Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
DreamHack Stockholm CS:GO Invitational Open Qualifier
:icsu: - WiLD.CMS
connect 148.251.247.73:20015

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az összes Magyar szerveren ez megy. Szitkozódás, átkozódás, folyamatos káromkodás, mert vagy kilövik a gyereket, vagy a csapata vesztésre áll egy tét nélküli meccsen. Vicc, komolyan mondom. Csak akkor maradok fent az ilyeneken, ha max 5 körnél kevesebb maradt hátra, hát ha droppol egy missziót, de azt kizárt dolognak tartom, hogy én még egyszer valaha is egy teljes meccset végigjátsszak ezeken az említésre sem méltó szervereken...

bosco05
jót röhögtem ezen és abszolút igazad van 😊 visszamenni sourceozni nincs értelme már... azok 1.6-oznak meg sourceoznak, akik nem képesek áthidalni a nehézségeket és vagy szar a gépük 😊 2014 van és az egyetlen counter strike a go, vagy elfogadod vagy nem, akkor is így van 😊 mostanában egyre több embertől hallom, hogy mennyire megindult a szekér 1.6-ban vagy épp sourceban csak azt felejti el hogy a gyengék maradtak egyedül 😄 a magyar pub pedig a legalja mindennek 😊
Roger6
Ma vettem a bátorságot, és felmentem egy Magyar szerverre (a rinya meg a "húdekeményvagyok mert káromkodok" dolgok miatt nem szoktam amúgy Magyar szerverre menni). Egész jól ment, a szerver adta rohadtul (valami myclan-os nevű szerver), 3 perc alatt megkaptam, hogy aimos f@sszopó vagyok, utána körben meg hogy WH-zok. Nem tudom ti hogy vagytok, de elégedettséggel töltött el, hogy vannak nálam sokkal szarabb játékosok is. Bóknak vettem.

Próbáltam intelligensen leírni, hogy naponta kezdésnek training_cs_go mapot nyomatom 20-30 percet, csak ezután megyek fel akármilyen szerverre, meg gyakorlok, és nem értették, hogy mi az összefüggés a 2.400 óra Sourceban eltöltött idő, és a GO között. Mert hogy ők 20 millió órát teletabbiztak, és semmi köze a két játéknak egymáshoz. Azért a mozgáskultúrát, helyezkedést, és az első golyó pontosságát át lehet hozni, szerintem ez nem kérdés.

Szóval a mai nap egész jól ment, most, így 200 óra után kezdek ráérezni a GO ízére, pedig sokszor voltam közel ahhoz, hogy feladom, és inkább visszamegyek Source-ozni. Van fény az alagút végén! Csak ne nézz bele, mert tuti flash...

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.13. 19:08:26

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
Nyugi... visszajonnek ... frissites volt! Bazze egy kurva napot nem lehet vegigtolni frissitesi buzera nelkul allandon szenvednek a szerverek.... mire jo ez... nemhogy osszegyujtenek es az operation megjelesnelfrissulne minden...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

bosco05
Ez azért van mert jött patch, de a szerverek még nem frissültek le, így eltérő verziószámot észlel és nem írja ki.
Nekem is volt már ilyen. Volt amelyik visszajött, volt amelyiket újra ki kellett keresni. Ez is hasonlóan brilliáns, mint amikor napokig alig talál public szervereket...

Jim Morrison
Nekem ez sokszor probléma volt tf2nél...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Eltűnt az összes kurva szerver a Favourites-ből. Remek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
nálam tökéletes, próbáld másik böngészőből
Jim Morrison
ez akad 😞 hitbox jobban jött (bár itt kicsit több a néző, de itt tuti nem erről van szó, csak twitch :c)

bosco05
ja akkor szopó 😄 az bejött volna nem kicsit, amúgy a lounge a meccsek napján délután már általában halott, reggel kell, vagy előtte nap ha kint van a meccs... amúgy igen egy új ip a szolgáltatótól és problem solved

inkább ezt nézzétek 😄
http://www.twitch.tv/faceittv

virtus vs epsilon
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2014.09.11. 20:41:11
Jim Morrison
btw hitboxon csak percenként tudok írni az zavar 😄 szóval zavar hogy tűzfal telepítésével akarták megállítani a támadást, meg kilépett skypeból... 😞

