9177
-
#4178 nekem tudla ak ig sikerült, egyik ismerősömet sheriffbe rakta 10 nyert meccs után :/ mondjuk hogy abból mennyi volt solo nem tudom. -
#4177 Am most látom a rank-ed. Szerinted teljesen random matchmakinggel milyen szintig lehet jutni? -
#4176 Nem tudod, miden hol. Amit sejtesz, h. infója van arról, h. hosszún futsz föl a bombával, ct miden látták utoljára. Továbbá #4162 -
#4175 ADR nem tudom mennyi számít, de sokszor (főleg ha alacsonyabb szintűek ellen tolom) sok killem van és 1-2 assistom (akit meglátok azt én lelövöm :D).
Viszont az MVP be lehet valami mert a srác aki kettőt is lépett az sokszor plantolta a bombát^^
-
ENVE #4174 MVP-k számítanak, ezen kívül egyébként nem az a lényeg, hogy win vagy lose, hanem hogy hány mennyi lett a vége! 16-14-el elég sokat kell nyerned, hogy fentébb rakjon, ellenben 16-0ákkal elég gyors leszel, főleg, ha tömve vagy MVP-kkel. Ezen kívül !SZERINTEM! az ADR is számít.
-
ENVE #4173 Azért szvsz az nagyon nem mind1, hogy "miden" hol? Mert ez egy elég tág hely... :) Az sem mind1, hogy esetleg ő mid tud az én poziciómról. Milyen az anyagi helyzetünk, ahogy mások is kérdezték. És milyen az övéké? Mennyi az állás? Kis millió kérdés felvetül.
-
#4172 btw ha érdekel valakit, itt a konfigom : link
kicsit összeszedtem, csináltam egy default_binds.cfg -t, meg autoexecbe kiszedtem a radar, netgraph beállításaim, hogy config.cfg törlésnél (ha valamit elkúrok) ne legyen nagy gond. Erre először nem gondoltam és simán mentem matchmakingre.
Első körben kickelni akartak, akkor még e sensim se volt a régi aztán persze carrytem...és volt egy idióta barom társunk aki miután meghalt mindig chatbe nyomta hol vagyunk... -
#4171 egyszerre tolják de nem jobb játékos :D néha csak fogom a feje... :D ráadásul akit nem akar feljebb dobni hónapok óta 1 csillag :D
utolsó meccseim:
W L L W T W W W. Amikor nyerünk akkor valszeg carryzek. most is 35-3-12 t játszottam, csapatban volt 1 bot. szinte minden clutch helyzetemet megnyertem :p -
#4170 nézi az egyéni statot is, nem csak a végeredményt, úgyhogy de a haver aki kettőt lépett már jobb játékos kell legyen :D -
#4169 Időközben nyertem még egyet, de semmi. Lehet az a baj, hogy nem első két helyen vagyok (az sajna a smurföknek van fent tartva :D) -
#4168 egy ismerősöm meg 1 csillagról nem akar feljebb dobótni, mindig 5 en együtt tolják, a haverja aki vele együtt játszik meg már két szintet is lépett, pedig nem jobb játékos :D
nehéz feljutni, az tuti. -
#4167 W,W,W,W,L,W,W. Így állok rank up óta (fordított sorrend), de nem akar feldobni nova 1-be :( -
#4166 Részemről gondolva, hogy ha volt ideje körbe felérni rövidre, akkor halott vagy csak még nem tudod (kivéve ha te vagy KennyS) mert egy szál WP vel még kiflashelve sem tudsz 6 egymástól viszonylag messze elrakott pozíciót benézni. Főleg hogy ebből kb 3 helyen még a flashtől se lenne nagy baja mert 1 darab jobb-bal strafe el kikerüli és mire te kiérsz már őt is tud lőni. Vagy te tényleg ennyire pró vagy, vagy dubla AK san játszol smurfel silver 1 ellen. Mert ebben a két esetben megérteném, hogy ennyire nem számolódik az ellenfél skillje.
