9177
-
cortykah #4098 Raktam egy Viperabőrt Fnatic-ra, pedig NiP-et jobban szeretem... meglátjuk :) -
#4097 Én NiP-re raktam, de nem lesz egyszerű menet -
#4096 ma vajon mi lesz a döntőben?NiP-nek drukkolok és az egyéni skill mellettük van,de a fnatic még egy darab mapot sem vesztett a tornán,és az egymás elleni utolsó 5 játékból is 4:1 a fnatic javára...a szívem az NiP-hez húz,de az eszem alapján fnaticra raknám a picket...hiába aludtam rá,nem lettem okosabb -
#4095 -
#4094 Ha neki is van ugyan az a kuldi neki is siman beszamolja! Perdsze elobb o is inditsa el kuldit... Bocs dupla...telon nincs szerk gomb :( ... kozben megvan de mar mind1 :)))
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.14. 09:34:55 -
#4093 Friends radkattint es join match, ha nincs fullon siman beteszi... ha meg comp vagy dm akkor meg beteszed elobb a kuldit kinyomod hogy ne dobjon be auton sehova inditasz egy play with friends lobbyt meghivod beallitod a jatekot melyik palya milyen meccs es mar mentek is egyutt -
#4092 Eddig stimmel, köszi. De a haverom hogyan csatlakozik ugyanahhoz a meccshez? -
#4091 Ha ugyanarra gondolunk akkor megnyitod a könyvecskét, kiválasztod a küldit, jobb klikk és play mission. Ilyenkor megpróbál arra a pályára dobni. -
#4090 Le tudnád írni hogyan kell ezt véghez vinni? Mármint hogy oda lépjen be, ahol én is vagyok fix pályára? -
#4089 Leárazások után amúgy tényleg észrevehetően rosszabb az MM?
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.13. 20:06:42 -
#4088 -
#4087 Igen. Legalábbis mi mikor haverral játszottunk akkor néha miattam olyan pályákra mentünk amik a missionökhöz kellettek és megadta őket. -
#4086 A különböző Operation-ös fix feladatokat meg lehet baráttal együtt oldani? -
#4085 Köszi, tervbe van, hogy gyakoroljam csak sose jutok el odáig :D -
Micsu #4084 érezni kell nem látni -
#4083 http://csgoalttab.com/ -
#4082 Majd lecserélem, ha már tudom mi, hogy szór :) -
#4081 az a crosshair :/ -
#4080 kemény hely ez a silver :D -
#4079 Ha full magyar lenne, akkor meg a fordítással lenne probléma, mert hülyén hangzanak (lásd összes magyar LoL közvetítés :D) -
#4078 ugyan így toltam , két meccs a twitchen egy meg GOTV-n amit néztem rendesen... :)
de ez csak ma volt lényeg a sok egy időben induló csoportmeccs miatt, holnap már egyesével mennek a meccsek, úgyhogy elég neki egy twitch app a telón aztán elbaszik ott magának egész nap a konektor mellett :D dreamhack-en is így esett egy nuke láda :)
-
#4077 ahány meccs annyi drop... tehát ha megy 3 meccs egyszerre és mindhármat megnyitod a twitchel akkor az 3x-os esély... A GOTV pont ugyanazt tudja mint a twitch, tehát csinálhatod azt is hogy két meccsen megy a twitch, egyet meg nézel ingame. Ez 100% hogy így megy mert nekem 2 láda esett két különböző meccsről egy időben. Mondjuk én három accal tolom, azaz 3x3=9x-es esély :) IP-t rohadtul nem néz az egy baromság. -
#4076 1 accal hiába nyitsz meg 15 streamot... eleve a map számít nem a stream, max annyi esélyed van ahány map/meccs megy...