Jim Morrison
kazakokra akartam 😞 😄

bosco05
hát ezzel most jól jártál btw 😄
Jim Morrison
btw szeretnék fogadni, de sose enged. Backpackem is nyilvános, nem tudom mi lehet a gond 😞

Jim Morrison

bosco05
Mai utolsó Matchmaking meccsünk 😊 Zsinórban 5x kaptunk aimost és wh-st, úgyhogy megint FaceIt time lesz 😄
Jim Morrison
aztarohadt 😄 most nézem

Blacksheep333

Team Speak 3-al kapcsolatos, de biztos vannak itt hozzáértő emberek.
Kollégiumi netet használok, ahol a rendszergazditól külön kell kérni, hogy nyisson portokat.
Kérdésem, hogy elég-e a szerver portját kinyitni, vagy a TS3-nak vannak általános portjai?

Az operációs rendszeren is túl...

Roger6
16:16-nál mentem el aludni, vagyis amikor kezdődött a hosszabbítás.

bosco05
Valaki nézte a tegnapi Dignitas - HR meccset? Kicsit komoly volt 😊 31-28 😄
Spészgószt

A cerberuszt jobb ha most eladod amig sokat er!!! Amig friss a cash pack addig nem sok van belole kesobb egyre tobbet dob igy az ara is esik...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Aha, emlékszem, volt valami ilyesmi Source-nál is.

Spészgószt
Nem kell fosni tole biztonsagi masolat se kell...a steam ugyis egybol letolti ha hianyzik...regen ez legtobbszor javitotta a problemakat!
Nekem sokszor ugy dob ki hogy befejezek egy competitivet kilepek es onnantol fail minden szerver... kurva idegesito... ekkor steam kilep blob delet ujra belep...mukodik...

Roger6
Köszi, este megpróbálom.

Spészgószt
Afrissitesek miatt van... egyszeruen fos a steam... vagy a kliensed van lemaradva...vagy nagyobb eselyel a szervet... btw clientregistry.blob filet probaltad mar kitorolni...az ilyen fail problemet asszem az orvosolja... a csgo alapmappaban van ha jol emlexem...

Roger6
Nem tudok semmilyen aim szerverhez csatlakozni. Először gondoltam még pár hete, hogy a frissítések miatt van ez, vagy valami. Aztán egyre több, és több szerverre nem enged fel, Failed to Connect szöveggel, meg van még valami másik szöveg is. Az előbb 20 szerverre akartam felmenni, ami aim mapos volt, egyre sem engedett fel, pedig csomóan voltak rajta. Mi a fasztól van ez, mert kurva idegesítő, hogy van napi 1 órám gyakorolni max, és akkor sem tudok felmenni egy kurva aim mapra, mert nem enged.

bosco05
több fog esni belőle, mert a coin lejártával azok is ugyanolyan eséllyel kapják majd a ládát akiknek nem volt pass... ráadásul minden új láda megjelenésekor zuhan az előző, magyarán másfél év múlva lehet hogy többet fog érni, de előtte behullik 0,2 alá egy évre
J i GS a W
Nekem sept. 6 -óta van meg a break out és eddig 6 küldetést kaptam, és csináltam meg. A cerbereus meg idővel megy a piacra remélem feljebb megy az ára. 😄 bár így se rossz a 15- 16 juró.

Nem állítottam konkrétan, hogy csak kettőt ad, de nekem nagy átlagban eddig kettőt dobott. Ha lesz kedvem ma ráfekszek még a játékra, hát ha dob egy harmadikat és sikerül rám cáfolnod.

Spészgószt
nah most nézem jurnalban....
júli 2 -óta van breakout mission...én eddig 22db ot nyomtam le
júli 2 óta eltelt 2 hónap és egy hét azaz 9 reset max 10 és volt olyan hét amikor gép közelébe se voltam ... tehát szerintem NEM 2db ot dob csak...
nézzétek már meg nektek mennyi mission van kész ! van valakinek több? me a végén még lehet kimaxoltam és 11 reset volt <#buck>

Spészgószt
breakout ládát is dobálni fog még szerintem karácsonykor is bőven...néha mostanában is dob egy bravót elvétve (pont múltkor írta valaki hogy kapott) főnixet meg szinte minden második héten kapok én is....