Pl ha én felérnék rövidre és te lennél a wp vel a sarkon nem érnél ki, mert csak a bizti kedvéért (még ha nem is tudom az életed) eléd vágok egy gránátot mert hallom hogy futsz. És vagy meghalsz vagy megállsz és lepörög az idő mire odaérnél számomra win-win. -
#4165 Hmm, feltételezed, hogy nincs az utolsó olyan pozícióban, ahol még esélyed van ellene, és egyben lehozni a kört. Hogy én mennyi ilyet láttam, miután a csapattárs belőtt pár ellent, és az utolsó nyerhető variációra csak félig koncentrált, kicsit savanyúvá vált a szőlő ahhoz, hogy beírjam, h. wp. -
#4164 D2 T sided (persze ez is változik) és 10-10 van, akkor jó eséllyel te állsz nyerésre. Ha a fullbuy on vagyok azt jelenti vannak gránátok, akkor kiflashelem magam a sarkon (persze még sarokra futás közben mert pörög az idő), hogy legalább spawnra tiszta legyen az első peek, onnan fordulok midre, ha onnan meglátom és még be is lövöm akkor éljen. Ha az első találat mellé megy és lenne időm másodikat lőni akkor sem lépnék ki, mert ha csak darára eltalál bukom a WP-t. És ha plant el buy, nélküle eco, akkor egy mentett WP vel egy Tec-9 train el esélyesen hozható egy forcebuy steal ami szerintem jobb esély mint úgy bukni egy WP t, úgy hogy jó eséllyel a kör vége után halsz meg és se pénz se fegyver.
(feltételeztem, hogy úgy volt miden, hogy elevatorra vagy rövidre még nem érhetett fel, ha igen akkor kb 6 lehetséges pozícióra kilépni wp vel necces) -
#4163 végén az a kill :D -
#4162 10 hpd van, fullbuyon vagy awpvel, plant nélkül eco, planttel buy, állás 10-10. :) -
#4161 Amit írsz az profiként azt mondom oké. De egy silver esetén már kicsit más, ha még mindig miden van a CT akkor jó eséllyel egy silver nem fogja tudni belőni 3mp alatt (mivel annyi ideje lehet kb ha már plantelni nem tud). Az őt váró CT nak meg nagyobb esélye van betalálni, ezért írtam azt, hogy nagyon szituáció függő mit kell tenni. Ha 20 hp alatt vagy akkor kb ingyen fragat adsz neki a sarkon való kilépéssel.
Legközelebb ilyen kérdésnél írd le a szitut is pls. Életed, fegyvered, gránátjaid, pénzed, csapat pénze... -
#4160 silverek jobb helyre mennek... ezek meg "prók" :D -
Micsu #4159 az a szerencse neked sose lesz :D -
#4158 A játékod szempontjából teljesen mind1, hogy hol van az ellenség (össz infód róla, hogy miden volt), a többi lehetőség, ami ellen kb. 0 esélyed van, annyi figyelmet is igényel.
Ez a játék Get righttól egyszerűen zseniális. *.* -
#4157 azért az nem mindegy, hogy az ellen hova fut, mert ha hosszún jössz és nem jön ki rövidről kb esélyed sincs, akkor max plantolni tudsz.
Neki szerencséje volt... :p
-
#4156 Meglepő ez az alacsony célorientáltság. :)
A helyes move: Azonnal pusholni az Element sarkot. Az egyetlen olyan megmaradt lehetőség, ami fölött még nálad van a kontroll, és megvalósulása esetén magas a győzelmi faktor.
Ez a szituáció a prototípusa azoknak a helyzeteknek, amikben a legbosszantóbb egyéni hibákat láttam eddig a játékban. -
#4155 Anyagi helyezettől függ.
Ha köv kör eco lenne és kevés az életem, akkor inkább mentem, hogy az eco körben legalább 1 fegyver legyen.
Ha nem lenne eco akkor fragra érdemes menni, mert még ha idő letelés után is lövöd le, legalább egy kis pénzügyi kárt még csináltál.
Ha nagy ponthátrányban vagytok akkor szintén fragre, mert többet számít az 1 pont mint az 1 fegyver az eco körben.