tök mind1 hogy az esl vagy az eslpl vagy a wild tv-n nézed ugyan azt a meccset .... a steam accod egyszer szerepel...NEM a twitch osztja a droppot...így egy acc egy esély...több acc több esély! ennyi! max mint írtam azzal tudsz machimnálni hogy több meccset nézel mert akkor mindkét mapon szerepel a neved...elvileg...de azt is úgy hogy egyet a twitchel egyet meg a GOTV vel a játékon belül...de senki nem tud semmi ez csak woodoo....elolvastam egy csomó fórumot de ugyan így a levegőbe írkál mindenki.... mint írtam az tuti biztos, hogy ugyan azt a meccset több ablakban nézni tényleg fölösleges!!!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.12. 22:04:07 -
#4075 3órája a 15 stream fut a böngészőben és még semmi nem esett :D -
#4074 Ja, ez nem így van ahogy írtad, több acc több stream = több esély :) -
RED BULL F #4073 Nem, mert elvileg IP alapján szűrve van mindenki. Szóval hiába nyomatod több Steam/Twitch profilról, nem lesz nagyobb az esélyed. vagy valami ilyesmi. Érted. -
#4072 nem a nagyobbon van a hangsúly!
hanem hogy egyáltalán dob e....
esély akkor lenne nagyobb ha több accal mennéál egy meccsre...it az a lényeg hogy több fajta ládát dobjon ha dob....
-
#4071 Nem hiszem, hogy több stream nagyobb esélyt jelentene. -
#4070 passz, én megnyitottam mindegyiket, de még nem esett semmi :D -
#4069 jah az nekem is lagzik... kicsit sokan nézik...
btw... ha pl két twitch csati megy két különböző meccsel, akkor ott mindkét meccsen eshet vagy csak egy számit twitchen belül...me ugye egyszer mehet a GOTV + a twitch.... valaki tudja ezt? vagy ha nézek 3 meccset twithcen akkor az 3 x esély ????
mert most fut a clanmystic twitch tv...me ők nem a főmeccset mutatják mint az esl tv hanem a 2 osztályt, mellette megy az esl tv az élvonal meccsel és megy a gotv a maradék meccsel....persze ez csak most igaz mert épp 3 meccs ment egyszerre... van ennek értelme... :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.12. 19:11:16 -
Micsu #4068 én gotv párti vagyok de most rohadtul laggol -
#4067 komolyan mondom hányás ...nézem ezt a "magyar" közvetítést... ha egyszer MAGYAR akkor miért kell minden második szót idegen szóval mondani... jóska píkel aztán nextel egyet pista kerrizik....béla valkol...és bazmeg a végén jani leészel....
MIÉÉÉRT kell ez...omg...
EKÓ bazmeg hol van már a régi jó SK... pfájjj -
#4066 és ha megy 10 twich csati akkor 10Xannyi az esélyem?
vagy még megy a GOTV is....
vagy mi számít, hol kaphatsz? honnan tudja mit nézel? -
RED BULL F #4065 How can I receive drops (aka souvenir packages)?
- To be eligible for a souvenir package, all you have to do is watch matches in-game via GOTV on the main-menu WATCH tab, or watch your favorite Twitch stream with a linked account.
Ezek szerint az is elég, ha a Steam fiókod össze van kötve a Twitch profiloddal és "nézed" valamelyik streamet. Cat 02 már előttem adott egy linkelt. -
#4064 ha jatekban nezem a meccset az ajandek miatt es leteszem talcara akkor is kaphatok? :) -
RED BULL F #4063 Köszi a listát. Azt hiszem maradok inkább az Angolnál :) -
#4062 http://www.esl-one.com/csgo/news/broadcasting-partners-and-full-schedule/
Ahogy nézem lesz magyar nyelvű is. -
RED BULL F #4061 Sziasztok. Mely hivatalos Twitch csatornák fogják közvetíteni az ESL One Katowice mérkőzéseket? -
#4060 Kétszer dobott le meccs közben mindenkit a szerver, küldetés se lett meg :/ -
#4059 Sziasztok
Nem nagyon játszom már a játékkal ezért mivel van 2 viszonylag értékesebb skinem elcserélném az általam megjelölt pinball fx2 packokra(szintén steames cucc).
Egyik az M4 Asiimov Field Tested, a másik az Awp Graphite Factory new.
Aktuális market legolcsóbb árából engedek 25%ot és annyiért cserélném be Pinball Fx2 packokra amit én mondanék meg, hogy melyikek kellenek.
Ha valakit érdekel privát.
Köszi