9177
-
DarkLighter #4058 Még most is meglepődöm, hogy sokan a játék árának a többszörösét fizetik ki egy-egy skinért. LoL -
#4057 Én haverom ajándék kulcsából nyitottam egy MW Vulcan Ak-t amit howl-ra cseréltem amit aztán bannoltak :D -
Dobronski #4056 10 évesen kiröhögtem ezeket a ratyi videókat még cod2 korszakból :) -
#4055 Én is úgy vagyok már vele, hogy megveszem a Cyrexet/Asiimovot, olcsóbban kijövök :D -
drago14 #4054 Jó lenne ha lehetne valamit látni a fragekből is. -
#4053 nyitottam még 10-et de többet rohadjak meg soha... 10-ből 8 Negev Terrain jött XXD -
#4052 Ez számomra is értékelhetetlen. Néha több a kevesebb. -
#4051 wattafakk ez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt valami jóságnak szántad?
mert szerintem értékelhetetlen sz#&@<> villódzás-rángatózás-homály
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.03. 19:05:00 -
#4050 ok, nyitok még párat :D -
Fragmania #4049 yo.
Check out a new CS:GO Edit! " HITZ " RATE, COMMENT, SUB
Enjoy :)
Utoljára szerkesztette: Fragmania, 2015.03.03. 18:33:28 -
Micsu #4048 ez is igaz -
#4047 persze...
de azért wifis routerrel netgamet tolni eléggé hazárdírozás.... -
Micsu #4046 a factory new biztos drágább :) -
Micsu #4045 rádiós egerem is van, meg mx 518am is, mind2vel elértem már a sherif csillagot, a mai rádiós egerek már nem olyan szarok mint a régiek
ha ennyire belemegyünk akkor beszélhetünk pl a te monitorod input lagjáról, meg a setupodról meg bármiről, biztos találnánk lámaságot :) -
#4044 ahogy nézem kettőt is... régebben ha csináltam egy ilyen akciót minimum két statrakos piros és egy extra rare belefért a szórásba, de pár hónapja nagyon esélytelen a dolog, szerintem a valve basztatott valamit az arányokon... -
#4043 egy wifi routert már az is bezavarja, ha valaki fingik a szobában.... és persze még utána jön a kilométerekre menő jel a modemből...
NYITÁS: OMG abból a pénzből mér rendes kést is vehettél volna akár.... LOL
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.03. 14:06:05 -
#4042 vazze két nap alatt nyitottam 60! darab ládát és ebből 58 alkalommal pár centes cucc jött 2 alkalommal pedig 2 eurós :( Hogy az anyámba lehet egyáltalán egy piros ritka fegyver 2-3 eurós? (Aug chameleon) -
#4041 Szerintem teljesen mindegy, úgyis kilométerekre megy a jel, wifi minimális overhead. -
#4040 SOHA nem játszenék wifin vagy mobil neten !!!!! HALÁL !!!
wifi és a cs NEM barátok ... meg alapvetően bármilyen NETES játék... ez kb az a szint mintha rádiós egérrel játszol (sorry akinek az van de véleményem szerint lámaság.... ez van)
dugj be egy lan kábelt és azzal is próbáld ki!
windowst ezé ne rakj újat... semmi woodoo nincs ebbe...wifi = NEM stabil net...
-
#4039 Azért valahol sejtettem, hogy KennyS nem Silver 4 körül van :D -
#4038 ez ilyen kamu létrehozott csoport steamen, múltkor fnatic flusha-val játszottam, az is kamu, mondjuk úgy csalt a fickó, mint az eredeti flusha xD -
#4037 Faceit-es demo elmenti a késkört is? Volt egy ászom késsel tegnap (még nem vagyok otthon, ezért nem töltöttem még le a demo-t). -
#4036 Scoreboard élén vagyok, a többiek annyit nem tudnak, hogy lelőnek valakit 2 centiről. Sosem ugatok, valakinek nem megy, akkor ez van, én játszani akarok. De amikor az ilyenek elkezdenek pofázni, 2v1-ben nem képesek lelőni valakit, majd a végén kirúgatnak a meccsből, ha nem hozom le 1v3-ban pár hp-val, hát elmehetnek a jó büdös ..., oda.