Meg persze ha tudja a CT is hogy nincs időd lerakni akkor jó eséllyel úgy fog helyezkedni, hogy megvárja amíg letelik az idő és utána próbál belőni hogy se pénz se fegyver ne legyen, ha tudod hogy ennyire okos, akkor inkább mentsd a fegyvert. -
SirRomero #4154 középen érdemes rálesni a terepre , hátha ki tudod lőni az ellent . 1v2-nél már más a szitu , ott fegyvert érdemes menteni a köv körre . -
#4153 fragre megyek ha van pénz és tudom, hogy nullos. de a plant is egy megoldás ha át tudsz futni mert +pénz. -
#4152 Egy játékelméleti kérdés:
dust2, 1v1 szitu: Bombával futsz fölfele hosszún, amit valszeg hall a ct, aki valahol közép körül kószált. Mikor eléred a car vonalát, akkor realizálódik benned, hogy már nincs időd plantelni. Mihez kezdesz? -
#4151 erre a célra a sima ATI kártyás gaming evolvot használtam! -
#4150 Az a fejes futásból középen.... 1000 órája egy ilyenre hajtok. xD -
#4149 Ááá kössz, maradok a 360 noscope jumpnál..., de mondjuk megtaníthatnál ilyen minőségben videót renderelni. :D -
#4148 BOT vs. all
A kör elején elhangzott párbeszéd:
"-Nézd már, a bot AWP-t vett. :D
-A hülye azt hiszi, hogy tud vele ölni. xD" -
#4147 sz4bolcs...tanulj :c
-
#4146 az a plant mondjuk néha szokott meglepetéseket okozni,én is raktam már úgy oda hogy nem találták :D -
#4145 Silver? Te legalább megtaláltad a bombát :D -
#4144 Like a silver :D -
#4143 Akkor megnyugtatlak legtöbbje stereo fülessel tolja stereoban :) Szinte senki nem nyomja ezt a virtuális dolgot. Én pl stereoval sokkal jobban hallok mint bármilyen 7.1-el vagy 5.1-el akár hardveres akár szoftveres. -
#4142 Attól, hogy sztereó fülessel tolja (akárcsak én) simán játszhat virtual 5.1/7.1 el (akárcsak én) ami számomra szinte kihagyhatatlan. Ha véletlen sztereóban kell játszanom lényegesen esik a teljesítményem, mert nagyon szeretem a fülem használni. A valódi 7.1 / 5.1 fülesek eléggé kalap szarok, ezt aláírom a legtöbb helyen azt olvasom, hogy túl közel van a sok kis hangszóró és nagyon bezavar. -
#4141 Egy jó stereo fülesnél nincs jobb :) Ha megnézed a pro-k sem használnak 5.1-et meg 7.1-et :) Jóformán mindenki stereo-val túrja. -
#4140 nincs valakinek fölöslegbe egy StatTrak M4A1-S Blood Tiger Minimal Wear ??? 7.51 Eurom van érte cserébe :D .... btw egymás közt lehet pénzért amúgy??, vagy csak cserebere lehet?
-
#4139 nekem békebeli 5.1 steelseries siberia van...ez egy wallhack...
csak jól be kell állítani... simán hallom ki merre mozog a mapon, (
pl d2 hosszun kapuban állok a falnál és becsukott szemmel is simán vágnám hogy társam rohangál lerakó körül egy a gödörben mocorog és mögöttem a T-k mennek röviden, vagy lemennek b sötétbe !!!
a GO ból sajnos már hiányzik a régi source fajta kandallós szoba hangbeállítás ott elég jól be lehett lőni ... csak az első és hátsó hangszíntekkel kell szórakozni
sajna külön hangkártyán van és minden indítás után állítgatnom kell, de így a tuti, ha alaplapival használom véletlenül mert elfelejtem átrakni...űberszopó..mintha bekötött szemmel játszanék...minden hang rossz irányból jön...
egyszó mint száz én az 5.1mellett vagyok!!! 7.1 már nagyon egybefolyik nehéz különbséget tenni..itt meg kurvára elkülönül a hátsó, mögüled érkező hang és simán lehet vágni a helyzeteket !
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.22. 12:54:36