HTS s3rg1nh00
most néztem,tényleg esett a phoenix mikor vége lett,0,4-ről 0,2 alá (bár már előtte is ebben a sávban sántikált),most meg 0,5 körül lehetett eladni,most ismét 0,4 körül van...lehet lesz egy ilyen hullámvasút megint,én a p250 nuclear threat-et vettem 2,3ért és most 6 fölött van,de néha felugrik 12 körülre,meg az awp boom is volt már 4,1ről 8 fölött is...alig buktam valamelyik vásárolt fegyóval.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lalakov
Fordítva, ha nem esik több belőle akkor kevesebb lesz és emelkedni fog az ára. A Phoenix is elkezdett kúszni fölfelé. Nézd meg a Bravo-t, nem esik belőle és a 0,1-es árról már felment 3,5 fölé. Januárban kellett volna okosnak lenni és bevásárolni belőle.
bosco05
pont hogy akkor fog leesni ha vége, mert akkor jön az új láda, ráadásul a coinnal nem rendelkezők drop rateje is megnő
bosco05
Igen van, egy héten max 2-t kaphatsz. Ha jól tudom ládából és fegyverből is kettő kettő esik a küldik mellett.
HTS s3rg1nh00
én a breakouttal várok szerintem,remélem ha vége 1 hónapon belül akkor nem dob majd annyit és kicsit feljebb megy az ára...bár 0,78 még nem rossz érte,de 2 napja még 1 is volt...arról ne is beszéljünk,hogy az elsőt 3-3,5ért adtam el,abból majdnem megvolt a breakout pass.

Spészgószt
mondom a héten a 3.at csináltam az előbb... múlthéten egész héten nem voltam itthon most vasárnap este ültem le először... két kábeles meg egy overpassos missionon vagyok túl most...! azé kérdem tudja e valaki van e limit a missionokre...
nem várok vele dropresetig ahogy kapom meg is csinálom egyből...

Az adott héten belül nekem eddig max csak 2 missziót dobott. Szerintem ez a max, törekedj arra, hogy a drop resetelés előtt meglegyen a kettő és akkor már jó vagy.

V43 1105
Nekem GALIL AR | Homokvihar van, ha érdekel ~ Harctéren tesztelt <#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dartonite
Koszonom,igy fogok tenni.
Spészgószt
mission dropra van valami szabály?
mennyit dob egy "héten" ?
Igen tudom 2 van felül de ha kész akkor ad e többet, illetve mennyit? eddig nem figyeltem, de mintha a 3. at csinálnám a "valve" héten...?!

Spészgószt
<#bdead><#banplz>
<#gonosz1> a Cerberus.... ! Must have item... nagy Galil fan vagyok....
adok érte egy FN statrakos Galil kamit <#idiota>

lalakov
Én a Breakoutot eladom, még jó ára van, a Phoenix-szel pedig várok, hogy feljebb menjen az ára.
dartonite
Sziasztok,en tok uj vagyok a cs vilagaban es oszinten szolva nem is vagyok valami nagy fps fan.Mindenesetre azert szoktam neha jatszogatni de inkabb a ladakat gyujtom egyelore.
Kaptam 2 operation phoenix weapon caset es egy operation breakout weapon case-t.
Szerintetek erdemes eladni vagy inkabb varjak/probaljak cserelni vmire?
Kinyitni semmikepp nem akarom,nem igazan van penzem kulcsokat vasarolgatni.

Elore is koszonom.
J i GS a W
ez a ami nap valami eszméletlen volt srácok, ma kaptam 2 ládát (op/winter) és egy galil ar cerberus-t küldetés jutalomnak

Jim Morrison
Itemeket visszakapják, mondták a streamerek.

Aki lemaradt volna: 7kört vesztettünk mert ddosolták emberünket, ezért 14-14nél feladta a magyar csapat.

HTS s3rg1nh00
láttam valami őrültet aki betelt egy faszát lounge-on erre a meccsre,a 4 itemből 2 glock water elemental volt amire emlékszem...tán 58 euró volt az összérték..
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.09.09. 23:21:20

Jim Morrison
wildtv
csehország most az ellenfél.