Fnaticot. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -20 euró a levesbe kösziiiiiiiiiii.
  • Micsu
    jobb volt az ldlc, nip nagyokat hibázott, kimerültek a végére szvsz
  • Jim Morrison
    az, pedig nagyon nem úgy áll ahogy szeretném és lenne sokkal fontosabb dolgom is :D
  • LaszloLedzenyi
    jó meccs
  • Jim Morrison
    Get_right omg :D
  • Jim Morrison
    LDLC nyeri első mapot (d2) >.<

3. helyezett:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dignitas
    4: Fnatic
  • Roger6
    Igen, már megjavult itt is :) Hajrá Pashaa... vagyis NiP.
  • Jim Morrison
    nálam van. ráadásul gyorsabban elindul mint a twitch, stb. kb minden jobb a twitchnél :D
  • Roger6
    Nekem vagy 5 perce nincs kép.
  • Jim Morrison
    mlg döntő - ldlc vs nip
  • bosco05 #3902
    sajnos ez a faceit is egy rakás nagy szar...
  • Roger6
    Na milyen rendes volt most az előzőekhez képest :)

• Roger6
    Valaki elmondaná, hogy mi a fasznak van rank rendszer Faceit-en? Rohadt sok értelme van az ilyen meccseknek. Nem is játszottuk végig, valamennyi nullánál leállítottam, semmi értelme így az egésznek.
  • Jim Morrison
    5ös premaddel? Háát...:D