Szánalmas gyökerek.
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2015.03.02. 17:14:27 -
BewK #4035 Sziasztok srácok! Valaki találkozott már olyannal hogy mikor fellép 1 szerverre akkor felugrik a pingje 800+-ra? Az elmúlt 2 hétben egyfolytában csinálja. Pár napja cseréltem a wifi adapterem 2 napig minden jó is volt de ma megint elkezdte... és csak csgoban illetve sourcban csinálja minden más játéknál tökéletes. Nem ma kezdtem el csézni és ilyen problémával nem találkoztam még. Keresgéltem neten is de semmi kézzel foghatót nem találtam. Valamelyikőtök esetleg találkozott már valami hasonló problémával? Még a windows újrapakoláson gondolozok nekem ez az utolsó tippen, hogy nálam nincs valami rendben. -
#4034 -
#4033 FÉK -
#4032 Carryztem KennyS-t -
Gerdzso #4031 Köszi! :) Nem mertem szarakodni vele, nehogy elrontsam. :D -
#4030 Csak szint egyezés kell, de nézd meg magad, nem enged úgyse rossz típust berakni. ;-) -
Gerdzso #4029 Trade up contract-hoz csak a Consumer Grade-es egyezés kell vagy az sem mindegy, hogy milyen állapotú a fegyver? Van egy csomó 0,03-as értékű fegyverem, főleg ugyanahhoz a pár fegyverhez, gondoltam kezdek velük valamit. :D -
#4028 Ezen most kiégtem :D
-
#4027 Teljesen természetes, sejtem a gyári fps max az 300 és mivel az van csak vsync nélkül így annyit hajt ki a VGA-ból a játék amennyit bír. Saját tapasztalat szerint 150 környékén érdemes maxolni. -
#4026 hi.
az normalis kikapcoslt vsync mellett az FPS felmegy 300-ra viszont a GPU kihazsnaltsag felmegy 100%ra? sry ha marhasagot kerdeztem, de regebben nem tunt fel. -
#4025 Na gyerek ma kicsit megálltam a törzsfejlődésben. D2 ct oldal, casual, szaladtam kezdősből rövidre, szokásos mód, hogy haladjunk de nincs boost, dobtam flasht és leszaladtam a lépcsőn (ez lényeges), egyedül voltam elől 1 flash repült el még fölöttem. Kilőttem 1 tár 5-7 et, ennyire futotta 1 kill 1 sebzés lehaltam (spór kör de uncsi...) oké meghalok nézem konzol.
76 in 3, 23 in 1
Elsőre nem tűnt fel, csak 2. ra, hogy te az csak 99 jobb helyeken ha nem forintban kerekítjük, miért haltam meg ? Az biztos hogy nem estem le sehonnan, magamat nem dobtam meg semmivel, engem sem dobtak mellbe gránáttal ugyebár semmi és az az 1 hp úszott a levegőben amivel még lehet visszamenekülhettem volna hogy a hegem eldobjam... I love you CS:GO. -
#4024 volgare-wild még mindig tart :o
24-25 de_cachen wildnak, overpasson.
szerk: vége :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wild nyert.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.23. 22:26:18 -
#4023 Ahogy nézem lehet fogadni esportfesztes játékokra is, bár Volgare-nál beugró lesz. -
Micsu #4022 hát a múltkor kenny is cumizott mint állat úgyhogy neki se megy mindig :) -
#4021 Kivéve, ha KennyS vagy
Amúgy Silveren is nagyon zavaró, hogy néha smurfoket dob, néha meg bénákat, picit para haladni így. -
#4020 Counter-Strike első szabálya: Mindenki jobb. -
#4019 Ez a hulladék sorsolhatna olyan ellenfeleket, akiknek valami közük van a rangomhoz, nem 20 ezerszer jobbak...