9177
-
#4138 És még furcsán magas pingje is volt?:D
btw valaki játszik 5.1/7.1-es fülessel? Interneten annyi mindent olvasni, valaki szerint rosszabb vele a CSGO, valaki szerint fényévekkel jobb, kíváncsi vagyok, van-e itt valakinek tapasztalata vele. -
#4137 Mekkora nyomorékokkal játszottam ma. Vmi baráti társaság, srác megállt a kezdőn és nem tudott mozdulni, állítólag vmi textura bugja volt. De azért folyamatosan milliméterre pontosan bemondta az ellenfél pozícióját.. -
#4136 Kellene 2 inferno win, erre egymás után 2 döntetlen :D
Másodikon meg valami gurl streamert kaptam ki, akit tippre smurfökkel nyomott 5-ös premadet :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.19. 23:21:07 -
#4135 dettó... :D
-
#4134 nekem az összes meg van véve,már talán 4et tudnék csinálni de mind comp,összesen talán 6-8 maradna de minddel végeznék...csak 0.01ért faszom se fog éjjel-nappal compozni. -
#4133 nekem is már ott tobzódik a sok rohadék compos mission a csillagokhoz de mi a reteknek szenvedjek vele azé a nyomorult vangard ládáért... faxt...
azokat mind megcsináltam amihez csak kill kell :DDD mind a 4 szálon...
igazából azt számolom hogy még maradni is fog... most van még 6 db mission amit megcsinálhatok ... és van felhalmozva most 4 lehetőség és még jön hozzá márc 31-ig.... tehát ki lehet maxolni még hamarabb is mint vége lenne... mire jó ez...legalább adna valami értelmes ajándékot a végén, vagy a nehézségnek megfelelően a droppot... "nehézség" ...pffff... minden mission kb egy map 10-20 perc oszt kampó
csak a competitivek szopatnak, de azok se nehezek....volt benne pár vicces , de a legdurvább is megvolt 3 mapváltásból...lehetnének nehezebbek is...ami tényleg kihívást jelent....
a weaponspec.-et végeztem ki fullra leghamarabb az volt a legkönnyebb :D
mondjuk a dupla arms race win kicsit megfuttatott de az is megvolt egy ültő helyben...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.18. 22:15:29 -
#4132 azokat egyszerűen nem kell megcsinálni,nem is értem mi volt a koncepció ezzel az op-pal...remélem a következőt nem basszák el ennyire (gondolom a chroma case is idő előtt lett bevetve,hogy tereljenek) -
#4131 Örüljetek neki, hogy van még ilyen mission, nekem már csak competitives van, azok is noname pályákon, ahova 5 perces a várakozási idő :D -
#4130 épp ezen mergelodtem tegnap en is. Mirage kellet volna erre belepek ohh mondom zsir Mirage, erre 2 sec mulva valt D2re ... :S es ezt eljatszotta vagy 6szor.... :D -
#4129 de rühellem ezt a tetves küldetéses qva csgo-t
ha küldetést csinálok 10 ből 9 alkalommal olyan szerverre dob be amin 1 kör van hátra vagy épp elváltják a mapot egy másikra
grrrrrr -
#4128 Nekem low-n van minden, meg a legalacsonyabb elérhető felbontáson. Minden másra ott a Bf4 :D -
#4127 Köszi, videó készítés előtt fél óráig próbálgattam azt a parancsot, ami sokszori próbálkozásra is egy eltüntethetetlen gotv-s minimap-et tett a monitor közepére... -
#4126 nááám :D Amúgy élőben sokkal durvább volt, mint így visszanézve. Emlékszem, hogy tudatosan csak a fakapura koncentráltam, mert a hangokra figyelve az járt a fejemben, hogy ha a doboznál rejtőzik valaki, annak walkolva már el kellett volna indulnia a csapattársamra, vagy pedig futnia kell, amit én meghallok. Tanulság: Számítani kell rá, hogy mindig van a pályán egy nálam is sunyibb retardált, aki elszámítja magát.. :D -
#4125 Sziasztok. Ti milyen grafikai beállításokkal játszotok? T Van valami okosság? -
#4124 cl_draw_only_deathnotices 1
ha ezt beírod, akkor eltűntet mindent és csak az ölési izék lesznek a jobb sarokban -
#4123 Teged lottek tarkon XD ? -
#4122 Ma követtem el. :D -
#4121 Akkor mi jó helyette? Szeretnék pár videót föltölteni, de nincs shadowplayem.. Az előbb említett OBS? -
#4120 a fraps videóra nem jó,borzasztó erőforrásigényes. -
#4119 Igen azzal, minőséget nem tudom, ez volt alapból a gépen, frapsot nem használtam egy ideje. Még állítólag OBS-sel is lehet jól felvenni videókat. -
#4118 shadowplay? Fraps is ilyen minőségben vesz föl, ha 30 helyett 60 fps-re teszem? -
#4117 D2 A-hosszú eco hent :D -
#4116 :D -
#4115 Meh, nekem folyamatosan ment mobilról és semmi, havernak meg esett 2 láda is ...
#4112: hát 60 fps-sel vettem fel és ilyen lett (nvidiának van valami beépített cucca, bár picit megakadt néha) -
#4114 Bazzz nyertem egy virtuspro vs fanatic cobble suvenir ladat :))))
Csak most vettem eszre... XD
gepem bekapcsolva hagytam es a steam raktarat meg mobilon nezegettem...de semmit nem mutatott... ma hazajottem benyomom csgo-t es ott figyel a ladika... el se hittem... foleg hogy cbble... -
#4113 Smoke-ot meg hasonlókat tedd billentyűre, a görgetés kurva lassú. Értékes tized másodperceket nyerhetsz. -
#4112 Hogy a kukiba tudsz ilyen minőségű videót készíteni youtube-ra? -
#4111 Ellenfél 10 kör után surrendelt., feldobott elite masterbe, aztán 4 lose zsinórban, kíváncsi vagyok mennyi után dob vissza :D
szerk.: nvm, 4. után visszarakott csak nem mutatta
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.15. 22:53:31 -
#4110 szar -
Whysper #4109 majdnem basszus! -
RED BULL F #4108 Hűha. Akkor a NiP most szarban van, jobb lesz, ha belehúznak. Nekik szurkolok, de féltem rájuk fogadni. Na majd meglátjuk. -
#4107 [spoiler]
Dust2-t hozta fnatic, Cache-t NiP -
RED BULL F #4106 Még csak most tudtam becsatlakozni a stream-be, mik voltak az eddigi eredmények? -
Micsu #4105 most cachen igencsak jól tolja :)
egyébként látni a fején hogy nagyon parázik szegényke, oldódnia kéne még szvsz -
Micsu #4104 ezt a flushat meg JW ki nem állhatom, viszont olofm top1 minden téren -
#4103 Szegény allunak be kellett volna lőni azokat a végén, ellenben rohadt jó, hogy ilyen szoros kb mindegyik meccs. -
#4102 mondtam már hogy nem szeretem a fanaticot? :( -
Micsu #4101 nipnek szurkolok de fnatic az esélyesebb, de itt már bármi megtörténhet
ggwp -
#4100 Én nem mondom ki mert eddig akit mondtam kikapott előző majoron :( -
#4099 Én pick'em-ben fnaticot raktam (ha meglesz akkor arany \o/), csgoloungeon meg 0.4$-et raktam NiP-re, szal mindenképpen nyerek!